Pizza med skinka, mozzarella och ruccola

 Pizza med skinka, mozzarella och ruccola
Pizza deg
Ostinbakade kanter
philadelphiaost
mozzarella

Fyllning
tomatsås
rökt skinka (eller t.ex. parmaskinka om man vill lyxa)
champinjoner
mozarella
körsbärstomater

Topping
ruccola
riven parmesan efter smak
svartpeppar


Sätt ugnen på 200°C och sätt in plåten. Kavla ut degen på ett bakplåtspapper. Bred ut philadelphiaost och lägg på små bitar av mozzarella längs kanterna och vik in dem. Smeta ut tomatsåsen. Lägg på skinka, champinjoner, mozzarella och tomater. Lyft över pizzadegen till plåten med hjälp av bakplåtspappret och grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter.

Blanda ruccola och parmesan i en skål och fördela ovanpå den nygräddade pizzan. Dra några varv med pepparkvarnen över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0