Om alla ändå våre som jag



Gick inte så bra!


Okej nu är man hemma från skolan. Har varit med pappa ner och handlat också och så har jag lämnat in mammas skor på klackning. Tycker att jag är en underbart liten dotter. Eftersom jag har dragit på de där skorna hela dagen. Men det kan man väl lida med. Men jag kan säga att jag sumpade fysikprovet ordentligt. Men jag menar att G är väl bättre än IG. Men det finns fler prov att lyckas på. Men nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så att man kan ha en riktig mys kväll( köpte lite nötter som jag tänkte att jag skulle knapra på i kväll, men jag är med sugen på lite annat smått och gott typ som frukt och grädde men man får väl se vart kvällen lider till) Men nu ska jag bara sitta och vänta på att älsklingen ska höra av sig!

Orientering klar!


Okej jag undrar hur de tänkte när de gav oss hela förmiddagen till att orientera det är ju lite knäppt eftersom vi sprang runt på 45minuter. Och våran vanliga lektion är 1½ timme. Men man tackar ju inte nej till det. Skönt att åka hem och duscha kan man ju säga. Ska stoppa i mig något att äta sen med men vet inte riktigt vad jag ska äta. Tror att pappa måste göra mat till mig bara för att han är ledig idag( han är ledig alla fredagar då han jobbar kväll, rätt så skönt) Men Linda och jag var as gryma på orienteringen, säger bara att Linda kommer ju lugnt att vara kartläsare om man ska någonstans för hon var grym. Och de sista fyra kontrollerna sprang vi med Elin och Emelie. Så det gick as bra. Just nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra för det är en timme kvar tills Lindis och jag ska åka ner och lämna in lite skor på omklackning och sedan så bär det ju av till skolan. Hoppas att lektionerna går fort så att man inte behöver ha tråkigt såhär på en fredag. Men jag hoppas att ni har en bra fredag i det underbart finns vädret. Behöver man ta på sig jackan till skolan? Så kanske vi hörs senare om jag har något att skriva om;)

70


Sista september


Dagen börjar med att vi har orgentering. Inte så där jätte najs men det får väl funka. Vi har det hela förmiddagen så man kan ju hoppas att det går bra:) Men är fortfarande trött och sliten, fattar inte varför jag är det. Tycker att jag går och lägger mig så att jag kan sova osv. Men tydligen inte. Ioch försig så vaknar jag ju typ alltid vid fyra-fem och sen tio minuter innan klaockan ringer. Fattar inte varför? Men idag så har vi inte så lång dag vilket är skönt. Bara matte och fysik efter lunch. Så jävla nice. Även fast det inte är så kul så funkar det väl. Men är lite nervös över att jag inte ska få VG på mitt fysik prov( och jag blir besviken på mig själv då!!!) men så länge det står G så får man väl nöja sig! Men nu ska jag fixa iordning mig för att springa ute i skogen. Det kan bli kul om man får springa med någon som man tycker om att springa med;) Vet inte vad jag ska göra efter skolan. Har liksom inte funderat klart på det. Men jag antar att det kommer att dycka upp något som man kan göra. Funderar på att gå ut och gå en sväng. Det är alltid skönt men det är inte så kul att gå själv men det är väl bara att plugga in lite musig i öronen och sedan gå:) Får inte glöma att jag ska lämna ner mammas skor för omklackning heller. Eftersom jag nu har lovat det;) Är det smiddigare att ta med sig dom i väskan till skolan eller ska jag gå hem och vänta????

Lagar mat


Okej super skönt att vara hemma efter en lång skol dag! Hatar verkligen när man slutar sent:( Är så jävla jobbigt att sitta och försöka att lära sig något när man inte är så himla fokuserad på något;) Men Christina på tyskan lätt oss iallafall ta det lite lungt. Och muntligt läxförhör tackar man ju inte nej till. Men vi är ju bara fyra stycken + att simon var borta. Så vi tog det rätt så chil och vi gjorde inte så mycket och tiden gick faktiskt riktigt fort. Men nu sitter jag i köket och håller på att göra ris med tonfisksås. Man får väl se hur det går^^ Sedan blir det stallet med mamma och jeane. Ska rida tingeling riktigt tufft. Men nu måste jag nog hålla koll på maten innan den typ rinner över;)

Tjejerna äter glass


Det finns ju en del smaker som jag verkligen måste testa sen när jag äter socker ^^
Okej nu har vi lunchrast och tjejerna sitter och äter glass. Ben o Jerry så klart. Kan ju säga att man längtar tills man med gör det^^ Men man överlever väl. Men idag så har jag engelska,biologi och tyska kvar. Inte så ul eftersom man inte slutar fören 4. Men är vi duktiga på tyskan så brukar vi få sluta tio i. Man kan ju alltid hoppas. Men nu ska jag sitta och glo när Hannis och Lindis äter chokladglass med hela ansiktet. Det ser faktiskt lite kul ut, som om de är små barn. De borde nog ta en servett snart;)

71


Samma varje morgon!

Okej jag vet inte riktigt hur jag ska klara av vintern i år eftersom jag fryser som ett litet as nu och om en månad så lär det ju se ut så här. Inte okej moder natur även fast jag vill ha snö på julafton;) Dock inte på nyår eftersom då blir det ju så jävla kallt och det är ju inte okej;) Men man kan ju hoppas att snön kommer sent men antagligen inte eftersom det börjar bli kallare och kallare. Men tycker om vintern ändå. För ju snabbare det blir snö ju mindre dagar är det kvar tills jag får börja äta godis igen^^ Alla hoppas jag längtar till 9 december:)


Okej jag börjar att gå på rutin när det gäller vardag mornarna. Det är helt stört. Vaknar innan alarmet bara för att älsklingen smsar godmorgon, vilket jag tycker om( då gör det inget att man vaknar innan alarmet) för det är så himla mysigt av honom tycker jag:) Sedan går man upp äter frukost( och gör frukost macka åt mamma) Sedan sätter man sig framför datorn och glor tills klockan är halv åtta och då går man upp och fixar lite. Och vid åtta traskar man iväg till skolan. Roliga mornar man har då;) Men tur att man kan byta ut frukost en lite gran så det inte bara blir samma. Man har ju faktiskt lite att välja på eller vad säger ni där ute? Äter ni samma frukost dag ut och dag in eller varierar ni er lite? Jag kan säga att jag äter inte lika två dagar i rad, man vill ju inte tröttna på något;) Men favoriten är nog en skål med yoghurt och flingor just nu. Så den sätter jag tummen extra högt upp för. Men nästa gång som vi handlar ska jag nog köpa vaniljyohurt och frysta bär för det är så sjukt jävla gott:) Men nu ska jag väl göra som vanligt och sitta och glo vid datorn;)
Idag blir det inget gym efter skolan för jag hinner inte det och jag orkar inte träna på hål timmen. Så idag blir det bara stallet. Så ska ta en tuff runda med Tingen idag hade jag tänkt mig. Och jag hoppas verkligen att jag hinner att träffa älsklingen med för jag saknar honom sjukt mycket!

Varför?


Titta så himla sött;) fast tycker lite synd om bebisen men där kan man ju snacka mys kläder:)
Sitter i soffan i klädd de mysigaste kläderna jag kunde hitta. Alltid efter skolan så blir det att ta på sig myskläder. Men varför är det så jävla tråkigt att vara hemma själv. Förut tyckte jag att det var jätte skönt att vara hemma själv. Men nu kan jag säga att jag bara tycker det är tråkigt. Just nu så sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma, men det är ju tyvärr minst två timmar kvar. Men jag hoppas att de två timmarna går fort. Man kan ju alltid hoppas eller vad säger ni? Funderar på att baka lite nu men jag har ingen större lust men man har ju lovat så det är väl bara att köra på. Men det är lite surt eftersom jag inte själv äter så det blir ju inte lika kul för annars så hade man ju kunnat baka två och tagit en bit själv. Åhhh vad gott med kladdkaka och grädde. Längtar verkligen kan man ju säga. Men det är inte jätte länge kvar ni ju. Man kan ju alltid hoppas att det går snabbt!!!! Men nu måste jag nog börja baka eller vad tror ni^^

7 km senare


Var visst bara 7km vi skulle gå men det klagar man ju inte på. Så man tackar och tar imot. Nu sitter jag här alldeles svettig även fast jag bara gick. Men Agnes och jag powerwalkade faktiskt runt hela bysjön. Och jag kan säga att det var jobbigt i all träng. Dagens planer som återstår är att jag ska baka lite åt brorsan.( och sedan har jag varit borta hos mormor och snott lite havregryn om jag känner för att baka chokladbollar med;) Eller om man väntar med det tills älsklingen kommer ikväll bara för att det är så mysigt att baka tillsammans:) ) Men de närmaste planerna är att duscha och sedan sätta sig och bara ta det lugnt. För det är inget man gör så speciellt ofta. Även fast denna vecka inte har varit så fartfylld i skolan så tycker jag ändå att den har gått fort. Jag menar man har ju alltid något att göra på kvällen och efter skolan så det blir att man alltid har fullt upp. Varvar liksom älsklingen/ skola/hushållsysslor( som att laga mat osv)/ stallet/träna. Så man har ju lite att stå på i veckorna. Plus att jag inte har skrivit upp pluggningen i det hela^^ Men nu ska jag hoppa in i en varm dusch och bara njuta:) Hoppas att eran dag har varit bra så här långt. Min har funkat riktigt bra:)

72


Trött som fan!

Visst är brorsan och jag söta när vi var små;)

Som ni kanske förstod så var föra inlägget ett tidsinställt inlägg, och jag vet inte varför det kom upp igår kväll istället. Men jajja nu har jag iallafall fixat det. Och jag var helt ärlig i inlägget för klockan sju i morse så satt jag och åt frukost;)  Men nu är jag snart klar för skolan. Eller jag är klar jag väntar bara på Lindis som kommer med cykeln så att jag kan köra henne ditt. Idag har vi bara en lektion om jag inte redan har skrivit det så vet ni det nu^^ Vi har nämligen något motions lopp så vi ska gå 8km. Eller springa. Tror att jag nämnde det i föra inlägget med. Men då är ni ju bra informerade^^ Men just nu sitter jag i mjukisbyxor, en tröja och tubhalsduk. Känner inte att man behöver vara så finn kläd idag på biologin när man ändå ska ut och gå. Hoppas att tjejerna och jag trampar på ordentligt så att vi kommer hem lite skapligt. Man kan ju alltid hoppas. Men nu kanske man ska ta på sig lite jacka och sådant. Och det bästa är att jag slipper ta med mig någon väska idag. Och det är ju alltid ett plus:)
Just det har även hunnit att börja på mig historia nu på morgonen så den behöver jag inte fortsätta med i helgen. Skönt det, tycker jag ligger bra i fas iallafall. Och så har jag hunnit träna igenom tyska glosorna med. Så för idag är allt pluggade klart. Men det kan ju vara skönt när jag ska bak när jag kommer hem( brorsan frågade så snällt eftersom han inte hinner själv) så blir två kladdkakor. Och sedan så ska man hinna med att göra mat till brorsan och älsklingen. Och så ska älsklingen och jag ha en riktig myskväll. Det tycker jag om!!!! Ojjj vad klockan har blivit mycket. Uppdaterar när jag kommit runt mina 8km med Lindis och Hannis:) Ha en bra dag allihop:)

En skål med flingor


Okej det här med frukost är fan guld värt. Speciellt när man äter det på helgen för då är det alltid så mysigt att gå upp. Släng på sig älsklingens mjukisbyxor och en tröja och sedan bara åka ner till Sandelius och köpa frallor. Säkert inte alls nyttigt( okej jag vet att det inte alls är nyttigt men det struntar jag i, man får lyxa till det lite i helgen) men det är himla mysigt. Men de på Sandelius måste tycka att vi är jätte feta som köper frallor varje dag, men va fan det får man leva med. Är inte så att man alltid är så vacker heller så snart blir dom väl livrädda för en. Men den bjuder jag på. Så helg frukostarna är definitivt mina favoriter. Åhhh nu blev jag jätte sugen på scons. Tror att jag ska göra det helgen då båda älsklingens och mina föräldrar är borta. Bra va^^ Är så mycket skönare att vara hemma själv när man ska göra något i köket( speciellt hos älsklingen eftersom Jon bara klagar hela tiden:( ) Men nog pratat om mina frukost vanor på helgenera
Jag skulle i alla fall meddela att jag har vaknat och sitter just nu och ska äta en skål flingor med mjölk. Vilket är himla underbart. Men nu ska jag njuta av min frukost i ensamhet. Och det kan jag väl inte påstå är så kul. Men det är ju snart helg så jag ska väl överleva. Eller vad tror ni?
Men se till att få i er en riktigt bra frukost ni med, menar frukost är ju dagens viktigaste måltid. Det kan man ju inte bortse ifrån. Ha en bra dag. Idag blir det ingen uppdatering fören jag kommer hem från skolan eftersom jag bara har biologi på schemat och sedan har vi motionsloppet. Vi ska ta oss runt 8km( runt bysjön) vi får välja på att gå/jogga/springa. Men jag ska gå och prata skit med Hanna och Linda. Ska faktiskt bli riktigt jävla kul. Menar man tackar ju inte nej till att gå och prata skit med tjejerna:)

Lady och Luffsen


Nu har jag precis fått i mig lite mat efter dagens stök. Är riktigt gott att äta när man kommer hem från skolan tycker jag( därför blir det så fel i huvudet när man kommer hem tidigt, spelar ingen roll om jag kommer hem precis efter att jag ätit så blir jag hungrig ändå^^) Men klarade av skolan även fast det var pest och pinna men jag överlevde ju för här sitter jag ju;) Men fysiken var fan värst när vi skulle göra något som jag verkligen inte fattade. Men det funkade bara att vi hade fel på hälften av uppgifterna. Men jag tyckte Anna och jag kämpade på bra. Och efter skolan så tog jag mig i kragen och gick ner till gymmet så nu är min stora kropp slut. Så har laddat med lite Lady och Luffsen mat, självklar köttbullar och spagetti, Super gott. Men kände att jag behövde lite ny energi till stallet. Och det bästa är att jag har ingenting som jag behöver plugga på den här veckan. För i matten så har vi ingen läxa och vi har det inte fören på fredag( visst vi lär väl få en saftig läxa över helgen men det får jag ta då) Så funderar på om jag imorgon ska börja spåna på historian. Eller? Men idag så hinner jag nog inte med så mycket läxor eftersom mamma och jag drar till stallet snart. Ni får önska mig lycka till, det kan behövas när man ska ut och rida Tingeling. Hoppas att hon är på jobbar humör bara för då brukar det gå bra( eller det går bra annars med bara att man får kriga lite först, tur att man alltid vinner^^Fast det kan ta ett tag;) ) Men nu ska jag sluta babbla och göra mig iordning!

73


Är kanske vaken ändå


Sa ju att jag skulle sova på min sovamorgon idag. Men så blev det inte för jag vaknade tio i sju som vanligt. Så jag har stigtit upp och ätit lite frukost. Även fast jag är helt död så känns det bättre att stiga upp än att ligga kvar och försöka somna om. Så nu sitter jag har och är mätt. Och ska försöka att göra lite saker nu när jag ändå är vaken. Sådant som är skönt att ha klart när man kommer hem från skolan för då blir det att laga mat och sedan åka till stallet. Men nu ska jag sätta igång lite hade jag tänkt mig!!!!

Tagit mig mod till att...


... se på sommar med Görna igen. Hahaha så jävla bra film men man tänker kanske inte så mycket på filmen utan vad som hände när jag såg filmen:) Hahaha nae nu ska jag fortsätta att se på filmen!!!

Lasagne


Lasagne har blivit lite av min favorit även fast jag hatade det när jag var liten, var det värsta jag visste medens jag nu gärna äter det till mat( fast inte om det är på blandfärs eller nötfärs, det måste vara hjort eller lamm^^ Är man lite bortskämd av morfar eller:) )

Nu sitter jag i soffan och ska slå på en film. Känner att jag kan behöva det efter en hård och tuff dag som denna( okej den har väl inte varit allt för hemsk men ändå ni fattar) Hade ingen etik idag eftersom jag var klar och vi skulle fortsätta jobba med arbetet så jag tog mina saker och gick ner till gymmet. Och har faktiskt varit duktig och tränat i 1timme. Är lite lagom sådär tycker jag. Så tror det blir att dra ditt imorgon med. Och nu har jag precis ätit lite lasagne. Tycker det är himla gott. Och nu ska jag som sagt slå på en film och vänta på att älsklingen kommer upp. Orkar verkligen inte att göra någonting idag, är helt matt. Tur att man har sovmorgon imorgon som ska utnyttjas och sovas på. Tycker att det låter som en bra plan eller vad tycker ni?

74


Nu börjar jag med att räkan ner tills jag får börja äta godis igen. Så nu blir det verkligen att tagga inför 9:e december då jag ska ligga i mag ont hela natten. Dock vet jag inte vad min första godisbit kommer att bli? Vad är godast? Jag kommer fan inte ihåg längre och det är ju faktiskt lite sorgligt. Håller ni inte med mig. Men jag kan väl säga såhär att jag kommer aldrig att utsätta mig för godisförbud igen. Men jag ska bara äta lite mindre än vad jag gjorde från början;) Och inte vräka i mig godis. Så älskling du får fan se till att jag inte gör det. Det är din uppgift med det hela. Man vill ju inte bli större bara för att man börjar äta godis igen. Men jag har en känsla av att jag måste börja träna lite hårdare i veckorna. Så nu är det väl bara att peppa sig själv för att börja träna stenhårt igen. Och även hålla i det även fast det blir vinter och kallt. Man får väl ta på sig skridskorna så att man inte slår ihjäl sig i baken ner till gymmet. Hahaha nog pratat om det, skulle ju bara säga att jag har 74 dagar kvar tills jag ska äta godis igen.

Måste ha!


Okej jag vet ju vad jag ska önska mig i julklapp. Mina parfymer börjar att ta slut och jag måste slänga några som jag inte alls tycker låter gott. Jag vill verkligen ha den här. Men först ska jag åka in och lukta lite på den. I broschyren så står det att den har en doft av hallon, äpple och vanilj( det var något mer men det kommer jag inte ihåg) Så jag hoppas att jag kan få den här i julklapp. Dock så kostar den en hel del. 30ml kostar fan 540:-
Inte så kul men man kan ju alltid hoppas att man har varit snäll så att tomten kommer med denna god bit till mig^^ Hoppas hoppas hoppas!!! Snälla tomten kan jag inte få!!!!

Vill inte ha skola!


Det borde vara olagligt med skola, visst det är kul att lära sig nya saker. Men det är så sjukt jobbigt att gå upp på morgonen. Men det är väl bara att kämpa sig upp nu och börja bytta om. Eller vad säger ni? Har ingen aning om vad jag ska ha på mig än, men jag vet att jag måste träna efter skolan. Måste få igång det nu eftersom jag varit borta så länge. Men som sagt nu ska jag försöka att hitta lite kläder i mitt rum så att jag kanske kan ta mig till skolan;) Typ den ända lektionen jag vill gå på är etiken och den är jag typ klar med uppsatsen så jag hoppas att vi ser på filmen. Annars kan man ju gå hem^^ Men nog pratat nu måste jag leta bland alla mina kläder vad man kan ha för något. Åhhh känner bara för att ligga kvar i pjamas under täcket och snarka vidare. Så mycket bättre:) Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi under dagen!

Så här tråkigt kan man ha på en kväll när man sitter hemma själv


Har kollat igenom alla snabbmats broschyrer och rangordnat alla maträtter från varje ställe med 1,2,3 osv. Hur kul kan man ha men nu vet jag ju vad jag ska välja nästa gång vart vi nu äter. Så går vi från 1 till botten. Man måste ju ha ätit sig igenom alla sina favoriter någon gång.

Sen har jag typ läst igenom massor av gamla inlägg på min blogg, lite ego får man vara ibland!

Och så passade jag på och prova om datorn var någon skön huvudkudde, kan inte rösta jag men jag tror att jag somnade ändå;) Ni känner ju mig:)

har tråkigt!

Tror jag ska tända ett ljus och se hur lång tid det tar att brinna upp, fram med tidtagar uret!!!

Okej nu har jag suttit i köket sen klockan var tjugo i tre. Man kan ju säga att man är riktigt jävla uttråkad. Och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Jag vill bara att klockan ska bli sju så att älsklingen kommer upp hitt. Idag blir det en fettis dag för hela familjen ska äta pizza( tänker göra det även fast älsklingen och jag åt pizza i fredags, men man får göra det någon gång ibland och när man inte orkar laga någon mat;) ) Ska bli himla gött med lite god mat. Är riktigt sugen på fet mat.
Men som sagt jag har så jävla tråkigt och jag har väl inte något direkt intressant att skriva om men jag tyckte det här var det roligaste jag kunde hitta på för tillfället. Så ni kanske fattar hur kul jag har det när jag väljer att logga in här och skriva en massa skit om ingen ting. Men jag tror att jag ska testa att sova på köksbordet nu. Det är väl typ det bästa jag kan göra för tillfället. Eller har ni några andra förslag? Kom med massor en timme är lång tid att vänt.

snälla älskling hur svårt ska det vara och komma hit och göra sin flickvän lite glad igen för hon är verkligen uttråkad:(

Ingen kan le som jag


Grillat vildsvin!


Orkade inte vända på bilden men här ser ni det hel grillade svinet, ser inte as gott ut såhär men det smakar fantastiskt:)

Jag bjuder på denna bild ( där jag ser ut som en vikning;) som mufflar i mig massor av kött) Göttt!!!!!

Det var rätt så mysigt när man satt ute och såg det här, men det blev jävligt kallt:(

Och så åkte vi och köpte massor av gott godis:) Eller jag tyckte det var gott, men nu är det snart bara 2 månader kvar tills jag börjar att äta ur samma godispåse som älsklingen. Längtar som fan!!!!
Okej igår åt jag en aning för mycket kanske men det får man göra när man åker bort såhär och sköter man sig i veckorna är det helt okej att äta massor under helgen. Eller så har jag resonerat denna helg kan man ju säga. Pizza och massa nötter i fredags och igår så var vi och grillade vildsvin och åt massor av naturgodis. Men det var så jävla gott så man får göra det eftersom man har ju ledigt från skolan. Och något som jag verkligen har längtat efter(men som kommer att bli jobbigt) är att imorgon så ska jag gyma arslet av mig:) Men kommer typ att krypa hem med det är ju lite vad som kan behövas för min kropp kan man säga. Nu blir det träning för Beach 2012 för då ska jag ha min mage som jag vill ha den^^ Så det är väl bara att ligga i hårdträning antar jag!
Men nu spårar jag ut som vanligt när jag skriver blogg inlägg. Men igår var det verkligen as gott och man kände sig som en riktig viking. Jag åt verkligen massor av kött och det var as gott. Trodde ärligt talat att jag skulle rulla hem. Men det var riktigt kul och jag hoppas att älsklingen tyckte det med. Men det blev lite kallt men det hör väl hösten till. Men det förvånar mig att Dick( som vi var hos igår) inte har någon fru för han är as snäll och så. Pysslar och fixar. Han hade verkligen gjort världens finaste duktig. Så det är ett starkt plus, och jag hoppas att vi gör om det nästa år med för det var så jävla gott( jag lovar att jag skulle kunna äta upp hela vildsvinet själv;) )
Men just nu så sitter jag i köket och håller mamma sällskap medens hon lagar lasange tills imorgon( gott men bara om det är på lamm eller hjortfärs, man kanske är lite bortskämd av morfar????) har hunnit vara ute i stallet och rida Tingeling. Det gick riktigt bra men jag är rätt så trött på att man alltid ska ställa upp där ute men att man inte får något tillbaka. Som idag så var det en stolpe i hagen som hade ramlat och så mamma och jag åkte och fixade det och man fick inte ens ett tack. Det är verkligen inte värt det. Men nu sitter jag hemma och är ny duschad. Och hunnit att äta lite mat med. Och även lärt mig mina tyska glosor men borde sätta mig ner och plugga på mina engelska glosor med. Men det är så jävla tråkigt så det är ju inte sant. Men nu ska jag vara en duktig flicka( eller iallafall om en stund:) )

Ett måste till vintern






Jag ska införskaffa mig en mössa till vintern  eftersom jag inte har någon snygg och jag kommer ju att frysa om mina öron och det vill jag ju inte. Och älsklingen tycker att jag ska ha en sådan här mössa. Så jag ska åka in och kolla på en på scorett faktiskt. En riktig pälsig än^^

En seg morgon!


Okej jag kan erkänna själv att älsklingen och jag har haft en riktigt seg morgon och det är väl typ inte fören nu som jag vaknat till lite. Men det är det som är skönt med helg att man inte måste gå upp tidigt. Man slipper liksom att känna pressen att vara pigg på morgonen när man vaknar. Så jävla najs. Men älsklingen och jag vaknade väl kanske vid 10 men vi låg kvar och myste en timme. Sedan blev det att åka ner till Sadelius lite ofixad och fin. har iallafall fått i mig en fralla till frukost. Älskar att åka och köpa frallor på helgen bara för att det är så mysigt. Vi är stammisar kan vi ju säga. Typ varje helg båda dagarna. Men det får man göra när man är ledig.
Just nu ligger jag i älsklingens rum helt själv för att älsklingen är iväg och hjälper sin bror med hans bil som ska säljas. Och jag ville bara inte åka hem. Jag ansåg att jag hellre låg kvar i älsklingens säng och luktar på hans kudde. Funderar på om jag ska slå på ett OTH avsnitt eftersom jag somnade igår så han inte att se klart de avsnitten älsklingen hade på datorn.
I eftermiddag så blir det iallafall att åka ut till Långnäs( morfars bondgård) Och grilla vildsvin. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran för känner att jag behöver lite nya och fräscha bilder här på bloggen. Men borde kanske duscha lite men det får vi se om jag hinner för jag vägrar att göra det utan älsklingen. Annars så blir det en hästsvans. Min är lite larvig men jag får ju ändå upp allt i toffs;)

Hösten är här


Det finnaste med hösten är att trädens alla blad får så fina färger.

Pappas goda tomater börjar att vissna vilket är ett stort minus eftersom de är mycket godare än köpta!

Okej nu börjar det verkligen at bli höst kan man ju säga. Löven börjar att få samma hårfärg som jag har på mitt hår( vilket är jävligt snyggt men ändå;) ) Men det tråkiga är att alla fina färger på träden kommer att försvinna och bli gråa och tråkiga och sedan så blir det bara att simma omkring bland alla tappade löv. Men hösten har både för och nackdelar. Fördelarna måste ju vara att man får klä sig i varma och stora mysiga tröjor( som jag måste införskaffa fler av för är lite tunt av dem i garderoben) och så kan man ligga inne och äta godis med gott samvete( dock ska jag ta tag i min träning nästa vecka om jag mår bättre, som jag förhoppningsvis gör efter en vilo helg. Så man kan ju alltid hoppas) Men det som är lite tråkigt är att det är kolsvart när man går upp och när man går hem från skolan så börjar det redan att bli mörkt. Det tycker jag inte är okej. Men det är väl sådan hösten/vintern är. Men tycker hösten är mysig i alla fall när man kan ligga inne i sängen och se på serier och film med älsklingen. Så jag hissar hösten i alla fall även fast det finns negativa saker med den med. Men det finns det ju med nästan allt.


Det gick sådär!


Okej nu siter jag hemma hos älsklingen och har verkligen sjunkit ner jävligt djupt i soffan och här tänker jag att sitta kvar jävligt länge tills älsklingen kommer hem.  Men jag borde plugga lite men jag tror inte att jag ska det för jag tycker att det är lite för över ambisköst. Men nu ska jag fortsätta att sova.  För jag vill bara glömma att jag inte skrev så bra på fysikprovetL Inte alls kul!!! Men nu blir det soff mys med sista OTH avsnitten. Ni ser förövrigt på bilden vad jag har på mig^^


Taggad som fan på fredag


Favorit godiset just nu när det är 77 dagar kvar tills man äter vanligt godis. Nu kämpar jag som fan för att klara ett helt år och det ska fan gå;)Tror ni att jag kommer att klara ett helt år? Jag hoppas verkligen det, ska vissa för alla som inte trodde att jag kunde sluta äta godis( det tog mig ju bara fyra månader med att säga varje fredag" på måndag så börjar mitt nya liv när jag inte ska äta godis osv" Eller vad säger du älskling. Jag tror du har hört det ett antal gånger ;) )

Okej detta är ett tidsinställt inlägg som ni säkert förstår eftersom just i denna stund så sitter jag och skriver fysik prov. Kan väl inte påstå att man är sådär jätte taggad. Men det är väl bara att köra på och se det så att nästa vecka har vi inget prov men jävligt mycket läxor som jag måste gör i helgen. Men det ska nog lösa sig. Jag taggar som fan till att det snart är helg även fast jag är alldeles sliten efter en veckas skola med feber och förkylning. Hoppas att den försvinner snart bara. Men efter att jag skrivit klart provet så går jag direkt hem till älsklingen och slänger mig i sängen och ser på OTH de sista avsnitten eftersom jag inte har de på min dator. Och självklart ligger nöttpåsen redan i väskan och väntar på att bli uppäten. Men den ska jag inte öppna fören ikväll. Men det är ju väldigt lockande. Men jag hoppas att jag skriver jävligt bra på provet nu och jag önskar mig själv jävligt mycket lycka till;) ( lite egoistiskt men det får det vara jag menar det är ju fan fysikprov. Kan behöva all lycka jag kan få^^)


Frukost mitt i natten


Flingor med banan och mjölk är en hitt som står på frukostbordet rätt så ofta:)

Okej det är väl kanske inte natt men det känns lite som det när man kollar ut genom fönstret. Men det är väl så där det ser ut när det är höst/vinter. Men det är ju mysigt det med. Vaknade tidigt idag vet inte varför kanske är för att jag gick och la mig tidigt igår. Vid nio är fan stolt. Tror min kropp behöver det och nu känns det som om jag mår bättre även fast jag är en aning trött;) Har iallafall fått i mig lite frukost och hunnit prata med älsklingen så nu ska jag fixa mig inför skolan, har inte bestämmt mig om jag ska ta på mig idrottskläder direkt eller om jag ska ta på mig vanliga kläder. Men det är ju sådant som märks. Har iallafall konstaterat att jag förhoppningsvis kommer att kunna andas på koppertestet. Men man ska aldrig vara helt säker eftersom att snoret rinner så förbannat;) Men nu blir det sängen och film:)

All American





Mina cupcakes men jag var väl inte allt för seriös när jag hade på glasyren. Men de blev faktiskt bra, kolla på dem idag och då hade det runit ut så jämnt och fint:)

Browni smeten men tog inget kort på det färdiga resultatet det orkade jag bara inte^^

Dagens oanade klädval!




Borde bytta namn till Otur!


Jag lovar att det här kunde vara jag med min otur. Gör det typ vare dag:(

Skulle inte det var finnt att bytta Andrea mot namnet Otur. Jag skojar inte jag har jämnt otur. Inte med kärlek och det är jag glad för. Men idag hade jag ju tänkt att ha mina vita byxor och blusen på mig på skolkortet. Men självklart så lyste min Bh igenom så jag hade på mig min t-shirt. Och på de enskilda korten såg jag as fet ut och på skolkortet vill jag inte ens veta hur man såg ut. Men det får väl funka för denna gång. Jag slänger in en bild på hur jag såg ut idag när jag kommer hem. Men jag menar har ju två lektioner kvar så mina byxor lär ju vara helt kollsvarta:( Det är det negativa med vita byxor annars håller jag med älsklingen om att det är jävligt snyggt!!!

Hej hopp:)

Okej nu har man hålltimme igen. Och det är så jävla värde löst och mitt batteri dör nu men nu ska vi bara sitta och nörda alpaphet;)

Världens gulligast pojkvän!


Kanske inte har sagt att min mormor har blivit dålig igen:( Inget döds hotande men hon har ont och är hemma iallafall och jag tycker så himla synd om henne eftersom det är ingen hemma. Så hon får sitta själv hemma hela dagen om hon inte har någon snäll liten väninna som kommer och hälsar på. Men igår var älsklingen jätte söt och hade varit och hälsat på mormor eftersom att han ändå var hemma så tyckte han att han kunde åka upp dit. Mormor blev iallafall jätte glad( hoppas du vet det älskling) och skickade ett sms senare på dan till mig att jag hade världens gulligaste pojkvän, och jag menar det kan man ju inte neka eftersom hag har det. Han är verkligen världens underbaraste pojkvän. Fatta han åker upp och hälsar på min sjuka lilla mormor. Så nu om han inte känner att han tillhör min familj så är han ju knäpp!!!! Han är fan en del av hela min släkt:)
Och om vi säger såhär pappa och morfar var väl lite skeptiska till att jag började träffa Marcus men det kanske inte är så konstigt eftersom jag alltid har varit deras lilla flicka och nu helt plötsligt så ska jag vara med någon annan. Och vi kan säga så här trodde inte pappa kunde le när Marcus kom till mig men nu har det som tur släppt efter 1½år. När han har insätt att han inte blir av med honom. Och det stora framsteget är att morfar verkligen tycker om Marcus. Och då har man verkligen blivit accepterad av min släkt. Men det har han väl inte fattat den knäppisen att om morfar accepterar än då är det verkligen riktigt jävla bra:) Så fatta älskling du behöver aldrig vara orolig över att du inte har en familj för du har ju mig;)
Älskar dig sjukt mycket:)

Mår inget bra!


Tur att man inte bakade såhär mycket, men tror att det tog längre tid igår att baka;)

Nu sitter jag i min säng och jag säger bara att jag inte har vaknat. Är typ i dvala känns det som. Men jag tänkte att man kanske skulle uppdatera lite eftersom jag inte gjorde det igår kväll. Men det var ju för att jag inte orkade. Mådde inte jätte bra efter att jag hade stått i köket och bakat hela kvällen. Jag var allvarligt talat helt slut. Och jag kan inte påstå att jag var så pep på att blogga så jag struntade i det eftersom det ändå inte skulle bli så bra. Jag hoppade in i duschen när älsklingen hade åkt hem och sedan så gick jag och la mig vid nio. Märks det att jag inte mår bra? Det gör jag fortfarande inte. Men vi kämpar på så gott det går jag menar idag är det ju skolkort som gäller och det kan man ju inte missa. Eller vad säger ni^^ Man ser alltid lika kul, men jag har lovar älsklingen att ta enskilda kort med så det är väl bara att göra det. Och så har jag varit en underbar flickvän och låtit älsklingen bestämma kläder. Men eftersom att det blev vita byxor så tror jag att jag packar ner dom så byter jag byxor sen precis innan vi ska ta kort. För annars så lär jag vara alldeles skitig och säkerligen spillt massor av mat på mig. Och det finner jag inte sådär jätte kul. Men nu ska jag böra att fixa mig och packa lite. Men har ingen lust att gå till skolan. Men etik funkar. Hoppas att vi får se på film eller fortsätta skriva på vår uppsatts;) Men måste skynda nu innan jag somnar om i sängen. Har en stor tendens till att göra det när jag är trött;) Men hoppas att ni har en bra dag så får ni de usla bilderna från bakningen ikväll:)

En uppgift kvar!


Okej nu har jag mräknat klart den matten som jag fattar och det är en uppgift som jag har kvar men det får väl funka. Får fråga om den på fredag eller något för imorgon har jag sådan tur att jag inte har någon matte eller fysik. Det vill säga att jag inte kommer att ha Emma i något av ämnena jag har. Så jävla underbart. Fast dagen imorgonen är inte sådär jättenajs eftersom vi börjar tidigt och slutar sent och har världens längsta håll time innan lunch. Men det får väl funka och sedan så har vi skolkort imorgon med och det kan ju bara gå dåligt men det får la funka man ska ju vara med en gång om året och det är väl bara att ställa sig och le;) Men just nu mår jag inte sådär jätte bra eller det har jag inte gjort på hela dagen men jag har ändå kämpat mig till skolan hela dagen. Hade 38,2 i feber i morse men jag tror att det har släppt lite iallafall, Eller man kan ju alltid hoppas. Men som tur var så var det buss resa först med Lars, och den var väldigt slappt och vi satt ju bara där och kolla. Sedan lunch och sedan som inte var så där jätte god men jag åt ändå och sedan så han jag och träffade älsklingen med på min lunchrast eftersom han var nere i garaget och skruvade bil även fast han var sjuk. Matten och fysiken var så seg med huvudvärken. Så kände mig iinte as taggad på dem. Men nu sitter jag i älsklingens soffa och kollar på OTH:= Och snart åker vi hem och gör mat lista och så får man se om man måste handla( och då måste jag ju dra med mig älsklingen, men det är mysigt att handla med älsklingen) Men nu ska jag fortsätta halvsova en stund till.

Ps jag ber om ursäkt att det är massor av stavfel osv men jag seringen text på ällsklingen tv skärm för den är så stor och texten är så lite. Men det får funka ni vet ju att jag lever:)

En aning seg!


Är as sugen på tuggumi;)
Okej nu ska jag se till att börja min dag lite vettigt kanske. Om vi säger såhär så gick jag upp skapligt iallfall idag även fast vi har sovmorgon och allt. Har gjort fysik häftet och jag känner att det kommer gå åt helvete på fysiken. Kan alla formler men VG uppgifter är så jävla svåra. Men jag har några frågor som jag måste fråga Emma idag. Sedan så kan men väl alltid hoppas att jag klarar ett VG har inte tankarna på ett MVG men borde  väl klara VG hoppsd jag. Igår så läste jag alla sidor av etiken så att man kan säga att man är något mör i huvudet även fast man har sovit på saken;) Men jag ska fortsätta att skriva på den antingen imorgon eller i helgen. Har iallafall kommit en bra bit. Så det är ju en början. Nej men fy vad mycket läxor och prov jag snakar. Det får det bli ändring på.
Men idag är det ändå en rätt så slapp dag. Vid tio ska vi med en buss och åka runt lite i Åtvid och sedan har vi bara matte och fysik. Så det kan nog funka och vi slutar tidigt. Men nu måste jag fixa iordning mig lite med för jag menar jag sitter i pjamas än och har massor att göra:(

Nu är det natt!


Okej nu är det verkligen natt ute och det är dags för mig att gå och sova för jag menar det är ju en dag imorgon med. Men jag kan säga att det är lite deprimerande att det redan är mörkt vid åtta. Men dagen har väl varit helt okej. Skolan gick väl smärtfritt fram även fast jag har jätte ont i min tand men jag hoppas att det är för att jag är förkyld så att det är någon nerv som ligger fel. För gör bara ont när jag rör mig men inte när jag trycker på den? Vad kan det vara? Har även varit lite tung i huvudet idag och det är ju inte så skoj. Han att träffa älsklingen en stund innan jag skulle åka till stallet och det blev mummsig kina mat. Och det tackar man ju inte nej till. Och i stallet gick det bra men Tingen var pigg men vad ska man förvänta sig när hon inte gått på en vecka. Men skönt att komma ut lite i friska luften känner jag även fast snoret rinner som fan. Har saknat lite att bara vara i stallet nu när man varit sjuk. Men nu ligger jag ny duschad i min nya pyjamas och  ska mysa ner mig under täcket och smsa älsklingen så bloggar jag mer imorgon:)

Har konstaterat att det är natt


Vart ska denna dag leda tror ni?

Japp jag tror fan att det är natt på riktigt. Det är himla mörkt ute så jag överväger att inte dra upp rullgardinen. Jag sneglade ute lite bakom den förut och man blir ju nästan rädd över hur mörkt det är ute. Jag menar det är ju fan kolsvart det är ju inte så att det är lite mörkt utan det är svart som på natten. Och det värsta är att det kommer att bli mörkare på eftermiddagen och då kommer man inte hinna hem innan det är svart igen. Och det är inte okej. Samtidigt som jag tycker att det är riktigt mysigt för då har man en anledning till att ligga inne och se på tv med älsklingen. Så himla underbart. Och snart så ska jag börja äta ur samma godispåse som älsklingen med. Och då kommer de att bli ännu mysigare.
Men just nu sitter jag käkar lite frukost och ska snart börja klä på mig och göra lite mate tror jag. Jag borde göra det men har ingen lust för det är så jävla tråkigt. Men jag antar att det är vad man måste göra. Även fast man inte vill, och jag borde plugga lite mer nu på morgonen eftersom jag ska till älsklingen till skolan och sedan så ska jag och mamma åka till stallet och rida lite. Så har ingen tid att plugga på ikväll och jag antar att man måste göra det även fast det är tråkigt. På listan så står för dagen:
- matte ( nu på morgonen)
- tyska glosor, bara repetera
- lära mig alla fysik formler
- matte( som jag måste göra ikväll för att vi fick läxa)

Vitt med lite silver


Den här  mumsiga ringen fick jag med när jag köpte jackan från BikBok. Tycker att den är riktigt läker, och jag kommer att bära den mycket ofta:)

Hemma hos älsklingen!


Om ni inte ser att jag har bytt header för tillfället så tryck F5 är ändå rätt så nöjd med denna. Ska bara fixa lite med olika färger och så vidare så det blir lite mer höstigt.
Nu sitter jag hemma hos älsklingen och har precis ätit lite mat. Det var himla gott för jag var vrål hungrig. Men det känns bra i magen nu och jag funderar starkt på att sova middag för min mage är alldeles propp mät. Men det är väl sådant man får leva med när man åt lite för mycket. Men jag har spånat lite till på Etiken som vi började med på lektionen och det känns som om jag har kommit riktigt långt på att spåna men det är långt ifrån klart men jag har ju gjort en början iallafall. Skolan gick jätte bra och jag kommer nog att klara det den här veckan med men denna förkylning och allt. Men jag tycker att jag har varit lite taskig och smittat älsklingen så att han ligger hemma. Men jag hoppas att han kommer att bli frisk snart. Idrottsredovisningen gick mycket bra tror jag iallafall, det var nog ingen som hade läst på så mycket. Men nu ska jag sätta mig och plugga matte eftersom vi fick massor av matte tills imorgon, typ 3 sidor. Inte alls kul eftersom vi inte fick någon tid på lektionen till de här sidorna. Men det får väl fungera. För imorgon så ska vi börja med kapitel 2. Kan bli lite kul tror jag. Men måste plugga lite fysik formler också idag så att jag kan göra övningsbladet imorgon( den med VG uppgifter) Men nu ska jag pussa på min underbara älskling och plugga;)

Snart Idrotts redovisning


Okej jag är inte så taggad till att ha idrottsredovisning men jag antar att det bara är att tuta och köra. Kan det väl inte as bra så man har väl en svag känsla av att det inte kommer gå så bra. Men det kommer nog gå bra om jag inte svimmar av min sen skräck. Men jag får väl typ ställa mig bakom David så att jag inte syns. Men det låter himla bra tycker jag:)
Undrar hur min älskling mår? Hoppas att han ligger och sover gott i sin säng och snarkar sådär gulligt som han brukar när han sover djupt. Förövrigt så klarade jag precis G på tyska provet och man kan ju säga att Andrea Grönqvist är så jävla glad över det. Känner lite lycka i hela kroppen. Men nu måste man bara ligga i på den fronten så kommer det nog att gå bra. Och plugga så in i h***** mycket grammatik så att jag kan klara de jävla nationella proven med;) Men nu ska man nog tagga lite så att man är lite pep på att göra idrottsredovisningen!!!!

Är det natt?


Har på mig det silvriga, det är underbart:)

Okej det är faktiskt deprimerande att vakna på vardagarna och dra upp rullgardinen när det är alldeles mörkt utan för och man måste fråga sig frågan om det är natt eller morgon. Men jag har konstaterat att det är morgon så det är väl bara att gå upp. Så nu har jag fått i mig lite frukost och lite kläder. Har även satt på mig ett nytt halsband som jag fick av älsklingens moster. Kommer från COS( HM) som inte finns i Sverige. Jag tycker att det är så himla fint.
Men nu ska jag fixa lite inför skolan. Jag menar idag är det ju måndag och man ska vara pigg och glad men jag är inte riktigt pigg och glad. Men men det får funka ändå;) Efter skolan blir det inget gym den här veckan heller för vill bli av med min förkylning. Men jag ska gå till min sjukling efter skolan och ta hand om honom och sen får vi se vart kvällen tar vägen. Förhoppningsvis i älsklingens famn.

Millitärt grönt med lurv!




Här har ni ett par as läckra bilder på min nya jacka. Jag verkligen älskar den. Som ni ser i luvan så är den lurvig inuti också. Den är jätte mysig och gossig:) Kärlek till den;) Den är helt underbar och mysigt varm när älsklingen inte kan värma mig;)

Älskar dig så galet mycket!


Jag tycker att alla tjejer ute i världen borde ta mod till sig och säga till en pojke som man verkligen tycker om " JAG ÄLSKAR DIG" De orden har förändrat mitt liv helt otroligt. Jag fattar inte ens hur jag ska kunna förklara det för det går verkligen inte. Jag tycker att alla borde ha någon att dela sitt liv, någon som verkligen inte sviker än. Som är där vid ens sida för att man är den man är. Man behöver inte låsas vara någon annan utan man kan bara vara just den man är. Man behöver inte fejk le om man inte tycker det är kul utan bara säga det var inte roligt osv. Ni borde ha fattat poängen vid det här laget tycker jag;) Alla borde få känna den kärlek som ens familj inte kan ge en( eller ens pojkvän/sambo/man tillhör väl familjen men ni fattar liksom från den familjen som man blivit född ur;) ) Iallafall så se jag älsklingen som en del utav min familj. Och det vet jag att hela min släkt gör med. Och det är så himla skönt att veta om att de tycker bra om älsklingen. Alla i släkten tycker att älsklingen är så himla gullig och snäll mot mig och det stämmer faktiskt. Han är det bästa som har hänt mig!!!!!! Skulle jag leva mitt liv igen så skulle jag inte ändra något. Även fast jag saknar Jackie och farfar jävligt mycket så skulle jag leva samma liv igen. jag skulle vilja slå mig lika mycket som jag gjort, gråta lika mycket och absolut få lika många pussar av min underbara älskling som jag saknar så oerhört mycket. Hade hoppats på att älsklingen skulle komma upp och äta här med mig när jag hade övnings kört eftersom jag hade beställt taco som jag vet att han verkligen gillar. Men jag antar att han var för trött( han mådde verkligen inte bra när han körde hem mig). Visst jag blev lite ledsen när han sa att han skulle äta hemma men det är sådant som händer. Men jag måste säga att jag hatar att säga hej då till älsklingen. Det är fan det värsta som finns. Ni kanske tycker att det är löjligt men jag lovar att jag gråter varje gång. Och just nu så sitter jag och kollar ut igenom mitt fönster och det ända jag kan tänka på är dig, älskling. Jag tänker på alla gånger vi har legat och trängts i min säng bara för att den är så himla lite( men mamma fortsätter att envisa sig med att jag inte var så stor så att jag skulle inte ens tänka på killar när jag köpte sängen, och hon har i och för sig rätt. Har inte tänkt på killar ( mer än kompisar) innan jag träffade älsklingen) Jag kommer ihåg första pussen jag fick av älsklingen. Hur rädd jag var för att han inte ville pussa mig, men när älsklingen tog första steget blev jag så jävla över lycklig:) Jag visste inte ens vart jag skulle ta vägen och det ända jag ville var att gå ut på altan och skrika av glädje. Men istället så låg jag kvar och pussade på min underbara älskling hela natten. Och varje gång han pussade mig den natten så kändes det som om jag skulle svimma av lycka. Och älskling bara så du vet den känslan har jag fortfarande kvar när du pussar mig. Du är så jävla underbar. Vet du det, du är mitt allt och jag saknar dig till tusen. Önskar att du var här nu:( Saknar dig så jävla mycket!!!!!! Längtar massor tills imorgon när jag ska ta hand om min sjukling som ligger hemma hela dagen så jag hoppas att dagen går relativt fort så att jag kan komma till älsklingen så fort som möjligt. Och så ska jag göra vad man gör när man älskar någon, jag ska åka upp till honom och ta hand om honom så mycket jag bara kan. Tyvärr så kommer jag inte att kunna träna den här veckan heller för är ju helt död även idag och har ju sovit bort hela dagen så bättre att bli helt frisk kan jag väl tycka.

Övningskörningen gick as bra och jag kan det här nu
- blinka
-koppla
- bromsa
- kolla
- svänga
- gasa
- koppla
KLAR!!!!
Nu är det bara att öva. Men jag har fått i mig lite tacos nu i magen( tyvärr utan älsklingen) så nu ska jag slå på OTH och bara ta det lugnt så kanske min förkylning släpper någon gång:) Hoppas att ni har en bra dag allesammans!!!

Bilder från igår




Lever men mår dåligt

Okej jag ska bara medela att jag lever. Andledningen till att jag mobil bloggar är för att jag inte ser vad jag skriver på älsklingens dator. Så jag hoppas att det blir lite mindre fel nu även fast det bli fel för mina ögon ser typ ingenting. Mitt snor bara rinner och huvudet känns som någon slagit mig med en steckpanna. Men fått i mig frukost och lite lunch så har ju kommit en bit av dagen. Tyvärr så är älsklingen med sjuk så det är ju inte så jävla kul. Men vi tar han om varandra så gott det går men ska krypa ner i sängen och kanske sova en blund. Tycker jag har gjort mitt för idag när jag pluggat på alla tyska glosorna lite lätt. Iaf så att jag vet vad dom heter och så har jag tränat på min idrotts redovisning. så nu säger jag god natt!

Rött som ett höstlöv!


Mitt hår är lika rött som ett höstlöv och jag verkligen älskar deet. Kommer inte att tröttna på det här kan man ju säga. Och älskar att mitt hår inte är slitet och sedan att det får sådan jävla glans. Men här ovanför har ni ett kort på det. Dock är inte jag så bra på bilden men den bjuder jag på;)

Fotat klart!


Ett litet smackprov från dagens fotning:) Mycket trevligt att ta kort med Linda:)

Okej nu är jag hemma ännu en gång men denna gång kommer jag hem med massor av kort på dator hårdisken. Blev en hel del bra bilder men de får ni vänta med att se tills imorgon. Jag tänkte att jag skulle göra ett tidsinställt inlägg tills imorgon eftersom jag troligt viss inte kommer att orka blogga imorgon mellan alla läxor och mys med älsklingen. Tänkte vissa er den nya jackan lite bättre( som jag förövrigt har på bilden) För er som inte redan har listat ut det så var det denna jacka jag köpte igår på BikBok för 800 kr. Ni ska även få en närmare titt på jackan någon dag framöver eller imorgon. Jag får se lite hur mycket tid och så jag har:) Men jag är verkligen nöjd med vissa av korten idag. Så håll koll på min blogg så kommer det ut lite bilder på mig;) Vad egoistisk jag lät, hoppas att jag inte är det i verkliga livet;) Eller är man det? Svårt att säga när man pratar om sig själv måste jag ju säga. Men nu ska jag inte babbla om det utan hålla mig till det jag skulle skriva.

Ikväll så blir det att umgås med älsklingen och mysa en hel del med honom. Jag tycker synd om honom som inte mår bra så ikväll är det jag som tar han om honom tills han somnar. Jag lovar att jag inte ska somna förre min sjukling idag( eller jag ska iallafall försöka) Blir att han kommer och hämtar mig när han har sålt sin bil förhoppningsvis( dom är dumma om de inte köper den eftersom de åker så långt för att kolla på den^^) Sedan blir det att åka hem till älsklingen och äta lite och bara ta det lugnt och äta massor av nötter bara för att jag är förkyld;) Och då får man det:) Men nu ska jag slå på första avsnittet av OTH av sista säsongen. Jag vill inte att det ska ta slut!!!!!! Men nu börjar vi att kolla lite och göra lite tidsinställda inlägg och väntar på min underbara älskling:)

Nu är mitt hår jätte rött!


Lite halv sugen på något sådant här!
Okej nu är man hemma från att ha klippt. Håret blev jätte rött och verkligen as kort. Men blev super nöjd. Det kommer bilder på det ikväll för snart ska jag och Lindis åka ut och ta lite kort men först så antar jag att jag ska hjälpa mamma som bara tjatar på att man inte hjälper till hemma. Även fast man har lagat mat hela veckan så är lite lagom sur på henne. Jag tycker fan att jag hjälper till as mycket men det verkar inte dom se eftersom det är ju bara att laga mat men det tar faktiskt tid det med. Men nu ska jag städa lite;)

Hemma från stan!


Hoppas att Lindis och jag kan åka ut och ta lite nya kort ( förra hösten^^)
Okej nu sitter man i sängen och har precis kommit hem från en lyckad eftermiddag med Linda. Och även fått i sig lite grillad mat (åt verkligen massor) men det får man göra en sådan här fredag kväll när man är halv sjuk. Tror fan att jag har feber för typ kallsvettas. Jag tror inte att det är jätte bra. Men jag har ju känt det lite hela dagen men jag kände att jag verkligen ville åka in till stan och shoppa lite;) Och jag hittade ett så underbart fynd håller på att dö av glädje. Fast den var dyr men inte för just den här saken. Kan ni gissa vad det är? Det tror jag inte alls att ni kan, okej Linda kan eftersom hon var med men då gills det faktiskt inte  om man har varit med och sett det. Men nu ligger jag här helt propp mät och ska bytta om till lite mjukis kläder. Typ mina leggins om de är rena. Jag hoppas verkligen, och sedan blir det att slå på några avsnitt OTH och bara ligga och slappa och äta chili nötter eftersom älsklingen är med Calle ikväll så får vi se när han kommer hem. Men jag ska försöka att vara vaken så att man kan få sova med honom inatt iallafall. Men nu väntar nött skålen och film mys med mig själv;) Jag tror att älsklingen kan glöma att han kommer att se ifatt mig på OTH avsnitten;)

Är trött som...


... jag vet inte varför jag är så jävla trött men jag har konstaterat att jag är skapligt trött. Och det gör mig nog lite seg på morgonen. Eller vad säger du älskling;) Okej jag kan erkänna att jag är ingen morgonmänniska eller kvällsmänniska. Men det får väl fungera när man är i tonåren. Jag menar jag är typ trött hela tiden. Men nu måste jag nog bytta om och fixa mig för jag ska ju till skolan med och jag har inte packat gympa kläder än. Inte så himla bra gjort. MEn jag orkade verkligen inte igår. Men nu måste jag skynda;)

Skulle inte jag sova?


Okej jag skulle egentligen sova nu men jag kan verkligen inte det jag är alldeles för glad för att ens kunna tänka på att sova. Men jag är egentligen helt slut. Men jag tänkte att jag skulle skriva ett litet godnatt inlägg så kanske jag blev lite tröttare. Och så väntar jag så klart på att älsklingen ska svara på mitt sms. Idag är jag verkligen as glad, och det är älsklingen som har fått mig att må så bra:) Tack älsklingen för att du finns:) Ikväll har jag och älsklingen ätit massor av hemmagjord kebab i pitabröd med pommes. Det var verkligen as gott, dock äter man ju lite för mycket när det är gott men man får väl överleva det. Sedan så åkte vi hem och såg på OTH hemma oss älsklingen och nu börjar jag bli svin trött så jag ska nog sova nu;) God natt!!!

Min dator är tillbaka!

Hahaha nu har jag fått tillbaka min dator det gick snabbt det måste ni ju påstå;) Känns riktigt bra. Nu sitter jag och pysslar lite och väntar på att älsklingen ska komma upp lite senare och äta mat och mysa. Men nu ska jag se på One Tree Hill och mysa ner mig med allt mitt snor:( Inte alls kul!!!

Sunshine!


Idag kan man väl säga att man är lite halv pigg somnade igår vid tjugo över 8. Så jag undrar om jag är riktigt frisk? Men det är sådant som händer men jag han tyvärr inte att träffa älsklingen innan jag somnade. Och det var ju såklart ett stort minus. Han även att laga mat åt familjen, har konstaterat att jag är inte så bra på det eftersom jag typ bara misslyckas, eller ja det ser inte så gott ut men det funkar väl;) blev torsk med äggsås( som serverades med kokt potatis) Har tänkt på en sak att vi äter typ jämnt potatis, jag är en potatis människa. Hellre det än pasta( ibland) Sedan var jag med mamma ner och handlade, gick faktiskt snabbt och smidigt och det bästa är att man får välja när man följer med. Fast brorsan var med så vi fick välja lite olika saker och det är ju inte bra. Men jag kom hem nöjd och belåten från affären och fått med mig det jag ville ha med mig hem. Han även springa in och kolla på en ny stiftpenna som har ett blått stift som jag ska köpa till min nya dagbok( fast det är så jävla dyrt med stift sen men det får fan vara så) Och man kanske ska säga att det finns alla möjliga färger. Pennan kostar runt 30kr och stiften 20kr. Så ska nog kolla i stan imorgon när Lindis och jag tar bussen in efter skolan. Ska bli skit kul:) Men jag undrar fortfarande varför jag somnade så tidigt? Kanske var det för att jag inte hade någon dator att ligga och kolla på. Som ni säkert fattar så sitter jag och bloggar från pappas stora dator. Hatar verkligen tangentbordet men vad gör man inte. Det kunde ju ha varit värre eller vad säger ni. Den är inte lika seg som den har varit men lite segare än skoldatorn. Så vi får väl se hur det går att ladda upp bilder sen.

Idag står på listan att åka till skolan om typ 30 minuter( så har lite bråttom för har inte fixat mig än;) ) där jag inte vet om jag har etik eller inte för var en ansvarsfull tjej och mejlade min lärare igår men hon sa att hon skulle vara hemma men hon visste inte om det skulle komma en vikarie( kul eller inte) sedan blir det hålltimme, engelska glosor somjag tror att jag kan hyffsat, biologi, och sist men inte mins tyska prov. Inte alls kul!!!!!Men när jag kommer hem så ska jag vänta på att älsklingen kommer hem för ikväll ska vi ha myskväll har vi bestämmt och laga mat tillsammans:) Men nu måste jag verkligen skynda, men jag bloggar imorgon bitti om jag inte har fått tillbaka datorn idag:) Hoppas att det är okej med er:)

Kärlek!!


Idag ska jag lämna in min dator så jag tänkte göra ett riktigt långt inlägg så att ni har något att läsa under hela dagen. Vet inte om jag får tillbaka den imorgon eller om det dröjer ända tills på måndag. Men man kan ju hoppas att man får tillbaka den imorgon om jag lämnar in den nu på morgonen:) Men nu ska det skrivas av.


Vad är egentligen kärlek? Hur ska man beskriva ordet kärlek? Vad händer i kroppen när man är kär? Hur känns känslan att vara kär? Man har så många tankar om kärlek innan man verkligen blir kär. Jag tror om man är riktigt kär så har man gett bort sitt hjärta till den man älskar. Och om man verkligen älskar den så kommer man inte kunna gå vidare och skaffa sig en ny partner om det tar slut. Jag tror att man kan älska någon så mycket så att det gör ont. Jag vet att man kan det för varje dag jag inte är med älsklingen, mår dåligt av att inte få prata med älsklingen osv. Jag tror inte att man förstår om man inte har haft eller har pojkvän. Det är sådan stor skillnad på att inte ha pojkvän och ha det. Men enligt mig kan man även ha en pojkvän fast ändå inte det beror på om han menar alla ord han säger till dig då är han en riktig pojkvän( kärlek) Som jag skrev på Facebook igår.

" Jag blir hellre älskad på riktigt än att höra orden jag älskar dig!!!!!
För det man säger ska man mena!!!!!!

Vilken tur att jag har världens bästa pojkvän som älskar mig och säger det( och menar det^^) :D Älskar dig Marcus Skogh ♥♥♥"
Fast blev lite ledsen när älsklingen inte svarade med någon kommentar han gillade inte ens inlägget. Men jag antar att tårar är en del i ett förhållande. Man måste kunna prata om allt och visst blir man ledsen ibland men om man är i ett rikigt förhållande så löser man det bara. Man tar det lugnt och sätter sig ner och pratar om det. Man kan inte göra så mycket mer än att prata med varandra. Och det löser oftast många problem om man bara kan prata med varandra. Om man bara kan säga vad man tycker och känner. Vilket jag har väldigt svårt för. Alla har något innan kärlek som man måste träna på. Och jag vet mina brister. Det är ingen som är perfekt men tillsammans kan man lösa alla problem bara man vill. Det är inte bara en som kan lösa ens problem när man är två. Vad man än har för problem kan den andra med hjälpa till. Jag lovar att det funkar för älsklingen hjälper mig med alla mina proble och han står alltid på min sida Tror jag i alla fall?


Kärlek är inte bara mellan två " vuxna" människor som vill ha familj och barn. Det kan lika gärna vara mellan syskon vänner eller ens hund. Kärlek är sådant man inte kan leva utan som man inte vill leva utan tror jag. Vem säger att man inte känner kärlek till en väska exempelvis;) Om man kan offra allt för den så antar jag att det är kärlek. Men om man kan offra det som betyder mest för sig så älskar man verkligen någon. Och jag hoppas att älsklingen vet att jag älskar honom för jag offrade mitt allt när jag träffade honom.
Men vänner är också viktigt för man har kärlek till dem med. Dom bryr sig om hur man mår osv. Och är man en älskad vän så gör man samma sak tillbaka. Jag vet även att alla föräldrar på världen älskar sina barn även fast en del kanske vissar det på ett lite annorlunda sätt. Men det spelar ingen roll så länge man vet att man blir älskad som jag skrev förut. Och det bästa är att jag vet att jag är älskad av min familj, vänner och pojkvän. ( det lät lite självsäkert men jag hoppas att det är så) Och jag tror att ni med är älskade av alla runt omkring er:)


Vill tatuera mig!


När jag fyller arton så funderar jag på att göra en tatuering( kanske två) har velat tatuera mig jätte länge, men självklart så får man inte det. Jag vill ha en av dem mellan skulderna, texten såklart. Som står för två saker( ena är för Jackie och den andra är inget jag vill säga) Och det lilla kenisiska tecknet vill jag ha på handleden tror jag. Men jag spånar vidare;) Men jag skulle verkligen vilja göra det samtidigt som jag vill ta hål i naveln. Som jag inte heller får. Så när jag har flyttat hemifrån så ska jag göra det om mamma och pappa protesterar så mycket just nu! Hahaha skulle verkligen vilja beställa tid och göra det nu men det kanske inte funkar så bra. Men kanske nästa höst/vinter, vem vet vad framtiden lider till:)

Rudolf med röda mulen


Så här ser jag ut idag;) Inte jätte kul:(

Okej nu sitter jag här i soffan igen. Helt slut jag kommer ju vara helt slut när veckan slutar. Kommer typ att krypa hem från skolan på fredag. Jag hoppas verkligen att jag orkar hela veckan för jag vill inte missa något i skolan det blir så mycket att ta igen sen. Men skolan idag så har det faktiskt bra men jag kan ju säga att jag är helt slut. Snoret har bara runnit så varje gång jag man har böjt sig ner så har huvudet blivit alldeles tungt och det kan jag inte påstå att jag gillar så mycket. Och så måste jag be mamma att köpa mer halstabletter när hon ska ner och handla. Tyvärr så blir det inget stallet idag för jag orkar ju typ inte stå upp:( Så tingeling får villa den här veckan. så att jag blir frisk någon gång. Men imorgon så ska jag lämna in min dator eftersom mitt t och pilen till höger är lite dumma. Så tänkte att jag skulle vara duktig att lämna in det. Men älsklingen måste hjälpa mig och avinstallera massor av program som man inte får ha. Men det ska älsklingen hjälpa mig med ikväll tror jag. Jag hoppas det iallafall för jag är inte så smart det är typ bara älsklingen som har gjort något med datorn och jag bara kör på:) Det tycker jag låter bra och det är ju så det ska vara eller hur:) Pojkvän gör allt komplicerat åt flickvän. Men man kanske ska sätta sig och göra något vettigt eftersom jag inte har gjort det sen jag kom hem och vi fick faktiskt sluta efter vi hade gjort provet klart( svarade på allt så hoppas att jag får ett VG, går inte att få högre för det är bara ett översiktligt prov) Men kan säga att matten gick inte jätte bra. Hade massor av slarvfel, och ett poäng från VG( även där kunde man bara få VG) Men nu ska jag sätta mig och nörda lite. Känner att man får det när man är sjuk!!!!!!

Ätit frukost


Okej nu har man vaknat av ett gulligt sms från älsklingen. Och hunnit att äta lite frukost. Det tar ett tag nu när man har ont i "bröstet" och halsen och sen får man typ kramp i käkarna när man tuggar men det är väl sådant som man får leva med när man är sjuk. Känns inte som om jag har någon feber iallafall och det är ju skönt. Och idag har man ju sovmorgon så det skadar ju inte så jag ska bara ligga och halvsova till klockan är nio. Kunde inte somna om( fast var redan halvvaken) Men idag blir det skolan och sedan direkt hem. För man vill ju bli frisk, och när älsklingen kommer hem så kommer han upp till mig och så blir det OTH mys kväll. Det tycker jag låter riktigt bra.

Igår kväll så kom älsklingen upp till mig rätt så sent så jag fick somna i hans famn och han stoppade om mig och så åkte han hem. Och imorse kändes det som om han hade åkt här ifrån till jobbet. Det kändes så mysigt även fast jag vet att älsklingen sov hemma inatt men man kan ju alltid få inbilla sig eller hur:) Det tyckte jag lät jätte mysigt, men tyvärr så kommer det inte vara så fören jag har slutat skolan och jag vill verkligen att det ska vara nu!!!!!! Men nu måste jag nog fortsätta slappa ett tag till så manblir frisk någon gång ;)

Mumms!








Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva:( Är lite trött och gör inte så mycket nu när man är sjuk och allt. Men något som jag verkligen skulle vilja är att bli överraskad. Bara något litet. Spelar ingen roll om det är frukost på sängen eller om det är en nött påse på en fredag kväll. Jag vill bara bli överraskad någon gång ibland för jag tycker att det är himla mysigt. ( Och jag skulle inte tacka nej till dessa skönheter som kommer från Have2have.se) Men jag kan väl anta att jag bara kan drömma om det. Men man kan ju alltid hoppas:) Nu ska jag bara ligga och kolla på OTH tills jag somnar orkar faktiskt inte göra något mer idag!!!!
Kan inte de här flyga ner i min famn i storlek 40 så skulle det inte göra så mycket nu när jag är sjuk. Det skulle hjälpa en att bli lite frisk( iaf så inbillar jag mig det och jag tror att det funkar)

Fick sluta tidigt!


Okej nu så har jag kommit hem och hälften av er undrar säkert vad jag gör hemma. Men jag fick sluta tidigt eftersom våran lärare var hemma med sjukt barn och det tackar man ju inte nej till. Så nu sitter jag hemma i soffa och ser på barnprogram. Skönt att vara hemma. Är så jävla trött efter skolan. Men jag menar är inte lätt att gå i skolan när man är sjuk. Men jag har klarat dagen helt okej. Men nu ska jag försöka att plugga lite inför skolan imorogn med. För vi har as mycket i skolan den här veckan. Men jag antar att vi hörs:)

nu orkar jag inte mer

Nu sitter jag och har idrotts teori och det går väl sådär när man har världens segaste i gruppen. Men nu ska jag fortsatta att sova:)

Dags att gå till skolan


Ska snart hoppa i lite uterkläder för att dra mig till skolan och jag måste erkänna att det är mycket kul att det regnar or not. Och det blir ju inte bättre att jag mår som en liten anka. Hade gärna sluppi det kan man ju säga. Trött och hängig, gör jätte ont när man sväljer snorar och hostar. Det tycket jag låter rikigt bra. MEn det är väl bara att bitta i det sura äpplet och gå till skolan den här veckan med kan säga att det inte blir någon träning. Det orkar jag verkligen inte. Och jag ska inte för jag är ju som sagt sjuk. Men idag efter skolan blir det väl att gå hem och lägga sig i soffan och bara ta det lugnt framför tvn( och antagligen plugga eftersom jag har ju lite att göra i skolan just nu) Men det hoppas jag att jag orkar.
Men nu ska jag bara ta det lite lugnt i mina myskläder som jag ska gå i till skolan. Dessutom har mitt hår blivit jätte flottigt inatt men det får fan va så jag är sjuk och orkar verkligen inte bry mig. Får duscha ikväll istället när jag kommer hem. Tycker det var mycket bättre än att duscha på morgonen. Har förövrigt fått på mig lite smink för annars såg jag verkligen ut som ett lik, och det kan jag säga det var inte vakert. Men nu ska jag sluta babla och göra något vettigt!!

Ett ägnat inlägg åt älsklingen

 

Hur underbar kan en pojkvän vara? Jag lovar att jag vet för jag har världens bästa pojkvän. Jag har en pojkvän som alltid ställer upp på mig som alltid litar på mig. Som gör det jag vill och sätter sina krav efter mina. Han ser till att jag mår bra och han vet precis hur jag vill ha det. Jag blir super glad varje gång han skriver ett gulligt sms och varje gång han skriver små söta saker som att jag är hans ängel. Så blir jag helt rörd. Han fattar inte hur mycket det betyder för mig. Han är så sjukt underbar. Och man får som en stöt igenom hela kroppen av kärlek. Han är den som får mig att må bra. Det är han som ser till att jag är lycklig. För på något sätt så är han inte längre en del av mitt liv, han är mitt LIV. Och det kommer han alltid att vara. Att vakna upp varje morgon och känna att man är älskad av den som ligger bredvid än. Att somna varje natt i en famn där man känner sig som tryggas. Jag undrar om det är så många tjejer/ kvinnor som får uppleva den känslan. Jag gör det varje dag ( i alla fall så ofta jag inte har skola dagen efter, men jag vet att älsklingen älskar mig i alla fall så det räknas ändå) Jag vet att jag är älskad och jag tycker att alla borde få ha en sådan underbar älskling som jag. Visst han har inte varit hos mig idag när jag varit sjuk men han har hela tiden skickat små söta sms och sett så att jag mår bra. Och jag tycker faktiskt att alla ska få uppleva känslan av att vara riktigt kär och bli älskad av någon som verkligen bryr sig om en. Vet att jag egentligen borde sova eftersom jag är sjuk och vill bli frisk tills imorgon men jag kan inte släppa älsklingen ur mina tankar. Och jag hoppas av mitt innersta hjärta att han förstå att jag älskar honom! Älskling om du inte vet det är du galen för du är mitt allt!!!!! Hoppas att du sover gott inatt min lilla gosse björn som jag saknar så himla sjukt mycket. Hoppas jag hinner få en puss imorgon mellan alla läxor och allt  bil meckandet. Älskar dig av hela mitt hjärta!!!!!!!


Jag vill ha!




Borde man inte få massor av fina saker när man är sjuk? Jag tycker det, att man verkligen ska bli bort skämd. Tyvärr har jag inte råd att skäma bort mig själv när jag är sjuk men man kan ju alltid hoppas att man har det någon dag. Idag skulle jag verkligen vilja ha de här sakerna, det är ju en lite tröst till att man inte orkar göra någonting;) Eller vad säger ni? Vill bli helt frisk nu!!!!
Jag tycker att mamma och pappa kan skäma bort mig när jag är sjuk, är det inte det man gör när någon är sjuk?

Pluggat klart för idag!


I lindas stuga i sommras!!!!
Okej nu ska jag göra som man ska när man är sjuk. Jag ska lägga mig ner och se på film. Kommer bli riktigt skönt. Känner mig inte alls bra. Men jag har pluggat så mycket historia som jag orkade( som jag skrev förut) och så har jag nu lärt mig alla mina 150 tyska glosor och hälften av mina engelska glosor( vill säga 24 st) och nu orkar verkligen inte huvudet göra mer för idag känner jag. Orkar typ inte att vara vaken men jag ska försöka med det eftersom jag menar det är ju köp mat som gäller ikväll. Himmla gott och jag hoppas att älsklingen vill äta här med mig inne på mig rum och se på OTH som jag förövrigt ligger och kollar på just nu. Men nu ska jag gå och göra något som inte är så vettigt. För jag har varit för duktig idag och pluggat när jag är sjuk. Menar det är inte okej att behöva plugga när man är sjuk. Men jag hoppas att älsklingen snart kommer upp så att jag kan lägga mig i hans famn och halvsova. Hoppas att jag får det innan klockan blir allt för mycket:( Men det tror jag nog:) Men kommre nog inte att blogga mer idag men jag har gjort ett tidsinställt inlägg till ikväll så att ni är noga uppdaterade. Hej hopp och god natt för min del;)

Är sjuk!


Nu har jag tagit en paus i allt pluggande som jag behöver göra inför nästa vecka. Jag kan inte påstå att jag tycker
att det är så kul håller på att avlida. Men nu har jag iallafall pluggat klart historien för idag. Och det känns riktigt jävla bra måste jag säga. Har bara några saker som jag inte kommer ihåg( närmare bestämt 5 saker) men tycker det är bra iallafall och har markerat de med orange överstrykningspenna. Så att jag lätt ska kunna plugga på det imorgon för orkar verkligen inte mer historia nu. Men jag hoppas att älsklingen kanske kan förhöra mig imorgon på den så att jag kan den för jag menar jag har ju det tills på tisdag. Känns väl inte as bra. Men det får väl funka. Jag tycker att historian ändå är rätt så kul och jag hoppas att vi fortsätter att gå igenom på nästa lektion. Men jag tror inte att vi kommer att ha vår historia lärare längre än fram till Jul för hon är gravid och det är lite tråkigt för hon är verkligen jätte bra. Men nu ska jag bara plugga massor av glosor i regnet och hoppas att jag blir frisk. Jag har sådär konstigt ont i halsen så det går inte att beskriva. Men jag hoppas verkligen att jag orkar att gå till skolan imorgon för jag måste ju vara med på vissa lektioner. Visst är väl inte as kul men det är väl bara försöka att gå. Så jag säger bara att jag kommer inte att träna på hela veckan för jag vill verkligen bli frisk och tycker det är viktigare. Hoppas verkligen att jag blir frisk. Jajja det är väl bara att sätta sig och plugga på de dumma glosorna som jag hatar!!!!! För det är ju skönt att ha de klara så att man bara kan repetera dem lite sådär dagen innan. Eller ska man ta och sova ett tag innan? Och se på OTH:) Är helt fast i den serien!!!!

Andledningen till att jag inte bloggade mer igår var föra att när jag kom hem till älsklingen så åt jag mina nötter framför ett OTH avsnitt och sedan somnade jag som en gris, runt halv tio. Så jag var väl kanske inte på topp igår kväll och det kan jag inte påstå att jag är nu heller. Men älsklingen kom hem och tog hand om mig mitt i natten ( när han kom hem från Martin och dom) Super snäll pojkvän har man. Hoppas att han hinner komma hit lite ikväll så att man kan få lite glädje och energi tills imorgon. Blir iallafall en tidig kväll inatt för annars kommer jag inte orka att gå till skolan!!!!! Det vet jag redan nu. Men kvällen igår var riktigt kul för det var länge sedan som jag träffade Alva och Elsa och vi hade så roligt så även fast jag var jätte jätte trött och hängig.
Nej men nu ska jag inte sitta här och glo utan börja plugga tyska glosor. Inte alls så kul:( Och sen veta att man har 50 engelska glosor att plugga på gör ju inte saken bättre:(

Min hals dödar mig!!


Nu sitter jag i min sägn och fryser. Bloggandet idag har inte varit så högt idag men jag vet att jag kommer hinna blogga en gång till ikväll iallafall;) För älsklingen ska bort så jag är hemma själv idag så ska ta hela mig kväll åt att plugga. Pappa har köpt nötter till mig så det är väl bara att köra på antar jag. Skulle gärna slippa det men jag kör väl så gott jag bara kan. Skönt att ha det klart till nästa vecka och bara behöva repetera lite under de dagarna man ska ha det. Men idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade upp med världens värk i halsen. Inte alls så där jätte kul. Hade ju gärna sluppit det men så är väl livet( fönstert hade stått uppe i natt så jag antar att det hade dragit på mig eller något sådant) men älsklingen var söt och fixade fram en halstablett. Så jag klarade mig faktikst, jag lovar att jag är nog välrdens segast människa. Har sovit as mycket hela veckan men ändå var jag as trött igår kväll och är fortfarande. Men det är väl sådant man får ta. Tror att jag håller på att bli sjuk med och det är deffnitift inte kul. SÅ nu blir det varma kläder hädan efter kan man ju säga. Vill ju inte missa något i skolan ju.
Idag när vi hade vaknat och jag hade fått i mig lite frukost så fick jag ett sådant där spontant ryck och ville åka in till stan och det är ju alltid kul:) Så jag gjorde mig iordning för att åka till stan. Möte Agnes på stan( hon skulle åka och träffa en kille) så vi gick och kollade lite. Sedan åkte jag hem och kan ni gissa vad jag fick med mig hem? Just det ingenting:( Jajja det var kul att träffa Angnes lite iallafall och då så sprarade jag ju faktiskt de pengarna till något vettigt istället ;) Men nu sitter jag väntar på att mina små kusiner Alva och Elsa ska komma. För hela familjen ska komma och grilla hos oss idag. Och när de senare ikväll går hem så tänkte jag att jag skulle smygga bort till älsklingen så kan man kanske kan ta det lite lugnt. Och så slipper jag att vara vaken så länge om jag inte orkar( vilket jag inte tror för håller på att soman nu) Men kan fortfarande se älsklingen lite ju, vill säga om han väker mig när han kommer hem och säger hej. Men hoppas att älsklingen har en bra kväll.
NU slår jag på lite avsnitt av One Tree Hill och myser lite.

Är sur!

Okej jag skulle inte vilja var älsklingen idag för jag kan erkänna en sak att jag är riktigt sur för matteprovet gick inte alls bra:( Men det är väl sådant som händer. Men nu sitter jag iallafall hemma oss älsklingen och har för en gångs skull bytt upp mig mot mjukisbyxor när jag är med älsklingen. Jag har min vita klänning som jag fick av Annica och Matte i sommras och bara en lila cardigan. Kände att man kanske ska vara fin inför älsklingren någon gång i månaden kanske men man gör så gott man kan. Sitter och väntar på att maten ska bli klar vet inte om jag är hungrig eller vad det är med mig, för mår illa som ett svin. Men nu är det mat så ska äta massor:)

Fredag igen


Jag vill ha, ge mig den härliga färgen!!!!
Och så var det fredag igen. Är det lustigt att man undrar vart alla veckor tar vägen när jag tycker att även skolveckorna går fort. Nej det kanske inte är så konstigt eller vad säger ni;) Men har fått i mig lite frukost men är helt död ändå som vanligt såhär på morgonkvisten. Hade tänkt att bara ha mjukisar idag i skolan för jag orkar verkligen inte angagera mig idag. Känner mig lite för trött för det, får se till att fixa mig till älsklingen kommer ikväll men det ska jag nog hinna med. Älsklingen och jag tar förövrigt bio och stan någon annan helg. Vi tyckte inte att det fanns så mycket bra filmer att hura över så vi sparar pengarna istället så kan vi gå någon gång när det finns någon riktigt bra film. Börjar att få en klump över matte provet nu? Kan jag verkligen det här? Jajja det är sådant som vissar sig i eftermiddag. Ska bara ta det lugnt och andas så ska det nog gå bra. Sedan har jag min första idrottslektion idag, tyvärr har vi friidrott men det kan nog fungera ändå, man kan ju iallafall spring lite bara för att det är kul :) Men nu ska jag slå på ett avsnitt av One Tree Hill och klä på mig lite till skolan. Just det tar inte med mig datorn så uppdaerar inte fören jag kommer hem. Och det kan ju ta en stund om jag känner mig rätt :) Ha en bra dag alle sammmans.

Hemma igen!


Citat från min dagbok " Ibland är han min bästa vän och resten av tiden är han min pojkvän"


Nu är man hemma igen från stallet och har duscha och gjort sig iordning. Jag känner att man är på topp or not. Men det är väl bara att kämpa på. Imorgon har jag iallafall matte prov så det är väl bara att köra på och hoppas att man klarar det hyfsat så bra. Är faktiskt lite nervös över det men det hoppas jag att alla ni där ute försår. Jag menar vi pratar matte prov med Emma här. Men jag har ändrat lite åsikt om vad det gäller henne, hon är en okej lärare det kunde varit värre så det är väl bara att kämpa på. Hoppas att ni önskar mig lycka till imorgon.
Istallet idag gick det iallafall snor bra. Tingeling var lite stökig till en början men i slutet skötte hon sig riktigt bra. Dock har hon typ fåt mugg( sårskorpor) upp på hela benen så jag fixade iordning de riktigt fint idag och är det något jag skulle vilja så är det att få ett eget djur igen som man kan ta hand om. Jag saknar den där känslan av att behöva ta ansvar över något. Jag skulle gärna ha den lite oftare. Tur att man har älsklingen at oroa sig över så att inget händer honom.
Han även att träffa min underbara älskling lite snabbt nu såhär på kvällskvisten. Var skönt att se honom en lite stund innan man ska gå och sova. Och han fick två muffins för jag tyckte att han var värd det efter en dag med jobb. Men nu ska jag snart hoppa i säng för det är ju en dag imorgon med och jag kan inte påstå att jag är så dukig på att komma i säng när man ska göra det. Typ vid tio. Men den här veckan var det bara igår som det blev lite för sent annars har jag varit dukig och gått och lagt mig vid 22.00. Man måste ju orka helgen med.

Imorogn vet jag bara att jag och älsklingen ska ha mys kväll för han skulle inte iväg och dricka, samtidigt som jag vill till stan med tjejerna men jag vill ju att Hannis med ska följa med annars blir det inte riktgit samma sak tycker inte jag så jag ska försöka att boka en dag med tjejerna nästa helg för att umgås riktgit mycket. Var nämligen riktigt länge sedan och det tycker jag är tråkigt. Och sedan så ska jag se till att försöka träffa Izza någon dag med för det känner jag att vi behöver. Men nog babblat för idag nu ska jag börja göra mig iordning för sängen.

Dåligt med nya bilder...

... och det är för att min underbara älsklin har min kamera hemma hos mig. Har tänkt att vissa er mina fina halsdukar jag har gjort med det går inte så bra när man ine har någon kamera att ta kort med så det få bli att göra de i helgen. Så nu har no ju något att se fram imot. Men jag ska börja bytta om och snart äta hamburgare( som pappa har gjort) för jag är as hungrig så är väl lika bra att äta nu. Ska iväg till stallet sen med mamma så ikväll har jag verkligen fullt upp. Så tänkte sätta igång nu med lite små saker som tar sådan tid. Jag kanske uppdaterar mer ikväll det beror på hur trött jag är och sådär :) Men hoppas att eran skoldag/ jobbdag inte har varit lika seg som min!!!!!!

Lunch rast efter hålltimen!


Okej nu har vi varit och ätit lunch i matsalen. Köttfärsås och spagetti. Det fungerar alldeles utmärkt tycker jag för att vara skol mat så man får väl inte klaga. Men nu väntar ju världens segaste eftermiddag. Inte alls så kul!

Engelska: lyssna på texten och förhoppningsvis fortsätta skriva på inledningen så att jag blir klar med den
Biologin: jobba på med nya labben med plankton
Tyska: är klar med uppgifterna så det blir väl att plugga glosor eller något sådan. Känner inte alls för den lektionen eftersom vi slutar vid fyra. Så jävla segt. Känner inte alls för det. 

Jajja kanske inte svin intressant att veta men ni vet ju iallafall att jag kommer att halvt avlida eftersom det är så jävla tråkigt. Vi sitter just nu inne i ett grupprum och gör inte så mycket. Hanna och Linda sitter och äter godis och det ser ändå rätt så lockande ut. Men det är bara några månader kvar nu ju. Så det ska jag nog kunna hålla. Hade varit värre om jag skulle ha börjat precis. Måste bara lära mig sen att äta godis i lagom mängd.

Men igår kväll så han jag att träffa älsklingen en stund och det var riktigt mysigt. Dock så han jag inte att plugga tyska glosor, det var ju inte så bra. Men jag har faktiskt gjort lite nu så det är bra tycker jag. Så det är väl bara att fortsätta. Han även att sticka klart min lilla tubhalsduk, och sy ihop den. Så kvällen blev rätt så sent, så sov lite längre imorse. Det är vad jag tänker gör imorgon med. Men nu börjar vi snart;) Så ska förbereda mig lite, hämta bok och alla papper!!!

Vill inte men antar att jag måste


En riktig sommar frukost( skulle inte skada att få i helgen;) )

Okej jag vill inte gå till skolan men jag antar att jag måste. Det är väl bara att köra på jag menar det är ju bara två dagar kvar i skolan och sedan så är det ju helg. Och den ska jag bara spendera med älsklingen. Ska bara komma på något som vi kan hitta på. Vill göra något mysig med min älskling. Typ åka in till stan och bjuda på mat, kanske se på bio eller något. Jag vill bara göra något spelar ingen roll om det blir en pizza på rummet eller om det är en svin dyr resturang. Och det spelar ingen roll om man går på bio eller ser på film hemma. Jag vill bara hita på något för det känns så mycket bättre att vara med älsklingen! Men på fredag får vi se vad man hittar på för älsklingen ska bort och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på då? Några förslag:) Ojjjj nu kanske jag måste se till att göra mig iordning;) SÅ man kommer till skolan i tid. Idag börjar vi med etik, hålltimme, engelska, biologi och tyska. Så vi får se om jag överlever :) Men förhoppningsvis!!!! Ha en bra dag!

Det regnar för er som inte vet

Okej nu sitter man i skolan och jag blev väl informerad om att det regnade när jag kom ut genom dörren. Det var inget som hindrade mig från att gå till skolan;) men jag hade ju gärna skylt på att det regna för att stanna hemma 9ch inte göra ett skit. Skulle vara så jävla skönt att bara ligga hemma i sängen och se på One tree Hill. Jag har verkligen fastnat för den serien som ni kanske förstår ser på den hela tiden:) älsklingen kommer döda mig för jag har kommit rätt långt in på säsong 6 tror jag. Men nu ska vi ha biologi:( och vi ska gå ut i regnet, inte okej Lars!!!!!!!

Ägg och räkmackor!


Det regnar som vanligt på en svensk höst;)

Okej nu har man gått upp och jag kan säga att jag orkar inte göra ett skit är så jävla trött. Men idag kommer jag inte at uppdatera så flitig eftersom tar ine med mig datorn till skolan och allt sådant där. Idag är det villo dag så jag ska baka åt brorsan( och älsklingen) och kvällen kommer jag spendera med älsklingen hoppas jag. Men nu ska jag börja ficka mig iordning:)

Ben sträckare

Ska man var helt ärlig så är det helt onödigt. 1½ timmes lektioner är inte så jävla farliga. Visst man blir lite seg men va fan det är väl bara att kämpa på så funkar det. Slutar hellre 10 minuter tidigare. Det är mer värt för mig än att hinna gå ut ur tänkandet och sitta i det blå i 10 minuter för att sedan vara tillbaka som vanligt direkt efter rasten. Visst vissa dagar kan det väl var skönt. Men jag dissar bensträckare och hissar att sluta tio minuter tidigare( om man slutar efter lektionen) men just nu sitter jag och funderar på om man ska dra sig ner till gymmet om 45 minuter eller hur man nu ska göra. Kan ju bara säga att jag är rikigt jävla seg, men jag borde träna. Vi får se hur mycket moral jag har;) Men hej hopp nu är det väl bara att fortsätta snart med Historian!!!!
Just det glömde nästan att säga att jag har gjort ett tidsinställt inlägg med klänningen jag så gärna vill ha!!! Ge mig! Men jag hoppas att ni har en fortsatt bra dag. Jag är bara lite trött annars så mår man ju bra:)

Lunchrast en tid i det blå!


Okej nu har man lunchrast och man hinner att tröttna mer och mer på skolan när man sitter här men jag ska försöka att göra dagen så bra som möjligt. Jag menar man kan ju lika gärna något bra av det hela. Men har matte, engelska och historia kvar. Och det kan ju kännas lite surt kan man ju säga. Men hej hopp säger vi på det. Känner inte att jag har någon lust att åka till stallet idag men det är väl bara att kämpa på tills dagen är över. Längtar som fan till v.40 då vi har studiedaga tor-fre. Så det blir ju en as lång helg. Som jag ska spendera med min underbara älskling! Även fast jag kommer få vakna vid sex, men man kan ju säga att jag tänker sova hela dagarna då:) Men nu ska man väl hämta sina saker till matten och koppla igång hjärnan igen som har legat på totalt vilo läge hela lunchen. Men man kan ju alltid önska mig lycka till för det kan jag behöva kan man ju säga. Tur att matten inte är så lång iallafall så att man slipper tänka så länge. Men jag ska försöka att uppdatera er lite på engelskan. Eller jag ska försöka att göra ett tidsinställt inlägg tills ikväll för känner att idag kommer jag verkligen inte hinna blogga.

Förresten vad tycker ni om tröjan jag la upp igår? Har lite svårt att bestämma mig om jag ska köpa den eller inte? Har en klänning med som jag funderar på, men den får ni upp om någon dag men jag skulle verkligen behöva hjälp och smakråd :)

Uppe med uppen!


De som är mamma söker kandidater :)
Okej nu kanske det inte ser ut som om jag är uppe med tuppen när jag skriver vid 07.13. Men jag har faktiskt varit vaken sen klockan 6.00.  Har väl inte varit jätte aktiv men jag har översatt lite på min engelska text och så har jag hittat en tidningsartikel som jag tror att jag ska ha till min etik. Men jag har lite svårt med den. Så jag måste fråga om man kan göra så som jag har tänkt mig? För jag har egentligen ingen riktig aning. Och det känns inte sådär jätte bra. Men jag ska nog kunna lösa det på något sett. Men jag får fråga på torsdagslektionen. Så det kommer nog bli bra så får man göra den i helgen om jag inte hinner torsdag kväll. Kan vara skönt att ha klart den till helgen för då måste jag verkligen plugga tyska och historia. Har prov i båda och kan inte påstå att det är så kul men det ska jag nog lösa på något sätt eller vad säger ni? Hoppas att jag kan sitta nere hos älsklingen i garaget och plugga hela helgen, så kan han skruva på sin skrott hög. Tycker det låter som en jätte bra idé:)

Men man kanske inte bara ska flumma ut vad man ska göra i helgen. Idag är planen att jag ska gå till skolan( som alltid) sedan ner till gymmet och köra en timme, hem äta kolla igenom matten lite fort och sedan så ska jag följa med mamma till stallet tror jag. Och det viktigaste av allt så hoppas jag att jag hinner att träffa älsklingen. Men det ska man nog hinna med :) Men något som är jobbigt är alla läxor och prov i skolan. De borde fan förbjudas!!!! Jag menar allvar hur ska man hinna med allt egentligen:(

Gårdagen spenderade jag på gymmet en stund där Granberg och jag bestämde att vi ska träna måndagar och torsdagar. Kommer att bli kul, och så var älsklingen jätte söt och körde hem mig från skolan. Skönt att slippa gå. Väl hemma var det bara att hoppa i duschen, äta hamburgare och pommes och så satt jag och pluggade fram till att älsklingen ringde och frågade om jag ville följa med till honom och se på ensam mamma söker. För han som älsklingen köpte 940 av skulle vara med. Och man kan ju säga att han var nervös;) Tyckte lite synd om honom men älsklingen och jag hade riktigt kul åt honom och satt och as garvade så fort han kom upp:) Och när älsklingen skulle åka hem med mig så körde polisen efter nästan ända hem till mig, han blev stannad för att vissa körkort och blåsa i en sådan där sak. Var lite kul. Väl hemma så kröp jag ner för att sova och se på lite one tree hill. Tänkte vara duktig och sova tidig men så blev det inte för när älsklingen inte svarade så fick jag lite smått panik att det hade hänt något men när jag äntligen fick ta i honom så kunde jag somna gott:)
Och nu sitter jag här och ska börja att fixa iordning mig för att gå till skolan ;)

Mitt vill ha denna månaden!


Sitter på idrotts teori!


Okej nu sitter man i skolan och har idrotts teori. Vi är typ lite halvklara men det känns inte sådär jätte bra men jag orkar verkligen inte att jobba just nu för det ända jag kan tänka på just nu är min underbara älskling. Och jag hoppas verkligen att vi hinner ses ikväll för annars blir jag riktigt ledsen. Gick till och med upp tidigare för att hinna göra alla läxor som jag hade tänkt att göra idag innan skolan började. Men jag tar med mig matte genomgångarna för att kolla igenom de lite efter skolan och sedan får tyskan åka med hem även fast jag inte ska kolla på den idag. Har glosor till 4 kapitlel, inte så kul men jag hoppas att älsklingen har mycket bilskruv planerat i helgen så att jag kan sitta där nere och plugga lite. För det kan jag verkligen behöva. Men jag skulle även vilja hitta på något kul i helgen med älsklingen eftersom den här helgen blev det bara jobb och världens mensvärck. Kul för älsklingen måste jag ju med ge. Men nu kanske man ska ta och vara lite aktiv på lektionen;)

På väg till skolan


Detta fina skåp går jag till varje dag nästan:) Man blir så glad när man ser älsklingen som sitter på vägen:)
Ska man få in lite rutiner igen efter helgen kankse? Igår kväll så blev det en riktig fettis dag med älsklingen men det får man ha ibland med:) Men nu ska jag dra mig till skolan lite senare. Och idag har jag på mig min nya tubhalsduk. Som jag faktiskt gjort själv. Och den är röd. Nej men nu ska man kanske göra lite nytta. Har kollat igenom fysikuppgifterna men jag fattar ingen så måste be Linda förklara imorgon kanske:) Vill du det Linda? Sedan så har jag en berättelse på engelskan jag måste bara översätta den till engelska först. Sedan är jag klar med det. Så jag känner att jag har gjort lite nytta den här morgonen med. Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi lite senare :)

Jobb






Okej nu har jag jobbat klart. Hade tänkt att blogga innan jag stack iväg och jobbade men jag han inte riktigt med det. Åt frukost med älsklingen och sedan så var det bara att åka iväg. Men det som är skönt är att jag är klar med allt. Och man säger ju inte nej till att känna lite pengar eller vad säger ni? :) Och nu behöver jag ju inte ens lägga undan några pengar i månaden för nu har jag råd med älsklingens julklapp. Nu måste man bara spara till födelsdagspresenten :) Men nu ska jag äta lite hade jag tänkt mig för jag är sjukt hugrig, och så har jag världens mensvärk. Hatar det:( Blir nog att åka en sväng till stallet med mamma och magen tillåter det och sedan så ska jag käka köpmat med älsklingen och bara ha en myskväll. Tycker det låter som en rikigt bra idé:) Får se om jag orkar blogga mer ikväll men som det ser ut just nu så kommer jag inte att göra det för jag är jätte jätte trött och ska försöka att komma i säng när älsklingen har åkt hem. Får se om jag håller planen. Men annars så hörs vi ju imorgon och ha en forsatt trevlig dag:)

Vit som ett lik!


Okej egentligen orkar jag inte blogga nu:( Har inte riktigt något att skriva om. Jag menar igår när jag åkte in till stan så hittade jag inget roligt så åkte hem tom hänt. Och på kvällen grillade vi med hela familjen och så låg jag i mensvärk hela kvällen/natten( acka älskling för att du tog hand om mig !!!! Och idag gick jag upp tidigt för att jobba ute i skogen vilket jag ska göra imorgon med( dock inte gå upp tidigt som tur är) och så har jag hunnit storstäda. Gå bort till mormor med våra gamla altan möbler. Och så har vi grillat ikväll igen och nu så sitter jag i soffan hemma oss älsklingen och är törstig. Så ska hämta ett glas vatten. Så ni förstår säkert hur intressant mina två sista dagar har varit, så har inte haft så mycket att säga er. Men imorgon ska ni få se något som jag gjort alldeles själv. Vänta ni bara. MEn nu väntar vattnet!

Fortdarande trött!

Om vi säger såhär så ska jag baka när jag inte har sockerförbud igen :) Är jätte sugen på kärleksrutor:)



Sitter i skolan nu och är alldeles sliten. Jag fattar inte för inatt har jag verkligen sovit. Jag kan inte vara trött. Eller? Varför kan jag inte vara pigg. Men jag har bestämmt mig för att jag ska vara pigg ikväll. För då ska jag se på film med älsklingen och jag ska verkligen inte somna idag även fast jag är trött. Men jag har laddat upp med lite nötter så jag ska nog klara av att vara vaken en stund iallafall. Men imorgon så blir det att åka till skogen och jobba. Blir att åka vid halv nio så att jag kan börja vid nio sen är det bara att köra så länge jag orkar och ta en liten lunchpaus. Räknar iallafall med att bli klar imorgon runt tre. Så då har jag ju hela kvällen med älsklingen kvar. Det tycker jag låter som en bra ide´. Det är ju bättre att börja tidigt. Men någon måste på minna mig om att jag ska ladda mammas Ipod. För måste nog ha musik annars kommer jag verkligen att avlida. Det vet jag ju redan nu. Undrar hur jag kunde tacka jag igen när jag vet att det är ett helvete. Men jag får tänka KLOCKA eller PRESENT TILL ÄLSKLINGEN. Så ska det nog funka. Men nu ska jag sluta prata om det kanske ;) Ett helt inlägg som inte var så intressant men det var kul att skriva :) Vi får väl se vart dagen leder. Ska iallafall ha idrott snart( fast inte ombytt, lite tråkigt) Jahopp vi syns och hörs lite senare:)

Trött!


Okej jag fattar inte jag är så sjukt trött jag håller verkligen på att somna. Inte alls kul men jag ska försöka att kämpa skolan ut idag. Jag menar det är ju sista dagen idag och allt så jag antar att jag kanske kan komma igenom den hyfsat bra. Men just nu har jag slagigt på ett One tree Hill avsnitt och sitter och glor på det. Kanske ska börja bytta om någon gång men det får bli snart :) Igår blev en het kväll. Först in till Grebo och kolla vart jag ska jobba i skogen( kommer definit gå vilse) Sedan ut till stallet och rida Tingeling. Hem och äta, duscha och sedan bäst av allt träffa älsklingen. Sedan var det bara att sova. Men nu ska jag fortsätta att slappa vidare tror jag!!!

Min dag så här långt!


Älskar den här söta lilla bilden :)

Okej nu sitter jag på min första lektion för dagen. Jag skulle egentligen ha Etik och livsfrågor på morgonen men våran lärare var sjuk. Men jag var duktig och stannade kvar i skolan hela tiden och pluggade som ett as. Är man Nv elev så är det bara att sätta sig ner och plugga. Så jag har pluggat lite matte, så har nu bara 12 mvg uppgifter som jag inte fattar som jag ska kopiera av Lindis imorgon så att jag kan kolla på de i helgen. Sedan så har jag en sida kvar men den ska jag nog hinna med imorgon hoppas jag. Kollade lite på engelska glosorna. Gjorde klart Etik och livsfrågor så det vill säga att jag lämnade in den med. Sedan så satt jag och kollade på lite tyska eftersom det ska vara klart någon gång och det är ju skönt att slippa det i helgen. Men han inte klart med någon uppgift men jag han ju iallafall att börja. Sedan gick jag Lisa och Sirin till matsalen och åt. Och nu sitter man här på engelska lektionen och ska skriva en indledning till en skräck historia. Och jag kan säga att det går inget bra för jag har precis hjärn stille stånd. Men vi slutar om 20 minuter skönt. Och då väntar biologi och sedan tyska. Slutar inte fören fyra det suger. Och då så ska jag ta bussen till Grebo för att kolla vart jag ska jobba i helgen( kommer bli ett helvete men det är väl bara att köra på och tänka penger :) ) sedan blir det direkt ut till stallet med mamma och rida lille tingenling. Hem äta, duscha och förhoppningsviss träffa älsklingen. Man kan ju alltid hoppas!!! :)

Andledningen till att jag inte bloggade imorse var för att jag inte orkade hoppas att ni förlåter mig!!!;)

RSS 2.0