Köttfärsrulle

Botten:

100 gr smör

3 dl vatten

2 dl mjöl

3 ägg

Köttfärsröra:
500 gr nötfärs
1 stor lök (hackad)
2 vitlökskryddor (pressade)
1/2 - 1 burk Pineapplesalsa
3 msk tomatpure
1/2 - 1 köttbuljongtärning
lite vatten
salt
peppar
socker

Gör så här: Koka ihop smör, vatten och mjöl till en redning. Tag kastrullen åt sidan och vispa i äggen ett i taget. Häll smeten i en långpanna (klädd med bakplåtspapper)  och grädda i ca 20 minuter i 200 grader. Bryn färsen tillsammans med lök och rör i övriga ingredienser och låt puttra en stund, smaka av med salt, peppar och lite socker. Bred fyllningen på den kalla kakan och rulla ihop till en rulle. Skäres i lagom stora skivor och serveras kall (gärna 6- 8 timmar efter att den rullats) eller ljummen tillsammans med en sallad. GOOOOTTTT!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0