Sitter och väntar på älsklingen!

Nu sitter jag och väntar på älsklingen i köksfönstret. Jag vill att han ska komma nu! Och sen fick jag dunder medicin av pappa idag( som jág höll på att spy av för att den var så äklig). Men nu ska jag nog kunna gå till skolan imorgon. Och det är ju rätt så bra, även fast jag hrlst hade sluppit den. Men men då missar jag ju inget och jag har ju redan börjat på matten så dagen kommer nog att gå rätt så fort iallafall. Och det är ju bara bra det. SÅ efterniddagen blir slapp det är bara datorkunskapen och labben som blir jobbig. Men det får jag ta. Kul att trätffa Lindis och Hannis ju!!!!!!
Kom nu Marcus jag saknar dig!

Hahaha Lindis fan vad bra du tar kort mitt huvud syns ju inte^^ Kort från i höstas


Mattematiken nästan klar!

Okej nu är jag nästan klar med matten som ska vara gjort tills på fredag. För ska vara hemma imorgon för mår inte jätte bra som ni vet. Men har problem med några uppgifter men det får jag ta imorgon när jag är lite piggare förhoppningsvis. Men nu ska jag äta lax och potatis( i mängder) för är svin hungrig. Och sedan hoppas jag att Marcus kommer. Hoppas hoppas hoppas!!!!!!!!!

Kan  ju säga att jag fryser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Grattis älskling till körkortet!

Vill säga grattis igen till min lilla pojkvän som fyller 18 månader idag( eller var det år, det har jag glömt)^^. Men jag pratade med honom förut och han sa att han klarade sitt körkort. Vad stolt jag blir över min lilla pojke. Hoppas du har en bra födelsedag med släkten älskling! Men nu ska jag plugga lite, och sedan äta. Och så hoppas jag att älsklingen hinner komma hitt upp en sväng. Hoppas ´hoppas hoppas.

Hahahaha idag var jag på hälso kontroll i skolan och sköterskan är ju så himmla skön.
Hon:- Äter du p-piller
Jag:- Ja
Hon:- För vilken andledning?
Jag: Pojkvän ( med ett stort frågetecken i ansiktet)
Hon:- Ja då behöver du ju inte ha dom här för det är ju skönare utan!

Fan vad jag garvade allså. Hela vägen ner till klassrummet. Sedan har ätit tårta och lussebulle idag det var sjukt gott!

Min älskade telefon har börjat laga ut mer och mer nu tycker jag!


Dagens planer!

Dagens planer lyder som följande. (Efter lunch då) Mattematik( jobba på som fan så jag inte får några läxor) Svenskan vet i fan vad vi gör men vara med så att jag fattar,
-Gå hem
-Ta febern( för ser ut som ett spöke)
- Sätta mig och jobba med mitt eget arbete i naturkunskapen
- läsa engelska bok och skriva lite till på resensionen.
- Äta kvällsmat
-  Träffa Marcus?
-Sova!!!!!!( säga till mamma att jag mår pytton så kanske jag får vara hemma imorgon?)
Så ser väl min dag ut. Kan ju säga att den är ju inte så bra men kanske få träffa älsklingen en stund iallafall! Hoppas hoppas hoppas!!!!!!!!

Så här mår jag just nu!

Älsklingen klara det!

Fick ett sms förut där det stog att älsklingen klarade teorin. Duktig pojke. Och jag har kommit underfund med att på naturkun skapen kan man måla naglarna. Men det blev inte så bra för målade över deet gammla nagelacket som var lite halvt spruket. Hahahaha men det får gå ett tag  nu!
Grattis älskling till ett halvt körkort!


Vill vara hemma!

Jag orkar verkligen inte gå till skolan idag. Mår verkligen pyton. Men att få sova  med älsklingen i natt har gjort allt så mycket bättre. Men måste ju gå på hälsokontrollen. Och kommer få övervikt som resultat. Men, men det får väl bli så då. Men är faktiskt lite mer nöjd med min mage. Marcus blev i alla fall nöjd med min födelsedags present( en tröja). Men nu ska jag göra mig iordning till skolan, det blir myskläder( i Marcus mysiga tröja) Och jag hoppas att det går bra för älsklingen när det gäller körkortet och hoppas att han har en bra 18-års dag. Hihihi älskar dig! Grattis grattis grattis!!!!!!!!!


Vilket par!

Vilket par vi är sitter och pluggar på våran halvårsdag. Hahahaha det är ju lite illa. Men jag älskar honom sjukt mycket och det var mycket mysigare att ligga på Marcus axel och läsa engelska bok. Men ligger och hostar i Marcus famn och nu ska Marcus få tillbaka datorn så han kan göra sina prov!


Marcus nya fula fälgar!!!!!!!!


Znark!

Nu sitter jag och väntar på att min underbara pojkvän ska komma hem. Han har körlektion ( hoppas det går bra älskling) Sedan så blir det att äta kyckling som pappa ska göra till oss. Vad snäll han är. Tror han har insett att Marcus och jag är seriösa. Eller att Marcus är en bra kille. Det är så himmla kul för att i början sa pappa inte ens hej till Marcus utan han bara kolla argt på honom. Men pappa tycker nu att det är bättre att jag är med Marcus än att jag är ute och ränner. Och det är väl bra. Men så fort jag frågar om jag får göra något, så frågar han om Marcus ska med. Ska han med är det ingen tvekan om att jag får följa med. Det är ju lite kul. Sedan har jag ju två svarta jokrar i ärmen och dom heter Hannis och Lindis. Tror mamma och pappa skulle låta mig göra vad som helst med dom. ( Att dom inte vet att dom är helt galna det behöver dom inte heller veta, eller vad tycker ni?).
Sedan blir det tårta( som jag ska sätta nya smartisar på). Sedan blir det mys hela kvällen, och kanske lite plugg med. Hahahaha så ser min dag ut. MEn nu ska jag bädda min säng så att min pojkvän slutar klaga på mitt täcke^^!


Jag har döljt mina misstag!

Nu har jag döljt mina mistag och tagit bort alla nonstopp och gjort om grädden. Sedan så tar jag med pengar och går ned och köper nya nonstopp. Men nu måste jag gå till skolan.

Förre

efter


JAG KAN INTE BAKA TÅRTOR!

Hahahah Marcus tårta såg bra ut igår men inte just nu kan jag ju säga för all färg från nonstoppen har runit ut på grädden. Hahahaha varför händer det mig^^ Men hoppas att du blir glad iallfall älskling?

Jag som tyckte det såg så bra ut!
Men så här ser den ut nu!

Det blir att åka ned efter skolan och köpa nya non stopp^^


Dagens outfit!

Det här har jag på mig idag!


Ett halvår med älsklingen!

Idag är det ett halvår sen jag blev tillsammans med Marcus. Bästa halvåret någonsin. Även fast det har hänt tragiska saker så skulle jag gärna leva om det bara Marcus finns vid min sida. Jag älskar dig Marcus Skogh.
Men nu har jag snart fixat iordning allt bara lite kvar. Sedan blir det skolan och sedan träffa Marcus och han ska sova här^^ Fast tårtan jag gjorde igår blev inte så lyckad för nu under natten har al färg runit ut i grädden men det får väl gå iallfall. Hoppas att det är tanken som räknas^^

Jag och Marcus


Vad ska jag ha på mig?

Nu har jag lite panik. Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Hjälp!!!!!
1.
2.
3.
4.
Kan någon vara snäll att bestämma!


Tror jag är besat!

Jag tror att jag är besatt av min pojkvän. Jag kan inte släppa honom ur mina tankar det går inte. Och Hannis som tycker jag ska radera alla gulliga sms. Jag kan inte men jag ´har hittat en lösning på ploblemet. Jag har skrivit ner alla gulliga sms jag har fått av Marcus sen den 25 juli. Då finns dom alltid kvar och jag kan alltid läsa domm^^)



Bokat!

Just det jag har glömt att säga att jag, Lindis och Hannis har bokat biljetter upp till Stockholm den 28 december. Det ska bli så jävla kul. Men tyvärr har jag inga pengar men det får gå ändå! Kul att bara åka ner och äta lite mat med tjejerna. Men jag vill hellre ha kameran istället för massa kläder. Hahahaha dumma lilla mig^^)


En film klar!

Nu har jag sett klart på Wild Child och satt in Materia girl. Och målat naglarna.


Hoppas att jag duger som flickvän!

Nu har jag bakat klart tårtan. Hoppas att Marcus blir glad och att jag duger som flickvän!

När jag bakade var jag till och med duktig och sorterade färgerna på nonstoppen^^

Resultatet: Hoppas att du blir nöjd med dina presenter älskling?^^


Film

Det går inte jätte bra att se på film för jag började med bild arbetet istället och sen försvan tiden. Men nu ska jag sätta på en film och börja baka Marcus födelsedagstårta! Grattis i förskott älskling!!!!!!!!! Men ni får se resultat sen^^)


Kan livet bli bättre?

Idag började faktiskt dagen bra. Jag vaknade upp med älsklingen och hade ostbågar kvar. Kan det bli bättre. Jag säger bara det söndag mornar är man som mest godissugen^^. Men sen går det ju bara utför. Mamma kom och hämtade mig vid halv elva. Och hon frågade så snällt om jag kunde följa med till stallet( orkade egentligen inte för mår piss) men jag kunde inte säga nej. Jag åkte hem hoppade i kläderna och åt en macka. Sedan när vi nästan är framme i stallet så står det en jägare mitt i vägen så vi var tvungen att backa tillbaka hela vägen på grusvägen. Och jag var tvungen och gå ut och då viker sig mitt knä och jag ramlar så har svin ont i knät. Men det får jag väl leva med. Och nu sitter jag hemma och har bestämt mig för att idag blir det att se på film. Och baka tårta åt Marcus. Får fira honom imorgon eftersom han fyller år på tisdag och då kommer väl släkten. Men imorgon kväll så sover jag hos min älskling. Ska bli mysigt men ikväll blir man lämnad själv för älsklingen ska vara duktig och plugga. Det kanske jag med ska vara. Eller orkar jag det? Men nu ska jag äta och sedan krypa ner i sängen med filmer. Har plockat fram några jag vill se. Undrar om jag hinner att se alla idag? Men llivet är ju allt för bra man ligger helt döende av sjukdom och man har mensverk jippi!




Igår!

Jag han inte att blogga något igår när jag kom hem från stallet. Men igår hände detta:

I stallet så tog jag kort på Ru och Perfekt. Blev några bra i alla fall men vill köpa systemkamera nu. Efter att Jeane och Mamma hade jagat sina hästar runt i paddocken och jag fått tillbaka känseln i fingrar och fötter bara det av på en bus runda. Jeane var snäll så jag fick låna Nanook och rida på och jag kan säga att han var riktigt pigg han studsade åt alla håll och kanter. Och han ska vara den gamle gubben som inte gör något. Men det var kul och alla hästarna blev  svettiga. Men det var bara min häst det droppade om^^. Så man kan ju säga att jag van.  Men efter att vi  hade fixat iordning alla hästar så blev det att åka hem. Och klockan var då typ tre och mamma behövde hjälp med att handla så då åkte jag med ner och handlade. Och sen blev det bråttom för skulle ju träffa Marcus så det blev att hjälpa mamma packa upp allt, slänga i sig lite korv( och godis) och hoppa in i duschen. Sedan gick jag med snabba steg ner till garaget där Marcus var. Och jag känner mig riktigt stolt har satt in två kablar till Marcus bil. Tycker att alla ska vara stolta. Och det var jätte kul att hjälpa Marcus. Hoppas att jag får göra det någon mer gång. Sedan smög vi hem till Marcus i snö vädret och jag valde totalt fel jacka men det var jätte mysigt att kryp ned under Marcus täcke. När Marcus hade ätit och lite så kom mamma och hämtade mig, vi åt kebab. Jag tog med mig min ost bågs påse och sedan gick Marcus och jag hem till han. Jag kan erkänna att jag mådde inte jätte bra. Men, men ! Vi såg på baksmällan och lite och sedan somnade jag på hans axel som vanligt.

Det var dagen igår det!
Lite resultat från igår!

Hon är riktigt fin! När hon väl försöker!

Åhhh vad hon är fin

Hahaha hon bråkade massor med svansen i vädret!

Mamma måste nog tänka om lite jag tror hon har köpt en arab istallet för en paint!

Älskar den här hästen allså!

Mammas lilla älskling

Perfekt är riktigt fin han med

Älskar hans man

Här är han riktigt fin


Sovmorgon!

Idag är första lördagen på länge jag får sovmorgon. Men nu ska vi ut till stallet och jag ska ta lite kort med min fjut kamera för det är fint väder. Vad jag önskar att jag hade min systemkamera nu. Men det brukar gå bra med min lilla när det är ljust. Får se om jag förljer med en sväng för Harriet har fått en spark i huvudet och mår inte så bra. Men kanske får rida mammas lilla vilding som inte har varit ute på typ tre månader( eller rättare sagt ingen har suttit på henne eftersom hon har varit skaddad) Men det ska nog gå bra. Hahaha det ska bli kul det med. Men det lutar mot att ta kort för min del. Tycker det är svin kul så jag hoppas verkligen att jag får råd med den sen!!!!!!! Men nu måste jag springa och bytta om och så måste jag städa upp rummet med. Brottom!

Vi borde ha en zebra i stallet bara för att det är fränt!


Nyårskläder!

Nu vet jag vad jag ska ha på mig eller jag har vetat det ett tag men här ska ni få se den!



Ser jag för fet ut i den? Svara ärligt!


Hemma från lite bus med tjejerna!

Nu är jag hemma från en hel kväll. Och om vi säger såhär så har man blivit facerapad och gått upp ett kilo ikväll. Men det tar jag gärna när man har sådana underbara vänner. Men jag hämnades iallafall. Eller vad säger ni tjejer. Men nu sitter jag bara hemma och hoppas på att min underbara pojkvän kanske har tid att se mig en stund för saknar honom så himmla mkt! Men nu ska jag nog städa lite och städa^^ för älsklingen kommer imorgon^^)

Kan inte jag få den här sötnosen i julklapp? Snälla Marcus!!!!!


Pluggat klart!

Nu tycker jag att vi ska plugga Lindis. Hannis och jag är trötta och hungriga. Snälla stäng av din dator och sluta skriva finna inlägg på min facebook profil. Men vi har iallafall kommit en bra bitt på vårat arbet. Så jävla skönt.


Snö kaos!

Nu har jag kommit hem till Lindis i snö vädret. Skolan har varit okej och jag han klart med allt på estetiska typ. Sedan var Lindis och jag, Hannis nere och hämtade min p-piller, sedan fyllde på min mobil. Och så ska jag lägga in en fet diss till Åtvidaberg bioblitek som suger. Vi skulle åka ner och  låna böcker om vindkraft fans det? Nej självklart inte. Fet diss!!!! Men sedan kommer vi till det värsta jag har syndat och tänker fortsätta synda hela kvällen. Jag ska äta godis och jag har gjort det! Men hemifrån mig till Lindis så fick jag dra cykleln genom skogen. Det var jätte jobbigt ju. För hela skorna var fulla med snö. Riktigt taskigt!!!! Kvällen blir med tjejerna. Lite plugg, idol moch massor av godis! Så ser min kväll ut. Men jag kommer att sakna min älskling!!!!!!! Sover ensam inatt. Det Dissar jag med!!!!!


Varför gick jag upp så tidigt?

Nu är jg snart klar. Ätit frukost borstat tänderna, håret. Nu ska jag bara sminka mig och hoppa i kläder och packa väskan och det väntar jag med ett tag. Ska nog krypa ner i sängen igen och läsa lite engelska bok. Jag saknar min älskling och vi kommer inte ses fören på lördag för att idag är det damp med tjejerna. Ska bli riktigt trevligt. men påvägen hem måste jag uträtta några ärenden, och sen ska jag vara stark idag och inte äta något godis. Och blir jag det har jag lagt ned ett äpple och lite russin jag kan knappra på. Men nu blir det engelska bok.
- hämta nya p-piller( mina gamla är snart slut)
- fylla på mobilen
- gå till biblan och kolla efter vindkrafts fakta böcker.

Det är väl typ vad jag ska göra!

Jag bara älskar det här kortet, diggar kon!


Mys!

Jag har varit duktig och diskat och städat. har även hunnit med att moblera om, dammat och hängt upp min julstjärna. Nu ska jag bara damsuga och sortera alla skåp och garderoben det tyckte jag var duktigt av mig. Och hela kvällen har jag spenderat med världens underbaraste pojkvän. han är den bästa i hela världen. Men nu ska jag gå och lägga mig och mysa med Marcus!

Hannis och jag när vi dampar!


Svårt!

Jag fattar inte hur svårt det ska vara och komma på något att önska sig av sin pojkvän. Släkten är det ju liksom pengar. Men vad ska jag önska mig av honom. Om han bara kunde förstå hur mycket jag kollar efter saker jag kan önska mig. men så vill jag vara helt nöjd med det jag önskar mig! Är lite petig med att inte önska mig saker jag inte vill ha. Sån är jag. Men jag får alvarligt snart panik. Det ända jag vill ha är typ ett pr uggs från hm bara för att ha ett par varma skor men dom känns så onödiga för dom är inte speciellt snygga och inte vattentätta. Så då strycker vi det. Och sen behöver jag typ underkläder, men det vill jag inte lägga på min pojkvän som skulle skämas igäll. Vad ska jag då önska mig. Har kollat igenom alla hemsidor alla internet affärer. Precis allt jag får damp på mig själv. jag brukar vara rätt duktig på att säga saker jag vill ha. men ärligt talat jag kan inte komma på något jag önskar mig! FÖRLÅT älskling men jag försöker!


Hahahaha!

Har nog aldrig skrattat så här mycket när jag är sjuk. På tv så pratar dom om pojkproblem. Och pappan säger att hon borde dumpa alla killar. Och då instämmer hon bara och säger
- Ni killar duger ju ändå bara till en sak. Köpa skor, bytta däck, och hämta slagträt när man är rädd.
Så himmla kul höll på att dö!


Tror jag är sjuk!

Jag har inte mått jätte bra idag iskolan men det ända jag har tänkt på hela dagen är min älskling. Men dagen har väl gott farm rätt så bra iallafall. Idotten var rikitgt kul. Det blev handboll men jag glömde mina skor så fick lite ont i fötterna. Men jag har fortfarande lite dålig och hostar slem(det är så mysigt), snorar och har feber. Det är ju himmla kul! Men jag ska krypa ner i soffan nu och möjligt viss ta en dusch sen innan jag går bort till mormor. Sedan blir det att duscha och diska och så kommer älsklingen.


Vaknat!

Nu sitter jag halv sovande vid skrivbordet och ska fixa det sissta som vanligt. Sminket och packa väskan. Sedan blir det att gå till skolan i snöovädrert. Men inatt har jag faktiskt sovit riktigt gott men jag saknade Marcus jätte jätte mycket. Men kudden han låg på när han var här luktar ju iallafall Marcus så jag har legat och luktat på den hela natten. Det är en lösning på att sakna Marcus lite mindre för när man sover känner man hans goda lukt, och man känner sig tryggare bara pågrund av det. Så det känns skönt. Men nu ska jag skicka ett sms till Marcus och se om han är vaken. Så skriver sen, tjau!

Det är det bästa som finns när Marcus håller om än tills man somnar!


Jag fattar inte varför gör det så ont!

Nu är det tredje gången jag får riktigt ont.( det sticker) Det är jätte läskigt men jag hoppas att det är pågrund av p-pillrena. Det har iaf släppt nu och jag ska sova för då brukar det gå över, eller har gjort det dom andra två gångerna. Så hoppas att det gör det nu med. Men tycker så synd om Marcus, förlåt älskling ska säga till när jag har ont eller har gjort illa mig någonstans. Bara så du vet, är inte så van vid att säga till någon när jag har riktigt ont och nu ligger du liksom och vakar över än hela tiden och frågar hur man mår. Man svarar liksom som till andra nae men det är bra. men jag har verkligen insett att jag kan lita på dig älskling och att jag ska säga till när jag har ont någonstans. Men hoppas att min älskling inte är uppe för länge och sover gott! Älskar dig Marcus!

Jag väntar tills jag ska äta mina socker piller, för det kan ha ngt med mensen att göra. Har det inte blivit bättre då måste jag gå upp till kvinnohälsan. Jag hoppas verkligen att det inte är ngt att det haar ngt med mensen att göra. Hoppas!!!!!!(Mormor sa att hon trodde det var det och hon brukar ha rätt så jag känner mig lugn)


Marcus är på rethumör!

Nu sitter jag och Marcus i sängen och myser. Och Marcus är på rethumör. Men i stalletgick det bra och jag och Jeane red ut på harriet och perfekt. Dom skötte sig så himmla bra men nu ska jag göra mat och plugga tyska. Tjo, och typ retas tillbaks lite kanske^^


lunch!

Nu har jag precis ätit min lunch. Sen och jätte ontyttig. Men man kan nog räkna den som ett mellan mål+lunch. Men det blev flingor med banan och sedan två rostade mackor. Jag lovar har aldrig njutit av att äta en rostad macka så jävla gott. Men nu måste jag skynda och bhytta om för jeane kommer halv fyra!


Datorkunskap!

Nu sitter man här i datorsalen och försöker lära sig exel. Hahaha det går inte sådär jätte bra, men det kan ju gå sämre. Prov v 49 och jag är helt lost så måste kolla igenom det här en gång till tror jag. Fast jag har lärt mig att göra en budget för mig själv. Så nu har jag planerat min budget så att jag kanske har råd med lite saker. Och sedan kan man ju alltid hoppas att man får ett litet bidrag av mormor och mamma ibland. Eller mamma kommer jag nog inte få ngt. Men jag ska försöka att smörja lite för mamma, hon ska betala tåg biljetten upp till stocholm och sen ska jag försöka att jobba så att hon betalar det som saknas till London( om Marcus och jag ska åka) Men jag har planerat att spara så att jag har råd med det iallafall! För han kommer inte att betala något det är inte rätt visst!

 

Inkomst

 

 

jan

febr

mar

apr

maj

jun

jul

aug

sep

okt

nov

dec

Studie-

bidrag

-

1050kr

1050kr

1050kr

1050kr

500kr

500kr

500kr

1050kr

1050kr

1050kr

1050kr

Födelse/jul

pengar

-

-

-

-

1500kr

-

-

-

-

-

-

1500kr

jobbpengar

-

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

Utgifter

 

 

jan

feb

mar

apr

maj

jun

jul

aug

sep

okt

nov

dec

mobil

ka

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

100kr

Mat/bio

me

200kr

200kr

200kr

200kr

200kr

300kr

200kr

200kr

200kr

200kr

200kr

Nödvändiga saker

    ra

250kr

250kr

250kr

250kr

250kr

250kr

250kr

250kr

250kr

250kr

250kr

Spara

(betala mamma)

 

!

800kr

800kr

800kr

600kr

(mam 100kr)

600kr

(mam 100kr)

600kr

(mam 100kr)

600kr

(mam 100kr)

600kr

(mam 100kr)

600kr

(mam 100kr)

500kr

500kr


Så ser min månadsbudget ut.!


är en isbit!

Nu har jag enkligen kommit fram till skolan och jag är nedfryst som en isbit. Och Lindis siter här brevis och säger att det inte är kallt. Det måste vara något fel på den flickan. Det är ju stört kallt ute. Inte bra inte bra. Men nu ska vi ha datorkunskap och tro det elle ej men Lindis och jag äger på det.

Ser ut som jag vet inte vad men jag saknar det faktiskt när det inte var så himmla kallt!


Vaken tror jag!

Sitter här nästan klar ska bara sminka mig och fixa håret. Det borde väl jag hinna på 45 minuter. Sedan blir det att gå till skolan i en meter snö, det kan ju inte bli annat än kul Så vi får se om jag kommer ut till stallet. Annars får jag väl ta det någon annan dag. Men det är en plan på att åka ut till stallet iaf.

Har ni tänkt på hur mysigt det är att ha pojkvän/flickvän på vintern. Man kan bara ligga och hålla om varnadra. Och det bästa är att man inte fryser när man sover, för man får massa kramar. Hihihi jag älskart. Något som är himmla mysigt med är när man har fått ett gulligt sms på natten som man kan läsa när man går upp, det tycker jag med om. Och det är min älskling riktigt duktig på. ^^

Men nu ska jag fixa mig iordning och sedan försöka lura pappa och köra oss till skolan. Hoppas att han går på den det blåser ju så mycket. Måste komma på en bra ursäkt bara.!

Så här ser man ut bara man sätter foten ute:(


Julklapp?

Jag känner  mig jätte tråkig när jag säger såhär men jag önskar mig faktiskt bara pengar i julklapp. Fast det hela har ju en baktanke, Jag ska köpa systemcameran som jag har kollat på. Och även lagt upp här i bloggen. Och nu måste jag ta hand om att planera pengar, för ska till London med Marcus någon gång och då kostar biljetten och att vara där nere, och i sommar ska vi åka till Gotland och då kostar det pengar med och så får man inget studie bidrag under sommar halvåret. Så det här kan ju bli kul. För jag ska försöka få mamma och pappa att ge mig hela studiebidraget så att jag ska lära mig att ta hand om  mina egna pengar tills jag flyttar hemifrån.
Det kommer nog gå bra. Ska sätta mig och göra en budget nu!


Hemma från bus vädret!

Nu är jag hemma från att ha gått ut och gått i en timme och 10 minuter. Det var riktigt skönt att gå, fast det blåste in väldigt mycket snöi ansiktet så jag såg ut som en snö gubbe. Och min rumpa fryser lite, men verken jag eller Filip hade lust att gå ner till gymmet och inte springa heller så vi gick, eller jag drog med min lilla bror ut i snö vädret. Men nu sitter jag här i det varma köket och kollar rakt ut i toma intet och funderar på om jag ska börja kolla lite på naturkunskapen. Det blir nog så och sedan läsa lite bok, för jag tror inte Marcus kommer ikväll? Men jag hoppas att han gör det iallafall. Men nu blir det plugg!

Min älskling tar ju så fina bilder på mig!


Dagen är seg!

Om vi säger så här att den här dagen är sjukt seg, den går ju fan inte framåt och klockan är snart fem och det är kolsvart. Men vi fick sluta tidigare på svenskan idag för vi tog fel sal. Lite kul det. men Lindis ióch jag satt kvar med hannis i skolan för vi ville inte gå hem så vi satt oss och läste våra engelska böcker( är på kapitel sju bara tio kvar) Mormor kom iallafall och hämtade hos. Så nu blir det plugg. Har gjort klart naturkunskapen( torsken) och ska sätta mig ner och kolla på tyskan lite snabbt tror jag. Sedan blir det mat hos mormor och sedan ger sog Filip och jag ut i snö stormen och springer ett var. Känner inte för att gå ner till gymmet och behöver lite frisk luft. Sedan blir det styrke övningar hemma(iallafall situps och rygglyft i massor) Så nu ser ni min kväll. Tjo så länge!


Marcus bil!


Sitter i cp grupprummet!

Nu sitter jag i cp grupprummet och ska snart ha matte. Lindis pluggar som vanligt, Izza inne på datorn och Hanna sitter bara som ett fån brevid. Men dagen började ju bra med att man inte orkade gå upp men det vände rätt så snabbt för pappa körde mig och Lindis till skolan. Och på naturkunskapen har vi grupp arbete.  Så jävla ice att jobba mied Lindis och Hannis.Men nu ska jag sova en stund till innan jag börjar matten.
Obs! imorgon måste jag ha med mig mina glasögon!!!!!!!!! Vem som helst på min mig är ni gulliga.

Göra idag:
-träffa Marrcus
- Äta hos mormor kl 18:00
- träna med Filip
- tyska( läsa igenom två gånger)
-naturkunskap*2( läsa igenom torsken och börja med eget atbete om energi)
- engelska bok( fortsätta)

Så nu vet ni ju vad jag gör idag!
Och jag vill bara tacka min pojkvän för min underbara förskyllning och min hosta^^ Tack älskling, ska allt smitta dig efter skolan!
Och nu funkar det inte att ladda upp bilder igen, jag får damp på det här!


Marcus gått hem!

Nu har marcus gått hem eftre en plugg dag tillsammans. Eller de blev iaf lite plugg! Så imorgon efter att efter Filip och jag har ätit hos mormor och tränat så ska jag sätta mig vid läxböckerna. Precis så ska jag gör imorgon bitti med. Tänkte kolla igenom naturkunskapen, kemin och kanske läsa lite bok. Och på kvällen blir det att plugga tyska för fula muggar. Men nu ska jag lägga mig ner och läsa min engelska bok och vänta på att pappa kommer hem. Mamma ville att jag skulle vara vaken så att jag visste att pappa kom hem så att det inte hade hänt ngt på vägen. Hoppas att det inte gör det!

Hihi ful bild på mig men det bjuder jag på!


kvällens outfit + morgondagens

Nu har jag bytt om till lite mys kläder. Ska snart krypa ner med Marcus i soffan eller något. Han kommer vid halv åtta ungefär, så då blir det mys!


Mamma/Pappa borde vara stolta!!!!

Jag tycker att mamma och pappa ska vara stolta över mig nu. Har diskat undan allt på diskbänken. (hellre det än att plugga, men det behöver dom ju inte veta^^)
Före:

Efter:


Ätit!

Nu har jag varit ner hos farmor och ätit tre rebensspjäll och en potatis( Det tyckte jag räkte^^) Men nu ska jag ta tag i all disk, tänkte vara en underbar liten dotter och diska upp all disk. Sedan får jag se om jag hinner bytta om till något finnare tills Marcus kommer. Men ha det så bra så länge!

Asså jag vill ha den här!!!!!


Bakat klart!

Nu har jag bakat klart och ska slänga på mig jackan och springa bort till farmor och äta mat. Sedan kommer Marcus hitt^^ Hoppas att han blir glad över att jag har bakat. och sedan var jag faktiskt generös och gav mormor och morfar varsin muffins för att jag fick låna sockret( dom gick inte ner i Marcus burk^^). men nu måste jag springa!!!



IG!

japp det blev som jag sa ett fett IG och jag som hade tränat men det var det jag hade blandat ihop. Det var dlo åtta poängen som jag hade behövt. men jaja hon sa att jag inte skulle få ig varning bara att jag läste på läxan tills på torsadg( provet fast det rättade och hon skulle ta ut vissa delar ur det) Så jag är ändå rätt nöjd med min instatts eftersom jag tycker tyskan är svår. Och jag ska börja skärpa mig lite mer i skolan nu, känner att det kan behövas. Men jag menar det här är ju mitt andra IG någonsin så det tar vi igen. Gissa vart mitt andra var? Jo första tyska provet i sjuan. Så jag känner att jag nog kommer klara det här. Men lite stöd från Hannis så fixar vi allt det här. Så nu ska jag plugga som ett as på tyskan tills på torsdag.

Men nu funderar jag på om jag ska baka muffins och chokladbollar till Marcus så att han har något att äta när han pluggar körkorts teori. Så nu sätter jag igång med det. Hoppas att han blir glad. Han är ju så underbar mot mig så jag försöker vara lika underbar mot honom.  Jag har till och med varit och hämtat socker oss mormor^^


Ska jag ha med den här på foto arbetet?


DuMpAd!

Nu har jag blivit dumpad i grupprummet för att vakta alla saker. Jippi!!!!! Nej men det känns rätt så bra att få äran att vakta alla saker. Jag ser ut som en liten mupp på alla kort och filmer. Det känns ju sådär när man ska vissa upp det för hela klassen Inte bra. Dubbelhaka, finnig och äklig. Kan det bli bättre eller? Men nu ska jag nog rota igenom hela Lindis dator tror jag. Tjo!



Det är ju kul att någon av bilderna blev bra. Tack Hannis, Lindis Saly och Emmy för erat fina val av bilder!


Snart klar!

Snart är jag klar och ska gå mot Lindis som ska sminka n´mig till vårat skol projekt.( vi spelar in en film om smink, eller rättare sakt en reklamfilm åt en marcara. Men nu ska jag hoppa i ett par strumpor, borsta tänderna, packa och föna håret. Sedan blir det att gå bort mot Lindis. Ska bli riktigt kul. Sedan åker vi till skolan filmar på engelskan. Skriver på Kemin och får tillbaka mitt IG prov i tyskan! Vilken lyckad dag. Så jag hoppas att jag får träffa älsklingen, annars har den här dagen gått i botten. Inte bra!!!!!!

Samma outfit som igår. Och jag har städat rummet så är inte såhär stökigt längre^^


ej godis!

Jag glömde ju att skriva att jag har klarat hela dagen utan socker, eller jag har tuggat tuggummi men det räknas inte men imorgon får jag inte äta något sött, då är det bara frukost, lunch och middag som gäller för mig! Men jag skriver mer imorgon för nu är jag rätt så trött^^
God natt igen!
Just det har hittat några fler bilder till bilden/ tagit

Den här sista med lampan ärj jag nog mest nöjd med på hela projektet!


Kläderna!

Eftersom ni inte fick några bilder i inlägget om vad jag hade köpt så kommer det här!
En tjock tröja

Två par trosor

Ett par vantar

ett par strumpor

ett läpp syl(  men det får ni ingen bild på^^)


Kväll med Marcus!

Nu har Marcus gått hem efter lite buss. Idag har vi bara bussat med varandra. Men man får panik när han kittlas. Då blir det Aaaaaaa!!!!!! Men jag älskar honom i alla fall. Han finns alltid för en hela tiden. Trodde inte det fans så stark kärlek som Marcus och jag delar. Jag älskar dig Marcus. Innan Marcus kom så gjorde jag två kladdkakor till mamma som hon ska ta med till jobbet imorgon.  Tyckte jag var snällt av mig. Och sedan har jag läst engelska boken som jag snart ska ta upp igen. Men nu börjar den bli bra och vill läsa ut den innan jullovet så att jag kan låna den där svenska boken som jag såg häromdagen i biblioteket. Ska lura Carin att vi ska läsa böcker på svenskan. Så kanske vi får läsa på lektionerna också. Men min engelska bok är jätte bra. Och nu har Bex pojkvän överraskat henne med en picknik med allt hon älskar i korgen. Fatta vad gulligt!!!!!! Men nu ska jag ta upp den och ja läsa kanske sen blir det att sova. God natt!!!!!
Ps. har fått ordning på alla inlägg så nu finns det att läsa under här!!!!!!!!

När Marcus tar kort blev det suddigt för en gångs skull. Mohahahaha inte jag som är sämst på att ta kort längre även fast jag vet att jag är det egentligen så kan jag ju låsas att jag är bättre^^


Bio!

Igår var jag och Marcus på bio. Den var riktigt bra. Men jag var rädd 24/7 men Marcus är ju så van vid det. Men plus stolarna ska få en diss och en hiss av mig. Hissen var att dom var väldigt sköna att sitta i och när man blev rädd så kunde man hoppa upp jätte långt. Men jag hade tur att den inte var i 3D för då hade jag suttit bakom fotöljen när ormen kom upp igen. Hahaha Marcus tyckte det var lite kul när jag flög upp och slängde mig bak i fotöljen. Men dissen är att det var ett bord i mitten och det gjorde att man kom så långt bort ifrån varandra. Men bordet var väl smidigt men man vill ju sitta nära. Tycker synd om Marcus han hade sin arm över bordet så att jag kunde krama om den. Han borde ha fått kramp i den ett antal gånger eftersom filmen var 2 timmar och 30 minuter. Men vi måste se andra delen sen när den kommer ut för det här var ju bara första delen. Och sen tycker jag att jag ska få en applåd för jag grätt inte i slutet som de flesta tjejerna gjorde. Och jag brukar vara rätt duktig på att börja gråta. Eller vad säger du Marcus? Måde väl inte jätte bra under bion, för det var en viss person som nokade mig i bakhuvudet, inga namn nämnda MARCUS. Så mode inte jätte bra. Tur att man har Marcus med sig så att han kunde äta upp allt godis. Men han är så gullig hela tiden och frågar om han får ta. Själklart! Allt mitt är hans!!!!! Sedan satt vi och väntade på bussen det var rätt så kallt kan jag säga men Marcus värmde mig. Det är så mysigt när han gör det. På bussen sen behövde vi inte betala för apparaterna var trasiga. Marcus och jag satt oss längst bak. Och jag var vaken ett tag men sen somnade jag i Marcus knä. Och det satt en kille några sätten framför oss och ahn trodde nog att jag gjorde något annat för Marcus sa att han såg lite orolig ut. Men jag är inte skylldig!!!!!! Hahaha det var jätte kul. När vi kom hem så trodde jag att jag skul,le somna direkt men jag var vaken ett tag. Men jag kan säga att jag kan dissa en sak till. Att ha ont. Inatt hade jag så sjukt ont..... Men jag har den perfekta pojkvänen som satt brevid mig hela natten och verkigen försökte att hjälpa mig. Och jag vill säga förlåt till Marcus för jag kännde att jag inte var jätte snäll mot honom igår. För jag var jätte trött och ville bara somna men när jag blundade så halv svimmade jag och slutade andas så jag fick inte sova för Marcus fören det hade gått över. Och när det väl hade gått över och jag hade somnat låg Marcus och lyssnade så att jag andades. jag kan säga att jag har världens bästa pojkvän.  Så jag säger bara lycka till att hitta en bättre pojkvän än Marcus. Jag har ett tips det går inte så ni behöver inte leta^^ Älskar honom sjukt mycket!!!!!!!!! hur kan man inte älska honom när han är så underbar?


Kompletera in

Imorgon så ska vi kompletera in skolans kamera. Jag kommer sakna den jätte mycket och tankarna går åt att köpa en systemkamera iaf. Även fast jag hade tänkt att inte göra det. Men jag vill ha en bra kamera så att jag kan ta hyffsade kort när man gör något roligt. Ni förstår hur jag menar?
Men just nu får jag nöja mig med den här fast den tar rätt bra kort men vill ha en bättre.


Outfit

Det här är dagens outfit som jag även fundrerar på att ha imorgon eftersom jag bara hade den ner till Falerum. Men tänkte bara ni ville se hur jag såg ut idag^^


Min födelsedag idag?

Nu har jag kommit hem från Falerum. Hittade tyvärr inga skor men får åka in till stan någon dag. Men jag undrar om det är min födelsedag idag. För mormor var med så jag fick en tröja.
Ett par mysstrumpor
Ett par vantar
Två par strumpor
Så det var ju jävligt nice. Men jag måste städa nu, sedan kolla igenom bilden ( som jag måste ha två bilder till och jag har int möjlighet att ta idag för det är för mörkt. Och det måste vara rörelsebilder båda två. Måste fixa det Nu!!!!!) Men ska försöka fixa så att de tidigare inläggen syns på min blogg. Men först blir det att röja i mitt rum, och så får jag se om älsklingen kommer hitt se^^ Hoppas!


Det går inte att ladda upp bilder så ska försöka med det lite senare sen, jag lovar. Ni måste ju få se mina fynd ju^^


Bloggen dampar!

Jag har skrivit hur många inlägg som helst men dom vill inte synas i bloggen men jag ska försöka fixa det när jag kommer hem från Falerum. Men måste åka nu Tjo!


Klippt lugg!

Nu har jag vait och klipt lugg hos Annica. Blev väl inte jätte nöjd men det brukar ta ett tag innan man har vant sig vid sin nya frisyr. Som tur är så slipper jag att se mig själv så länge jag inte går förbi en spegel.
Men iallafall så här blev det:


Ridit

Nu är jag hemma från stallet. Det gick väl inte jätte bra men det går nog bättre nästa gång. Jag vet inte rikitgt hur jag ska göra så det blir så flummig ridning och sen hatar jag när det är så mycket folk i ridhuset och det kan jag ju säga att det var idag. Men ska ut imorgon eller på onsdag. Och nu har jag snart gjort mig klar för att gå till.... Hahaha det får ni veta sen! Men nu måste jag gå!
Har ingen bild som passar så det struntar jag i. Men hej!


Sitter och väntar

Nu har jag kommi9t hem från Hannis. Riktigt kul, idag har vi klippt Polo som ska provridas på söndag. Hoppas att det går bra. Och sedan har vi varit så små änglar och broddat både Elin´s hästar. Det tyckte jag var snällt. men det blev inte några kort idag så jag har lite smått panik. Inte bra. Men just nu väntar jag på att Marcus ska ringa så att jag kan gå till honom. Vill inte ringa för det känns så taskigt. Sover hos honom inatt iallafall och imorgon bitti blir det stallet. Men vi hörs imorgon mellan stallet och bion.

Bilderna cpar så jag strunta i det!


Hemma hos Hannis!

Nu sitter jag hemma Hannis och ska ta tåget hem vid sju. En rolig dag i stallet! Hennes häst har damp. MEn skriver mer när jag kommer hem för nu blir det damp kort!


Klar!

Nu är jag klar och ska packa ner datorn i väskan och sedan gå och möta Lindis. Han även måla om naglarna. Dom blev glittriga!

Blev faktiskt rätt så nöjd med den här!


Måste börja fixa mig!

Nu måste jag verkligen börja fixa mig inför skolan. Jag har ialla fall hunnit att äta en god frukost. Gjort klart matten och börjat på naturkunskapen. Så nu blir det att plocka iordning och hoppa in i duschen!


Min underbara frukost idag/ lunch.  Nu kan ingen klaga på att jag inte äter^^


Spring runda 4!

Antalet ökar och det går bara fortare och fortare. Fast idag var det jobbigt att springa med Filip för han har sån jävla kondis medens jag får mjölksyra typ när vi kommer utanför dörren. Men det ska jag nog bli av med någon gång. Men vi tog det korta varvet idag, som jag sprang på tio minuter föra gången.  Nu tog det 7minuter så man kan ju säga att benen bränner och ryggen värker. Men det är en skön känsla konstigt nog. Men det blir inte att plocka upp löven idag för mamma sa att jag inte behövde det. Så jävla skönt. Så nu ska jag sätta mig med matten och försöka gå igenom min läx hög.
Så ser min morgon ut hittills. ( Får inte glömma att ringa till älsklingen sen och väcka honom^^)

Så här såg jag ut när jag sprang!

Just det mamma var jätte gullig och hade köpt strumpor med veckans dagar på, jag tror att hon tycker att jag är lite vimsig. Men dom är jätte söta. Typ som barn strumpor fast i större storlek. Älskar  min mamma! Hon är bäst!

Alla mina vackra strumpor!

Och idag så ska man ju ha fredags strumporna!


Morogndagen!

  • Gå upp vid sju
  • Slänga på sig löppar kläder
  • springa ett varv (vara tillbaka senast åtta)
  • Ta upp löv till typ 9
  • Duscha
  • Fixa iordning mig
  • Slänga in ett inlägg
  • Fixa matten
  • Packa saker till Hannis
  • Äta mat/ frukost
  • Till skolan
  • Matte
  • ner till ica och köpa godis för sista gången
  • Hem till hannis
  • Kvart över åtta hem från Hannis

Och sedan har jag inga planer men tror det blir en chill kväll hemma. Typ läsa lite och kolla igenom alla läxer till nästa vecka.
Obs! Glöm inte plånboken!!!!!!!
 Nu har jag inget mer att säga! God natt ( nu ska jag vara en ond liten flicka och läsa lite även fast mamma har sagt släck^^).


Orkar inte!

1. Orkar inte plugga matte idag!
2. Jag orkar inte ha foto uppgifter när det ändå inte funkar, så nu kör jag på att ta gammla bilder!

Blomman tog jag i sommras med inställningarna bländaren på 5,6 och slutartiden på 1/1000
Kortet på Hannis tog när vi var i stan bländare 4 slutartid 1/1000

Bild på Lindis i stan bländare 5 slutartid 1/500

Hannis häst Fille bländare 16 slutartid 1/500

Hannas syster( måste fråga om jag får ha med den, eller hon har inget val deet är bara hur lång tid det tar att övertala henne^^) bländare 16 slutartid 1/30

Nanok ute i stallet föra vintern bländare 16 slutartid 1/1000

Jackie i vintras bländare 20 slutartid 1/1000

Jackies öga bländare 4 slutartid 1/500

Och dom här är tagna med bländare 5 och slutar tid 1/80

Det  var väl typ vad jag hade att säga idag. Vi hörs imorgon, då planerna lyder...


Har man tråkigt?

Ja det kan man väl säga för nu har jag målat naglarna i olika färger. Hihihi jätte fult. Bild kommer imorgon!

Badat!

kan ju börja med att jag inte har varit så duktig för när jag bada åt jag glass och muffins. Ajjdå! Men jag får börja ordentligt på Måndag för måste ta tag io det här nu! Men men. Det var skönt att bada och läste tio sidor i engelska boken. Borde få en applåd för det^^. Men nu ska jag plugga matte tror jag, eller ska jag göra det imorgon?
Ajja inte er problem!

Marcus igår när han krattade!


Klar?

Nu sitter jag hemma här igen framför skrivbordet. Så skönt. Jag han att diska allt innan vi åkte till stallet men dock han jag inte med alla löv så det får bli imorgon bitti. Så nu är hela kroppen mör efter ett idrotts pass( inte så jobbigt, men sjukt rolig) Och sedan två timmars ridning. Kan säga att min rygg är AJ! Men det går väl över tills jag gifter mig. Hoppas det^^. Sedan blev det att fixa lite saker i stallet. Sedan slänga ut alla hästar och sedan åka hem. Mamma blev jätte glad för att jag hade diskat och gjort alla tre hästar. (longerade Ru). Nu blir det att krypa ner i ett varmt bad med engelska boken. För jag fryser som ett as. Sedan blir det matte och naturkunskap! Jippi hata skolan när dom ger en sånt här att göra. Men jag har varit duktig idag och inte ätit något ontyttigt! Men nu ska jag hoppa i badet.


jag igår när vi krattade löv!


Hemma!

Nu är jag hem
ma och har rikitgt jävla brottom. Ska diska plocka upp löv och åka till stallet så nu blir det att skynda sig. Skriver mer sen när jag ska gå och lägga mig!


Damp!

Nu har jag alvarligt damp, för vi får ju låna skolan cameror för att fotografera. Blir skiten bra eller. Nej självklart inte det blir mörkt och eländigt. Jag får damp och det hjälper inte när älsklingen tar kameran och får perfekta bilder. Lite pms på det. Men idag har det annars varit bra. Marcus och jag har kratat upp alla löv på baksidan , bakat muffins och gått ut och gått. Så idag har vi inte suttit still länge. Men nu ska jag sova vidare för är jätte trött kan man ju säga. Men ska försöka att uppdatera mer imorgon!
Här är några bilder jag tänkte ha till uppgiften, duger dom?

Ska vara ärlig det är Marcus som har tagit det här men det skiter jag i!

Den  blev lite frän!

Älskar vatten droppen den får lite mer värme i den då!

DOm får duga bara tolv kvar^^


Nu sitter jag i skolan!

Nu sitter jag i skolan helt o sminkad i skolan. Har damp på Hannis och Lindis!

Sova!

Nu blir det att göra kvälls situpsen och sedan krypa ner i sängen för imorgon har vi ingen sov morgon. Och så tänkte jag att jag skulle läsa lite i boken medens jag väntar på att älsklingen ska ringa igen. Så säger god natt!


Spring runda 3!

Nu kom filip och jag precis hem från en uppfriskande runda ute i naturen. Var riktigt skönt! Så om det är någon som vill känna på svettig rygg så är det bara att komma hitt för det känns fan som om det droppar svett från ryggen. Men nu blir det duschen och sedan blir det tyska plugg och att läsa lite i engelska boken!. Hihihi Och Marcus döda mig inte jag sprang med någon som kunde ta imot mig om jag ramlar^^

Just deta genomgår jag nu!


Hata is!

På vägen hem från Marcus halka jag, eller mitt knä veck sig två gånger. Men vi skyller på isen tycker jag! Men nu sitter jag och har precis ätit och funderar på om jag ska gå och hämta morfars hund och gå en sväng så kanske det blir lite bättre i höften. Men får se, saknar min älskling iallafall och måste plugga tyska!


Lindis!


Packa!

Nu blir det att packa väskan till skolan. Även tränings kläder ska med. Så datorn får vara hemma idag. Så jobbigt att ta med den till gymmet. Men nu ska jag som sagt packa och kolla igenom min tyska en gång!
Tjo så lång!



god morgon!

Nu har jag ringt och väkt Marcus. Det är så himmla mysigr att höra hans tröta röst på morgonen. Hihi han är så gullig. Nu blir det väl och krypa ner en timme till och sova och seda gå upp och duscha och fixa sig lite och sedan skolan. Sedan blir det gymmet efter skolan själv! Orkade inte springa imorse för är helt sliten i kroppen så jag sov. Så jag får la springa lite på gymet och träna det jag tränade föra gåången oxå. Ska bli kul men jobbigt! Sedan får man se om man har tid att träffa Marcus. Eller om han har tid. Och så måste jag plugga massor tyska!
Men nu ska jag sova!


Hihi ibland kan man damp riktigt mycket!


Dålig uppdatering!

Men jag har en bra förklaring till varför. Hade inte med mig datorn till skolan och direkt efter så blev det garaget med Marcus. Det är så kul att se honom skruva för han värkar tycka det är så kul. Han är jätte söt och konsentrerad. Åhhh vad jag älskar honom. Men i skolan har det inte hänt så jätte mycket, typ på engelskan så blev jag offret som ska filmas i våran reklam film. På Kemin så fick vi tillbaks provet, jag fick faktiskt vg fast jag trodde jag skulle få Ig. Kan ju säga att jag inte har så där jätte bra uppfattning om hur det går på mina prov. För när det känns bra så går det år helvete och när det känns åt helvete så går det bra. Lite konstigt. Och sen är det tyska prov på torsdag. ( LIndis hade franska prov idag, hoppas det gick bra!) Och har faktiskt varit duktig och pluggat in alla orden i garaget idag. Det efektivaste stället att plugga  på enligt mig! Så Marcus skruvade lite med bilen och sen så kappade han fjädern fram så att bilen ska bli lågare. Det tyckte jag var jätte läskigt, kändes som att han skulle kläma fingrarna och det hjälpte ju inte med att han sa sen senare att det var massa som hade klämmt söner fingrarna på grund av det. Och så ska han göra en imorgon. KOmmer jag vara orolig över honom. JAAAAAAA!!!!!! Men vi gick hem till Marcus vid halv sex typ så han åt och sedan smög vi hem till mig.Och jag kan säga att jag var på ett humör bara Marcus har sett och jag kan säga att tycker lite synd om Marcus i efter hand. Förlåt älskling tänkte inte så långt. Och sen så råkade jag ha ner Marcus mobil. Eller rättare sagt slänga iväg den, blev jätte rädd för att den skulle gå sönder. Och Marcus jag började inte gråta över Jackie utan över att jag kanske hade tagit sönder din telefon. Förlåt, kändes så löjligt att säga att jag grät över en telefon! Och sedan har det blivit en hel del tårar i kväll, fattar inte hur lätt jag har för att gråta just nu gråter för allt. Och när Marcus är här så är man så avslappnad att alla tankar man inte vill ha i huvudet kommer fram. Förlåt älskling jag vet att du älskar mig och jag tvivlar inte en sekund på det. Och jag hoppas du vet att jag älskar dig med! För det kommer att vara du och  jag förslltid!
Men nu måste jag sova!


Spring runda 2!

Nu är det andra måndagen irad som jag springer p¨å norgonen. Borde få lite kredit för det tycker jag! Och idag tog jag den långa svängen men ska försöka hitta en sväng som är längre bara. Nu ska fettet brännas! Men jag är ju påväg nu ska ju bara sluta äta godis, men nu är en ny vecka och vi gör ett nytt försök. Nu ska jag klara det. Jag kan klara det! Hihihihi fan vad jag är dukitig!!!!!!


Hannis din kamera tar ju helt radom bilder ju^^


Sjukt vad jag ...

... saknar Marcus. Det känns alldeles tomt utan honom. Men vilken tur att man kan tröst äta, för mamma har köpt en stor chokladkaka. Hihi fy på mig, men nu är jag ledsen så då får man^^. Men har varit duktig så nu kan jag alla fråge ord på tyskan tror jag! Men nu ska jag äta en rad till choklad och sedan krypa ner i sängen och läsa eller kanske bara ligga och smsa med Marcus? Får se hur det blir. Men här säger jag GodNatt för idag!


Fan vad vi är vackra Hannis, dags att ta lite nya kort tycker jag!


Farsdag!

Idag är det fars dag så nu sitter jag i köket och gör mat åt pappa när han kommer hem från bandy träningen. Och så har vi varit borta oss Morfar och fikat. Åt lite för mkt men får springa extra mycket imorgon bitti. Men det var ju så gott och jag kan erkänna att jag var hungrig men nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Men nu ska jag plugga tyska!

Jag igår efter svängen till stallet!


Vill ha!

Jag vill ha de här sakerna väárför har man aldrig råd med saker och ting!

 

Allt kommer ifrån Hm, Gina och Bikbok!


Sover i Marcus säng!

Just nu sitter jag framför Marcus dator och han ligger och gör körskole test i sängen. Tycker jag har varit duktig som har gått upp nu och klätt på mig. Inte illa för att vara mig. Igår så åkte vi till Micke det var jätte kul där även fast Marcus inte tror mig. Tyckte om mickes katt den var snäll. Och sen skulle tellan ta en tatto under stortån. det blev en glad smile. Och marcus tatuerade sig med under stor tån. Det står ett A. Skullle villja skriva ett M under tån men det såg så läskigt ut och mamma och pappa skulle döda mig. men nästa gång (om jag kommer ditt någon mer gång) så kanske vem vet. Men marcus och jag åkte hem vid halv tolv med larsson. Och sedan låg vi och kollade på fim och myste tills jag somnade. Och idag så har jag inte gjort ett skit. Bara legat i marcus säng och halv sovit. Borde egentligen plugga men det får jag ta lite senare i kväll, det spelar väl ingen roll. Eller gör de? strunt samma jag har ju nästan en hel vecka på mig,i och försäg kan jag inget men men får väl be till gudarna om att det sk gå bra! men nu ska jag dampa los på min pojkvän och se om han kan konsentrera sig, eller ska jag vara en snäll flickvän?

Jag på skolavslutningen i nian. en kväll vrd att minnas!


Vad ska jag ha på mig?

Hjälp jag vet inte vad jag ska ha på mig. Hjälp mig!
1.
2.

Så här såg jag ut igår!

Min begravningsoutfit igår!


Lill brorsan fick vara med på ett hörn med;)
Vad jag är snäll känner mig som en liten dvärg ju!


Känner någon för...

...att köpa mig den här! om ni har 5000 som bränner i fickan tar jag dom gärna och köper den här läcker bitte!


Jag vill ha!
Jag ska vara duktig och försöka spara till en sådan här så fort som möjligt!


Konstaterat

jag har konstaterat att man kan inte alltid få allt man vill ha. Som min mage, vill ha den plattare. men det kommer ta tång tid. men medens jag gör det kan jag se andra saker på min kropp som är bra. Exempel mina ben är långa. Jag är lång. Och jag är väl inte fet( MEN vill bara ha bort magen). Så det jag har kankse någon annan vill ha och så vidare så man jag säger jag är nöjd med min kropp bara att jag vill få magen plattare. Hihihi vad jag har konstaterat bra idag!

Man ska inte kolla på bilde på modeller man mår bara dåligt. och egentligen så är allt photo redigerat och dom är så underviktiga att dom inte orkar något. Jag är hellre som jag är nu

Tyska plugg nu!

Nu har Marcus gått hem efter en underbar natt och kväll. Lika myxigt som vanligt. men något som börjar att bli dåligt är att jag ger mig så att Marcus vinner. Det är farligt! Så får det inte gå till. tjejer hjälp mig. Och sen är han så taskig att han skarattar åt mig när jag försöker vara farlig. Men han bårde akta sig ikväll för då blir det inte lätt för honom. Men idag ska jag skriva ner all vi har i tyskan och sedan så ska jag läsa igenom det kankse. Sedan blir det stallet med Mammi och Jeane. Och förhoppningsviss rida ut en sväng. För annars rider jag ut själv! Punkt slut. Sedan blir det att fixa sig iordning oh gå till Marcus, och sedan till Martin eller vart vi nu skulle. Ska faktiskt bli jäte kul att träffa marcus kompisar. Men nu måste jag skriva tyska. Puss!


Den ända jag har ögon för är Marcus Skogh^^.


Tårarna har torkat!

Nu sitter jag hemma igen i mitt stökiga rum. SOm jag måste städa innan Marcus kommer hit och sover. Men begravningen idag var jätte finnt fast det kom en hel del tårar. Och jag har ätit lite för mycket idag kan jag ju säga, men vi får träna imorgon för idag är en fettis dag oxå. Hihihi ajjabajja mig. Men den här helgen borde man få gå upp lite i vikt men det blir skärpning på det på söndag igen! Men efter begravningen så blev det att äta smörgåstårta med alla som var på begravningen och det var riktigt trevligt. Sedan åkte jag och mamma ut till stallet och jag red ut en sväng själv på Harriet. Och det gick riktigt bra, det måste ha varit för att jag satt och sjöng högt för mig själv. Det måste allså varit därför. Så nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska göra iordning maten för är hungrig, eller egentligen inte men jag är sugen på ngt. Sedan duscha och städa rummet. Hinner jag det innan Marcus kommer? Det är dagens stora fråga!


Det var väldigt mycket finna blommor på farfars begravning!


Begravning!

Nu blir det begravning!


Zzzzzzzz!

Typ så trött är jag. Men idag har iallafall varit en hel mysig dag. Även fast det har varit snö och slask. På idrotten blev det vollyboll och det var himmla kul. Sedan blev det att smyga hem till Marcus. Och idag har vi haft en sådan där fettis dag, eller som jag kallar det mys dag! Så vi åkte ner med hans bror och köpte godis. Tack för att du körde ner oss Christian!  Sedan var jag modig med och åt mat oss Marcus. Fiskpinnar och potatismos, det var gott det smakade som pappas mat. Och då är det godkännt! Sedan blev det Toy Story 3. Kan säga att den är värd att se. Hahaha den var jätte rolig. Men sedan vid nio var det dags att gå hem. Och Marcus smög ner till garaget. Och nu tror jag att jag ska sätta mig och översätta lite i min engelska bok.  Så vi hörs imorgon. Ska försöka slänga in ett inlägg innan vi åker på farfars begravning imorogn.


Haha en bra barn film bara så ni vet det!


Lunchrast!

Och gissa vart jag är? Hahaha hos Marcus såklart! Men nu ska jag fortsätta pussa på honom och sen ska jag gå till idrotten och bytta om! Så puss på er så länge!


Min bil jag har målat till Marcus!


Nästan klar!

Nu sitter jag i sängen och har bara sminket kvar att slänga på mig. Rätt skönt faktiskt. Men jag fryser som ett as. Inte roligt! Så jag har lindst in mig i täcket. Så i skolan blir det att ha jackan på sig hela dagen förutom på idrotten. Då kan jag väl få upp lite värme. Snälla!!!!! Efter skolan vet jag inte rikitigt vad jag ska göra. Jag vet iallafall att jag ska träffa Marcus men jag vet inte när så det får la bli en överraskning. Men om jag ska träffa honom lite senare så ska jag och brosan ner till gymmet, annars skiter jag i det! Mycket mysigare att ligga och prata med Marcus eller göra något med Marcus. Men nu måste jag slänga på mig sminket!



Marcus Skogh!

du är tillsammans med? -  Marcus Skogh
hur gammal är han/hon? - 18 om 20dagar
när fyller han/hon? -  30 november
vart bor han/hon? - Åtvidaberg
har han/hon piercat sig någon gång? - nej 
har han/hon druckit någon gång? - ja
har han/hon rökt? - bäst för honom att han inte har gjort
vad har han/hon för färg på rummet? - mörkgrått eller typ svart
vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? -  Åka utomlans där man bränner fötterna i sanden!
har han/hon någon fobi? - vet faktiskt inte?
 är han/hon beroende av något då? - cola och djungelvrål
är han/hon envis? - ja , men ibland är jag det med^^
vad gör han/hon på helgerna? - meckar bil, leker med sina vänner, och träffar mig^^
beskriv honom/henne med två ord? - underbar, perfekt

skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - Han kommer bli världens bästa pappa
varför blev du tillsammans med honom/henne? - för han är världens mest omtänksamma person, som alltid gör en glad, och tröstar en. Han är helt enkelt den perfekta pojkvänen.
föll du för honom/henne direkt? - Japp, allra första gången var jag förtrollad
 du har slagit honom/henne? - kan man väl säga men inte med flit, är bara lite klumpig
du har roligt med honom/henne? - hur skulle man inte kunna, till och med när jag sover^^
du skulle kunna bo med honom/henne? - självklrat vill ju flytta hemifrån med honom nu!
du vet någonting om honom/henne? - jag hoppas jag vet det mesta?
säg ett tre du känner för honom/henne? - nu och föralltid
vad är det finaste han/hon sagt till dig? - Han säger gulliga saker till mig hela tiden men det som värmer mest är när han säger att jag duger precis som jag är!
vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - ögon, leende och magen^^
får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? - Varje gång jag ser honom och tänker på honom

om er:
hur träffades ni första gången? - Vi har träffats för några år sedan men jag antar att det är den 23:e december 2009.
när blev ni tillsammans? - 29-maj-2010 (dagen efter min födelsedag)! 
hur länge har ni då varit tillsammans? - snart sex månader!!!
kände ni varandra innan ni blev tillsammans? -  vi pratde mycket via sms och träffades några gånger innan så det kan man väl säga!
vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - barnfilmer, nej men det mesta men inte skräk( jag är svin rädd ju^^)
har ni sovit över hos varandra? - ja
har ni bråkat någongång? - neeej
vem håller fjärrkontrollen? - absolut båda
vad har ni gemensamt? - kärleken till varandra, och jag börjar bli mer bil intresserad
har ni samma åsikter om saker? - ja det kan man väl säga annars är det alltid någon av oss osm ger med sig!hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? en vecka och it hurt
har ni sagt jag älskar dig i verkligheten till varandra? - ja alla dagar i veckan!
hur länge kommer ni vara tillsammans? - mer än föralltid!



En dikt till dig!

Jag är sämat på att skriva dikter eller över huvudtaget att skriva något. Men jag hoppas att det är tanken som räknas!

Fem sekunder utan dig och tårarna rinner längst kinden.
 En hel minut och kroppen känns helt tom.
En timme och allting snurrar.
En hel dag och hjärtat går i bitar.
En hel vecka , som att gå in i helvetet.
En hel månad, jag sätter hellre snaran runt min egna hals.
 Ett helt år, mitt hjärta har redan slutat slå!

 En gång i mitt liv kändes hela hjärtat tomt. Du har fyllt det tomrummet med något jag inte trodde fans. Något alla andra kalla kärlek. Något jag inte kunde förstå, en känsla jag aldrig fick uppleva. Men sen så kom du. Helt perfekt, förstår precis vad jag behöver. Ställer alltid upp och är alltid lika underbar. Jag undrar hur jag kunde få dig när jag inte ens viste vad ordet kärlek var?




Brrrrrr

Jag förstår er människor som tycker om snön. Jag tycker med om snön men jag menar just nu är det ju bara blask på gatorna och vad är det för roligt med det. Det kan ju inte ens vara roligt för små branen. Eller är det? Kan sitta och kolla på den på avstånd tills det inte är så slaskigt längre. Men det är mysigt när man vet att det är snö ute för man får en sådan julig känsla. Och den känslan måste manju bara tycka om. Och så all god julmat som mat äter sig fet på. Men i år ska jag verkligen tänka på att inte äta för mycket^^ För går alltid upp vid jul. Och det ska jag inte göra i år. Basta på den fronten!!!! Men nu ska jag gå och sova för har ju skola imorgon med. Läxförhör imorgon på tyskan det kan ju bli intressant. När man inte har pluggat. Det ska bli kul att se. Hihihi fy på mig! Men jag får gå upp tidigt imorgon och läsa på lite. Jag kan ju det mesta i alla fall!



Test!

Kärlek/pengar
Dag / natt
One night stand/förhållande
tv /internet
Pepsi/ cola
Färgfoto/svartvita 
Telefonkontakt/face to face
Bilddagboken/myspace
Ost/skinka
Kissa/bajsa
Dricka/äta
Nattlinne/pyjamas
Hund/katt
Långt hår/kort hår
Kort/lång
Fotboll/bada
Solarium/Sola i solen
Puss/kram
Dissad/dissa



Var ju bara tvungen^^

Julmust!

Nu har jag kommit hem och dushat från stallet. Så nu sitter man och väntar på att Marcus ska komma. Om han nu kommer? Men i stallet gick det riktigt bra och jag kunde vara riktigt avslappnad. Sedan blev det att åka hem och köpa kebbab. Och så drack jag årets första julmust. Så jävla underbart. Hihihi älskar julmust. Ska kanske kolla igenom tyska läxan en snabbis sen med så att jag kan det. För det är väl inte det ämne jag har sattsat mest på genom tiderna. Men nu ska jag göra det minsan^^ Och nu skaj ag göra Hannis stolt och radera lite sms till!



Sitter i grupprummet!

Nu är jag ARG på Hannis jag som hade ansträngt mig att baka muffins och så åt hon bara 2/3 delar av min fina muffins. Damp på dig. Lindis jag har damp på dig med din lilla apa! Hihihi vet att ju att Marcus tycker om dom iallafall! Men nu blir det engelska och sedan matte hjälpen och sedan åka hem och sova. Nae jag ska nog träffa Marcus en stund innan jag åker till stallet. Hoppas at ni har en bra dag^^!


Lindis finna bild på mig^^


Izza

Ja vad ska man säga om Izza? Vi träffades väl någon gång när vi var små men gick i samma klass i fyran-nian. Man kan väl säga att Izza har förändrats väldigt mycket på dom åren. Från att gå från den tyst låtna tjejen som lärarna var tvugna att skälla ut för att hon skulle prata högre, och nu får lärarna inte tyst på henne^^. Knäppaste person jag någonsin kännt. Och Izza kom ihåg att du kommer alltid att vara kortast, var sig du är det eller inte. Men en helt crasy tjej med mycket humor och ett glatt fest humör. Allså världens bästa Izza!



Världens finaste Izza!^^


Beställt bio biljetter!

Just det jag glömde att skriva att jag och Marcus har beställt/köpt biljetter till den nya Harry Potter filmen. Ska bli riktigt kul. Och självklart var vi tvungna att ta extra stolarna där bak för 50kr extra. Så typiskt oss. Hahaha ska bli jätte mysigt. Bion går lördag 20/11 kl 18:00 och är två och en halv timme^^


Klart den bästa Harry Potter filmen. Hoppas att den här är bättre^^!


Vill att det här ska ligga i mina julklappar!


Äe det bara jag som är helt kär? Tyvärr kostar det 740 kr på asos.com. Men jag hoppas att jag varit snäll så att jag kanske får något av tomten. Hoppas hoppas. Annnars får jag vissa mormor^^



Vaken?

Nu sitter jag framför datorn hemma och frågar mig själv om jag är vaken!. hahaha ögonen går i kors. Men ska fixa mig för om en timme ska jag gå och äta muffins oss Linda och plugga lite. men ni vet ju att jag lever iallafall. Tjo ballabacon!


Radera!

Varför har jag så svårt att radera sms från Marcus? Men jag försöker att ta bort alla onödiga sms som typ okej och sådant. Men även dom är svåra att radera. Men jag tänkte göra Hannis lite stolt och radera lite fler innan jag somnar helt. Och kvällen med Marcus var helt underbar. Och han trappa på mitt kiwi skal. Mohahahaha det var inte planerat. Men älskar honom iallafall. Men nu vet ni vad jag sysselsätter mig med^^


Nej jag äår inte alls trött^^


Världens undebaraste syster!

Nu har jag varit världens bästa syster och hjälpt min bror och baka muffins. men självklar var jag ju tvungen att göra några åt mig sjjälv med. Och så blir det att ta med sig till Hannis och Lindis. Och imorgon bitte blir det att gå med morgon muffins. Hahaha! Och sen har jag varit duktig och tränat  1h och 20min. Men plugga glömde jag. Så jag får gå upp skapligt imorgon och plugga lite. För nu är Marcus på väg hit och så måste jag ju hålla koll på muffinsen. Och sen pussa lite på Marcus. Så när Marcus har gott blir det att kolla igenom lite saker som måste fixas och sedan sova. Hihihi!


Ni ska få se mitt resultat sen men orkar inte lägga in bilden nu!


Lindis

Hur ska man beskriva Lindis då? Jag träffaede väl Lindis genom att jag var med Agnes och Izza. Och sedan gick vi i samma klass sjuan-nian. Men det är nu vi har börjat att umgås på riktigt!Hon är världens mest omtänksamma person, mode intresserad. Kan säga att hennes garderob inte skulle sitta fel. Hon ställer alltid upp och är duktig i skolan. Man har alltid kul i hennes närhet, och under den lugna utan ligger ett litet damp barn och väntar. Hon är helt fantastisk. Allså världens bästa Lindis!


Världens finaste Lindis!^^


Diss eller Hiss

Jag dissar totalt all blöt snö som har kommit. Jackan helt dyngsur och skåpet alldelse blött. Alla böcker helt förstörda. Helt värdelöst. Varför ska det vara snö nu. Jag vill inte ha snö. Ta bort ta bort!
Jag dissar totalt alla jävla prov som någonsin har kommit på tanken
Jag hissar alla mina vänner och min underbara pojkvän!


Kemi prov!

Nu sitter man i skolan och har klarat av Kemi provet. Kan ju säga att dagen kan bara bli bättre. Det snöar, kemi provet gick inte bra, och hela skåpet är som en vatten pöl. Så vi får se hur mycket som klarar sig där inne. Fan vad damp jag får på det här. Men efter skolan blir det att gå hem men Lindis eftersom ingen av hos orkar cykla och halcka. Sedan blir det att smöra lite för mormor kanske så hon kan köra Filip och moig ned till gymmet. För här ska det tränas. Nu ska jag träna arslet av mig! Men nu ska jag sätta mig i kemi salen och frysa mig igenom naturkunskapen! Längtar tills ikväll! Och träffa min älskling!


jag vill inte ha snö och slask jag vill ha vår!


Saknar honom!

NU har Marcus gått hem och jag saknar honom redan. Men vi skulle nog ses en stund imorgon. Imorgon blir det skärpning på mat fronten och så gymmet efter skolan. Men springa får jag hoppa på morgonen, för har ju inte sov morgon imorgon och känner att jag behöver sova en timme extra. Men nu ska jag sova så god natt!



jag ångrar mig!

Fan vad jag ångrar att jag åt så mycket sött saker idag. Hannis godisförbudet börjar imorgon! Har gott upp ett kilo sen imorse. Fan vad dåligt jag mår. Nu blir det hård bantning!!!!! Eller träna mer rättare sagt. Så imorgon blir det gymmet efter skolan. Fan Andrea skärpning!!!!!!


Tårna helt röda!

Nu har jag kommit hem från skolan. Lite sent eftersom jag egentligen slutar klockan tre. Men jag var en gullig liten flicka och väntade på Lindis, för hon slutade efter oss. Så det fick bli så. Så jag och Lindis gick en promenad hem. För vi lär ju inte kunna cykla speciellt länge till. Eftersom det är så jävla halt. Det är ju stört. Men nu sitter jag och hungrar sönder. Tur att man ska till mormor och äta lite sen. Så jävla gott. Köttbullar! Mumms^^. Men nu ska jag se om jag orkar öppna kemi boken, eller läsa igenom pappret en gång, eller om jag gör det sen någon gån. Vet inte när eftersom Marcus kommer men det löser vi. Så ikväll blir det mys med Marcus! Men nu ska jag fixa lite saker och gå bort mot mormor.


Inte mycket val än att göra!


Hannis

Hannis är en helt underbar tjej som jag lärde känna under min helvetes år på tyskan. Kan ju säga att mitt G är ett stolt betyg åt Hannis eftersom jag fuskade mig igenom nästan hela tyskan. ( men nu har det blivit ändring på det för nu är jag kung på tyska). Men vi satt alltid brevid varandra varje tyska lektion. Och nu så går vi i samma klass. Så har väl inte kännt varndra så jätte länge men hon är en av mina bästa kompisar. Lätt att pata med. MAn har alltid roligt med henne och hon förvånaren hela tiden. På alla punkter. Eller vad säger du Hannis? Hahaha en hel skön person helt enkelt. Och sen får man ju inte glömma att hon är den perfecta stolpen att hänga imot. Hon är världens bästa Hannis!!!

 


Fan vad du är söt Hannis!


Skulle ge vad som helst...

... För att få Marcus massage. Har så jävla ont i ryggen och sedan ska man sitta på en jävla stel stol hela dagen. det tar kol på en. Och det är bara första lektionen som har börjat. Det är nästan hemskt. Men jag över lever nog. Annnars vet ni ju vad döds orsaken är. De blå stolarna på Facetten!


Är ju inte några sådana här stolar vi får sitta i precis!


överlycklig!!!

Kan ju säga såhär att jag är överlyklig. Jag har gått ned nästan 3kg. Känner mig nästan lite stolt över mig själv. Nu ska det bara fortsätta i den riktningen:) Men nu blir det att fixa det sista till skolan och gå upp och möta Lindis. Se om jag fryseer fötterna av mig!


Jag och Hannis


Spring runda!

Kom precis hem från en spring runda. Så jävla skönt att springa på morgonen^^ att jag inte tänkt på det tidigare. Inte för att svängen blev så lång men jag gick ju iallafall ut och sprang. Och kan säga att kondisen inte är på topp. Och var ju tvungen att testa hur mycket jag orkade. Så imorgon bitti blir det en längre runda tror jag^^. Men nu ska jag duscha och göra mig iordning för skolan. Och sedan äta en efterslängtad frukost.



Bortskämd?

[x] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[x] egen data
[/] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[ ]du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[x] ipod
[x] eget rum
[ ] egen tv

summa: 14,5

[x] säng större än 90 cm( om man räknar med Marcus säng^^)
[x] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg (på landet)
[x] hockeyspel (har haft)
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen

summa: 6

[x] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] Gamecube
[x] PlayStation 1 -
[x] PlayStation 2 -
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[x] Gameboy Anvance
[ ] GuitarHero -
[x] Singstar
[x] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling

summa: 6

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[ ] Syster
[x] Farmor
[/] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar

summa: 5,5

[x] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien
[x] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[x] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[ ] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[x] varit i malmö

summa: 7

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00

summa: 10

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop
[x] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[x] trummor
[x] flöjt
[x] Stereo
[x]surroundljud 

summa: 8

[x] du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] på bdb har du mer än 50 vänner
[x] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands  (på fredag)
[x] du har allt man kan önska sig(förutom mina skor)

summa: 6

Totalt: 72

0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50: Du är normal
51-70: Sluta tjata du har allt
71-90: Överklass snobb

Ojj då det trodde jag inte om mig själv^^.


Hmmmmmmm!

Jag tänkte göra något udda. Jag ska skriva varsitt inlägg om mina bästa kompisar, Hannis, Lindis och Izza. Det blir nog kul^^.




Snaka om kärlek till dom allså!


Skulle kunna döda för de här!

Jag lovar jag skulle kunna döda för de här skorna från have2have.com Jag är helt jävla sold på dom. Men pengarna räker ju inte alltid till. Det är ju lite synd!




Jag!

utseénde
1.vilken ögon färg ha rdu: Blå
2.hur lång är du: 180cm
3.vilken hår färg har du: Mörkbrunt, (fast egentligen blont)
4.långt eller kort hår:mellan tror jag har , klippt av mig mitt långa hår
5.piercingar i aniskte: nej
6.vilken ögnfärg skulle du vilja ha:Blå precis den jag har nu
7.hur lång skulle du vilja vara: typ 170cm
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: den jag har
9.Kort eller långt hår: långt!
10. skulle du vilja ha piercingar: vill ha i naveln och ett till i örat!

senaste du.
11. åt: lax och potatis
12. drack: cola ( imorse hemma hos Marcus^^)
13. du fick sms av och vad de stod: Marcus, ska försöka=)<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
14. du skrev sms till och vad du skrev: till Marcus, okej=)<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
15. sa: Sluta!
16. kramade: Marcus
17. kysste: Marcus
19. du spydde: 2006 magsjuka
20. idag: okej?

kärlek,
21. är du singel: neej
22. ditt förra förhållande va med: Marcus
23. ditt längsta förhållande: det pågår nu och föralltd
24. med vem då: Marcus
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Marcus
26. Är du kär just nu: ja
27. gillar du någon just nu: ja
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: 1
29. vill du vara singel: neej
30. vill du gifta dig i framtiden? ja
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Marcus Skogh

vänskap

32. den som vet mest om dig: Marcus, Lindis, Izza och Hannis 
33. den vän som du har känt längst: Sara
34. allra bästa vän?: Lindis, Hannis och Izza
37. som bor långt ifrån dig: Ellinor
38. den du har mest minnen med: Haha har många minnen med alla
39. bra vän du inte träffar ofta: Sara
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu? jaa

övrigt,
41. musiksmak: lyssnar på det mesta
42. sport du gillar: fotboll, ridning
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: nej och det kan ha med att jag inte gör det.  
46. har du hört att du borde bli modell: ja
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Det armband jag fick av Marcus
48. vem är mest galen i din klass?: Hannis
49. brukar du sova med en nalle vid din sida?: japp självklart om Marcus räknas
50. vad tänker du på just nu: Marcus


Fryser!

Nu har jag gjort allt jag ska göra idag. Rätt så skönt. Men nu ligger jag och fryser i min säng det är helt stört vad kallt det är. Och självklart har man as ont i ryggen. Pluggat har jag varit duktig och gjort men jag kan ingen ting så det känns inte jätte bra eftersom provet är ju på tisdag. Jajja det får la funka. Skulle ha sakt att jag sitter och väntar på att älsklingen ska komma. Men han sa att han kanske kunde komma. Och när jag sitter och väntar och bara hoppas på att han ska komma blir jag så ledsen när han inte gör det. Så det känns bäst att försöka att tänka på något annat även fast det är svårt. Så nu ska jag kolla runt lite på Internet eller något och sedan ska jag väl sova antar jag!


Lite minnen från i våras. Izza vad du är söt!


Kallt!

Jag kan ju bara säga så här att det är svin kallt ute och inne. Fattar inte? Det är tur att man har sovit med Marcus inatt som har legat och värmt än. Så det tackar vi för, annars hade jag väl varit en isbit vid det här laget. Och jag tycker att alla ska vara stolta för jag var uppe till tolv igår. Nästan rekord. Nae men jag somnar ju jämnt så tidigt. Jag fattar inte vad det är för fel på mig? Men nu sitter jag iallafall hemma för Marcus skulle mecka bil och jobba. Men han kommer upp till mig sen:) Men jag funderar på om jag ska ringa Lindis sen lite senare och fråga om hon ska med på en promenad ut. För behöver lite frisk luft och det är ju alltid kul att prata med Lindis. Så det är ett måste. Och sen har jag ju två måsten till. Måste städa mitt rum och plugga Kemi. Tråkigt ,men men livet är inte alltid kul. Så nu vet ni vad jag ska göra idag;)


Ungefär så här hade mamma och pappa beskrivit mitt rum^^


Mer bilder från igår!

Fortsättning!



'



Hemma hos Marcus!

Nu sitter jag hemma hos marcus. och nu ska jag krypa ner under täcket och sova. God natt alle sammans!



Mer bilder från igår!

Jag säger som alltid. Bilder går inte att beskriva med ord. Och inget beskriver ne händelse som en bild!


Här ser ni min rump. Visst är den vacker.

Dampbilder hemma hos hannis kan bara resultera i en sak!

Hahaha undrar om Hannis är rädd för mig?


Hahaha vi är alltid lika finna!


Plugg för fulla muggar!

Nu har jag pluggat klart för idag. Och sitter just nu och väntar på att klockan ska gå. För senare ikväll blir det att gå bort till Jeane och fiompen och äta och sedan träffa Marcus. Så hoppas jag att Marcus och jag sover över med. För det är så mysigt. Men nu ska jag gå och göra mig iordning. Kanske ta ett långt bad!



Ont!

Nu har jag ont i varenda del i kroppen. Vet i fan vad jag har gjort men det sätter sina spår att sova i en soffa och sedan rida som en kratta. Hela kroppen värker, ryggen, armen, benet, magen, brösten. Jag bättre att xkriva vad jag inte har omnt i typ ögonlocket. Hihihi men nu har jag varit i  stallet och ridit ut och det gick åt helvete. Vi var så  många och det blev as rörigt så jag höll på att spy på det hela. Travarna om var med bara sparkaa och stressade runt. Så att ridturen blev inte jätte lyckad. Men sedan blev det att ta hand om Harriet och borsta av henne och spolla av allt svett. Sedan satte jag igång att mocka och sedan drog vi hemmåt. Så nu har jag ätit en skål flingor och en macka och städat iordning lite i rummet. Så det som står näst på tur är läxorna!
Men jag skriver om en stund igen! Puss!!!!



Lever!

Sitter vid Marcus dator nu efter en hel dag i stan. Har varit riktigt trevligt. Och jag har även köpt lite små saker. Eller brännde rätt mycket pengar men men. Det blev en present till Marcus på Mq, en klänning från Hm som jag ska ha på nyår och sedan ett par örhängen från Bikbok. Hannis och Lindis vi har strosat omkring på stan hela dan och jag måste ge oss lite beröm för att vi la ned så mycket energi på att köpa muffins till frukost. Sedan blev det att möta upp Marcus och äta kebbab^^, och se på bio! Det var jätte mysigt. Helt enkelt en lyckad dag! Men nu ska jag krypa ned i sängen och mysa med älsklingen! Ville bara att ni skulle veta att jag lever!



God natt älskling!

Okej jag antar att det här ända sättet att säga god natt på riktigt till Marcus. Eftersom mobilen är av stängd. Men nu ska jag gå och lägga mig och sova. God Natt!!!!! Älskar dig Marcus!!!!! Så nu ska jag gå och lägga mig och sova i soffan och sakna min älskling;(!


Så här har våran kväll sett ut. Och jag har väl bryttit mitt godisförbud lite gran^^ Upps men det får bli skärpning på det!


Däckad hos Izza!

Nu sitter vi hemma oss Izza och snakar tjej snak. Så jävla kul. Snakar sex och kärlek. Hahaha säger bara Izza, Lindis och Hannis. Vad mer kan man säga. Dom är riktigt sköna dom lirarna. Vad ska man mer säga! Ja jag saknar Marcus och jag hittade inte något i stan idag. Så jävla taskigt. Och ``nyårskläderna´´ jag ville ha passade inte alls. DAMP på det!!!!!! Kommer sakna miin underbara pojkvän inatt när vi ska sova. Jag sover i soffan och Linda i Izza´s säng och Hannis och Izza i hennes mammas säng. Hahaha jag har lugnt den skönaste platsen^^ Nae men jag kommer sakna Marcus fatta att inte kunna ligga på min älsklings axel och dräggla. Kommer inte överleva. men förhoppningsviss så kommer älsklingen in tidigt till stan imorgon^^.
Och Andrea är så jävla dum och glömmde sin mobilladare så jag fick stänga av telefonen för att ha något batteri kvar tills imorgon. Bara jobbat där!

Min outfit i kväll! Den var ju nästan vacker, färg missar och allt!


Hannis och jag på bussen hem!


Izza alltid lika vaker!


Hemma oss Hannis

Hemma oss Hannis


Jag var ju gravid med min lilla Axel med Hannis förstörde allt och det blev missfall;(!!!!!


Baka en kaka!

Nu sitter vi i Hannis soffa och väntar på att våra fina muffinsar ska bli klara. Och man hör hur Lindis och Hannis säger i köket att dom blir biffiga. Hahaha Sedan vid fem blir det stan! Fan vad vi är bra på att baka! Sedan blir det bus i stan! Hahaha vad Lindis sjunger vakert brevis mig!

Hannis rumpa!

Muffins Mums! kan säga att idag blir det iaf en muffins till fikat!

Och lilla jag! Ser ut som en råtta men det bjuder vi på!

Muffinsen nästan klara!
Men ska försöka ta Izzas dator i kväll och skriva något litet!


Bråttom

Nu har jag sprungit omkring i hela huset och jag vet inte vad jag ska packa ner ! Snart kommer Linda och hämtar mig så ska vi åka ut till hannis och ta lite kort och bussa lite. Min mage är jätte svullen och det ser ut som jag har tvillingar i magen. Men det får vi hoppas att jag inte har. Finarna hr tagit över hela ansiktet. Så med 3 ton smink åker jag ut till Hannis. Ska försöka sno datorn och uppdatera där. Annrs kommer det nog inga mer inlägg fören imorgon kväll. För imorgon åker inte jag hem från stan utan jag ska köpa present till Marcus och Omega 3 tabletter. Sedan blir det att se på film med Marcus. Så mysigt. Men som sakt ska försöka att updatera någon mer gång under kvällen. Just fan vad har jag glömmt i väskan?



Stress!

Nu är jag hemma från en underbar natt med Marcus. Som alltid!!! Och jag tycker att Marcus ska vara stolt över mig för jag var faktiskt upp till elva igår^^. Annars sloknar jag ju vid nio ungefär om inte åtta. Hahahaha men har precis ätit och ska hoppa in i duschen. Fast jag saknar älsklingen jätte mycket även fast vi sa hej då för 30minuter. Fattar det inte. Men nu måste jag skynda!!!!!


Om vi säger så här just nu ser klockan ut så här för mig!


<3<3<3<3<3<3<3<3

Hahaha om jag publicerar det här så kommer mina kompisar att döda mig men det är det värt. Jag vat att ni hatar när jag skriver om Marcus men han är helt underbar! Jag vill bara kunna vissa för honom hur mýcket jag älskar honom. Men det går inget bra. För det känns som att vad jag än gör så gör jag fel! Men jag vill lära mig så ni kan ju alltid hjälpa mig! Hur ska en perfekt flickvän vara? Jag vill verkligen att Marcus ska få det bästa. Jag vill att han ska känna sig älskad. För jag ÄLSKAR honom så extremt mycket. Jag fattar inte att man kan älska någon så mycket. Jag trodde jag älskade min gammla häst Jackie men jag kan säga att det inte ens var känslor gemfört med hur mycket jag älskar Marcus. Jag skulle kunna offra allt för honom. För det är han jag vill leva resten av mitt liv med. Det är han jag ser min framtid med. Det är han som är den ända. Det är han jag älskar!
Älskar att sitta hemma och få små gulliga sms av honom hela tiden och jag försöker verkligen att vara lika gullig tillbaka men det går inte. För så mycket han bryr sig och ställer upp hela tiden, det går ju inte. Han är helt underbar. Han har allt!!!! Jag lovar ni har gått misste om något^^ Och nu är han bara min:D. Och jag älskar honom av hela mitt hjärta!!!!!

Världens finaste pojkvän som inte vill vara med på bild;) Men jag älskar honom iallafall!!!!!
LOVE YOU MARCUS!!!!!<3<3<3<3<3<3<3


5kg!

Om vi säger så här att jag mår dåligt är bara förordet! Jag har gått upp fem kilo på två månader, jag håller på och dö. Vad är det för fel på mig. Varför har jag varit så dum? Jag måste verkligen ändra på det här och på måndag är det nya planer som gäller. Då är det att följa schemat exakt inte fuska en dag och jag lovar mig själv  att jag ska prioritera mig själv nu, för nu är jag trött på att vara stor. Nu ska jag ta tag i mitt liv. Inte sitta framför datorn eller sova. Utan nu blir det gymmet varje sov morgon och på fredagar efter skolan! Jag blir så jävla trött på mig själv<!!!!!!!!! Fan vad jag är klantig!!!!! Jävla p-piller som gör en så sött sugen, men nu är det slut med det. Har faktiskt bara halvt brutit godisförbudet för jag drack upp min fanta hos Marcus igår. men nu ska jag fan leva på vatten i resten av hela mitt liv, inte ens proviva får jag dricka nu. För nu känner jag att jag mår dåligt över minm vikt så dags att gör ngt åt det!!!!! Nu är det finnito med allt! oc börja träna nu för helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alla som läser det här kan ju tjata på mig att jag ska träna! TACK i förhand!!!!!


Nu har jag en sådan här jävla mage;( Men jag vill inte ha det. men jag har inte orkat brytt mig men o nu mår jag dåligt över den;((((

Nu ska jag verkligen jobba för att få en sådan här mage, spelar ingen roll om jag måste svälta mig! Tänker inte äta något fören jag får en sådan här mage!!!!! Spelar ingen roll vad alla andra säger jag äter ingenting!!!!!!!!


Inte ens börjat!

Det känns som jag inte ens har börjat läsa boken och ¨ändå har jag suttit en hel jävla timme på 8 sidor. Snaka om att jag är sämst på engelska. Men nu ska jag städa toan och gör mamma glad och så väntar jag på att marcus ska komma hem. För då blir det att dra ditt och sova! Jippi!!!!! Men får inte glömma att prata med mamma och sedan måste jag ringa till Lindis med. Kom ihåg det!



Min älskling! Så jävla fin!


Dölja bakom...

Jag har tänkt på en sak att man kan dölja så mycket kännslor bakom ett sms, eller på internet. Att inte höra röster eller se ansikten betyder rätt så mycket och man kan tolka allt precis som man vill. Man blir lätt lurad av saker på internet/sms och man tänker alltid det bästa om alla. Men jag har lärt mig att aldrig mer tänka det bästa  om människor. Men jag ska nog inte säga något. För tackvare sms så blev jag kär i Marcus. Det låter säkert jätte konstigt men jag har tyckt om Marcus sen jag träffade honom första gången. Det var en såndär konstig känsla i magen. Och sedan började via tt skriva lite sms. Och inte mer med det. Men ju mer jag pratade med honom ju mer började jag att tycka om honom. Det kunde ha varit rätt så farligt egentligen eftersom jag inte visste alls hur Marcus var. Han kunde vara ärlig eller bara ljuga mig rakt upp i ansiktet. Men jag vet att Marcus alltid har varit ärlig mot mig och det känns skönt att veta. Och hans sms blir bara gulligare och gulligare. Åhhh vad jag älskar den manen!^^ 
Men man borde tänka på att kolla upp den man pratar med så att den inte säger att den är någon och sedan är någon helt annan!! Bara ett litet tips från mig!



Lektion!

Nu ligger jag hemma i soffan och har ont i varendra kroppsdel. Men det var det faktiskt värt, känns så himmla skönt att verkligen ha gjort något med kroppen. Man får ju klart ondast i rumpan när man rider. Lektionen gick bra i slutet. Men jag måste lära mig att slappna av och bli arg när hon göt fel. För jag blir så mesig och vågar inte säga till direkt utan det tar till slutet och Pernilla måste bli arg. Lite tråkigt. Men hon blir så arg när jag inte slappnar av men det är inte jätte lätt när hon blir arg. Men det gick ju bra i slutet och Harriet blev alldeles sjö blött. Så hon står inne nu så Carin skulle släppa ut henne sen. Nu ska jag gå och se om det finns något gott att äta i kylskåpet för jag börjar att bli lite hungrig^^.



Nu är det mot stallet!

Nu åker jag ut mot stallet och ska ha lektion. Får se hur det ska gå med armen men det ska nog gå bra. Sedan får jag se vad jag ska göra mer idag. Vet att jag ska träffa Marcus och förhoppningsviss sova oxå. Hihihi älskar honom. Men jajja nu ska jag hoppla lite häst^^


Hannis och Fille


Gardasil!

Kan ju bara förvarna er som inte har tagit sprutan. Det gör sjukt ont i armen!!!! Det är ju nästan stört. Men Marcus var gullig och följde med mig idag till vårdcentralen och var med in när jag tog sprutan. Hans hand blev blå, kanske inte sådär jätte bra. Jag kramadade nog lite för hårt. Förlåt älskling. Det känns som att hela armen ka gå av och nu sitter man här och hela armen pulserar. Hur ska man kunna sova inat då? Det är min stora fråga. Hur ska jag kunna sova? Jag måste ju sova, eller kankse inte men det är skönt att sova ju. Bara att jag gör det lite mycket kankse men det hör inte hitt!



Trött!

Okej jag är väl inte jätte trött men lägger jag mig i sängen så somnar jag! Så jag hade tänkt att undvika det faktiskt. Även när jag kommer hem till Marcus ska jag undvika att somna. Är rätt så duktig på att sova^^. Nae men nu ska jag typ inte göra ett skit utan bara slöa. Och sedan blir det att gå ut i spö regnet igen och gå till Marcus. Hemma hos Mli såg vi bara på film och pratade lite. Trevligt trevligt. Vågar man att gå och läga sig i den inbjudande sängen? Nej jag vågar fan inte för jag kommer ju att somna. Mohahahaha idag ska jag vara uppe sent!


Hannis på Foto i skolan!


Tycker Marcus ska vara...

...stolt över att jag väljer bort att köpa ett par nya urläckra skor. För att köpa julklapp och födelsedagspresent till honom. Jag tycker han borde inse nu hur mycket han betyder för mig. Som alla vet jag är sko freak. men nu ska jag lägga alla min pengar på julklapp och födelsedagspresent åt Marcus!

Tycker han ska vara stolt över mig, jag offrar dom är skönheterna!
 


700kr fatigare!

Lite tråkiga pengar som jag kunde lagt på något annat. Men men! Mamma blev helt rasande när telefonräkningen blev lite för hög! Så hon sa att jag fick betala den. Yur att man har lite sparpengar iallafall. Som det ser ut just nu blir det ingen ny kamera än. men hoppas att jag får lite pengar i jul. Eller så får jag spara igen. För jag måste verkligen ha nyårskläderna. Och sedan köpa present åt Marcus.( och julklapp)! Men lite surt bara! Man lär sig av sina misstag! Hahahaha ajja!

Har jag inte mkt av just nu men men livet går vidare!


Ensamt!

Nu sitter man hemma helt ensam och älsklingen har gått hem efter en underbar natt (även fast jag somnar tidigt). Men det är lika underbart att sova med honom iallfall! Men nu ska jag hoppa in i duschen och försöka att inte tänka på älsklingen. Sedan blir det att ta spruta uppe på vårdcentralen. Livmoderhalssprutan, och det hjälper inte att ens kompisar säger att sista sprutan gör ondast för tyckte andra var nog. men Marcus ör gullig och följer med upp. Vilken ängel jag har som följer med! Direkt efter blir det att dra till Mli och Jossie som jag inte har sett på ivigheter och sedaan blir det att sova hos Marcus! Men jag ska försöka att uppdatera någon mer gång idag! Annars vet ni ju vart jag är!


Damp bild hos Hanna!


Tro hopp och kärlek!

Det är tre ord pappa ofta säger till mig. Det är livets uppbyggnad. Det väver även in älska glömma och förlåta! När en männsika har lärt sig de här sex orden kan de gå vidare. Tro måste man för att klara av något. Man måste ha ett hopp om att det ska fungera. Och alla människor behöver kärlek. Pappa finns alltid där för en när man är ledsen. Och de tre orden gör en gladare för man vet att allt i sitt liv har en mening då. Han har alltid sagt till mig att alltid ta mig först i första hand, men det har ingen mening med att ta hand om mig själov när det finns andra runt omkring mig som behöver hjälp eller som jag bryr mig mer om. Så jag har konstaterat, Det händer inte bara saker för att man ska må dåligt utan för att man ska lära sig något av det. Så allt som händer mig bra som dåligt har något att göra med att jag ska förstå livets gåta? Och jag hoppas det tar lång tid för mig att lista ut den för att jag vill tillbringa mitt liv med mina vänner och Marcus.

 





Nyårskläder?

Är det bara jag som har panik över vad jag ska ha på nyår. Jag tror jag får införskaffa mig det här. Det får faktiskti ta och duga! Eller gör det verkligen det! Är det förutmanande att ha bara bh under linnet eller ska man bära ett line under det?
Ett spets linne
ett par svarta byxor
och lite smycken
Och sen några skor jag har i garderoben får det bli!
en zebra färgad ring och svarta nagelar!
Passar det till en nyårsfest?


Allt gick bra!

Fatta hur jobbigt det är att gå upp vid sex. Måste fan sova mer ändå så somnade jag vid tio. Men men det hör inte hit. Men jag sov både upp och ner när vi åkte till häst cliniken så jag undrar varför jag skulle med. Men jag snarkade iallafall så att dom där framme inte somnade. Men nu blir det att bada och sedan vänta på att älsklingen kommer hit( fast det är inte fören sent i kväll) Men jag längtar ändå!!

Hanna och Fille


Bil tur med Mamma och morfar

Nu sitter jag i bilen påväg till hästcliniken så jag får se när jag kommer hem!



Angående föra inlägget!

Att få en platt mage att tänka på då!

  • Drick 1/3 del av din kroppsvikt i dl vatten varje dag. Alltså: om du väger 60 kilo ska du dricka 20 dl dagligen = 2 liter + 2,5 dl per 15 minuter du tränar. Löper du till exempel i 30 minuter ska du dricka 1/2 liter mer.
  • Undvik att dricka stora mängder vatten i samband med måltider. Drick helst vattnet en halvtimme innan du ska äta, det främjar matsmältningen och hjälper dig mot en platt mage. Matsmältningen ska fungera optimalt för att du ska ta upp näringen på bästa sätt men också för att tarmarna inte blir så uppblåsta att magen putar ut.
  • Tugga maten så att den är flytande i munnen innan du sväljer, även detta främjar matsmältningen.
  • Lägg ner kniv och gaffel på bordet eller tallriken mellan tuggorna. På så sätt ger du dig själv tid att tugga maten ordentligt och kastar inte i dig maten, vilket ger både en sämre matsmältning men också gör att du måste äta mer för att känna dig mätt.
  • Ät så obehandlad mat som möjligt i början av måltiden (till exempel råa grönsaker, skaldjur, frukt osv). Det främjar matsmältningen i och med att ju råare maten är, desto mer intakta är enzymer, vitaminer och mineraler.
  • Undvik allt bröd med gluten. Gluten är känt för att ställa till det för matsmältningen. Många människor har matsmältningsproblem, vätskeansamlingar, ledsmärtor och stor trötthet i hela kroppen på grund av intolerans mot gluten.
  • Undvik all pasta.
  • Ät ris och potatis i små mängder - de är mycket kaloririka och om man inte tränar mycket eller har ett mycket fysiskt aktivt jobb kan man spara in en massa kalorier genom att välja bort ris och potatis i större mängder. Man behöver inte alla kolhydrater om man inte rör sig väldigt mycket.
  • Ät så många av grönsakerna så råa som möjligt och ät dem i början av måltiderna. Ju mindre bearbetade livsmedlen är, desto mer intakta är alla näringsämnen i maten. Ju bättre näringsämnen, desto större mättnad.
  • OBS! Köp ett tillskott av Omega-3-fettsyror i en hälsokostbutik. Det ska helst vara flytande, men om du inte gillar det går det bra med kapslar också. Många människor har ett underskott av omega-3-fettsyror i förhållande till vad som är optimalt för hälsan. Bristsymptomen på omega-3-fettsyror är exempelvis torr hud, inflammationer, vätskeansamlingar, stickningar i armar och ben, för högt triglyceridvärde i blodet, frekventa infektioner, nedsatt minnes- och inlärningsförmåga, försämrad syn och försämrad koordinationsförmåga.
  • För att få en platt mage ska du äta från samtliga grupper av näringsämnen vid varje måltid, så att du får både protein, kolhydrater och fett.
  • Drick citronvatten! Det minskar sötsuget direkt.
  • och självklart måste man träna!

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

45 situps

45 situps

45 situps

45 situps

45situps

45 situps

45 situps

Gyma

Gyma

Rida

Idrott

Gyma

Rida

rida

45 situps

45 situps

45 situps

45 situps

45 situps

45 situps

45 situps

 Platta mage här kommer jag!

Jag har redan valt vilken bild!


Bilder med Linda!

Tänkte jag skulle läga upp lite bilder som Lindis och jag tog när vi skulle ta bilder till våra headers!
Och jag säger som vanlig 1 bild säger mer än tusen ord!

 








 

 

 

 

 

 

 

 

 


Världens finaste pojkvän!

Jag har världens finnaste pojkvän som alltid ställer upp och gör presic allt för mig. Om han bara kunde förstå hur mycket jag tycker om honom, för det är sjukt. Jag menar hur kan man inte älska honom. Jag är helt stört kär. Han är helt perfekt! Skriver gulliga sms och brev till mig. Och när jag somnat på hanns axel så stoppar han om mig. Jag ÄLSKAR Marcus Skogh!!!!<3<3<3<3<3




Sista gången jag...

...äter godis. Nu är det slut, nu ska jag träna! Hahaha kan nog behöva lite hjälp. men nu ska jag få en platt mage!


Jag väljer en platt mage!


RSS 2.0