Hallongrädde!
Vem tycker inte om rulltårta. Och vad slår inte det med lite bär i^^. Och om man inte tycker om hallon kan man ju alltid ta blåbär istället. Det är det som är bra med hallon man måste inte bestämma vilken som är bäst farför inte blanda lite. Ta både hallon och blåbär^^
Rulltårta med hallongrädde ca 20 sidor
Botten: 3ägg
1½ dl socker
2dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
1msk socker
Hallongrädde: 2 dl vispgrädde
3-4dl hallon
© Sätt på ugnen på 250 grader. Täck en långpanna med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt, Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det i vattnet. Bred ut smeten jämnt över pappret. Grädda i mitten av ugnen cirka 5 minuter.
© Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på bakplåtspappret. Dra av papperet som kakan gräddats på. Om det inte släpper pensla med lite vatten. Låt kallna under långpannan.
© Vispa grädden till ett mjukt skum. Blanda i hallonen och vispa till ett stadigt skum så att bären fördelas jämnt i grädden.
© Bred grädden över kakan och rulla ihop den från långsidan. Rulla in kakan i pappret och låt den svalna ner.
Vad ska man säga jag tror jag har hittat mitt favorit fikabröd^^