Nyår


det här får duga dagen till ära;)
Okej idag var det visst sista dagen för detta år. Har inte varit så taggad för att fira nyår. Men det börjar komma lite nu. Men jag antar att det kan vara för att jag har dåligt sammvete över att älsklingen sitter hemma själv och är sjuk. ( och att jag har så sjukt ont i huvudet:( ) Men blir att åka till tjejerna och äta och ha det roligt. Men drar mig nog hemmåt till älsklingen runt tio, skulle ju ändå ha gott och festat med honom så jag antar att det inte spelar så stor roll. Känner mig lite sliten och har ingen lust att bli sjuk. Har missat tillräckligt med träning. Men nu har man varit borta hos Linda och gjort potatisgratäng och man är klar för att åka iväg lite tidigare till Emelie för att umgås med dem. Ska bli riktigt kul. Hoppas att ni får en riktigt bra nyårsafton.

Gott NYTT år alla mina läsare:)

skulle vilja ha dessa ögon idag med



Ända jag gjor är att äta


Antar att älsklingen tyckte att det var hans kaka, men jag smakade lite ändå^^
Var även snäll och gjorde en kaka åt mamma och pappa som de kan ta med sig imorgon när de ska bort, dock kunde man ju inte smaka den^^
Idag har jag inte gjort mycket annat än att äta. Jag fattar verkligen inte hur jag har lykats. Blev frukost med älsklingen innan jag åkte hem till mig för att baka. Den beståd av en skinkmacka och ett glas oboy( och så lite jordnöttsringar som älsklingens mormor kom bort med) Sen hem och baka små mini bakelser. Och dem var man ju tvugen att smaka^^ Och under bakningen så åt jag upp allt julgodis som fans kvar. Lika bra att äta upp det eftersom jag ska börja att skärpa mig imorgon. Ny årslöften är bra ibland för att börja skärpa sig igen. Sedan blev det att äta massor av chips när pappa kom hem med det till mamma. Blev väldigt mycket tacos till kvällsmat, sedan så var man ju tvungen att provsmaka brownin som man gjorde till älsklingen( med glass) och nu har jag precis ätit upp sista jordnöttsringarna. Säger bara att det är dags att börja om nu. Nytt år ett nytt liv. Men nu ska jag fixa lite smått och sedan så ska jag mysa ner mig i älsklingens famn:) Hoppas att ni har en lika underbar kväll som jag har:)

Fixat och donat


Idag är en sådan där dag då jag inte har gjort speciellt mycket. Gjort lite muffins som ni såg på den urbra bilden som jag la upp förut. Ska försöka att ta en bättre sen men jag orkade inte att gå och hämta kameran. Jag blev helt enkelt väldigt väldigt lat som vanligt. Ska jag vara ärlig så har jag inte gjort så mycket mer än att fixat med mina recept lite. Tar verkligen en evighet. Jag skojar inte. Men det bli förhoppningsvis ordning på det när jag är klar. Ovanför så ser ni en bild på ena av mina pärmar. Super gullig tycker jag, är lite smått stolt eftersom jag har målat den själv^^. Nej men nu ska jag fortsätta att skriva recept^^

Gjort ngt som jag är bra på

Ojj glömde visst bort att blogga igår men det kan vara för att jag inte orkade. Men jag mådde bättre efter att ha badat lite, fikat på massor av gott och träffat min sjukling lite. Han såg inte ut att må sådär jätte bra. Men antar att det ser ut så när man har jobbat även fast man är sjuk. Gjorde mat till hela familjen innan älsklingen och jag åkte hem till honom. Blev en myskväll med godiset som var kvar från i onsdags. Vi somnade runt halv ett...
och vaknade inte fören elva imorse. Vad ska man säga det är skönt att sova. Vi åt lite frukot innan vi åkte upp till mig. Älsklingen släppte bara av mig och åkte ner till garaget. Jag satt på ugnen direkt och bakade lite kladdkakemuffins med glasyr på. Glasyren var jätte jätte god. Råkade att äta massor av den^^
Men nu är jag iallafall klar:) Ni får en suddig bild på mitt mina små söta muffins:)

Febrig


Okej idag hade jag tänkt att vara jätte duktig och gå ner och träna lite på morgonen. När jag vaknade med älsklingen klockan 20 i sex trodde jag att min hals skulle ta död på mig. Tänkte att det försvinner, och tyckte inte riktigt att det var någon idé att klaga. Jag menar älsklingen lät fan förjävlig( förlåt älskling men du gjorde det, hade bara lust att dra tillbaka dig till sängen och säga att du inte fick åka till jobbet) somnade om rätt så fort när älsklingen höll på att göra sig iordning. Klockan ringde halv åtta, ingen idé att gå upp för att ta sig till gymmet halsen värkte, jag låg och kallsvetades och mitt huvud höll på att döda mig. Inte alls roligt måste jag säga. Somnade om igen och tänkte att det skulle bli bättre, men inte då:( Blev ingen träning men tur var väl det för när jag hade handlat åt mamma så var jag alldelles kallsvettig( hoppas inte att min kondis har blivit så dålig på en vecka) Så jag konstaterade rätt så snabbt att den promenaden var den jag orkade idag. Så får börja med gymmet nu efter nyår igen. Bara tufft att ta sig ner de första gångerna igen^^ Men har lite feber så jag sitter i soffan och hoppas att älsklingen ska komma hem snart. Vill inte att han ska vara ute i blåsten och bli ännu mer sjuk. Men jajja!!! Hoppas att han kommer hem snart så att vi kan mysa ner oss i sängen och se på någon bra film. För kan säga att det går inget vettigt på tvn.

En helt slut tjej

Okej vet att min uppdatering inte var den bästa idag eller igår. Men har verkligen haft fullt upp. Inte okej och säga det jag vet. Men igår har jag ju skrivit om vad jag sysslade med hela dagen. Och efter tacos-middagen så åkte jag hem till Alva med älsklingen och hämtade upp henne. Hon var lite smått besviken på älsklingen att han inte sovöver med oss^^ Älskling du får faktiskt ta och ställa upp för laget. Hon formulerade sig ungefär såhär

-Vrf kan inte Marcus sova här?
- Jo men han ska jobba
- Så du menar att mamma och pappa inte sover hemma när de ska jobba?
- Klart de gör det vet du ju knasboll.
- Ja men då har han ju inte någon andledning till att inte sova här!!!!!!!

Tyckte att hon var hur söt som helst när hon sa så. Blev en riktigt lugn kväll med Barbie film och massor av mys. Fixade fram lite smått och gott( tänkte vi skulle ju börja utan socker imorgon^^ läs vidare så kommer det roliga i det hela). Sen efter att vi hade läst lite så somnade vi som två små stokar.


Vi skrapade ihop lite smått och gått
Klockan halv åtta imorse väkte hon mig med ett glatt leende. Höll på att dö, men det var bara att traska upp. Som tur var finns ju barnprogram på tv:n. Prisa dem kan jag ju bara säga. Blev att sitta där. Äta lite frukost( höll mig från oboyen) Och vi lyxade även till det och åt några roa prinskorvar när vi stod vid kylskåpet^^. Sen passade vi på att vila oss inför stadsbesöket, målade lite och kollade ännu mer på tv.
Vid halv tolv var vi hemma hos mormor och åt lite lunch( höll mig till mjölken, inget socker här). Vi tog bussen in till stan och traskade runt där lite. Hittade verklingen det jag ville ha. Dock inget linne till nyår men det får la funka ändå, sedan så blev läppstiftet inte som jag hade tänkt mig men det jag fick med mig hem var med finnt( blev liksom fel färg, bättre lycka nästa gång^^) Alva ville verkligen fika eftersom hon inte fick köpa något, hennes mamma tyckte att det räckte med alla födelsedagspresenter och julklappar. Så vi gick tull gyllens och jag tänkte att jag inte skulle ha något, sa till och med nej till mormor. Men det gick inte man blev övertalad, även fast det inte var så svårt. Det sket sig idag med, så när vi gick till hemmakväll för att köpa lite godis till Alva så plockade jag med mig en påse hem till älsklingen och mig med. Vi säger såhär att jag börjar efter nyår helt enkelt. Men nu sitter jag och väntar på älsklingen. Hoppas att han kommer snart för jag börjar att bli lite småhungrig måste jag säga. Men jag vill inte ringa och tjata( vill inte vara så jobbig)
Så nu hoppas jag att älsklingen kommer snart så att vi kan göra något att äta^^

Lite av mina fynd som jag kom hem med idag

Se på mig och le med det leendet som du vill att jag ska le tillbaks med^^



Farmor Anna 100 år

Ja igår var det ju så att vi var på Klintas och firade älsklingens gamelfarmor som fyllde 100år. Fatta så himla fränt att fylla hundra. Och det är inte så att hon inte är klar i huvudet. Hon fattar allt, kommer ihåg allt och allt sådant. Det är himla fränt tycker jag. Och det var lite kul att hennes lilla syster hade suttit vid datorn och skrivit ett litet brev till Anna, hon är ju fan 89 bast tror jag. Hon var jätte söt som bjöd hela släkten på mat på Klintas. Blev fläskfilé och strimlad potatis. Och som efterrätt så blev det tårta som var jätte jätte god.
Sen hade hon en överraskning till alla i släkten, ett kuvert med pengar som de inte fick öppna fören de kom hem. Jag säger bara att hon är generös. Grattis till dig farmor Anna!!!!!


På middag

Känner mig inte sådärr jätte social nu när älsklingen har sprungit ner till tandläkaren. Känner ingen känns det som:( Men hoppas älsklingen förstår att jag sitter här för hans skull. Maten var helt okej, var himla gott. Men nu kom älsklingen igen. skulle bara skriva att jag lever. Skriver när jag kommer hem till älsklingen igen.

I matkoma


Sitter i älsklingens säng( ovanligt  men soffan är full med massor av kläder och är alldelles för lat för att flytta bort dem) Har kommit hem från att ha ätit mormor ur huset. Har proppat i mig hur mycket som helst. Fattar inte att allt gick ner. Men det var sista dagen med små ätande, godis proppätande och fika/ eferrättsätande. Nu börjar allvaret igen och komma iform igen. Hejja hejja. Men det var ett bra avslut måste jag ju säga. Blev först massor av choklad hemma innan vi gick bort till mormor. Sen biffar, hasselbagspotatis( ursäkta stavningen), sås och mormors goda mackor till middag, efterrätt blev det fruktsallad med vaniljsås, sedan blev det ännu lite mer godis och choklad. Vi avslutade kvällen med att se på cirkus och äta annaspaj med grädde. Ni kanske förstår att man undrar hur man fick i sig allt. Hem och packa väskan inför imorgon( träningskläder och fin kläder är med^^) Sedan så var vi en snabbis i garaget, som den krongliga flickvänen man är så åkte vi hem till mig igen för att hämta en sak som jag hade glömnt. Hem till älsklingen, inse att min mobilladdare ligger hemma. Men det gjorde mig inte så mycket för älsklingen frågade om vi skulle gå upp. Riktigt skönt att röra på sig när man har ätit så mycket. Men nu ska jag fixa det sista och lägga mig i sängen, slå på en film och krypa ner i älsklingens famn. Måste ta vara på denna kväll eftersom att imorgon kommer jag inte att kunna krypa upp i hans famn när jag ska sova, ska sova hemma tis ons. Det kallas panik!!!! Vill inte sova själv:( Tur att Alva gör mig sällskap imorgon kväll;) Men nu måste jag fortsätta så att jag inte vänder ännu mer på mitt dygn^^


Morgon trött

Vaknade för en halvtimme sedan. Hunnit med att vara på toa och ätit frukost. Men har fortfarande inte gott upp ur sängen. Blir att ligga kvar här ett tag till. Känner inte alls för att gå upp ur söngen, så idag blir en riktig mysdag tills vi ska gpå bort till mormor och äta kvällsmat. Tycker det låter som en riktigt bra idé om ja ska vara ärlig. Ska försöka att åka hem sen lite senare och göra mig iordning och ladda min kamera. Har inte alls tagit mycket bilder den här julen. Dåligt gjort av mig måste jag ju säga. Men nu ska jag nog somna vidare tror jag:)

Veckans planering
Mån: slappisdag som avslutas med kvällsmat hos mormor
Tis: fira farmor Anna( älsklingens gammel farmor), träna arslet av mig, sova hemma hos mormor?
Ons: träna, åka till stan med mormor och Alva, sista kvällen med älsklingens moster och dom
Tor: träna
Fre: mysdag med älsklingen, träffa Hanna o Linda?
Lör: fira nyår


Juldagen

Min uppdatering suger verkligen idag. Men helt ärligt så har jag inte hunnit att blogga fören nu. Tro det eller ej. Min dag började i alla fall klockan elva, lite smått panik måte jag erkänna. Men jävligt skönt att sova ut med. Så det är inget som man klagar över precis. Tur att älsklingen väkte mig annars hade jag nog försovit mig rätt så hårt. Blev att gå upp åka hem till mig och äta skinkmacka, oboy och massvis choklad. Mummsig frukost!!! Bytte om och övningskörde ända ut till Långnäs. Gick svin bra måste jag säga. Plus till mig för att jag övningskörde. Åt mssor av god mat ute hos gammel farmor, lekte i skogen med små tjejerna. Hur kul som helst. Sedan blev det efterrätt och ännu mer choklad( snacka om att man är lite smått trött på choklad nu efter jul) Sedan körde morfar hem mig.

In i duschen, byta om, sminka sig och åka iväg igen. Hemma typ fem röda. Som tur var kom älsklingen och hämtade mig annars hade jag aldrig hunnit ut ditt till fyra. Men jag han och det är det som är det viktiga:) Kalkon var jätte god( smakade typ som kyckling) Sedan blev det massor av lek och stoj med Freja( så himla söt) Världens godaste efterrätt och massor av mys framför tvn med hela släkten. Längtar verkligen till att åka till London bara för att de är så snälla. Hoppas att vi kommer iväg:)

Men nu sitter älsklingen och jag i hans soffa igen med ostbågar och ett glas oboy för ovanlighetens skull^^ Hoppas att ni har en fortsatt trevlig kväll:)

Bilder kommer imorgon orkar faktiskt inte ladda upp några;P


Är riktigt nöjd med mig själv



En riktig lyckad julafton

Min julafton blev himla lyckad. Har tillbringat hela dagen med älsklingen precis som jag ville. Men jag var jätte nervös igår och jag tror att älsklingen tyckte det var jobbigt men det kanske inte är så konstigt eftersom jag inte hade min bästa kväll igår. Men jag kan verligen inte klaga på min julafton. Den har varit toppen. Började med att jag vaknade av alamet kl halv åtta, var faktiskt pigg även fast jag inte sovit så bra inatt, man har ju haft en man som legat och rullat runt hela natten och man har inte riktigt fått någon plats att sova på så jag har till mesta dels legat i staketet. Men det gör inte så mycket eftersom jag fick sova med min man i mitt liv. Så himla underbart!!! Men gick upp och fixade mig och har konstaterat att jag tar typ 45 minuter längre tid på mig om jag ska sminka mig. Är inte så duktig på det så det tar lite tid;)
Blev att väcka familjen eftersom vi skulle dela lite julklappar. Fick alla mina från den nära familjen eller hur man nu ska uttrycka sig?'
Mamma/ pappa: 2 tallrikar till min fin servis, pengar o en bok
Filip: tröja( som jag förövrigt hade på mig idag)
Älsklingen: ett par super snygga byxor'

Kändes lite konstigt att inte äta frukost med familjen. Men älsklingen och jag tog bilen och åkte ut till Bankerkind. Var väl en miss i prottokollaet att älsklingens pappa och dom redan hade ätit men det är så livet är ibland. Men det var riktigt gott med 2 plättar och jordgubbssylt, sedan blev det det att äta 2 skinkmackor. Så himla gott. Vart att sitta och prata med alla. Sedan innan vi åkte så blev det julklappsutdelning o massor av godis. Fick jätte fina saker där med:
Lollo med familj( älsklingens syster): så får jag komma och fixa mina naglar om jag vill
Älsklingens pappa: en riktig mys tröja, parfym

Sedan åkte vi hem till mig där det blev julmat för hela slanten. Snacka om att man åter mängder. Köttbullar, prinskorvar, julskinka, revbensspjäll, ägg o känckebröd var vad jag fick i mig^^. Blev även här att dela ut massor av julklappar o äta massor av godis. Fick riktigt mycket som jag verkligen vill ha.
Farmor: 2 tallrikar till fin servisen
Mormor o Morfar: 2 tallrikar till fin servicen, pengar, parfym
Matte med familj: 1 armband o mitt efterlängtade halsband som jag har vissat på bloggen
Kul att träffa släkten lite eftersom man inte träffar den så ofta längre. Och det var kul att mormor kunde komma upp till julklappsutdelningen även fast hon jobbade hela dagen


Efter julklappsutdelningen hemma hos mig så åkte älsklingen och jag ner till älsklingens mormor för att fira lite med älsklingens mammas sida. Det var riktigt mysigt att träffa Anki och Dominic, och sjlvklart deras små söta barn Freja och Albert. Är så mysigt att kolla på när man har julklappsutdelning för alla barn blir så glada. Elsa och Albert var klart sötast. Dom verligen sken upp när de hörde sina namn. Så himla mysigt. Blev en hel del choklad där ute och lite julfika med lussebullar och kakor. Fick massor av fint av älsklingens mamma( ett par sockar, massor nagellack och så fick älsklingen och jag en ljuslykta, mys)

Men nu sitter vi i älsklingens soffa, duschat av oss allt smink och nu sitter vi och äter ostbågar, dricker sprit och myser. Kan julaftonkvällen bli bättre^^

Imorgon står det på listan att åka hem till mig och äta lite julskinkmacor, åka ut till Långnäs för lite jullunch och så ska jag följa med älsklingen ut till hans mormor för Dominic skulle göra kalkon. Så den dagen är full den med. Ska fösöka att se om  jag hinner uppdatera med lite bilder imorgon. Om pappa tog några förstås^^ Nu ska jag fortsätta mysa:)


Bilder från förra Julen


stora och feta tomtar ska det vara på julen, i år har jag köpt nya som pryder mitt rum

Ja att ha älsklingen som pynt går ju med^^

Julafton ska såklart firas med hela släkten

Alla småbarn samlade innan julklappsutdelningen

Alla älskar väl julmat, även lilla tokfransen Elsa tycker om det

föra årets outfit, lite kallt men gick ju aldrig ut som tur var
i år kör jag på ngt varmare så att jag inte fryser mellan varven^^

julgran är ju ett måste, eller vad tycker ni?

pulka rejs har vi alltid så länge som det är snö ute

julgodis i mängder är ju ett måste

Morfar trivs bra med Elsa i knät

jag fick min lilla camera, underbar julkapp

tända ljus är ett måste hemma hos oss, även fast det bara är julgransbelysningen

ska det va så ska det va, pynt i hela huset. Allt eller inget

gjorde massor av knäck som jag inte ens smackade på
måste ha ngt fel i hjärnan

pepparkakorna fick vara med glasyr på i år bara för att det var roligt
i år kör vi på egen bakade deg och helt neutrala^^

Alla gosiga skålar som kommer fram till jul

Pynt och pynt och ännu mer pynt

här frossas mat så det bara smäller av det
Hoppas att mormor har en bra jul
eftersom hon inte kunde vara med oss idag då hon jobbar:(

och självklart måste det ju ligga massor av klappar under granen

Jag hoppas att ni har en underbar dag, precis som jag kommer att ha
hoppas att alla mina blogg läsare går upp minst 2 kilo under julhelgen
är väl ungefär vad jag kommer att göra
får se till att motionera som ett svin efter julhelgen
GOD JUL!!!!!


Idag på Julafton och ni får lite stämning



24 december


idag smäller det
det är julafton
åhhh vad jag har längtat
dagen ska jag umgås med min och älsklingens skläkt
så himla kul
äta gott och bara ha det allmänt trevligt

dagens upplägg:
frukost: hos älsklingens pappa och fira jul med den sidan
Lunch: ska vi vara hemma hos mig och träffa min släkt lite gran
Middag: spenderar med älsklingens mamma och hennes sida av släkten

tror att denna dag kommer att bli riktigt lyckad
hoppas att den börjar snart och att jag vaknar så man hinner göra sig iordning
som ni kanske har förstått så har denne lilla " julkalender" varit tidsinställt
precis som den är idag
för jag antar att jag inte är vaken såhär tidigt
ligger nog och snarkar i älsklingens famn
men ni får ha en riktigt bra jul allihop!!!!

Hoppas att ni får en mysig jul


För hoppningsvis så äter ni masor av goda kakor och godis


och hade jag fått önskat mig vad som helst så hade jag önskat mig en hundvalp

massor av kakor och godis


olika sorters kulor i granen är riktigt snyggt
men när man flyttar hemifrån kan man ju ha vad man vill i granen, svarta och rosa kulor. Mohahaha älsklingen får säga vad han vill^^

Jag duger precis som jag är!!!!



Jag har nog varit inne i den här fasen fast det inte kom så långt. Varje gång jag har ställt mig på vågen har jag tänkt hjälp. Funderat på alla sätt att gå ner i vikt. Men nu kommit till insikt att det är fult att vara som ett ändå stort ben. Kvinnor ska ha former!!!!!!!!

Okej det kanske är dags att inse själv att jag duger precis som jag är. Det kan vara svårt att inse det med jag har nog kommit till skot med att jag duger precis som jag är. Har under ett år verkligen varit hårt mot mig själv och verkligen bara sätt det negativa i mig själv. Men nu under de senaste veckorna har jag insett att jag duger precis som jag är!!! Visst jag har gått up 2-3 kilo sen i sommras men nu är jag mer nöjd med mig själv än vad jag någonsin har varit. Jag äter nu vad jag vill, när jag vill osv. Förut har jag vägt mig varje dag bara för att jag inte ska gå upp, skrivit upp allt jag ätit. Okej jag ser nu hur sjukt det är. Och är väldigt glad att jag raderat alla sådana dokument. Jag skulle nog kunna gått längre om älsklingen inte fans vid min sida.
Jag har ett tips till alla er tjejer/killar som är där ute som har samma problem som jag har haft, hitta det ni tycker om med er själva och alla små fel ni tycker ni har, ställ er framför spegeln. Säg högt vad som är bäst med er själva( mina ögon/mina ben) sedan är det bara att säga vad som är bra med det som man tycker är mindre bra( jag säger till mig själv varje dag att min mage är bra som den är, att älsklingen älskar den som den ser ut, och vipps så tycker jag att magen ser mycket bättre ut, och jag känner att jag kan äta vad jag vill) Säg aldrig något negativt till dig själv.
Varför ska du trycka ner på dig själv du är ju helt jävla underbar som du är!!!!!

23 december


kalle anka på julafton är också en sådat där måste på julen
inte för att man kollar så någa på det längre med det står alltid på ändå
så att man kan slå en liten blick på det någon gång ibland
är ju alltid kul att se på det
man tröttnar liksom aldrig och man glömmer bort vad som händer
iaf gör jag det
älskar att det alltid är lite vidio hälsningar på slutet på lite nyare diseny filmer
tycker jag är lite kul
längtar tills imorgon när jag kan sitta med alla barn längst fram vid tvn
vrf har jag en känsla av att jag kommer att sitta själv vid tv sen iaf^^

Fixat lite julkänsla

Okej vart försvann denna dag? Jag undrar verkligen hur den kan ha gott så fort. Jag fattar verkligen inte. Men det är väl inte så att man har suttit hemma och bara glott. Men det är bara det att jag har inte hunnit att blogga. Eller varje gång som jag skulle göra det så kom det alltid något i mellan.  Men nu sitter man här och ska skriva ett vettigt inlägg om hur min dag har varit idag och hur den var igår med kanske man ska skriva lite snabbt om eftersom jag inte gjorde det igår kväll. Men ni kommer säkert att förstå varför sen^^

Vi börjar med igår då så att ni får det iordning. Tog tåget in till stan med Linda och Hanna, efter att ha ståt och plogat sig lite med lite skolavslutnings grejer. Som man gärna hade sluppit men som duktiga nv elever så var man ju faktiskt duktig och ställde sig och kollade. Men vi smet lite tidigare eftersom annars så hade vi missat bussen och vi kände inte för att vänta på den som gick lite över fyra. Satt och lyssnade på ett par killar i bussen som satt framför mig. Fattar verkligen inte vad de har för tjej/ kvinnosyn? Den var fan hemsk. Visst jag vill med ha spik platt mage, långt snyggt hår, inga problem med akne eller ngt sådant. Men jag blev fan näst intill arg när de satt och diskuterade vad de hade gjort i helgen och ena killen slänger ut sig att han höll på att göra sitt livs misstag. Han höll på att följa med en fet finnig tjej hem( visst tycker inte om one night stand men det är inte det värsta). Det visade sig att tjejen var rätt så smal, inte större än det normala, utan mindre men hade en liten bullmage som typ alla tjejer har mer eller mindre. Och det finniga ansiktet var en finne i pannan under hennes lugg. Blev näst intill fly förbannad. Menar varför ska  tjejer jämnt vara så perfekta det är något som stör mig så enormt mycket. Jag menar som tjej ska man väl också få ha en skavank som en finne utan att det blir världens liv om det. Tycker ni inte det med tjejer? Sedan att de dömer att man är fet för att man är normal gör mig störd. Har bara en sak att säga till er grabbar där ute i världen. Män gillar kvinnor med former, alla små ”töntar” som tror att de är något gör som hundarna och gillar ben. Tycker ni är helt sjuka. Och kan lugnt säga att ni som dömer andra så fort det är fan inte ni som är snygga precis. Ni ser för fan inte ett dugg bra. Ni är sjuka!!!!
Men nu kanske man ska berätta vad man gjorde igår och inte skriva värsta längsta hat inlägget mot alla snobbiga grabbar.
Vi kom in till stan, sprang omkring i lite affärer och jag fick med mig lite fynd hem. Sådant där som man aldrig tar sig till att köpa. Underkläder! Men Hm hade rea och jag hittade två stycken så jag slog till direkt. Och så hittade jag  en tröja till älsklingen med som jag tyckte att han var värd så den köpte jag också.  Sen så gick vi upp till bion. Linda och Hanna köpte lite godis och sedan så gick vi in, var inte sugen på godis eller chips eller något sådan sådant. Plus att min mage började att bli väldigt hungrig så jag kände att det kanske inte skulle stoppa i mig massor av godis och skräp. Så jag var väl inte sådär jätte glad efter bion, förlåt Hanna och Linda. Men när jag kom hem med tåget kom älsklingen och hämtade mig. Han hade varit gullig och beställt kebab åt mig. Så himla underbart gott! Så vi delade på en kebab tallrik. Lite lagom kvällsmat sådär vid tio på kvällen när man hade varit hungrig sedan 5 på kvällen. Men så kan det gå. Hade i alla fall en super kul kväll med tjejerna. Dock kan jag väl inte rekommendera filmen jätte starkt, tyckte att den svenska filmen är bättre. Men det fans vissa saker som var bättre i den här filmen med. Kan rekommendera att se den någon gång men kanske inte på bio. Sen somnade jag som en stock i älsklingens famn^^

Idag blev det att vakna utan väckarklocka. Så jävla underbart att gå på jullov måste jag säga. Köpa lite frukost och sedan städa mitt rum. Åka ner till garaget och vänta på att älsklingen skulle fixa en sak( hoppade faktiskt träningen idag bara för att jag inte orkade eller hade någon lust, det får man göra ibland^^) sen hem och äta lunch, spagetti o köttfärsås. Nej nu blev det väldigt mycket text så jag visar resten av dagen i några bilder istället. Mycket skönare för er som ska läsa det^^

Och här kommer min eftermiddag/kväll i bilder:



Vi gjorde iorning ett pepparkakshus

älsklingen fick smälta sockret

mendens jag sorterade nonstopp

och jag gjorde en pepparkaka med godis och glasyr på med, mumms^^

vårat färdiga resultat

Pyntade julgranen

och gjorde taco paj innan mamma och jag åkte ut till stallet och nu sitter jag i älsklingens soffa med lite godis och ostbågar. Nu ska vi se på tv. Ha det bra så hörs vi imorgon:)

jag måste ha ärvt mina gener av mamma och pappa



22 december


nu hoppas jag att alla har köpt alla julklappar
hoppas att jag själv inte har glömt att köpa till någon
får gå igenom min enorma lista en gång till och boka av så att alla finns med^^
skulle ju vara hemskt om jag hade missat någon
men det tror jag inte
menar jag har ju varit klar sedan en längre tid
alltid skönt att vara förberädd
och slippa att springa och julhandla i sissta minut när man får trängas med allt galet folk
som ska fram och bara kör över en
rycker sakerna ur händerna på en
jag lovar julen gör svenska folket galet
men det är ju alltid kul att få massor av klappar att öppna
hoppas att jag får vad jag önskar mig iår med
jag brukar ju få det^^
tack min underbara familj och tomten

Pepparkaks hus

Blir alltid lika inspirerad av att kolla in på olika (mat) bak-bloggar. Hittar så mkt roligt och man känner att man också vill vara lika duktig. Men det funkar ju inte alltid. Men något som alltid är kul att höra är ju att man är duktig i köket. Pappa säger alltid att han är så stolt, gör en varmt i hjärtat måste jag säga. Men jag skulle verkligen kunna göra lite mer speciella saker. Nu blir det ju mer lite Basic saker som muffins, chokladbollar och lite sådant. Men jag känner att jag vill utvecklas mer. Man kan ju säga att jag skulle leva drömmen av att gå samma gymnasium linje som min kusin Bianca gjorde. Handlade om allt med mat och bak att göra. Men nu har man valt bak. Men det är ju inget som säger att jag inte läser vidare till någon bak gubbe fram över i livet. Men nu till saken. Har hittat ett så sjukt gulligt pepparkakshus, det får mig verkligen att vilja göra ett eget. Men jag är väldigt övertygad om att det inte blir lika fint. Men jag ska nog få fingrarna ur arslet och göra ett i år. Det ska få stå på min byrå och bringa lite jul känslor. Ska försöka att sätta upp julgranen och göra ett pepparkakshus med älsklingen när vi nu är lediga tor fre. Hoppas verkligen att vi hinner att göra det. Men det borde ni. Men nu har jag pratat nog om hur jag blir inspirerad av olika mat bloggar. Tänkte att ni också ska få bli lite inspirerade av pepparkakshuset som är helt ljuvligt. Här har ni det:





Jag är för trött för att vakna


( så här trött var jag igår när jag bloggade. Orkade ju knappt att hålla ögonen öppna. Den är bra^^)

Vet inte vad det är med mig. Jag är ständigt trött som jag skrev igår. Har ingen ork till något känns det som. Jag vill verkligen inget annat än att somna om och dra täcket över huvudet. Är vad jag tänker göra imorgon. Dra täcket över huvudet och somna om!!! Som tur var så går vi på jullov idag. Så jävla underbart. Ska bli så himla skönt. Bara ta det lugnt och inte göra allt för mycket. Känner att det väl förkänt jullov  som jag kommer att gå på. Kommer bara bli att ta det lugnt på jullovet och andas som man annars inte hinner med på sin vardag. Ligga och dra sig i sängen så långt man bara kan. Nej det ska bli riktigt skönt måste jag säga:) Men just nu försöker jag att hitta lite energi till att gå upp. Det finns inte någon kan jag ju säga, och då ska jag orka träna ett stenhårt pass. Jag tror att jag är en liten optimist. Men det får fan funka för efter skolan hinner jag verkligen inte. Så det är väl bara att gå upp snart och bytta om även fast man inte har någon större lust. Vill bara att älsklingen ska vara här så att jag kan krypa ner i hans famn och kanske somna om^^

Men nu får det vara nog klaggat. Idag står det på schemat att träna innan skolan, inte riktigt bestämmt mig vad jag ska göra än eftersom jag är så himla trött. Efter blir det att duscha av sig lite snabbt för att gå till skolan. Inte värdsa kul men det får väl funka. Slutar ju idag, dock tänker jag inte att gå på julavslutningen i cafét. Kanske lite taskigt men tjejerna och jag ska ju in till stan och shoppa och se på bio. Och Lindis vill självklart inte missa en ända sekund av shoppingen^^ Nej men vi får se hur det blir vilken buss vi nu tar^^ Om vi inte hinner med 20.35 bussen så hoppas jag att vi tar 21.11 tåget. Orkar inte vänta en hel timme på nästa buss. Sen blir det hem och mysa med älsklingen. Men jag kommer antagligen att somna som en stock redan när vi kommer innanför dörren, ni känner ju mig. Men nu måste jag verkligen göra mig iordning och packa alla saker så att jag inte kommer sent ner till gymmet. Ha det bra alla läsare så kanske jag skriver när jag kommer hem. Men annars vet ni varför bloggen står relativt tom idag. Kommer upp iaf ett inlägg till mitt under dagen:)
Men nu måste jag skynda. Ha det bra:)

21 december


idag slutar jag skolan och julkänslorna kan komma in på riktigt
är ju bara några dagar kvar tills det är julafton
åhh vad det ska bli mysigt måste jag säga
hur kan man inte tycka om julen
är favorit högtiden
är typ den ända som jag pysslar så mkt inför
vill duka fint, pynta och baka massor
åhh bara tre dagar kvar sedan smäller det^^

Borde vara jag

Nu har mamma och jag kommit hem från stallet. Är helt slut i kroppen. Red kanske inte Tingen as tufft men fick en högergalopp sen ska man ju bara hålla igång i den ett tag. Men det funkade mycket bra. Men känner att jag tillbringar mer tid med mamma på vardags kvällarna än med älsklingen och det är inte okej. Känns som att jag aldrig hinner träffa älsklingen så mycket som jag vill. Har alltid fullt upp. Så i helgen ska det bli skönt att bara få vara med älsklingen hela tiden även fast vi kommer fara genom hela Sverige känns det som. Men jag är nöjd bara jag får vara med älsklingen. Dock har jag fortfarande lite dåligt samvete över att älsklingen inte kommer äta lunch hemma eftersom hans mamma blev arg/besviken på det. Men vet inte om jag ska ha det, menar jag kommer ju tillbringa mer tid med älsklingens släkt. Tycker ni att jag ska ha dåligt sammvete?????
Men på vägen hem från stallet så mötte vi en lastbil på grusvägen, så mamma var tvungen att backa. Inte hennes favorit sak att göra precis. Men jag  var as lugn och hjälpte henne. Borde egentligen vara jag som är ledare och mamma som övningskör. Hade varit så mkt skönare. Men nu ska jag gå och sova med mitt nyduschade hår( skulle rakat benen med men det orkade jag inte, så hoppas att älsklingen står ut med mig imorgon kväll/natt när jag har världens hårigaste ben^^)

Jag är en aning trött

Jag säger bara att jag är så sjukt jävla trött. Fatta inte riktigt varför men det är väl något som har med tonårslivet. Skolan har iallafall gått bra även fast de sista dagarna är riktigt sega i skolan. Jag säger bara att man vill inget annat än att bara gå på lov nu. Känner att man kanske ska behöver lite jullov. Vill ha det nu kan man ju säga^^ Blev iallafall lite biologi, matte och engelska. På matten fick vi tillbaka vårat prov som vi skrev föra veckan. Fick ett VG på det, så jävla skönt. Måste fan svära så jävla lycklig är jag^^ Sen var det bara att försöka att överleva engelskan. Gick ner till gymmet även fast jag inte hade någon som helst motivering. Men det blev 15 min cross som uppvärmning och sedan 40 minuter övningar. Lite lagom sådär, men nu sitter jag och är helt död i soffan. Undrar om jag någonsin kommer att orka gå upp ur sängen. Jag skulle rösta på att jag inte orkar det. Och jag som ska laga kvällsmat^^ Får sammla lite energi tills klockan blir fem.
Stallet står även på schemat, ska bli kul men vet inte rikigt om jag orkar men man kan ju alltid hoppas det

nu ska jag fortsätta att kolla på sista avsnittet av Glee innan jul^^

se mig i ögonen och säg att du älskar mig



En hälsning till dig på jobbet

Tänkte att jag skulle skriva en liten hälsning till min älskling som jobbar ute, hoppas att han inte fryser bara;) Fattar inte hur han inte fryser sönder. Skulle bara skriva att jag saknar honom sjukt mkt och är galet kär i honom:)

Varken eller


inget fint morgon ansikte^^
Så här på morgonkvisten har jag tänkt på en sak, tro det eller ej men min hjärna fungerar^^ Har kommit fram till en väldigt bra teori tycker jag. Man säger ju ofta att man antingen är morgonpigg eller kvällspigg. De finns de som är båda och men de är nog få. Min älskade pojkvän är kvällspigg kan man ju lugnt säga och min vän Lindis är sjukt morgonpigg. Men lilla jag är aldrig pigg. Inte på kvällen, slocknar gärna vid tio även på helgerna, inte på morgonen heller för då ligger jag hemskt gärna kvar lite till tills man verkligen måste gå upp( speciellt på helgerna)

Funderat på det där, varför alltid jag är trött. Det är ju nästan lite orättvist. Eller vad säger ni, tror säkert att det finns människor där ute som har samma fundering/"problem".

Men nog pratat om det. Sitter ner bäddad i min säng och har precis ätit en sådan där dubbelmacka. Blev med räkost och skinka. Super smarigt! Men jag kan säga såhär att jag är snorigt trött. Och fattar inte varför. Blir nästan lite arg på att jag är det varje morgon. Idag är det skola som står på schemat först iaf. Inte as kul men det får väl funka. Har bara tre lektioner( även fast de är sjukt jobbiga) och slutar vid 14.20 så det ska nog fungera ska ni se^^
Efter skolan blir det såklart gymmet, sen hem och göra ugnspannkaka, ut till stallet med mammsen. Sen hoppas jag på att hinna träffa älsklingen lite ikväll med. Men nu har jag nog inte mer på hjärtat skulle jag inte tro. Så säger hej sålänge från mig

20 december


tomtecola är ett måste som min bror säger men inte dricker
jag menar såklart julmust
kommer aldrig att sluta dircka julmust
även fast det inte är så speciellt
men det är gott och att musten kommer till både julen och påsken är ju ett plus
undrar om det är ngt annat land än sverige som dricker julmust
är det någon av mina läsare som vet hur det är i andra länder?

Ett träningspass till


( lite julkänsla nu såhär till jul ,bild från förra året)
Nu känner jag mig lite hurtig^^ Har tränat två gåner idag. Men det här sista träningspasset blev väl inte 100%, men kanske 85%^^ Men vad gör man inte för att få ner brorsan och mamma till gymmet. Det är ju bara att köra på. Känner att det var bra efter helgens alla godsaker. Men nu sitter jag och väntar på att brorsan ska bli klar på på toan så att jag kan bada. Känner att jag kan behöva det. Men hej svej så hörs vi imorgon bitti!!!

Nu känner jag mig duktig

Nu sitter jag hemma i soffan. Jag är himla trött men det kanske inte är så konstigt. Har ju ändå ståt på löpbandet i en timme. Riktigt skönt. 30 minuter joggning och 30 minuter att gå. Så himla skönt!! Fysik provet hoppas jag gick bra. Men man ju inte göra mer än sitt bästa. Så vi sattar på att det gick bra. Som sagt sedan blev det att gå ner till gymmet och rensa hjärnan lite. Himla skönt måste jag ju säga!!!! Men nu ska jag skriva ifatt lite dagbok som jag verkligen har slarvat med. Har två dagar som jag inte har skrivit om, inte bra. Mkt att ta ifatt. Sedan så ska jag göra lite kvällsmat innan jag ska ner till gymmet igen med mamma och Filip. Blir korvstroganoff med ris. Men nu ska man kanske springa och töma tvättmaskinen innan den rinner över.
Måste tagga till att träna igen, hitta enerig till det. Kom igen kom igen!!!!

Vilken pissig dag

Min dag är ju inte den bästa. Vakna utan älsklingen,fick inte någon morgonpuss så livet känns inte alls så bra. Insåg även att jag gått upp två kilo under helgen. Inte alls kul, så i veckan blir det att köra sten hårt kan man ju säga. Åh varför har man så lät för att gå upp i vikt:( men är väl bara att sköta sig nu igen och tänka på vad man stoppar i sig. Allt är sockrets fel, måste lära mig att äta lite men det går inte så bra för mig på den fronten. Måste lära mig att inte äta ur älsklingens godis, bara att träna antar jag. I helgen har det iaf blivit alldeles för mkt socker och det syns på vågen. Nya tag idag och så börjar vi om igen. Sen fick jag även tillbaka mitt tyska prov, 4 poäng från g. Surt kan man ju säga!!!! Men nu ska jag ha idrottsteori;)

Usel bloggning

Det var tur att jag hade lite tidsinställda inlägg tills igår. Annars hade faktiskt bloggen ståt helt tomt. Om jag ska vara helt ärlig så hade jag ingen ork, lust eller vilja. Dagen igår var jätte kul. Åt frukost med hela familjen. Åkte bort till mormor och gjorde köttbullar och knäckebröd. Verkligen super gott måste jag säga. Var där borta mellan 10-15. Lite lagom sådär. Men nu har vi ju fixat allt som ska fixas tilll jul. ( bara julskinkan kvar, men den får pappa ta^^) Och köttbullarna blev as goda. Snacka om att man blir stolt över sig själv första gången som man gör egna köttbullar. Gjorde "smeten", rullade och steckte dem helt själv. Sedan blev det en handling med mamma och mormor. Lite mys med älsklingen, vi gjorde hemma gjord pizza och jag åt alldelles för mkt godis. Inget godis för mig på ett tag nu, vill komma ner till det jag brukar väga. Känner att det blivit för mkt av det goda. Nu får jag fan börja ta tag i mitt liv igen!!!!!
Nu sitter jag här iallafalll snor trött. Inte sovit så bra inatt utan vaknat till och från. Inte så himla kul. Men jag sattsar på att gå och lägga mig tidigt idag och sova som en stock. Har lust att tvinga kvar älsklingen här så att jag kan sova. Det jobbiga är att jag vet inte varför jag sover så dåligt hela tiden. Jajja jag får hoppas att det löser sig med tiden. det tror jag nog^^ Är nog bara inne i någon tonårsfas.
Dagen består av en skoldag som börjar redan vid åtta. Painnnnn!!!! Men det får väl gå. Vi ska få tillbaka våra tyska prov( vill inte för det kändes som att jag kommer att få IG!!!!) men man kan ju hoppas på det bästa. På idrotten ska vi nog bara lyssna. Och sedan blir det ett helvete på matten eftersom vi ska ha fysik prov. Känner just nu att jag skulle ha pluggat lite mer på det. Men det har inte hunnits med. Sedan blir det gymmet och hem och laga mat. Måste fixa biologin också eftersom den orkade jag inte ta med mig i helgen^^ Men nu måste jag nog klä på mig så att jag kommer i tid till min tyska lektion. Hade hellre bara stannat hemma en dag som denna. Känner mig redan nere och depp!!!
Tack älskling för att du finns!!! Du är mitt allt och utan dig så skulle jag inte klara av livets stora svårigheter!! Vill bara säga hur mycket jag älskar dig! Du är så himla jävla underbar och jag älskar dig stört mycket♥♥♥

19 december


julskinkan kan man ju bara inte missa
hur skulle julen se ut utan julskinkan på mackan
det är ju liksom det bästa som finns på julen
är liskom det man väntar på nästan varje jul
vi brukar alltid göra två skinkor bara för att vi äter upp den ena förre jul och det andra står på julbordet
tycker det är ett väldigt bra upplägg
tycker verkligen om julskinka
man borde göra det fler gånger än bara till jul
eller nej förresten för då skulle det inte finnas ngt att längta till
och då antar jag att det kanske inte smakar lika gott^^

Om du ska trycka ner på mig så gör det face to face


18 december


vem tycker inte om mammas/mormors/ gammel farmors köttbullar
det är ju ett måste på julafton
hur kan man äta julbord utan köttbullar( och prinskorv^^)
är ju liksom det bästa på hela julbordet
sen finns det ju också massor av annat gott
men det är ändå hemmegjorda köttbullar som slår allt
och i år ska faktiskt pappa och jag ge oss på att göra egna köttbullar till vårat julbord
det kommer att bli riktgit kul måste jag säga
har aldrig gjort egna köttbullar så det ska bli en kul erfarenhet^^

Hemma i sängen

Mina kusiner är ju helt underbara. Jag fattar verkligen inte hur underbara två små barn kan vara. De har verkligen energi till precis allt. Hoppar omkring över allt och ramlar men gråter aldrig utan bara springer vidare och skrattar. Nej de är alldeles för underbara måste jag säga. Fatta att Alva redan är 9 år, det är ju helt sjukt. Det känns som att det var igår som mormor och jag åkte in till stan för att vara barnvakt åt den lille sparven som bara kunde dregla och äta upp mina godsaker. Fattar verkligen inte hur fort det har gott. Men jaja på tisdag fyller hon nio år så vi firade henne ju lite i förskott. Men det gör väl alla, kan ju knappt fira henne nästa helg då är det ju jul-helgen. Var riktigt trevligt måste jag säga, vi åt paj och lite gott och blandat. De bjöd på efterrätt ( åt massor av tårta och någon god kaka, säger bara att jag kommer rulla fram imorgon) sen han jag även att göra ett födelsedags kort till Alva, hon tyckte att jag kunde göra ett av henne saker som hon fick i födelsedagspresent. Och det kan jag väl hålla med om att jag kunde^^. Efter det så blev det att ta sina saker och åka hem en snabbis. Byta om från min ny invigda klänning. Så jävla snygg den är, måste bara lära mig att gå i de sky höga klackarna!!!!! Kommer vara as snyggt i sommar^^. Ett var ner till garaget för att kolla igenom älsklingens nya bil. Jag tycker faktiskt att den är riktigt läcker måste jag säga. Tror inte att han hittade några större fel på den. Inte vad jag uppfattade iaf. Men man kan ju missförstå som tjej. Det är ju faktiskt rätt så lätt ibland, måste erkänna att jag inte alltid hänger med. Men jag försöker ju iaf att bli bättre på det.
Nu ska jag och älsklingen lägga oss och se på film. Mys!!! Och det bästa av allt är att jag ska äta massor av godis som jag köpte på godishuset i Mjölby. Mummsigt!!!
Hoppas att ni har en riktigt bra kväll eller ska man kanske säga natt^^ Min kommer att vara lika underbar som vanligt när man är hos älsklingen.

Ps. Imorgon blir det nog inte så mkt bloggande på dagen eftersom jag ska till mormor och göra köttbullar och knäckebröd. Tänkte bara så att ni inte undrade vart jag tagit vägen. Har inte sprungit och gömt mig någon stans. Utan tar bara en dag med min underbara mormor!!!!!


Testar det gamla igen

Lite trött på att skriva i punkt/mennings form. Så tänkte att jag skulle testa att skriva styck vis igen. Ska försöka att ändå fatta mig kort så att ni inte somna innan ni ens har hunnit börja läsa texten. Som ni säkert förstår så sitter jag i en bil i skrivande stund. Om man ska vara riktigt petig så sitter jag i älsklingens nya bil. Den är het fantastisk, på insidan. Den har bara lite smått som ska fixas på utsidan. Men det ska såklart fixas innan den ska ut på vägarna. Men just nu är det min bil med, så kan ju säga hur jag vill ha det med^^Var nämligen å att älsklingen inte kunde ta ut mer pengar på sitt kort och det strulade med att föra över pengar på banken. Men som tur var så har älsklingen världens bästa flickvän som snabbt kunde ringa hem till mammsen och be henne sätta över pengar. Och vips så var alla pengar ute. Så nu är bilen älsklingens och han sitter som ett överlyckligt barn bredvid mig och kör. På vägen nu ska vi stana och äta och köpa godis på godishuset. Helt klart värt att åka för, nej det som var värt att åka är att se älsklingen så glad. Men nu ska jag sitta med min hungriga mage i bilen och hoppas att vi snart är framme för att äta

Kärlek vissas med choklad


Finns det ngt bättre än choklad
man får liksom en livsnjutning
man mår hur mkt bättre som helst
synd bara att  man inte kan sluta äta när man har börjat
men jag kan erkänna att få en liten choklad bit av någon man tycker om gör verkligen dagen bättre
man blir sådär varm i kroppen
så vi hyllar choklad
ge bort en ask till någon du verkligen älskar
måste nog springa ner till Ica och köpa en ask till älsklingen^^


Vrf vara missnöjd med sig själv när man kan se hur fin man är



Biskvi till frukost

Nu sitter jag och älsklingen och äter fruost
mummsigt med ostfralla och biskvi
sen br där det av till Jönkping för att kolla på bil
och är vi åker hem ska vi åka förbi godisaffären
jippi
men nu ska jag fortsätta äta frukost
och ta ett till glas oboy
det tillhör ju helgfrukosten^^

bilder kommer senare ikväll orkar inte nu


17 december


julpyntet går ju inte att släppa
det måste ju vara mängder av sådant
har varit så sedan jag var liten
hade typ glastomtarna i sängen bara för att alla inte fick plats
nu vill jag väl mer ha det lite mer strikt
men det ska ändå vara massor av pynt
kommer aldrig att kunna sluta pynta in för julen
älsklingen kommer att bli galen första julen vi ska pynta våran lägenhet
kommer vilja att pynta hela lägenheten
köpa massor av dekorationer
hahaha han får faktiskt ta och stå ut^^

Stupat

Nu är man hemma från gymmet
900kcal
så jävla stolt över mig själv
nu blir det keso och lövbiff
mumms mumms
sedan blir det massor av godis
GOD NATT för mig!!!!

En fri människa


nu är man hemma från skolan igen
riktigt skönt måste jag ju säga
även fast dagen inte varit jätt ansträngande
idrotten var halva lektionen super kul
då vi skulle köra någon ny boll sport
super kul måste jag säga
sen till lunch blev det inte skol mat
utan det blev oacen
lisa och jag delade på en kebabrulle
mkt smaskigt
sedan blev det förre läsning
och lite repetion på fysiken
så inte allt för ansträngande
så nu ligger jag här igen
i min underbara säng
det som väntar på listan är att träna när mamma kommer hem
kan behövas när man åt köp mat till lunch och ska äta god mat ikväll
och så får man ju inte glöma att det är fredag
vilket innebär massor av godis
har inte riktigt bestämt mig än vad jag är sugen på
men det lutar fortfarande på ostbågar tror jag
men känner inte för att göra någon nytta tills mamma kommer så jag ska nog släcka alla lampor
och stänga ögonen ett tag för jag är sjukt trött
och det är ju inte bra^^
efter träningen ska jag ha en riktig mys kväll med älsklingen
någon som vet om det går någon bra film på tv i kväll????
jajja ha det så bra så länge!

Mot skolan i snö


(mitt fönster är fint pyntat nu med:) )
ska packa min väska nu och dra mig till skolan
och när man kollar ut så möts man av pytte lite snö
men det är ju alltid en början
eller vad säger ni?
vill att det ska vara snö på julafton ju
funderar på vad man ska packa ner i väskan
men nu måste jag skynda mig^^
vill ju inte komma för sent!!!

Keso och banan


sitter just nu i sängen som vanligt
har fått en väldigt dålig vana att äta frukost i sängen
inget bra alls ju
men det är mkt skönare för då kan man ju bara lägga sig ner i några minuter till när man ätit klart
idag blev det keso med banan till frukost
riktigt smarigt måste jag säga
och det bästa är att man står sig mkt länge på det
tror det var korvrätter i skolan och det brukar inte vara någon höjdare
så jag är berädd på det värsta^^
men nu ska jag bara ta det lugnt ett tag till
har ju inte idrott fören tio så det är ingen stress
undrar vad man ska göra
kanske somna om?
nej det känns lite onödigt^^
men vi ser vad som händer
ha en bra dag så hörs vi av lite senare sen:)

16 december


chokladkalendern
hur kan man missa den på julen?
det är ju liksom alla barns höjdpunkt på dagen
att få öppna kalendern efter frukost och få en liten mumms bit innan skolan
har nästan haft en sådan sen jag var pytte liten
men jag var så snäll så jag åt bara var tredje och dag och de andra två fick mamma och pappa
tyckte det var kul att ge bort godis när jag var liten
hur dum får man inte var?
nej man ska vara snäll och ge bort och inte vara snål
men jag ser inte vrf jag offrade choklad från min chokladkalender?
I år har jag ingen då jag inte tyckte att jag var i behöv av en
gå på speed varje dag känner jag inte riktgit för
måste vänja mig lite med allt godis och allt socker först^^

830....


japp så mkt har man sprungit bort idag
lite stolt över mig själv att jag faktiskt orkade
kämpade på bra i en timme tyckte jag^^
helt klart ett godkänt gympass
och imorgon kör jag ett till med mamma
(funderar på att skänka lite av min energi till Emelie, hon frågade så snällt om hon kunde få lite idag^^)
kan ärlgit säga att det inte finns någon energi att man bara plågar sig ner och upp överallt
men det är ju skönt om ens kompisar tycker att man har mkt energi osv
men nu ligger jag i sängen efter en ganska lugn kväll
handlat lite med mammsen
så det blev revbensspjäll med keso och macka
verkligen snor gott
så imorgon blir det keso och banan till frukost
mummsigt^^
sen har jag även hunnit vara ute i stallet och tagit hand om tingen
dock ingen ridning eller ngt sådant
men vi tvättade benen och allt sådant
så nu står Ru och hon inne över natten
vi tyckte att det kunde vara skönt för dem att slippa all lera och regn
sen kom älsklingen förbi
så himla mysigt
ngt som man verkligen uppskattar
har hunnit att fixa lite smått och gott
men nu ska jag ta och sova tror jag
känner att det kan vara en bra ide
först måste jag bara ringa och säga god natt till älsklingen^^
GOD NATT!!!!

Mot skolan


japp nu har man suttit hela morgonen och pluggat
inget kul över huvudtaget
men nu har jag ju nästan tyskan under kontroll tror jag
eller kanske inte
det lär märkas på provet som jag ska skriva i eftermiddag
blir kanske gymmet efter provet
sedan blir det mat och stallet med mammsen
men nu måste jag skynda mig^^

jag är helt enkelt nöjd med mig själv



Om jag inte visste bättre...


...skulle jag tro att jag var galen
är helt död och jag skojar inte
jag sitter i fåtöljen har precis ätit frukost och ser på barnprogram
så himla skönt
men hade gärna sovit lite till
men vad gör väl det när man fick sova med älsklingen
känns bra även fast man är något trött
apelsin juicen gjorde susen
var super gott
men nu ska jag sitta och bara kolla på barnprogramen
känner att det är typ det jag orkar
och det lär vara det ända jag orkar med^^
hahaha vettigt inlägg eller inte
men så kan det vara ibland när man är helt död

älskar dig Marcus Skogh!!!!!

15 december


att ha nötter på julbordet var ngt som vi alltid hade förut
men nu när Elsa är så allergisk så struntar vi i det just på julafton
men det står nog alltid framme i veckorna innan
tycker inte om julnötter över huvudtaget måste jag säga
men det är väldigt kul att knäcka
så pappa äter och jag knäcker
precis som det ska vara tycker jag
vad är det dom nötterna heter som ser ut som små hjärnor?
kan verkligen inte komma på det
kan bara varna er att de inte är goda
äter hellre jordnötter eller chilinötter
men jag kan hålla med mamma som inte heller är tycker att det är så gott
att det faktiskt höjer julkänslan väldigt mkt

Kladdkaka med gädde

sitter hemma hos älsklingen nu efter en full dag
blrv gymmet efter skolan
kan inte påstå att jag körde allt för hårt
men det kan ju vara för att jag inte fick i mig så bra lunch
men har verkligen ätit upp det ikväll
blev klyftpotatis och kött
åt massor av potatis kan man ju säga
var riktigt riktigt gott
sen blev det att duscha och fixa sig iordning lite
för vi skulle ju åka och kolla på en bil till älsklingnen
dock blev det ingen bil
kan säga att älsklingen gjorde ett bra val
menar det finns ju andra bilar här i världen
men en aning avundsjuk på alla pengar som ligger i hans kuvert
men det tror jag att alla skulle vara
skulle kunna köpa ny telefon, helt ny garderob
ja rubbet
eller vrf inte köpa en efterlängtad hundvalp
skulle ha lagt pengarna på det istället för en bil
eller vad säger ni?^^

men nu ikväll( när vi kommit hem)^
har vi bara tagit det lugnt
och ätit 1/4 kladdkaka med massor av grädde
men det var mkt mumsigt måste jag säga
så det var lugnt värt att äta en liten bit;)
men nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med älsklingen
kännertt jag behöver det
en timmes mys med bara älsklingen:)
Men säger god natt för min del

God Natt!!!!!

älskling glöm inte bort att jag älskar dig så sjukt mkt:)!!!!<3<3<3<3<3<


vilken är godast?


okej i helgen har jag bestämt att jag ska äta ostbågar
jag längtar som fan
vill ha det nu ju!!!!
inte om två dagar utan nu nu nu!!!!
men tanken har slagit mig att jag inte längre vet vilka som är godast
har ju kommit ut så himla mycket annat när jag har haft godis förbud
har ju bara smakat de två som är längst till vänster
vilken tycker ni är godast och vad rekommenderar ni till lilla mig?
tror att det får bli gamla hedliga eller ngt som jag redan har smakat^^
feg som man är, det måste ju vara gott
får inte bli någon besvikelse!!!

Mot skolan eller äta kaka?


( hade hellre varit hemma och gjort en sådan här kaka och suttit och ätit på^^)
hatar att höra de orden
mot skolan
känns liksom helt fel i kroppen
är nästan så att man ryser
eller vad säger ni andra bloggläsare^^
men som tur var så slutar vi skolan nästa onsdag
så bara sju dagar kvar
och då ska även Hannis, Linda och jag åka in och se på bio
kommer inte ihåg vad den heter men ni vet den engelska veritionen av män som hatar kvinnor^^
den har för övrigt premiär nästa onsdag
blir en julklapp för oss alla liksom
istället för att köpa ngt
så ska bli himla kul faktikst
men nu försöker jag att hitta lite motivation för att gå till skolan
finns ingen alls
vill bara att dagen ska ta slut
hoppas att mitt matte prov i eftermiddag kommer att gå bra
annars blir jag faktiskt ledsen
jajja nu måste jag nog packa om jag ska hinna
vad ska man ha med sig
kommer ju inte hem mer idag
kan bli lite krångligt att få med sig allt kom jag just på
får göra mitt bästa^^
men ha en bra dag så hörs vi imogon
skulle kunna tänka mig att jag inte hinner att blogga ikväll
eftersom jag och älsklingen ska fixa med lite små saker
sedan blir det att bara ha en efter längtad myskväll med älsklingen
åhh vad jag saknar honom
hoppas att dagen går fort så att jag får träffa min underbara älskling snart:)

Så var man vaken igen!!!


inte lika sur tjej som sitter och skriver såhär på morgonen
känns faktiskt lite bättre idag
men känner att jag fortfarande inte är på mitt bästa humör
inte så kul
men jag hoppas att det vänder under dagen
har iaf fått i mig lite frukost
1 dubbelmacka med ost o skinka och den heliga yoghurt shoten^^
perfekt frukost en onsdag som denna
ska nog lägga mig och ta det lite lugnt eftersom jag inte börjar fören tio någon gång
blir att plugga väldigt mkt tyska oxå
men jag ska försöka hinna med att uppdatera lite innan jag går till skolan:)
hoppas eran morgon med är bra!

14 december


är det så att eran familj kör på den engelska traditionen att ha mistel på julafton
skulle vara lite kul med det är inget som vi har hemma i våran familj
tycker att alla kramas och pussas på julafton ändå
men det är ändå en sak som bringar lite julkänslor
har liksom aldrig slagit mig att man ska ha en mistel på julafton
måste vara för att det inte är så stort i Sverige
men bor man i ett engelsktalat land så är det nästan en självklarhet
snacka om att det skilljer sig att fira jul på olika ställen
viktigast för mig är att jag får vara med min familj
var det är och hur jag firar det spelar ingen större roll

Sur som en citron


ska bara varna er innan ni börjar att läsa mitt inlägg
det är en SUR tjej som skriver detta inlägg
har haft två riktigt dåliga dagar nu
både måndag och tisdag
inte as kul precis
men det är väl bara att försöka leva tills bättre dagar kommer
eller vad säger ni blogg läsare
det är inget att hänga läpp över
men skulle ju vara jävligt skönt om dagarna kunde gå lite bättre faktiskt
känns bara som att allt går negativt
men vi får hoppas att det vänder

min flygande Jakob blev as god
så åt lite för mycket
men det är sådant som händer
stallet gick iaf jätte bra
red barbaka på Tingeling för första gången
kände att jag bara behövde åka ut och ta det lugnt och få något att funka för en gångs skull den här veckan
hon gick verkligen som en klocka riktigt nöjd måste jag säga
sen blev den här tjejen som sitter bakom datorn mer sur
eftersom mamma jämnt ska komma på massor av saker som måste göras
när man vill hem och träffa älsklingen
och självklart ska allt strula
tur att min underbara älskling kunde stana lite längre än vad han hade sagt
( säger bara att det är tur att jag får sova med min älskling imorgon
för saknar honom så himla stört mkt, vill att han ska vara här nu)
tror han räddade mig från ett tredje världskrig så sur var jag
nu har det lagt sig lite är mer bara ledsen över att älsklingen inte är här
jajja ska sova nu och börja om en ny dag imorgon och hoppas att den blir bättre
SNÄLLA!!!!!!

640kcal senare


japp nu sitter man hemma helt matt i hela kroppen
känner mig lite stolt för jag tränade även fast jag var snorigt trött
så det borde bli tio plus till mig
även fast jag bara körde lite enkelt idag
30 min cross och 20 min cykel
gjorde en kul grej och kollade hur många kcal jag gjorde av med under de 50 minuterna
640kcal
inte illa tycker jag själv
sen får ju ni tycka vad ni vill
men har ju förbränt mer än 100g choklad eller 100g ostbågar
så kan äta mitt godis i lugn och ro i helgen^^

skolan gick väl bra
bara något seg
lite nervös inför fysikprovet som jag måste plugga som ett as till i helgen
förstår inte riktigt allt måste jag säga
måste nog fördjupa mig lite till skulle jag tro
men det tar vi i helgen
och jag hoppas verkligen att älsklingen ser till så att jag pluggar för annars kommer jag inte att göra det
typiskt mig

nu har jag bara lite kvar på schemat
laga flygande Jakob
mummsigt värre
sedan ut till stallet
och det viktigaste av allt
jag måste hinna att träffa älsklingen
för saknar honom så sjukt mkt
men nu måste jag nog göra ngt vettigt^^

större är bättre



Nu drar jag till skolan


nu har jag vaknat till en andra gång^^
lite piggare nu
ska bara komma igång
idag blir det mys i älsklingens rolling stons tröja
mkt mysig
orkar inte bry mig
men nu måste jag packa mina träningssaker
så att jag inte glömmer dom
viktiga saker ju^^
ha en bra dag så skriver jag när jag kommer hem från gymmet:)

Risifrutti till mig


happi tjej

har nog blivit galen
skulle  dricka proviva juicie imorse
men fy fan vad äckligt det var
så det blev inget sådant för mig!!!!
men min risifrutti som jag köpte igår när vi var och handlade var kvar
jippi
så det blev en underbar risifrutti och en skink macka
mkt mummsigt
bättre start på dagen än vad den var igår
då hade jag verkligen en sådan där helvetes dag rent ut sagt
ville inte ens gå upp
segaste skoldagen även fast vi slutade tidigt och allt
sen när jag kom hem så var jag as trött och orkade inte med ett skit
gymmet gick väl bra
men innan det så blev jag så sjukt förbannad på mamma eftersom hon åt av mitt julgodis
inte okej
sen har jag typ inte sovit ngt inatt
kul
har bara legat och vänt mig och vridit mig
inte alls skoj måste jag säga
hade hellre legat hemma från början
men tror att jag ska gå och lägga mig lite nu
känner att det kan vara rätt så behövligt om jag ska hinna med allt
eller man kanske ska säga om jag ska orka med allt^^
blir skola först med fysik, matte o engelska
sedan ner till gymmet och köra kondis
hem laga mat+ tvätta
måste hinna med att plugga tyska glosor med( hata starka verb)
sedan blir det stallet med mamma
kan tänka mig att jag är rätt så död efter den här dagen
så blir nog bums i säng
hoppas bara älsklingen kan komma upp en snabbis:)
men god natt så länge^^

13 december


choklad askar är ngt som verkligen hör till julen
det ska stå på tv bordet när man ser på kalle anka så att man kan sno åt sig en liten bit
älskar våra regler i familjen att de vuxna bara får ta på det översta lagret
medens barnen får ta ur det understa lagret även fast det finns kvar på det övre
så på julafton är jag inte mer än fem år gamal
för det har ju en tendens till att alltid bli kvar äckliga godis kvar där uppe på toppen
vilken choklad ask prydder erat soffbord på julafton?
på vårat soffbord måste det stå en paradis ask
godaste chokladen i den asken måste jag säga
i aladin asken är det ju bara mörkchoklad
inte okej på julafton
då ska det ju vara ljuschoklad

Fy fan för svenska folket


Läste idag på min idrott en artikel från Aftonbladet
där det stod att sjukpersonalen på nästan alla svenska sjukhus
tycker att det är kvinnans egna fel att man blir slagen i hemmet
hur sjukt är inte det
vart helt rasande
hade lust att bara skriva världens hat brev till sjukhuset
men sen sansade jag mig lite
menar man har ju rätt att ha en egen åsikt
men jag tycker att det är fel

menar jag kan väl inte tycka att det är kvinnans fel om man blir slagen i hemmet
visst om man provisserar och sådant då kan jag väl tycka att det är ens egens fel
men inte om det bara händer bara för att
menar jag tycker inte att det är okej att bli slagen av sin pojkvän/ man/ pappa eller vem som helst
kan lika gärna vara mamma eller mormor
läst massor av artiklar från solo veckoreyvn osv
och det är ju helt sjukt
fattar inte hur det kan vara så
varannan kvinna i Svergie blir slagna i hemmet
inte okej!!!!

nu har jag skrivit av mig lite
känns bra för hjärtat
jag kan fan inte fatta hur man kan slå den man älskar
men det är ju min åsikt
tur att jag vet att älsklingen inte kommer att slå mig^^
och jag kommer inte att slå honom;)
men nu har hjärtat lugnat sig lite!!!!


In i vuxen världen


va fan om man tänker efter så är man fan snart 25 och man har en bebis i magen( PANIK!!!!)
tar steget längre och längre in i vuxen världen
det känns jävligt skönt men ändå väldigt ledsen
menar det innebär mer ansvar till mig
jag måste klara mig nästan helt själv
om man inte tänker på älsklingen^^
jag vet att han finns för mig i vått och tort och det kan jag säga är en lättnad!!!!

men som idag
( tror jag börjar bli galen)
kom hem från skolan
gjorde lite små saker som mamma ville att jag skulle hjälpa henne med eftersom hon inte han
och när jag är klar med dem
ja va fan gör jag
jo jag diskar all disk på diskbänken
tycker det ser lite stöckigt ut
trevligare att komma hem när det ser lite fräscht ut ju!!!!
nu i efterhand så undrar jag hur jag tänkte
jag ställde mig och diska
måste ha slagit i någon hjärncell på matten idag
och när jag sedan hade fixt iordning allt sådant som kunde fixas
ja då är man duktig och sätter sig och pluggar tyska
vad är man för knasig tonåring egentligen?

men antar att det är bra att göra dessa saker med
menar vill ju flytta hemifrån med älsklingen så fort som möjligt
och ju mer jag kan då
ju bättre är det väl antar jag
fatta så himla underbart skönt
slippa ringa till mamma och fråga hur man ska göra
utan att man redan kan allt själv
så himla underbart
så finns väl fördelar med mina ryck ibland med

men nu ska jag ta och plocka iordning i mitt rum
( bomb ner slag även städade jag i fredags^^ och inte varit hemma)
sedan blir det att ta det lugnt tills pappa har gjort mat
lax och potatis
mumms
sedan blir det sten hård träning
kommer att dö
men det får gå ändå
nu ska mina muskler få jobba

kommer nog inte att uppdatera mer
( men kommer ett tidsinställt runt åtta)
eftersom det blir så himla mycket
men nu måste jag sätta igång och göra lite nytta igen
suttit still alldeles för länge^^

Det är beställt




God Morgon

sådan här måndags ångest har jag drabbats av
vill inte alls gå upp ur sängen idag
känner inte alls för det
vill inte vill inte!!!!!!
vill bara ligga i sängen idag och ta det lugnt
men nej då det får man inte göra som studerande
varje måndag när det är skolvecka så är det bara att kämpa sig upp
inte okej!!!
men har ju iaf vaknat
ska bara försöka få på mig lite kläder
kanske borsta håret med
men just nu ska jag bara ligga tio minuter till och ta det lite lugnt
sakna älsklingen och äta lite på mitt rostade bröd
mumms!!!!
Försöker uppdatera på idrotten sen
men ha det bra tills dess:)

12 december


julkort är väldigt kul att pyssla och göra själv
men då blir det oftast bara ett julkort som man skickar
brukar inte att skicka så mycket julkort om jag ska vara ärlig
tycker att man firar ju ändå jul med de som man vill
och det är ju oftast släkten
och vännerna nu mera skickar jag bara ett sms till och hoppas att de har en bra jul
känner inte att det där med julkort är min starka sida
menar pysslet är helt okej
det tycker jag om
men sedan så ska man komma på olika text i varje brev
inte min grej kan man ju säga
men man ska väl kunna skriva ngt till mormor och farmor och alla dem
det hör liksom till
men nu ska jag försöka att komma på vad jag ska skriva på alla brev^^

Kalsong häng



sitter i älsklingens kalsonger
duschade hos honom förut och kände inte för att ta på mig mina gamla trosor
så jag snodde ett par kalsonger av älsklingen
riktigt skönt faktiskt
tycker alla tjejer borde ha kalsonger med
så mkt bekvämmare
typ som björnborg trorer^^
dock inte så sexigt
men det är ju en annan femma;)
men jag sitter här efter en helt underbar dag
så himla skönt att ha hunnit att spendera en hel dag med bara älsklingen
har verkligen känts som att vi har flyttat hemifrån idag
fixat och styrt som  vi vill
älskar det
nu ikväll så har vi slagit in massor av julklappar
undrar om älsklingen saknar sina julklappar som han slåg in till sin släkt för de står här
precis bredvid mig
tur att han kan hämta dom imorgon
+ med det är att han måste komma upp hit
och då kan jag sno en puss när han ändå är här
men nu sitter jag i sängen och ska snart sova
ska bara skriva lite dagbok
sen ska jag snarka högt
( förlåt älskling att jag jämt snarkar så mkt,
fattar inte hur du kan sova^^)
har även klippt av mina naglar de är jätte korta
eller det känns som det
de är nog rätt så långa ändå
kände inte att jag ville fläcka dom
så nu saknas bara lite juligt nagelack
men det målar vi på i helgen
men nu måste jag verkligen fixa med allt så att jag inte kommer i säng så himla sent
börjar vi tidigt imorogn^^
GOD NATT!!!!

Sen lunch eller tidig kvällsmat


Hahaha fattar inte
älsklingen och jag har verkligen skrivit om mat tiderna lite
frukost vi elva
lunch vid halv fem
osv
men vet inte om man kan räkna våran lunch som en tidig kvällsmat
det får nog faktiskt bli så tror jag
tror inte att vi blir så hungriga till kvällen och skulle det vara så blir det toast eller ngt sådant
super smarigt
bästa söndagskvällsmaten
tipsar er bara
för er som har varit ute och festat hela helgen
( eller ni som inte orkar ^^)
ni behöver inte krångla med stekpannan eller ngt sådant
super smidigt
lite ost skinka och vad man nu vill ha
och bara lägga in det i toastgärnet
och så klart
mummsigt
eller så kan man ju göra tacos som älsklingen gjorde idag^^
super gott
älskar när han gör mat
är så mysigt att bara sitta i köket och prata medens han står vid spisen
idag har han verkligen tagit hand om sin flickvän
( precis så det ska vara^^)
frukost på sängen( mumms med biskvi, så borde alla söndagar se ut^^)
sen har han sett till så att jag har pluggat lite gran
motionerat mig i ett behagligt gå tempo i 1½ timme
och nu lagat sen lunch el tidig kvällsmat
åhhh skulle inte tacka nej till om alla söndagar såg ut såhär:)
hoppas att eran dag har varit lika bra som min

ÄLSKLING BARA SÅ DU VET DU ÄR BÄST!!!!!!

Ut på promenad

Nu har man visst insett att klockan är mer än ett
va fan försvann hela dagen
funderar på att tvinga min lilla älskling att gå hem till mig
känner att det kan vara snällt att säga hej till mamma och pappa lite gran
sedan bytta skor och lite sådant
sedan ta en riktig vinter promenad
det hade verkligen varit jävligt skönt
får se om jag orkar ta mig ur soffan först bara
känner att mitt huvud behöver lite frisk luft
ngt som man måste dagligen inta
men jag ska låta älsklingen göra klart sitt och sedan ska jag blinka med ögonen och fråga snällt^^
är väl vad jag kommer att åstadkomma idag
känner mig riktigt lat
men har hunnit att plugga lite tyska och det känns bra
men nu ska jag försöka få med min lilla pojkvän ut på en promenad


Frukost på sängen mred biskvi


fick frukost på sängen imorse av min underbara älskling
frallor och en biskvi
så himla mumsigt
vi sov riktigt länge idag
eller kanske inte
men vi gick inte upp så tidigt ur sängen
vi har bestämt av vi bara ska ta en lugn dag idag
så himla skönt
känner att man kan behöva det såhär en söndag
vi sitter nu och kollar på någon film och jag säger bara att det är rätt äckligt
men jag försöker att läsa lite bloggar samtidigt så att man inte ska bli så himla rädd
det är lite overckligt  måste jag säga men det är verkligen äckligt!!!!
men nu ska jag fortsätta att kolla
men ska försöka att uppdatera lite mer idag
ha en bra dag:)

mer och fler



11 december


idag är det tredje advent
och jag har ätit godis i två dagar^^
men jag tycker att advent är väldigt viktigt
eller det är iaf det i våran familj
vi äter alltid en lite senare frukost
och riktig mys frukost
men massor av olika frallor/ scons
ägg, skinka , ost och vad man nu mer kan ha på
jag anser att det liksom får en till lite mer julkänsla att umgås med familjen
och för varje advent så kommer man ju närmare julafton
och det är ju inget som man tackar nej till precis

Vrf mitt godisförbud?


är säkert många av er som undrar vrf jag har haft godis förbud
vad vinner jag på det?
osv
men jag har nog ingen direkt vettig andledning egentligen
var mer att jag var trött på att gå upp hela tiden
känna sockersuget ständigt
ha tonviss med finnar i ansiktet
och inte orka göra ett skit mer än att gå upp ur sängen
om jag nu orkade det
det var fan knappt
jag ville se vad som händer med min kropp om jag slutade
men jag åt ju nötter och naturgodis
så det spelade ju ingen roll om jag började igen^^
sen var det ju så att jag ville bevisa
för mamma och pappa( och älsklingnen)
att jag inte var socker beroende
och jag har klarat det

nu kanske ni förstår lite mer vrf jag ingick i helvetet
hahaha var ju tvungen att bevisa för alla att jag hade tillräckligt mkt karaktär
för att sluta
och nu har jag bevisat för alla att jag klarar av ett helt år
och nu behöver jag ju aldrig mer göra om det
bra va
kan ju liksom säga att jag redan har klarat det
spelar ju ingen roll när
bara att man har gjort det någon gång^^

Pepparkaks bilder


våra fina underbara pepparkakor
de var väldigt goda måste jag säga
även fast vi bakade de lite tjocka^^
men det gör ju verkligen inte ngt
super gott att äta när vi fikade

Hela bakgänget samlade( bara deg ätaren som saknas, älsklingen)
men han stod ju för kortet
det är Elsa jag och Alva
vi gjorde en hel del pepparkakor kan man ju säga
var super kul att göra det med mina små kusiner
och det var himla mysigt att baka som en liten familj


vi är alltid lika glada Elsa och jag
det är så himla kul att umgås med dem
efter blev vi lite trötta så vi tog min mys filt och Tagge
satt oss och bara softade lite innan vi åt en riktigt god lunch tillsammans
precis som jag skrev förut så blev det
hamburgare/ korv, pommes/pasta bröd eller utan
vi blandade lite hej vilt som man kände för att äta
precis som det ska vara
det var nämligen såhär
Alva älskar bullens men får inte äta det hemma
( ingen annan tycker om det)
Elsa ville ha pasta
Filip ville ha pommes
jag ville ha lite allt möjligt
Pappa var sugen på hamburgare
så det var ju bara att göra lite allt möjligt så att alla blev nöjda^^
nu sitter man hemma hos älsklingen
har precis ätit en god kvällsmat
man kan ju inte säga att potatis gratäng och kött inte är gott
mummsigt värre
har gjort mig iordning lite
efter att jag har varit i stallet
gick super bra
Tingen sköter sig kanon
som alltid
men nu ska älsklingen och jag vänta på någon liten grabb
som skulle köpa öl
sedan blir det att ta en kvällspromenad ner till willys eller ica
och köpa lite godis och ngt smaskigt
ska bli en riktig mys kväll hade vi väl tänkt
se på massor av 2 and ½ men
och bara gosa
lite blogg till skulle jag kunnna tro eftersom jag tycker det är så kul

Lite barn bus


Nu har vi bakat klart hela pepparkaksdegen

fattar inte hur bra den faktiskt blev
kände att jag lyckades as bra för en gångs skull^^
vi har precis ätit och ska fika lite på vårat resultat
ska även smaka på en saffrans muffins som jag bakade för länge sedan
ska bli himla gott
har även fått i mig en hamburgare, en bullens varmkorv och massor av pommes
nu ska vi fika
mummsigt värre


kvällen igår var helt fantastisk
stoppade i mig massor av godis och drack en mer
kolsyran i colan var ju äcklig^^
men ikväll så blir det att köpa lite mer godis
Men nu ska jag fika och sedan åka ut till stallet och rida


Mer och mer



10 december


är det många av mina läsare som gör pepparkakshus till julen?
vi har nog aldrig gjort det men jag hoppas att vi kanske kan göra det iår
menar hur mysigt är det inte då
jag tror att andledningen till att vi inte har gjort det är för att vi inte har haft tid
men i år ska jag verkligen försöka att ta mig tid att göra ett pepparkaks hur
vet inte hur det kommer att gå
men man kan ju alltid hoppas att pappa vill hjälpa mig
och i år slutar vi hela tre dagar innan jul
lite konstigt eftersom vi brukar sluta typ 23:e annars
åhh kommer ni ihåg när man var liten och slutade typ 17:e
så himla skönt
undrar vrf de ändrade?
men jag ska försöka att göra ett pepparkaks hus med pappa under de tre dagarna
och fixa det sista inför julafton^^

Bakat pepparkakor


idag har man varit en hurtig tjej
gymat innan skolan
och kört box på idrotten
känns riktigt bra
har förövrigt inte tagit min första godisbit än
ska ner och köpa godis snart
åhhh måste skynda att skriva klart det här inlägget så att jag kan komma ner till ica
undrar vad jag ska köpa för godis?
men dagen har varit helt okej
efter lunch så var det
nobel förelässning och fysik
inte ngt man klagar på precis
sen har jag spenderat min eftermiddag med att baka pepparkakor
sen har jag bara hunnit med att laga mat
har precis fått i mig lite mat
magen står åt alla håll och kanter
men nu tror jag att jag ska tvinga älsklingen ner till ica
ska köpa godis i mängder
äntligen händer det

God morgon


Mina fina morgon miner bjuder jag på^^


ooookej jag börjar med lite information som alla säkert redan kommer ihåg
men eftersom jag driver bloggen så skriver jag det igen
är ändå rätt så viktigt för mig
menar har ju klarat ett år idag
jippi
idag får jag....
.....börja äta godis
Jippi Jippi Jippi
sitter här i köket och har precis ätit lite frukost
en macka och en drickyoghurt
visst skulle jag kunna ha hällt i mig hur mkt socker som helst nu med
men jag ska börja ikväll har jag bestämmt
Tror det blir för mycket av det goda annars^^
och det är ju inte så himla bra att gå och ha ont i magen hela dagen
det dissar jag starkt
men kl 20.00
kommer jag att äta min första godisbit i kväll
mumms
men det som är roligast är att jag får plocka mitt egna godis i affären
kommer ta hur lång tid som helst
måste stå och kolla på dem om de ser goda ut eller inte
om de ser ut att ha rolig smak eller inte
vet iaf vad det första godisbiten bli
en djungelvrålsbit
bara för det är älsklingens favourit godis
och jag har lovat att ta en sådan
men nu ska jag klä på mig för att dra ner till gymmet
man måste ju träna lite med
gjorde inte det igår så det är verkligen dags
men ska nog börja klä på mig så att jag kommer iväg någon gång
menar annars kan jag lika gärna sitta här och glo^^
måste skynda
kanske väcka brorsan och säga att han ska med^^

9 december


alla har man väl någon slags julbelysning
i fönstret eller även här kanske det står på bänken eller ngt sådant
tycker att det är ett viktigt moment på julen med
eftersom det vissar hur mycket julen betyder för familjen
man får liksom massor av julkänslor när man går förbi hus med julbelysning
men ngt som jag verkligen tycker är riktigt fult är när det hänger ljusslingor i träd
i massor av olika färger
okej om det är en buske så kan det vara snyggt att ha ett ljusnät
som man bara har kastat över
men det viktiga är då att det bara är vita lampor
julen ska vara rolig
men med massor av färger i belysningen så känns den mer kräckful än fin
så tycker jag men man behöver ju inte tycka så
alla har en fri vilja att tänka som de vill
det är väl tur det kanske^^

Nu var visst dagen slut


ser lite konstigt ut när man är två naglar kort men det får la funka^^


fattar inte vart dagen tagit vägen
bakade som ett svin imorse ju
står ju redan i köket kl 7
lite hurtig av mig sådär^^
nej men jag kunde inte somna om
man måste ju uttnyttja tiden då
har bakat en hel del idag kan man ju säga
gjort pepparkaksdeg
snöbollar
kokostryffel
hallonkola
och vanlig kola
( dock blev kolan lite hård men man får suga på den
ett plus är ju att den håller längre^^)
klarade av skolan med
2 timmar var inte så farligt
men säger bara att min engelska uppsatts gick sämst
han inte ens att skriva klart
och jag kan ju dröma om att jag han att skriva klart om allt som man skulle skriva
men jajja det får gå som det går
hunnit med att äta mummsig mat
bullens varmkorv och potatis kroketter
säger bara mumms
lite lyx såhär på en torsdag kväll
varit i stallet
haft lektion
som gick snor bra
hemma badat lite
rakat benen och målat om naglarna
har bara ett genomskinligt på mig nu
var trött på det glittriga
+ att jag kan ju inte ta fel imorgon och tro att mina naglar är en godisbit^^
men nu ska jag snart hoppa i sängen
är hur sjukt trött som helst
och jag menar det är ju faktiskt en dag imorgon med
och den är helt fullspäckad
ska försöka hinna uppdatera innan jag drar ner till gymmet med brorsan och pappa
men just nu säger jag god natt till alla mina bloggläsare^^

Fler och mer



En liten klump har vuxit sig i magen...


.... det har vuxit sig till ångest
som alla redan vet så ska jag börja äta godis imorgon( fredag)
fatta att det redan har gått ett år då
är helt stört
just nu känns det som att det har gått en vecka
men jag kan säga att resan har inte varit så lätt
man är ofta sugen på ngt sött
( jävla p-piller)
men jag känner att nu har jag klarat kampen mot mig själv
fattar inte hur jag har klarat det egentligen
men jag är riktigt stolt över mig själv måste jag säga
även pappa och mamma är stolta över sin socker råtta
var nämligen så att jag åt allt som innehöll socker förut
hade verkligen ett beroende av socker
men nu tror jag att det har lugnat sig lite
ska bara försöka att äta i en lite mindre mängd
men har konstaterat att jag kommer ju inte att äta mer godis än vad jag ätit nötter
så det ska nog inte vara några som helst problem^^
men ändå har man lite ångest
fattar inte vrf
har ju liksom väntat på den här dagen i ett år
men ändå så är jag tvecksam
blir lite trött på mig själv^^
men ni kanske förstår
ska man hålla uppe lite till eller inte?
är det fortfarande gott?
kommer jag att tycka om det?
sådana tankar svävar runt i mitt huvud
men jag har redan bestämt mig
imorgon så är det min stora dag att börja äta godis igen
man måste ju belöna sig med ngt^^

Baktanten Andrea^^


Nu har jag förberätt massor av olika godisar^^
har stått i köket sedan 7 imorse
gjort min pepparkaksdeg
hoppas att den blir bra
för den ser lite konstig ut
hunnit att förbereda två godis sorter som jag ska göra klart innan jag går till skolan
kommer att bli smaskigt
ska bara försöka mig på att inte göra mig illa när jag baka/lagar mat
skär mig alltid
men idag slapp jag det
men brände upp hela mitt finger
mindre roligt kan man ju säga
så nu ligger det inlindat i alovera inslag ett tag
men annars mår man prima
ska ju hem efter min korta dag i skolan och baka ännu mer
tänkte så att man har så lite som möjligt att göra i helgen
och så tycker jag ju att det är grymnt kul^^
men nu måste jag börja smälta vit choklad till mina snöbollar^^

8 december


polkagrisar är ngt som finns året runt i lösgodiset
men jag har fortfarande svårt att se att man ska äta det på vanliga helger
för mig tillhör det liksom julen
är ngt som jag bara äter på julen även fast jag egentligen inte tycker om dem
men det är liskom tradition att äta det med familjen
så det är bara att äta
vad tycker ni om polkagrisar som man kan köpa året runt i Gräna?

Lyxa till sin vardag


Godmorgon alla bloggläsare
ni är ett par stycken trots allt
just i skrivande stund så sitter jag och äter frukost
ska snart börja att göra pepparkaksdeg
vet inte riktigt vad jag ska skriva
har sovit helt underbart i natt
men ändå är jag fortfarande trött
vad är det för fel på mig???
det kan man fråga sig
hade iaf en helt underbar kväll/natt med älsklingen
vill att varje kväll så vara så ju^^
men tänkte bara skriva att jag lever
ska försöka att uppdatera innan jag drar till skolan:)
men ha en bra morgon
och kom ihåg att unna dig saker även på vardagar
då blir livet mkt roligare
som idag blev det en drickyoghurt
i ett glas med sugrör
lite party stämning såhär på torsdags morgonen^^

Fortfarande trött!!!!!!!


(gammal bild)
sitter och kollar på sista avsnittet av pojkvänsakademin
är verkligen ett grymt roligt program
synd bara att det är slut
inte alls kul:(
jag vill ju se mer
men tänkte att jag slår på det nu och tar det lugnt i 1½ timme till innan mamma kommer hem
då blir det gym och träna
men nu ska jag lägga mig i fåtöljen och halv sova framför tv:n
Hoppas att eran kväll blir lika bra som min
jag ska mysa massor med min underbara älskling^^
kommer inte att orka blogga mer ikväll
men jag kommer tillbaks imorgon som vanligt^^

Perfekta julklappen


Om vi säger såhär jag vill ha de här
kan jag inte bara få 750 kr extra
och så kan jag få dessa skönheter
jag vill jag vill
jag är verkligen nästan kär i dessa byxor
de har allt jag vill ha ju
hög midja
snäva ben och allt
och tröjan är ju bara underbar
snälla tomten kan du inte hämta dina packet från nelly.se^^

Ska man eller inte?


(klart min nya tänkar minn^^)
Okej sitter här och undrar är det värt att gå till skolan
magen säger nej
men mitt huvud säger att jag måste
skulle gärna bara ligga hemma och sova som en liten gris
har konstaterat att jag inte sover sådär jätte bra när jag sover
är liksom fortfarande trött
sovit 9 timmar i natt
hur kan man då vara trött?
vet inte riktigt vad jag ska svara på det
men har ingen huvudvärk nu iaf
och det är rena himelriket kan man ju säga
funderar på vrf jag får så ont i huvudet
dricker rätt mängd vatten och allt
så det kan ju inte vara det iaf
jajja det får man ta reda på någon gång i livet
sitter och funderar på hur kallt det är ute
snön ligger ju kvar så det kan ju högst vara någon plusgrad
det vill säga jävligt kallt
men det får väl faktiskt ta att funka
får ta på mig jackan och knäppa den ända upp till hackan
gå som en liten eskimo^^
men dagen är ju inte så lång som tur är
biologi före lunch
matte och fysik efter
så slutar kvart i tre
får väl funka
sen blir det hem och ta det riktigt lugnt kan man ju säga
för efter blir det träning med mammsen
handla lite
och sova hos älsklingen^^
men nu måste jag nog sova lite till innan jag drar mig iväg till skolan;)

Varför så trött hela tiden


Fattar verkligen inte vrf jag är så trött hela tiden
och ändå vaknar jag alltid innan klockan
det är inte så att klockan ringer i tusen år innan jag går upp
så fattar faktiskt inte någonting om jag ska vara ärlig
men antar att det släpper om man bara får sova ut lite grann^^
har iallafall vaknat till nu
ätit två mackor till frukost
och nu sitter jag i sängen igen
tror att jag ska slå på en film
kanske bara krypa ner under täcket och försöka att somna om
det skulle ju inte vara helt fel!!!!

gårdags kvällen bestod av att vara med älsklingen en liten stund
så himla mysigt
sedan åka ut till stallet
red Tingen lite
gick super och tränade på ökad och saktad trav
ska även ta lektion för p... på torsdag
så att jag vet vad jag ska göra
sen var det hem igen
älsklingen kom upp
myste lite med honom innan han var tvungen att åka hem
duschade och fixade mig iordning
sen somnade jag som en stock när jag hade skrivit i min dagbok
så kan inte klaga på min dag igår mer än att jag hade ont i huvudet
men det får man väl leva med^^

7 december


hur många av mina läsare har julstrumpa?
jag har aldrig haft det men det kanske är dags att införskaffa sig det
eller vad säger ni?
tycker att det ser så himla mysigt ut
att få ett litet packet på morgonen är ju inget som man tackar nej till
som vissar om man har varit ett snällt litet barn under hela året
jag tror att mina goda sidor slår de onda i längden^^
nej men en julstrumpa måste jag verkligen införskaffa mig så att jag kan hänga dem på min säng
undrar vart det finns fina att köpa
hoppas jag hittar någon riktigt vacker
åhh vad jag vill ha en julstrumpa nu!!!

Är en aning trött


Är verkligen piss tjurig
så jag säger bara att om ni inte vill bli utskällda så ska ni inte vara i närheten av mig
blir arg för minsta lilla
hade gärna gått och begravt mig under all snö
det hade gjort världen gott tror jag
nej men nu ska vi försöka att tänka positivt även fast huvudet spränger
och man bara mår allmänt piss
tränade iaf efter skolan
kändes riktigt skönt måste jag säga
men tror att jag måste sova tidigt idag
för jag håller på att somna nu
och nu ska jag ju liksom vara pigg
nu är det ju alla läxor som står på schemat
men jag ska försöka att orka blogga ikväll när jag kommer hem från stallet
känner inte att det här var ett sådant meningsfullt inlägg
bara massor av klagningar
ville bara vissa att jag lever^^
bjuder på en ny bild så kanske det blir ett lite roligare inlägg^^

Tror jag somnar om




har inte så mycket att skriva
mer än att jag är vaken
så tänkte vissa er lite av resultatet från fotograferingen med kusinerna
hoppas det går bra
har ingen blogg lust alls
för är så jävla trött!!!!!

6 december


okej har en riktigt allvarlig fråga
vem tycker inte om skumtomtar
han måste ju allvarligt talat ha missat hela julen
nej så illa kanske det inte är
men jag tycker att skumtomtar/julskum
hör liksom till julen bara för att det bara finns i affärerna då
har tänkt på en sak väldigt länge
heter det julskum eller skumtomtar
har alltid undrat det
men får liksom olika svar vem jag än frågar
så jag har liksom inte blivit klockare i frågan
tror jag väljer att kalla dem för skumtomtar
låter mer juligt tycker jag

ett tips för er som äger en mikro
lägg skumtomten på en liten tallrik tillsammans med en ruta marabo choklad
ställ in den i micron i några sekunder
tills skumtomten har börjat svälla lite och chokladen börjat smälta
när ni sedan ta ut den så varnar jag er för att tomten är varm
sen är det bara att ta en sked och äta skumtomten doppad i choklad^^
absolut bästa jultipset!

Ögonen slår snart ihop

min huvudvärk tar kol på mig
måste försöka att få i mig mera vatten
orkar verkligen inte att ha mer ont i huvudet
men det är tur att man har en mjuk kudde i sängen
det som saknas är älsklingens armar runt mig
tur att jag sover där på onsdag^^
då kan vi ju säga att jag åker hem till mig och sover riktigt länge
super skönt^^

har ni förresten sett att det snöar
hur underbart är inte det då
åh jag hoppas verkligen att det kommer massor av snö till julen
eller nej inte nu förresten vill ju övningsköra
antar att det bara är att ta sig i kragen och köra
kan bara säga att det är riktitgt mysigt nu när det snöar
julkänslan börjar komma mer och mer kan man ju säga


dagen har beståt av lite skola
klarade av den också
cyklade hem direkt efter skolan
slängde i mina träningsbyxor i tvättmaskinen
fixade lite små saker
sen blev det att slänga i en full tvättmaskin
städade toan
diskade all jävla disk som pappa skulle ha gjort
sedan blev det lite lugnt
älsklingen kom upp
vi gjorde lite mat
tränat en stund
fattar inte vrf jag går upp i vikt?:(
och nu ligger jag här
har även fått resultaten från släkt fotografiringen
ni får se ett smak prov så länge^^

Naglarna förra veckan


Har glömnt att visa naglarna från förra veckan
de var lite roligt att måla de i olika färger
men nu är det väldigt neutrala
lite silveriga

Mer av resultatet



Till julstämningen och allt


Lycklig tjej


Okej har precis slutat tyskan
så himla skönt
värst lektionen över idag
så det kändes riktigt skönt måste jag säga
fick även veta att vi inte har någon tyska på torsdag
snacka om skönt måste jag säga
sovmorgoon till 12 och sluta 14.15
snacka om skönt
så den här veckans schema kan jag ju säga att jag tycker om^^

Jag är trött ändå


( så jävla nöjd med^^)
är fortfarande trött
även fast älsklingen lät mig somna lite innan åtta igår kväll
snacka om att man har världens bästa pojkvän
hade så fruktansvärt ont i huvudet
så han masserade mina tinningar
så jävla skönt
är så himla underbart när han gör det måste jag säga
tycker om att få all slags massage av älsklingen^^

men nog pratat om det
sitter och kollar på bilderna som jag tog nere på kulturhuset igår
det var så jävla kul
fick massor av beröm
och det kändes så himla bra
kan ju säga att självförtroendet höjdes när man var där
korten var ju helt fantastiska
blev nästan nöjd med alla
och det är verkligen olikt mig måste jag säga
brukar säga nej till alla kort typ

efter det så blev det lite lunch hemma med älsklingen
innan jag övningskörde
körde i Åtvid
är lite stolt över mig själv
gick faktiskt hyfsat bra
klarade hela fyra rondeller
hahaha jag som var nervös över en fick köra 4 igår
men för att vara första gången så tycker jag att det gick bra
älsklingen åkte till och med med
och det bästa med det var att han sa att han var stolt över mig^^
Jippi!!!!!
stallet gick mkt bra
longerade Tingen lite eftersom jag fick sådan jävla huvudvärk
kan vara för att jag spände mig lite när jag körde och sedan började att slappna av
sedan blev det att skrubba hennes ben riktigt ordentligt
hon är alltid lika duktig även fast det gör ont
så är riktigt nöjd med tvätten för vi fick bort en hel del
hem igen och hämta älsklingen eftersom han inte kör bil
dagen efter att han har drukigt
vilket är mkt bra tycker jag
dock övningskörde jag inte i mörkret
tycker fortfarande att det verkar så svårt
lite mys i badkaret
äta toast
och bara ta det lugnt med älsklingen
super kväll
men nu var vist kl mkt
måst synda mig som fan om jag ska hinna bytta om och allt
hjälp
lite panik!!!!!

5 december


att pynta julgranen för våran familj är ett måste
vi gör det alltid den 23:e december och bara myser tillsammans
får lite julkänslor inom familjen
äter lite julgodis
(som jag helt missade föra året eftersom jag redan hade börjat mitt godisförbud)
det avslutas med att vi äter något gott på kvällen
är ju inget som man precis tackar nej till
vara med familjen och äta massor av gott
våran julgran har gått i en röd och guldig nyans
sen alltid känns det som
nej men jag tror jag var 6 när vi bestämmde att våran gran bara ska innehålla röda och guldiga saker
men jag håller med mamma om att det är snyggare att ha valda färger
samtidigt som det är väldigt mysigt att ha alla möjliga färger
och det bästa sen är att älsklingen och jag kan bestämma precis hur vi vill ha våran gran
för som jag skrev för någon dag sedan så är gran ett måste

Resultat





för er som inte redan har listat ut det så har jag varit på kulturhuset idag
blivit sminkad och tagit massor av kort
tack världens bästa morfar^^
här är några av bilderna som blev tagna under den lilla stunden
säger bara att jag blev riktigt nöjd med de flesta bilderna måste jag säga
var riktigt kul^^
fler bilder kommer lite längre fram i veckan
orkar inte att visa alla på en gång
så tar några varje dag istället^^
vill verkligen göra det igen
kan ju rekommendera det iaf:)

Super nöjd


super nöjd tjej
kan ni gissa vad jag har gjort?
är så jävla super nöjd
att ta kort med Alva och Elsa gick med super bra
så jävla glad tjej kan man ju säga
vissar lite mer ikväll vad jag gjorde efter släkt korttagningen^^
nu ska jag kolla till maten lite
börjar bli riktigt hungrig
men jag kan säga att mitt självförtroende har höjts upp till topp!!!

Avundsjuka


Jag kan förstå alla människor som är avundsjuka på andra
man har inte alltid allt som ens vänner har
men man kanske har något annat som inte de har
så tänker man väldigt sällan
och jag kan själv erkänna att jag kan vara avundsjuk ibland
men jag försöker då inte att trycka ner på den personen bara för att jag är avundsjuk
menar är jätte avundsjuk på mina två bästa kompisar
Linda & Hanna
menar Lindas garderob skulle nog många tjejer kunna dö för
den är ju helt enorm
massor av snygga kläder i
skulle gärna ta med mig hela garderoben hem
Hanna är jag ska grymt avundsjuk på
menar har två hästar och får precis allt som hon vill ha till dem
skulle inte heller sitta så fel
men istället för att haka upp mig på det
så försöker jag alltid att se att det är ngt som är bra för dem
att jag är glad för deras skull
menar man har ju alltid ngt som ingen annan har
och just nu när jag skriver detta inlägg så får det mig att inse att jag har mkt mer än alla andra
världens bästa pojkvän, starka naglar och alltid ett friskt hår
jag tror att det är många tjejer som skulle vara avundssjuka på det
så man lever nog i en bra värld även fast man inte tänker på det^^
livet är bra lustigt

Klar?


( vill ha snö nu!!!!!!!)


okej nu sitter jag i sängen och är klar för att gå
vi ska nämligen ta kort med Elsa och Alva idag
ska bli riktigt kul
har fått i mig lite frukost
mumms
rostat med brieost
är super gott
har även kört upp älsklingen
tycker lite synd om honom
han har ont i huvudet efter gårdagen
stackars älsklingen
han får ligga kvar här i sängen medens vi går ner
blir att ta lite kort
även fast man är sjukt trött
har ju inte sovit så mkt inatt
men det är det värt när man får sova med älsklingen
direkt efter så ska jag iväg på lite andra roliga saker
så jag hinner inte att blogga fören ikväll
men hoppas att ni har en bra 2:a advent^^

4 december


såhär på 2:a advent så måste man ju självklart lyssna på massor av julmusik
man kommer ju inte ifrån det
brukar vara så att det alltid står på på svag volym när man gör precis allt
bakar, äter, diskar osv
men det är liksom så att det ska vara på
man kommer liksom in i lite mera julstämmning
som man annars inte hinner eftersom det är så mkt i skolan
som man känner stress över
men rekomenderar att slå på lite julmusik varje dag nu i december för att komma in i rätt stämning
säger bara att det är vad jag tänker att göra
har ni ingen så är det ju bara att söka på christmas på spotify så har ni en hel lista^^

Hur ska jag kunna vara vaken?

sitter och målar naglarna
försöker att hålla mig syselsatt
så att jag inte ska somna
minst tre timmar kvar till älsklingen kommer hem
har en känsla av att jag kommer somna
men ska fan göra mitt bästa för att inte somna
några tips till en riktigt trött Andrea?
vet att jag kommer vara på lagom bra humör imorgon
nej nu ska jag slå på en film^^

Jag är inte död


wow vilken flitig uppdatering^^
är ju nästan så att man ska få pris för det
nej men jag har faktikst inte hunnit fören nu
eller hade säkert hunnit men har inte velat stressa med det
imorse gick älsklingen och jag upp vid nio
alldelles för tidigt för att vara en lördag kan man ju lugnt säga
eftersom jag skulle klippa mig så var det bara att gå upp
men nu har jag ju det avklarat
blev riktigt nöjd
håret blev super mörkt men lite av färgen släpper ju när man tvättar det
sen åkte älsklingen och jag hem till honom och bara andades lite snabbt^^
för att sedan ta bilen och åka in mot stan
vi köpte kebab till lunch och åkte hem till Lollo( hans syster)
och hälsade på lite där
fick veta att vi inte behövde vara barnvakt
lite tråkigt men jajja det kommer ju fler ggr
sedan in till stan
hittade inget
men älsklingen köpte sig en ursnygg tröja
är typ så att jag dreglar när man ser den på honom^^
den är verkligen super snygg
sen efter så mötte vi upp morfar för att fixa med lite saker inför imorgon
men mer om det får ni veta när det är klart^^
hem till älsklingen och äta lite mat
ingen god potatis
säger bara bläää
men köttet gick att äta
sen blev det ett avsnitt av two and half men
hem till mig eftersom älsklingen ska ut i kväll
så nu sitter jag här
helt själv
nej nu ljög jag
har ju nöttskålen vid min sida
ska lägga mig och glo på film nu
hälla i mig massor av mjölk och äta tonviss med nötter^^

3 december


det är väl ett måste att ha en julstjärna i fönstret
eller på någon bänk någon stans
jag är verkligen en stor fantast av dessa blommor
att de står sig så länge
att de kan vara så röda
och att de näst intill är brandtoliga
dom reagerar knappt på värme
åhh ska springa och plantera några nu känner jag för
även fast jag redan har en på min bänk
och den står väldigt fint där

Baka baka liten kaka


Nej det kanske ska stå bulle förresten
lussebullar är ju faktiskt inte någon kaka utan en bulle
tycker jag iaf
men sitter i köket och väntar på att degen ska jäsa
drajtan vad lång tid den ska jäsa
först 60 minuter och sedan 45 minuter till
här kan vi snacka om att bli uppsvällda^^
har även passat på att göra ngt nytt
man måste ju testa lite nytt
det är att jag gör saffrans muffins
precis tagit ut den första plåten och de ser jävligt goda ut
inte så att de utmärker sig så mkt
ser ut som vanliga vaniljemuffins
men det doftar verkligen jul
stoppat in den andra
och väntar som tusan på att jag ska få börja baka lussekatter

kvällen kommer att bestå av att älsklingen och jag lagar mys mat
kyckling med bacon och potatisgratäng
är alltid super gott
sedan hoppas jag på att man kan gå ner och köpa lite nötter
är ju faktiskt sista helgen som jag inte äter godis på
( super nervös- kommer ett inlägg om det någon dag)
är ju faktiskt bara en vecka kvar
sen ska vi nog mysa ner oss i soffan och se på någon bra film
någon som vet om det går ngt bra på tv idag?
hur min dag har sett ut hittils
tränade med brorsan 50 min( kondis)
sedan så körde jag 30 min med lite övningar
och jag ska slå mina rekord nu
så nu ska Lisa och jag börja träna med Adam och Edvin
fan vad biff vi ska bli
okej inte för biff
bara fult när tjejer är
men vi hade en riktig livlig diskution på gymet
att det syns rätt så tydligt på en killa om han tränar eller inte
men på en tjej så kan den lika gärna sluta äta
stämmer väl till en viss del
men hellre träna ( man ser faktiskt stor skillnad!!!!!)
kolla nära grabbar
och äta massor av gott
sen ett vollyboll- pass på idrotten
lite matte
och fick tillbaka mitt fysik prov
precis vg
men det räknas ju en då
super nöjd
måste bara göra bra ifrån mig på nästa prov
optik
inte min starka sida
men det får väl funka

ojjj ojjj nu måste jag ta ut min andra plåt med muffinsen^^

2 december


hugga julgran är något som vi inte gör längre eftersom de har tagit slut
eller så har de blivit förstora för att ha inne
men när jag var mindre
( var förra året som vi började att köpa)
så åkte alltid hela familjen ut tidigt på hösten och märkte ut fina granar
för att sedan några dagar innan jul kunna åka ut i skogen
eller blev väl att åka pulka och att pulsa snö en hel del
hugga våran fina gran och sedan ha den hemma i garaget i några dagar
tycker att jag har haft tur som har fått en sådan upplevelse i mitt liv
tycker att alla borde få möjligheten att hugga sin egna julgran
men i år blir det som sagt en köpe gran
men vad gör väl det
det viktiga är ju att det är en gran i huset^^
vad tycker ni
är det viktigt att det finns en julgran i huset?
jag tycker att det är livsviktigt
tycker inte riktigt att det är någon jul annars

Väntar på min frukost


Bra start på dagen, börjar med aktivia:)


sitter i köket och väntar på att ugnen ska bli varm
kom igen nu ugnen
är ju vrålhungrig
mamma råkade väcka mig lite för tidigt
och som alla vet så är jag inte så duktig på att somna om
iaf inte på vardagar
ska ta träningsväskan och gå ner till gymmet med brorsan
ska bli riktigt skönt att ha det avklarat såhär på morgonen
har ju nämligen ingen historia idag
så har sovmorgon
hade varit skönt att uttnyttja den till sömn
men det går ju inte om man heter Andrea Grönqvist
men skönt att ha tränat klart när man slutat skolan
slipper man tänka på det
nej nu får mina frallor ta och vara klara så att jag kan väcka lille brorsan^^

efter skolan blir det att handla lite smått
ska nämligen ställa mig och baka lussebullar
och även prova att göra saffranskmuffins
ska bli riktigt kul
slutar ju vid tre idag
och kände att jag var så himla sugen på att baka
så det är väl bara att dra igång med julstöket
eller vad säger ni läsare
att baka jul bak och godis är ju det bästa som finns
det är ju typ det min nästa helg kommer att bestå av
ska baka hela helgen
och det ska bli så himla kul
hoppas att älsklingen, Alva och elsa kan komma bort och hjälpa mig
med de 200 pepparkakorna som ska göras^^
nej nu ska jag snart äta frukost:)

Är det natt?


okej hur deprimerande är det inte att sluta skolan när det är kolsvart?
jag skojar inte
höll på att börja tjuta
antar att man är lite för bortskämd med att ha bekväma tider när det gäller skolan
har förövrigt sovmorgon i med
våran historia lärare har ställt in alla lektioner nu fram till jul eftersom hon inte orkar gå
med sin stora bebismage
lite synd för jag tycker faktiskt att historian är ett av de roliga ämnena i skolan
men det får väl funka
inte så att jag klagar att sluta tidigt på tisdagar och ha sovmorgon på fredagar
jävligt nice
resulterar i att vi bara slutar sent på torsdagar och börjar bara tidigt på måndagar
är tyskan som förstör det^^
men tycker att mitt schema är riktigt bra
även fast det är jobbigt att gå till skolan iaf
men nu sitter jag och glor på pappa som gör mat
kanske är lite hungrig???
sitter och dreglar här borta vid bordet
nej nu kanske man ska göra lite nytta
känner inte att jag har gjort allt för mycket idag
ska iaf ut till stallet med mamma så det ska bli lika kul som vanligt
hon kommer ju hem snart så det är kanske dags att klä om sig????

Hurtig tjej


känner mig lite hurtig nu
varit ute och sprungit i 30 minuter
känns skönt såhär efteråt
undrar hur jag kom till att springa ute från att ha en vilo dag
hahaha typiskt mig att få lite ångest över att jag inte tränar
men nu har jag ju rört lite på mig
( magen börjar att bli lite bättre, syns ju resultat iaf^^)
det tycker jag är bra
nu ska jag bara sitta och glå på tv innan jag ska åka iväg till skolan
undrar vad jag ska göra till lunch????
var en liten gullig dotter och gav mamma min kina mat som var kvar
hon hade ingen matlåda
och jag vet att hon inte går och köper ngt utan struntar i att äta
inte bra
så hon fick den
menar jag kan ju ändå göra ngt att äta hemma
är lite trött
men det kanske är förståeligt eftersom jag gick upp när älsklingen gick upp
5.40
fattar inte hur han klarar av det
men känner att det är värt att sova hos älsklingen
vill ju vara med honom hela tiden^^
kan ju sova kvar men det har börjat kännas så obekvämt på ngt sätt
vet inte vrf men det bara gör det
tror det är för att jag inte känner mig så välkommen men det är ju en annan sak
men nu ska jag slappa framför massor av barnprogram!!!

Åhh tackar inte nej till


Dessa skönheter ska jag kolla på när älsklingen och jag åker in till stan
hoppas att man kommer hem med ngt
hade kanske inte tänkt komma hem med allt
men jag vill komma hem med ngt iaf
vill införskaffa mig en skjorta
tycker att det är så himla snygg
och sedan ha en tröja över
åhhh vill åka till stan nu ju^^

1 december


idag börjar julkalendern
är en flitig tittare kan man ju säga
måste se alla avsnitt
eller har vart det alla föregående år och jag tror inte att det kommer ha ändrats sig i år
har inte riktigt någon anning om vad julkalendern handlar om i år
men ska bli mkt kul att se
den börjar ju snart
är helt spännd
men jag måste tyvärr säga att julkalendrarna var bättre när jag var liten
dock så går de nya att kolla på som tur är
har alltid varit som en tradition att alltid kolla på julkalendern
vi äter frukost och umgås med varandra
himla mysigt måste jag faktiskt säga!!!
åhhh vill kolla på det nu
kom igen börja

RSS 2.0