Oppsi vilken uppdatering!

Nej den kan vi ju inte säga har varit på topp. Jag menar jag uppdaterade för ett dygn sedan. Det är fan inte okej^^ Men det får la funka för idag.Jag har iallafall en ursäkt till att jag inte bloggade igår för att när vi hade ätit och älsklingens gammelfarmor hade åkt hem. Så åkte vi hem till mig lite snabbt så att mamma och pappa skulle få chansen att se resultatet av mitt hår. Är så jävla nöjd med håret så det är ju inte sant. Är ni nyfikna hur det ser ut? Ni får se det ikvll när jag har duschat av håret och allt sådant. Och så har vi ett litet problem jag sitter vid pappas klumpiga dator eftersom älsklingen har min i bilen antar jag eftersom han kom upp hitt förut och sa att han hade med sig alla saker men jag hittar inga så jag antar att de ligger i hans bil annars vet i fan. Men igår så åkte vi iallafall in på bilträffen inne i stan. Vi hade inte tänkt att åka först med så blev det iallfall. Det var riktigt kul att se alla iordning fixade bilar som var där. Men det var lite tråkigt att polisen var där men jag kan väl förstå dem men ändå de kan ju vara någon annan stans och det är ju bättre att de är på en parkering än på gatorna. Eller håller ni inte med mig? Men vi var hemma vid halv tolv efter att ha ätit på Mc ( en happy meal) och sätt på många fina bilar. Vi la oss i soffan och såg på film och hade en riktig lördagskväll med nötter och ostbågar. Riktigt mysigt tycker jag^^
Och idag när älsklingen och jag hade vaknat så åkte vi och köpte frallor och åkte hem till mig och käkade lite frukost. Älsklingen hem och hjälpa till hemma hos sig och jag fortsatte att måla det vita som inte riktigt var klart på alltan. Så nu har jag målat allt vit som jag kan måla idag för det måste torka 8 timmar. Och det är ju inte så där så jag vill börja måla vid åtta ikväll eller vad det nu blir^^ Har även hunnit att åka ner och handla åt mamma och pappa. Och nu ska tvätten vikas in och sedan ska jag hoppa i duschen och packa inför imorgon. För då åker vi till Gotland! Jippi!!!! Men nu måste jag nog sätta lite fart innan mamma kommer hem från stallet för annars blir hon galen^^

Kolla in efter kvällsmaten så kommer det resultat på håret och naglarna! Så länge får ni en bild från pappas dator som jag inte har en anning om vad det är när jag laddar upp den för det går inte att se det på den^^ Ha det bra så länge så hörs vi lite senare!

Det blev visst en på mina uderbara gula convers<3

Fixat mig inför Gotland!

Okej andledningen till att jag inte har bloggat idag är helt enkelt för att jag inte har hunnit att  göra det. Och jag kan säga att det är svin svårt att skriva på tangentbordet nu när Mia har fixat mina naglar så fint. Blev super nöjd med dem även fast det är två naglar som blev lite mupp. Men de blev ju bättre än innan iallafall för då var de verkligen fula och ner filade. Tyvärr så går ju mina naglar under sönder men det får jag leva med. Vill ju inte träffa älsklingens släkt och se ut som ett missfoster! Har även hunnit vara borta hos Annica och klippt mig. Blev så jävla nöjd!. Och nu sitter jag och väntar på mat hemma hos älsklingen. Ska bli gott med grillat för jag är verkligen svin hungrig.
Men tänkte att ni skulle få se resultatena senare ikväll för tänkte sno älsklingens mobil och ta lite kort på det. Men nu hoppas jag inget annat än att det är mat för magen börjar krampa nu:( Har ni haft en bra dag?


Varit hos farmor!


Nu har älsklingen och jag kommit hem från farmor( och från Willys) åt jätte god mat och så blev det efterrätt med jordgubbar och blåbär med vaniljvisp. Super gott ju^^ Det tackar man ju inte nej till. Men nu ska jag krypa ner och ta det lugnt. Är riktigt jävla seg kan man ju säga och jag hoppas verkligen att jag bara får ta det lugnt imorgon för jag är så jävla trött!!!!

Som ni ser på bilden så vågade jag mitt hår innan jag åkte till farmor( tog mig två timmar av mitt liv) Bara för att jag vill göra det^^ Men kortet är inte så bra eftersom jag inte fastnar på kort!

En bild säger mer än tusen ord!




Hm påse


Japp nu har man varit i stan. Gick faktikst riktigt fort och jag han att förstöra( nej inte förstöra) 500 kronor innne på Hm men jag kom ut med väldigt mycket tycker jag^^ Men det får ni se någon annan dag för jag känner inte för att ta kort på det idag! Är en lat tjej. Tyvärr så var det saker jag kollat efter som jag inte alls var nöjd med. Och det var mycket som inte hade kommit in. Men jag ska försöka att ta mig till stan efter vi har varit på Gotland, om jag inte hittar det där. Och köpa det som står på min lista. För de sakerna är ett måste att kolla efter säger jag bara. Vill kolla hur de ser ut och ser de bra ut så tänker jag inte tänka efter utan bara köpa! Vi fixade allt han att äta lite mat. Svin gott! Dock tog mamma och mormor något som var jätte äkligt så de köpte en macka och en korv istället. Hahaha. Hittade även lite saker inne på Ikea. Blev super fint. Har även hunnit att städa upp lite i mitt rum. Nu är det bara damsugningen kvar( men det är ju så jävla tråkigt) men just nu sitter jag som en liten mupp vid mitt skrivbord och svettas ihjäl. Kanske inte så konstigt eftersom det är så jävla kvavt. Och orkar inte dra mig till duschen. Men idag är det fredag och det är farmors födelsedag och älsklingen och jag har varit tillsammans i 14 månader. Så vi ska ner till farmor och fira( kanske inte att älsklingen och jag har varit tillsammans så länge men ni fattar^^) Hoppas att det blir någon god mat. Men nu ska jag slå på en film och ta det lugnt för jag är svin trött. Han inte att sova så mycket inatt. Inte så smart men ändå! Vad håller ni på en dag som denna när det regnar och är så varmt så man måste ligga still?

Låt mig sova vidare.....


Okej fråga mig ine varför jag är vaken nu. Jag tror fan att jag är dum i hela huvudet. Nae men så här var det att mamma och jag skulle ha gått ut och gått med hundarna men det blev inte så för mamma och jag är helt döda. Förlåt älskling att jag körde upp dig tidigt. Men nu ligger jag i min egna säng( vi sov hemma hos Marcus inatt) och har hela täcket för mig själv. Något som man kan säga att jag inte hade inatt för det hade älsklingen tagit helt, så i natt har man frusit lite. Men just nu ligger jag som sagt i min säng och knarkar halstabletter för att min hals ska bli bättre( ser inte ljust ut) tills på månag. Ska snart gå upp och fixa mig iordning kanske. Men orkar inte resa på mig^^ Hoppas att ni har en bra dag jag åker iallafall in till stan när allt är fixat hemma^^

Dagen gick fort och var slut!





Jävla skit!!!!!! Skrev nys ett as långt inlägg men allt försvan. Fan vad jag får damp. Men jag orkar inte att skriva om något nu eftersom att klockan är så mycket. Så jag återkommer imorgon med det kanske. Inte något intressant ändå men ändå får pms på att det jämnt ska raderas! Men ska snart sova för ska upp tidigt imorgon för måste hinna med att gå ut med hundarna och mamma och sedan så ska vi åka in till stan med älsklingen, mormor och Filip. Kan bli trevligt. Hoppas att jag hittar mycket snyggt. Jag håller iallafall tummarna för det. Hoppas att ni har haft en bra dag idag. Har jag iallafall haft även fast jag inte han att måla klart altan:/
Ovanför ser ni iallafall bilder från idag. Blev att longera Tingen ordentligt idag med eftersom hon var i det blå idag med( de bara droppade svett om henne när vi kom in i stallet igen)
/Andrea Grönqvist

Hemma igen efter en fullspäckad dag!

Okej nu är man hemma efter att varit ute en sväng med älsklingens bil. Kanske inte riktigt min grej att var ute sent och speciellt inte med folk som man inte vet vilka de är eller inte känner så himmla bra. Men men vad gör man inte för sin älskling. Är ju iallafall kul att åka bil med älsklingen.

Men idag har jag fan hunnit med mycket även fast jag tog en timmes sovmorgon^^ Gick ju inte upp fören vid nio! Så jävla gott. Men jag hoppas att jag får sova lite längre imorgon för har världens förskylning på G och halsen följer där efter. Inte så jätte kul. Men som sagt jag har hunnit med massor idag. Först började dagen med att man vaknade upp med älsklingen. Alltid ett plus!!! Sedan så gick mamma och jag ett var med hundarna. Och sedan så åt vi en riktigt god frukost. Den kan man inte klaga på älskligen^^ Sedan var det ut till stallet. Där jag longerade Tingen eftersom hon var helt uppe i det blå. Men det är sådant som händer. Hon fick jobba som ett as och jag var litte taskig och spände in henne med eftersom hon bara slänger med huvudet när hon får springa löst. Sedan hem och äta lite lunch och börja måla. Sen så har jag bara målat hela dagen. Inte så himla kul men nu har jag iallafall målat allt en gång och hälften är helt klart. Så himla skönt. Kan det bli bättre? Så det är väl bara att måla klart det imorgon( och så måste jag måla tackstolarna en gång till en 3:e gång på fredag eller lördag) Men som tur är så har jag haft älsklingen som sällskap stunder av dagen. Och senare på kvällen när jag var klar med allt så gjorde vi som ni redan vet hemma gjord pizza. Super gott. Men nu ska jag bara ta det lugnt i mitt rum med älsklingen. Och snart kommer jag väl att somna som en stock för jag har inte mycket energi kvar i min halvsjuka kropp!



/Andrea Grönqvist

Italy


Okej blev en sen kvällsmat eftersom det var lite kvar att måla trodde jag. Men det vissade sig att det tog lite längre tid. Men nu har jag iallafall duschat och fått på mig ett par andra kläder så nu åker älsklingen och jag ut en sväng med bilen. Men jag ska försöka att blogga när jag kommer hem till älsklingen om jag inte redan somnat då^^ Annars får ni ha en sådan bra kväll som ni bara kan^^

Blev självklart hemmagjord pizza för er som inte ser det:p
/Andrea Grönqvist

Är det någon tjej som kan?





Okej jag har en bra fråga är det någon tjej som verkligen kan packa? Inte är det jag iallafall jag fattar inte. Jag är verkligen sämst på det. Jag fattar inte vad jag gör för fel men jag antar att det inte bara är jag av alla tjejer i världen. Jag vet endel som är lika dåliga på att packa som jag är. Men jag börjar jämnt att packa tidigt så att jag ska kunna komma på något som jag kanske har glömnt men ändå så lyckas jag att glömma något. Och så har man en tendens till att alltid packa i för mycket kläder som man sedan inte använder. Som bara tar onödig plats. Men nu har jag verkligen lyckats på den fronten tycker jag. Jag vet att jag har med mig kläder till hela veckan men har inte tagit med mig mer än behövligt, okej det skulle kunna få följa med mer kläder men det funkar inte denna gång tyvärr^^ För älsklingen och jag ska dela på en väska och jag har konstaterade att det kunde bli svårt att få plats i en halv resväska. Men vem har klarat det^^ Det ända jag inte har packat i är en blus och min tandborste( fast fuskar lite som ni ser för packar ner lite i handväskan^^) Men jag valde att inte ta med mig några mer skor än de jag åker i som troligtvis är mina gladiatorskor. Älsklingen borde verkligen vara stolt över mig nu eftersom annars så hade jag haft med mig en egen väska med bara skor. Sådan är jag^^ Men som ni ser så har jag fått plats på ena halvan och älsklingen får mycket plats för sina saker med. Hoppas bara att den inte väger mer än 25kg. Förvånar mig inte. Då får Andrea damp när jag har varit så duktig och fått plats i halva väskan. Men det återstår att se! Men håll med mig om att jag är duktig som packat ( bara det jag behöver) lite!
/Andrea Grönqvist ( inlägget är tidsinställt eftersom jag målar)

Mycket förändras på ett år!

Jag tror detta kommer att bli ett långt inlägg för jag har suttit och tänkt på så himla mycket och känner att jag måste skriva av mig lite^^ Andledningen till att jag har tänkt på allt detta som jag ska skriva är för att jag har suttit och läst i min gamla dagbok. Det finns båda roliga saker och tråkiga saker att läsa i den. Och det jag kom och tänka på var hur mycket ens liv förändras på ett år. Har ni tänkt på det? Om man tänker efter så kan det vara både bra och dåliga saker. Det har det varit för mig. Jag har misst min älskade farfar, är inte längre djurägare pågrund av att vi var tvugna att ta vort min underbara Jackie, har träffat många nya vänner och så får man inte glömma att jag har träffat min underbara älskling. Eller ja det var ju mer en ett år sedan jag och älsklingen träffades eftersom vi har årsdag den 29 maj. Men ni förstå det är saker i vårat förhållande som har ändrats så mycket. Men bara till det bra. Älsklingen säger inte att han ska komma om han inte kommer( det jag aldrig vågade att säga att jag blev så jävla ledsen för så att jag kunde gråta i flera dagar, det är nästan stört hur mycket tårar som fick plats i min kropp) Ingen är perfekt och det är inte jag heller. Jag har väldigt svårt för att dela med mig av min tunga problem och om jag är riktigt ledsen. Har liksom gått till min underbara häst förut men nu när hon inte finns kvar så är det så himmla skönt att kunna gå till älsklingen om man är ledsen eller något. Men ibland är det svårt att prata om det man är ledsen över( ni kanske känner igen det?) Men jag hoppas att jag har blivit bättre på det för jag vet att älsklingen hattar när jag inte säger vad jag är ledsen för. Förlåt älsklingen.
Har även fått in mer sparpengar på kontot och garderoben har blivit större( hoppas att den bli större) och jag har börjat gymnasiumet och älsklingen har gått ut. Och massor av mer. Tänk efter vad som har hänt under erat senaste år. Skriv ner det på en lapp och sen ser ni att även fast det kanske känns tungt nu ska har det hänt mycket positivt sedan föra året. Det har det gjort i mitt liv iallafall!

Ja det blev ett litet stycke. Men jag tänkte bara att nu vet ni ju att jag lever iallafall. Och jag åt mig alldels proppmätt på golfresturangen. En hamburgare men världens godaste dressing. Skönt att ha lite familje tid. Just nu vet jag inte hur min kväll slutar för jag vet inte om älsklingen ska sova här( om han ska jobba eller inte) vet inte ens vart han är och vad han gör. Men jag tror att han är med Jonte och jag hoppas att han kör förisktigt för det är han inte så duktig på i sin nya bil^^ Men man kan ju alltid hoppas. Nae så vi får väl se hur det här slutar. Nu ska iallafall jag lägga mig och se på film för imorgon så har jag massor att göra!
- gå ut och gå med mamma'
-hadla
-ut till stallet och rida Tingen
- Måla altan så mycket det bara går
- Laga lunch?
- Träffa älsklingen hoppas jag att jag kanske hinner att för annars blir jag ju ledsen!
- Laga en god kvällsmat!

/Andrea Grönqvist

Målat hela dagen!


Såhär ser det ut på våran altan just nu! Ser ni de träfärgade plankorna. Så har allt sett ut förut. Så vi har kommit en bit^^

Okej jag vet att jag uppdaterar som en liten pyssling ute i skogen men jag har faktiskt inte haft tid idag. Det har varit fullt upp eftersom älsklingen och jag försov mig( FÖRLÅT ÄLSKLING) rätt så rejält med men vi körde på som vanligt. Eller ja jag försov mig inte till något men det gjorde älsklingen. Men han sa att det inte gjorde något så jag hoppas att han talar sanning. Men han körde hem mig så att jag kunde köra upp mamma och gå ut och gå med morfars hundar. Det är faktikst kul att gå ut och gå med mamma. Även fast hon inte tror det. Och det skaddar ju inte att hundrarna får följa med. Min högst önskan just nu är att jag får en liten golden valp( eller rotveiler) eller kanske inte högsta önskan för det är att älsklingen och jag alltid kommer att vara tillsammans.
Men när vi kom hem så satt vi oss och åt frukost och sedan kom älsklingen till mig och skrämde ihjäl mig. Höll fan på att pissa på mig. Och det är inte okej älskling att skräma mig sådär. Men jag fick hjälp av älsklingen att börja måla och sedan så hjälpte han mig att måla. Han är bra knäpp min underbara älskling^^ Vi åt tacos till lunch och så åkte älsklingen hem eftersom han skulle fixa lite. Och för mig var det bara att fortsätta måla( man kanske ska fortsätta sen?) Men nu har jag duschat och gjort mig iordning för att gå bort till golfresturangen och äta god mat med the family. Ska bli riktigt skönt har faktiskt inte träffat de på länge ( hela samtidigt) för jag har inprinsip levt borta hos älsklingen och så har alla andra varit iväg när jag har varit hemma. Men så här har väl min dag sett ut. Näe nu blir det att gå och jag ska äta mig proppmätt. Vi får väl se vart den andra delen av kvällen leder?

/Andrea Grönqvist

Nu är jag trött!

Nu har jag precis tvättat bort all färg som har hamnat över hela mig under dagen. Inte så klyftigt men det är väl så det blir när man målar tak. Och allt sådant. Målade fram till lunch för då gick jag in och gjorde korvstroganoff med psta. Och sedan efter maten så var det bara att att fortsätta att måla. Vi han faktikst en bra bit. Men vi är långt ifrån klara. Men jag tänkte att jag kanske kunde förstätta imorgon när jag kjommer hm eller något. Eftersom jag kommer ju komma hem vid sex imorgon bitti och det kan jag ju inte påstå är svinkul. MEn jag kommer att klara det det vet jag^^. Asså jag har inte jätte mycket att sriva om eftersom det ända jag har gjort idag är att måla och det är ju inte jätte intresant och veta hur många penseldrag jag har gjort under dagen. Eller vill ni veta sådant? Nej jag bara skojade. Men nu ska jag sätta mig och pyssla medans älsklingen sitter vid datorn tror jag. Är verkligen sugen på att pyssla efter allt målande! Men imorgon så blir det samma vissa med massor av målning så vi får se hur mycket jag hinner att uppdatera. Men jag ska försöka att slänga in en bild på hur det ser ut just nu! Dock tog jag ingen som det såg ut innan men det får la gå ändå. Men nu ska jag mysa med älsklingen.

Just det glömde säga att jag troligt vis kommer att få en vaggel i miitt öga. Inte sådär jätte kul för det gör verkligen svin ont. Det är inte alls kul!Men jag hoppas att det lägger sig tills imorgon när man ska fortsätta att jobba! Ha en fortsatt bra kväll allesammans^^

/Andrea GRönqvist

Är det bara jag vaken!

Okej det är inget vidare att behöva gå upp såhär tidigt. Man blir ganska så trött kan man ju säga. Och jag sitter just nu och halvsover och bara önskar att klockan ska bli lite mer så att det känns värt att gå upp ur sängen. I och försig så har jag ju redan gått upp ur sängen hemma hos älsklingen, har bara lyckats att krypa ner i sängen igen efter frukosten med pappsen. I veckan är det golfveckan här nere i Åtvid så pappa ska vara med och spela så han var vaken tidigt. Så vi passade på att äta frukost tillsammans. Världens godaste vaniljyoghurt. Tänkte att jag skulle vissa er den någon dag. För jag tipsar verkligen om den. För alla er som älskar vaniljglass. Det var ett riktigt fynd nere på Ica igår, som pappa och jag gjorde. Dock är den lite fet men vad gör det. Är det gott så kan man äta^^ Nae nu ska jag slå på en film och kanske somna om vem vet. Jag hoppas på att man får lite energi till dagen. Men antagligen blir jag seg som en sengångare^^

Dagens planer har jag inte riktigt någon aning på. Ska gå ut med Winja vid åtta halv nio. Sedan så är inget bestämmt. Ner och köpa färg och måla alltan, eller åka in till stan med mamma. Vi får väl se vart dagen lider!


/Andrea Grönqvist

Kvällen slutade i....

....världens ondaste mage. Och har inte en anning varför. Det måste nästan vara för att jag inte har ätit så bra idag. Flingor och yoghurt på morgonen. Macka till lunch och macka till kvällsmat. Bra dag med mat säger man ju bara. MEn har inte orkat laga någon mat eftersom jag inte har ätit sammtidigt som resten av familje. Men nu kanske man ska komma till det visentliga( stavas det s?) Antar att ni inte bryr er om jag har ont i magen för att jag bara har ätit frukost alla mål på dagen^^( tycker annars att det låter rätt så bra för frukost är fn det bästa målet^^) Men nu till saken.

Efter att jag hade badat och fixat lite( blev inten Treu Blood) så kom älsklingen upp en stund innan han skulle åka och sälja sin bil. SÅ det var riktigt skönt att bara sitta och prata lite. Och när han åkte iväg och sålde sin bil så åkte pappa och jag ut och övningskörde. Var ett bra tag sedan vi gjorde det, men det är också jävligt kul att köra bil. Men pappa och jag ska försöka att köra bil lite varje kväll nu bara för att jag ska få in rutinerna med blinkers, koppling och så vidare. Jag tycker att det är lite jobigt att träna inför att köra i massor av trafik. Men det är väl bara tt öva som det är med allt annat. Och pappa och morfar säger att jag är duktiga på att köra bil. Och de är inte de som säger något positivt till en i första taget. Det skrytter gärna till anra om hur duktig man är men sällan säger dom det till en själv. Morfar skrytter jämnt till sina bondgårds vänner att jag är så duktig och hjälper till i Långnäs och allt sådant där. Och pappa är jätte stolt över att jag läser natur och att jag jämt sköter mig och inte dricker alkohol och såfdant. Men får man höra det. NEJ men det är väl ändå skönt att veta att dom tycker att man är duktig. Men ibland så är det ju lite jobbigt att de inte säger att man är duktig på något för då känns det bara som om de är så missnöjda med det man gör fasst de egentligen är väldigt nöjda. Det där med pappor och morföräldrar är inte det lättaste. Jag hoppas bara att älsklingen inte blir sådan mot sina barn( som jag hoppas blir mina med^^) Men iallafall det roligaste med att övningsköra är nog inte att komma närmare körkortet och att kunna köra bil utan att jag får vara med pappa. Han har inte så mycket tid på sommaren eftersom han praktiskt taget bor på golfbanan och på resturangen och dricker öl. Men det måste han ju få göra med- Men inte till överdrift.

Efter övningskörningen åkte vi ner till Ica och köpte lite frukost tills imorgon så att vi kan äta dagens godaste mål som ni redan vet^^ och sedan bar det av hemmåt. Väl hemma så satt jag mig och åt en macka och sedan kom Skejtaren och älsklingen och hämtade mig. Upp till Martin för att hämta honom och sedan var det bara att åka mot stan för att hämta bil. Vet i fan vart vi hämtade älsklingens nya bil men någonstans mot mantorp tror jag^^ Den är riktigt fin måste jag faktiskt hålla med om. Men det är lite kul han var utan bil i en timme och sedan så har han en ny direkt. Det är bra jobbat älskling och ägt 4 billar innan du ens har haft körkortet i ett år^^ Men nu har älsklingen och jag fixat allt för idag och ska krypa ner i sängen och se på film och jag ska käka nötter. Tror inte att magvärken går över för det men den kan ju knappast bli värre. Men hoppas att ni har en fortsatt bra kväll. För nu säger jag God Natt så ses vi imorgon^^

/Andrea Grönqvisyt

Blod bad!


Okej det är inte som det låter men det blev alldeles rött i badkaret när jag badade. Men det var inte blod kanske men det såg fan ut som det. Så kan det går när man har färgat håret rött. Det var nästan äkligt. Men det var himmla skönt att bada. Har iallafall städat mitt rum lite idag. Tänkte att det kunde vara skönt eftersom jag ska jobba och hjälpa till hemma hela veckan och sedan så drar jag ju till Gotland( om det är någon som har missat) Har för övrigt tagit ner den röda resväskan och plockat fram så mycket som jag kan komma på som jag behöver. Men jag kommer som alltid att packa om typ tre gånger bara för att jag inte vet om det blir bra eller inte. Men jag hoppas att jag kan packa i det på fredag i resväskan. För först så måste den vädras ordentligt för den har ståt på vinden hur länge som helst. Men som sagt jag har inte gjort så mycket idag om jag ska vara ärlig. Mest tagit det lugnt. Men nu väntar jag på att älsklingen ska komma upp så får vi se vart kvällen leder oss! Jag hoppas att ni har haft en bra söndag( så långt som den nu har gåtr^^) Nae nu ska jag krypa ner under täcket och se på True blood!
/Andrea Grönqvist

Bilder från i fredags!


Emelie ska ramla och Linn får kortet precis innan, mycket vackert måste man ju säga^^

Izza ska vara en sexig pirat! Tycker att hon lyckas!

Precis när jag kom. Visst är vi vackra Izza och jag!

Linn Linda och Izza är riktiga godus monster de^^

vad fint Linn springer omkring

Japp skratta gör man ju alltid^^

Izza det säger väl allt^^

Bebisen Izza

Kexchoklad skulle  inte sitta fel! Eller vad säger ni tjejer?

Linn och Linda

Här har ni nu fått  en bild bomb från i fredags. Ni kanske förstår att vi inte alltid har alla nötter hemma^^
/Andrea Grönqvist

Varit hos älsklingens pappa!

Okej jag är verkligen kas på att uppdatera nu för tiden. Men nu kan jag ju inte gör amobilinlägg från älsklingens telefon eftersom han inte har något mer internet den här månaden. Men jag hoppas att det funkar igen när vi ska åka till Gotland. <så att jag kan uppdatera er med lite mobil inlägg. Det är väl inte svin kul att läsa men för er som är intresserade vad jag håller på med. Och om ni vill se mina fynd från Ullared så kan ni ju komma in och kolla för jag har fixat de som tidsinställda inlägg. Tänkte även att jag skulle fixa lite fler inlägg men vi får se hur det går. Kanske kan ta över datorn hemma oss älsklingen och fixa lite sådant idag om det inte blir sådant åskväder som det var igår. Man får hoppas att det inte blir^^ Men nu kanske man ska komma till saken istället för att bara sitta och svamla massa skit. För jag antar att ni bli rätt så trötta på det!

Långnäs igår: Han att trimma rätt så mycket körde hela två timmar. Sedan så var jag med morfar och plockade svamp. Och passade Winja eftersom filip inte orkade att gå med henne mer. Men så kan det gå om man har en lat bror. Han följde med ut till Långnäs för att hjälpa morfar. Och som vanligt så får han sitta med hundarna och ta det lugnt. Och själv får man jobba som ett svin. Så har det alltid varit när det gäller morfar. Brorsan får det lätta jobbet och jag får det tyngsta. Tyckte Fillip kunde ha trimmat lite för jag höll på att svimma för att det var så jävla varmt. Men det som var så skönt är att morfar sa att han är nöjd med det jag har gjort hittilis!

Gårdagen!!! Andledningen till att jag inte bloggade igår innan jag försvan bort till Linda var för att jag verkligen inte han. Hade tänkt att vissa er hur jag såg ut men jag hade verkligen minsta marginal på mig så det hans inte med kan man ju säga. Föna håret för mig tar ju liksom 309 minuter bara det. Fan varför ska man ha så tjockt hår. Okej jag tar tillbaka det. Är faktiskt riktigt skönt att inte vara tunn hårig. Hoppas verklingen inte att jag tappar allt mitt hår.  Tvungen att raka benen för det kändes som om det var en evighet. Även fast det är så jävla tråkigt eftersom det växer ut under natten ingen iallafall. Och sedan var det bara att kasta sig bort till Linda. Men jag kom i tid. Prick sex. Och då var det bara att sätta sig och vänta på att Jossie skulle komma. Men efter 20 minuter blev vi så trötta på att vänta så vi hade tänkt att beställa mat men självklart så fans det inte allt vi ville ha. så vi ringde till mormor så hon var snäll och körde ner oss och sedan så fick alla vad de ville ha och de andra tjejerna kunde köpa lite godis. Väl hemma så åt vi upp våran mat och sedan så körde vi lite charader. Och sedan kom Emelie och vi fortsatte med charaderna. Svin kul. Vi gick över till att prata tjej snack. och det vlir ju som alltid mycket prat om sex när man är med de skönaste tjejerna i världen( ojj det där kanske lät lite konstigt men jag är inte lesbisk jag lovar) Men vid elva ( precis när åskvädret började) så kom älsklingen upp till Linda så att jag inte skulle behöva gå själv hem. Tycker han är så himla söt som jämnt ställer upp på mig. Men det var nog tur att älsklingen kom och möte mig för jag hade inte gått en meter eftersom det blixtrade och hade sig. Men som tur var kom Fegge och kunde köra oss hem till älsklingen. Men i slutet av allt oväder så var det ändå rätt så mysigt att sitta och kolla ut genom fönstert med älskling^^


Idag!!! Älsklingen och jag vaknade inte fören halv tolv. Men det var så himla skönt att sova länge. Och det får man göra när det är helg eller vad säger ni mina läsare? Men när vi väl hade vaknat så gick vi upp och bakade scons tillsammans. Blev en riktigt god frukost. Sedan såg vi på film tills vi upptäckte att klockan var två. Jag åkte hem och tvättade klart det sista på alltan så vi ska börja måla på måndag. Sedan ringde älsklingen mitt i allt och sa att vi skulle åka ut till hans pappa nu. Så då var det bara att hoppa in i duschen när man var klar och sedan åka ut till hans pappa. Klockan var väl fyra när vi kom ut ditt och då käkade vi lite lunch. Det var jätte gott. Var där en stund och sedan så åkte vi hem. Och just nu har jag precis ätit nästan en hel kebabtallrik. Den här dagen känner inte jag att det var den bästa när det gäller mat väg kan man ju inte på stå. Men jag får skötta mig imorgon^^ Men nu ska älsklingen och jag iallafall lägga oss och se på film hoppas jag!

Ni får två bilder idag så hoppas jag att jag har möjlighet att publisera några fler imorgon!


/Andrea Grönqvist

Nu mat sedan långnäs!


/Andrea Grönqvist
Har nu tvättat klart för idag! Men jag har kommit på värsta iden med mitt hår. Blev plastpase runt toffsen.

Jag är trött som ett as!

Okej jag kom hem vid halv sju och åt frukost! Jag var väl uppe till typ sju sedan somnade jag om så gott i soffan. Men jag är fortdarande sjukt trött! Kan ju vara eftersom man inte har sovit så mycke inatt hosta, on i halsen och åskväder är ju inte det bästa! Men nu har pappa vaknat och väkt mig genom att dra på tvn. Jag vill sova längre! Men nu antar jag att dagen börjar:( Skulle gärna börja den här dagen vid fyra eller något! Efter lunch så blir det att följa med morfar till långnäs och trimma. Och vid fem måste jag vara hemma eftersom jag ska möta upp tjejerna och äta pizza hos Linda. Kommer att bli kul. Men nu måste jag fortsätta tvätta alltantacket!

/Andrea Grönqvist

Rödhårig!

Okej nu har man kommit hem från frisan och jag har faktiskt blivit rödhårig. Det syns inte så mycket eftersom att jag var så mörk innan( men nästa gång hoppas jag att det blir rödare) men jag trivs as bra i färgen. Det fastnade inte så bra på bild men här får ni ett smack prov!

/Andrea Grönqvist

Min frukost!


/Andera Grönqvist

Ska gå till frisan!

Japp nu har man varit vaken en stund och ska gå bort och klippa och färga håret nu. Super skönt! Har hunnit att tvätta lite under alltan men jag har långt kvar tills jag är klart. Men jag känner att jag lika gärna kan göra det nu eftersom det är så tråkig väder och det är ju regningt och man är ju under tack iallafall. Men nu ska jag iallafall gå bort till frisan och fixa min utväx. Ska man bli rödhårig, svarthårig eller kanske blond igen? Det får ni se när jag kommer hem^^

Finn ut växt^^
/Andrea Grönqvist

Förfärligt!

Det är hämskt! Jag är redan uppe.  Vad gör jag det för, just det för att få vakna med älsklingen. Man får ju offra några timmars sömn då. Det gör mig faktiskt inget eftersom jag älskar honom så sjukt mycket! Har iallafall fått i mig lite frukost och sitter nu framför datorn och glor på film. Har hunnit kolla igenom nya hm katalogen( inte bra vill ju ha massor) så man får se om man kommer hem med något när vi kommer hem från Gotland^^ Men nu ska jag fortsätta att se på film och bara ta det lugnt eftersom det bara är jag vaken( konsigt va?^^) Hoppas att alla mina läsare sover gott!

För ungefär ett år sedan( iallafall v 29 tror jag^^)
/Andrea Grönqvist

Bilder från igår!

Nu är jag hemma från Göteborg. Har varit en rätt så seg dag eftersom jag bara har suttit i bilen i 8 timmar. Men tiden har ändå flyttit på rätt så bra. På vägen ditt så kändes det som att det bara tog en timme men vägen hem var lite segare. Som tur var så kunde jag sova en timme i bilen. Men jag tror att hela bilen höll på att dränkas i mitt dregel. Men det är ju inte mitt problem eller vad säger ni? Men honom vi skulle åka och kolla på hunden hos han var väldigt pratglad och jag höll på att dö. Vi var där i tre timmar. Döda mig. Men morfar blev nog inte så imponerad av hunden som han hade hoppats. Han åkte ju ditt för att få en ung och väl dreserad hund som var en klipp apå att valla. Jag kan säga att den var inget av detta. Möjliugt viss var den social(väldigt) men den var inte så duktig på att valla men morfar tog med sig henne hem för lite prov. Och hon skötte sig jätte bra.
Till lunch blev det att stana på deras golfresturang och käka past med något gojs. Det var sjukt gott så jag åt upp allting. Jammi Jammi! Och på vägen hem så köpte vi varsin macka i gräna. Lite lagom tycker jag. Har nog fått i mig mina kcal för idag. Han till och med att trycka i mig lite frukost även fast jag försov mig idag( han i tid^^)
Väl hemma trodde både mamma och jag att Dellan skule resa ragg men hon brydde sig inte ett dugg utan ville bara bli klappad av mig och mamma. Sedan kom älsklingen bort för att kolla in den nya hunden. Men han hamnade med Dellan i knät. Vi gick hem sen när de skulle gå in med hundarna. Tror att Dellan kanske markerar lite mer där inne.
Men nu ikväll så funkar mitt kort ikväll och just nu sitter jag och tuggar tuggunmi hos älsklingen. Tyvärr så mår älsklingen lite illa men jag hoppas att det går över snart. Blir att sova tidigt eftersom imorgon så ska jag gå upp tidigt eftersom älsklingen ska jobba och jag tänkte att jag skulle åka hem då lika gärna( eller jag tycker det är obehagligt när älsklingen inte bor hemma själv, men vem hade inte tyckt det?)

Tänkte även slänga upp lite bilder från igår som jag lovade. Här kommer de!




/Andrea Grönqvist

Invigt min nya bikini

Efter mycket om och men så hoppade jag i och badade. Så nu är min nya bikini invigd. Älsklingen tog ett par fina bilder som jag tänkte att ni skulle få se imorgon när jag kommer hem från,göteborg. Ska,med morfar och kolla på ny vall hund. Ska bli kul^^ men just nu sitter jag och dregar över älsklingens heta kropp. Han ligger utan tröja och skruvar bil. jammi jammi. Så nu ska jag sitta här och dregla vidare. Bara han är klar till 9 för då är det ju morden i midsommer. Och det får man ju bara inte missa. Sedan blir det nog att sova tidigt för måste vara hemma vid halv 8 imorgon. För vid åtta åker morfar, jag och mamma upp mot hunden.,men nu ska jag dregla vidare. /andrea grönqvist

Ge mig tack!



/Andrea Grönqvist

Åka och bada!

Nu hqr älsklingen och jag ätit grillat med min familj. Blev lite för mycket mat som alltid men det är fan sommar så ibland skadar väl inte^^ bara att jag hade en sådan dag igår när jag åt massor av kebab. Men nu är vi på väg ner tikk willys för att köpa godis till mamma. Snäll dotter hon har! Och sedan ska jag åka och bada. Får se om jag komner iå^^ länge leve mobilbloggen.

Vill ha sol och mycket bad!


Japp nu var man hemma frpn Långnäs och har kört trimmen i två timmar. Mina armar är döda! Kan någon säga varför jag alltid får alla skit jobb? jajja får ju lite pengar iallafall. Men nu ligger jag ny duschad i min säng i mjuksiar och en tjock tröja. Fryser som fan!! Eller man kanske inte kan säga att jag fryser är bara lite ruggig. Jag tror att jag håller på att bli sjuk eller något. Men man får hoppas att det inte är så. Att man bara är lite trött. Ska försöka att lura med mig älsklingen efter kvällsmaten och bada^^ Jag är jätte sugen på att bada, och jag vill ha lite fina kort när jag badar! Jippi. Men nu ska jag fortsätta att se på Couger Town. Och leta efter det nya avsnittet av True blood. Två serier jag verkligen är fast i!
/ Andrea Grönqvist

Bio mys med älsklingen!

Igår efter att jag hade varit i Långnäs med älsklingen( och trimmat lite) så fixade älsklingen och jag iordning oss och tog mammas bil in till stan och såg på bio. Och gissa vad vi såg? Självklart Harry Potter. Den var sjukt bra säger jag bara! Skulle gärna villja berätta hela filmen för er men det våre inte snällt för er som inte har sett den! Men jag säger bara att special efekterna är jätte jätte fräna. Och det syns knappt att det är data gjort. Men vi gick inte fören 21:00 så vi han med lite innan. Älsklingen kunde köpa ett mobilfodral till sin telefon, vi hittade en parkering till slut och vi han att äta kebab på Hakepi( världens godaste kebab än så länge vi får se om Gotlands båten kan slå den^^) Sedan blev det bio mys. Höll på att kissa på mig hela tiden eftersom det var så läskigt hela tiden typ. Men jag rekomenderar den starkt och jag måste se den igen när den kommer ut på film!

Idag gick älsklingen och jag uppp skapligt( halv 9) jag har ätit frukost men inte älsklingen, har hunnit plocka upp i mitt rum, städat toan, gått ner med pappret, plockat upp i tvättstugan och i köket. Ska fortsätta med tv rummet och sedan kanske ska hinna damsuga innan man åker ut till Långnäs( ska ut och hjälpa morfar att trimma runt stacketen) men idag följer inte älsklingen med tyvärr. Får klara mig själv idag. Men jag tror att mamma ville att jag skulle åka ner och handla innan jag ska laga mat. Nu är det brottom om jag ska hinna!


/Andrea Grönqvist

Ut mot Långnäs!

Okej jag lever. Har verkligen blivit usel på att blogga nu de senaste dagarna. Men det kan vara att jag har varit hos älsklingen och inte haft min dator med mig och man blir faktiskt lite låst när man inte har sin egna dator. Men jag ska försöka att ha med mig den nu så att jag kan blogga lite mer. Men igår blev det inte stallet vi tog det bara lugn framför tv och kollade på Harry Potter filmer. Och nu har jag vaknat efter en underbar natt sömn med älsklingen. Jag har ätit lite frukost och fått på mig lite kläder för att åka ut och hjälpa morfar i Långnäs. Inte för att jag vill det men mamma tjatar som ett as om att morfar inte orkar. Tror hon själv att jag kan säga nej då? Men det får väl funka får väl hjälpa morfar!
Hoppas att vi kommer hem skapligt eftersom vädret är ju inte det bästa. För då ska älsklingen och jag åka in och se på nya Harry Potter filmen. Har sett trailen och vill verkligen se den nu^^ Men man får väl hoppas på det!

Men nu är det en stund kvar tills jag ska åka ut till Långnäs. Och den tiden ska jag spendera med min underbara älsklingen som står ut med mig även fast jag är lite putt ibland.
Inte mitt fel ju är ju familjen som gör mig galen. Men har lovat mamma att hjälpa till hemma så det måste jag göra nu för annars får jag ingen månadspeng. Så här ser planen ut.

Måndag: ut och hjälpa morfar, gå på bio
Tisdag: städa hela huset( plocka upp, damsuga, moppa golvet)
Onsdag: Skrapa lilla förådsdörren, tvätta den
Torsdag: Plocka iordning på altan
Fredag: måla dörrarna om det inte regnar!

/Andrea Grönqvist

Jag har gjort det igen!

Ikej jag somvtrodde att jag skullr uppdatera bättre idag men nej då. Men ska jag vara ärlig så har jag inte haft något intressant att skriva om så jag har bara tyckt att det varit onödigt att skriva. Inte för att jag gjort något specielkt nu heller men tänkte bara informera er om att jsg lever. Och har rätt så tråkigt för älsklingen bygger tak hemma och jag vet inte riktigt vad hag ska hitta på eftersom att hans spel står på och det kan jag inte spara så jan inte använda datorn. Och det blåser ute och jag fryser som ett as så jag kan inte sitta och kolla på när älsklingen bygger. Men det är lite läskigt om han skulle ramla ner. Men vi ska förhoppningsvis åka ut till stallet snart im vi hinner det eftersom klockan börjar ändå bli rätt mycket, för vi ska hinna se en harry potter( ikväll) åka till stallet, tvätta älsklingend fälgar, äta kvälksmat och på råga på allt så ska vi komma isäng skapligt eftersom älsklingen ska jibba imirgon och jag ska med morfar och trimma runt staketen bara för att hsn inte orkar själv. Men nog pratat im det. Vad hsr jag gjort udag då? Jo vi har ätit frallor från sandelius till frukost och bakat kladdkakemuffins ich chokladbollar till älsklingen. Sen har vi nog bara tagit det lugnt, och nu står älsklingen på taket och jag sitter här! Ps. Andledningen till att jag mobilbloggar från älsklingens telefon är för att jag inte kan gå ur älskkingens spel utan att förstöra något. Men jag hoppas att det går bra så här med^^

Okej klockan var visst mycket!

Okej klockan var visst mycket... Jag undrar vart tiden försvan? Har fan inte gjort ett skit. Vi gick inte upp fören halv elva. Åkte och köpte frallor och så satt vi oss och åt frukost i älsklingens rum, så på harry potter. Sedan så var det bara massor av film mys. Menar är ju inget vidare vädrer ute så blev en riktig inne dag idag! Hade ju tänkt att jag skulle ha blogga lite mer nu eftersom jag är hemma och inte gör för mycket. Men jag skrev ju att jag skulle blogga om mina fynd i ullared. Men jag tror att ja sparar de och gör lite tidsinställda inlägg till v 31 när vi är på gotland. Vadtror ni om det? Men vi har bara tagit det riktigt lugnt idag. Och låt lunch vid tre och nu ska vi äta kvälls mat. Den är riktigt bra det, får ju i mig mat som det matvrack jag,är^^ men kommer inte blogga mer ikväll men ska försöka uppdstera mer imorgon och resten av veckan( eller på den nya veckan) ha en bra kväll allihop, nu blir det revbensspjäll och kyckling!

Tingeling är super när man har för mycket tankar i huvudet!

Ojj herre gud vilken lång rubrik det blev men det får väl funka för denna gång^^ Har nämligen haft lite för mycket i huvudet idag och igår kväll. Och jag måste säga förlåt till min underbara älskling som fick genomlida allt mitt gråtande igår. Jag är så himmla ledsen älskling Förlåt FÖRLÅT!!  Men jag har varit ute i stallet och rensat mina tankar precis som jag gjorde när jag hade Jackie. Gick riktigt bra att rida Tingeling och hon sänkte huvudet riktigt bra. Det känns som att vi börjar att komma någon stans nu. Snart ska mamma och jag ner och handla och sedan ska jag lägga mig i ett riktigt varmt bad och bara läsa bok. Och hoppas att älsklingen hör av sig snart! Hoppas att det blir en mys kväll med älsklingen med en Harry Potter film kanske. Men vi får väl se vart det hamnar ikväll!

Hoppas att älsklingen kan följa med och ta lite nya bilder på mig och Tingeling^^
/Andrea Grönqvist

Det är inte rättvist!

Jag vet att livet inte är rättvist. Några har pengar och andra inte. Andra föräldrar ställer mer krav än andra. Men något jag har kommit underfund med är att jag har världens bästa föräldrar. Visst dom ger mig inte mer pengar bara för att jag vill ha något och dom tjatar ganska mycket på mig. Men det tillhör väl en förälders jobb antar jag. Man måste ju ha något att se fram imot när man skaffar barn. Nej nu skojar jag^^  Jag tror att det är underbart att ha barn. Men jag tycker ändå att mamma och pappa gör rätt i att inte skämma bort än för mycket och ställa krav på att man ska hjälpa till hemma. Och nu såhär i efterhand så känns det ändå rätt så bra. Visst jag är mitt i ett helvete där penarna aldrig räcker till och där det känns som om jag har hela ansvaret för huset. Men jag kan förstå mamma och pappa dom jobbar inte för att kunna ge mig vad jag vill ha utan för att kunna pension spara och ge mig mat. Kan tycka att det  duger alldeles utmärkt. Jag menar dom betalar saker som man inte ser( tänker på). Dom betalar ju all mat och sedan så allt vatten som man gör av med. All el som man använder osv. Sådana saker som inte kommer vara roligt att lägga pengar på sedan. Men som är ett måste tyvärr. Menar dom betalar ju allt som ingår i födelsedags firande( mat och fika till hela släkten.) det kan inte vara billigt. Så jag kommer nog att tacka mamma och pappa som har lärt mig att prioritera när det gäller allt handlande. Att välja det man helst vill ha. Och det som känns bäst är att spara till något och när man äntligen kan köpa det. Typ min kamera. Super skönt!!!! Och har lärt mig att städa och har accepterat att det är äckligt att städa toan men det funkar. Så jag känner att jag klarar att flytta hemifrån faktiskt. Visst det finns väl sådant som man helst inte gör men det funkar helt okej( typ som att tvätta^^) Men va fan ju fortare jag kommer ut ur det här huset ju mindre får jag att göra^^ Men glöm inte bort mamma och pappa att jag är jävligt tacksam för att ni har uppfostrat mig som ni har gjort^^

/Andrea Grönqvist


Jag lever!

Jag lovar jkag lewver men det är inte långt ifrån att jag är död. Är så jävla trött så det är ju nästan stört! Men jag har varit vaken sedan tio typ fast somnat om och haft mig. Har iallafall fått i mig frukost och världens bästa lunch( nötter) denna vecka är min kropp på semester får ta tag i sskiten på måndag. MEn nu har älskligen äntligen fått upp mig så nu ska vi ut och såga delar till hans bas låda och jag ska pyssla. Sedan så blir det stallet som gäller för min del!

/Andrea Grönqvist

På väg hem igen

Nu sitter vi i bilen igen. Precis gjort ett stop så de andra har fått lite godis och dricka. Själv är man inte sugen på något eftersom jag åt upp hela min pizza till lunch. Fick inte ens ont i magen. Kände att jag fick det eftersom de är världens godaste pizzor. De är inte så flottiga och slemiga. Kom och tänka på en sak att ett tag tyckte jag inte att pizza var så gott eftersom det är så flottigt, men det har älsklingen ändrat på för nu äter jag pizza jämnt^^ Men iallafall så har vi åkt nästan halvvägs det vill säga att vi har två timmars bil färd att åka. Men det är det ju lugnt värd för den här dagen som jag tycker har blivit riktigt lyckad. Hoppas att älsklingen tycker det samma bara. Men det får man väl hoppas. Man har hittat mycket fynd kan kan man ju säga. Dock inte så mycket klädesplagg. Men det gör ju inget. Blev blandanat hittat en ny nessesär( eller hur det nu stavs), lite smink, underkläder, och lite små prylar. Tänkte att ni skulle få se fynden imorgon eller ikväll. Tror inte att jag orkar att blogga ikväll för då ska jag krypa ner undet,täcket med älsklingen och se på så många harry potter vi orkar. För båda vill ju in och se den nya. Nae nu ska jag vara lite social med världens bästa pojkvän!

Livet!

Jag har funderat på hur livet egentligen är uppbyggt. Varför några dör gamla och några väldigt unga. Kan det vara för att man ska lära sig något i livet, eller att man ska förstå ÄLSKA, GLÖMMA och FÖRLÅTA. Tror kanske att man får gå vidare till himlen när man har förstått innebörden av dessa tre ord. Vem vet? Får man frid när man har insett det eller kommer man till ett helvete av funderingar? Tycker att livet är rätt så jobbigt att tänka på men jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Förlåt för ett flummigt inlägg!

 

/Andrea Grönqvist


Är ni vakna?

Nu premiär skriver jag från älsklingens nya telefon. Den är verkligen super bra. Är mycket avundsjuk på älsklingen som som jämnt har sådan tur. Men andledniningen till att jag ville blogga var ju inte för att säga att älsklingen fått ny mobil utan för vi är på väg till ullared. Fatta så himla kul det kommer bli. Älsklingen och jag har legat och halv sovit i baksättet men det kanske inte är så konstigt när vi åkte vid fyra och så måste man ju gå upp lite inan för att fixa sig och allt. Men vi stanade för ett tag sedan och åt frukost. 2 makor och en drickyoghurt. Smaskigt! Vi har iallafalk kommit halvvägs, eller lite mer. Så sen blir det att shoppa av. Sedan inan vi ska åka hem blir det att ätq världens godaste pizza! Säger som älsklingen och mormor. Vi åker ditt för pizzan och shoppingen blir ett plus. Men nu ska jag pussa massor på min underbara pojkvän. Ska försöka att sno älskligens mobil något mer idag och skriva om jag hittat något. Men om jag inte uppdaterar så vet ni ju vart jag är /andrea grönqvist

Grillat på G!

Nu är dagens snart slut känns det som eftersom jag håller på att somna^^ Är så sjukt trött. Men det ska nog gå! Idag har ju hunnit att tvätta garage dörrarna, damsugit rummet och fixat det sista och sedan så har jag precis varit i stallet. Gick jätte bra. Men nu ska jag äta grillat och njuta av sommaren. Hoppas att ni har en bra dag/kväll. Jag ska iallafall träffa min underbara älskling, köpa frukost tills imorgon och sova tidigt. För imorgon bär det av mot Ullared. Jippi!!!! Skriver imorgon när vi kommer hem!

/Andrea Grönqvist


Sovmorgon för mig!

Nu har man vaknat och fått i sig det godaste målet om dagen, Frukost! Så nu ska jag börja att fixa massor av saker som ska vara klara idag. Känns som att det är dags att börja! Och så blir det att träffa älsklingen direkt när han kommer hem! Jippi. Har sakna honom jätte mycket inatt. Och på råga av allt så brände jag sönder hela min höger hand igår kväll. Inte så jävla kul. Skrivbordslampor borde förbjudas!!!!! Men idag är det bara min tumme som inte mår så bra^^ Men nu måste jag städa vidare!


/Andrea Grönqvist

Morden i midsommer!

Okej nu blir det att sätta sig och tröst äta, älsklingen kommer inte hem och jag som verkligen hade längtat. Jag saknar honom ju så sjukt mycket. Men jag får väl klara mig inatt. Hoppas att jag överlever. Men nu sätter jag mig med min stora nött skål och smaskar och ser på morden i midsommer!
/Andrea Grönqvist

Trött!

Åh vad jag är trött men jag antar att det hör till när man har varit uppe så länge. Jag fattar verkligen inte hur jag har orkat dagen. Men jag kan ju säga att jag inte har varit jätte glad idag. Jag har mest gått runt och varit sur när alla tjatar och gnäller på mig. Men jag antar att man får göra det? Eller får man det. Har i alla fall inte gjort ett skit nu på kvällen. Var duktig och gick runt slevringe bara för att jag skulle kunna äta lite nötter. Och jag behövde något som kunde fördriva tiden med när man väntade på älsklingen. Jag menar jag var trött typ vid sex så jag tycker att jag är duktig som är vaken nu. Menar vad kan man begära av lilla mig. Jag är ju inte så himla stor. Eller? Ska försöka att hålla mig vaken till älsklingen kommer hem men jag tror nog att det kommer att bli tufft. I alla fall om jag känner mig rätt. Jajja jag är ju hemma hos älsklingen så jag kommer ju att träffa älsklingen när han kommer hem i vilket fall för jag vill verkligen det. Men nu undrar jag om de kommer hem eller inte, älsklingen skulle smsa när han viste. Så att jag inte går bort i onödan. Men det kommer väl ett sms snart hoppas jag. Vill att han kommer hem ju!!!!!! Snart somnar jag!

/Andrea Grönqvist


Dagen är slut!

Japp så var denna dag slut den med. Jag skojar inte jag tycker att den har gått as fort. Även fast jag inte har gjor något och varit vaken sedan tre. Men det är lite små saker som man får bortse ifrån. Men jag har varit riktigt duktig och städat och fixat iordning i mitt rum. Och jag tänkte vara duktig att fixa det sista innan jag går bort till älsklingen. Han kommer hem sent men går hem till honom och väntar på honom för då gör det ju inget om jag somnar^^ Jag har precis fått i mig världens bästa kvällsmat eller inte( yoghurt med chrunchy, lite jordgubbar och en näve nötter) men jag tar med mig lite nötter bort till älsklingen även fast det är tisdag. Så det blir morden i midsommer och nötter i kväll för min del. Vad ska ni hitta på? Nae nu måste jag nog fortsätta städa så att jag blir klar med den här skiten!

/Andrea Grönqvist

Katter lämnade!

Nu har jag varit ute och lämnat katterna i Långnäs och sett till så att de inte springer sin väg direkt. Först blev det att åka och hämta katterna vid halv nio. Vi fick med oss en grå och en gul. Dvs vi fick med oss Julius och Julle^^ Hem och hämta mormor och Fille och sedan så åkte vi ut till Långnäs. Gick bra bara att katterna mådde nog lite dålig i bilen för de spyde och bajsade ner hela buren. Inte så fräst och så hängde dreglet över hela munarna. Men när vi kom fram så blev deta att sätta dem på kontoret ett tag. Släppte ut dem i stora ladgården och den grå gick på upptäcksfärd. och den gula var lite räddare. När vi åkte hem så hittade vi inte någon av katterna så vi trodde att de hade dragit sin kos. Men gamel farmor och Anne ringde och sa att de hade hittat den grå, den satt fast någon stans så de hade hjälpt den att komma los. Så mormor och jag åkte ut igen för att se om vi kunde hitta den gula katten( Julle) och gissa vad. Det gjorde vi. Den låg bakom lite bråte. Sedan hem igen. Och nu vet man att de har det bra och hoppas att de stanar kvar^^ Men nu ska jag hoppa i duschen och fixa lite små saker^^

/ANdrea Grönqvist

Frukost

Kunde inte somna om så jag har suttit i sängen och bara mysigt med älsklingens tröja på mig och sett på några avsnitt av den nya säsongen av True blood.  Tyvärr är de slut nu ( de som finns ute) men jag ska se till att hålla ögonen öppna efter nya avsnitt. Men jag har iallafall hunnit att få i mig lite frukost precis. Har ju varit hungrig sedan 3 i natt så det tycker jag är riktigt duktigt gjort av mig^^ Men nu ska jag bara sitta och göra ingen ting och vila lite tror jag för ögonen börjar att bli rätt så trötta! Kommer att somna gott inatt hoppas bara att älsklingen kommer hem så att man får sova med honom annars är det så svårt att sova ju! Men nu blir det lite slapp till mamma går upp.

Världens godast frukost!

/Andrea Grönqvist

Redan vaken!

Okej nu är jag redan vaken. De flesta tonåringar går och lägger sig nu men jag går upp istället för jag är ju inte riktigt som alla andra^^ Nej jag har inte gått upp fri villigt var faktiskt så att älsklingen skulle jobba idag så då var det bara att gå upp! Hade ingen lust att ligga kvar hos honom när alla är hemma och allt. Så nu ligger jag här vid datorn. Som förövrigt vissade att windows inte var äkta kul. Men det är det så den kan ju bara gå och hänga sig den del av datorn som skickar ut det^^Men nu kanske man ska försöka att sova lite eftersom ögonen verkligen håller på att slå ihop. Inte så jätte kul men det får funka. Tycker mer synd om älsklingen om jag ska vara ärlig!
Men idag blir det att hämta katterna i stallet( de två gula) och sedan så ska vi åka ut och lämna dom i Långnäs eftersom morfar har köpt dem så att vi har några katter där ute. Eftersom Nisse och Katt försvan i vintras. Inte så kul. Men man får väl hoppas att de här stanar kvar och överlever. Vi hade ju lite otur med den andra katten vi tog dit för den blev så rädd för Molly( Gehrts dumma hund) Undrar hur han tänker när han släpper in den skiten där katten ska vänja sig. Dum i huvudet. Iallafall så försvan den eftersom den inte trivdes. Så man får väl hoppas att de här två stolarna trivs lite bättre. Men de är ju världens mysigaste så det ska nog gå bra. Det är väl det ända som jag ska göra idag tror jag och hoppas på att älsklingen kommer hem från Uppsala. Det märks ikväll. Säger God natt igen då för ska försöka att somna om^^

Riktigt sugen på detta så får se om man kan laga det till frukost någon dag i helgen. Skulle vara mycket gott!
/Andrea Grönqvist

Änligen klar!

Nu är jag äntligen klar med allting i skogen. Tänker aldrig mer sätta min fot i en skog igen^^ Nej så illa är det inte men jag är super trött på det nu kan man ju säga. Men som sagt jag är äntligen klar med det så jag behöver inte oroa mig för det kan man ju säga. Mina händer är helt trötta och min stakars rygg med. Tur att den är ung och nästan frisk. Har precis duschat och tagit in lite ren tvätt som låg i rummet. Så mig går det ingen nöd på. Och när vi åkte hem så stanade vi och köpte jordgubbar så imorgon bitti blir det jordbubbar och mjölk. Mumms! Men nu väntar jag på att älsklingen ska bli klar och så ska jag hem till honom för lite mys. Och förhoppningsvis så sover jag där inatt. Men vi får väl se vad som händer. Men ni vet ju att jag lever iallafall!




/Andrea Grönqvist

Goda bakvärk!

Ser mycket gott ut med alla dessa bakverk. Mummsigt gott!

















/Andrea Grönqvist

Tröja


Detta är mitt fynd som jag fyndade för några dagar sedan super skön!
/Andrea Grönqvist

Mensvärk * 1000

Okej idag så har jag inte gjort ett skit så jag har verkligen inte haft ett skit att skriva om och det kanske ni förstår när man har legat med en mensvärk upp till öronen. Det är stört så ont jag har haft idag( har det även nu det vägrar att släppa!!!) Så ärligt talat jag har inte gjort annat än att ligga i sängen hela dagen idag. Ända gången jag gick upp ur sängen var när vi åkte hem till mig och åt fruokst, när vi åkte ner till Ica och handlade åt Marcus mamma, åt lunch och åkte ut och kollade till hästarna i hagen. Och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar på altan och tycker synd om mig. Så jag har inte gjort mycket knop idag därför har det känts lite överskatat att blogga om min mensvärk hela dagen. Jag hoppas att ni har förståelse med det^^ Men som sagt medens jag har legat i sängen och gämrat mig så har älsklingen varit en riktig duktig kille och fixat massor av saker i sitt rum. Känner mig lite taskig att jag inte kunde hjälpa till men jag hoppas att han förstår, mensvärk är ju alltid mensvärk. Men palrade mig till stallet men orkade inte att rida. Älsklingen är så söt och följer med till stallet. Kan man ha en mer underbar älskling? Nej jag tänkte väl det. Fick jätte fina bilder på älsklingen och fölen men dom har jag lovat att inte publicera så jag får väl vara en snäll flickvän och inte göra det. Så de bilderna får ni tyvärr inte se. Men jag har dom ju själv på min dator och det är ju det som räknas. Nu blir det snart grillat och efter det blir det nötter som tröst för den sjuka mensvärken  kvinnor borde fan få betalt för att ha mens. Hande kanske kännts lite lättare om man fick lite mer pengar att shoppa för^^ Och sedan så sörjer jag att jag inte får sova med älsklingen inatt. För imorgon blir det jobb och så är älsklingen inne och ser på bio med André. Hoppas du har kul älsklingen. Men jag skriver mer imorgon för ska ta en lugn kväll och sova tidigt om det går i värmen!

( Bilder från stallet kommer imorgon när jag hunnit kolla igenom alla bilder^^)

Älskar bilden allså
/Andrea Grönqvist

En vågad!



/Andrea Grönqvist

Drickyoghurt!


Tänkte tipsa om världens godaste drickyoghurt som även är bra för magen. Supergod. Finns även som minis som man kan dricka på morgonen om man inte vill ha en stor. Men alla ni som har lite problem med magen tycker jag ska testa denna för den hjälper faktiskt mycket bra. Finns i smacken skogsbär också och går att få tag i nere på en matbutik som Ica exempelvis.
/ Andrea Grönqvist

Harry Potter!

Nu är man vaken och sitter och kollar på Harry Potter. Är lite hungrig men orkar inte säga något. Och vill inte resa mig upp eftersom jag har sådan jävla mensvärk! Men nu ska jag krypa lite högre upp i soffan och svettas som en apa i mina mjukisbyxor!

/Andrea Grönqvist


Hemma från morfar!

Nu ligger jag hemma i älsklingens nya rum. Så jävla skönt att älsklingen har fått rummet där nere nu när hans store bror har flyttat. Sliper man ju att gå igenom hela huset för att komma in till älsklingen. För nu behöver man ju bara smyga igenom ytterdörren och så är man nästan i älsklingens rum. Superskönt.
Har iallafall hunnit att vara borta hos morfar och firat honom lite. Blev super god mat och massor av frukter till efterrätt. Kan man säga att det passade mig perfekt. Sedan fem kamp.Tyvärr van inte mitt lag. Men vi kämpade på.
( Hade tyvärr inte med mig kameran men det får gå för denna gång eftersom vi hade så bråttom)
Nu ska älsklingen och jag krypa ner i soffan och bara ta de lugnt skulle jag tro! Hoppas att ni har en trevlig lördagkväll.

Älsklingens armband har ju som sagt kommit. Fick inte till någon bra bild men i verkliheten är det jätte fint!
/Andrea Grönqvist

Lila ring!


Mitt fynd som jag har på mig idag. Köpte den föra helgen och är riktigt nöjd med fyndet!
/Andrea Grönqvist

Flyttat klart!

Nu har vi kört upp alla Christians saker till hans lägenhet och har precis ätit en sen lunch( hamburgare från Hassans) så nu börjar vi att flytta ner älsklingens rum en trappa ner^^ Kommer att ta ett tag med alla jävla sladar kan man ju lugnt säga! Men jag hoppas att älsklingen hinner följa med till morfar. Och älsklingen morfar tycker om dig han tycker bara inte om att hans troll blir stort! Men jajja jag sitter här och gör ingenting så man kan ju sitta här och slö surfa lite innan älsklingen behöver hjälp. Eftersom man inte får lyfta några tunga grejor så är det väl bäst att lyda! Men tänkte förbereda lite tidsinställda inlägg till veckan och så för troligtvis så ska jag jobba klart allt på måndag. Kul eller inte! Men nu får jag ta fingrarna ur arslet och sätta fart med det som jag måste göra!

Och detta var fredags godiset igår^^
/Andrea Grönqvist

Flytta älsklingens bror idag

Idag håller vi på att flytta älsklingens bror( hans stora) så därför kommer jag inte att uppdatera så mycket idag för blir att hjälpa till med det. Och sedan ikväll så ska vi bort och fira morfar som fyllde år i torsdags. Så älsklingen och jag ska bort och äta god mat och träffa lilla släkten. Kommer att bli kul! Just nu sitter jag i en bil och ska snart börja att flytta. Känner mig inte så delaktig i det hela eftersom man sitter i baksättet och älsklingen envisar sig med att jag inte kommer att få lyfta något, men det ska vi nog bli två om! Kanske kan passa på att skriva om igår. Hände inte så mycket. Pysslade och sedan så delade älsklingen och jag på en pizza. Super gott! Sedan hem till älsklingen och mysa och äta nötter i mass viss. Men det får man när man ska ha lingon veckan! Hade världens mensvärk i värmen igår så det slutade med att jag spyde och somnade vid nio, rolig flickvän man är;) men nu måste jag sluta!

Blommigt



/Andrea Grönqvist

Vakna nu!

Nu har man vaknat ordentligt och ska ner och köpa frallor. Skriver senare i eftermiddag för idag är dagen full^^
/Andrea Grönqvist

Fina färger!


Jag är så jävla nöjde med den, bäst av allt var att den var rea som sagt^^
/Andrea Grönqvist

Vilken ska jag beställa?

har svårt att välja vilken jag ska beställa och skulle gärna ta imot lite förslag! Hjälp!!


/Andrea Grönqvist

Lunch time!

Okej nu har man ätit lite mat och varit inne i stan en snabbis. Hämtat älsklingens armband och så hittade jag en jätte fin bikini. Och gissa vad den var svin billig 100 kr på Stadium. Men de får ni se lite senare idag. För nu ska jag nog städa mitt rum lite för det är sjukt stökigt^^

/Andrea Grönqvist

En lika



/Andrea Grönqvist

Bussen hem tillbaka!

Okej idag känner jag att det var inte riktig värt att gå upp så tidigt som jag gjorde! Åka bil i en timme och nästan vara frame när det börjar att spö regna. Tappade suget totalt när jag såg hur mörkt det var och det såg ut att fortsätta. Så följde med mamma in till stan och tog bussen hem. Inte värt att jobba i skogen om man ska bli blött och sjuk. Men nu sitter jag iallafall i mitt stökiga rum igen och här är det strolande väder. Kul kul men det får väl funka, ska jobba på måndag istället så det kan bli intressant. Inte alls kul=( men måste ju bli klar med det. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig för jag tror att jag ska följa med pappa och Filip in till stan. Det blir bara att åka bil idag ju^^ Men så kan det gå när inget går som planerat^^

/Andrea Grönqvist

Trött tjej ska snart sova!

Okej jag är helt slut nu efter den här dagen! Gick upp 6.10 och fixade iordning allt till att åka till jobbet. Hjälp orkade ju för fan inte att gå upp ur sängen i morse hur ska det här gå? Men det gick faktiskt bra och jag har jobbat 8 timmar ue i skogen. Är död och smält som ett stearin ljus. Men pengar är pengar. Gick bra till lunch sedan höll jag på att få ett utbrott på alla jävla gran plantor. Men jag samlade mig och fortsatte att jobba! Duktig flicka kände jag där^^ När vi kom hem så följde jag med mamma och handlade, åt revbensspjäll, duschade och åkte upp till älsklingen. Och nu ligger jag här. Ska gå och borta tänderna sedan blir det att krypa ner i sängen och ta det lite lugnt. Vill ha min älskling här ju när jag ska sova. Hur ska detta gå? Han ju se honom en liten stund iallafall. Tur att han inte ska jobba nästa vecka^^

Såhär glad var jag på jobbet idag!

Mitt ute i ingenstan!
/Andrea Grönqvist

Preliminärt schema!

Okej nu har jag varit inne och kollat på mitt preliminära schema. Inte super kul men det får väl duga! Här kommer de^^
v.34-42


v43-47

v.48-51
/Andrea Grönqvist

Lång



Trött tjej!

Okej nu är jag helt slut efter ridlektionen. Det är ingen som har en rumpa till salu. Jag menar allvar jag har verkligen inte någon kvar. Och dess utom har jag fått skvasår efter sadeln. Jippi. Har fullt med sprukna blåsor på hela händerna så att det här kan bli intressant. Men idag är det första gången Tingeling jobbas hårt( hon är ju bara tre år) och jag tyckte att det gick mycket bra. Fick kämpa som ett svin. Och höll på att åka av när hon bokade för att det var jobbigt. Men det löste vi. Vi jobbade även sten hårt i galoppen. Så dagens ridpass är jag mycket nöjd med! Efter så blev det att åka upp till Matte och lämna nyckeln med älsklingen. Och vi fick varsin present. Älsklingen fick lite öl och jag fick en super snygg tunika( som jag vissar någon dag samtidigt med stans fynd) sedan han mn tyvärr inte att träffa älsklingen något mer. Hoppas att man får se honom lite imorgon med. Men nu ska jag krypa ner och börja på min tredeje engelska bok för denna sommar och snart sova eftersom jag ska till skogen och jobba imorgon( och på fredag) kommer att bli tufft. Men vi hörs om jag vaknar igen, kommer att sova i komma i min underbara mjuka säng!

/Andrea Grönqvist

Bytt header!

Ja som ni kanske ser så har jag bytt header. Är faktiskt rätt så kul att göra det men är inte super nöjd. Men den får duga så länge. Hoppas att ni tycker om den^^

/Andrea Grönqvist

Min lunch!


/Andrea Grönqvist

Hemma från Lindas stuga!

Och så var man hemma från Lindas stuga. Man är lite sliten kan man ju säga. Har väl ine sovit sådär jätte bra i deras sängar. Har även konstaterat att jag har väldigt svårt att sova utan min underbara älskling. Men jag tänkte försöka att sumera de här dagarna. Ja idag åkte vi ju bara hem så det finns ju inte så mycket att säga eftersom jag sitter här nu!

Söndag: Linda ringde som ni vet och hade fått ett ryck och frågade om vi skulle åka ner till stugan nu på kvällen. Blev at slänga ner lite kläder och försöka få ner så mycket man behövde. Sedan ner och handla lite mat så att vi inte skulle gå hungriga. Handlade lite frukt, grönsaker och mjölk o.s.v. Allt som behövdes. Sedan blev det att sätta sig i bilen och åka mot stugan. När vi kommit från blev det att slå på en film. Efter den blev det att sova, klockan var ju ändå tolv.

Måndag: Vi vaknade inte fören tio. Vi gick upp som två zoombis och satt oss vid frukost bordet och käkade lite frukost. Lindas mamma hade gjort jätte goda frallor( mörka) mumms! Sedan var både Linda och jag duktiga och satt oss på altanen och läste våra engelska böcker. DUKTIGA tjejer. Innan vi ställde oss och gjorde tacos till lunch så såg vi på film. Efter maten blev det a ta en promenad med cameran. Vi var ute och promenerade i 2 timmar även fast de var lite små dugg och mullet. Blev finna kort med! När vi kom hem så hämtade vi en burk och gick ut och plockade blåbär till frukost dagen där på. Blev att laga hamburgare med bröd till kvällsmat. Vi dumpade oss i soffan och både läste ut sina böcker. Skönt! Vi slog på tv:n och satt där till tolv när vi gick och sov!

















Tisdag: Vi vaknade lika sent idag. Men det får man när man är ledig. Halv elva så satt vi oss och åt blåbär och mjölk till frukost och goda mackor. Åhhh vad gott. Vi satt oss och såg på film. Blev att  värma pizza efter att vi varit nere och tagit oss ett dop i vattnet. Inte alls så kallt som jag trodde. Lite hoppbilder och allt möjligt. Efter lunch blev det massor av solning. Ner till badet igen, simma ut till flotten och lägga sig och sola. Upp till huset packa lite och sedan ut och plocka blåbär. Efter 1 timme så gav vi upp och gick hem och åt tacos. På kvällen blev det att se Allsång på skansen och Morden i Midsommer. Alltså  tv mys då med.  Och jag har konstaterat at jag saknar min älskling sjukt mycket. Höll på att ringa och be mamma hämta mig så att ag kunde åka hem till min älskling och pussa massor på honom. Bara så ni vet är han världens BÄSTA pojkvän. Kvällen blev inte så sen eftersom vi skulle åka hem  dagen efter.















/Andrea Grönqvist


Dyr



/Andrea Grönqvist

Lila



/Andrea Grönqvist

Klänningar!

Åhh det är alltid så mycket fint som man vill ha när man är ute och kollar på nätet. Därför så kommer jag att lägga upp lite bilder på saker jag skulle vilja köpa under några dagar nu. Och jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna uppdatera eftersom vi ska iväg till Lindas stuga i veckan( kanske) och då kommer jag inte uppdatera något men ni får se lite kläder då i alla fall. Och sedan så efter veckan kommer det att komma massvis med bilder från stugan så klart!

/Andrea Grönqvist


Dåligt uppdaterande !

Okej jag vet att jag har uppdaterat dåligt men jag har faktist en andledning till det med^^ Igår i stan så hittade jag lite smått och gott. En ring och en tröja! Älsklingen hittade öven lite till honom. Det är alltid så mysigt att åka in till stan med älsklingen. Sedan så blev det att mysa med älsklingen hela dagen. Vara nere i garaget, fira Filip och gå en sväng. Fakiskt himla skön dag som inte slutade fören sent på kvällen. Men vad gör man inte för att få tillbringa lite tid med älsklingen.
Idag har älsklingen och jag bara tagit det lugnt. En rikitig mys dag! Hunnit med att vara en sväng i stallet. Höll på att ha ihjäl Tingeling bara för att hon inte lyssnar och bara flumar omkring. Men tillslut löste vi det. Nu är man hemma och gör lite mat. Ska bli super gott eftersom jag är hungrig. Sedan så blir det att packa väskan lie snabbt och slänga sig ner och handla med Linda. För vi åker ut till hennes stuga och stanar tills på onsdag. Känner mig dock hämsk eftersom det kom så snabbt och jag vill ju hinna att säga hej då till älsklingen och allt sådant och så hade vi bestämmt att vi skulle ses. Förlåt älskling. Men nu måste jag fortsätta med maten^^

Världens bästa älskling:)<3

/Andrea Grönqvist


Mot stan!

Nu ska älsklingen och jag göra oss iordning för att åka in till stan ett varv. Himla mysigt! Vet inte vad jag ska kolla på men man hittar väl alltid något roligt. Blir att åka till Maxi och köpa naturgodis iallfall det är alltid ett plus^^ Men nu får älsklingen skynda!

/Andrea Grönqvist

Skulle inte tacka nej till!

Om det är någon som känner för att beställa hem denna underbara klänning till mig så tackar jag inte nej. Den kommer från nelly, och jag tycker att den är helt underbar. Jag skulle vilja ha den när älsklingen och jag åker till Gotland men jag får väl drömma om det iallafall! Tyvärr är man inte gjord av pengar!


/Andrea Grönqvist

Duger man för att träffa dröm mannen?

Nu har jag fixat mig för att träffa min dröm man. Älsklingen så klart. Men frågan är om man duger? Gör man det, avgör själva på mina ego bilder nedan. Har på mig min nya koftan som jag har fått av min underbara mormor. Den är super fint. Tänkte att ni skulle få kolla lite närmare på den någon dag. Sedan bara ett par vanliga jeans och ett svart linne. Jag vet inte om det duger man man får väl hoppas det i regnet!

Sminkade ögonen från vitt till rosa. Blev riktigt nöjd men bilden blev inte så bra!











/Andrea Grönqvist

1 Juli

Nu har man flyttat hem alla sina saker från Matte. Så himla skönt kan man ju säga, att vara hemma lite. Det har varit skönt att vara borta från familjgen men de har även varit lite jobbig också. Så det ska bli skönt att komma hem till familjen även fast man bråkar ibland. Men jag har iallafall flyttat hem som sagt och sedan så har jag gjort mat åt älsklingen. Det blev hamburgare med bröd. Så himla gott! Max hamburgebröden är så himla goda, och sedan är man ju lite udda eftersom jag har räksallad och ketchup. Det är super gott. Man är ju lie udda^^ Men nu ska jag bara sitta och ta det lugnt. Så jävla skönt med sommar lov!


Nu ska jag  sätta mig och krypa ner i soffan och läsa engelska bok så att jag blir klar med det någon gång!
/Andrea Grönqvist

Tråkigt väder!

Kan det inte bli lite sol idag med. Det skulle vara skönt att slippa allt regn. Så att jag kan bli klar med all tvätt eftersom den inte torkar innne^^ Men det gåt faktikst framåt tro det eller ej. Jag har bara två tvättmaskiner kvar och en ligger just i för tillfället. Idag blir det väl att fixa iordning det sista så att allt är bra och klar. Ska fixa käk till älsklingen vid ett och så har jag nog gjort mitt för dagen. Tror jag smiter hem någon gång efter lunch, tänkte att jag skulle hjälpa mamma lite hemma. Men det får man se om man orkar. Vad ska ni hitta på idag?


Bara så ni vet jag är jävligt sugen på en sådan här^^
/Andrea Grönqvist

RSS 2.0