Min mörkaste hemlighet!


Okej nej det tänker jag inte att skriva ut här kan man ju säga. Känner inte riktigt att alla har med det att göra. Men ni måste erkänna att det är oftat lätt och säga lite för mycket till såna man inte riktigt känner. Iallafall är jag sådan. Eller jag var sådan. För nu pratar jag bara med älsklingen( och självklart Hannis och Lindis och alla bra vänner) om mina allra mörkaste hemligheter. Nej men ska jag vara riktigt ärlig så är jag nog inte en person som har värsta hemligheterna. Jag är väldigt öppen. Men jag har svårt att säga nej o.sv. Det vet jag av mig själv!!!! Så det behöver ju inte någon komentera. Vill alltid finnas för andra om de skulle ha det tuff. Ja men ni fattar! Men nu ska jag inte sitta här och babbla på om massa mörka hemligheter!

Idag efter skolan och alla tandläkar besök så har jag tränat skiten ur mig och träffat min sjukling. Skolan gick ändå rätt fort även fast matten och fysiken är rätt så tunga. Hos tandläkaren antar jag att det gick bra. Inga hål men det var en lagning som hade losnat så de var tvugna att fixa till det, men det tyckte jag inte blev bra ändå. Men men det kunde ju har varit värre. Och så får man inte glöma att jag var en super dotter förut och följde med mamma och handlade. Skulle egentligen inte åkt tillbaka till älsklingen. Men jag ville ju se honom mer, och när man är sjuk så ska man ju inte behöva vara själv( han mår väl bra nu eftersom han ska jobba men man kan ju alltid skylla på det) Och jag vet ju att älsklingen skulle ha varit hos mig varje sekund om jag vårre sjuk. Men nu sitter jag här hemma och ska slå på några avsnitt av One Tree Hill( helt beroende :) ) och sticka lite på min tubhalsduk. Men jag ska försöka att hålla er uppdaterade imorgon. Har ju faktiskt håltimme på 2 timmar så det ska jag nog hinna med :)

om du tittar på servitrisen.....

.... börjar du bli gammal. Haha min anteckningsblock har massa roligare ord vitsar. så är man ledsen någon dag är det bara att öppna anteckningsblocket:) och det klagar man ju inte på. Vet inte om det har inlägget är så nödvändigt men det är inte så kul på biologin och så tänkte jag att det bara var att slänga in ett inlagg. Men nu måste jag lyssna. åh vad jag är HUNGRIG!!!!!!!

om du tittar på servitrisen.....

.... börjar du bli gammal. Haha min anteckningsblock har massa roligare ord vitsar. så är man ledsen någon dag är det bara att öppna anteckningsblocket:) och det klagar man ju inte på. Vet inte om det har inlägget är så nödvändigt men det är inte så kul på biologin och så tänkte jag att det bara var att slänga in ett inlagg. Men nu måste jag lyssna. åh vad jag är HUNGRIG!!!!!!!

Tandläkaren!

Se hur det går med min tandläkarskräk går idag då :( Vill inte gå ditt men jag måste väl!!!



Okej nu har man gjort sig iordning för att gå till skolan. Eller ja först ska jag ner till tandläkaren på undersökning för jag tror att jag har massa av håll även fast de inte gör ont så kan det ju vara bra att laga dem eftersom sen får jag ju betala själv :( Inte så jävla kul:( Men jag har pluggat på engelska glosorna så att jag kan dom. Och så har jag gjort några matteuppgifter så jag har bestämt mig för att jag ska inte ta med matten hem idag. För efter skolan så blir det gymmet och sedan så ska jag gå hem till älsklingen och ta hand om min lilla sjukling. Älsklingen är sjuk och jag tycker synd om honom. Även fast mamma inte tyckte att jag skulle gå ditt, för jag kan ju bli smittad och så vidare. Visst jag vill inte bli smittad men jag vill pussa på min älskling ändå :) Så jag går ditt men han kommer inte utanför dörren idag när han är hemma från jobbet. Så jag blir jätte ledsen om han går ut innan jag kommer i eftersmiddag. Hör du det älskling du ska ligga i sängen och se på One Tree Hill hela dagen. Förståt!!!!! Men nu måste jag fixa mig:)

Så var augusti snart slut!

Jag fattar inte att augusti har gått så fort. Jag menar det är ju typ 1 vecka sedan vi slutade skolan för att gå på sommarlov känns det som. Men tydligen har jag snart redan gått två veckor i 2:an. Det känns rätt så sjukt. Men jag får uppdatera lite bättre imorgon tror jag för börjar att bli lite trött/seg. Har iallafall haft taco mys med älsklingen idag. Som man måste ha varje vecka :) Sen har jag bara orkat räkna ett tal matte, sett på massor One Tree Hill. Och så har jag börjat sticka på en ny tub halsduk i rött eftersom mamma var snäll och gick och köpte garn till mig:) Tyvärr så fans inte det lilla så det får vänta:( Men nu måste jag verkligen sova innan jag kommer gråta huvudet av mig själv för att jag saknar älsklingen!!!!!

Dagens goda gärning


Och så har jag gjort två bra gärningar idag :) Jag gjorde macka åt mamma och sedan så ringde jag och väckte min underbara älskling som jag visste skulle försova sig idag eftersom han inte gick och la sig fören halv två. Och jag antar att han inte somnade då heller;) Men just nu sitter jag i sängen och ser på One Tree Hill. Har varit vaken sen klockan sex. Vaknade av mig själv så har hunnit äta frukost och lite sådant. Men funderar på om man ska greppa engelska glosorna. Men jag tror inte det. Får bli att göra det efter skolan idag när älsklingen ska vara i garaget så kan jag plugga glosor:) Inte så kul men bättre att sitta i garaget. Och idag blir det ingen träning utan jag ska vara hela dagen med älsklingen, se om han kanske vill gå en sväng med mig. Och så ska vi ha tacomys ikväll. Kommer att bli alldeles suveränt. Men nu ska jag fortsätta glo på film :)

När man inte kan sova!


Detta syselsatte jag mig med igår natt när jag inte kunde sova:(  Men nu ska jag försöka att sova så att man orkar morgondagen:)

Nya altan möbler!



Nu har jag gått i skolan och varit på gymmet och kört slut på mig. Hahaha!!! Är sjukt skönt att ha tränat efteråt men det är lite jobbigt att komma ditt bara. Men nu har jag ätit och duschat och väntar på att älsklingen ska komma upp för lite mys. Så länge kollar jag på barnprogram :)

Ruttnar bort!


Man kanske ska börja använda sina convers denna vecka? :)
Okej så var första lektionen klar för dagen. Bara tre kvar och så slutar man vid kvart i fyra. Men det ska jag nog klara av. Och så har jag planer på att gå ner till gymmet efter skolan så att man börjar sätta igång kroppen lite. Man kanske ska orka vinter halvåret med. Som jag inte brukar. Brukar bli så att jag går in i dvala och bara äter massor av godis och mat och glömmer liksom bort att träna. Men i år tänkte jag att jag inte skulle göra det. Man måste ju träna så att man kan äta massor av god julmat och så ska jag ju börja äta godis med :) Det gillar vi starkt kan vi ju säga. Saknar att ligga och äta godis ur samma påse med älsklingen. Så vi kan ju säga att jag tänker inte att sluta äta godis igen. Jag ska bara bevisa för mamma och pappa ( och alla andra) som inte tror att jag ska klara ett år.
Men anledningen till att jag inte bloggade i morse var för att jag var så jävla trött. Kunde inte sova så bra inatt eftersom jag inte fick sova med min underbara älskling. Jag saknar honom verkligen jätte mycket. Så jag satt väl uppe och pysslade halva natten. Halv tolv tror jag att jag somnade. Inte as kul men det får väl funka, får sova lite tidigare idag och så ska jag utnyttja min sovmorgon imorgon har jag bestämt mig för. Hahaha nu kanske man ska göra lite nytta nu när man ändå sitter i skolan;)

Ett dygn sedan!


Nu var det ett dygn sedan jag bloggade. Men på helgen så kommer man ut rutinerna så mycket så man kommer liksom inte på något att blogga om. Och det är ju inte jätte kul att bara tjata om samma sak hela tiden. Men jag måste bli lite bättre på att ta lite kort för jag känner att jag kör med ungefär samma bilder hela tiden bara för att jag är för lat för att ta fram kameran.

Gårdagen spenderade jag i soffan med älsklingen:) ingen av oss orkade att åka till Grebo där det var sköna gröna grebo. Ingen kände för att gå omkring i Grebo och bara cirkulera. Men minnen väker det. För föra året så hade man två snälla kompisar som söp ner en. Inga namn nämda men jag hoppas att ni mistänker Emelie och Jossie. Jajja det var en galen kväll kan man ju säga. Kissade på kyrkogården och kändes som om jag skulle snurra omkull vilken sekund som helst ;)
Men iår så tog älsklingen och jag bara det lugnt framför tvn och jag tror att jag somande vid halv tio:( Rolig flickvän man är eller inte!!!!

Idag har jag inte gjort så himla mycket kan jag inte påstå. Vi vaknade typ vid elva halv tolv. Har varit nere i gargaet och plugga lite, när älsklingen skruvat bil. Eller ja han tvättade den från alla mossa. Och så har jag varit i stallet och longerat Tingen. Och nu är jag ny duschad och har precis fått i mig lite lövbiff och pommes och väntar på älsklingen:) Jag hoppas att vi kan ta en riktig mys kväll ikväll, eftersom imorgon börjar ju skolveckan igen:( Men jag tror jag ska lura med mig älsklingen ner och handla lite nötter. Känner att jag får vara onyttig sista dagen på veckan( även fast jag var det igår med ^^)

Man kanske ska uppdatera?


Hemska matte, men mammas jobbarkompisars barn ( kanske en aning långsökt) sa att matte C är svårast. Så man får väl hoppas att det släpper sen. Eller vad tror ni? Kommer jag att få kämpa såhär mycket ända upp till matte E. Man kan ju alltid hoppas på ett NEJ ;)

Okej man kanske ska vissa att man lever på denna blogg. Annars finner jag inte så stor mening med att blogga, eller hur känner ni;) Men idag har jag faktiskt inte gjort så mycket även fast jag gick upp klockan 7.45. Det är fan hemskt att gå upp så tidigt men mamma och jag skulle ju åka ut till stallet. Så det var bara att hoppa upp. Eller man kan väl inte påstå att man hoppade upp precis men jag kom ju iallafall upp. I stallet gick det väl hyfsat bra. Jag red ju utan bet idag eftersom Tingeling var hos tandläkaren i måndags och ska gå utan bet i minst en vecka. Jätte kul. Men jag red ut med mamma och Jeane på sidpullen. Och jag måste säga att det gick väl hyfsat. Visst hon slängde och stretade med huvudet( vilket hon kommer att få igen imorgon när jag ska ut) men det var ju inte så att hon sprang iväg ifrån mig bara för att jag inte hade bett i munnen så det borde väl vara ett gott tecken eller? :) Men känner mig så grymt taskig eftersom hon inte har några skor så ömmar hon ju sönder när man rider ut:( och det är ju inte världs kul. Men vi försökte så gott det gick. Men sista biten som vi skrittade satt jag bara och kukelurade men benen fritt hängande och dinglande. Det är så skönt för hon är så lugn hela tiden och man kan liksom göra lite som man känner för:) Och är det något som är läskigt så är det bara det att då flyr hon inte utan då väljer hon att gå och kolla vad det är. Det tycker jag är lite kul. Så jag hoppas att mamma inte tröttnar på Rusan så att vi kan fortsätta ett tag till. Skulle vilja hinna vara där ute mer men jag hinner liksom inte. Blir lite svårt då:( Men när vi kom hem så hoppade jag i duschen åt lite köttfärsås och så åkte vi mot Ullvåsa hela familjen. Och mamma fick äntligen sina nya ute möbler. Så pappa ska hämta dem på måndag. Ska försöka att fixa en bild på dem då:) Men vi kör väldigt mycket på vit och grått måste jag ju säga. Hela altan är i dessa färger och nu även bordet och stolarna. Men jag har hunnit att lämna in Etiken och gjort lite historia. Eller mest bara läst för att det har varit intressant. Och så hoppas jag att älsklingen kan läsa igenom min engelska så att jag kan mejla den till Linda. Men imorgon hoppas jag att älsklingen vill vara i garaget för jag har massor av matte som jag verkligen måste göra tills på måndag. Och så har jag ju självklart glosor. Den är rolig men jag ska försöka att hinna med det imorgon. Och så ska jag med mamma ut till stallet. Men nu är jag hungrig älskling så kan du ringa någon gång;) Har iallafall gjort en fruktsallad som jag tänkte äta ikväll. Smaskens! Det borde ju vara bättre än godis/ nötter el? :) Men nu kanske man ska gå och klä på sig något ;)

Bakade igår!





Orkade inte stan

Okej jag orkade inte stan efter att vi hade kommit hem från norrköping var alldeles slut i benen även fast vi typ inte hade gjort något. Vi såg på 3D film som man fick as ont i huvudet. Men nu har jag fått i mig lite lunch och ska gå och lägga mig och se på One Tree Hill:)

Min superhjälte


Okej jag tänkte att jag skulle hinna att slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar mig bort mot skolan. Jag menar idag åker vi ju till Norrköping och ska kolla på något museum. Kan nog funka! Efter det så blir det stan med lite shopping hoppas att jag hittar något men nu måste jag springa:)

Ännu en dag!


Måste säga att jag är väldigt sugen på att baka, har inte gjort det på jätte länge ju!!!!!

Okej jag kan väl inte på stå att vi gick in så mycket för det här men det gick ändå bra. Vi kom lite närmre
varandra om vi säger så :) Och det är ju alltid ett plus. Nu överväger jag om jag ska börja städa lite åt mamma. ska man vara en så sött dotter kanske. Jag tror att jag gör det och så ska jag försöka att få med mig pappa och handla men just nu så kokar han kaffe så det kan nog ta ett tag. Men lite senare sen så får vi se vart kvällen lider. Vet iallafall att idag ska jag träffa älsklingen:) Kommer att bli mysigt och jag tror att vi ska äta kina mat:) Men det får vi väl se! Men nu ska jag nog ta mig upp ur sängen som jag tillbringar alldeles för mycket tid i! Men hoppas att ni har haft en bra dag:)

Snart engelska

Jag sitter och kollar rakt ut i väggen. Snart borjar engelskan och jag har inte alls någon lust att ha engelska idag är sjukt seg kan man ju säga:( men man får hoppas att aktivitet grejen inte tar sådan jävla lång tid, för jag vill komma hem och baka lite. Men nu borjar engelskan:(

Äggmacka


Okej så var man uppe igen och ska gå till skolan som en vanlig unge. Tyvärr så börjar jag halv nio idag så det blir ingen sovmorgon. Men om man tänker efter vilken lektion det är så är det nästan värt att gå på den. Har ju etik och livsfrågor och den är ändå rätt kul. Men sen är det lite segt eftersom vi har hålltimme i två timmar. Men jag har redan bestämt mig för att jag inte orkar att träna idag. Känner mig inte i tipp topp för det. Menar jag har inte sovit s mycket i natt eftersom jag har saknat min underbara älskling. Som tyvärr jobbade över igår( och då menar jag inte lite) utan när jag skulle gå och lägga mig så hade han fortfarande inte kommit hem. Men kunde ändå inte sova så låg och smsa med älsklingen när han kom hem.
Ajja idag är man ju som sagt inte as pigg. Men jag tror ändå att det här ska lösa sig på något sätt. Har ju bara etik  och livsfrågor och engelska idag. För sen så är det någon programlagsaktivitet. Kanske kan bli kul eller inte! Men vi slipper ju de vanliga lektionerna. Och förhoppningsvis så får vi sluta lite tidigare än fyra:) Kanske 3, man kan ju alltid hoppas. Eller vad säger ni mina kära läsare :) Och när jag kommer hem så ska jag bara ta det lugnt fram till att älsklingen kommer hit. Hoppas bara att han gör det idag för annars blir jag riktigt ledsen kan man ju säga!!! Funderar på att inviga mitt kakfat idag. Och baka tre sorters kakor. Men bara till älsklingen. Varför skulle jag annars baka? Men nu kanske man ska ta och börja göra sig i ordning. Ska ju snart hoppa iväg till skolan.

Ensam och övergiven...

Just nu så känner jag mig inte så glad!!!!

men man kan ju inte säga som älsklingen iallafall. Ensam övergiven och oälskad. För det vet jag att jag inte är även fast älsklingen jobbade över på vår mys kväll och inte hörde av sig fören nu. Så nu ska jag sätta mig och plugga lite engelska. Kanske börja skriva på nästa recension eller något. Eller så ska jag bara ligga och kolla på One Tree Hill som jag hade tänkt att gör hela kvällen. Dock hade jag väl inte planerat att ligga själv i sängen men det får väl funka. Vet ju iallafall att älsklingen mår bra. Och han jobbar ju och jag vet ju att han brinner för det. Hoppas bara att jag kan få en god natt puss innan jag somnar. Men nu ska jag fortsätta att se på film tror jag.

Skulle inte tacka nej till det här om jag inte hade haft min underbara älskling:)

Har ni tänkt på en sak att One Tree Hill måste ju ändå vara en av de serier som jag tror är mest verkliga( eller överhuvudtaget sådana serier ) Tycker att Nahtan är så himla gullig igenom hela säsong 1 och ända fram tills att Haly och han börjar att bråka. Det är verkligen en drömkille måste man säga!!!! Och jag skulle inte tacka nej till hans armar. Det sexigaste som finns på en kille/ man är stora muskliga armar. Hahaha nu vet ni ju vad jag tycker ;) Men de bästa armarna har älsklingen:) Men nu måste jag verkligen forsätta slappa för att inte börja gråta!!!

Vilse i skogen bland alla skuggor!


Stekt ägg och ett glass mjölk är det bästa som finns efter att ha varit på gymmet. Tur att man fick det till middag :)

Okej så illa är det kanske inte men här ute i Åtvidaberg( typ landet för alla er som inte vet vart det ligger) så kan man ju fan bli mörkrädd. Är ju fan nästan mörkt redan nu. Och vart jag än går hem från skolan så är det alltid massor av skog runt omkring. Så att man kan säga att vägen drunknar i alla skogens skuggor. Och då är det ju inte svårt att gå vilse ;) Men nu sitter jag nu duschad i min säng och har precis ätit lite kvällsmat. Mycket gott måste jag säga. Har även hunnit att träna och skrivit klart min bok resension. Nu måste någon bara läsa igenom den. Och så ligger matten på skrivbordet och ser så där hemskt onskeful ut. Men jag tror inte att jag orkar att sätta mig med matten efter allt igår, behöver en paus från den. Så nu tror jag att jag slår på ett One tree hill avsnitt medens jag väntar på att älsklingen ska komma upp( han kanske kan få komma hem fört;) ) Men nu blir det One Tree Hill!!!!!!! :)

Japp så var det skola for min del!

Just nu sitter man i skol bänken som vanligt och jag kan ju inte påstå att det är världs roligt. Hade ju gärna gjort något annat än att sitta här. Nu sitter jag iallafall och ska börja min biologi lektion. Kunde ju varit bättre men Lars är ändå än av de bättre lärarna så man får väl se det så. Och som jag.säkert har skrivt förut så tror alla lärare att mqn bara har det ämnet. Men nu ska jag lyssna på Lars.

God morning sunshine!

Ska man baka kladdkaka?


Okej idag är jag riktigt deperimerad. Jag menar jag orkar inte gå till skolan. Så kanske man ska säga. Men idag så slutar vi faktiskt tidigt. Kvart i tre och det säger man ju inte imot. Kan nog bli riktigt bra, jag menar jag hinner ju att träna till fyra med. Och ikväll så ska jag inte ens öppna läxböckerna för idag ska jag bara ha One Tree Hill mys med älsklingen och bara ta det lugnt med honom.

Gårdagen blev inte så lyckad för jag fick damp på matten och det där med prestationsångest kan man ju säga att jag har. Men det får jag ta tag i någon annan dag. Det var nog bara att det har blivit lite flr mycket nu precis i början av skolan. Jag hoppas att det lägger sig snart. Annars blir jag galen!!!! Man brukar väl säga att tvåan är värst. Hoppas att min familj kan stå ut med mig i ett år när jag kommer näst in till hänga mig. Men man får väl hoppas att man överlever något år till iallafall.

Men som sagt idag blir en slappis dag. Kanske ska man baka något när man kommer hem? Eller ska man göra det imorgon kanske? Jajja vi får se vart dagen lider efter skolan och träning. Och om 45 minuter så ska jag gå till skolan. Så nu ska jag bara glå på barnprogram en stund! Hahaha typsikt mig!

Grönt och vitt


Det gör mig galen!

Jag blir snart deprimerad på riktigt. Jag har gått i skolan hela dagen och när man kommer hem så ska man sätta sig och plugga matte och man fattar ingenting. Det är inte sådär jätte kul kan man ju inte påstå. Jag dör. Jag fattar verkligen ingenting. Jo G uppgifterna men vill ju ha minst vg. Men jajja. Nu har jag iallafall fått i mig lite mat och ska snart åka till stallet med mamma. Men ska försöka att sätta mig och skriva lite bokresencion nu eftersom det kan vara skönt att vara klart med den. Eftersom jag redan har läst ut boken så har man ju en sak mindre i huvudet! Men nu ska jag sluta svamla och göra någon nytta :)

Snart så blir det skola!


Japp så har man gjort allt klart allt som man ska göra innan man ska gå till skolan :) Det känns väldigt skönt. Men jag är inte så tagad på att ha fysik det första jag har idag:( Plus att jag inte slutar fören fyra idag. Det känns inte så där jätte pepp. Men jag hoppas att jag kommer att klara dagen. Idag så kommer jag inte att gå ner till gymmet för jag kommer inte att orka det och så måste jag hem och städa, stallet och sedan så ska jag träffa älsklingen. Och så antar jag att det är massor av läxor med. Kul!!!!! Men nu ska jag sätta mig och ta det lugnt den sista halvtimmen:)

Hinner inte med!


Okej det är svårt att hinna med att blogga nu när man går i skolan. Jag menar igår så fick vi matte läxa det första vi fick på matten och så fick vi veta att vi ska ha prov om två veckor. Det känns ju inte jätte kul om jag ska vara ärlig men det funkar väl. Jag menar vi går ju iallafall i skolan.
Men igår så var det uppropp och sedan vanliga lektioner. Slutade inte fören klockan kvart i fyra. Men Etiken var jätte kul:) Det kommer nog att bli en rolig kurs :) Efter så orkade jag till och med att gå ner och träna. Och det känns lite i kroppen idag. Sedan så blev det att fira Annie. Så igår han jag inte att träffa älsklingen mer än att ge honom en puss när vi kom hem från Annie. Och sedan så la jag mig typ och pluggade lite matte och somnade som en stock. Men nu sitter jag här. Och ska nog börja att plugga lite innan jag ska fixa iordning mig och går till skolan med Lindis. Och ikväll blir det stallet och träffa älsklingen. Idag kommer jag inte att prioritera skolan alls!!!!

sitter i skolan

Japp så satt man i skolan igen. Inte så kul men det funkar väl. Dock så känner jag att matten är lite överdriven. Men vi kämpar på så gott det går:) efter skolan tänkte jag att jag skulle försöka att dra mig ner till gymmet och se hur det går. Menar jag har ju inte tränat på hela sommaren:( inte så smart, men nu tar vi tag i det här;) men nu ska man kanske fixa iordning dig för matten!

LEDSEN!

Vet inte ens varför jag loggade in. Kände bara att jag ville göra något för att bli trött så att jag kan somna så jag får lite sömn. Men som det ser ut så kommer jag inte sova något inatt. Och vet ni varför. Jo för att jag inte får sova med min underbara älsklingen. Och mina tårar har runnit min kind sen 20.20 bara för att han åkte. Jag skojar inte jag gråter fortfarande. Och det bara för att jag saknar älsklingen! Känns bara skit just nu och jag kände att det kanske hjälpte om jag fick skriva av mig lite. Jag menar det brukar ju funka när jag eller ledsen eller bara saknar älsklingen. Det får än liksom att komma in i sig själv och tänka på saker som man kanske inte skulle ha tänkt på innan. Man kommer ihåg saker som någon har sagt till en när man var lite och så. Och bara för det så kom jag och tänka på vad morfar sa till mig när jag var så rädd och ledsen för att det aldrig funkade med Jackie. Att hon bara sprang iväg från mig och gjorde allt som jag inte ville. Om man kollar tillbaka på den tiden så gav mamma och pappa mig väldigt mycket. Red en gång i veckan lektion för Pernilla . Fick vara med på varje läger som jag ville. Fick nya skor och kläder till stallet bara för att jag tyckte det var kul. Jag var med på alla övernattningar och allt sådant med. Måste ha varit en hel summa pengar. Så just nu när jag är ledsen så är jag tacksam för att de fortfarande betalar min tandborste ;)
Morfar sa alltid att om man älskar något så mycket så att det gör ont så måste man låta den gå fri. Och kommer den tillbaks till dig så vet du att de är sann kärlek.
Och jag tror på morfar för att när Jackie och jag kom överens så kom hon varje dag i hagen även fast jag hade släppt henne fri att gå i hagen precis vart hon ville.
Så jag tror att man måste våga släppa iväg det man älskar allra mest för att det ska bli sann kärlek som håller för alltid. Jag tror inte att man kan hålla stryp kopplet på varandra. Man måste ändå få ha ett liv vid sidan av sin relation. Eller hur? Och jag vet att skolan kommer att bli tuff och allt möjligt. Mycket läxor och lite tid för min underbara älsklingen som alltid ställer upp. Men jag vet att om han verkligen älskar mig som jag älskar honom så kommer han att förstå att jag älskar honom även fast jag inte kommer ha så mycket tid för honom nu när skolan börjar. Om han verkligen älskar mig så kommer han att förstå att läxorna är viktiga för mig och låta de ta den tiden det behöver. Och vänta på mig tills jag pluggat klart. Och verkligen stöta mig i vått och torrt. Jag hoppas att han vågar att släppa taget om mig och lita på att jag älskar honom och att jag kommer vara hos honom varje sekund jag har tid. Jag kommer aldrig att springa ifrån honom utan alltid komma ett steg närmre honom.
Hoppas att han förstår mig och jag ska verkligen göra allt för att vara så mycket som möjligt med honom.


Märks det att jag har skol ångest? Nej inte alls. Men bara så ni vet jag har inte skol ångest för att träffa mina underbara klasskompisar utan det är för tiden. Det kommer kännas så fel att inte kunna träffa älsklingen varje vaken sekund. Är bara rädd att det ska bli för mycket skola så att jag inte vet vad jag ska göra. Men jag hoppas verkligen att det kommer att lösa sig. För det kommer det väl älskling? För utan dig vill jag INTE leva!!!!!


Kommer att vara en trött tjej imorgon i skolan . Bara så att ni vet för kommer inte kunna sova ett skit!!!!!!!

Sista dagen på sommarlovet!


Okej jag måste erkänna en mörk och hemlig hemlighet. Jag har döds ångest för att vi ska börja skolan. Hur kan jag Nv:aren Andrea Grönqvist inte vilja gå tillbaka till skolan. Nej jag bara skoja klart som fan att bara för att man är Nv:are så är skolan ens enda allt. Jag skulle inte tro det även fast det är många som tror det. Men det känns lite jobbigt att behöva börja skolan imorgon hade gärna varit ledig lite till. Men man får väl se det positivt är ju inte arbetslös iallafall. Men jag har ett problem har ingen jävla aning om vad jag ska bli. Men jag hoppas att det ger med sig om ett år eller så.

Men idag har jag verkligen inte gjort ett skit :) Riktigt jävla skönt måste jag säga:thumbup: Åkte till stallet och fixade med Tingeling som förövrigt ska till tandläkaren imorgon. Ska bli kul att se hur det går Blev att rida ut en sväng med mamma och Jeane men alla hästarna var nog lite halv galna idag skulle jag tro. Men jajja jag flög ju inte av men nästan. Är inte så lätt alltid att rida en treåring som har sin egen vilja och vill göra som den själv känner för. Så ställde lite krav i galoppen och hej ho vad vi kunde flyga i luften. Men jag lever ju det är bara min rygg som kanske är halvt död med det märker jag väl imorgon när jag ska ta mig ur sängen ;) Eller vad tror ni? Sedan när vi kom hem så var det lunch dags så blev att göra lite mat och äta. Sedan gjorde jag något som jag inte kommer att kunna göra på länge. BADADE! Är så jävla skönt att bara lägga sig ner med en bok och ta det lugnt och ha en stund för sig själv. Det gillar jag att göra en söndag när man inte har något att göra. Och självklart så sitter man hemma hos älsklingen nu. Kan man ju säga är skönt eftersom i natt så kommer jag inte kunna sova hos älsklingen. Jävla skola!!!! Men det blir mysigt mysigt i kväll så man får väl hoppas att man inte saknar honom allt för mycket i natt bara. Senare ikväll så ska vi köpa köpmat och så hoppas jag att det blir lite godis mys( nötter för min del) och sedan massor av One Tree Hill avsnitt. Kommer nog att bli en lyckad kväll!

Gårdagen blev faktiskt inte så tråkig som jag trodde att den skulle bli. Så det är ju alltid ett plus. Jag menar jag trodde allvarligt att jag skulle dö borta i Norrköping men det gjorde jag ju inte. Hade kul ända fram till att Alva och Elsa åkte hem. Eller i början var det väl inte så jävla kul eftersom man var tvungen att hälsa på alla gamla människor. Men när väl maten kom in så flöt allt på riktigt bra. Och Anne hade hyrt in en trubadur som var jätte duktig, så Alva jag och Elsa dansade ända fram till elva. Fast de små tog ett fika stopp på glass. Var faktiskt riktig kul. Dansade faktiskt riktigt mycket. Fast det blev lite senare att åka hem. Mormor sa vid 22.00 men vi åkte inte hem fören 23.40 men det var det nästan värt. Fick se mormor och morfar dansa tillsammans. Det var en upplevelse som inte händer så ofta så det var faktisk riktigt kul :) Och så dansade dom runt med lite olika. Och Matte och Morfar måste verkligen gå en danskurs. Men de är roliga att kolla på. Sedan åkte jag upp till älsklingen och myste där innan jag somnade i hans famn. Det gillas starkt.

Men nu kanske man ska ta och vara lite social med älsklingen :) Bilder från igår ska ni kanske få se ikväll om jag får lägga över bilderna från mammas telefon. Man kan ju alltid hoppas ;)

Mot min vilja !


Okej nu har man fixat sig klart för att vid kvart i fem kunna åka imot norköping:( helt mot min vilja. Så jävla tråkigt, jag offrar min sista sommarlovs kväll genom att åka ditt och fira Anne som fyller 50 år. Hade hellre varit med älsklingen men jag hoppas att jag kan krypa ner i hans famn ikväll och mysa riktigt ordentligt. Eftersom jag börjar skolan på måndag så kommer jag inte att kunna sova hos honom imorgon natt. Och det kommer att vara helt hemskt. Menar jag kan inte somna utan min underbara älskling och när jag sover så känner jag alltid så att han ligger bredvid mig och om han inte gör det så får jag lite smått panik i sömnen. Så det kan bli intressant och se hur det ska gå. Menar det kommer att bli sjukt svårt att vänja sig vid att sova ensam. Tur att man kan sova fredag lördag. Men nu ska jag sluta babla och göra mamma sälskap när hon har beslutsångest. Tack älskling för att du valde vad jag skulle ha på mig :)

Dags att vakna!


Baksidan på min dagbok han jag att fixa igår med:)

Okej nu är det verkligen dags att ta tag i dagen. Nej jag skulle inte tro det :) Idag blir det att slappa sönder tills jag ska åka och fira morfars syster i norköping. Roligt eller inte:( Hade hellre varit hemma men nu ska älsklingen och jag slå på One tree hill och mysa ner oss i soffan efter en god frukost:)

Dagbok!


Åka buss!


Och så slutade det att fungera att lägga upp bilder men ni fick ju framsidan av min dagbok. Men det kommer mer bilder när den vill fungera igen :)

Okej jag har varit hemma nu ett tag. Kom precis hem när det började att regna så ni förstår säkert att jag har varit hemma ett bra tag. Har hunnit att äta mat och pysslat lite. Tyvärr så hade de inte något lila garn kvar så vi får väl se hur det går med det projektet. Men just nu så får det väl stå still så länge eftersom jag inte har något garn att sticka med men jag ska åka in nästa fredag med älsklingen( kanske man får väl se men vi har pratat om det) Och då så ska jag köpa en till färg kan jag tänka mig, min super snälla mormor är ju gullig och betalar allt garn som jag vill ha. Men jag hittade ett par nya byxor och en tröja. Tyvärr inte till mig själv utan till Filip den sjuke. Men det var mamma som sa att jag skulle köpa det. Var inne på Bikbok och skulle prova en hoodtröja men när xs var för stort så gav jag upp. Kom iaf hem med lite pyssel till dagboken och clipboken. Så det var ju alltid ett plus kan man ju säga. Men just nu har jag precis gjort klart allt pyssel och gör en kladdkaka med förlite socker i åt familjen. Vad har ni gjort idag då?

Ätit frukost!


Japp så har man nu ätit frukost. Rätt så skönt att ha gjort det. Men har ingen anning om vad jag ska hitta på idag eftersom jag har stickat klart alla garnnystan som jag köpte, så funderar på om jag ska åka in till stan och köpa ett till. Men så vet jag inte om jag ska göra en till eller om jag ska vänta lite ;) Vilken färg tycker ni att jag ska köra på då? Har en brun, grå, mörkröd, lilla, en blommig. Men då blir det att gå och kolla på lite saker som jag kan pynta dagboken med. Ska bli riktigt kul om jag hittar något som jag verkligen vill ha. Men jag ska gå bort och fråga mormor lite om stickningen. Så det blir nog bra :) Men ska jag in till stan så åker jag inte fören på eftermiddagen när mamma och pappa är hemma med brorsan: Känns lite taskigt att lämna honom ensam när han är så sjuk. Men han mår lite lite bättre iallafall så det är ju på bättrinings vägen kan man ju iallafall säga:) Det tycker vi om. Men nu så trr jag att jag ska slå på en film för jag är så jävla trött så jag håller på att somna. Eller om man ska passa på att pyssla lite eftersom det hinner man ju inte när man går i skolan och har massor av läxor. Det lutar nog åt det hållet. Men jag ska försöka att uppdatera lite bättre idag än vad jag gjort de senaste dagarna :)

Vart svänger vägen?


Har ni tänkt på en sak? Ja för en gångs skull så har rubriken och bilden något med texten att göra. Ibland är det ju så svårt att bara komma på rubriker som passar till det man vill skriva, och ibland är man bara för lat för att ta kort ;) Men hur ska man egentligen kunna veta vart ens livsväg svänger? Det är något som jag har funderat över länge. Jag menar hur kommer det sig att allt händer just i en stund. Och har verkligen allt en mening som man gör? Om jag bråkar med min kompis, har det verkligen så står betydelse för vår vänskap längre fram i livet? Typ sådana saker som jag sitter och tänker när man är trött och inte har så mycket att tänka på :) Tänk om jag aldrig hade svarat på älsklingens sms när jag blev så RÄDD!!!! Hade det varit annorlunda idag då? Hade älsklingen och jag varit tillsammans då? Åhhh sådant här är fan farligt att tänka på man blir bara helt förvirrat. Men nu när jag skriver så har jag nog konstaterat att allting har en mening för annars så skulle det inte hända. Även fast det kan vara jobbigt ibland. Jag menar alla stunder i ens liv är ju inte alltid lyckliga. Nae nu måste jag fan sluta tänka så slår på en film och stickar lite på min halsduk!

Japp så var klockan 3


Okej fy vad dagen har gått fort idag. Det är ju sjukt hämskt eftersom jag börjar skolan på måndag( lite ångest) men det ska ändå bli kul att komma tillbaka till skolan, men läxorna och alla prv kan man ju gärna slippa! Har hunnit att städa toan, mitt rum, varit i stallet och sticka lite. Så dagen har ju inte varit förgves. I stallet gick det svin bra och Tingeling skötte sig as bra. Tog en riktig lång sväng med mamma, Pernilla och Jeane. Det var skönt det med :) Men nu ska jag skriva lite i min dagbok och sedan så ska jag pyssla med den nya. Och så har man självklart kvar att damsuga och moppa golvet. Men måste skriva ifatt dagboken lite ;) Har varit slarvig och det är ju inte så där jätte bra. Tror att jag ska dra en vända till stan imorgon för att köpa mer garn till min tubhalsduk som jag stickar. Den jag håller på med just nu blir lilla men jag funderar på att köpa garn så att jag kan göra i två till färger. Tror att det kommer att bli bra :) Men nu ska jag nog vara duktig och göra något vettigt. Även fast det inte är världsa kul :(

Varit hemma hos Hanna!


Denna blev det inte för den var jätte FUL!!!

Okej nu är man hemma från Hanna som man har spenderat kvällen/natten hos. Jag och Linda åkte ner till falerum i går kväll för att spendera lite tid med Hanna. Först var vi nere i stallet lite, mockade och kollade på när Hanna longerade Fille. Sedan blev det upp och bara se på film och snacka skit. Lagade kycklingtaco, det var himmla gott måste jag ju säga om jag ska vara ärlig. Fast i början så såg det inte så gott ut. Men det funkade alldeles utmärkt. Blev en rikigt lång filmkväll med mycket prat och allt. Filmerna var riktigt bra. Sedan sov vi och i morse så var det Lindis Bindis som inte kom upp ur sängen. Vi åt frukost och sedan fixade vi oss iordning. Gick ner till klädhuset för att kolla om jackan jag vill ha hade kommit in men det hade den inte. Det var lite synd tyckte jag :( Sedan så var det bara att vänta på tåget. Hem till Åtvid, hunnit äta lite lunch, klippa gräset och skrapat lite dörr ;) Men nu ska jag bara vänta på att mamma ber om hjälp med det sista med dörren.
HIttade inget specielt i stan. Men kom hem med en ring( superfin men skulle dock vilja att den skulle sitta på vänster handen :love: ) Och sedan så fick jag ett nytt dagboksblock av mormor som jag ska pimpa lite. Och så har jag hittat de tallrikar som jag ska spara på( som fin tallrikar) Men nu ska jag nog göra något vettigt. Ni kanske kan få en bild på ringen lite senare idag :P

Mina senaste fynd


Ny plånbok som förhoppningsvis ine böjer mina kort ;)

Tröjan och scarfen är nya( även en grå som jag inte orkade att ta kort på :) )

Tubhalsduk i en härlig färg

Tänkte att ni kanske ville se mina senaste fynd som jag har hittat. Tyvärr har jag ingen bild på den nya t-shirten men här kommer lite nytt :)

Är det någon vaken?

Okej jag har konstaterat att det är något fel på mig. Hur fan orkar jag att gå upp vid sex när jag inte ens behöver gå upp. Jag tror att jag redan har svaret eftersom jag verkligen älskar älsklingen. Det går inte att beskriva. Men jag kan inte vakna utan honom för då känns det helt tomt. Och jag kan definitivt inte somna utan honom. Det är som att försöka men att man inte kan blunda. Så jag sover så mycket bättre med älsklingen. Tyvärr så börjar ju skolan på måndag och jag får inte längre sova hos älsklingen. Vilket jag tycker är lite synd eftersom jag inte kommer att kunna sova något i  veckorna då. Men det fattar ju inte mamma och pappa. Men de kommer väl på det någon gång i livet. Men det kan ju ta ett tag och jag antar att vi redan har flyttat hemifrån då.



Men just nu så sitter jag och gör ingenting. Funderar på om man ska packa lite saker att ha med sig till Hannis eftersom jag troligtvis ska sova där inatt. Vi ska iallafall ses när jag kommer hem från stan med mamma och mormor. Så jag hoppas att mormor eller mamma kan köra mig och Lindis ner till Hannis Bannanis. Men det kommer att bli mycket kort och mycket skoj. Har ju inte träffas Hanna sen vi gick på sommarlov. Så det ska bli skönt att träffa henne. Men nu är det väl bara att börja packa och göra sig i ordning för att åka in mot staden. Ska kolla på lite smått och gott i stan och hoppas verkligen att jag hittar något. Jag har en liten lista :)
Men vad ska ni göra idag? Skulle egentligen ha klippt gräset men vi får se hur det blir med det ;) Hoppas mamma förstår så får jag klippa det imorgon när jag kommer hem :) Hörde att det skulle vara fint väder idag och det klagar man ju inte på :thumbup: Men nu kan jag inte sitta här och slöa utan nu får det bli att börja göra något vettigt :tired:

Kolla på i stan:
- jacka från Vila( hoppas att de har fått in den men troligtvis inte :( )
- randig tröja från Bikbok ( älskar verkligen randigt)
- bruna skin leggins från Gina ( kan det bli snyggare)
- en beige tröja från Hm ( som jag redan har en gul)
- massor av gudliga armband från Hm ( är så jävla snyggt ju :) )
- en gul bläckpatron till skrivaren är ett måste
- ett nytt dagbboksblock eftersom mitt jag har börjar att ta slut

Ja det var väl allt men man kanske hittar något mer fint när man ändå är igång och letar. Man kan ju alltid hoppas! Ha en bra dag allesammans! :) ( går tyvärr inte att ladda upp bilder :( )

Korvstroganoff med ris!


Okej nu var det kväll igen och jag håller på med kvällsmaten. Ska bli riktigt gott med korvstroganoff med ris. Blev ingen gräsklippning eftersom det nästan började att regna men jag har hunnit att städa hela huset( förutom toan) men jag tyckte att det var en bra arbetsinsats. Ett + för mig. Men nu så håller jag på med mat till Filip så att han får i sig något sedan så ska jag förhoppningsvis hem till älsklingen och sova där. Men dagen har varit bra idag och hoppas att ni har haft det bra ni med :) Men nu måste jag verkligen hålla koll på riset ;)

Klippa gräset!


Okej jag vet att min uppdatering inte har varit den bästa men jag har verkligen inte orkat att uppdatera. Har inte haft något intressant att skriva om och det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag försöker bara att ta vara på de dagar som är kvar av mitt sommarlov. För om en vecka så kommer jag sitta i skolbänken igen. Men det ska bli kul att träffa alla klasskompisar men plugget skulle jag nog gärna hoppa över! Det ger jag verkligen tummen ner för :thumbdown:. Menar det är inte ens någon mening med att ge elever så mycket läxor men det är ju inte en jätte lång termin som ur är.

Men idag så vaknade jag upp oss älsklingen helt seg och sliten jag trodde att jag skulle somna om så fort jag öppnade ögonen. Men jag kom upp med lite hjälp av älsklingen. Väl hemma så åt jag lite frukost och sedan så somnade jag om så sött i min säng. När jag sedan vaknade till vid tio så hade mamma och Filip varit på vårdcentralen och Filip hade fått veta att han hade körtelfeber. Stackars honom jag tycker verkligen synd om honom. Kommer typ ta en månad för honom att bli av med febern och när han väl blir frisk får han inte hålla på med några sporter eller något för om han slår imot mjälten(?) Så kan det gå illa :( Så jag tycker så jävla synd om honom. Men mamma och jag åkte ut till stallet. Och det gick bra att longera Tingeling:) men imorgon så tror jag att jag ska rida lite med efter att jag har longerat henne. Väl hemme så åt vi lite tacos. Men nu ska jag gå och hjälpa mamma och klippa gräset ( för att få min månadspeng i augusti :/) Men nu måste jag börja klippa gräset så att det inte kommer en stört skur snart för det ser nästan ut som det:( Men vad sysslar ni med en måndag som denna?:)

 


Okej nu har vi vaknat!


Kanske ska man baka lite? :)

Japp älsklingen och jag sov nog lite länge idag eller vad säger ni ;) Vi vaknade inte fören mamma ringde och väckte oss och då var klockan halv ett. Var länge sendan vi sov så länge :) Men det var mycket skönt att sova ut. Men älsklingen var rätt så oromantisk imorse, så fort vi vakna så skulle vi åka och köpa frukost. Inget mys pys som vanligt. Men det får man väl leva med. Men jag förstår honom eftersom han ska jobba imorgon så ville han väl inte att hela dagen skulle försvinna eftersom han ville fixa i garaget idag med. Så nu sitter man här och har precis ätit frukost och sagt hej då till älsklingen. Kändes tungt bara att säga hej då för en stund. Men det får la funka. Och nu så ska jag pyssla vidare med mig så får vi se vart dagen tar oss :)

Tårarna i ögonen och kramp i magen!


Okej jag har konstasterat att jag har ett allvarligt problem. Jag är världens sämsta flickvän men jag menar idag har jag bara varit trött och tjurig. Hur kul kan det ha varit för älsklingen :( Inte alls så kul :( Måste verkligen skärpa mig! men just nu sitter jag och har tårar i ögongen för att jag mår så illa och det krampar i magen. Det är inte jätte kul kan jag ju inte påstå. Vill ungefär bara att man ska kunna äta snart annars kommer jag at tina bort. Tror även att brorsan har smittat mig för jag kallsvettas så jag ska be älsklingen och känna i min panna snart. Känner mig inte alls bra. Vill bara dra täcket över huvudet och försvinna in i mina drömvärldar. Kan man göra det mon tro :) Det skulle inte sitta mig helt fel. Men jag tror att vi ska äta nu så tjing a ling:)

Är det något fel på mig?

Jag lovar att jag drömmer samma dröm varje natt. Det händer inget annorlunda utan hela drömmen ser exakt lika dan ut. Det utspelar sig alltid lika. Den är helt sjuk men jag vill verkligen med att den ska slå i uppfyllelse. Men jag ska försöka att förklara den för er.


Jag vaknar upp en riktig sommar morgon i en jätte stor säng fult med massor av kuddar och mysiga täcken. Och när jag har vaknat till ordentligt så går jag upp och tar på mig lite kläder så att man kan gå ut i köket och där står älsklingen och gör frukost till oss båda. Hela rummet är i sådan där gammal still som in en stuga ni vet. Känns som om vi är på landet. Vi sitter och äter frukost när älsklingen säger:
- Idag ska vi in till Visby och bara ta det lugnt sitta vid hamnen och bara ta vara på den underbara dagen som är utanför.
Så vi gör oss i ordning och allt sådant och så sätter vi oss i bilen och åker förbi det fina vattnet som verkligen glänser av solen. Ser ut som om någon har tappat massor av diamanter i havet som gnistrar i solen. När vi kommer in till Visby så går vi runt på stan och bara tar det lugnt. Shoppar lite gran och äter god mat. Det börjar närma sig kvällen och vi går till Ica för att köpa lite mat till kvällen och sedan åka vidare hem. När vi har köpt allt som älsklingen sa att vi behövde så han vi ta en glass vid hamnen och bara sitta och kolla på alla lyx båtar. Och allt är helt perfekt, inte vart en droppe regn på flera dagar så det är jätte varmt i luften och blåser inte det minsta. Vi sitter precis vid vatten kanten och har fötterna i vattnet och sitter bara och skrattar åt vad den andra säger. När vi har fått i oss våra glassar så åker vi vidare till vår lilla stuga.
Jag får order att jag ska klä på mig något varmt och mysigt så att jag inte kommer att frysa på kvällen. Så det är bara att gå och klä på sig något varmt. Väljer såklart mjukisbyxor och en riktigt tjock tröja. Och när jag är klar så har älsklingen packat kylväskan med massor av mat och tagit fram två solstolar och säger att
-Vi kan väl gå ner till stranden och grilla?
Så vi traskar iväg ner mot stranden med all packning. Och vi ser ut som små troll :) Väl framme så tänder vi på vår en gångs grill och väntar på att det ska få bra glöd. När allt är klart så slänger vi på varsin hamburgare och sitter bara och pratar och tar det lugnt. När de är genomgrillade så äter vi hamburgare med bröd och bara har en underbar kväll vid stranden. När solen börjar gå ner så frågar älsklingen om jag vill ha lite godis och det vill jag ju självklart ha. Som den sockerråttan jag är :D och när han vänder sig om mot mig så går han ner på knä och frågar om jag vill vara förlovad med honom. Jag blir helt rörd och börjar gråta och kastar mig i hans famn och svarar JA :love: Hur skulle man kunna säga nej till en sådan underbar man?

Det är vad jag drömmer varje natt. Det är så himla skönt att drömma det, för jag vill verkligen vara förlovad med älsklingen. Bara att nu känner man sig lite liten men om ett år är man arton och älsklingen och jag har varit tillsammans i två år. Då känns det lite mer seriöst. :blush: eller har jag fel?
Jag vill verkligen det, men man får väl se hur det blir i framtiden. Men man måste ju få drömma om vad man vill :)
Visst jag är lite konstig men jag vet att det är någon där ute i världen som förstår mig :thumbup:

Ligger i koma!


Okej jag skojar inte jag ligger typ i koma så jävla trött är jag. Jag känner mig så taskig mot älsklingen eftersom han körde hem mig från garaget men jag lovar jag höll på att somna av att bara sitta och kolla på honom och ännu värre blev det när jag skrapade färg på vägarna. Men jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Men idag blir det ingen Keep it Loud för jag orkar verkligen inte det. Så ikväll blir det att äta kräftor med älsklingens familj och några och sedan bara ta det lugnt med älsklingen. Men nu tror jag att jag ska försöka att städa upp i mitt rum och sedan så ska jag lägga mig i ett varmt bad. Så jävla skönt.

Går kvällen blev himla bra mycket prat och sådant. Dock åkte jag hem 21.40 eftersom nästa buss inte gick fören 23.40 så det känndes som om jag ville komma hem lite skapligt för jag var jävligt trött måste jag erkänna.

Men nu måste jag börja städa tror jag. Eller ska man gå och bada först? Det får vi väl se :)

Går inte att ladda upp bilder så ni får det lite senare ikväll kanske :)

Sitter och fikar!


Som den tanten jag är så har jag börjat sticka lite :)


Eller man kanske inte får säga så eftersom jag inte fikar jag sitter bara och kollar på när alla andra fikar som vanligt. Men vid julafton blir det andra bullar kan jag ju lova. Men idag så hittade jag inte så mycket i Falerum. Men en t-shirt och en tubhalsduk. Super snälla mormor som köpte mig det. Men tyvärr så fans inte jackan som jag ville ha tyvärr. Men jag tror att man kanske kan få med sig brudarna ut till Ikano och kolla där om den finns. Förhoppningsvis så kan de följa med ditt ut när vi ändå är i stan. Men det ska bli kul att träffa Izza och Linda ska med in. Kommer att bli svinkul så vid tre tar Linda och jag bussen in till stan. Hej hopp! Men nu ska man kanske vara lite social eller?

Varför inte lyxa till det!


Varför kan man inte lyxa till alla dagar i vecka istället för bara på helgen. Så imorse när jag åt frukost så lyxade jag till det. Hällde upp min drickyoghurt i ett glass och tog fram ett sugrör. Så mycket godare bara för att det såg lite roligare. Just nu har jag precis klätt på mig bara för att vi ska ner till Falerum nu och kolla om det finns något roligt där. Har en känsla av att det kommer att göra det. Hoppas desutom att jag hittar en höstjacka. För jag har verkligen inte någon. Så det kan bli lite krisigt nu när hösten kom så fort. Men vi får väl se om jag kommer hem med några fynd idag. Det brukar ju bli så men igår var jag duktigt och köpte ingenting. Det tyckte jag var jätte bra men nu måste jag fixa det sista. Ska ju in till Izza direkt efter. Om hon är vaken såklart :) Men jag ska försöka att uppdatera ikväll men gör jag inte det så kommer jag tillbaks imorgon :)

Vad ska man skriva?


Jag har så svårt att veta vad jag ska skriva om. Det är jätte svårt att komma på något intressant att skriva om. Jag menar det händer inte så mycket fräna saker i en tonårings liv. ( inte här i lilla Åtvid) men man försöker väl så gott man kan. Men ni kanske förstår att det blir lite svårt att komma på nya saker. Och visst svävar det omkring tankar i mitt huvud jämnt men det kanske inte är sådant som man skriver ut på Internet. Men jag hoppas att ni förstår. Men jag ska försöka att hålla bloggen levade eftersom jag tycker ju att det är kul!

Just nu sitter jag i köket och gör soppa( lammköttfärs soppa, världens godaste soppa enligt mig) Var inne i stan med Emelie en sväng men jag hittade inget som jag verkligen ville ha så det blev inget köp. Och dom hade inte fått in jackan på Vila så jag hoppas verkligen att de har fått in den på klädhuset. Man kan ju alltid hoppas :) Annars vet jag att jag kommer att bli ledsen eftersom jag tycker att den ser perfekt ut på bilden. Men jag hoppas att man kanske kan hitta den imorgon. Emelie hittade iallafall lite smått och gott. Och jag ska nog köpa mig ett par "godis" trosor med volanger med. De var så himla söta. Hoppas Izza och jag kan gå ditt imorgon ska ju in och träffa min lilla vän då :) Vi åkte hem när båda tyckte att vi hade kollat klart. Men i Grebo gick vi av och åkte med älsklingen hem. Han att springa in på Ica för att köpa en fralla till soppan och nu sitter jag här :) Så dagen har väl inte varit allt för ansträngande men jag är fortfarande trött. Så ikväll väntar en myskväll med älsklingen och nötter. Kan det bli bättre okej då det kunde vara riktigt godis men vi tar ett steg i taget!

Bilden ni ser ovanför är den jackan som jag verkligen vill ha så jag hoppas att den finns. Visst är den ur läcker! :) Vad tycker ni är den värd 900 kr :S

Mot stan!


Japp så var man hemma igen. Sitter och äter lite fylld fralla till lunch. Måste säga att det är super gott. Har varit i stallet men det har väl gått bättre kan man ju säga. Vi kom inte alls överräns. Men men så är det ibland. Har varit nere och handlat oxå. Man är ju en duktig flicka. Och nu efter maten så ska jag hoppa i duschen. För Emelie och jag åker in till stan ett varv. Mycket trevligt. Men nu kan jag inte sitta här och dagdrömma ;)

Hemma igen!


Jag orkade verkligen inte blogga mer igår jag kände bara inte för att logga in och sätta mig och skriva jag visste liksom ine vad jag skulle skriva så jag tyckte att det var lite onödigt då. Jag gjorde ju inte mer än att sitta i soffan och frysa. Ingen riktig höjdare om jag ska vara ärlig!

Men nu sitter jag här hemme igen efter ha sovit hos älsklingen inatt( med tyvärr så jobbar han så det är bara att gå upp) har hunnit att äta frukost och bara lagt mig i soffan nu för jag är så jävla trött. Men jag hoppas att jag snart piggnar till eftersom jag ska ut och ta hand om Tingeling och köra ett riktgit pass med henne. Efter lunch någon gång så blir det att träffa Emelie lite. Ska bli mycket trevligt har ju inte setts sen midsommarafton. Vi får väl se vad vi hittar på. Men nu ska jag sova lite :)

Japp så var det lunch nu med!


Ge mig snälla^^

Jag förstår inte vart alla mina sommarlovs dagar har tagit vägen. Jag menar jag börjar skolan om mindre än 2 veckor. Det känns faktikst lite hemskt om jag ska vara ärlig. Jag menar det ska ju vara sommar länge( även fast jag längtar till hösten då man kan ligga inne i stora tröjor och mysa med älsklingen) men iår har vi verkligen inte haft någon sommar. Mycket regn och kylla. Nästan ingen värme och sol. Det tycker jag inte om. Fast vi hade tur med vädret när vi var iväg. Värdet hade inte varit så bra på hela sommaren. Det är bra att pricka den veckan då :) Så det hissar vi. Men idag så gick jag upp tidigt eftersom älsklingen skulle åka iväg till jobbet och jag vill inte ligga kvar hos honom när han inte är hemma. Så jag var hemma vid 6.40 ungefär. Sedan dess har jag ätit lite frukost. Ridit Tingeling och sedan så har jag även hunnit att måla det sista på alta( är pytte lite kvar som jag inte kan måla eftersom det regnar) Sitter och äter lunch nu, hamburgare med bröd och spelar på älsklingens facebooks gubbe bara för att han blir inloggad när man ska gå in på facebook hela tiden. Vilken onskeful flickvän jag är. Nej jag förstör inget jag hjälper honom bara :) men nu tror jag att jag ska gå och bada för jag är riktigt trött :( Vad har ni gjort idag då än så länge?

Jag är inte vaken!


Jag vill bara medela att jag är verkligen inte vaken. Men det gör ju inget en sådan här dag. Jag menar det går ju ändå ine att göra något åt det. Och man kan ju inte göra något när det regnar^^. Nej men jag har ju faktiskt fixat innan idag så nu behöver jag inte ha dåligt sammvete över något. Det ända är kanske att jag inte har tränat idag men det orkar jag verkligen inte nu( är lat idag med) Men jag övningskörde med mamma innan vi åkte ner och handlade. Det gick väl helt okej börjar att få framåt. Men jag känner att det är skönare att köra med pappa men mamma funkar med helt okej. Körde på grusvägen till Långnäs idag. Och fick till och med backa ut bilen själv. Var lite kul. Men nu blir det film!

Nu är min dejt slut!


Har även hunnit att baka en kladdkaka till min underbara älskling som är iväg och jobbar. Hoppas att han tycker att den är god sen bara för har lagt ner massor av kärlek på den. Har till och med använt min nya form. Ser ni vad det är? Ett hjärta så klart :)

Har hunnit att plocka upp i rummet så nu är det strålande fint. Sedan var det bara att sätta sig och och plugga på den hemska fysiken. Inte kul alls. Men nu har jag bara några uppgifter kvar( och de jag inte kan). Så nu ska jag bara ta det lugnt. Och kanske kan man orka att göra något mer som att åka ner till gymmet( eller så åker jag med mamma och Jeane till stallet) Man får se vad som händer. Har iallafall fått i mig lite lunch nu och ska följa med mamma ner och handla när hon är klar. Är så sjukt trött men jag antar att älsklingen är det med så att vi somnar tidigt ikväll. För inatt vägrar jag att sova ensam. Men nu ska jag fortsätta att sitta på min stol och sova. Jag lovar jag skulle kunna somna bara sådär. Så funderar på sen att gå och lägga mig framför tv och se på barnprogram :) Det är mycket kul att göra det när man är trött eller sjuk. Borde ta något piller så att jag vaknar till lite eller vad tycker ni ;)

Mina fynd!


Här är min underbar igelkott TAGGE som jag fick av älsklingen på Gotland. För att han är världens

bästa pojkvän. Så honom ska jag gossa med när älsklingen inte är hemma :)


Underbara detaljer på mina skor de är hel underbara. Har lika dana som pappa nu. Stolt dotter :)


Mina fynd idag. Vad kan det vara? ;p

Går på dejt med min läxbok nu!


Okej nu börjar vi dagen. Den ser inte ut att bli så kul eftersom att det är jätte jätte mulet ute och ser ut att börja regna. Inte jätte kul. Men jag ska försöka att hinna fixa iordning lite idag när älsklingen ändå jobbar. Typ fortsätta med den hemska fysiken. Jag lovar jag skulle kunna ta självmord bara för att slippa läsa det på mitt sommarlov. Det skulle inte vara svårt alls! Men ska nog börja med att städa upp lite i rummet så att det ser skapligt ut igen. För jag har en tendens till att stöka ner så himla mycket när jag är hemma så först blir det städning. Och så ska jag se om jag pallar gå ner till gymmet en sväng( det vet man aldrig men ska försöka att vara duktig :) ) Har fått i mig lite frukost så det är väl bara att börja antar jag. Fy fan jag kom på att det kommer ju att bli svin tufft på gymmet har ju inte tränat på as länge. Får se om jag får med  mig mamma med då kan det ju alltid bli lite roligare :) Nej men nu hinner jag inte sitta här mer. Hoppas att ni har en bra dag idag så ska jag försöka att överleva tills ikväll!

Ska nog krypa ner i sängen!

Okej nu börjar jag att bli riktigt trött men inte sådär så att man kan sova ordentligt. Jag lovar att jag saknar min älskling så sjukt mycket det är nästan stört. Jag har bara lust att springa upp till älsklingen och krypa ner oss honom. Jag vill verkligen inte ligga här ensam. Och jag som tänkte att det kunde vara skönt att gå och lägga sig lite tidigare idag. Jag går fan och lägger mig tidigare när jag är med älsklingen och jag sover fan mycket bättre. Jag undrar när jag ska lära mig att man ska sova med älsklingen för att få bästa sömn. Men Tagge och jag får göra ett tappert försök till att sova gått inatt. Jag tror redan att jag har misslyckats totalt. Men det är värt ett försök. Ligger här iallafall med svullen mage( hata mensvärk det borde fan förbjudas) Men ikväll har det väl inte riktigt blivit som planerat. Eller vad säger du älskling. När älsklingen och jag hade varit och handlat lite så körde han hem mig så att jag skulle kunna packa upp väskan och bara träffa mamma lite eftersom det var ett tag sedan.

Har faktiskt bara sovit själv utan älsklingen i 14 dagar sedan nationaldagen. Tycker ändå att det är  för mycket. Så nu blir det att sova hos honom resten av sommarlovet( och en dag nere hos Hanna :) ska bli kul att träffa henne igen eftersom vi inte setts sen sommarlovet började.

Fixade det och sedan så plockade jag i ordning i rummet och lite sådant. Prata lite med mormor och allt sådant. Blev lite köttfärslimpa till kvällsmat med familjen. Och sedan har jag väl bara suttit och väntat på att älsklingen skulle bli klar med sina saker. Men första gången han kom upp så ringde hans mamma och ville att han skulle köra han till jobbet, och då höll jag på att måla mina naglar så jag valde att stanna hemma. Och när han kom andra gången så hade han kört på en spik så då var han tvungen att åka och bytta däck och sedan var kvällen slut eftersom han skulle hem och laga mat inför imorgon då han ska jobba. Men jag ångrar verkligen att jag inte sov hemma hos älsklingen inatt ni fattar inte hur mycket jag saknar honom. Det blir så konstigt inuti en när man inte är med älsklingen det är svårt att beskriva. Men han ringde iallafall några gånger när han höll på att fixa allt. Och tycker han är jätte duktig för han kokade pasta helt själv( med lite stöd av mig på telefon :) ) men jag antar att ensam tid är bra med. Tycker bara inte om det längre. Eftersom jag kan göra allt när älsklingen är med så känns det så onödigt och konstigt att sitta själv på sitt rum. Jajja har iallafall hunnit att börja på min fysik läxa som vi hade över sommarlovet. Bara 150 sidor kvar känns det som. Men det ska nog gå bra. Ska försöka att göra klart det den här veckan iallafall så att sista veckan blir ledig. Nej nu måste jag sluta babbla för jag måste gå på toa och sedan hoppa i sängen.

Slänger in en bild på älsklingen och mig bara för att jag saknar honom så sjukt mycket. Snälla kan du inte komma och sova hos mig :)
Älskling jag saknar dig sjukt mycket :(

Bästa Vs Sämsta med semestern på Gotland

Okej jag tänkte summera min semester lite för er även fast ni har fått hänga med under hela semestern så tänkte jag göra det ändå. Har inge bättre för mig så jag sitter och äter nötter ( tyvärr snart slut) och försöker att tänka på något annat än min mens värk och min underbara älskling. Så jag tänkte att jag skulle skriva lite här på bloggen. Ni får se mina fynd imorgon. Har gjort ett tidsinställt inlägg på förmiddagen någon gång.

Vi börjar väl med det värst. Finns inte så mycket men det är en sak som jag har "stört" mig på hela semestern och det är älsklingens mormor. Hon går och plockar i ens saker för att det ska vara rent och snyggt. Och det kan jag tycka är väldigt väldigt obehagligt. Jag menar jag vill ju inte att hon ska veta vad jag har för underkläder och så vidare. Det är ju en annan sak om älsklingen ser dom (A) och sedan har hon hela tiden klagat på att vi går upp sent på dagarna. Men det har ju varit för att vi ändå har varit uppe sent på kvällarna. Lite jobbigt att höra det när man är på semester. Och jag dissar verkligen sängen vi har sovit i den har verkligen varit värdelöst. Och när man skulle åka någon stans med henne så var det bara massor av stress av att man var tvungen att skynda sig på. Lite jobbigt för jag menar på en semester ska man ju bara ta det lugnt och inte ha någon tid att passa :) Och det värsta på hela semestern är att hon har varit så tjurig. Förlåt älskling men det har varit lite jobbigt!!!!!!

Det allra allra bästa har varit att jag har fått spendera så mycket tid med älsklingen och att jag har fått träffa älsklingens släkt så mycket nu( på mammas sida men det är bara den han träffar) All mat vi har ätit har ju inte heller suttit fel. Den har varit så himla underbar. Det är nästan så att man längtade igår efter enkel mat. Typ som pannkakor, köttbullar med makaroner. Snacka om att man har ätit ute mkt då :) Men det är väl så det ska vara när man är på semester. Och jag hoppas att jag får komma tillbaka nästa år med. Och det bästa då är att jag får gå på krogen med älsklingen. Vilket innebär att man kan åka ut lite senare. Och det bästa är att jag blir fylletaxi åt älsklingen. Och det kan nog vara rätt så mysigt. Men bara om han inte klagar på min körning. Och något som har varit ett plus är att jag har ätit massor av glass. Vakna med älsklingen varje morgon är heller inte ett minus. Det har varit en helt underbar semester helt enkelt.  Och jag hoppas att jag får åka ditt nästa år med älsklingen med^^


Jag tror jag går i sömnen

Japp nu var man hemma från stan. Ändå rätt så sköt att både älsklingen och jag är så snabba när vi är i stan. Typ in och ut och så är man klar. Hittade lite inne på Hm som jag tänkte vissa er ikväll någon gång om jag inte somnar alldeles för tidigt. Vi han att hälsa åä André på sjukhuset också. Inte gjort speciellt mycket mer vet bara att jag är så sjukt tävla trött så det är ju stört. Om jag inte visste bättre skulle jag fanns trio att jag drömde allt och går i sömnen. Men nu ska jag fortsätta att sova i älsklingens baksätet medans han sysslar lite med bilen. Hoppas att alla ni har det bra så ska jag uppdatera mer ikväll.

På väg in till stan

Nu har älsklingen väckt mig, han ville inte förstöra hela dan eftersom han ska jobba imorgon. Tycker synd om honom. Ätit lite frukost, vägde mig för att se hur mkt jag hade gått upp under veckan med god mat. Vissade sig att jag hade gått ner 1kg. Den är bra. Men nu ska jag vara social med älsklingen.

Hemma i älsklingens rum!


Just nu sitter jag i älsklingens rum och är helt slut. Vi har verkligen bara åkt omkring idag med bil och båt. Men när vi hade varit och sagt hej då till Jocke och dom så åkte vi och lämnade några kuddar som Christians hade lånat. Sedan bara det av mot Visby. Jag hittade ett par sjukt snygga skor( som jag hade kollat på nelly.com och jag hittade ett par lika dana snaka om tur) Så det blev mitt fynd på Gotland för iår. Men jag har ändå hunnit att spendera ( exakt) 1500:-. Lite lagom och lätt. Vi hittade inte så mycket annat, men vi han att äta lite mat, fick en igelkott av älsklingen :) och så träffade vi någon som städade bilar så vi var med honom eftersom att det regnade. Var någon Christian kände. Och så när vi skulle gå och äta glass så började det att regna ännu mer men jag fick iallafall min sista glass för i år även fast jag blev lite blött på köpet. Sen när vi skulle gå bort till terminalen så blev vi alldeles dyg sura så vi letade upp älsklingens mormor och så var vi tvugna att bytta om. Riktigt skönt. Hem resan på båten gick riktigt fort för vi såg på skepps bion. Det var Rio som visades, kanske inte världens bästa film men den duger för att fördriva tiden. Bil färden hem var väl inte jätte kul för älsklingens mormor var så himla tjurig. Men nu sitter jag och är helt sliten och väntar på att bullens varmkorv ska bli klar för jag är vrål hungrig. Men sen blir det väl att sova antar jag. För både älsklingen och jag är rätt så trötta och det är ju en dag i morgon med. Hej hopp god natt!

Att införskaffa tills man flyttar hemifrån


/Andrea Grönqvist

Hej då Gotland vi ses nästa år!




Nu har klockan ringt och vi ska gå upp för att göra oss iordning för att åka. Inte alls så kul men jag menar det har varit en underbar vecka även fast jag har slagit i huvudet och allt möjligt. Men jag hoppas att jag får komma tillbaka med älsklingen nästa år. Det skulle inte sitta helt fel. Men nu ska man väl hoppa upp ( gå på toa för håller på att pissa på mig ;p ) äta lite frukost, packa det sista. Sen så blir det att åka till Gunilla och dom och säga hej då till Jocke och alla. Och iväg mot Visby. Kan nog bli trevligt ändå även fast man ska åka hem ;) Ska iallafall äta min sista glassidag med. Ska bli super gott. Ska köpa världens största. Hoppas att ni har en bra dag. Och ta det lugnt och sola inte allt för mycket. Här ska det iallafall regna så solen lär väl inte lyssa allt för mycket. Och ett helt under är att jag inte har bränt mig. Men jag har heller inte sollat :( men det är så tråkigt ;)

Shorts


/Andrea Grönqvist

Hel grillat lamm med älsklingens släkt

Japp nu sitter man borta i Gunilla och Jans trädgård och väntar på att bli serverad grillat lam. Det är ju så sjukt gott att grilla helt lamm. Det kan jag verkligen rekomendera till er som aldrig har smakat det. Är en speciell smak som man verkligen inye får missa i livet. Just nu sitter man,helt ensam ute i trädgården. Några är iväg och spelar golf( älsklingen bland annat) och resten vet jag inte vart de är. Men det ska bli sjukt gott med lamm sen som jag säckert redab har sagt 10.000 gånger men det är verkligen så gott så man får upprepa sig. Gårdagens kväll blev god mat (jag skojar inte jag åt massor) lite kubb spel och sedan gick älsklingen och jag hem och la oss. Dock har jag lite problem att sova på huvudet för jag har rätt så ont o det och jag tror att jag har fått världens blåmärke i huvudet. Inte alls så skönt. Men jag hittade väl en ställning som jag kunde sova på så det är inga problem. Idag har älsklingen och jag inte gjort ett skit. Vi tog ett varmt bad och har bara tagit det lugnt. Nae nu är det bara att bita ihop även fast mensvärken krampar i både mage och rygg. Huvudet ska vi inte ens prata om. Jag trodde att det hade blivit bättre men just nu känns det hämskt. Hela bakhuvudet känns som om det hänger och jag kan inte ens peta på det för då är det så jag typ börjar tjuta. Så jag hoppas att det inte är ngt allvarigt. Det känns tungt som det kan göra när man inte druckigt något vatten fast bara där jag slåg i. Men man ska väl inte klaga för vill inte att älsklingens ska gå hem tidigt idag :( så idag säger jag inget om att jag har ont även fast jag hållet på att dö. Men nu ska jag,sätta mig och prata och vara social ;)

Jag hissar och dissar!

Okej detta är ett tidsinställt inlägg för jag hoppas att jag är ute och har massor av roligt med älsklingen på Gotland. Så jag tänkte passa på att göra en hiss och en diss lista. Som jag tycker!

Hissar

-grillat: jag menar hur kan man inte tycka om grillat? Man borde grilla mer på vintern med tycker jag!
-sol och bad: Älskar när det är varmt, så nästan vattnet är varmare än luften. Bikini människa är jag!!
-semester/ lov: bara känna att man inte behöver göra ett skit!
-klänningar: byxor är inget man gillar på sommaren!

-själförtroende: skönt att känna att man duger!
-pengar och shoppnig: Skönt att känna egna pengar som man kan handla upp utan dåligt sammvete!

- mysiga mornar med älsklingen och frukost: Frukost och älsklingen i sängen är ju det bästa som finns^^


Dissar

-brända axlar: inte så jävla kul att se ut som en kräfta när man ska vara brun!

-regn: det är ju ingen ärligt sim kan säga att man älskar regn, men ibland är det mysigt
-snart höst: vill ha mer sommar ju vi har ju inte fått ha någon riktig värme i år.

-tvångst känslan att behöva bära smink: okej jag har ingen men jag antar att det äör många andra tjejer som har^^
- tråkiga sommar jobb: Det har jag verkligen lyckats att få tag i i sommar. Men pengar är pengar.
/Andrea Grönqvist

Bikinis


/Andrea Grönqvist

Behövligheter


Köpte mig en ny stor nessesär. Väldigt behövligt kan jag ju säga. Och dess utom så fyllde jag på den med massor av behövligheter. Så som nagelskas, nytt smink, lotion och hårinpackning o.s.v.
/Andrea Grönqvist

Bland alla 08

Nu sitter vi och väntar på att det ska bli mat. Grillat mumms mumms men jag känner inte att jag passar in så mkt bland alla 08 med märkes kläder och smink. Själv sitter man i älsklingens tröja och mina vita byxor. Hoppas att det är mat snart :)

Bland alla 08

Nu sitter vi och väntar på att det ska bli mat. Grillat mumms mumms men jag känner inte att jag passar in så mkt bland alla 08 med märkes kläder och smink. Själv sitter man i älsklingens tröja och mina vita byxor. Hoppas att det är mat snart :)

Kollat på Raukar















Idag så har älsklingen och jag haft en riktigt sovmorgon. Så jävla skönt fast jag är fortfarande helt död. Tror att jag börjar bli sjuk. Men man får väl hoppas att det inte är så. Men idag har jag varit iväg med älsklingens och hans mormor. Men jag tror att han aldrig mer kommer att åka på semester med henne( hon är fan lika jobbig som hela min släkt tillsammans, förlåt älsklingen men det är så ) Men det var lite trevligt men hon tjatar i ett på stackars lilla älsklingen. Men nu har jag fått sett raukarna( har ingen anning om hur det stavas men det får gå) Sedan blev det glass i Hemse. Den var mycket god. Så den ger jag ett stort plus till.

Bestick


Hittade dessa grillbestik när vi var i Ullared. Riktigt bra att ha när man ska flytta hemifrån ju^^
/Andrea Grönqvist

Bilder från dagen!








Gått upp minst två kilo

Ni kanske förstår vart jag vill komma med min rubrik. Jag skojar inte jag har säkert gått upp 2 kilo av all god mat som vi har ätit. Äter dubbelt så mkt som jag gör när jag är hemma så mamma borde vara riktigt jävla stolt över mig. Och det bästa är att jag känner mig inte ett dug tjock(som jag gjorde förut)men på tisdagen så börjar hård träningen igen och man ska börja få in rutinen att gå till gymmet(och läsa en jävla massa fysik :( ) men vi har iaf varit inne nu i Visby och käkat så mkt jag bara orkar. Sedan så försökte vi att bada men det var så kalt så vi ska ditt imorgon men jag ska försöka att uppdatera med bilder.

På väg mot Visby

Japp nu var kvällen här igen och vi är på väg in mot Visby igen. Dagen har varit mycket bra och det har varit strolande sol med inga moln. Har träffocke och Josephine. De var riktigt snälla så det var inget att vara rädd för. Efter det blevdet att åka hem och göra taco, tyvärr hade vi( okej jag) köpt fel taco krydda så det var jävligt starkt och smaka chili och vitlök. Var väl ingen hitt att äta det men vi fick i oss lite. Bar av mot vattenland. Väl inne så konstaterade vi att det inte fans så mkt att göra eftersom det inte bara fans en pool att gäsa i. Men vi åkte typ två saker och sedan fick jag hjärn.skackning. Inte så kul. Bara för att jag var så liten så flög jag omkring lite så jag slåg i hyvudet massor. Inte specielt kul. Vi badade lite, la oss och solade och sedan så åt älsklingen en hamburgare och vi åkte in mot Visby. Mådde inte så bra kan man ju säga. Men älsklingen hittade go cart så han åkte det. Sedan så åkte vi mo tBianca för att hämta henne.var nere och kände på vattnet så nu är vi i Visby för att äta och sedan blir det att åka och bada. Hoppas ni har det bra så bloggar jag mer när vi kommer hem.

Från Gina!


199kr/st
/Andrea Grönqvist

Måste införskaffas till hösten!


/Andrea Grönqvist

Underkläder!





Underkläder är alltid bra att ha^^
/Andrea Grönqvist

Ätit frukost!

Nu har man ätit frukost, 2 rostat med smör och ost. Det är vad vi har ätit till frukost när vi har varit på Gotland. Riktigt smaskigt^^ Idag vet jag inte riktigt vart planerna drar sig. Vet iallafalll att vi ska träffa Bianca ikväll och så får vi se vad som händer sen. Hoppas att ni har en bra dag idag iallafall :)

Gårdagen var jätte rolig! vi skulle först in till vattenland på knippbyn, men påvägen in så fick vi veta att det kostade 500kr, så vi struntade i det och skulle till en annan strand istället. Men där var det jätte kallt så vi bytte om till mjukiskläder^^, sen drog vi in mot visby igen och stannade på några affärer påvägen. När vi var i visby och skulle ta en fika så var båda jätte hungriga, så älsklingen tog en hamburgartallrik och jag tog grillspett med pommes. Den bästa mat jag någonsin käkat! vi ska kanske käka där ikväll med bianca och på söndag när vi åker hem.  Men efter en liten olycka så drog vi oss hemåt och fixade lite, sen blev det film och bara ta det lugnt! riktigt skönt!
Bilder ligger upplagda från igår!

Idag har vi nu bestämt att vi ska till vattenland, vart billigare idag när vi bara ska in till vattenland. men först blir det att laga tacos och sen blir det att åka igen. Kanske tar med mig kameran men vi får se.



/Andrea Grönqvist & Marcus Skogh

En dag då vi inte har gjort ett skit!


Vi var och kände på hur varmt det var i vattnet. Kallt!

Lilla jag vid havet

Var massor sten i havet

Jag och älsklingen

Älsklingen

Bytte om till mjukis och pippitröja sen^^

Min underbara mat

Fast älsklingens mat var nog godare, ska äta det på lördag^^

Sen blev det varsin sandwich när vi kom hem och jag åt två mackor( bra kvällsmat :p )

Svårt att komma på!

Har ni tänkt på en sak att det är alltid lika svårt att komma på en present åt den man älskar. Men iår så har jag den perfekta åt älsklingen. Jag ska köpa ett dubbeltäcke och ett eget påslackansätt. Hoppas att han blir nöjd med det! Dock blir det lite dyrt men det är han värld!


Allt kommer gå på runt 1500:-( VILKEN TUR DÅ HAR JAG JU BÅDE FÖDELSEDAG OCH JULKLAPP KLAR^^)
/Andrea Grönqvist

Vill ha från NELLY






/Andrea Grönqvist

Gina kör Silver!


/Andrea Grönqvist

Är vakna!


En bild på älsklingen när vi väntar på den goda pizzan( blev kebebtallrik på samma ställe på kvällen med Bianca)

Nu har älsklingen och jag vakna till ordentligt och ska hoppa in i duschen snart och göra mig lite fräsch. Vi ska även gå och handla snart för ikväll äter vi mat här hemma( blir så jävla dyrt att äta ute varje dag ju) Men idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Vi ska iallafall se till att gå bort till Gunilla och säga grattis till henne eftersom hon fyller år idag. Men jus nu sitter jag och svettas ihjäl. Vädret är lika fint som igår men med några fler moln. Så vi får väl se vad vi hittar på idag. Jag är lite sugen på at åka till vattenlandet innan jag får min mens :( tråkigt värre men det är sådant som är männskligt anntar jag^^

Igår som ni kanske förståd av rubriken så var vi i Visby. KOllade i alla små affärer och sedan på de varckra husen och utsikterna. Tyvärr hittade jag inget men älsklingen hittade massor av kläder. Blev en god pizza till lunch som älsklingen och jag delade på. Blev spöad i minigolf med 11 poäng. Det är ju nästan skamligt :p men det är sådant som händer. Han även att äta min första glass för i år. En kula melonglass( har sagt att jag brytter inte mitt förbud om jag äter glass på Gotland har ju semester ju :) ) Så min plan är att äta glass varje dag för det är super gott. Han även att träffa Bianca( min kusin) som har varit här på Gotland och jobbat i över sex veckor. Tycker det är starkt. Var kul att träffa henne med och planen är att vi ska ner torsdag eller fredag och fika lite där och bada om det är fint väder. Så det kan nog bli himmla lyckat!

Men nu måste jag verkligen sluta skriva för måste skynda mig att hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka och handla och hitta på något kul med älsklingen idag med! Säger bara att Gotland är nya Spaninen för mig!!!! Hoppas att ni har en bra dag idag så ska jag försöka att släng upp en bildbomb ikväll som jag gjorde igår så har ni ju ett hum om vad vi gjort^^

Vattenglas!


Köpte fylle glas( tycker dom ser ut som det eftersom man blir yr av att bara kolla på dem) Och de stora har mamma köpt för länge sedan åt mig. Fast på min beställning^^ Men jag köpte små glasen så att jag kan ha dem som vattenglas eftersom jag inte har några sådana när jag flyttar hemifrån!
/Andrea Grönqvist

En dag i Visby!














Kakfat!


Hittade änligen mitt underbara kakfat. Inte så stort men det får duga. Tyckte det var fint med rosorna på. Och nu har jag ju kommit på att jag måste inviga det. Så snart blir det kakkalas hemma hos mig^^
/Andrea Grönqvist

Sova på Gotland


Nu har älsklingen och jag badat och ska krypa ner i sängen och sova. är faktiskt riktigt trött nu när man slappnar av lite. Men allt har gåt bra. Pappa körde oss till hamnen. Och älsklingens mormor kom och hämta oss eftersom vi bor med henne. På båten hade vi ju tänkt att äta kebab men det fans ju självklart inte kvar. Men vi åt det när vi kom i land till kvällsmat^^ För maten på båten var verkligen överpris kan man ju säga och den var ju inte jätte god. Men nu har jag övervunnit min båtskräck för denna gång och ska krypa ner och sova för jag är as trött nu!


Framme på Gotland!










Om en timme...


... Smäller det. Fatta att då packar vi in allt i bilen för att åka till färjan. Och när jag går av färjan så kommer jag inte att vara på fastlandet längre. Fatta vad läskigt. Jag ska ut till en liten( okej kanske inte liten men ändå) ö mitt ute i havet. Tänkt om det kommer en stor våg som slukar hela Gotland. Visst inte för att det kommer att hända men ändå. Nej det ska bli jätte kul jag är bara lite nervös över att jag kommer bli åksjuk eller något sådant. Brukar inte bli det när jag åker färja. Men som ni redan vet så har jag världens resfeber. Och jag vet inte varför. Men jag antar att det är för det är faktiskt första gången jag åker iväg( en längre sträcka och sover över) själv utan mamma och pappa och lill brorsan. Så det kanske är det jag är lite nervös tror jag. Och det hjälper ju inte att jag inte har en anning om vart jag är eftersom jag aldrig har varit på Gotland. Men det ska bli riktigt kul. Och jag hoppas att älsklingen kan vissa mig mycket av Gotland så att jag kan ta massor av kort så att jag kan vissa er som inte har varit där. Inklusive pappa och brorsan. Mamma har inprincip levt på Gotland alla sommrar som morfar tävlade med hundarna. valla får är fan fränt att se när man tävlar i bara att alllt har blivit så mycket sämre än förr. Det var bättre när morfar tävlade för då var inte hunden bara en maskin utan även en familje medlem. Nu bor nästan alla vallhundar i hundgård och man får inte gulla med dem. Tur att morfar inte är sådan för man måste ju få gulla med söta vovvarna: Hur kan de känna värme och kärlek annars? Morfar klappar ju till och med sina hundar även fast han inte gör det så ofta. Det är tur att älsklingen och jag kan åka bort i bland och klappa på dem. Men nej nu är det bara 45 minuter och sedan åker vi. Klumpen bara växer i magen man jag ska nog klara det här! På färjan har jag iallafall något att se fram imot. Vi ska äta världens godaste( enligt älsklingen har ju inte smakat) kebeb. Så man kan ju alltid köpa massor av kebab så att jag glömmer att jag är på en båt. Men bättre båt än flygplan. Så jäg är nöjd^^ Men nu ska jag kolla igenom så att jag kanske har fått med mig allt. Och när älsklingen kommer så är det bara att åka!

Ska försöka att ta älsklingens mobil när vi kommer i land. Så att ni vet att jag överlevt. Men om inte så ha en bra dag/ kväll. Nu börjar min och älsklingens semester vecka!!!! Då vi bara ska umgås och ha tid för varandra. Hoppas att det blir en tradition bara^^ Ska försöka att uppdater en gång om dagen iallafall. Om jag får låna älsklingens mobil såklart för jag tror inte att jag har något internet till datorn men jag har med mig den så att jag kan lägga in massor av bilder i den. Men om jag inte hinner/ orkar att uppdatera så har jag gjort några tidsinställda inlägg så kom in och kolla vet ja^^ Ha en bra vecka nu när solen kommer( perfekta veckan att åka på tror jag) Men nu måste jag skynda och göra allt som jag ska göra!

Resefeber!


Japp tro det eller ej men jag klippte av mig mitt långa hår!

Okej vet att jag börjar bli sämst på att uppdatera när jag säger att jag ska det men det är inte så lätt. Eller inte igår för då hade jag sådan resefeber så det är obeskrivligt! Okej det har jag väl nu med. Jag var vaken till ett och det hör till ovanligheterna som ni säkert redan vet. Så man kan ju säga att älsklingen hade problem att få mig att slappna av. Men till slut så fick han mig att slappna av och då hade jag somnat som en stock ( var ju liksom as trött vid tio så det kanske inte är så konstigt?) Men nu sitter jag här hemma och har precis gjort mig iordning och duschat och lite sådär. Ätit en riktigt god frukost och självklart träffat pappa och brorsan lite medens älsklingen är och säger hej då till sina små syskon i bankekind. Åhhh nu vill jag bara att klockan ska vara halv tolv så att vi kan åka. Det kommer att bli så jävla kul ju^^ Gotland kan ju inte känna sig säker längre när jag kommer iallafall!

Lovade ju igår att ni skulle få se resultatet på naglarna och håret. Har dragit ut lite på det känner jag men jag tog kort och allt igår bara att jag är så nervös så jag glömde liksom att publicera det. Men här ovanför ser ni resutlaten!

RSS 2.0