Pizza med skinka, mozzarella och ruccola
Pizza med skinka, mozzarella och ruccola
Pizza deg
Ostinbakade kanter
philadelphiaost
mozzarella
Fyllning
tomatsås
rökt skinka (eller t.ex. parmaskinka om man vill lyxa)
champinjoner
mozarella
körsbärstomater
Topping
ruccola
riven parmesan efter smak
svartpeppar
Sätt ugnen på 200°C och sätt in plåten. Kavla ut degen på ett bakplåtspapper. Bred ut philadelphiaost och lägg på små bitar av mozzarella längs kanterna och vik in dem. Smeta ut tomatsåsen. Lägg på skinka, champinjoner, mozzarella och tomater. Lyft över pizzadegen till plåten med hjälp av bakplåtspappret och grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter.
Blanda ruccola och parmesan i en skål och fördela ovanpå den nygräddade pizzan. Dra några varv med pepparkvarnen över.
Kommentarer
Trackback