...


...


...


...


Håller på att flytta

Hinner inte skriva mer. Men håller på att flytta min blogg till forever.spotlife.se
Gå in och kolla om ni känner för det. Är inte riktigt klar med allt. Och det tar en jäkla tid att flytta bloggen. Men tycker bättre om deras upplägg och allt sådant. Så nu är det flytt på g.

Halsfluss familjen?

Sitter i soffan och har precis ätit frukost. Är jätte jätte trött så det går inte ens att beskriva. Men vad gör man inte när man kär. Skojar inte, hade verkligen inte sovit hos älsklingen om jag inte var galet kär i honom. Sova och äta är det bästa som finns enligt mig. Idag blir det ingen träning tror jag inte. Jag ska nog ta en sväng med hundarna innan mormor och jag ska åka in till stan. Vet inte riktigt vad jag ska kolla efter. Utan mest gå och strosa omkring på stan med mormor. Man kan ju alltid hoppas att man kommer hem med något fint. Dock har jag inte så mycket pengar men man kanske kan hitta något litet.
Vill att älsklingen ska komma hem för jag saknar honom så sjukt mycket. Borde vara förbjudet att ens pojkvän jobbar när man är hemma. Är så tråkigt. Men idag så blir det ju att åka till stan så tiden kommer nog att gå väldigt fort.

Gårdagen spenderade jag med att göra semlor till hela familjen. De blev verkligen super goda. Sen kom Emelie upp till mig och kollade på lite klänningar som jag hade. Var nästan som att leka affär. Hon bestämde sig att hon ville låna den gula. Och den passade henne jätte bra. Har inte bestämt mig för att ha antingen den lila prickiga eller den vinröda. Men det är ju sådant som märks. Är så himla kul att vara och bara sitta och prata och sådant.
Han även med ett pass på gymmet. Gick bra men har ingen motivation. Måste hitta den någon stans. Men vet inte vart. Men går ju ner och tränar iallafall och gör det jag ska. Jag måste bara lära mig att äta lagom mängd av sötsaker. Inte så duktig på det. Äter gärna upp allt. Måste bli bättre på det!!!!!
Kvällen spenderade jag iaf med min underbara älskling. Vi åt en mini semla som jag hade bakat på förmiddagen och en ägg macka. Sedan blev det lite mys framför lost med en godispåse och fanta. Hur mysigt som helst. Vill kunna göra så varje kväll, synd bara att man inte har den ämnesomsättningen som älsklingen. Men det är väl bara att lära sig att leva med det antar jag. Även fast det är tufft och allt sådant så ska jag verkligen klara av det.

Skriver innan jag hoppas på bussen till stan för lite mys med mormor:)

Dagen i bilder


)



Dagen börjar här

Nu har man vaknat och fått i sig lite frukost. Skojar inte när jag säger att jag är helt död. Skulle kunna somna på min lilla stol som jag sitter på. Men det är väl bara att hålla sig vaken antar jag. Får typ sätta in tandpetare under ögonlocken för att det här ska gå^^ Men vad gör man inte när man är kär. Dagens planer är att vara en stund med Emelie. Hon ska nämligen komma och kolla lite på mina kläningar för hon var tvungen att låna en tills på fredag. Temat är färgglatt och kläning. Går ingen nöd på mig, kläningar har jag ju. Frågan är bara om jag har någon bra till Emelie. Men det får vi väl se till att lösa^^
Sen måste jag gå neråt och handla för jag ska göra semlor tänkte jag. Det är ju trots allt smeldagen, man måste ju ta tillfället i akt. Funderar på vad jag ska träna för något idag. Tror det blir mage. Ska försöka att vara vid gymmet vid fyra så att jag är klar till fem. Älsklingen kommer hem vid halv sex och då vill jag vara klar med träningen. För då är det ju myspys som står på schemat. Laga lite mat, gå en sväng och sedan se massor på Lost.

Nej men nu ska jag sätta igång med pluggningen innan Emelie hör av sig. Antar att hon som alla andra vetiga personer sover såhär dags på sitt lov. Men jag återkommer under dagen. Ska inte överge er idag^^ Ha en trevlig morgon och jag hoppas att ni äter något gott till frukost:)

Nu tar jag kväll

Nu tar jag kväll tror jag. Känner att jag har gjort mitt för idag. Gick väl sådär på gymmet. tog löpbandet med storm, gick med ett raskt tempo på högsta lutning. Blir skapligt jobbigt i benen efter ca 40 minuter. Yogan var väl kanske inte min bästa gång som jag gjort. Men jag gjorde mitt bästa och kände att jag kom los på de flesta ställena i kroppen. Skön känsla såhär efter åt. Men jävligt tufft under tiden. Har även hunnit med att äta våfflor med älsklingen. Säger bara MÅNDAGSMYS. Verkligen inte dumt att börja sitt lov så. Men nu ska jah krypa ner i sängen och mysa med älsklingen framför några lost avsnitt. Känner att jag behöver massor av mys så att jag orkar att plugga lite till på mitt lov. Dö trist men det är väl för mitt egna bästa antar jag. Hatar både engelska och gramatik så det är verkligen inte lät att sätta sig ner och göra det. Gjorde lite idag så det är ju bara att fortsätta. GOD NATT!!!

Dag 8 Ett ögonblick

Det är svårt att bara skriva om ett ögonblick i mitt liv. Så jag skriver om lite fler. Ni väljer själva vad ni väljer att läsa. Man kan ju inte tvinga någon att läsa om man inte vill läsa. Men jag kan iaf säga att det kanske kommer att bli ett långt inlägg så det kan ta lite tid att läsa. Hämta en godisskål och börja läsa.

Vi blev två. Hur kan man inte glöma det ögonblicket i ens liv när mamma och pappa säger att man ska bli två små filurer i familjen. Inte för att jag kommer ihåg hur jag reagerad men jag kan anta att jag inte fattade så mycket. Menar var ju bara två när han kom. Men det var ju kul att få någon att bråka med. Kommer verkligen ihåg hur det var när man var liten. Man bråkade typ hela tiden, men nu är det så att vi typ aldrig bråkar. SKönt säger jag bara. Men sen kan man ju alltid bråka lite med kärlek men det är inte slagsmål som det var förut. Hur skulle man klara livet utan ett syskon.

Min första häst. Det är nästan det största som har hänt i mitt liv. På något sätt så är det här mitt liv har förändrats. Jag kom ifrån fotbollen som jag längre inte tyckte var rolig bara för att alla tjejer var bitchar mot varandra. Alla pratade skit om varandra och ingen tyckte om någon. Var man inte smal så var man inte bra. Kunde man inte göra mål så var man sämst. Så tyckte inte att det var kul längre. Så jag tog helt enkelt bort den biten ur mitt liv. Inget som jag ångrar kan jag ju säga. Det var när min ängel kom till stallet som hela mitt liv ändrades på riktigt. Jackie har verkligen ändrat på mitt liv. Jag har aldrig varit smalt men kanske inte tjock heller men jag är ju ingen pinne och det kommer jag heller aldrig att vara. Har ju inte de förutsätningarna men man kan ju alltid försöka med att vara smal. Bara att det är svårt och det vet alla tjejer som inte är födda smala. Men ute i stallet har man inga krav. Ingen av hästarna skulle ju knappas ställa sig och säga att man var tjock. Det var en trygghet att vara där ute för mig. Inga krav om hur man ska vara eller se ut. Man kunde bara vara som man själv ville vara. Man skappade en vän som alltid sa som man ville och alltid tröstade en. Och inget handlade om någon annan utan bara mig själv. Jag tror att jag har funnit mig mycket själv i att vara där ute så mycket med Jackie. Sen finns det vissa saker som man kanske kan säga är negativa med att jag har varit så mycket i stallet. Har aldrig varit så mycket med kompisar. Har svårt att öppna mig börjar ofta gråta när jag ska försöka förklara något som har med mig att göra eller är ett känlsigt ämne för mig. När jag hade Jackie så kunde man bara tänka och hon förståd, fick det svaret som man ville ha. Eller jag man fick ju det svaret som man ville ha. Hon har hjälpt mig igenom svåra beslut och perioder i mitt liv. Så jag måste säga att det nästan största ögonblicket i mitt liv var när jag såg denna underbara häst som kom att bli min bästa vän. Och hon är det fortfarande även fast hon inte finns vid liv längre. Jag känner att hon är med runt omkring mig i min varadag ändå.

Min första kyss. Det måste väl vara viktigt för alla tjejer. Och om det inte är det så har det alltid varit viktigt för mig. Och det bästa av allt var att jag väntade med att ge den till någon som jag verkligen älskade( Marcus Skogh). Har väl varit för oatraktiv för killar innan. Men jag kommer aldrig att glöma min fösta kyss. Den kommer för mig alltid vara viktig. Den 29 Maj 2010 fick jag min första puss. Den var alldeles underbar. Jag trode att jag skulle svimma i vilken sekund som helst när jag fick en puss av älsklingen. Vi låg en hel natt i sängen och bara pussades. Kommer aldrig att glöma det för det har så stor betydelse på mitt liv. Hittade mitt livs kärlek på första försöket^^

Sen finns det ju ögonblick i mitt liv som kommer att vara viktiga framöver i mitt liv men som inte har varit än men som man längtar massor till:)
Som att flytta hemifrån, förlova sig, börja jobba, köpa hus, gifta sig o bilda en egen familj med älsklingen
Det är mycket som man längtar till och som man hoppas kommer gå i uppfyllelse. Men jag antar att allt kommer att uppleva allt men inom sinom tid. Längtar längtar längtar^^

Frisk luft

Känner mig riktigt hurtig idag. Har redan hunnit med frukost, pluggat lite och även har jag även hunnit att gå ut och gå en timme i den friska luften. Nu är det bara läxhögen som väntar, laga mat och diska. Sen har man ju nästan gjort sin dag. Sen kan man dra sig ner till gymmet för att köra lite yoga och löpband. Det kommer nog att bli bra. Sedan blir det myskväll med älsklingen. Men nu mot läx högen, bara att börja anta jag;)

Det blev så ändå

Hur jag än försöker så hamnar jag ändå tillbaka varje helg. Och den här helgen mer än någonsin måste jag säga. Inte roligt alls. Sen behöver vi inte ta upp vad det gäller. Får bli att börja skärpa sig nu, annars kommer jag ju att inte at mås så bra.
Åt lite för mycket gott igår och allt sådant men det är väl sådant som hör till antar jag^^
Men kvällen var så sjukt mysig måste jag säga. Älskar verkligen att ha myskvällar med älsklingen. Vi spenderade den framför tvn och såg på lost. Svin bra serie och jag fick somna i älsklingens famn. Stort plus eftersom det är söndag.

Nu sitter jag i soffan och kollar barnprogram som man alltid gör när man är ledig. Är lite små trött men vad gör väl det. Har ju fått sova med min underbara älskling. Ska försöka hinna plugga lite idag. Inte så kul men det är väl ett måste. Blir lite träning och sådant där med ikväll. För nu ska jag få igång mina gamla träninings vanor igen. Kämpa kämpa på nu Andrea!!!!!

Nu blir det frukost:)

Nu är det kväll igen



Nu var det kväll igen. Känner att den här dagen har varit riktigt lyckad. Dock kan man ju ha skippat mensvärken. Men om vi säger såhär just nu är jag en blodpudding enligt älsklingens egna ord. Så ni kan ju bara lista ut resten^^ Tycker iaf att dagen har varit riktigt lyckad måste jag säga. Har spenderat rätt så mycket tid med älsklingen och det gillas verkligen starkt måste jag säga. Vaknade upp med älsklingen, åt frallor från Sandelius och en biskvi. Säger bara att det satt döds skönt i kistan som Balo säger i Djungelboken. Sen tog vi det bara lugnt och älsklingen hjälpte mig med körkortsteorin. Har gjort klart första häftet som man ska göra. Men sen har jag lite frågor. Sen bar det av till stallet med mamma. Dock övningskörde jag inte eftersom man höll på att slå ihjäl sig så fort man gick utanför dörren så jag skippade det idag. Men har ju kört en gång den här veckan iaf och det är ju det som är målet. Att köra en gång hemma varje vecka. Stallet gick bra bara att jag tror att jag streckte någon muskel när jag red för Tingen hoppade till och jag var inte riktigt med på snöraset. Tycker att Tingen har blivit så stirrig men det kan ju vara för alla snö ras och att hon bara halkar omkring. Bara till lördag kvar och så är jag fri. Hem och äta pappas goda gryta. Städa lite och förberedda alla läxor som jag måste göra nu i veckan. Det är en hel del måste jag säga.
Sen kom älsklingen upp och vi gjorde två as goda taco pajer. Måste säga att de var sjukt goda. Vi är verkligen bäst i köket. Kommer inte att vara några problem på matfronten när vi flyttar hemifrån iaf. Och nu sitter vi och har en mysig söndag med ostbågar, choklad och fanta. Tycker det är bra att älsklingen tycker synd om mig när jag har mensen. Så kan man ju tröst äta tillsammans. Ha en bra kväll så återkommer jag som vanligt igen imorgon:)

...


Världens underbaraste pojkvän

Jag har verkligen världens underbaraste pojkvän. Det går inte ens att förklara i ord, det går inte att visa i känslor och minst av allt så kan man inte uppskata det för mycket. Han har verkligen allt. Perfekta kroppen som jag älskar att ligga och kolla på. Och även fast hans höftben sticker ut ibland så är det det jag älskar. Säger hela tiden att han ska äta mer för att de ska försvinna. Men det vill jag nog inte egentligen. Jag vill att han ska vara precis som han är nu för det är ju nu jag älskar honom som mest. Han ska ta på sig mjukisbyxorna efter jobbet och han ska slänga sig i sängen och vilja se på lost eller någon annan serie. Det är ju det som gör Marcus till den han är. Och det är den Marcus som jag älskar. Den lilla glömska Marcus älskar jag av hela mitt hjärta.

Gårdagkvällen var helt underbar. Fattar inte hur en människa kan vara så himla underbar mot mig. Älskar honom verkligen från tårna och uppåt^^
Vi såg bara på filmer som jag ville som gick på tv. Åt massor av chips och drack massor av läsk med älsklingen. Underbart!!!!!! Det kan verkligen inte bli en bättre kväll. Jo kanske om man slapp mensvärken^^

Men nu ska älsklingen( som typ sover tror jag för han snarkar) åka och köpa frallor eller något sådant till frukost. Sedan bär det av till stalet. Hoppas att det inte är snor halt sedan att snön smälte och att det regnade igår. För då ska jag nog ta och övningsköra^^
Men nu ska jag pussa lite på min älskling inan vi ska åka. Är ju faktiskt bara 100 dagar kvar tills vi firar årsdag:)

...


Tjatade föräldrar

Man kan ju bara bli galen på sina tjatiga föräldrar ibland. Eller känner ni inte lika dant ibland. Vad man än gör så bara tjatar de vidare. Man blir ju nästan galen. Hittade tyvärr inget snyggt i falerum. Eller det var mycket som var snyggt på galgen men inte på mig. Så det var en stor besvikelse. Är ju inte ett så mode intereserat freak även fast det är sjukt kul med kläder och skor osv. Lille bror hittade mycket fina saker och det är ju bara bra det antar jag. Han hittade två skitsnygga par skor och ett par jeans. Tvingade honom även att prova lite saker som jag tycker är snyggt( som jag gärna hade satt på min pojkvän, men det vill han inte riktigt och jag tvingar ingen^^) Mamma har så roligt åt att jag är tillsammans med Marcus. För jag har i hela mitt liv stört mig på min lille brors klädsmak. Att han går i mjukis jämt, inte har skjorta och snygga byxor och så är jag tillsammans med älsklingen. Där ser man inte alls skymten av den kill klädsmak jag har men ändå. Tycker älsklingen är fin i de kläder som han har men ändå. Man tycker ju inte alltid lika och det är väl tur det. Tror säkert att älsklingen har en bild hur tjejer ska vara kläda och jag följer säkert inte den heller. Men det är inget stort problem enligt mig. Mjukis byxor äger ju en fredag kväll i soffan med film, godis och massor av mys med älsklingen. Då är det mer än tilllåtet att ha mjukis.
Någon gång när jag får min första lön så är det inte mig som jag kommer att köpa massor av saker till. Det kommer att vara till älsklingen. Förnya lite av hans fin garderob tror jag^^

Har man en tjatade mamma så har man. Har iaf städat toan. Läst ut körkortsboken en första gång. Och gått ut och gått. Nu har jag gjort min dag och kan åka hem till älsklingen och äta tacos och mysa ner mig i soffan med en godisskål;) Hoppas att ni har en bra kväll:)


Gårdagens kväll

Bilder kommer ikväll:)
Gårdag kvällen spenderade jag med mina underbara föräldrar och älsklingen. Kvällen tyckte jag blev riktigt lyckad. Och maten lyckades jag riktigt bra med för alla tog om så så värdelös på att göra lam är jag inte^^ Super nu vet jag att jag kan det med:) Var mysigt att bara sitta pappa, mamma, älsklingen och jag och prata. Vi åt nog alla lite för mycket mat så vi fick vänta en stund med efterrätten. Så vi åkte ner och köpte lite godis. Köpte några chili ost stränger. Var svin goda man kan bara inte äta så många av dem^^ Super goda iaf. Han även att gå bort och fråga mormor om hon tyckte att efterrätten blev god. Den blev klart godkänd av henne och Alva tog det som blev kvar och såg alldeles nöjd ut. Så det kommer nog att bli riktigt lyckat skulle jag kunna tro. Jag tyckte att den var svin god men till nästa gång blir det en mindre potion med mer kex i och lite tunnare daim del. Annars var den super god:) Åkte hem till älsklingen. Såg lite på film, åt massor av gott och bara njöt av älsklingens sällskap:) Underbar kväll som alltid

Nu har vi precis ätit frallor från sandelius, hela familjen. Och ska gör mig iordning nu för att åka till Falerum. Hoppas hoppas att jag hittar något^^ Men uppdaterar garanterat mer senare. Och lite extra om älsklingen ska gå ut ikväll. Ha en bra dag så länge så hör vi senare:)

...


Blir 3 rättersmiddag

För alla er som undrar så lever jag faktiskt. Har inte gått och dött som ni kanske tror. Har bara inte hunnit sätta mig framför datorn fören nu. Och egentligen så hinner jag inte nu heller men jag får uppdatera lite snabbt. Jag ska nämligen göra tre rätters middag till familjen( eller ja det är ju mest till älsklingen men ändå, de andra kan ju få tro att de har ett finger med i spelet^^) Har fortfarande inte riktigt bestämmt vad det ska bli. Små panik inför det. Men jag vet att vi ska ha lamkottletter med något till och så ska jag göra en slags cheescake som inte ska vara i frysen. Se om det blir gott eftersom att mormor har beställt det av mig till sin 60-årsdag.
Har spenderat morgonen med min underbara älskling. Vi tog det bara lugnt och åt lite frukost tillsammans och bara myste. Tur att älsklingen körde mig för annars hade jag inte hunnit till skolan.
Kom igenom historian och spelade lite fotboll på idrotten.

Ätit årets första semla med älsklingen. Dock med vaniljkräm eftersom jag inte tycker om de med mandelmassa i. Var super gott. Kanske inte så bra att äta det till lunch men det får faktiskt funka någon gång ibland. Blev proppmätt på den iaf. Hunnit med att vara i stallet med mamma. Blev en sväng ut på Tingen. Pigg och lite nervös för all snö som smällte. Men nu sitter jag i mitt rum och vet inte riktigt vart jag ska börja att ta tag i allt. Måste städa, skriva ifatt dagboken och börja laga mat. Är nog jordens största tidsoptimist. Men det här får fan funka. Så nu kör vi!!!!
Uppdaterar ikväll beroende hur trött jag är;)

Dag 7 Min bästa vän

Jag vet inte riktigt om jag har någon bästa vän om jag ska vara ärlig. Det är ingen av mina vänner som jag är med hela hela tiden. Eller som jag verkligen säger allt till. Lider inte av det eftersom jag tycker att det är helt okej att ha många bra vänner som man trivs med att vara. Visst jag kan sakna det ibland när älsklingen ska hitta på något. Men på något sätt så har jag aldrig haft det heller. Det har alltid varit jag som har varit lite uttanför och bara följt med störmen. Men jag har alltid haft en bästa bästa vän. Man kanske inte får räkna det men jag gör det för det var den ända som inte sa något det var den ända som lyssnade utan att avbryta och vända det till sin egna berättele. Jag tror att det kan vara svårt att ha en bästa vän i männsklig form. Menar alla människor är byggda för att överleva. Men för alla er som undrar vem min bästa vän var, eller fortfarnade är även fast hon inte fnns vid livet, så är det Jackie( min alldeles egna häst). Hon lyssnade på mig, hon tröstade mig på sitt sätt och fick mig att må bra. Även fast hon inte kunde säga ett ända ord till mig så var hon den som gav mig bäst råd och stöd. Jag kan tänka mig att det är svårt att förstå om man aldrig har haft ett djur som vän. Men det var värt ett försök att förklara.


Men mina allra bästa vänner är klart Linda och Hanna. Två filurer som alltid är glada( fattar inte hur man klarar av det) Dom är verkligen bäst och är klart de bästa vännerna som man kan ha. Synd bara att man inte hinner att se dem så mycket i veckorna och helgerna efter skolan eftersom att alla har så mycket inplanerat. Måste verkligen bli ändring på:)
Tycker att vi är en väldigt rolig kompot. Och det roliga är att ingen har samma intresse eller något. Men vi är klart den bästa kombon:)

Korvstroganoff med ris

Sitter här alldeles proppmät nu måste jag säga. Kommer typ rulla fram till skolan imorgon och älsklingen lär ju knappast få plats i sängen inatt. Men hoppas att han stanar kvar inatt iallafall. Lite orättvist att han är ledig imorgon, men jag ska allt köra upp honom iallafall. Mohahahaha. Nej så taskig är jag inte. Han vill faktiskt gå upp tidigt för att åka ner till garaget och fixa med sin lilla bil. Och antar att då är det okej att väcka honom. Planerar att ta en fika med älsklingen imorgon också. Känner att det är behövligt, massor av mys med älsklingen:)
Dagen har jag som vanligt spenderat i skolan. Klarade av dem med nöd och näppe. Överlevde som sagt eftersom annars hade jag inte suttit här. Har stått i köket sedan jag kom hem. Först lagat mat till familjen och nu sitter jag och bakar muffins åt min lilla morbror som ska ha fika med sig till jobbet imorgon. Har även gjort ett par mega muffins. Tänkte att det var kul att testa. Vet inte riktigt hur kvällen ser ut. Det ända jag vet att jag ska göra är att somna i älsklingens famn. Nej nu när jag väntar på älsklingen och muffinsen så kan jag ju passa på att läsa igenom ett kapitel i körkortsboken, eller hinner nog inte ett helt. Tar ju typ ett år att läsa. En sålänge är körkortet långt bort:( Men snart så kommer det:)

God Morgon


Vill öppna den nu, typiskt att det inte är fredag:(
Nu sitter jag vid mitt skrivbord som verkligen är proppat med saker. Jag fattar inte hur jag lyckas. Hade ju faktiskt städat i tisdags men det ser ut som ett bomb nerd slag igen. Det ligger en clipbok, en chokladask, massor av läxböcker. Alla körkorts böcker, en vas med mina rosor i, massor av pennor osv.
Jag ni kanske förstår att det är fullt på skrivbordet. Men jag fick plats med datorn iallafall när jag hade knuffat bort allt lite^^

Nu har jag i alla fall ätit frukost och duschat. Funderat på en sak, att när jag var liten så åt jag aldrig upp mjölken i flingorna nu slukar jag det som att det vårre rent socker. Tycker faktiskt att möjlk är gott nu. Och det borde pointteras att jag hatade mjölk när jag var liten. Man ändrar nog både smak och tyke. För saker som jag tyckte om när jag var liten kan jag exempelvis inte äta nu. Men en del principer sitter fortfarande i. Inga oliver för mig pappa.

Dagen kommer att bli lång känns det som. Ska först åka ner till skolan nu vid åtta för att gå i skolan ända till fyra och avsluta med ett tyska prov som jag har nämnt några gånger. Känner att den här dagen kommer att gå segt. Men ska försöka att hålla humöret uppe. Sen blir det inget gym idag även fast jag hade planerat det. Är nämligen snäll och följer med mamma ut till stallet. Kan ju vara snällt. Är ju faktiskt inte så många gånger kvar som jag måste åka ut dit. Sen blir det att göra korvstroganoff och ris( jag älskar det och älsklingen hatar det, han kommer att få ge efter på den fronten kan jag ju säga. Det måste vara korvstroganoff en gång i månaden annars går jag under;) ) Sen ska jag även hinna med att baka lite åt min morbro matte. Blir bara något enkelt men det tar tid det med^^ Sen hoppas jag att jag hinner att se älsklingen en liten stund i alla fall så att jag hinner att pussa lite på honom. Ska försöka att läsa lite körkorts teori med. Skönt att vara förberädd:)

Dag 6 min dag

Egentligen så kanske jag borde skriva dagbok, plugga tyska eller kolla lite till på körkortsteorin. Men inte gör jag något av det utan istället så sitter jag här. Kanske inte så smart. Men just nu orkar jag inte med något. Känner bara att jag inte orkar med något av dem. Och ska jag vara ärlig så är jag faktiskt mer sugen på att läsa körkortsteori än att göra något annat. Men det är ju en annan sak. Tyckte att det var riktigt kul att läsa det. Trodde älsklingen skulle döda mig med hans blick när jag sa att jag faktiskt tyckte att det var kul att läsa i körkorts boken. Kände mig död om inte annat kan man ju säga. Har kommit underfund med att om älsklingen skulle vilja döda mig med en blick så skulle han det. Den var verkligen kraft ful måste jag säga^^

Dagen har väl gått som den brukar. Segt men framåt. Gjorde mitt matte prov i eftermiddags med. Säger bara att jag fattade inte mycket av det provet. Men jag svarade  iallafall på alla frågor även fast de kanske inte är rätt. Jag gjorde helt enkelt en egen tolkning av frågan och svarade utifrån det;) Kanske inte så smart i matten eftersom att det bara finns ett svar. Men det är ju bättre att svara något än ingenting alls. Vill ha tillbaka det och jag hoppas att jag får ett VG. Och imorgon har jag ju som sagt helvetes tyskan, inte roligt. Kan alla glosor, mycket mer kan jag inte. Hoppas att det räcker till mitt svaga godkännt.
Efter skolan så tog jag mig ner till gymmet. Körde 40 min på löpbandet, är fan glad att jag hade energi åt det. Åt typ ingen i skolan så hade inte så mycket energi kvar. Så det fick duga för mig idag. Gick hem och fixade några små ärenden till mamma som ligger hemma och är sjuk. Så från kvart över fyra till sex har jag suttit och kollat på körkortsteorin. Finner den mycket intressant. Älsklingen kom hem( låter som att vi har flyttat hemifrån men det har vi tyvärr inte gjort än, men längtar verkligen massor) vi åt hamburgare och potatiskroketer. Mummsigt. Innan han hjälpte mig med lite frågetecken i boken till mitt körkort. Tycker lite synd om älsklingen eftersom han fick genomlida all fakta när han själv skulle ta körkortet och nu kommer han att få genomlida den igen bara för att jag vill ha hjälp. Men jag antar att han står ut med det. Han såg ut att vara rätt så stolt när han var smartare än mig^^
Varit i garaget och älsklingen har pysslat med lite lampor i bilen och jag har läst ännu mer körkorts teori( borde kanske ha gjort tyskan men den är så tråkig så jag bytte ut den) Och nu sitter jag här. Funderar på att rymma till älsklingen och sova där inatt för saknar min lilla nallebjörn så himla mycket. Nej nu ska jag ta och krypa ner i sängen, slänga av mig bhn och känna mig som en fri kvinna. Det är kvällens sista planer. Återkommer i morgon bitti och uppdaterar om jag lever^^

Min alla hjärtans dag


Trött brud

Precis vaknat känns det som även fast jag har varit vaken sen klockan sju. Men man blir ju lite seg när man inte sover ordentligt på nätterna( och varför gör man inte det, jo för att älsklingen inte är här:( ) Vet inte vad jag ska skriva så säger väl bara att jag lever så kanske jag kan återkomma ikväll. Ska iallfall ner och träna idag efter skolan och alla prov. Så vi får se när jag kommer hem. Och det värsta när jag kommer hem är att jag måste plugga hur mycket tyska som helst:( Så den här dagen lär suga jämfört med igår kväll.

Alla hjärtans dag

Ni får en snabb bild på mig just nu innan jag ska sova:) GOD NATT!!!

Har haft en helt underbart mysig kväll med älsklingen. Det går verkligen inte att beskriva. Jag hoppade att gå ner till gymmet idag efter att jag hade hämtat mina körkorts böcker. Säger bara att jag har en hel del att plugga på som om det inte räckte med alla skolans saker. Men ska försöka att vara rätt så flitig nu eftersom det är bättre att vara på från början. Kommer bli att övningsköra minst två gånger i veckan nu för att få igång lite rutin. Ska ha mitt körkort nu har jag bestämt.
Men nog pratat om det för det var inte det som jag skulle skriva om. Jag skulle skriva om min perfekta alla hjärtans dag. Och det var min underbara älskling som förgyllde den. Struntade som sagt i gymmet, gick ner till Ica och köpte massor av godis och en biltidning till älsklingen( ville bara köpa något litet eftersom att vi sa att  vi inte skulle köpa något till varandra) Hem och laga mat med hjälp av brorsans hjälp, annars hade jag aldrig hunnit att fixa allt. Dukade mysigt i tv rummet, vi åt baconlindad kyckling med klyftpotatis och som efterrätt så blev det marängsviss. Så jävla underbart gott( mycket underskattat måste jag säga). Sen har jag ätit massor av älsklingens godis^^ haft en underbar mys kväll med älsklingen som har bestått av massa massage och skratt. Han är verkligen underbar.
Och jag blev väldigt förvånad när älsklingen kom hem med rosor och choklad till mig. Så himla underbar:)
Nej nu ska jag kanske skriva ifatt dagboken igen och sedan krypa ner i sängen. Är ju faktiskt en dag imorgon med tyvärr. Hade gärna bara levt kvar på den här kvällen. Alla borde få uppleva det här:) Kärlek på högsta grad kan man ju säga:)

Fisheye


Har lagt upp en bild här på bloggen på saker som jag vill ha ( var ett tag sedan). Bland alla kläder och skor fans det ett nytt objektiv till min kamera. Jag vill nämligen ha ett fisheye objektiv. Men när jag var i stallet här om dagen så upptäckte jag att det fans en inställning i kameran som gjorde att man kunde göra om bilderna till fisheye bilder. Så himla kul och jag sparade helt plötsligt 3600 kr. Det är ett plus det med. Här  ovanför har ni några bilder som jag har fixat i kameran. Svin kul ju, men inte värt att lägga så mycket pengar på bara ett sådant objektiv. Så kan säga att jag är en lycklig tjej nu när jag hittade denna inställning på min Nikon kamera^^

Dag 5 vad är kärlek

Det är väl ingen som har missat att det är alla hjärtans dag idag. Det går verkligen inte att missa. Alla bloggar ägnar ett inlägg åt det( precis som jag) alla tidningar har skrivit om det osv. Det går helt enkelt inte att missa. Till och med skolan skyltar om att det är alla hjärtans dag. Men jag har tänkt på en sak en del firar det så himla mycket så att det inte ens finns ett stopp. Tycker kanske inte att det är så speciellt mer än att man kanske äter något gott med älsklingen på kvällen och ägnar tiden åt honom. Menar det är ju inte så att jag älskar honom mer idag bara för att det är alla hjärtans dag. Eller vad säger ni, det spelar ju ingen roll vilken dag det är. Älskar ju min älskling hur mycket som helst iallafall. Sen vet jag att det finns de som säger att alla hjärtans dag inte borde få finnas bara för att det gör kanske större del av Sveriges befolkning illa. Att man inte har någon partner att fira det med osv. Men jag tycker att det är lite löjligt faktiskt att säga så. Man kan ju ha kärlek till så mycket annat än bara en partner. Eller vad säger ni?

Jag personligen anser att alla hjärtans dag inte handlar om att man måste älska någon så som i att man ska vara ett par. Ja ni fattar vad jag menar. När jag inte var tillsammans med älsklingen firade jag alla hjärtans dag iallafall. Var inte tillsammans med någon då men jag firade den för jag hade kärlek till så mycket annan. Vi i familjen åt alltid gott och så gjorde vi något roligt tillsammans. Typ såg på en film eller hade snöbollskrig. När mamma och jag köpte häst så tillbringade jag alla min tid på alla hjärtans dag där ute. För att vissa för mina vänner( mina små söta hästar) att det var de som betyde allt för mig. Så jag tror inte på att man kan må dåligt av alla hjärtans dag. Man har alltid någon att fira det med även fast man inte är tillsammans med någon.

Men det kan ju vara svårt att veta vem man ska fira den med. Menar jag sitter här och snackar om att man ska fira med den som man har kärlek till. Behöver inte vara någon som man älskar. Bara någon man håller varmt om hjärtat.

Vad är kärlek för mig kanske ni nu undrar eftersom det är ungefär det ända jag har pratat om i det här inlägget.

Man kan ha någon man älskar. Men det är bara en viss sorts kärlek och man känner att det pirrar i magen varje gång man tänker på personen som man är tillsammans med( eller bara älskar i hemlighet). Men för alla är det ju olika. Jag blir typ helt knä svag när jag ser älsklingen och när vi rör vid varandra så känns det som om jag ska svimma. Älskar den underbara känslan och jag vet att den alltid kommer att finnas hos mig för jag kommer alltid att älska älskligen så himla mycket. Man har väldigt mycket kärlek till sin partner.måste bara säga en sak som jag tycker är viktigt i denna fråga, sex är inte kärlek det är något man har med den man älskar för att man tycker om varandra. Inget bra sätt att vissa kärlek på även fast det är mysigt!!!

Men varför kan man inte ha kärlek till sina vänner. Det har jag iallafall. Jag bryr mig om hur de mår och tycker om att umgås med dem. De gör mig glad och får mig att må bra. Jag tror verkligen att man kan ha kärlek till vänner. Menar man säger ju att man har vänskapsband och man kan ju säga att man har kärleksband till sin partner så varför inte.

Kärlek till ens familj är rätt så klart för mig. Vi tar hand om varnadra och ser till att alla mår bra. Att man bryr sig om någon är att visa kärlek för mig.

Tror att man har kärlek till det man tycker mycket om och som man inte skulle kunna klara sig utan. Det som skulle saknas i min vardag om det inte fanns det. Menar jag har kärlek till massor men det finns bara en som jag verkligen älskar och det är Marucs.

Sitter och glor

Jag undrar egentligen hur mycket jag älskar Marcus. Menar jag går upp klockan 6 när jag har sovmorgon till 12.
Och alla som känner mig vet att jag sover gärna så mycket som man bara kan. Jag vet att jag är galet kär i älsklingen. Kommer jag alltid att vara. Jag hoppas bara att han förstår det:)

Gårdag kvällen spenderade jag först på gymmet( gick mina kilometer och gjorde av med 1000kcal, kul grej att kolla^^) sedan blev det lite avslappnade yoga. Kan säga att det är bra för både kropp och själ. Man får verkligen igång blodcirkulationen och slappnar av i alla leder och muskler. Man lär sig att använda en specifik muskel och inte ödsla energi på att lyfa med fel och mer muskler. Utan maximera träningen på just en specifik muskel.
Man blir allt smidigare,och jag kan säga att den delen behöver verkligen jag^^
Favorit ställningarna är barnet och dödsman ställning, självklart vilo ställningar^^ Men det är sköna måste jag verkligen säga, specielt när man har mensvärk.

Gick hem och lämnade alla mina saker och så kom älsklingen och hämtade mig. Vi hade en jätte mysig kväll. Vi åt våfflor med grädde och så spenderade vi kvällen i soffan och sängen med lite godis och massor av mys. Helt underbar kväll måste jag säga. Som alla kvällar borde se ut.

Nej nu kanske man ska göra något vettigt och börja plugga till matte provet och tyska provet. Inget roligt men det får väl ta och funka den här veckan. Jag menar sen är det ju lov. Ska bli sjukt kul måste jag säga. Längtar massor tills att bara ta det lite lugnt( även fast man inte kan det men ändå, måste ju plugg till alla prov efteråt) Men nu för mycket prat och lite verkstad men nu ska det bli ändring på det:)

Gelehjärtan

Ingredienser, ca 20 bitar
6 gelatinblad
50 g glukos (finns på apoteket för ca 45 kr)
1 dl strösocker
2.5 dl vatten
6-7 droppar flytande arom/smaksättning (t. ex. hallon)
några droppar karamellfärg
strösocker
citronsyra
silikonformar för godis eller mjuka isbitsformar
Gör så här
 Olja in formarna. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Blanda glukos, socker och vatten i en tjockbottnad kastrull. Koka över medelhög värme till 122 grader.Värm under tiden de urkramade gelatinbladen med ca 2 msk vatten långsamt i en kastrull och rör försiktigt tills gelatinet är helt upplöst. Observera att gelatinet absolut inte får koka.Ta sockerlagen från värmen och blanda i det smälta gelatinet, aromen samt några droppar färg.Låt temperaturen sjunka till ca 70 grader. Fyll sedan formarna med massan.Låt svalna och stelna i rumstemperatur över natten.Rulla sedan gelébitarna i strösocker. Gillar du sura godisbitar kan du blanda lite citronsyra i sockret som du rullar bitarna i. Eller strunta i socker och stryk i stället lite matolja på gelébitarna så klibbar de inte.


Dag 4 vad åt jag idag

Idag har jag ätit våfflor med älsklinge. Super gott. Finns väl kanske inte så mycket mer att säga^^

...


Sitter i skolan och har tråkigt

Har klarat av den värsta lektionen idag. Språk!! Ska bli en sådan lättnad att slippa det nästa år. Kommer gråta av
glädje när jag går ut tvåan( kommer se lite kul ut eftersom alla andra kommer att sukta efter att sluta trean) Inget mera språk om 123 dagar. Så jävla underbart!!!
Ska iallafall försöka att hålla humöret upp hela dagen. Ska hoppa ner till gymmet sen och gå en timme och sedan blir det lite avslappnade yoga. Känner att kroppen behöver komma igång nu efter en vecka ledigt från gymmet. + att min mage är alldeles uppblåst efter helgens alla gotigheter. Ska försöka att vara lite nyttigare i veckan så att min mage svullnar ner lite. Den står verkligen ut rakt ut, men det är sådant man får leva med. Ska försöka att sätta igång stenhårt med träningen igen. Känner att jag har slappat ihop lite när det gäller träningen och har inte haft så mycket motivation till att träna. Men jag tror att jag har hittat min motivation nu. Nu siktar vi mot beach 2012. Ska försöka att träna så att jag är nöjd med min kropp, så att jag inte behöver att gå kuttryggad( svin fult) och skämmas. Men nu ska jag sätta mig och ha svenska b. Ingen hit men det får funka.
Längtar tills ikväll när jag ska sova hos min underbara älskling:)

...


Nu är jag trött


Ni får en söt bild på Jessi de andra orkar jag inte publicera nu^^
Har inte gjort ett skit idag men ändå så är jag trött. Är den bra. Nja jag tror inte det men det är ju en annan femma. Har varit med mamma ut till stallet iallafall men gjorde inget med Tingen för jag hade faktiskt ingen lust att göra det. Så tog med mig kameran och tog lite kort istället eftersom att det var så himla skönt och vackert väder. Har suttit framför datorn sedan vi kom hem och pysslat lite med projektarbetet( mina idéer vill säga) får se om man får med sig Linda och Hanna på Idén med. Annars så får vi se hur det blir;) Men det tar en hel del. Skönt att ha en plan iallafall och jag skulle verkligen vilja göra det så nu är det väl bara att tuffa på med det.
Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem. Vill bara lägga mig i sängen och ha en myspys kväll framför en film och lite godis. Har bestämmt att nu får man ta tag i sitt liv imorgon när man har varit sjuk. Så sista dagen med godis på en söndag för min del^^ Ojj jag undrar hur många gånger älsklingen har hört det. Men nu ska jag verkligen försöka:) Nej nu ska jag göra ngt vettigt här kan jag ju inte sitta hela dan:)

Pluggat klart

Sitter i köket och har precis pluggat klart allt som jag behöver göra idag. Och som jag orkar. Men det får funka. Har nämligen både matte och tyska prov i veckan. Inte någon höjdare men det får faktiskt ta och funka tycker jag. Bättre att ha det förre lovet än att få det efter så att man måste plugga massor över lovet. Eller ja det behöver jag ju redan eftersom vi har engelska gramatik veckan efter lovet( och jag måste erkänna att jag är ingen höjdare på att gramatik i något språk). Ska följa med mamma ut till stallet i det fina vädret. Ska nog förska att ta med mig kameran och ta lite kort. Solen verkligen strålar ju. Mamma och pappa är ute och går, Filip är i boda borg och älsklingen kör bil på isen så man sitter helt ensam i hela huset. Mycket tråkigt måste jag faktiskt säga!!!!!
Men skönt att få iordning lite inför skolan i veckan. Ska kanske även passa på att skriva ifatt idagboken innan man ska åka ut till stallet.

Gårdagen var himla kul måste jag säga( dock glömde jag helt bort att ta några kort, undrar varför?) Alva och Elsa var riktigt pigga och hoppade omkring och stojade. Tycker det är så himla kul att älsklingen har kommit så nära hela min släkt. Elsa är lite små förtjust i Marus, hon är så himla söt när de busar. Kvällen blev iallafall riktigt lyckad. Och hoppas att mamma blev nöjd med sitt födelsedags firande. Vi frossade först smörgåstårta i mängder. Blev inte alls mycket kvar( men lite så att man fick lite frukost^^) sen smaskade vi på min goda tårta. Måste säga att den blev riktigt lyckad. Alla tyckte att den var god så att den var inte så illa alltså^^ Och mormor tyckte att den passade perfekt till sin födelsedag. Vi åt lite godis med små tjejerna. En sak som jag tycker är konstigt är att Elsa kan äta kexchoklad när hon är allergisk mot nötter och ägg. Men det är ju bara bra för hon verkligen älskar det^^
Kollade på de två första bidragen på melodifestivalen. Sen blev det att dra en stund till Skejtarn. Äta lite chips och prata en hel del. Dock var de sjukt högljuda efter lite sprit. Varför ska man dricka så mycket. Han har precis flyttat hemifrån med, men inte så avundsjuk på hur han bor utan mer att han har flyttat hemifrån. Som tur var är inte älsklingen som andra killar och vill ha snyggt och fräscht runt omkring sig. Och vi är nog rätt så lika med hur vi vill ha det. Men Skejtarns lägenhet är väl mer en grabblya eller vad man ska säga. Men det måste vara skönt att flyttat hemifeån även fast jag inte tror att han vet vad det innebär så mycket. Bara 1½ år kvar sen kanske älsklingen och jag äntligen kan sätta oss i en egen lägenhet och göra precis som vi vill.

Nej men nu måste jag fixa med lite annat så att man har massor av tid till älsklingen sen:)

...


Är jag redo?


Tingen var lite bussig

Jag undrar hur mitt humör är gjort egentligen. Ena stunden glad andra stunden tjuter jag floder. Men kanske är såhär att vara tonåring??? Har iallafall ätit massor frukost och några choklad bitar( underbar frukost) Även hunnit med att vara ute i stallet med mamma. Övningskörde både ditt och hem. Går bra måste bara lära mig att inte misshandla våran växelspak^^. Tingen var pigg idag men fick henne att gå riktigt finnt i slutet. Kändes bra. Det som känns mindre bra nu är att jag måste börja städa:( Ska försöka att uppdatera ngt mer ikväll, se om man kanske kan slänga in lite bilder från kvällen;)

Mamma fyller år

Idag fyller världens bästa mamma år. Hur underbart är inte det. Men vi säger inte åldern för om hon läser det här så får hon säckert åldersnoja. Och det är ju inte riktigt meningen^^. Men sitter iallafall och väntar på att ugnen ska bli varm. Ska nämligen stoppa in sconsen i ugnen och så ska vi ha en mysig familjefrukost. Som vi har nästan varje helg nu för tiden. Men sådant tycker jag verkligen om. Mår heller inte illa längre och det är super skönt. Fatta hur underbart det kan vara!!! Idag ska man även hinna med att åka till stallet och viktigast av allt så ska man fira mamma. Sen får man se vart kvällen lider imot. Tror att jag kommer att spendera den rätt så lugnt. För även fast jag inte mår illa längre så känner jag mig hängig. Men det är ju bättre att bara ha ett än båda.

Och även fast jag somnade hur tidigt som helst igår så är jag fortfarande trött. Tror att det bor en liten basil i mig som inte vill att jag ska bli frisk:( Men han faktiskt med rätt så mycket igår. Efter skolan så åkte jag hem direkt och började att baka. Blev en nytt slags tårtinnehåll i min marsipan tårta. Men annars måste jag säga att jag blev riktigt nöjd med den. Sen så gjorde jag lite små muffins bara för ifall den inte skulle bli bra eller smaka konstigt. Bäst att vara på den säkra sidan^^ Sen han jag även att äta god mat och MASSOR av godis. Så idag är magen helt sprängfylld och står rakt ut. Men har ju inte tränat i veckan så det kan ju vara det. Men ska dra igång det nu i veckan och då blir det verkligen hårdkörning kan man ju säga.

Nej nu måste jag verkligen stoppa in sconsen så att det blir frukost någon gång^^

...


Dag 3 Mina föräldrar

Jag tycker själv att mina föräldrar är väldigt coola. Så kanske man inte kan säga men jag tycker så. De har alltid funnits vid min sida och de kommer alltid att finnas vid min sida resten av mitt liv. Även fast man flyttar hemifrån så kommer de att vara en stor del av mitt liv av mig iallafall. Jag menar jag är ju hälften mamma och hälften pappa. Så jag har väl lite från båda två antar jag. Annars hade det varit väldigt krongligt med allt som vi har lärt oss i biologin att jag är hälften/ hälften.

Mamma:Räddaren i nöden i alla situvationer. Hjälper alltid till och lyssnar när man vill prata. Kan dock vara väldigt hård ibland och tjata lite för mycket. Men jag antar att det är sådant som mammor är till för. Gör verkligen allt för sina barn( jag och lille bror), skämmer bort oss alldelles lagom mycket. Hon är helt klart världens bästa mamma.
Men något som mamma verkligen behöver träna på är att ta mer tid till sig själv.

Pappa: En hel cool pappa som tror att han är bäst och kan allt. Men han är kung ändå. Kan vara jobbigt ibland( beroende på vad man är på för humör) men oftast så får han en bara att le. Har även märkt att älsklingen är lite lika dan så jag undrar om det har något med killar att göra. Lagar alltid världen godaste maträtter. Även fast det är vardag så är det himelskt gott. Något som han skulle kunna behöva träna lite extra på är att lyssna på mamma.

Simhallen

Bloggningen igår var inte så aktiv. Men jag har faktiskt mina skäll varför de inte var de. Klarade av skolan med nöda och neppe. Stanade kvar i skolan för att lämna körskola lappen. Så på tisdag ska jag gå och hämta mina böcker. Sen traskade jag hem till lilla stugan i all snö, jag säger bara att jag avgudar mina boots som inte läcker även fast de kanske är vårskor/sommar skor så funkar de bra för mig. Och de är faktiskt varma. Tro det eller ej^^. Blev att äta mat. Tror att jag har fått någon knäckebrödsdille alltså äter typ knäcke till precis allt. Men det är sjukt gott och det är ingen som kan neka det. Så himla bra:) Var snäll och följde med mamma ut till stallet, var faktiskt riktigt mysigt. Red Tingen och hon gick så bra som hon kan. Hur underbart är inte det. Känner att jag verkligen han att rensa huvudet på ryggen. Hon var lugn och man kunde bara sitta och ta det lugnt.
Väl hemma så kom älsklingen, dock blev det inte som jag hade tänkt mig med det är ju en annan sak. Mådde inte as bra( eller mådde sämre än någonsin och trodde att jag skulle spy stupp i kvarten) Sen var jag så glad för att älsklingen var där, var super trött och bara allmänt hänig. Så vad vi än pratade om så började tårarna att rinna( det gör det på mig när jag är trött har jag kommit underfund med) Men älsklingen är så jävla underbar och tar hand om mig. Lägger mig tillrätta i sitt knä och bara pillar i håret som att inte något skulle vara fel. Så jävla underbar du är älskling. Jag hoppas att du är medveten om det:):)

Just nu har jag precis duschat och rakat benen( eftersom jag somnade igår helt plötsligt). Hunnit äta frukost. Mycket gott!!! Ska packa väskan till att gå till simhallen på idrotten. Jag har bara ett problem jag har ingen bikini som passar hemma. Men som tur är så är vi bara tjejer idag så det kanske inte spelar så stor roll om den är lite för lite. Slänger ner alla jag har så får vi se vilken jag känner för då. Men nu ska basilen ta och göra sig iordning eller kolla på ett avsnitt av Elsas värld.
Bloggar som vanligt när jag kommer hem, blir inget stan tyvärr( har nog redan skrivit det). Känner att jag inte har några krafter och om jag skulle behöva spy så vill jag gärna göra det hemma och inte så ofentligt. Hoppas att tjejerna förstår mig och så kanske vi kan åka in någon annan helg. Hoppas på det:):)

Vill inte mer!!!

Om vi säger såhär så vill jag inte gå till skolan idag. Känner inte alls för det!!! Min mage är väl ngt bättre men den är fortfarande lite skum så jag undrar vad det är med den egentligen. Men antar att jag har fått en liten basill av älsklingen. Igår kväll tog jag i allafall till drastiska metoder för att slippa mitt illa mående. Jag gick och la mig snor tidigt( 21.20 inte likt mig på vardagarna, annars somnar jag ju rätt så tidigt^^)

Men nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till frukost. Vill bara inte må illa sen när jag har ätit så ska nog fundera lite till^^

Dag 2 Min första kärlek

Ska jag vara ärlig har jag inte varit kär innan jag träffade älsklingen. Man kan säga att man har varit kär som liten, men jag har aldrig haft fjärilar i magen och fått handsvett av någon annan än älsklingen. Så jag kan helt ärligt säga att älsklingen( MARCUS SKOGH) är den första jag någon sin har älskat.
Ska även punktera att han är den första jag har kysst med;) En liten kommentar sådär. Jag vet inte rickigt vad jag ska skriva mer. Eftersom det är ganska rakt på sak att det var min fösta kärlek.

Och jag ska tacka Jossie lite extra för jag antar att det är hennes förskännst att vi är tillsammans( och kanske lite Izza som pushade på mig lite granna, eller ganska mycket)

Hemma igen

Skolan var väl kanske inte den längsta som jag har skådat på länge men den var ändå jobbig måste jag säga. Är snorigt trött även fast jag inte har gjort något. Är sjukt trött på att det känns som att någon äter upp mig inifrån. Dess utom tror jag att jag hade feber i morse när jag kom till skolan. Men den tror jag iallafall har släppt och det är ju alltid ett plus. Lite små sur över att jag inte kan träna idag heller. ( Fast det är lite skönt med^^) Har precis kommit hem från skolan som ni kanske föstår. Skönt!!! Ska sätta mig och plugga matte så att jag slipper det i helgen. Har ingen lust med det. Så det är väl bara att plocka fram hjärncellerna igen( som jag gärna packar in i ett packet när jag går från skolan och tänker inte ett skit under hela kvällen/eftermiddagen :) Det gillar jag!) Sen har man ju lite tyska till nästa vecka som man kan kolla på. Nu när jag ändå inte kan träna så undrar jag varför jag kom på att jag skulle plugga. Så inte roligt alltså. Men har som tur var läst ut svenska boken. Gjorde det igår kväll när jag var så rastlös så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.


I skolan

Blev inget morgon inlägg för min del idag, inte heller blir det någon träning idag för är inte helt kry kan man ju inte på stå magen vrider och vänder sig så fort. jag rör mig, eller det är bara när jag ligger still som det är bra. Jävlan skit, men antar att det är bättre att orka med skolan i veckan än att träna envecka och sedan bli dö sjuk. Så denna vecka blir träningen väldigt låg. Men får stå ut med det. Sitter i skolan nu och har svenska, svin tråkigt eftersom i läser. om språjkets historia.

Ingen träning

Okej jag ska erkänna jag tror att jag har blivit smittad av älsklingen. Så jag hoppar allt som har med träning att göra idag. Spyorna ligger i halsen( låter inte så fräscht men det är så det är) och magen vänder sig typ ut och in hela tiden. Så ska försöka att få ordning på mitt rum och kanske plugga lite. Sedan ska jag tillbringa all tid i sägen. Inte gå en meter!!!!
Dagen har varit seg men bra annars. Men nu ska jag lägga mig i sängen innan min mage vänder ut och in på sig:(

Dag 1 Presentera mig själv

Jag vet inte riktigt var jag ska börja om jag ska vara ärlig. Det är svårt att presentera sig själv. Man vet inte vad ni vill läsa för något och man vet inte ett dug om vad som är intressant i mitt liv. Men jag ska ändå försöka att få ihop några rader. Säger inte att de är läsvärda kanske. Men för er som är intresserade så kommer en presentation av mig själv.

Vem är jag är den stora frågan?
Jag vet så mycket som att jag heter Andrea Grönqvist och har snart rätten att bestämma över mig själv när det gäller allt. För jag fyller nämligen 18 den 28:e maj ( detta år kanske ska klar göras)
Jag bor i den lilla byhållan Åtvidaberg som ligger 30 minuter från Linköping. Trivs väldigt bra här, där jag bor med min familj, har bra vänner och miljön runt omkring mig trivs jag med.
Jag genomlider gymnasiet som många andra tonåringar gör. Jag går naturprogrammet här nere på Åtvidabergs gymnasium( facetten) Tycker att det funkar bra, även fast man undra ibland om lärarna tror att man har ett liv eller inte???

Nästa sommar kommer jag att gå ut med min fina vita hat. Men ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på efter. Jag vet att jag ska hoppa till en ny skolbänk i en annan skola( om jag kommer in vill säga) Men mina tankar lutar mot att jag ska läsa vidare till civilekonom. Tror det skulle kunna passa mig. Menar älskar ju att hålla på med siffror.

Sedan 29/5 2010 har en liten filur med namnet Marcus tagit en väldigt stor del utav mitt hjärta. Eller det gjorde han långt innan. Men det var då vi räknade att vi blev tillsammans. En sjukt underbar kväll/natt måste jag säga. Det roliga är att jag umgicks mycket med hans bror när jag var yngre( eller genom en annan kompis, var inte så att vi var kompisar) Så träffade väl Marcus någon gång då med. Tänk om man skulle ha vetat hur det skulle bli i framtiden. Vi träffas i regel varje dag om det inte skulle kroka fruktandsvärt mycket med alla saker som älsklingen och jag håller på med. Han är lärling som snickare just för tillfället och jag vet inte riktigt vart han vill med sitt liv. Vet iallafall att största drömen som vi har tillsammans just nu är att flytta hemifrån tillsammans. Kommer att bli så sjukt underbart:)

På min fritid( den jag har vill säga) så tränar jag en hel del. Inte för att det syns så drastiskt men jag tycker det är kul, även fast det kan vara dagar som är tyngre att träna på. Man kan väl säga att jag är en liten tränings narkoman. Men det har blivit lugnt mycket bättre än vad det var för ett år sen. Då tränade jag för att gå ner i vikt. Nu tränar jag för att bygga muskler och att må bra( två helt skillda saker) Hinner även med att träffa min älskling välfigt mycket, vilket är ett måste för mig. Sen tar väl skolan upp den största tiden. Även på helgerna. Men man hinner att träffa sina tjejkompisar, gå på bio, åka till stan, vara skötare åt en häst osv. Bara att jag måste lära mig att planera lite bättre. Är sjukt dålig på det!!!

Hur jag är som preson?
Det beror lite på vart och när man ska beskriva. Jag är väldigt glad och försöker att vara positiv( men oftast ganska trött vilket jag tror att de flesta märkt av) Lägger väldigt mycket tid på sådant som jag tycker är kul( och så rullar tiden iväg pågrund av skolan) Blir lätt ganska sur om man inte lyssnar på mig eller om jag inte får som jag vill. Så man kan väl säga att jag har ett väldigt växlande temperament. Kanske inget som omvärlden märker men mina närmaste märker det deffenitift. Jag hatar verkligen att prata i telefon, tycker nästan att det är läskigt. Så när jag pratar i telefon så blir det mest mmmm, jaaa, nejj, va nu hörde jag inte. Så får den andra sköta snacket. Och ändå pratar jag i telefon hur mycket som helst med älsklingen. Men det måste vara för att han är så duktig på att prata även fast jag svarar med få stavelser^^

Ja grattis för er som har orkat att läsa igenom allt det här. Känns som att han skrivit en hel uppsatts om mig själv. Om inte så känns det som att det tog lika lång tid. Det var jätte svårt att komma på saker att skriva. Men nu vet ni ju lite vem jag är!!!

Om vi säger såhär jag är knappast bilden till vänster på min vardag. Tänk om man kunde vara så fin hela tiden. Nej jag är nog lite mer av den slappa typen skulle jag kunna tänka mig. Som inte bryr sig så mycket om vad andra säger om mig. Utan kör mit egna resj. Samtidigt som jag älskar att klä mig i fina kläningar och klada med sminka och naglar. Så jag har två jag här med. Beroende på vad jag är på för humör:)

Undrar hur det här ska gå?


Random bild från stallet i söndags;)

Jag undrar lite hur det här ska gå??? Älsklingen har spytt hela natten och jag känner mig illa mående. Det kan ju bara sluta på ett sätt. Eller så är det bara jag som inbillar mig att jag mår illa bara för att jag vet att älsklingen gör det. Så kan det ju faktiskt oxå vara. Brukar ju bli så de flesta gångerna när någon säger att den har spytt osv.
Men det här får ta och lösa sig nu tycker jag^^ Vill inte få magsjuka, har för mycket i skolan för att jag ska kunna missa det. Så snälla gud ingen magsjuka till mig tack.

Dagen vet jag inte riktigt vad den har att bjuda på. Trodde att jag skulle spendera kvällen med älsklingen men nu blir jag lite osäker. Är jag taskig om jag väljer att inte gå ditt bara för att han är sjuk( det är ju då jag ska vara där och ta hand om honom) Men jag känner verkligen inte för att bli sjuk. Hade det varit torsdag förre lovet så hade jag inte ens tvekat. Men får väl se i eftermiddag hur det känns då^^

Nu ska jag lägga mig och ta det lugnt lite eftersom jag har gjort dagens goda gärning. Gick upp tidigt för att se till att lille bror kom i tid till skolan. Han har nämligen nationella prov nu på morgonen. Så vi åt lite frukost tillsammans. Men hej så långe^^

Yogan är min drog

Hur kan man inte älska dena storlek på godisburk^^

Jag säger bara att min drog är yogan. Varför spruta in massa saker i armen med smutsiga sprutor när man kan
gå på ett 75minuter långt ypga pass och ändå känna att man flummar iväg på rosa moln. Känns hur skönt som helst. Men det har jag klarat av idag, tog mig även 7,5 km på löpbandet. Kändes faktiskt helt okej i kroppen( mina knän har börjat att cpa lite nu när det är så himla kallt, inte kul) Hunnit att läsa fram till sista kapitlet i boken, så nu är det bara 40 sidor kvar. Mina magsår över matten har lagt sig lite eftersom vi inte behövde vara klara med sidan. Vilket innebär att jag ligger bra till. Sedan så har jag kommit på en liten rolig idé som just nu bara angår Linda och mig( oj nu kanske jag avslöjade för mycket, men just nu är det hemligt^^) Hoppas att Linda tycker att iden oxå är bra. Men nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar och sedan ska jag ha en mys kväll med älsklingen och bara ta det lugnt och hitta lite energi tills imorgon!!!

Ni får ha en så bra kväll som möjligt:)

Varför just jag??


Bild från igår
Som jag lovade så sitter jag här i sängen och bloggar ett morgon inlägg. Har kommit underfund med att jag inte kommer att blogga fören sent i kväll. Men det får ni stå ut med. Har även kommit på att vi ska skriva tyska uppsatts om ungefär en timme så man kan säga såhär att jag måste springa ner till skolan snart för att kolla igenom alla tyska grammatik. Det här kommer inte att gå så himla bra kan man ju säga, FAN!!!:(
Men ska slänga på mig något mysigt orkar verkligen inte bry mig. Är glad om jag orkar att hålla ögonen öppna kan jag ju säga. Men det är sådant som händer när man inte sover så bra( man måste ju ha en gossebjörn att krama om^^)

Men nu måste jag verkligen skynda mig, och det värsta är att det är så himla kallt så jag vill egentligen inte gå ut. Den är bra tycker jag. Men jag kanske återkommer idag senare ikväll då jag har gått mina kilometrar och gjort mina yoga övningar. Hej så lång. Hoppas att mina bloggläsare får en fin dag även fast det är så kallt så att man skulle k
hinna frysa ihjäl!!!!

Jag vet vem jag ska tacka!!!!

Okej för den här gryma dagen så vet jag verkligen vem jag ska tacka. Älsklingen och mamma. Känner att de har fögyllt min dag även fast jag kanske inte har visat det så mycket som jag egentligen kansek borde göra. Känner att jag bara blir sur och tvär hela tiden men jag hade inte blivit det om jag inte brydde mig om dem. Har iallafall haft en sådan där toppen kväll. Som jag tycker att alla söndagar ska vara. Vi åt god mat( pizza) åt massor av godis tillsammans i soffan och hyrde en sjukt rolig film tillsammans. Kan det bli mycket bättre. Suttit och kurat ihop mig under filten med älsklingen och tillbringat lite tid med familjen. Precis så jag vill att en söndag ska vara. Mys med familjen på ngt sätt. Kan erkänna själv att jag har blivit mer mon om att vara med familjen under senaste tiden . Men det har liksom slagit mig att det är inte as lång tid kvar tills man inte längre kan gå in till mamma och be om råd bara sådär hucks flucks på natten när man vaknar. Flytta hemifrån kommer att vara ett glatt steg i livet, men det kommer även att vara lite tungt att inte vara med familjen eftersom jag tillbringar så mycket tid med dem( jag och älsklingen tillbringar väldigt mycket tid med min familj måste jag säga vilket jag tycker är super kul). Och ska jag vara ärlig så sover jag gärna hemma här även fast jag har en trång säng bara för att jag känner mig lite obekväm hemma hos älsklingen eftersom att vi bara sover där, vi gör liksom nästan aldrig något med deras familj. Men jag antar att det är sådant som händer. Man kan ju inte vara lika tajta åt båda hållen. Det är ju inget par som är. Känns som att pappa och mamma inte heller har en jämn dragning( känns som att pappa har lättare för mammas sida än tvärt om eller hur man nu ska förklara det, så jag behöver nog inte oroa mig för att jag inte skulle vara normal!!!)

Men nu efter en lyckad myskväll med familjen så ska jag gå och lägga mig och skriva ifatt all dagbok som jag inte har skrivit och sen så lär jag ju behöva sova. Om jag nu ens hinner att skriva klart^^ Men jag ska försöka att höra av mig imorgon bitti som vanligt;)

GOD NATT!!!

...


Undrar hur det blir?

Nu sitter jag i köket och känner mig klar för dagen. Även fast man kanske inte är det så känns det som det. Har redan hunnit att frysa fötterna av mig i stallet och redan hunnit tina upp dem i ett varmt bad med älsklingen. Så himla underbart att inte frysa längre kan jag ju säga. Har även hunnit att få i mig en hamburgare till lunch och lite godis. Måste säga att det är en bra eftermiddag som jag har börjat med. Nu är det bara lite sådana dära saker som man måste göra.
Ska prata med mormor, kolla igenom alla skolsaker, sätta upp min spegel och ha dunder mys med älsklingen.
Låter som en helt okej dag för mig.

Stallet gick väl bra och jag säger bara att jag dyrckar den som kom på termobyxorna. Var snorigt kallt men det var bara mina fötter som frös en aning. Dock fastnade inte tjejen direkt för Rusan så vi får väl se hur det går. Men det tar vi lite längre fram i livet. Nu ska jag bestämma kakor och tårtor med mormor:)

Just det undrar om mamma, Filip, Jag, Marcus och Pappa ska ha familje mys ikväll med en bra film och massor av mitt godis från igår som jag aldrig åt.

...


In mot stan

Nu sitter jag faktiskt redo för att åka in till stan och älsklingen är inte ens här. Klar innan han har kommit. Det måste vara nytt rekord. Jag menar är alltid klart sist när jag är med älsklingen( men när jag är med andra tjejer så är jag jävligt snabb måste jag erkänna) Så det är ingen som kan klaga på att jag är långsam och seg för att vara tjej iallafall. Men har slängt på mig lite kläder. Hoppas att jag inte fryser ihjäl och tänker ta mammas stövlar. Mohahaha älskar att mina fötter har krympt så att jag kan ha en del av mammas snygga skor^^
Har hunnit med en hel del även fast jag inte trodde att det skulle vara just de sakerna. Älsklingen och jag har samlat vuxenpoäng och gick upp vid nio( måste vara lite stolt eftersom att vi kan lika gärna sova bort en hel dag^^) Vi åkte upp hit för att vi skulle göra scons dock blev jag mutad till att följa med till stallet. Jag hoppas verkligen att tjejen som kommer imorgon är intresserad så att mamma kan slippa ha ont i magen och må dåligt. Syns så himla tydligt på henne när hon känner sig obekväm i något.
Bakade scons till frukost/ lunch. Åt för båda måltiderna så att jag inte skulle missa någon näring( bra va^^)
Myste lite med älsklingen och nu har jag precis duschat klart. Snacka om att jag äger^^

Bilder från igår när vi åkte skridskor:



Gårdagens kväll spenderade jag tillsammans med älsklingen och familjen. Vi lagade mat tillsammans, vilket jag verkligen älskar. Köpte lite godis, gjorde marängsviss som efterrätt och provade en ny super god kaka. Dock slängt förpackningen så måste köpa nya så att jag kan visa er i bloggen( kan ju skylla på den ursäkten iallfall) åkte hem och hade film och godis kväll hos älsklingen. Snacka om att ha en super kväll. Men nu tror jag att älsklingen kom^^

...


Vad händer ikväll?


Just nu sitter jag träningsklar och redo för att hoppa in i duschen och göra mig lite gos redo för en kväll med älsklingen. Skoldagen idag gick relativt fort bara att jag tror att jag förfrös tårna när vi åkte skridskor. Men jag var klart inte sämst. Kändes faktiskt mycket skönt måste jag säga. Såg säkert ut som en liten tjock gubbe för hade hur mycket kläder på mig som helst. underställ, strumbyxor, jeans och termobyxor var det som klädde mina ben. 4 par strumpor. Och hur många tröjor som helst. Så det var verkligen ingen risk att man skulle frysa. Det är ju bara de där förbaskade tårna som fryser sönder. Men det var kul att åka lite skridskor iallafall. Han även att åka lite bil med Lisa. Hon körde mycket bra måste jag säga. Klarade av hela skolan. Bestämde mig för att strunta i gymmet(  men när jag kom hem så sa brorsan att vi kunde åka ner och då kunde jag ju inte säga ne) Skulle även vara hurtig att övningsköra med pappa. Går det nej för hela bagage luckan är full med is så skyllten går inte att fästa. Men det är ju ändå tanken som räknas att jag vill köra. Så ska försöka att köra en snabbis imorgon innan älsklingen och jag åker in till stan. Men nu ska jag försöka att hopp in i duschen så att jag är klar för en gångsskull när älsklingen kommer.

Brukar inte hända så ofta^^
Kvällen spenderar jag med älsklingen och troligtvis familjen. Ska göra marängsviss eftersom att det blev kvar saker till det sist jag gjorde det. Sedan blir det godis och film mys med älsklingen. Film tips tar jag gärna imot:)

Undrar vad som hände igår

Jag undrar verkligen vad som hände igår. Han verkligen inte att blogga. På morgonen var jag så sjukt trött och på eftermiddagen/kvällen fans det verkligen inte tid till det. Men nu är jag tillbaka från en bloggfri dag. Känns skönt men ändå konstigt. Gårdagen blev massor av skola, handla med mamma och så var jag gullig och följde med mamma ut till stallet oxå. Kände mig lite små stolt. Även fast det var lite små kul så var det ett litet måste. Tingeling hade damp och bokade och stegrade sig. Men det var inte så att man kände det i sadeln så jag satt bara och skrattade men mamma hade panik. Sedan blev det hem och äta med älsklingen. Sen hade jag myskväll med älsklingen, och fick somna i hans famn;)

Nu sitter jag i skolan och ska ha historia redovisning. Har väldigt mycket kläder på mig men jag åter kommer senare i eftermiddag:)

Hur ska jag komma dit?

Sitter hemma nu och kollar igenom alla kort jag tagit 2011. Insåg att det var en hel del. Ska nämligen hitta lite kort på Ru åt mamma. Säger bara att det är ett heltids jobb. Men har hittat några stycken och det känns skönt det. Har även klarat av skolan. Kändes som att den var längre än vad den var.
Hunnit med att träna en timme, men min motivation är verkligen i botten just nu. Måste se till att komma tillbaks och hitta den. Skulle så gärna vilja ha någon att träna med. Någon som är intresserad att träna som ett as med mig så hör gärna av er^^
Och nu ska jag börja laga mat och göra min etik läxa innan mamma kommer hem. Bråttom säger jag bara. Hej så lång, hör kanske av mig ikväll om jag inte frusit ihjäl ute i stallet!

Så var det morgon igen


Kan någon säga varför jag är sugen på glas???
Om vi säger såhär så ska jag sova hur länge som helst på lördag morgon innan älsklingen och jag åker in till stan. Det tycker jag låter som en bra idé. För fattar inte hur man kan vara snortrött när man sover. Så trött på att vara trött som ett as på morgonen. MEn det är väl ngt som jag kommer att få leva resten av mitt liv med. Roligt va^^.

Men nu ligger jag i sängen och ska göra lite läxor. Plugga tyska glosor som ändå aldrig sätter sig och kanske läsa en rad i häftet vi fick på mentorstiden. Har det inte gått för långt när man får läxa i mentorstid? Haha typiskt naturare.
Men har iallafall hunnit att äta en god frukots som nog ska få mig att piggna till. Känner att jag har ätit samma gamla torra bröd nu ett tag så på torsdag när mamma och jag ska handla blir det att köpa något annat ska jag se.
Nej men inte mer svamel här utan ska börja plugga stenhårt( inte så bra på det, hittar gärna på annat^^)

RSS 2.0