Ger upp nu!

Okej nu ger jag upp. Läxorna får vänta tills imorgon. Men har gjort alla kemi frågor jag fattade. Åtta kvar som jag inte fattade men det är väl helt okej. Sedan så är det svenska orden jag har pluggat på och så har jag gjort klart min engelska. Och imorgon vid frukost blir det att läsa lite fysik.  För det orkar jag verkligen inte nu^^. Men idag när älsklingen och jag kom hem hitt så blev det att käka och sedan blev det massa mys i soffan. Jätte skönt att bara vara vi två, äben fast mamma och filip är hemma så känns det som det bara är vi två. Men vi körde ner honom till garaget vid åtta för han är så gullig och tänker på att jag behöver plugga. Fatta vad söt han är. Så han och Jonte skulle vara nu under kvällen. Så när mamma skulle handla sprang jag in på ica och handlade yoghurt tills imorgon bitti. Eftersom jag inte ska äta flingor mer. Eller jo det är helg frukost oss älsklingen. Men jag har börjat att gå upp i vikt och det är ju inte bra. Men jag tycker inte att jag äter onyttigt men det kanske jag gör. Vill inte väga mycket. Men jag hoppas ! Men som sagt jag har pluggat klart allt och ligger som vanligt och saknar min älskling. Men jag måste verkligen försöka att krypa ner och sova nu, för imorgon är det en lång dag. Och som vanligt ligger jag och tänker på frukosten. Imorgon blir det yoghurt med müsli och macka. Säger bara Jammi Jammi. Men imorgon får jag se vad jag hittar på. Jag vet iaf att jag ska hoppa hopprep i 15minuter och göra alla övningar som pappa har tagit fram åt mig. Nu ska min kropp bli fast tills i sommar^^ Men sov så gott!

Haha ner med dom bara brosan!


40 minuter senare!

Nu sitter jag hemma hos Marcus och väntar på att han ska bytta om. Sen blir det att gå hem till mig. Det låter så cp vill säga sen blir det att gå hem. Men det låter som jag inte ska hem till mamma och pappa då, lite konstigt faktiskt. Men vi ska hem  och äta iallafall. Tacos såklart!!!!! Bäst för pappa att han inte har ätit tacos för då får jag äta lasange^^ Men det gör inte så mycket. Tror vi hade keso hemma och det är svin gott till lasange bara så at ni vet. Men skolan har ändå gott rätt så fort idag. Måste komma ihåg att skriva om engelskan lite. MEn det får jag göra inatt. Och så ska jag göra kemi frågorna som hannis hade jobbat före med. Damp på dig hannis hoppas du fick ont i armen. Och på tyska gjorde vi inte så mycket men mste plugga som en gris på vilka ord som stryr dativ och akusativ. Kommer nog att bli roligt. Men efter skolan så var jag ner  på gymet. Sprang 15minuter, cyklade 20 minuter. Och sedan blev det att cykla 5min på den konstiga cykeln. Så nu 40 minuter senare har man gjort av med 350kcal. Så nu ska jag och Marcu sgå hem och äta tacos. Och jag ska äta massor. Eller något. Men jag skriver sen när älklingen har gått hem^¨ Hoppas ni har en bra eftermiddag!!!
Sova tummen upp för det^^

Bär i mängder!

Jag säger bara jag dyrkar bär. Är det bästa som finns och man kan ha det i nästan allt^^Så vi slänger in ett ytligare recept med bär! 

Bär muffins 8 st

100g rums tempererat smör
1 ¼ dl strösocker
2 ägg
2dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
½tsk vaniljsocker
2dl Hallon
1 dl blåbär

Toppning: 1½ dl kesella
1msk florsocker
½ vaniljstång urskrapad

Garnering: hallon och blåbär

©      Sätt ugnen på 200grader. Smörj och bröa en muffinsplåt där vardera hålet rymmer 1½dl eller ställ muffinsformar på en plåt.

©      Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten. Rör i vispgrädden.

©      Häll smeten i formarna. Fördela bären i smeten och tryck ner dom lätt.

©      Grädda i mitten av ugnen cirka 15 minuter. Känn med en provsticka att de är genomgräddade. Lät muffinsen kallna.

©      Blanda ingredienser till toppningen. Lägg en klick på varje muffins och garnera med bär.

Jammi Jammi säger jag bara


Springa!

Nu måste jag springa till min engelska lektion. Datorn följer inte med idag till skolan. Men jag hoppas att ni kommer ha en bra dag. Idag blir det engelska, lunch, kemi och tyska. Sedan smiter jag ner till gymet och springer och sedan ska jag träffa min underbara älskling. Men nu måste jag verkligen springa^^


Taco chips

Okej för alla er som verkligen älskar tacos( som jag som skulle kunna äta det alla dagar i veckan, och jag vet att älsklingen är lika dan^^). Men jag tycker verkligen inte om salta chips. Men dom här godingarna är helt underbara. Dom smakar som olw´s chips. Hihihi och det är ju alltid ett plus. Och så kan man inte räkna det till godis eftersom det är ett taco tillbehör( men bara om man äter det till maten^^) Det tycker jag är riktigt bra. Dom funkar bra till lördagsgodis med kan jag ju säga. Synd bara att man inte kan äta dom då. Men ikväll blir det tacos ikväll. Och jag hoppas att älsklingen kommer upp och gör mig sällskap. Men här kommer godingarna


Jag älskar dig!!!!

Hur kan man vara så kär. Det är som att leva i himlen. Att alltid veta att du finns nära. Och vart du än befinner dig i världen så finns du alltid i mitt hjärta. Det som alltid kommer att tillhöra dig. Vad som än händer är jag din. Utan dig är jag inget. Mitt liv tillhör dig nu, och du får göra precis vad du vill med det. Så länge du finns med i det så spelar det ingen roll vad som händer. Så länge jag får somna på din axel varje natt, höra dina varma röst då kan inget vara fel. Jag vet att vi klarar allt tillsammans. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta. Det är för dig mitt hjärta slår, det är för dig jag lever. Jag vill inte leva ett liv utan dig. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag, det blir bara svårare och svårare att säga hej då till dig. Jag vill vara vid din sida föralltid. Jag älskar dig och jag hoppas att du förstår det!!!!!!!

Just det älskling om du ville ses ikväll så får du äta tacos här om du vill:) Älskar di av hela mitt hjärta:)


Mina naglar!

Åhh jag satt och kollade igenom gamla bilder. Och fatta hur mycket jag saknar mina naglar. Jag vill ha tillbaka min långa fina naglar. Men jag ska försöka att spara till min födelsedag. Det tycker jag låter bra. Men jag vill ha dom nu!!!!

Mina äkliga korta naglar nu=(

Titta vilka naglar! Jag saknar dom:(


Ett rum klart!

Okej nu har jag plockat upp i mitt rum. Himla skönt faktiskt. Får inte låta det förfalla som jag är väldigt duktig på. Men toan kan jag inte göra nu eftersom de andra sover. Så nu sitter jag och svettas som en gris. Hatar att gå upp tidigt. Men så går det när man har en slö mamma som vägrar att stänga av klockan. Damp på henne i morse kan jag ju säga. Men nu ska jag faktiskt klä på mig. Kolla lite på svenska orden och sedan vet jag inte vad jag ska göra. Kanske blir ett till blogginlägg;) Vem vet, vem vet?
Och såhär ser man ut idag:

Ojjj vad konstig man kan se ut

Och så hittade jag ett halsband jag inte har använt på länge

Och så fick det bli mys kläder;)


Åhhh jag vill sova!

Okej nu har jag varit uppe och ätit frukost. Men jag vill bara krypa ner i sängen, men nej då jag måste vara uppe och städa. Jippi!!!! Inatt kommer jag att somna gott kan jag ju säga. Men jag ska börja städa mitt rum nu. Sedan blir det att fixa sig. Skiter nog i sminket idag med, känner mig så fejk i det. Vet inte varför? Men va fan ingen som ser om jag har smink eller inte bakom glasögonen^^. Men jag lovar att det kommer ett till inlägg innan jag går till skolan. Men nu måste jag skynda. Hej så länge^^

Åhhh jag längtar svin mycket till sommaren när man kan äta blåbär till frukost^^ Det är det bästa som finns:)


Nu är snart min kväll slut!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har iallafall hunnit att kolla igenom alla kemi frågor som jag fattar. Och det är faktiskt rätt så skönt, även gjort klart engelskan och nu ska jag sätta mig och kolla på någon film vi skulle kolla på i engelskan. Jippi. Men efter den ska jag krypa till sängs. Eftersom det är skolan imorgon. Men har sovmorgon imorgon, synd att man inte kan utnyttja den bara. Jag måste upp och städa mitt rum och toan. Ibland undrar jag vad jag gör hemma, jag gör ju ändå allt som är äckligt/tråkigt. Kan lika gärna flytta hemifrån. Synd att man inte har pengarna bara=( Hoppas att jag får bo med älsklingen när han flyttar. Jag längtar massor ditt. Men jag är lite rädd att älsklingen ska tröttna på att jag pluggar så mycket men vad ska jag göra, och tvåan säger alla kommer bli värre. Hur ska jag klara det då? Jag vill verkligen inte att älsklingen ska lämna mig. Han är viktigare än skolan!!!!!! Även fast skolan är viktig för mig. Men jag får hellre ig i alla ämnen, till och med ett sträck. Men jag vägrar att förlora älsklingen. jag gör precis allt för att han ska stana hos mig. Men han sa att vi skulle lösa det tillsammans, så jag hoppas att vi gör det. Eller ja det är klart att vi gör det^^ Eller hur älskling? Men nu underkvällen har jag inte gjort så mycket men som sagt jag ska krypa ner i sängen och försöka sova utan älsklingen=( det kommer att bli svårt som alltid. Mamma och pappa fattar inte att jag sover mer hemma oss älsklingen än vad jag gör hemma. Hemma kan jag ju ändå inte somna, jag har inte någon älskling att hålla om och ingen axel att ligga och dregla på. Om mamma och pappa bara kunde förstå. Hemma hos älsklingen somnar jag väl typ vid tio om jag är trött. Och hemma kan jag inte somna fören tolv när jag är trött. Kan ni fatta någon gång att utan Marcus är jag inget! Hoppas att dom iser det tills älsklingen flyttar hemifrån för då kommer jag att sova där vare sig jag får eller inte. Bara så dom vet liksom. Men just nu sitter jag och funderar på hur jag ska kunna somna utan min älskling. Men det är väl bara att göra ett försök. Jag saknar honom iallafall massor. Hans vackra ögon. Ni fattar inte vad ni går miste om!!!! Han är helt underbar han är mitt allt. Men nu måste jag sätta på dokumentären så jag blir klar någon gång. För börjar bli jätte trött! Hoppas att jag kan somna bara, men här säger jag god natt och hoppas att ni sover gott!

Min fula nagel som har gott sönder massor=(

Och sen får man alltid så gulliga sms av älsklingen! Du förstår inte hur mycket du betyder för mig älskling!

ja fråga inte jag hade tråkigt

Just det jag fick 100 kronor för att jag hjälpte morfar igår^^


3 cm borta

Fan vad jag är glad!!!!Helt jävla underbart! Jag fattar inte att det har gott så bra. Är fan jätte stolt över mig själv:)


Titta vilken skilnad^^


Vill vara hos dig!

Okej nu är jag hemma från en underbar natt och dag med älsklingen. Jag fattar inte hur han kan vara så underbar. Hela tiden. Han tar alltid hand om mig och ser till så att jag mår bra. Att han är min är ett under. Men igår kväll blev det bara massa mys men jag somnade vid halv ett. Förlåt älskling men jag försökte faktiskt. Men jag hoppas att det inte gjorde något. Och idag har jag bara varit lite smått kåt men det är sådant man får leva med. Tänk älskling när man blir gravid blir man ännu värre^^. Men iag har älsklingen och jag bara legat i sängen och myst. Det är så himla skönt att bara umgås med älsklingen. Man blir aldrig trött på honom, och jag hoppas att han inte tröttnar på mig. Men nu har jag precis ätit tacos och fruktsallad. Fruktsalladen blev tröst godis eftersom jag saknar älsklingen så mycket. Typiskt mig måste sluta äta på söndagar. Men lite frukt och kesella skadar väl inte. Men nu ska jag göra lite mag övningar och sedan blir det duschen. Sedan väntar den hemska kemin. Men den ska vi nog lösa.
Men nu måste jag skynda. Och älskling har du kommit hem än? Börjar bli lite orolig=(

Säger bara Jammi Jammi till taco chips, iaf dom här^^

Och mitt tröst godis^^


Hungrig!

Jag är fortfarande kvar hos älsklingen och han är jätte söt och gör mat nu. Visst är han söt? Så tänkte slänga in ett inlägg när man har tis liksom. Men ikväll blir det att sova tidigt men jag ska nog hinna blogga lite mer ikväll, förhoppningsvis. ( och det heter på tyska unbedingt) Har den i glosa^^ Men nu ska jag skriva lite recept tills älsklingen kommer upp igen. Älskar dig Marcus Skogh!!!!

Säger bara Jammi Jammi


Jag är inte vaken än!

Okej nu har jag varit uppe och ätit frukost. Men jag kan säga att jag inte är vaken!!!! Är svin tröt ändå så har jag legat vaken sen åtta och kollat på min snarkande pojkvän. Men jag kunde inte väcka honom för han sov ju så sött. Då bara kan man ju inte det. Idag blir det nog att vara en heldag med älsklingen. Sedan blir det att städa mitt rum och så plugga lite kemi som vi har prov på v.6 Ser jag inte ifram imot. Så ihelgen blir det bara massa plugg. Förlåt älskling=(. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på film med älsklingen^^^


Min underbara älskling!

Jag fattar inte hur underbar min älskling är. Han ger mig alltid massage, ser alltid till att jag mår bra. Och jag får alltid somna i hans trygga famn.  Han torkar alltid mina tårar, han får mig alltid att må bra. Det är han som får mig att vilja leva. Han har fått mig att inse( idag) att jag duger precis som jag är. Att han alltid kommer att älska mig för jag är jag. Det är det bästa som finns att veta att man har en trygg famn att lägga sig i. Att det alltid är någon som bryr sig. Att man alltid har någon att prata med, även fast det kan vara svårt att prata om precis allt. Han är helt underbar, det känns i alla fall som om han förstår mig. Att han alltid finns. Jag älskar att ligga och kolla in i hans finna djupa ögon. Ge honom en puss på kinden och känna hans varma kropp imot min. Jag älskar när han kommer och kryper ner under täcket precis intill mig. När han lägger sig så nära så att man känner hela hans kropp. Jag älskar att ta på den perfekta kroppen. Känna hans andetag i mina öron. Jag älskar när våra läppar möts och man får den där underbara känslan i magen. Precis den man fick första gången jag fick en puss av älsklingen. Den känslan lever kvar i varenda puss jag får av älsklingen. Det börjar alltid att pirra i magen. Varje gång man ligger i hans famn känner man trygghet. Jag hoppas verkligen att han förstår att jag älskar honom. För det gör jag verkligen. Av hela mitt hjärta!!!


En dag i Långnäs!

Japp efter maten så klädde vi på och sedan var det bara pallra sig ut till bilen. När vi kom ut så blev det att sätta öronmärken på fåren. Det blev svin kallt om fingrarna eftersom jag inte kunde ta i märkena om jag hade vantar på mig. Men det gick väl bra i alla fall. Kan säga att jag morfar har världens gulligaste lamm ute i ladugården. Tyvärr glömde jag kameran och jag hade ingen mobil med mig så jag har ingen bild. Men den ser ut som Lambi i tv reklamen.
Självklart gick vaccinsprutan sönder så vi kunde inte vaccinera dom som behövde det. Så vi får väl följa med någon annan dag, men det kan jag nog leva med. Men något som är jobbigt är dötid. Men idag vara jag förberedd på att han skulle komma sent så jag hade med mig lite läxor. Så jag har gjort matten som jag fattade, tyska glosorna så att jag kan alla, och sedan engelskan( fast den gjorde jag klart innan vi åkte. Men när jag satt där ute så kom jag och tänka på för ett år så låg jag på exakt samma soffa och smsade med en liten kille som sedan skulle bli min älskade pojkvän. Det är faktiskt rätt kul att kolla på hur mycket som har förändrats på ett år. Det är rätt mycket i mitt liv som har förändrats. Men bäst är nog att jag har blivit tillsammans med älsklingen . Och det är faktiskt åtta månader jag har varit tillsammans med älsklingen idag. Men idag hade jag inte med mig telefonen eftersom morfar hatar när man håller på med den och man hinner inte riktigt med den när man ska hjälpa morfar. Men dötiden var inte så lång idag för han som skulle scanna fåren var bara 20minuter sen. Inte två timmar som förra gången^^ Så det var faktiskt jätte skönt. Men vi började att scanna alla får, allt var lugnt och gick bra. Men sedan var det en tacka som sprang igenom staketet. Jätte kul. Så då var det bara att börja om. Men det tog en timme att scanna 120 tackor och plocka bort allt och så han vi även att ge mat till fåren också det tyckte jag var riktigt bra. Så vi smet iväg hem till mormor där vi hade köpt köp mat ( tog kycklingsallad) Kan säga att jag åt upp allt( + tre pizza bröd och all sås) tyckte jag var duktigt gjort av mig. Men nu sitter jag ny duschad i älsklingens säng och har precis ätit upp min fruktsallad. Säger bara Jammi Jammi, jag åt inget fika eller godis ute oss farmor är faktiskt stolt över mig själv. Men nu blir det en hel underbar kväll med älsklingen så hörs vi imorgon. Eller jag det kommer att komma upp ett inlägg runt elva som är tidsinställt. Så gå gärna in och kolla^^ Men för er som är som jag och somnar tidigt så säger jag god natt!!!

Visst är den gullig;) Precis såhär ser den lilla söta lamungen ut^^


Äntligen klar med Svenskan!

Okej nu har jag suttit en stund med svenskan och jag är klar med kladden. Men på tisdag ska vi gå igenom dom och hjälpa varandra att få en så bra text som möjligt. Men här är min kladd:
Olika fritidssyselsättningar hos ungdomar

Vad gör dagens ungdomar på sin fritid? Vem har sagt att det måste vara en sport man ska syssla med. Det finns så mycket att hitta på, men finns tiden? Vi har kollat på ett intresse som leder direkt in i yrkeslivet. Ett intresse som många förknippar med något man gör med sina morföräldrar. Just det vi pratar om att stå i köket.

Vi har besökte ungdomarna på Anders Ljungstedts gymnasiet en solig dag i Januari. När vi kommer in genom dörren så ser vi hur de flitiga eleverna står och vispar sina ägg. Hur de brer sina mackor med omsorg. De skrattar och säger`` Vi har fått tagit med oss vårat största intresse till skolan´´. De är en dröm för de tjejer och killar som älskar att stå i köket. Vi har ställt några frågor till en del av eleverna.

Vad var det som fick dig att välja just den här linjen?
- Det var för att jag verkligen älskar att stå i köket och allt som har med matlagning att göra. Det var faktiskt inte jag som hittade det här gymnasiet utan det var min syo som tipsade mig. Då vi hade fått fylla i en intresse lapp. Jag tycker att Andreas Ljungstedts gymnasiet är ett bra val då man älskar mat och sötsaker.

Har ni tid med era intressen efter skolan?
- Vi kan väl inte påstå att man står i köket speciellt mycket efter skolan. Man lagar väl mest mat och sedan diskar man. Man hinner inte med att stå i köket och baka bröllopstårtor tyvärr, alla andra skol ämnen tar så stor plats så att man inte hinner med. Så jag förstår inte hur ungdomar med mitt intresse hinner med att stå i köket. Jag tycker verkligen att man ska tänka på vilket gymnasium man väljer. Andreas Ljungstedts gymnasiet har linjer för alla smaker. Men den mest speciella linjen är nog livsmedelsprogrammet. Där vi blir förbereda för yrkeslivet. Vi har alla kunskaper man behöver för att kunna ansöka om ett jobb direkt efter att vi har gått ut ur skolans dörrar. Det gäller bara att lägga manken åt de andra ämnena. För man får inte glömma att även att vi gör något vi verkligen älskar, så kämpar och sliter vi lika mycket i skolan som alla andra linjer.

Finns det något med linjen som ni tycker är mindre bra?
-Ja det gör det väl som med alla andra linjer. Vi kan inte påstå att det är speciellt tufft att få ett godkänt i våra livsmedelskurser. Men för att få ett högt betyg gäller det verkligen att lägga manken till och vara aktiv på lektionerna. I karaktärsämnena som alla måste läsa har vi ju självklart lika mycket krav som de andra linjerna har, det är ingen sär behandling bara för att vi läser en yrkesförberedande linje. Men något som vi på linjen livsmedelskunskap skulle vilja ändra på är de sena dagarna. Vi kommer inte utan från skolans dörrar fören 6 på eftermiddagen. Och då ska man ta sig hem och sätta sig vid skrivbordet och försöka att göra sina hemuppgifter. För oss som pendlar från en annan kommun tar det mycket på krafterna att behöva komma hem så sent på kvällarna. Men som tur så kan man ju plugga på bussen. Men vi anser att alla långa sovmorgnar är ett onödigt måste, det tar mycket tid men man hinner att göra en del av sina hemuppgifter.

När vi åker iväg från Anders Ljungstedts gymnasium står alla elever och vinkar oss hej då.

 

Precis innan vi åker så blir vi bjudna på denna fina bakelse.

Andrea Grönqvist


Förlåt älskling!

Kvällen blir faktiskt lyckad igår kväll. Och Pierre var faktiskt en helt okej pojkvän, men jag tyckte inte om att han rökte!!!! Men det är väl sådant man får leva med;) Bara att han är snäll mot Izza. Men det var svin kul att träffa Izza igen eftersom vi inte har setts på så länge. Men jag och Marcus gick hem vid ungefär nio. Det kändes lite lagom. Och jag måste bara säga förlåt till älsklingen. Det var inte meningen att det skulle bli såhär, men jag hoppas att du vet att jag älskar dig av hela mitt hjärta. Du är mitt allt även fast jag är sämst på att vissa det. Men ikväll ska jag bara ligga och hålla om dig. Bara mysa.
Men nu ska jag sätta mig och göra lite läxor innan vi ska äta lasange och sedan blev det att åka ut och hjälpa morfar. Men jag ska försöka att uppdatera ikväll någon gång. Innan jag åker till Marcus tror jag, om han vill att jag ska komma förstås! Men nu blir det plugg!
Lite bilder från igår när marcus och jag lagade lunch

Mitt kära våffelgärn

Svin gott med våfflor ju^^


Jordgubbar och vitchoklad^^

vit choklad och jordgubbar vem tackar nej till det? här kommer iallafall ett resept med dom underbara ingredienserna^^
8-10 bitar Jordgubbs paj med vit chokladkräm

Pajskal: 2 ½dl vetemjöl
2msk kakao
1msk strösocker
75g kallt smör
1 äggula
1msk kallpressad rapsolja
1msk vatten

Fyllning: 150 g vit choklad
2 gelatinblad
1dl mjölk 3%
2ägg
1½ msk strösocker
½ tsk vaniljsocker
rivet skal av ½ citron
1½ dl vispad grädde

Garnering: jordgubbar

©       Hacka ihop mjöl, kakao, socker och smör. Blanda i äggula och olja. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en smidig deg.

©       Tryck ut degen i en form, ca 26 centimeter i diameter, nagga botten med en gaffel. Låt pajskalet vila i kylen i minst 30 minuter.

©       Sätt ugnen på 200grader. Grädda pajskalet i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt den kallna.

©       Smält chokladen över vattenbad. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter. Värm mjölken i en kastrull. Lägg i gelatinbladen och låt den smälta i mjölken. Blanda i den smälta chokladen.

©       Vispa ihop ägg, socker, vaniljsocker och citronskal. Vänd försiktigt ner ägg vispet i  choklad smeten. Vispa grädden och vänd ner den i smeten lite i taget.

©       Ställ chokladkrämen i kylen för att stelna, gärna över natten

©       Fyll pajskalet med chokladkrämen. Garnerna med jordgubbar och servera gärna med extra jordgubbar till.

Jammi Jammí


Marcus duschar!

Nu är marcus och duschar, och jag sitter här helt ensam och övergiven. Jag fick inte följa md det tyckte jag var lite taskigt^^ Kunde ju ha hjälp honom och klä av sig^^
Men idag i skolan har det väl inte hänt så mycket. Matten gick bra men jag fattar inte C uppgifterna. Och just det på lunchen så kom älcklingen och åt våfflor med mig. Fatta vad mysigt. Men jag höll på att komma försent efter alla omständigheter. Men jag hade till och med två minuter till godo.
Men roligast idag är nog svenskan. Vi ska göra en tidning i klassen. Och det ska faktiskt bli rätt så kul. Lindis, Hannis, Jonas och jag ska skriva kultur och nöjes delen. Så jag måste skriva en artikel om fritid. Att det typ är viktigt att ha det och sedan ska jag skriva om bakning som ett fritidsintresse. Det ska med bli roligt faktsikt. Och självklart så ska jag göra en resention på Easy A. Den är så jävla grym. Men jag tror att jag måste ladda ner den och se den igen, bara för att den är så grym. Ett bra bio tips om ni vill se på bio. Men på svenskan satt vi väl mest och mobbade Jonas. En av favorti sysselsättningarna i skolan. Men efter skolan så smet jag iväg till Marcu soch nu sitter jag här i data stolen. och har varit ondskefull och mosat älsklingens chips;) Men det är ju smullorna som är goda. Eller jag är sugen på chips smulor så älsklingen får äta det. Men när älsklingen kommer upp igen så ska vi dra oss hemåt och sedan ska jag diska efter lunchen och sedan blir det att piffa till sig och gå mot izzas farmor och laga mat. Eller först så måste vi förbi ica. Inte så jätte kul men det får faktiskt gå, för grädden tog slut eftersom jag lekte med den och vi åt våfflor idag. Uppsi^^ Men ja jag tar med mig kameran får se om jag tar några bilder eller om den ligger i väskan. Men jag kommer nog inte att blogga mer ikväll, men imorgon bitti när jag har vaknat och ätit frukost så lovar jag att det kommer ett blogginlägg. Tror jag ska gå upp skapligt, så jag kan åka hem och äta lunch vid tolv imorgn. Så att blodsockret inte sjunker tills jag ska hjälpa morfar med fåren. För då blir det riktigt jobbigt kan jag säga. Men nu ska jag sätta mig ner och kolla lite på svenskan tror jag . Det kommer ju  fan ta en evighet eftersom det är så svårt att skriva om. Tur att vi ska hjälpas åt att renskriva dom sen. Men jag säger tjenixen för nu och så får ni se om det kommer något mer inlägg ikväll;) Men jag hoppas att ni har enrolig fradag kväll iaf för det kommer jag att ha!
Mohahahha han ska inte få ha några hela chips, å fan vad jag är sugen på godis och så ska man till izzas farmor där det är godis överallt. Jag måste vara stark. Jag ska klara ett år!!!

Diskat!

Nu har jag varit en duktig flicka och diskat. Tjänat 50spän. Snaka om nice. Men nu ska jag börja att göra mig iordning. För jag vet inte än om älsklingen kommer och äter lunch här. Jag hoppas att han kommer. Lite mys med pojkvänen innan skolan:)

Såhär såg det ut innan;)

Och nu ser det ut såhär^^


Bakat klart nästan!


Okej nu har man testat något nytt och det blev väl inte as bra men vad ska man göra när man exprementerar^^. Men jag har iallafall gjort en kladdkake botten. Haft på smällt choklad och sedan ett tunt lager grädde och ställt in den i frysen. Men jag lekte lite med grädden först^^ Jag tror att jag ska dekorera den så, men måste nog köpa mer grädde. Men jajja.
Lite bilder från baket!

Ägg och socker

Hahaha visst ser det äkligt ut;)

Fatta vad gott det skulle vara att bara ta och ätâ^^Men var star och inte gjorde det

Hackad och klar

Och så  skule man smälta chokladen

Och så fixade jag fruktsallad

Så här blev kakan

Och såhär blev det innan den skulle in i frysen

Typ såhär kommer det att se ut fast med lite vitare i mitte;) Hoppas att det blir bra:)


Uppe med tupen igen!

Nu är jag uppe med tuppen igen. Så himla skönt även fast det inte är så lätt att komma upp. Just nu står kladdkakan i ugnen och jag sitter vid datorn och väntar. Jag har hunnit att äta frukost och städa mitt rum. Så jag har kommit en liten bitt iallafall. Sedan har jag gjort alla matte uppgifter som jag förståg och alla fysik uppgifter( som jag fattade) Tycker jag är bra. Men nu ska jag ställa mig och vispa grädde och hitta en burk att lägga det i. Men jag ska blogga mer idag jag lover eftersom det inte kom ett inlägg igår. Men jag skriver mer om det sen. Tjo sålong

Det här är det ända som behövs^^



Nu är man hemma!

Ja nu sitter man hemma. Hade hellre suttit kvar i älsklingens säng och myst. Men iskolan idag har det faktiskt gått rikgtigt bra. På tyskan hade jag fattat hela kapitlet och kunde nästan allt vi hade i läxa men jag får kolla på det i helgen så jag ligger i fas. På matten gick det faktiskt riktigt bra, eller andragradsfunktioner är ju lite krångligt. Men det ska vi nog klara. Sen var det idrott och det var faktiskt svin kul .Gjorde en asist till Viktor. Och jag dribblade faktiskt inte bort mig själv. Och jag vill tacka David för mitt vakra blåmärke på magen, men det ska nog snart försvinna för det blev bara en prick. Sedan typ halv sprang jag upp till älskligen. Tycker lite synd om honom jag kommer alldeles äcklig och svettig. Tur att han är förskyld. Men vi myste lite och jag blev alldelse tårögd av att vara nära honom jag blev jätte jätte glad att äntligen få se honom. Vi såg på film och myste. Jätt skönt att bara ligga och kolla in i hans ögon. Dom perfekta ögonen man aldrig får nog av. Och förlåt älskling att jag tjatar att du ska äta, vill bara att du ska må bra!!! Och jag lovar att jag var inte arg bara lågt blodsocker och matteboken som gör mig galen. Just det jag pluggade lite matte oxå och min älskling är helt underbar och låter mig göra det( jag hoppas att han inte tycker att kjag är allt för tråkig) Men jag vill verkligen klara skolan bra. Och jag hoppas att du förstår det älskling. Men sedan ringde mamma och sa att hon skulle komma och hämta mig vid sex för att vi skulle handla. Då kan jag säga att det kom massa av tårar. Jag ville verkligen inte gå ifrån älsklingen när jag äntligen var hos honom. Jag kände bara att jag ville ligga kvar och hålla om honom. Men jag kan säga att jag var hungrig för min mage blev sådär konstig och den typ krampade och det gör den bara när den är jätte hungrig. Men jag tänkte inte på det fören det var försent( därför jag försöker att äta på regelbundna tider och äta ordentligt!!!) Men när mamma kom och hämtade mig så var självklart pappa med. Så det känndes väldigt onödigt att jag skulle slitas från min älskling och att pappa skulle vara med och glo. Men det gick väl bra och vi gick runt och handlade och allt. Och sedan skulle jag köpa saker till att baka tårta till Izza imorgon. och då får pappa och mamma damp. Nu får du inte baka mer det räcker!!!! Fatta att dom tar ifrån mig min fritidssysselsättning. Jag älskar att stå i köket. Men jag får väl bara laga mat nu och sedan vid födelsedagar så får jag baka! Det kändes lite taskigt. Men jag förstår det eftersom det blir väldigt dyrt men ändå=(. Men på torsdag ska jag nog följa med Hannis hem och baka hos henne. Kommer att bli svin kul. Vi får se till att baka mycket saker så att dom har i frysen. Hahaha eller vad säger du Hannis? Men när vi kom hem så packade vi upp och jag gick och hämtade min mobil, och då har älsklingen varit jätte gullig och skickat ett sms och frågat om det hänt något eftersom det hade tagit så lång tid. Fatta vad han är underbar!!!! Sedan blev det efterlängtad mat^^ Två korv med bröd, lite sallad och lite pommes. Det var jätte gott inte as bra mat men vad gör man inte när man är hungrig. Men nu sitter jag iallafall i sängen och ska plocka fram alla läxböcker och börja plugga. Känns som jag är otrogen med dom helt ärligt. Förlåt älskling jag älskar inte läxböckerna men jag ä ihop tvingad med dem=( Men nu börjar matte plugg. Jag kommer att slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig iallafall!!! Men skriver lite senare!!!

Dagens slappa outfit;)


Kcal

Tänkte det skulle vara lite kul att veta hur mycket kcal man gör av med när man gör vissa saker. Haha här kommer några saker.

Gå/jogga 1h 406kcal
städa 1h 237kcal
hoppa hopprep 1h 677kcal
rida 1h 271kcal
sex 1h 102kcal
lätt styrketräning  1h 203kcal
handla 1h  406kcal
skotta snö 1h 406kcal
simning 1h 406 kcal
gräsklippning 1h 372kcal

Det är ju lite kul att veta i alla fall. Eller jag tycker det i alla fall^^


20veckor!

20 veckor kvar. Jag fattar inte vad långt det är kvar. Jag hoppas att det går fort. Men vi har 9lediga dagar och 2veckor ledigt( sportlov och höstlov) det kommer att bli sjukt kul i sommar. Fatta vad underbart med varmt väder, lite kläder och många pussar från älsklingen. Det kommer att vara helt underbart. Jag längtar jätte mycket. Hoppas att det snart blir sport lov i alla fall.


Japp

Nu är man nästan vaken. Jag ska fixa med lite recept nu på morgonen så att jag blir klar med dom någon gång. Men jag har inte rikgtigt kommit fram till vad jag ska göra för mat imorgon. Och vi ska ju handla ikvökk. Så det kan ju bli kul och se vad jag hittar på^^. Men nu ska jag göra lite nytta;)

Åhhh  jag vill bara åka hem till älsklingen och sova i hans famn!


Dags att sova!

Okej nu ska jag gå och sova så att jag orkar morgon dagen. Tyska och matte innan lunch jag säger bara Jippi. Men matten måste jag få hjälp med dom jag inte fattar. Så det blir nog bra. Men nu under kvällen har jag sutit och skrivit av recept. Så nu har jag bara 23 kvar från internet. Tror jag om jag inte hittar fler^^Men sedan har jag ju recept som mamma har med. Och dom måste man ju ha^^. Men nu under kvällen har jag sutti och smsat med älsklingen ( mamma och pappa betalar mina grattis sms nu^^Tack säger jag bara). Och han är helt undebar. Han skriver jätte gulliga sms hela tiden och jag vet inte alls vad jag ska svara. Man blir helt mållös när man får så gulliga sms så man kan bara tänka på det^^. Jag vill bara att alla på jorden ska veta att jag har världens bästa pojkvän. Som alltid ställer upp och stötar mig. Och alltid bryr sig. Han får mig att känna mig speciell på ett bra sett. Han får mig att vilja kämpa med alla läxor i skolan. Det är han som ger mig energi att leva. Sitter och tänker jätte mycket på när älsklingen ska flytta hemifrån^^ Jag längtar jätte mycket när jag kan sova oss honom så ofta jag får. Laga mat tillsammans. Fixa hushållssyslor och bara krypa ner i soffan en fredag kväll. Fatta vad underbart. Somna på hans axel varje natt. Väcka honom på morgonen när han ska till jobbet med dukat bord så att vi kan äta frukost tillsammans. Varje dag man kommer hem, sätta sig vid köksbordet och börja läsa sina läxor så att man är klar med dom när älsklingen kommer hem. Ha börjat laga mat och fixat lite. Fatta vad underbart. Och älsklingen är så söt för att han sa att jag skulle få en egen nyckel så jag kan komma och gå som jag vill. Fatta så himla mysigt. Fatta hur underbar han är. Jag har hittat världens bästa pojkvän som en dag kommer att bli min man. Åhh vad jag älskar Marcus Skogh. Men nu måste jag verkligen sova så att jag kan planera fredagen imorgon bitti och kolla igenom tyskan. Och självklart äta frukost( macka med leverpastej och gurka, flingor med mjölk och ett ägg) Säger bara att jag är ett mat vrak men det har ni nog redan märkt om inte så har älskliongen gjort det. Men jag säger god natt så skriver jag mer imorgon!

jag och älsklingen när vi precis blivit tillsammans( typ)


?

Nae nu lägger jag böckerna på hyllan och struntar i dom och gör något roligt. Jag skriver lite recept så att jag kan bestämma mig för va jag ska göra på fredag;) Men nu måste jag skriva. Men ska försöka hinna att uppdatera men recepten går först^^

Bara tyskan jag gjorde klart idag^^ men det var bara den jag var tvungen att göra;)


Röd i ansiktet!

Okej jag kan säga såhär att det hettar i ansiktet nu när man har duschat och kommit in från stallet. Men istallet gick det faktiskt rikigt bra. Eller först frös jag som fan men det gick över när jag hade hämtat hästarna och börjat saldla Harriet. Och jag kanske ska säga att jag höll på att få handen avsparkad idag. Det hade inte varit så bra eftersom det hade tagit höger handen. Inte bra inte bra. Men som tur var hamnde spaken precis på sidan. Men när jag hade ``klätt på ´´ Harriet så gick vi ut i ridhuset och jobbade. Kan säga att jag blev rätt så varm och det blev lilla pollen oxå. Men vet inte när hästarna hamnar på hyllan. Hoppas att jag kan vara där ute ett tag till iallafall och få lite motion. Men ja det gick svin bra och hon lyssnade på allt man sa. Fast hon var jätte stel men fick los henne fram, det är ju alltid något. Men nu har jag duschat och ska börja med den där högen som ligger mitt på gilvet( Inte kläderna allså) utan dom förbaskade läxorna. Men det är väl bara att hugga in på dom. Ska försöka att gå och lägga mig vid elva iallafall. Men jag kanske hinner att uppdatera en gång till. Men anars har jag väl somnat med läxböckerna över huvudet^^


våran äkliga tyska bok

och så ska man väl kolla på kemin

Sen har man ju självklart lite fysik


börjar blir sjuk!

Just nu sitter jag inkrypen i täcket och fryser som ett as så jag antar att jag håller på att bli sjuk. Men jag hoppas jag klarar mig från elländet. Jag får sova tidigt ikväll och hoppas att det går över. Har ingen lust att bli sjuk nu igen. Men jag har iallafall ätit nu och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till stallet. Får se om jag ska rida Harriet har inte hunnit att fråga Annie men man får väl hoppas att man får det. Och sedan blir det duschen prata lite snabbt med älsklingen och sova. låter rikrigt bra tycker jag!



Hämtat ut nya p-piller!

Nu har jag gjort alla små ärende jag skulle gör efter skolan. Jag har sprungit i ca 30 minuter( och förbränt 300kcal) Sedan hoppade jag i min kläder och gick till ica och handla mjölk och sallad. Sedan mot apoteket och hämta ut mina nya p-piller. Slipper ju att gå till apoteket på ett år nu iallafall rätt skönt. Men nu när jag kom hem så ställde jag mig och gjorde sallad eftersom den var slut. Och då kommer pappa och börjar att äta på det jag har skärt. Jag blir arg och iriterad på det efersom vi andra inte får göra det. Åhhhh vad jag vill flytta hemifrån. Men nu ska jag sätta mig med tyskan och sedan blir det att skriva lite recept. För just nu saknar jag älsklingen så jävla mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tur att jag pratade med honom förut i telefon. Det är alltid lika underbart att göra det. Men nu ska jag skynda mig för ska äta vid fyra halv fem^^

Min fina apotekspåse jag fick^^


Pippitröja!

Tack tack tack mormor. Jag fattar inte att hon ska göra en pippi tröja åt mig. Den kommer att bli helt underbar och jag kommer att leva i den på alla sena sommarkvällar. Det kommer att bli jätte bra.  Fatta vad underbart att bara kunna ta på sig världens underbaraste tröja när man fryser. När man kanske är ute och åker bil^^ Säger bara tack tack tack mormor. Och jag vet att den kommer att bli bättre än originalet!

 



Header?

Okej nu har jag en fråga till er. Vilken Header tycker ni har varit bäst på min blogg. Jag är väldigt nöjd med den jag har nu men vilken tycker ni har varit bäst?



Och så har jag en ny jag har pysslat med!


Vaknat?

Okej nu tror jag att jag har vaknat men jag kan inte garantera något^^. Men jag ska fixa mig ni och sedan blir det att gå till skölan med Lindis. Hoppas att hon inte är sen. Men idag har vi bara fysik, lunch och kemi. Jag struntar i mattehjälpen orkar inte vänta. Men jag ska ner och träna en stun på gymet. Och sedan får jag se om jag tar vägen förbi älsklingen när jag går hem. Bara kolla att han mår bra och sedan gå hem och äta och bytta om eftersom vi ska till stallet. Men jag måste göra ny sallad idag. Men det ska nog funka. Men så ser min dag ut. Just det jag måste gå förbi ica och apoteket och hämta ut nya p-piller och köpa mjölk. Så nu vet ni hur min dag ser ut.
Just det idag jag tar med mig min mobil eftersom jag ska ner till gymmet(är inte så taggad på det kan jag säga men det är väl bara att krypa ner^^), och just nu kan jag smsa men om ni inte får något svar vet ni att det är för att mina sms är slut. Men nu måste jag fixa mig lite för sitter ju i pjamas^^

Snart flyttar kanske pärlan för hon är tillsalu=(

Okej idag kan jag inte sova!

Idag kan jag verkligen inte sova. Men jag ska lägga mig i sängen nu och skriva lite recept. Och jag kan säga att det är jävligt knappert att ha studiebidraget. Men det ska nog funka. Men jag har inte råd att göra så mycket saker men det får man väl räkna med. Men jag vill verkligen förbereda mig inför att flytta hemifrån. Och nu ska jag inte köpa något som är onödigt. Punkt slut!!!! Men man får väl vara hemma och städa och laga mat och sådant så man får plus poäng. För nu är det alvar!!!!Jag ska klara det här^^ Men nu ska jag iaf krypa ner i sängen och skriva lite recept och lyssna på musik, och smsa med min älskade pojkvän tills mina sms tar slut. Hoppas att dom räcker idag!!!!
Men godnatt så bloggar jag imorgon bitti på min sovmorgon^^ Börjar att bli lite hungrig som alltid men jag får tänka på morgondagens frukost. En apelsin, en halv ostmacka med gurka, flingor och mjölk och ett ägg;) Det låter väl som en bra frukost^^ Älska mat( speciellt när man kan äta hur mycket man vill som jag dock inte kan, men jag får bara se till att träna!!!)

Fatta vad underbart söt^^


Varit ute och gått!

Nu har jag kommit hem från att varit ute och gått med mammsen. Hoppat hopprep i typ fyra minuter och gjort lite övningar. (pappa blev galen när jag hoppade hopprep för det lät så högt) så det blev att göra 60 vanliga situps oc stå i plankan i 40sekunder och göra 15snea situps på varje sida. Jag gjorde ju iallafall något idag, och imorgon blir det nog att gå till gymet och springa och cykla lite. Fårse om jag går på mattehjälpen. Se om jag orkar att gå på den eller om man frågar sin underbara vän Lindis om hjälp. Men när mamma och jag gick så pratade vi om allt möjligt. Men speciellt att min kyckling till pojkvän. Att han borde tänka lite på vad hanäter och att han ska sova för att må bra. Och älskling mamma tycker att du borde äta mer så snälla gör det älskling, det är inte för min skull jag tjatar utan för att din kropp ska må bra. Så snälla älsklingen. Och mamma frågar jämnt hur det är och om jag är lika kär i honom fortfarande. Hon får fortfarande samma svar. Det är bra, inga bråk eller något och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Mamma tycker nog att det är rätt så skönt att jag säger så. Men nu måste jag verkligen sätta mig ner och planera min ekonomi eftersom jag ska klara den själv så kan det vara bra att läga upp en budjet vad jag behöver pengar till. Kan säga att det blir rätt mycket saker man inte tänker på. Men jag ska nog fixa det. Men klippningen av håret kommer att bli värst. Blir var tredje månad att klippa sig, iallafall attt färga håret. Men det ska jag nog fixa på något sätt men jag ska verkligen försöka fixa det här på egen hand. Vill klara mig själv så att mamma och pappa ser att jag kan flytta hemifrån. Och jag vill kunna klara mig själv så att man ser att man klara att flytta hemifrån. Så det blir att göra en budget på månaderna. Och jag får inte köpa något onödigt. verkligen inget för det har jag inte råd med kan jag ju säga. Men nu ska jag sätta mig och kolla på min budget eller kanske skriva lite mer recept!

Åhhh vad jag är godissugen! Blir att hämta vatten!!!


Pluggat klart!

Okej jag skulle behöva kolla mer på läxorna men jag orkar inte det mer idag. Men jag får ta det imorgon. Men jag kan iallafall tyska glosorna och jag har gjort den matten som jag fattar har sex frågor. Men jag ska gå på matte hjälpten imorgon så jag får ta dom frågerna då. Och sedan har jag gjort 1 fysik fråga orkar fan inte med dom så jag struntar i dom och sätter mig framför datorn nu^^ Men jag kommer nog att uppdatera mer ikväll, det får vi hoppas på iallafall:) Men vi hörs senare!

Så här parkerar jag rumpan ett tag och sedan blir det att gå en sväng även fast mamma inte följer med^^ Måste ju röra på sig lite!


Avgudaren av mat!

Nu är  man hemma och har hunnit med ( inte ett skit) . Men jag har hunnit äta lite mellis efter´som vi inte skulle äta fören sex. Och kan säga att jag var vrål hungrig efter skolan idag. Lång dag kan säga att man blir hungrig då. Iallafall när man börjar vid åtta. Men nu är ju problemet löst. Och jag har inte ens ångest. Visst är det bra. Men nu ska jag sätta mig med mina läxor och sedan blir det att skriva lite recept. Och självklart äta^^

Funderar på vad jag ska göra i helgen, kanske åka pulka. Vem vet?


Jag vet...

Jag vet vad jag ska välja till inviduella valen nu. Det är så himla underbart. Men jag får hoppas att det går att läsa Svenska C och Etik samtidigt så att dom inte krokar. Men Siv sa att det skulle funka helt underbart. Då ska jag läsa dom två ämnena i tvåan och sedan tyska 5 i 3:an. Och så får jag se om jag orkar läsa företagsekonomi eller om jag struntar i det men det ser jag ju fram till trean och hur mycket som är kvar liksom.
Men det är de ämnena som jag har läst klart: *Naturkunskap A,
 *Datorkunskap( som jag fick Mvg i ovh 50p till inviduella valen)
*Estetisk verksamhet(skrapade ihop ett vg)
pågåendekurser som slutar till sommaren:* Svenka A
*Engelska A
Idrott och hälsa
* Tyska steg 3
* Mattematik A
* Mattematik B
* Kemi A
Kurser jag läser nu men kommer fortsätta i tvåan: *Fysik A
* Biologi A
Kurser kvar att läsa: Svenska B
* Samhällskunskap A
* Religonkunskap A
* Engelska B
* Mattematik C
* Mattematik D
* Mattematik E
* Idrott och hälsa B
* Historia A
* Fysik B
* Kemi B
* Biologi B
* Tyska 4
* Tyska 5 (inviduellaval)
* Etik (inviduellaval)
* Svenska C (inviduellaval)
* Företagsekonomi (inviduellaval)

Jag kommer ha läst 30 kurser när jag går ut gymnasiet. Jävlar vad mycket!!!!!


Mjölkchokladtårta!

Om vi säger såhär att den här kan ju inte vara äklig jag menar det är ju choklad i den då måste den ju vara himnelsk eller vad säger ni^^
Mjölkchokladtårta 8-10 bitar

Botten: 400g mandelmassa
4ägg
4msk kakao
rivet skal av 1 apelsin

Mousse: 300g mjölkchoklad
4äggulor
5dl vispad grädde

Garnering: färska bär

©      Botten: sätt ugnen på 175grader. Riv mandelmassan på rivjärnets fina sida. Rör i äggen, ett i taget, kakao och apelsinskal.

©      Häll smeten i en smord form med löstagbar kant. Cirka 24 centimeter i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Låt kakan kallna men vara kvar i formen

©      Moussen: Smällt chokladen över vatten bad. Ta den från värmen och låt svalna lite.

©      Blanda i en äggula i taget.

©      Vispa grädden och blanda mer i hälften i chokladsmeten. Vänd ner resten av grädden.

©      Häll chokladsmeten över kakan. Täck över och frys tårtan i minst fyra timmar.

©      Låt tårtan stå i rumstemperatur cirka 30 minuter före servering. Garnera med färska bär och hyvla över mörk choklad.


Engelska

Nu är det engelska och jag kan säga att det är riktigt tråkigt. Och nu blir det mer jobb. Fatta vad jobbigt. Men jajja. Glosförhöret gick väl förhoppningsvis bra. Och efter skolan blir det att gå hem och plugga. Det finns ju massor att plugga på. Sedan blir det att gå en sväng med mamma. Men när jag kommer hem ska jag smsa Matte och fråga om jag kan komma med tårt bitten direkt efter skolan. Men det blir bra.

En tårtbit till Gudfar Matte^^


Svenska

Nu sitter man på Svenskan och har inget att göra. Men Lindis och Hannis är så underbara vänner så dom skulle ta med min matte bok med så skulle vi plugga lite matte. Så slipper jag göra det ikväll är jag ska till älsklingen. Men jag måste gå hem tidigt idag med eftersom vi ska äta. Men jag säger bara tusen tusen tack Hannis och Lindis. Tror det är värt något i cafét. Det låter väl bra tjejer? Men nu ska jag fortsätta att skriva recept!

Jag är en liten skol flicka!


Nu är man klar!

Nu är man klar med det man skulle göra den här morgonen! Ska bara kolla igenom engelska glosorna så kan jag egentligen gå till skolan^^ Men det tänker jag inte göra fören vid åtta. Men vid sju ska jag ringa och fråga hur älsklingen mår, hoppas att han mår bättre. Tycker så synd om honom!!!!!. Hoppas att du är bättre älskling. Så kan vi träffas på lunchrasten. Men nu blir det lite engelska plugg!

Såhär är det att gå hem från skolan=(


Pojkvänsyndromen!

Hahaha nu sitter jag vid köksbordet och slänger i mig mina flingor så att dom inte ska bli svampiga. Typiskt mig men dom är äkliga då, men det är ju ingen annan som förstår det. Men nu på morgonen ska jag fixa mig och kolla på svenskan. Men nu när jag sitter vid köksbordet så kom jag och tänka på jag har blivit smittad av Marcus. Jag drar inte ut sladarna och jag har börjat tycka om bilar. Vad är det för fel på mig. Måste ändras på. Iallafall det där med sladarna^^ Men nu ska jag fixa lite. Men jag skriver underdagen för jag har med mig datorn!

Underbara Harriet! Men jag säger bara att jag saknar Jackie!


Min vecka!

Denna vecka har jag fullt upp som vanligt med! Jag fattar inte hur jag hinner med faktiskt. Det är ju helt otroligt. Men denna vecka ser ut så här
Måndag: Träffa älsklingen, plugga eng+ma, (träna lite=hopprep)
Tisdag: Lång skoldag, plugga ty+ma,( träna lite=hopprep)
Onsdag: Sovmorgon i skolan, gyma, plugga ty+eng, stallet rida Harriet
Torsdag: Skolan, plugga sv+ma+eng
Fredag: Sovmorgon( till tolv) Plugga ke+fy, Laga mat och träffa Izza, inriktnings lappen in!, Sova hos älsklingen
Lördag: Stallet och rida Harriet, hjälpa morfar hela kvällen, plugga, äta med morfar, mormor, mamma och pappa och självklart borsan. Sedan ska man upp till älsklingen och sova där.
Söndag. Plugga ty+ma+eng+sv

Japp veckan ser full ut även den här kan jag ju säga!
Hoppas att ja hinner träffa älsklingen med lite i vecka^^

Säger bara älskar Marcus Skogh!


jag saknar dig!

Jag saknar min älskling jätte mycket jag förstår inte hur man kan sakna någon så mycket. Och älskling jag hoppas att du sover gott inatt och försöka att sova tidigt så att din kropp orkar med. Och gå ner och ät en macka är du snäll. Det är viktigt att äta och sova ordentligt annars brytts kroppen ner inifrån och man blir sjuk ofta och man förstör saker i kroppen. Förlåt älskling jag ska sluta tjata men jag vill bara inte att det ska hända dig något. För utan dig är jag inget=( Men du kan väl gå ner och äta en macka iallafall. Älskar dig mer än allt och jag hoppas att du förstår det även fast jag inte är så bra på att vissa det. Förlåt älskling!!!! Men älskar dig verkligen av hela mitt hjärta!


Flytta hemifrån!!!

Okej nu är jag trött på det här jag vill här ifrån. Jag pallar fan inte en dag till i det här helvetet. Brosan dumar sig och pappa och mamma går ihop och bara gnäller på mig. Jag håller på att avlida alvarligt talat. Gnäller på att jag inte diskar och att jag inte städar efter mig. Men jag gör det och visst jag diskade inte i lördags med konstigt jag ville ju gå in och mysa med älsklingen. Och igår var det faktiskt mamma som sa att hon skulle diska. Och då får jag skit för att jag sa att jag inte skulle diska. Och nu efter att jag hade hoppat hopprep och gjort lite mag övningar så var jag snäll och gjorde sallad till alla och då fick jag skit för att jag gör percis av pappa. Och det som tar imot mest är att det är pappa som gnäller. Och det är mamma som diskar efter honom hela tiden. Så just nu lider jag av alvarlig Pms och jag kan säga att det inte är kul att vara nära mig nu. Jag lovar jag slår ner alla som gör något jag stör mig på. (Tur att älsklingen inte är här^^). Och så klagar dom på att jag gjorde tårta till Lisa för att det blev massa kvar. Och att ingen äter upp den. Jag vill bara här ifrån alla bara klagar. hur jävla svårt är det att bara ge bort tårtan. Så jag tar med mig den till mormor imorgon för jag ska gå bort och prata med henne. Och så tar jag med mig andra hälften till älsklingen imorgon. SÅ kan han ju i alla fall äta något till lunch^^. Det tycker jag var bra. Hur jävla svårt kan det vara att inte klaga på mig. Jag  fattar inte vad jag gör för fel. Vad jag än gör så är det fel, även fast det är rätt för alla andra. Jag får verkligen panik. Men det är tur att jag har världens underbarste älskling som alltid finns vid min sida och gör allt för mig. Jag fattar fortfarande inte hur jag fick honom. Men så hädan efter blir det att vara hemma så lite som möjligt och när jag är hemma så ska jag plocka upp efter mig och bara visstas på mitt rum och plugga. Är dom nöjda då tro? Vill dom att jag ska tröttna på dom så att jag flyttar så fort jag får chansen. Är det det dom vill så visst. Jag hoppas att jag får flytta med älsklingen.
Men nu under kvällen har jag som jag redan nämnt hoppat hopprep i en kvart och sedan gjort lite mag övningar. Även duschat lite. Sedan varit duktig och kollat på matten men inte fattat ett ända skit! Lyckat!!!!Men jag får hoppas att Lindis kan hjälpa mig imorgon. Men nu ska jag bara ta det lugnt och sedan vid nio ska jag sova. För är jag uppe så lär jag väl typ slå ner mamma eller pappa. Så nu vet ni ju hur lägget är här. Inte bra allså, och det hjälper ju inte att man sitter och saknar älsklingen heller. Åhhh livet är hopplöst just för tillfället!!!!!

Kan säga att jag är en tröttis så ska krypa ner i sängen!


Ska gå hem!

Nu ska jag snart gå hem från älsklingen. Det är lika jobbigt varje gång. Jag fattar inte hur mycket jag älskar honom. det rinner tårar längst kinden varje gång jag ska vara ifrån honom. det är jätte jobbigt. Men när jag kommer hem ska jag i alla fall plugga matte och träna lite men jag orkade bara inte gå fram och tillbaka med tårtan och allt. Så jag får ta gymet imorgon. Det är väl vad jag ska göra ikväll. Jag kan engelska glosorna, och det är väl alltid något. Men nu börjar jag att bli hungrig så jag sk snart dra mig hemåt!

jag i sommras!

Gul!

Dagens outfit blir en enkel än. Men jag orkar verkligen inte idag även fast jag har sovit länge.


....

Har  ingen anning om vad jag ska ha för rubrik?. Men jag somnade i alla fall direkt när jag la mig på kudden igår.Det var så jävla skönt. Så idag har jag sovit 8½timme. Det är fn rekord. Men ska försöka sova tidigt alla dagar nu. Men just nu sitter jag vid frukostbordet och äter frukost. Sedan blir det att hoppa i kläderna och plugga lite. Har även pratat med älklingen idag och han mådde inte alls bra så han skulle vara hemma från skolan så jag ska nog gå upp till honom efter att jag har tränat. Hoppas att det är okej att jag kommer lite halvdan vill inte duscha nere på Hälso när jag har mens=(. Men nu ska jag förtsätta att äta min underbara frukost( macka med leverpastej och gruka, Yoghurt med flingor) Säger bara Jammi Jammi

Åhh vad jag vill ha en miranda Nalle^^
Just det pappa har fixat modemet så nu funkar allt igen^^


Hur kan man vara så underbar?

Jag förstår inte hur man kan vara en så underbar person. Du gör allt för mig och får mig att må bra. Det är du som får mig att andas. Det är din röst som får mitt hjärta att slå. Det är din beroring som får mitt blod att cirkulera. Om du bara kunde förstå hur underbar du är. Vilken perfekt kropp du har. Det alldeles perfekta ansiktet, med en mun som jag alltid vill kyssa , underbara blå ögon och jag bara älskar din näsa. Den är inget fel på( du får inte operera bort den, den är en del av dig som jag alltid kommer att älska)Din underbara mage som man kan ligga och dregla över, du är alldeles perfekt lång. Älskar ditt halvlånga blonda hår. Du är perfekt!!!!!Jag fattar inte att det var jag som fick dig. Du är alltid så underbar och snäll. Med dig känner jag mig trygg. För jag vet att vad som än händer så kommer du att stå vid min sida och skydda mig från allt ont. Jag vet att du inte överger mig när jag behöver dig som mest. Om du bara kunde förstå hur mycket du betyder för mig. Hur mycket det betyder för mig att du älskar mig. Jag har alldrig haft så starka känslor till någon. Inte ens till Jackie. Jag kan bara inte förstå vart dom kännslorna kommer ifrån jag trodde att när man älskade någon så sa man ungefär bara att man älskade varandra. Men jag kan ju säga att jag har defenitift haft fel. Kärlekens känslor är något mycket mer. Det känns som om du är en del av min kropp och varje gång du inte finns nära så är det som att jag kan stå. Jag får ingen luft och mitt hjärta har stanat. Jag fattar inte hur man kan ha så starka känslor till någon. Hur man kan älska någon så mycket som jag älskar dig. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta vad som än händer. Och om det någon gång kommer att ta slut så vet du att jag föralltid kommer att leva som singel, det är bara dig jag vill ha. Det är bara du som någonsin kommer att få röra min kropp. Jag är bara din. Och jag menar verkligen NU OCH FÖRALLTID. För vad som än händer så kommer vi att lösa det. Min kärlek till dig blir bara starkare och starkare för varje dag. Det blir bara svårare och svårare att säga hejdå. Att stå vid ytterdörren och försöka att inte gråta när du ska gå är det värsta jag vet. Att inte kunna krypa ner hos en varm kropp, utan få ligga själv bland alla kuddar. Jag hatar att vara själv. Jag vill bara att du ska vara nära mig jämnt. Man tror att det ska vara skönt att var själv ibland men jag kan säga att saknaden blir så stor och man saknar dig direkt när du går utanför dörren. Varför ska jag vara själv när jag kan vara mig själv med dig. Jag kan göra precis vad jag vill när jag är med dig. Jag vet att du respekterar mig för den jag är. Att du alldrig kommer att lämna mig för att jag sitter och pluggar eller pysslar( Jag hoppas att du säger till om det blir förmycket). Det är helt underbart att göra saker man tycker om med dig. Det är helt underbart att stå i köket och laga mat, när man vet att du ska komma och äta. Att stå och diska tillsammans och skratta med varandra. Du får den tråkigaste saken att bli rolig. Du får mig att alltid vara lycklig. Att alltid lee. Kommer jag till dig med en tår i ögot så ser du snabbt till att den inte är kvar. Jag vet inte vad jag ska säga för att du ska förstå att du är underbar. Du är den ända som vet såhär mycket om mig, den ända jag litar på. Med dig kan jag prata om precis vad som helst. Du får mig att känna mig värdelful, som jag aldrig har gjort förut. Du får mig att känna att jag duger till att jag klarar saker och ting. Att jag inte är värdelös. Jag kommer aldrig att kunna förkalara min känslor till dig. Jag vill bara att du ska veta att dom finns där och att dom föralltid kommer att tillhöra dig!!!!!
Jag ÄLSKAR dig!!!!

Jag fattar inte hur mycket som bara kommer upp i huvudet när man sitter och tänker själv i sitt rum. Och är det inte konstigt att det ända jag kan komma och tänka på är älsklingen. Jag kan sätta mig i sängen och bara kolla på kudden och minas tillbaks till den 29 maj när jag fick min första puss av Marcus. Hur vi sakta närmade hos varandras läppar. Hur nervös jag var, hur nära jag var på att svimma. Hur mysigt det var att bara ligga under Marcus armar. Det var första gången i mitt liv jag kände trygghet. Jag kommer ihåg hur rummet var mublerar( precis som det är nu) Kommer ihåg vilka lakan jag hade( ja det är samma). På något sätt så sitter minnena kvar överallt. Det hörnet kommer alltid att vara speciellt.
Det är inte många som vet det är men jag har alltid velat vänta med att förlora oskulden tills jag har gift mig. Jag vet inte varför, inte för att jag är kristen eller något. Jag har bara varit osäker på mig själv och tyckt att jag sätt förjävlig ut, vart förstor och sådant. Men när jag träffade Marcus så kändes allt så rätt. Och jag kan säga att jag är väldigt glad över att det var han som tog min oskuld. Det är bara han som kommer att få röra min kropp. Jag är hans förevigt. Och jag hoppas att han är min föralltid. Åhhh jag kan inte ens förklara hur mycket jag älskar honom. Kan inte ens försöka att göra det. Det är helt meningslöst!!!!!!

Tror inte att det är någon annan i hela världen som skulle rida, baka, diska för min skull! Du är helt underbar älskling. Om du bara kunde förstå det!!!!!!


Nu är det sängen för mig!

Nu har jag planer på att snart krypa ner i sängen. Jag är sjukt trött!!! Så ska bli rikitgt skönt att göra det faktiskt. Har packat väskan inför imorgon och i väskan ligger gym kläderna. Nu ska jag verkligen ta tag i det här och imorgon slutar vi ungefär vid tre så det ska nog fungera. Och efter skolan blir det massor av plugg. Men det är väl sådant man får leva med som Nsturvetare. Men jag kan säga att jag inte längtar till tvåan för då kommer jag fan inte hinna träffa älsklingen pågrund av allt jävla plugg=(( Alla säger att tvåan är värst) Men jag hoppas att han står ut med mig. Men just nu sitter jag i mjukisbyxor och en stor tröja och har precis duschat. Riktigt skönt, men jag saknar älsklingen rikitgt mycket. Och kan säga att det är inget kul alls.
Men nu under kvällen så har jag försökt att plugga lite engelska glosor men jag har 21 st kvar jag inte kan. Men det var ju 78 från början så det är väl bra för att vara lilla mig antar jag. Och sedan tröst åt jag lite för att älsklingen inte är här och för att engelska glosorna inte sätter sig i huvudet. Men det var ju bara frukt och grädde som tur är^^. Men nu ska jag försöka att sova. Eller tänkte lägga ifrån mig datorn vid nio halv tio och sova. Så säger Hej så lång!!!!

Tyckte det var bra tröst mat^^

Åhh jag fattar inte varför kan jag inte lära mig dom!!!!!!


Vinbärs paj med marängtäcke!

Den här pajen skulle väl vara god en sen sommarkväll^^ Den kommer nog att finnas med i sommar om man ska någonstans. Men speciellt nästa sommar när jag med äter sött saker^^
8-10 bitar Vinbärs paj med marängtäcke

Paj deg: 3dl vetemjöl
1msk strösocker
125g smör
1 äggula
1msk kallt vatten

Fyllning: ca 7dl röda vinbär
4-5msk strösocker
1msk potatismjöl

Maräng: 3 äggvitor
2dl strösocker

Till servering: lätt vispad grädde

©      Blanda mjöl och socker i en bunke. Finfördela med smöret till en smulig massa. Tillsätt äggulan och vattnet och arbeta ihop till en smidig deg.

©      Tryck ut degen i en pajform, 28 centimeter i diameter. Nagga botten med en gaffel.

©      Sätt ugnen på 200 grader. Förgrädda pajskalet i mitten i ugnen i cirka 15 minuter. Sänk ugnsvärmen till 175 grader.

©      Blanda de repade vinbären med socker och potatismjöl.

©      Vispa vitorna till fast skum. Tillsätt hälften av sockret och vispa smeten styv. Vänd ner resten av sockret

©      Bred ut vinbären i pajskalet och täck med marängen. Grädda i mitten av ugnen till marängen har fått lite färg. Cirka 10-15 minuter.

En himla fräsch paj tror jag att det är!


Och nu var dagen slut!

Nu var ju dagen med slut. Den har gått riktigt fort och jag har inte hunnit med ett skit. Och idag ska jag gå och lägga mig tidigt.( och imorgon blir det att sova länge på min sovmorgon) Så nu ska jag sätta mig och plugga engelska glosor. Sedan blir det att packa skolväskan, ta fram kläder och duscha. Datorn en stund med en skål fruktsallad och grädde. Jag har iallafall ståt i köket hela dagen (nästan) När älsklingen och jag åkte hem så åkte vi och hämtade pengar och sedan så åkte vi ner och handlade till Lisa´s tårta. Så jag har fixat den idag för den skulle stå i kylen i ett dygn. Och älsklingen var jätte gullig och satt med i köket även fast han började må dåligt. Han är helt undebar men jag får lite dåligt sammvete eftersom jag inte tror att han tycket det är roligt. Och det är faktiskt lite jobbigt!!!Men sedan blev det att gå och lägga sig i sängen och mysa med älsklingen. Kan ju säga att det var något jag hade längtat efter hela dagen. Men han var tvungen att åka hem vid fem för då var det mat. Nen vi har ju som turvar varit hela helgen. Och som alltid har den varit helt underbar^^ (Förutom att jag typ alldrig har skämts så mycket i hela mitt liv. Men det behöver vi ju inte ta upp här. Men älsklingen vet ju vad det handlar om^^)Så då ställde jag mig och lagade mat. Det blev jätte gott. Pasta, kötbullar och korv i typ en gryta. Säger bara Jammi Jammi. Men ni vet ju att jag lever. Får se om jag hinner att uppdatera något mer ikväll (om jag hinner för vid nio ska jag sova). Men jajja vi hörsväl imorgon om inte annat!

Och såhär blev tårtan. Första marsipan tårtan någonsin så jag är fan stolt över resultatet.
Kan säga att jag mummsade mycket grädde när jag bakade^^


Gårdagen!

Japp igår så var man ju hemma själv under kvällen och sedan kom älsklingen och hämtade mig och så åkte vi upp till Micke. Och förlåt älskling att jag mådde så dåligt. J*vla mensvärk. Fick typ feber och mådde as illa. Men älsklingen var gullig och gick hem. Och igår var jag riktigt stolt över älsklingen att han åt så mycket. Men när vi hade kommit hem från Micke så slocknade jag nog direkt skulle jag tro.
Men idag så hade jag ställt klockan på åtta så att jag skulle gå upp och äta frukost. Så det gjorde jag faktiskt men jag somnade om till nu. Så nu har jag ätit min lunch idag. Flingor. Hoppas att mamma och pappa ska laga någon god mat idag bara. Men idag blir det engelska glosor som står på spel och sedan ska jag baka tårta åt Lisa, som fyller år imorgon. Ska bli riktigt kul. Hoppas att hon får en bra födelsedag imorgon! Men jajja nu ska jag börja med min dag. Tummen ner för engelska glosor=(






Lite bilder jag tog igår när jag inte hade något att göra!


J*vlar!

Okej nu får kjag snart damp. Om vi säger så här astt vårat internet har lagt av helt och den här datorn tänker ju fan segare än pappa. Och då är det ju illa. Men han ska beställa nytt modem i veckan. Jag ska försöka att blogga hos älklingen lite när jag är där och i skolan. <men om m´ni inte hör av mig så är det för att mitt internet inte fungeraar.
Men idag har ändå varit rätt så bra. Jag gick ju upp och gjorde frukost på sängen till älsklingen och sedan blev det lite mys. Sedan så var det bara att börja städa. Men älsklingen var kvar när jag städadade. Fatta vad trpkigt han måste ha haft. Stakars älklingen. Vi åt mat sen och så åkte vi till stallet. Det gick väl inte jätte bra att rida idag för Harriet var uppe i det blå. Och jag tog på mig sporrarna och sedan satt jag typ i ridhustacket och höll på att landa på marken. Hade ju inte varit jätte kul. Men hon fick jobba lite i trav och sedan några varv i galopp. Så idag gick det inte så bra men ska nog ut imorgon med. Och förhoppningsvis går det bättre. När jag hade ridit Harriet så fixade jag iordning henne och Rusan och släppte ut dom. Hade sån jävla mensvärk att jag gick ut och hämtade travarna som brukar springa iväg. Ville inte stå still och det var faktiskt rätt så skönt att röra sig och det var ju bra att dom kom oxå det klagar vi ju inte på^^ Men nu efter stalet har jag ätit kina mat med mamma och pappa( och självklart min störiga lillebrosa) Riktigt trevligt och jag fick smaka lite av varje eftersom jag inte orkar en egen. Taskigt. Plus att jag fick hämta. Men det gjorde mig inget för det var så j*vla gott. Men tyvärr så ska man inte in till Izza ida. Lite synd faktiskt inte träffat henne på så länge. MEn vi ska ju ses på fredag. Men kvällen ser väl ut som att jag skla göra mig iordning och sedan så ska jag se på film och inte göra ett skit. Och när älsklingen kommer hem från stan så ska vi gå till Micke. Ska faktiskt bli kul. Så nu ska jag gå på lågvarav så att all energi är kvar tills ikväll/natt. För idag ska jag vara uppe sent. Och imorgon ska jag sova länge. Kan säga att min frukost blir min lunch. Och jag lär inte vara så glad på den som väcker mig imorgon( tänkte det kunde vara bra att veta älskling^^) Men nu ska jag börja fixa mig. Får se om jag hinner att skriva något inlägg imorgon hemma hos älsklingen. Vi får väl hoppas på det iallafall. Annars kommer det ett inlägg på måndag när jag befiner mig i skolan. Men hoppas att ni har en bra lördagkväll för det kommer jag att ha!
Och som ni kanske förstår så kan jag inte ladda upp några bilder=(


Igår!

Angående igår. Jag bloggade inte igår för att efter skolan så kom mamma och hämtade mig och vi åkte ner och handlade. Blev stor handel med mammsen. Kan vara trevligt det med. Jag hade skrivit notan så det blev en hel del som vanligt. Men när vi kom hem var klockan så mycket så jag började med maten för att älsklingen var hungrig. Och när han kom så åt vi och så åkte vi en sväng. Och så möte vi Martin och Larsson. Så då blev det att åka med dom en stund. Riktigt kul faktiskt. Och när vi kom hem var jag helt död på grund av mensvärken. Höll på att somna men jag fick i alla fall i mig min fruktsallad^^. Sedan blev det mys med film och jag slocknade som en stock. Det var väl min dag igår. Men nu ska vi inte skriva om gamla dar uran fokusera på nya^^

Vill ha tillbaks min polle=(


Frukost på sängen!

Nu har jag varit uppe i några timmar och gjort frukost på sängen till älsklingen. Det blev nybakade fralla och kladdkaka. Och självklart ett glas oboy till älsklingen^^. Jag åt flingor och mörk macka^^. Hoppas att han tyckte det var gott i alla fall. Men idag ska jag städa ( på förmiddagen) äta såklart och sedan blir det stallet. Sen blir det att fixa iordning sig och åka in till Izza´s mamma och dampa lite. Undrar när jag ska hinna äta kvällsmat? Men nu ska jag mysa med älsklingen och börja städa mitt rum lite kanske. Är som ett bomb nedslag^^ Men nu måste jag röra på arslet!
Mina underbara frallor

Och sedan blev det kladdkaka!


Jordgubbsviss recept!

Jag har inte testat det här receptet än men det är något jag vill testa i framtiden. Men jag tänkte att bara för att jag inte har testat det så kan jag ju tipsa er om det. Så kommer nog att slänga upp mer recept som jag inte har hunnit att prova men kommer att prova i framtiden!

4 per Jordgubbsviss med lyxig chokladsås

Chokladsås: 2dl vispgrädde
1msk strösocker
150g mörk choklad

Sviss: 4msk mandelspån
2dl vispgrädde
1 liter jordgubbar
2 bananer
1 liter vaniljglass
ca 40 maränger

©      Chokladsåsen: Häll grädden och sockret i en kastrull, koka på svag värme under omrörning. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och lägg den i grädden. Rör till chokladen smält. Låt såsen svalna.

©      Svissen: Rosta mandlarna i en torr och het stekpanna. Skaka så att dom inte bränns.
Vispa grädden. Dela eventuella större jordgubbar och skiva bananerna.
Fördela glass, maränger, jordgubbar och bananer på ett fat. Toppa med grädden. Häll på chokladsås och strö över mandelspånen.

Visst ser det himla gott ut!


Sovmorgon!

Snacka om att det är skönt att ha sovmorgon. Och jag har hunnit med massor på min sovmorgon idag eftersom jag vaknade så tidigt. Men jag har kollat igenom matte sidan och det är 3 uppgifter jag inte förstår. Och sedan ätit en god frukost( flingor med mjölk och ett grönt äpple) Sedan blev det att städa mitt rum och kolla lite på engelskan. Och så har jag varit duktig och nästan städat klart i mitt rum. Så ska ta sista när jag kommer hem hade jag tänkt mig^^ Men jag har diskat och skalat potatis och skrivit ut recept. Kan säga att det var rätt många recept. Men nu har jag precis ätit soja omellet, keso, bacon och sallad. Så nu är magen alldeles uppsväld. Mensmage och propp mätt är inte det bästa som finns när man vill se smal ut. Men det struntar vi i. Idag har jag leggins och ett svart linne, sedan har jag en vit dtor tröja. En riktig mys outfit. Men Lindis och jag ska till skolan vid tjugo i tolv så nu ska jag sätta mig och pyssla lite och sedan kanske hinna och kolla lite på nätet^^ Men jag skriver när jag kommer hem från skolan!

Ja eftersom jag är hemma så går det ju inte ladda upp bilder, men jag tror att Lindis och jag ser ut såhär när vi går till skolan;)


Uppe med tupen!

Idag är jag verkligen uppe med tupen. Vaknade tio minuter över fem och kunde inte somna om så tänkte det var lika bra att gå upp. Så nu har jag ätit frukost kollat igenom matten, som är lite kronglig och börjat städa mitt rum. Jag vill vara klar med alla syslor om jag ska träffa älsklingen ikväll så att vi bara kan ligga och mysa i soffan. Men jag slänger in ett inlägg lite senare när jag har städat allt och gjort mig klar. Men jag har sovmorgon till tolv så måste göra lite mat med. Sedan blir det matte och svenska till halv fyra. Jajja det funkar väl det med. Men nu måste jag fortsätta. Syns sen!

Jag och Jackie i sommras. Saknar den hästen grymt mycket=(


Fattar inte hur man inte kan älska min älskling?

Okej nu sitter jag min säng klar för att sova. Jag har pluggat lite nu ikväll så att jag slipper imorgon. Men nu under kvällen så har älsklingen och jag nördat kan vi ju säga. Jag fattar inte vilket par vi är. Världens nördigaste par. Men även det mest perfekta. Jag fattar inte att det var jag som fick honom. Om ni bara visste vad ni missar. Han har världens bästa personlighet. Som jag alltid älskat och som jag bara älskar mer och mer. Ju djupare man lär känna honom ju närmare vill jag stå honom. Ju mer jag ser honom, ju mer vill jag träffa honom. Det känns helt magiskt. Han får mig att känna mig speciell och att jag duger som jag är. Om han bara kunde förså hur mycket det betyder för mig. Han tröstar en alltid när man är ledsen och vi har alltid kul när vi är tillsammans. Och även fast båda nördar dator eller xbox så är det helt underbart att sitta i samma rum som älsklingen. Jag kommer alltid att älska honom. Om han bara kunde förstå hur mycket jag älskar honom. Nu och föralltid har en stor betydelse för mig. Eftersom jag vet att det verkligen kommer att bli så!

Men nu ska jag sova för imorgon har jag massor att göra. Och sen får vi se hur det blir på kvällen, vet inte rikigt vad jag ska göra då än. Men jag bloggar mer imorgon. Så nu säger jag god natt och ska skriva klart mina recept så att jag kan skriva ut dom imorgon^^

Såhär känner jag mig just nu men måste bli klar med recepten!


Fattar inte hur man inte kan älska min älskling?

Okej nu sitter jag min säng klar för att sova. Jag har pluggat lite nu ikväll så att jag slipper imorgon. Men nu under kvällen så har älsklingen och jag nördat kan vi ju säga. Jag fattar inte vilket par vi är. Världens nördigaste par. Men även det mest perfekta. Jag fattar inte att det var jag som fick honom. Om ni bara visste vad ni missar. Han har världens bästa personlighet. Som jag alltid älskat och som jag bara älskar mer och mer. Ju djupare man lär känna honom ju närmare vill jag stå honom. Ju mer jag ser honom, ju mer vill jag träffa honom. Det känns helt magiskt. Han får mig att känna mig speciell och att jag duger som jag är. Om han bara kunde förså hur mycket det betyder för mig. Han tröstar en alltid när man är ledsen och vi har alltid kul när vi är tillsammans. Och även fast båda nördar dator eller xbox så är det helt underbart att sitta i samma rum som älsklingen. Jag kommer alltid att älska honom. Om han bara kunde förstå hur mycket jag älskar honom. Nu och föralltid har en stor betydelse för mig. Eftersom jag vet att det verkligen kommer att bli så!

Men nu ska jag sova för imorgon har jag massor att göra. Och sen får vi se hur det blir på kvällen, vet inte rikigt vad jag ska göra då än. Men jag bloggar mer imorgon. Så nu säger jag god natt och ska skriva klart mina recept så att jag kan skriva ut dom imorgon^^

Såhär känner jag mig just nu men måste bli klar med recepten!


Mensvärk!

Nu har man parkerat sig i Marcus säng. Har varit på kvinnohälsan och förnyat mitt recept. Och nu har jag p-piller för ett år. Sedan åkte vi hem till mig och åt hamburgare och pommes. Svin gott. Åt faktiskt hälften grönsaker och hälften pommes. Istället för bara pommes. Tyc´kte det var duktigt^^. Men nu har jag kommit hem där jag hör hemma. I Marcus säng. Men jag kan säga att jag lider av mensvärk så jag är nog inte så kul att vara med men just nu ser vi på film. Men jag ska hem vid nio. Så kanske lägger in ett inlägg då^^

Såhär känner jag idag!!!!!!


Marcus ät!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är skoldagen slut och man har väl förbränt ca 200 kcal på idrotten idag. Var jätte jobbigt men kul att gå runt med Josse. Men nu sitter jag i marcus datastol som vanligt och ska upp tillkvinnohälsan. Sedan blir det att åka hem och laga mat för jag är hungrig^^ Och så ska jag tvinga Marcu att äta pankakor!!!!!!! Men nu måste vi väl typ gå;)
Min underbara Jackie som jag saknar!


Skolan nästa

Nu sitter jag utan sminka och i slappiskläder, har så jävla svullen mage=´( Inte kul alls. Men jag hoppas att den försvinner snart. Men idag blir det tyska( glömt läsa kapitelna, inte bra. Får fråga Hannis vad dom handlar om^^). Sedan blir det matte och har en del frågor till Emma angående läxan. Sedan så har vi sista lektionen idrott. Kommer att bli kul som vanligt. Hoppas att vi gör något roligt. Sen får vi se vart jag försvinner för jag ska ju upp till kvinnohälsan vid halv fyra så kanske kan gå upp till älsklingen om han är hemma^^ Man får hoppas på det iallafall. För jag orkar inte att gå hem och sedan lämna väskan och gå tillbaks. Känns lite onödigt men vi får se hur jag gör. Idag har jag iallafall planer på att sova tidigt, som jag faktiskt nästan gjorde i går. Halv elva var ju inte så där jätte sent^^. Men jag hoppas att älsklingen mår bättre så att han orkar ses en stund. För idag blir det bara kanske lite matte plugg och det går ju snbbt^^Men nu måste jag verkligen gå innna jag kommer försent. Och snälla Lindis var i tid idag det är ju förfan minus ute!!!!
och som vanligt får jag inte upp någon bild på morgonen men nu måste jag springa!!!!


Sockerpiller imorgon!

Det gick jätte bra i stalllet idag. Harriet var jätte duktig. Efter att jag hade ridit så ville jag bara åka hem det var så jävla kallt. Men nu sitter jag i sängen ny duschad och är helt derprimerad. Jag bara förtsätter att gå upp i vikt. Även fast jag tänker på vad jag äter så går jag upp masser i vikt. Varför händer allt det här mig. Men jag har bestämt att jag ska bara äta saker utöver frukost, lunch och middag på fredagar och lördagar. Och då blir det hallon och kesella enna dagen och torkad frukt andra dagen. Det tycker jag låter som en bra idé eller vad tycker ni? Just det ni kanske vill veta varför jag är så deprimerad över min vikt. Men det är för att häromdagen så vägde jag en viss vikt. Och idag när jag har varit och sprungit så väger jag mer och idag har jag inte små ätit eller något. Vad är det för fel på mig. Men jag hoppas att det är min kropp som har fyllt på med vatten eftersom jag ska ha lingon vecka imorgon. Jag bara hoppas på det annars kommer jag att dö. Jag vill inte se ut såhär!!!!!! Men jag hoppas att snön försvinner snart så att man kan börja springa ute snart! Men på fredag efter skolan så ska jag ner och springa lite tror jag, eftersom jag ändå inte ska göra något på kvällen. Och på min underbara morgon ska jag nog göra lite övningar hemma. Nu ska jag verkligen bli av med dom överflödiga kilona. Och jag vill bara tacka en person att jag lever, Älsklingen om du bara kunde förstå hur mycket du betyder för mig. Utan dig hade jag inte haft något liv, det hade varit uppe bland alla moln. Jag mår jätte jätte dåligt över min vikt. Men jag älskar att äta. Vad ska man göra? Men tack älskling för att du alltid finns=), älskar dig av hela mitt hjärta.
Men nu ska jag krypa ner i sängen med datorn. Packa skolväskan ta fram alla kläder tills imorgon och sedan ställa om klockan. Imorgon blir det att gå upp halv sju så borde jag ändå hinna. Ska se om min vikt beror på att min kropp behöver mer sömn. Men jag har så svårt att somna. Men vi får se om jag kan sova länge på lördag eftersom mamma ville sova länge. Och då menar jag verkligen sova tidigt och vakna sent. Men jag vill verkligen inte vara såhär stor. Men jag trodde det skulle hjälpa att inte äta godis med det gjorde det tydligen inte. Jag måste tänka på precis allt jag stoppar i mig. Och det är väldigt jobbigt. Men jag ska klara det här, jag kanske bara behöver lite hjälp och stötning. Hoppas att älsklingen kan hjälpa mig^^. Men nu ska jag sätta mig och skriva recept och deppa i hemlighet. Jag ger det till nästa söndag att vara som normalt, och jag ber till alla gudar att det kommer att vara det^^. Men säger god natt nu för ska gå och läga mig vid elva. Senast!!!!! Men jag skriver imorgon bitti
( kan säga att nu är jag jävligt godis sugen och jag sitter och längtar till frukosten^^ Det är typsikt mig^^)

Jag vill ha den här men just nu så vill jag bara ha den mage jag hade igår=(


Borde sluta dejta läxorna!

Okej vart ska jag börja. Dagen har ju varit rätt så kort( väldigt skönt) Imorse kom Lindis sent så jag gick efter tio minuter. Så självklart halkade jag och slåg i min höft. Men den är ju inte trasig så det kör vi på. Alla skol ämnen idag har ändå gott rätt så fort. Och man han att pussa lite på älsklingen på lunchrasten. Och det gör vi tummen upp för. Och nästa fredag ska jag göra mat åt izza. Så ska vi dampa lite. Det var så länge sedan=(. Men efter skolan så gick jag ner och förbrände 300kcal( sprang 30minuter) Sedan tog jag mina saker och gick hem. Och nu under eftermiddagen så har jag dejtat mina skol böcker. Hatar dom fan borde föra slut med dom^^. Men nu sitter jag och skriver recept som vanligt och pappa lagar mat. Så jag kan ju säga såhär att det vattnas i käften på matvraket Andrea^^. Tur att vi ska äta vid fem! Men nu ska jag fortsätta att skriva så att jag blir klar med det någongång^^ Skriver när jag kommer hem från stallet sen. Och antagligen kommer jag inte kunna sova idag heller, har ju inte älsklingen att dregla på=(

Idag ska jag rida den här vilden, hoppas att det går bra!


Min heliga bok!

Vem bryr sig om bibeln när man har en recept bok. Kan säga att det är min gud. Recept jag avgudar det. Här är min söttsaks bok( recept på sötsaker) jag har tyvärr inte fått tag i ett snyggt häfte till mina mat recept men det kommer förhoppningsviss. Men här kommer min bibel!

Men fina små kakor på!


Tog lite sovmorgon!

Nu ska jag snart springa bort i halkan till Lindis. Och så ska vi halka iväg till skolan. Idag slutar jag vid ett så jag kommer att skriva då. Men efter skolan så blir det att göra något hemma så att jag håller igång kroppen. Jag orkar bara inte gå ner till gymet för jag tycker det är så tråkigt. Men jag ska slänga i alla mina skolböcker jag behöver( Kemi och fysik) och sedan ringa och väcka älsklingen och sedan var klockan mycket. Men ni vet ju att jag lever.
IDAG:
skolan(kemi lab, fysik lab, kemi)
hem
plocka iordning i mitt rum
hoppa hopprep ute 1h!!
göra små övningar för att stärka magen!!
Laga mat till fyra
Plugga matte +tyska
äta
stallet
duscha
pyssla
sova!!!!!
Såhär ser min dag ut idag. Jag har ju lite att göra iallafall. Och jag har jätte dåligt sammvete för jag har gott upp massor i vikt och det fortsätter bara att stiga. Jag måste gör något åt det här nu! Bara äta frukost, lunch och kväll. Se om det hjälper om jag gör situps morgon och kväll och sedan hoppar hopprep och gör övningarna 3 gånger i veckan!!!!

Just nu regnar det i mitt liv, jag vill inte vara stor!!!!!!! Hjälp mig någon. Vad ska jag göra=(
Det är tur att jag har så fina vänner och en pojkvän som är helt underbar.
Men jag hoppas att min viktgång har lite med att jag ska ha mensen imorgon. Jag  hoppas jag hoppas!!!


Under dagen!

Ja under dagen har det väl ´ändå hänt en hel del. När Lindis och jag gick tilll skolan så var det snor halt kan jag ju säga. Lindis ramlade och fick skapligt ont i knät men hon var stark och fortsatte att gå. Så imorgon blir det att gå lite tidigare för vi han precis i tid. På matten så fick vi självklart läxa men den ska jag sätta mig och göra lite på imorgon. Sedan var det svenska där vi skulle skriva en insändare till Corren. Jag skrev om att Åtvidabergs kommun borde salta och grusa vägarna. Det tyckte jag var en bra insändare. Sedan var det lunch och man han att få i sig två mackor och lite risgrynsgröt. Han även få några pussar av älsklingen^^. Sedan började vi våran nya kurs med Emma. Fysik, inte för att jag tycker det är kul men jag kanske kan fixa ett VG. Och så har man haft ångest över att man ska gå ner till gymet och stira i en väg. Och det hjälper ju inte att man är svin trött i skolan. Som tur så var så blev det inga läxor i fysiken. Men kan säga att jag är helt lost i den kursen. Jag hoppas att man får lite hjälp av älsklingen att plugga^^. Sen var Dan och pratade om inriktnings val och inviduella val. Efter det så snurrar huvudet rätt så mycket. Men jag vet att jag ska gå naturnatur. För det öppnar flest vägar. Men sedan ska man ju välja ämnen att läsa till, och det är lite svårt. Men jag tror jag har lite humm om vad jag ska välja. Men mamma och pappa ska hjälpa mig i helgen och kolla på det. Det är rätt så skönt att man har dom ibland. Efter skolan skulle jag ju gå ner och tränna men det är ju så jävla tråkigt så jag gick och träffade älsklingen en snabbis och sedan gick jag hem. Jag åt en skål med flingor och en ost macka. Sedan blev det 150 situps och 50 upphopp och 30 rygglyft. Kände att jag kunde göra något. Och imorgon så kommer jag inte alls att gå till gymet. Det skiter jag i. Det blir några övningar hemma i rummet i stället. Sedan ska jag ju till stallet och rida Harriet. Men efter att jag hade duschat så åt vi( lasange idag med) och sedan kom älsklingen upp. Så han och jag har legat och pratat hela kvällen. Och jag kan säga att det är skönt att prata med älsklingen men ibland så är det jobbigt att prata om vissa saker. Men han är helt underbar. Och när man känner sig som mest värdelös så tröstar han mig. Du är underbar älskling. Men nu ska jag sätta mig och skriva lite recept och smsa med min underbara pojkvän. Åhhhhhhh Marcus Skogh jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Men jag skriver imorgon. Tror att jag tar med mig datorn imorgon. Har två labbar på morgonen och sedan en kemi lektion efter lunch. Men GOD NATT!!! ( och speciellt till min älskling som jag hoppas sover gott i natt)

Såhär såg man ut ikväll!


Dagens outfit!

Idsg har jag inte haft något speciellt på mig. Jeans och en tröja- Men det blev inget smink idag, kändes onödigt när det är en sådan lång dag i skolan^^. Så det blev inget spackel idag. Men jag slängde på mig glasögonen så syns det inte så mycket. Men såhär såg jag ut!

Det här hade man på dig!


Min vår/sommar!

Okej just nu så känns det väldigt långt kvar tills våren kommer men jag hoppas att den snart är här. Men jag och älsklingen har lite saker planerade iallafall. Vi ska till en bilmässa i april( på lovet^^). Sedan i sommar ska vi åka till Gotland och så ska vi sova någon vecka ute i Långnäs. Det kommer att bli svin kul. Sedan blir det nog Ullared med mamma och mormor. Och mycket bad såklart. Men man kommer väl på saker som man ska hitta på med älsklingen på vägen med^^
Men det är ju lite av vad jag ska göra i sommar/vår^^

Jag längtar, sen blir det väl mycket tid i älsklingens fina bil med^^


Knäckebröds recept!

För alla er som vill baka erat eget knäcke bröd. Så är det inte så svårt^^ Jag slänger in reseptet för er som inte vill äta massa konserveringsmedel till frukost^^

Julens knäckebröd    ca 20 stora
20g jäst
3dl smakrik öl
2dl vatten
2msk mörk sirap
2msk rapsolja
5dl vetemjöl
5dl fullkornsdinkel
3dl grovt rågmjöl
1msk salt

 Gör såhär:

©      Smula ner jästen i en bunke. Häll i öl, vatten, sirap och olja. Blanda till jästen löses upp.

©      Blanda ner alla torra ingredienser. Arbeta degen ca 10 minuter, tills den är fast och fin. Ta upp den i en bunke och låt jäsa i 30 minuter under en bakduk.

©      Sätt ugnen på 25o grader. Ta upp degen på arbetsbänken och dela den i 20 bitar. Avsluta med att kavla med en kruskavel eller nagga med en gaffel.

©      Lägg två kakor på varje plåt, grädda i mitten av ugnen i ca 5 minuter eller tills den får färg.

©      Låt brödet kallna och förvara i papperspåse eller i en stor burk.


Sover länge^^

Okej jag hade tänkt och gå upp och kolla lite på tyska glosorna och svenska orden. Men jag åt frukost packade träningsväskan. Bytte batteri i miniräknaren och sedan gick jag och la mig en timme till. Nu sitter jag klar för att gå till skolan. Rätt så skönt att slippa kvinno hälsan idag. Ska ditt på torsdag efter skolan istället. Inte mycket roligare det men då slipper jag att missa matten idag. Man missar ju så jävla mycket. Men idag tar jag inte med mig datorn så det kommer att bli låg uppdatering. Men jag bloggar när jag kommer hem från gymmet idag. Som jag verkligen ska gå till vare sig jag vill det eller inte! Ska bli en duktig tjej ju. Sen när jag har duschat så får vi se om älsklingen kanske dyker upp. Man får hoppas på det iallafalll för jag saknar min lilla gulle plutt. Men nu ska jag snart ringa till honom så ska krypa ner under täcket en stund till. Sedan blir det att gå till skolan och idag har jag matte, svenska, lunch, fysik och engelska. Allså slutar jag inte fören kvart i fyra. Snacka om en låååååång dag. Men jag måste hålla mig pigg så att jag orkar gymma. För det ska jag punkt slut!!!!

Okej nu har jag försökt att lägga in en bild i 30 minuter snacka om att det inte funkar på vårat internet. Så nu skiter jag i det. Hoppas att det går bättre i kväll!

Är den inte helt underbar^^


Damp!

Mitt sista inlägg vill inte hamna högst upp men det ser ut som att det lades upp klockan två men det publicerade jag nys. Men jag hoppas att ni sover gott!


Mitt bevis!

När man sitter och tänker nu när älsklingen har åkt hem så har jag mina bevis på att älsklingen älskar mig. Och jag sitter och kollar på dom och det värmer i hjärtat kan jag ju säga. Han är min egna skatt! Men dagen har varit bra. Skolan gick väl bra sedan blev det mellis och sedan har jag suttit och skrivit på recept. Men det struntar jag i jag orkade bara inte plugga. Får göra det imorgon eller på onsdag istället^^. Och älskling förlåt att det ran tårar från min kind idag. Jag vill bara inte förlora dig. Och ibland har jag svårt att förstå att du är bara min! Men nu ikväll så har Marcus och jag legat i sängen och seda åt jag lasange så nu väntar man bara på att det ska bli frukost. Snacka om att jag är ett matvrak. Det vet älsklingen om iallafall. Och det är så skönt att bara kunna vara sig själv. Att inte behöva bry sig om vad man gör utan att alltid veta att man blir respekterad för den man är. Åhh vad jag älskar dig Marcus Skogh!!!!Här kommer mitt bevis på att min älskling verkligen älskar mig! Jag fattar inte att han verkligen gjorde det. Jag trodde faktiskt inte att han skulle göra. Men älskling jag hoppas att du vet att jag älskar dig. Och det betyder jätte mycket att du gör sådant som jag tycker är kul. Och jag lovar dig älskling jag ska spöa dig i bilspel någon mer helg. Typ på fredag kväll^^. Akta dig!!!!!!

Han ville inte att ansiktet skulle synas men man ser ju att det är han på hans sexiga lilla rump^^

Haha Konny ville inte vara med på kort. Åhhh älskling vad du betyder mycket för mig. Du är mitt a


Hoppat rep!

Nu har jag hoppat rep i 15 minuter och gjort 60 situps. Och ska hoppa in i duschen innan älsklingen kommer. Och ätit lite mellanmål. Jag kan säga att det märks att jag ska ha mensen på torsdag för är godis sugen hela tide. Men jag tog en skål flingor och två knäcke bröd med keso på( pappa sa att det var ett bra mellanmål)Så idag har jag ju ätit massor. Plus att jag ska äta lasange med=) Jammi Jammi!! Men jag skriver sen ikväll när älsklingen har åkt hem för jag vill ju vara med honom så mycket som jag kan. Och nu sitter man och väntar på att mamma ska komma hem och göra mat. Men maten är inte klar fören vid sju så kommer väl att svälta eller något! MEn jag får äta lite på älskligen så länge^^. Men skriver sen!

Säger bara jammi jammi som jag säger till NÄSTAN all mat^^


Jag tipsar!

Jag tänkte öppna en kategori som jag tänker tipsa om olika saker. Så jag börjar väl med en gång då^^
Jag tänkte tipsa om dom här ansiktsprodukterna som jag tycker är helgryma. Har börjat använda dom precis nu men dom ger resultat direkt. Har ni problem med finnar och sådant tycker jag defenitift att ni ska testa det här. Den ger jag tummen upp för!


IG!

Nu har jag skaffat mig ett fet IG i kemi. Eller jag hoppas inte det iallafall. Men jag vet att jag har fel på några små uppgifter. Och det är ju inte jätte kul. Men jajja. Jag vet ju att jag kan dom till nationela iallafall. En jag vet att jag har fel på är att jag skrev att det bildades fällning på AgCl men jag tror inte att det gör det. Men jajja det får la gå. Hoppas att jag får ett vg på det här provet. Men jag tror inte att jag klarar det tyvärr. Men man kan ju alltid hoppas. Men nu ska jag tänka på något annat. Nu är det bara tyska kvar och den börjar om 30 minuter. Sedan är det bara att gå hem( kan inte gå med Lindis för hon slutar senare än mig^^) Och när jag kommer hem blir det att bytta om och hoppa lite hopprep, så har jag ju gjort någonting idag och inte bara suttit still. Så det kommer nog att bli rikitgt bra. Sedan blir det duschen och så kommer älsklingen. Jag måste komma ihåg att ta nya batterier till min miniräknare som förövrigt tog slut på Kemi provet men det gick bra iallafall. Men ja så ser väl min dag ut. Och sen när älsklingen har åkt hem. Så blir det att plugga lite svenska ord. Kolla igenom tyska orden och sedan kanske kolla på matten eftersom jag är borta där ett tag.( men hoppas att jag slipper det för ligger ju två sidor förre) Men det kanske är lika bra. Men vi får se hur långt jag hinner med läxorna tänkte sätta mig med dom lite nu. Så kanske man hinner att sova något inatt med.Men vid hel hämtar jag tyska grejorna och pluggar lite^^ Det låter väl bra^^

Jag vill bara hem och sova och kanske äta lite kvällsmat^^( typiskt mig) tyvärr blir det inte fören sju men jag ska nog stå ut förhoppnings viss.


Dagens!

Så här ser man ut idag när man går till skolan. Sitter nu på engelska lektionen och håller på att dö. Fan vad det är tråkigt. Men det får väl funka. Sedan så är det lunch och så är det köttbullar och potatis. Och det funkar ju. Börjar att bli lite hungrig kan jag ju säga. Men bara 40 minuter kvar på helvetes lektionen. Men jag saknar Hannis. Hon ska ju vara här ju, men hon mådde inte bra idag så hon är hemma. Men hon kommer till Kemi provet. Stackars henne! Och jag som hade hoppas att hon skulle komma för jag fattar ju inte tyskan själv=( Men det ska jag nog klara. En lektinon iallafall^^ Men nu ska jag jobba engelska^^

Japp såhär ser man ut. Allt har min underbara mormor köpt till mig^^ Visst är hon underbar!!


+

Snart ska jag gå och möta linda. Ska bli jävligt skönt att ta tuna vinterjackan idag. Det är ju plus grader. Det hissar vi^^. Men något vi dissar är att vi inte kan cykla för att det är så jävla halt. Men jag ska sätta mig och skriva lite recept innan jag går. Och just det idag tog jag en rikitgt lång sovmorgon, så jävla skönt. Tyvärr har vi inte sovmorgon imorgon så då blir det att gå upp tidigt och då ska jag gå till kvinnohälsan och prata om mina p-piller. Och jag hoppas att jag inte behöver göra undersökningen igen! För den är så läskig. Men jag måste komma ihåg att säga till Emma att jag inte kommer imorgon på matten. Eller missar lite av den iallafall. Men jajja jag har gjort dom sidorna vi ska göra. Och annars får jag göra dom när jag kommer hem! Punkt slut. Men idag så ringde älsklingen och väkte mig. Fatta vad han är gullig. Och han sa att han bara ville höra min röst en stund. Fatta vad han är söt hela tiden. Men idag ska jag nog träffa älsklingen annars blir det plugg. Men det ser jag ju efterskolan^^ Men vi hörs under dagen för jag tar med mig min dator!

Det som försvinner i snö kommer upp i tö^^


Kan jag inte få sova nu!

Snälla jag vill inget annat än att sova nu. Jag är jätte trött men jag vill inte blunda. Jag vill inte höra mina tankar mer. Jag vill bara vara fri från mina tankar. Jag vet ju att det inte kommer att hända. Men det kanske blir bättre om jag får lätta på hjärtat här på bloggen. Kanske kan somna om jag bara får bort tankarna från huvudet. Dom jobbiga tankarna som bara snurrar runt. Så nu har jag satt mig med jätt hög musik i hörlurana och ska försöka att inte tänka mer.
Jag är inte orolig men det snurrar ändå i huvudet. Tänk om älsklingen är trött på mig. Jag menar han gör allt för mig och allt jag ber honom om. Jag menar jag tjatade på honom tills han red( förlåt älskling nu i efterhand har jag jätte dåligt sammvete, jag borde inte tjata på dig så att du gör saker du ine vill. Jag lovar att jag ska bli bättre) . Vi gör bara saker som jag vill( bakar) Jag somnar alltid tidigt. Jag måste var avärldens tråkigaste människa att vara med. Jag vet inte varför det snurrar så mycket men det hjälper inte att mamma säger att jag ska sluta tjata på min älskling så att han inte tröttnar på mig. Tänk om det är försent, tänk om jag får leva mitt liv helt ensam. Jag vetatt om jag misster så står det ingen åter. Det är bara han jag vill dela mitt liv med. Ingen annan i hela världen kan få mig att må såhär bra. Han gör mig lycklig, jag känner mig trygg hos min älskling. Han får mig att känna mig betydelese full. Jag vet inte vad jag skulle gör utan min älskling. Rutnat i något hörn. Jag vill bara inte förlora honom. Och jag vet att han inte kommer att göra slut utan förvarning men ändå så känns det så konstigt nu när det är så måsnga som har gjort slut så plötsligt. Och det gör det inte lättare att Marcus kompisar har inga flickvänner nu( gjort slut precis) och dom har en konstig kvinno syn kan jag ju säga. Det känns bara som att dom tycker att jag inte passar in. Att jag är ful fet och äklig. Att Marcu borde dumpa mig så att dom kan ha kul tillsammans. Och så att han kan hitta sig en riktig tjej( som dom tycker) Jag försöker allt jag kan men det går inget bra. Vad jag än gör så är älsklingen värd mer. Om han bara visste hur mycket jag älskar honom. Han är mitt allt. Mitt livs mening. Det är han som får mig att anadas. Det är han som ger mig kraft att stå. Utan honom är jag inget. Han har mitt hjärta och har fått min framtid. Men nu måste jag verkligen sova men jag hoppas att jag kan det nu iallafall men det borde gå. Nu har jag nog fått ur alla tårar och rensat hjärnan för nu är det ända jag tänker på frukost. Och det kan vi ju säga är typsikt mig. Eller vad säger du älskling? Men nu söger jah god natt för måste orka upp imorgon bitti. Och klockan åtta ( eller blir nog innan) ska jag ringa och väka älsklingen och höra hans underbara röst. Och få lite glädje till skolan. Åhhhh vad jag älskar dig Marcus Skogh. Men nu ska jag sova( förhoppningsviss) innan jag går upp och äter frukost är himmla sugen^^ Men god natt!

Nu är dagen slut!

Japp nu börjar dagen att lida mot sitt slut. Och nu under kvällen har jag inte gjort speciellt mycket kan jag inte på stå. Jag har skrivit lite recept bara för att jag inte har haft något att göra och sett på barnfilm. Jag säger bara att kvällen inte har varit så jätte kul. Och inte bra att jag tröst åt. Men imorogn blir det att ta tag i livet igen^^Men tillkvällsmat blev det kebbab sallad. Ett bättre allternativ än pizza iallafall. Men nu ska jag krypa ner och försöka sova. Är ju skola imorgon och vi har kemi prov så det gäller att vara vaken. Men kommer att bli svårt att somna utan älsklingen. Men jag ska iallafall försöka. Men imorgon har jag kemi prov och sedan ska jag träffa älsklingen. Så jag hoppas att skolan blir lyckad iallafall. Men eftrmiddagen kommer att bli perfekt med min älskling. Men imorgon startar vi med en sovmorgon men ska nog gå upp och kolla lite på kemin. Kan behövas en snabb titt på den. Men jag skriver imorgon bitti. God natt!
Jag får hämta nallen på vinden och försöka att sova nu iallafall!


Dagen!

Idag har varit en alldeles underbar dag som vanligt med älsklingen. Vi gick upp vid halv tio och åt frukost. Eller jag gjorde det, Marcus drack oboy. Men det är ju alltid något. Sedan åkte vi hem till mig och har bakat frallor och kanelbullar. Sedan lagade jag mat( stuvade makaroner och köttbullar) Vi käkade och sedan åkte älsklingen hem eftersom han var så trött och ville duscha. Så nu har man badat och sitter och planerar veckan. Det blir nog att gyma på tisdag och  onsdag. Det låter väl bra eller? Jag ska ju dra igång med träningen nu så att jag kommer iform till sommaren. Hahaha det kommer att bli svin tråkigt men det är ett måste. Gymet två gånger i veckan borde ju räcka. 1timme varje gång borde ju räka. Så det är väl så långt jag har kommit med vecko planeringen och kanske träffa älsklingen imorgon. Man får hoppas det kan behöva lite uppmuntran efter att ha sumpat kemi provet. Inte roligt. Inte alls, men jag vet att älsklingen kommer att finnas vid min sida i alla fall och det känns skönt att veta.
Men nu ska jag lägga mig och se på film och skriva av recept( så man är klar med det när man ska flytta hemifrån^^). Men jag hoppas att eran dag har varit bra och att kvällen fortsätter i en bra riktning!
Min dag i bilder!

Våra goda kanelbullar, ibland ångrar man att man har godis förbud. Älskling jag ´hoppas att du vet att det betyder massor för mig att du är med och bakar^^

Åhhh vad jag älskar att baka med älsklingen!

Våran fina frall deg^^


Tröst äta!

Är inte det bästa men jag var svin hungrig och saknar älsklingen när man sitter och skriver på recepten. Så jag tog en banan och min vanilj kesella som var kvar. Bättre det än en godis påse anntar jag^^


Bättre att jag åt vaniljkesella och banan än en påse ostbågar^^

Saknaden är stor!!!!!

Jag fattar inte riktigt när man har spenderat hela helgen med älsklingen känns det som att det kommer att bli skönt att bara få lägga sig i sängen och inte göra någonting. Men vad är det för men ing att var själv när man ändå ligger och sam´knar älsklingen direkt. Så fort man ska göra något så frågar man typ i luften
- Älskling vill du göra det då?
Det känns så jävla töntigt men man är så van vid att älsklingen ska vara brevid än, och man vill ju alltid fråga vad han vill liksom^^. Men hur jag en försöker att se något posetivt med det hela så går det inte. Jag kan vara mig själv och göra precis allt jag vill när jag är med min älskling så varför ska jag då vara hemma själv och känna smärtan i bröstet? Jag längtar jätte mycket till en dagen då älsklingen flyttar hemifrån och man kan vara hos honom så mycket som man hinner och får. Jag menar att det spelar ingen roll om han är i köket och jag sitter i sängen. Bara att man får vara tillsammans med honom. Det är det som spelar roll för mig iallafall. Att man kan gå och fråga om hjälp eller bara ta en puss av honom. Stå och laga mat tillsammans, göra alla hushållssyslor som annars är jätte tråkiga. Men med älsklingen blir dom roliga. Visst man är väl rädd att man ska tröttna på varandra. Men Marcus och jag har lovat varandra att vi ska säga till om det är något vi stör oss på eller om det är något man har tröttnat på. Så det känns faktiskt väldigt skönt. Man slipper liksom att oroa sig över att han inte vill ha mig mer! Att det inte tar slut bara direkt. För jag vill göra allt för att få mitt förhållande med Marcus att hålla förevigt.
Vill bara ligga i hans famn och lyssna på hans vackra röst. Jag vill känna hans varma kropp. Jag vill vara med honom dag ut och dag in. I all min evighet!!!!

Åhh i sommar vill jag bara ta med mig Marcus ut till långnäs där jag har spenderat all min barndom med morfar^^


Jag van!!!!!

Kan ju bara säga att älsklingen är utklassad!! Jag van två gånger. Och kan säga till alla er som har sabb att dom går förlångsammt. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se på film med älsklingen. Och troligt viss somna tidigt. Känner hur det börjar att kli i ögonen. Kommer bli vakert imorgon och ha fjorton ton smink under ögonen imorgon bitti. Hoppas älsklingen står ut bara! Men jag hoppas att ni har en bra kväll så hörs vi imorgon. Just det imorgon så ska äslklingen och jag baka igen. Fralla och kannelbullar. Och så kanske jag bakar rågbular oxå men jag får se. Det är iallafall jätte kula att älsklingen är med i köket. Och det betyder jätte mycket för mig även fast han inte förstår det! Men nu säger jag god natt!
såhär ska det se ut inte någon ruten sabb. Hör du det pappa^^

Min julklapp 2011

Japp som ni alla säkert vet så har jag ingått i ett godisförbuds löfte. Jag kan säga att jag längtar redan till nästa jul när tomten kommer att komma med den perfekta julkalppen. En stor fet godispåse osm räker hela kvällen^^ Allt ska ta slut, eller lite kan få vänta till juldagsmorgonen när man är som mest sugen( på morgonen allså^^). Men tänkte skriva upp lite godissorter tomten gärna får ta med sig! Men jag har tänkt på att det bli väldigt mycket godis men man får önska sig lite av varje!


Persikor är himla goda!2


Snickers är ju ett måste i en godis påse!2st


Hallon och lakris är det bästa som finns. Iallafall tillsammans!2


Och så måste man ju ha sura döskallar^^2

Säger bara Jammi Jammi!2

2st

2st


Geléhallon är jätte gott det med^^2

Sura diskmedelsflaskor som jag säger^^2


Älskar alla färger av tenisraken!2(lakris och päron)


Pappas och mitt favoritgodis förut. Han tog bort saltet och jag fick resten^^2


Kola nappar är ju ett måste med!2


Vet inte vad dom heter men dom smakar hallon iallafall^^2 st


Körsbär i mängder!2st


frukt nappar är jätte gott!2st

Kola ferraribillar 2st



Algrensbilar är ju ett måste^^2st

Favorit godisarna blir det många av 8st


hallonbåtar 2st


kola, melon och jordgubbs stångar 2 av varje allså 6 st


Snöbollar 2st


Vaniljkuber 2st


pallekulling godis 6st


2st

Apelsinbågar 2st


Munnar 2st


sura vinigum 2st( en lakris och en vit)

pengar som jag kallar dom 3st(en av varje färg^^)

2st

2st

2st

4st

2st

2st


2st


2st

Vinigum 2st( lakris och en vit)





6st


2st


2st


2st


4st


pooly 4st bittar allså i lösvikt



Asså snacka om att det blev mycket godis man ville ha^^. Men vad gör man inte för att ha godis förbud. men nu sk vi räkna här hur mycket det blev
Lösviktsbitar: 113st bitar ( men det kommer ju att räka länge iallafall.)
Men jag har ju klarat mer än ett år utan då^^ Och det ska räka ända fram till nyår! Punkt slut!!!


Hur ska man se ut?

Jag har ingen anning om hur jag vill ha mitt hår längre. Ska det vara mörkt? Ska det vara ljust? Ska det vara kort eller långt?. Det finns så jävla många sätt som jag skulle kunna tänka mig ha håret men det hjälper ju inte att alla säger att jag ska ha olika. Några tycker så och andra tycker så. Hur ska jag fixa mitt hår. Hjälp mig!!!!

Skulle passa i kort hår och lugg men vågar man klippa av sig håret igen efter att ha sparat ut det?

Eller ska man sprar håret så att jag får mega långt och och snelugg!

Eller ska man bli blond igen kanske?
Hur ska man göra?


Mycket snor och lite verkstad!

Nu sitter jag hemma os Marcus igen. Där man hör hemma^^. Idag vid tolv så åkte älsklingen och jag upp till mig så att jag kunde kläom till stallkläder. Sedan var han en jätte gullig pojkvän och följde med till stallet. Sedan TVINGADE jag upp honom på Konny. Så han satt där uppe och jag gik lilla rundan. Kan sägsa att det var jobbit att pulsa snö. Men det var det värt. Och älsklingen erkännde själv att det var skönare att sitta på hästen än att gå så han fick sitta kvar hela vägen^^ Visst är jag onskefull. Så nu ska jag väl köra bilspel någon gång. Det kommer ju inte gå så bra, tur att det bara är ett spel! Red även Konny lite i ridhust och pernilla sa vad jag skulle tänka på men jag orkade inte eftersom jag inte mår sådär jätte bra. Men efter ridpasset så började jag att as hosta och det var ju inte sådärr jätte kul. Efter stallet så följde älsklingen med hem och åt Tacos, sedan var han tvungen att åka hem. Men då städade jag toan åt mamma och sedan började på mitt egna rum. Sedan hopp in i duschen eftersom jag skulle möta Hannis och Lindis vid Kina resturangen vid halv sex. Men jag ringer till Hannis och hon mår inte bra så vi ställer inn allt istället. Så jag gjorde Marcus sällskap in till stan och nu sitter jag i hans datorstol och han spela xbox. Men jag har ätit upp kvällens söttsaker( vanilljkessela och torkad frukt) men inte ätit någon kvällsmat än. Det är bra!!! Men när jag har skrivit klart det här inlägget så ska Marcus och jag åka ner och köpa Kina mat. Jammi Jammi!! Så det blir nog en lyckad kväll. Hoppas inte älsklingen tröttnar på mig att jag är här förmycket. det skulle ju inte vara så jätte kul. Men jag sitter ju i mitt lilla hörn så jag hoppas att jag inte stör.
Just det eftersom jag inte skulle träffa tjejerna så hoppade jag i mjukis mbyxor. Så nu sitter man super sminkad och i mys kläder. Det matchar så bra. MEn nu är bebisen Andrea hungrig så nu ska jag gå bort och hoppa på min pojkvän, jag ska störa honom! Mohahahaha!!!
Kanske hinner med ett till inlägg lite senare beroende på om älaklingen vill spela xbox eller inte. Men nu vet ni ju att jag lever i alla fall!!!
Bild från julafton. Fan vad vi är söta! tripp trapp och trull!

Dagens fest outfit!


Jag är inte sminkad på bilden och det kanske ska ponteras^^

Facelooken idag oxå^^


Raparberpaj

Som ni vet så gjorde jag ju och mormor ett nytt försök med en rabarberpaj. Och alla tyckte att den var jätte god så att jag tänkte att ni kanske skulle vilja ha receptet så här kommer det^^

Rabarberpaj 8-10 bitar

Deg: 150g kallt smör
3 ½ dl vetemjöl
1msk florsocker
1½msk vatten

Fyllning: ca 300g rabarber
100g Mandelmassa
50g smör
2 uppvispade ägg
1dl strösocker
rivet ska från ¼ citron

Till servering: lättvispad grädde eller vaniljglass

©       Nyp ihop smör, mjöl och socker till en smulig massa. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en smidig deg.

©       Tryck ut degen i en låg pajform, cirka 26centimeter i diameter, nagga botten med en gaffel och låt stå i kylen i minst 1 timme.

©       Sätt ugnen på 200 grader. Strimla rabarbern tunt skala den om den är grov. Riv mandelmassan på rivjärnets grova sida.

©       Smälts smöret. Vispa upp äggen. Rör  ner  ägg och socker i smöret och sjud utan att koka till en tjock kräm. Vispa hela tiden

©       Ta krämen från värmen. Rör ner  mandelmassa och citronskal och låt krämen svalna. Vänd ner rabarbern

©       Fyll pajskalet med krämen. Grädda pajen i mitten av ugnen tills den är genom gräddad och har en vacker färg. Cirka 20-25 minuter.

Den ser lite gul ut men det är bara från lamporna^^


Ätit frukost!

Nu har jag väckt Marcus^^ Och fått min frukost( flingor och mjölk) mmmmm vad gott det är! Deet var jätte jätte gott. Igår så somnade jag väl framåt elva men ´Marcus hade ju sitt bil spel. Jag han nästan att klistra in alla recept igår med, rätt så skönt. Nu ska man bara fixa dom andra recepten. Så att man blir klar med det där någon gång^^Men jag har ju lite att skriva av så det kan nog ta ett tag. Eller vad tror ni^^. Men idag får man väl se vad man hittar på om man ska vara med tjejerna eller om man ska vara hemma. Eftersom Marcus, Jonte, Izze och någon mer skulle in till stan och ragga tjejer ikväll. Så man får väl se om man har någon pojkvän kvar efter ikväll! Men tjejerna och jag kanske ska gå ut och äta kina mat eftersom vi inte kunde vara hos mig. Så det kan nog bli trevligt. Och om vi inte ska ses idag så ska jag följa med när Älsklingen lämnar Christian. Så jag har ju att göra ikväll i alla fall och det är ju så skönt. Men inatt får man väl se om man sover hos älsklingen eller om man har somnat innan han kommer hem från stan^^ Men man får la hoppas att man inte har somnat. Men nu på dan blir det väl att dra hem någon gång vid tolv och städa och hjälpa mamma lite. Och hoppas att man får pengar till att handla mat ikväll. Men men det löser sig nog. Annars får väl tjejerna och jag ses någon annan dag=( Även fast man vill ses nu! Men det löser sig nog!Annars får man väl ta det nästa helg. Men nu ska jag sätta mig och kolla på när älsklingen spelar bil spel. så vi hörs lite senare om hur det blir!

Dom här kläderna hade jag tänkt att ha på mig om jag skulle träffa tjejerna men det blir det iallafall^^


Kvällen med älsklingen!

Nu sitter jag hemma hos älsklingen. Och älsklingen sitter och spelar spel och jag bloggar. Vilket par vi är! Men det han aldrig att bli någon film för vi åkte ut till Izze och körde ett var med dom. Det var faktiskt rätt så kul. Men vilken kombo vi var då. Fyra killar och en tjej. Kännde mig lite ensam. Eftersom att Izze och Jonte satt och prata om tjejer och hur dom skulle vara. Jag hoppas att Marcus inte har samma krav för då är jag rätt körd. För då har jag inte ett ända rätt. Men det var lite kul i alla fall. Sedan blev det att åka ner och köpa godis( torkad frukt) Eller vi gjorde det när vi åkte. Sedan blev det hem till Izze hämta bilen och åka hem och äta taco. När vi hade ätit var det mot ica där jag handlade åt mamma och jag köpte mer naturgodis. Och nu sitter jag helt proppmät i älsklingens säng och han är nere och duschar. Ochhar vräkt i mig nästan allt godis så nu är det bra för ikväll( självklart hade jag vaniljkesella till frukten^^). Men nu ska jag sätta mig och pyssla med mina recept!

Min underbara älskling som jag saknar av hela mitt hjärta!

Ps. Imorgon blir det inte att träffa tjejerna eftersom mamma är sjuk och vi inte kan vara hos mig. Men vi kanske kan gå ut och ta en pizza eller käka kina mat. Man får hoppas det så att man hinner att ses ett tag^^


Måste göras imorogn!

Imorgon så har jag mycket att göra innan världens bästa vänner kommer! Jag måste städa hela huset någa, åka ner och handla( med mammas kort) Och sedan duscha och bytta om och sedan måste jag ju börja med maten. Snacka om att det blir en stressig dag. Kanske kan muta älsklingen med att ligga i min säng och vänta tills jag har städat mitt rum för då har jag ju ett rum mindre. Plocka upp, Bäda sängen och damsuga borde ju inte ta så lång tid eller gör det det? Hoppas att älsklingen står ut med mig bara^^. Men jag hatar att ta med mig massa folk hem när det är stökigt hemma. Jag vill att allt ska vara perfekt. Just fan jag måste duka också. Det blir mammas fin servis tror jag. Man måste ju äta med klass^^ Eller vad säger ni? Men idag blir det väl att sova skapigt så att jag orkar gå upp skapligt och äta frukost och sedan åka hem och städa och fixa allt. Allt måste vara perfekt. Men jajja nu ska jag sitta och kolla lite på när älsklingen spelar eller plugga lite kanske. Eller så har jag ett bättre alternativ, se på film!!!!! Så nu slår jag på barn film och glor runt på datorn lite^^

Ungefär såhär ser det väl ut hemma hos oss men det ska vi ändra på imorgon. Önska mig lycka till^^


Snälla Mormor!

Jag har hittat den här skönheten! Men  jag har ingen lust att lägga 300kr på den just nu. Men mormor har lovat mig att hon ska göra en pippi tröja så hon kanske kan göra en liknande!

Underbar! Men jag vill inte ha med som knapparna för tror det kan bli svårt för mormor. Men vanliga bruna knappar eller inga alls^^


Pojkvän eller inte!

Ja då ska man fundera lite. Vad är bäst egentligen. Ska man ha pojkvän eller är det bättre att inte ha någon? Det är den stora frågan.

När man har levt hela sitt liv utan pojkvän  kan det vara svårt att bara ställa om sig. Det tar mycket tid att ha pojkvän och man måste vara beredd på att lägga mycket tid på sin älskade pojkvän. Det tycker jag att man ska fråga sig själv innan man blir tillsammans. Har man tid att träffa honom så mycket som du vill. Men jag kan säga att jag har bara positiva saker att säga om att ha pojkvän.

©       Man har alltid någon att man kan prata med

©       Någon som alltid bryr sig

©       Man har roligt tillsammans

©       Man kan lita på varandra.

©       Man känner sig alltid trygg.

©       Och man har alltid sällskap.

Kan det bli mycket bättre eller? Nej jag skulle inte tro det^^ Vilken tur att man har älsklingen!

Min sötta älskling som jag kommer att älska i all evighet!!!


Nu har älsklingen julafton!

Okej nu har man slutat skolan och åkt hem till älsklingen. Älsklingen sitter på golvet och pysslar med sin nya tv. Han är som ett litet barn på julafton som bara sliter upp julklapparna och måste leka med dom direkt( Kanske inte ska säga något eftersom jag gjorde lika dant i julas med min kamera)Men nu ska han montera upp tv och sätta in xboxet i tv. Så jag tänkte att jag skulle kolla lite på mina tyska ord jag har till nästa vecka för jag har gjort alla kemi uppgifter redan. Så det känns som om jag kan det här nu. Hade alla rätt på Karins repeteringshäfte och hon sa att det var väldigt likt det så jag borde ju klara provet. Eller vad tyker ni? Men kan ju vara skönt att bli av med alla andra läxor också. Så nu blir det plugg och sitta och lyssna på när Marcus är jätte iriterad för att det inte funkar. Det kommer väl att bli kul, eller nåt^^  Men jag ska försöka att göra ett inlägg ikväll!

Jag måste göra något med brosan någon dag, det var länge sedan^^ Saknar syskon tiden man hade förut! Men vi får se till att göra något åt det!


Fan vad kallt det är!

Snaks om att det är kallt i sklon. Men nu är iallafall estetisk verksamhets kursen avslutad. Och det känns rätt skönt faktiskt( det blir ett vg i slut betyg och det är jag nöjd med kan jag säga). Men idag på estetiskverksamhet har jag gjort klart alla kemi frågor och det känns som att jag kan dom nu så det blir inget plugg fören på typ söndag kväll. Kanske läser igenom anteckningarna då men annars är jag fn klar med allt plugg till kemin. Så idag när älsklingen ska fixa med sin tv och sitt xbox blir det att kanske plugga lite tyska ord till nästa vecka och kolla igenom svenska orden som jág tror att jag kan. Rätt så skönt faktiskt. Och ikväll blir det att ta med sig recept boken och klistra in alla recept som man har skrivit ut. Det är en hel del och jag hoppas att boken rä^cker till bara^^. Annars blir det att köpa en ny. Jag har ju en gammal med massa recept i som jag har skrivit förhand men dom åker nog över till en lite finnare bok tror jag för boken är så gräsligt ful! Men det får vi se hur det går. Jag ska bara klistra in kakor och söttsaker i det block jag har nu och mat i något annat så hälften av papprena  kommer ju vara kvar men det spelar ju ingen större roll. Men jag tror att det blir att  sätta in dom i en pärm. det borde ju funka minst lika bra. Och jag har ju en riktigt fin pärm med en grön kant så att det blir nog riktigt bra. Men nu ska vi tjejer gå och äta för jag är vrålhungrig så det är bäst att skolan har god mat idag^^. Men nu vill jag inget annat än att sluta skolan för jag vill träffa min älskling och mysa. ( och självklart pyssla). Och när vi har ätit ikväll så kanske vi kan stana på ica för jag håller på att dö av mitt godis sug. Det är helt stört. Eller om man ska låta bli att äta. Eller nej inga sådana tankar det blir annanas bittar och vad det nu heter. Det låter bra. Med lite vanillj kesella låter riktigt bra. Åhh nu vattnas det i munnen det är tur att det är mat nu^^ Men jag skriver ikväll. Tjoho!

Love my shoes!


Dagens fina kläder!

Idag har jag klätt på mig  min nya blus. Slängt på mig mina cheap monday jeans och matchat det med lite små saker. Så nu ser man ut såhär när man sitter i skolan!

Snode mammas örhängen^^typiskt mig!

Blusen med en liten spetts^^ Tycker jag passar på en fredag!

Lånade även mammas fina klocka så att man inte blev helsvart^^

Och slängde på mig ett skärp för att tröjan inte skulle se så stor ut^^

Såhär ser man ut idag då^^man får la hoppas att det duger!


Ny design igen!

Det är riktigt kul att göra nya designer. Så här kommer en ny design igen^^ Hoppas att ni tyckerom den!

Blev faktiskt riktigt nöjd med designen. Så den får nog vara kvar ett tag tror jag^^


Sorry!!!!

Japp igår kan jag ju säga att jag var trött. Efter att jag hade lagat mat och diskat. Så la Marcus och jag oss i sängen. Det var jätte skönt att ligga på älsklingens axel som vanligt. Och eftersom jag inte har sovit typ något i veckan så somnade jag. Fatta vilket dåligt sammvete jag har. Men älsklingen var tvungen att åka hem tidigt igår för han skulle lämna bilen. Men han stoppade om mig och pussade på mig innan han gick. Fatta vad gullig han lät mig sova. Fast jag måste säga förlåt. Det var inte meningen att somna men idag ska jag försöka vara upp längre älskling och jag ska klå dig i dina xbox spel som vi skulle köra^^. Jag äger på det, eller not. Men det kommer att bli kul så länge jag gör det med älsklingen. Men idag så blir det skola( då vi ska få veta vad vi fick i estetiska verksamheten, jag hoppas på ett vg^^). Och sedaan är det matte. Och det kommer nog gå bra. Sedan ska jag vänta på att älsklingen och Martin kommer och hämtar mig. Så ska vi åka hem till Marcus. Och man får väl hoppas att Martin hjälper Marcus att bära in tv för jag lär ju inte orka( eller jo det är klart jag gör^^). Men sedan blir det mat hemma hos mig( tacos) Och sedan mys och plugg hemma hos älsklingen. Fatta vilken bra dag jag kommer att ha. Jag kommer inte att ta med mig datorn men jag ska försöka att göra ett inlägg hemma hos Marcus efter att vi har ätit. Om jag inte somnar förstås^^. Men jag hoppas att ni har en bra dag!! Så hörs vi kanske under dagen^^

Och så här blev maten igår, jätte god!


Snacka om godissugen!

Ja dagen har väl varit helt okej( varit godissugen  hela dagen). Mamma körde Lindis och mig till skolan idag( hon var sen så hon åkte bil) och jag och Lindis orkade inte att gå till skolan när det är så jävla kallt. Så vi kom lite tidigt till skolan. Men vi satt oss i ett grupprum och jobbade matte. Men jag körde fast på något nytt som vi inte har gått igenom. Men det går vi väl igenom imorgon hoppas jag. Men jag gjorde i alla fall en sida. Sedan blev det tyska. Och vi slapp förhöret men jag har en känsla över att jag hade fått alla rätt för idag hade jag verkligen pluggat^^. Kunde ju orden i alla fall och det är ju det så räknas^^Efter tyskan blev det att springa ut till ts och ha svenska. Fick en puss av älsklingen och sedan så var det lektion. Jag kan säga att det var jobbigt att läsa noveller och diskutera dom. Men om jag ska var ärlig tycker jag inte att svenskan ger så mycket. Visst nu så lär vi oss svåra ord men annars liksom känns det så flum! Sedan var det lunch och sopan som serverades idag var faktiskt helt okej att äta. Så det blev en skål soppa och två hörn av en macka. Så man blev väl precis mätt. Sedan har vi ju idrott på torsdagar men idag så var jag inte med på den eftersom jag är så snorig. Men Andreas sa att det inte var någon fara om jag missade någon lektion. Och jag har bara missat två stycken. En var jag sjuk( min jävla hosta) och nu är jag förskylld. Så jag satt och pluggade och jag kan säga att det känns ändå rätt så bra det här. Men när jag hade gått hem från idrotten kände jag hur socker suget började bli större och större, så jag gjorde lite mellanmål så äter vi lite senare. Inte jätte bra att äta det men bättre än att äta godis och bryta mitt godis förbud. Idag ska jag inte plugga något speciellt. Men  jag ska nog sätta och pyssla lite och se på barn film nu. Sedan så ska jag laga mat till sex ungefär och så kommer Marcus vid sju. Så nu blir det att ta det lite lugnt så att man kanske är lite pigg imorgon också. Men jag skriver ett inlägg innan jag går och lägger mig sen^^

Det var väldigt gott och jag kan ju säga att jag får i mig alla mina kcal idag^^


Varmsmörgåstårta med champinjoner och bacon!

Som ni såg så lagade mamma och jag mat herom kvällen. Det blev en himla god smörgåstårta som jag tänkte slänga ut reseptet på. Jag tippsar den till alla er som inte tycker om vanlig smörgåstårta. Den har en annan smack och påminer inte alls om den äckliga smacken hos en vanlig smörgås tårta! Tycker det är ett bra allternativ till middag om man vill testa något nytt!

Varmsmörgåstårta med champinjoner och bacon ( 6-8 bitar)
3 polarkakor stora
Fyllning
2 pkt bacon
400g färska champinjoner
4dl crém fraiche
1 purjolök
1 stor grön paprika
1 knippa dill

Garnering
4-6 tomater
4-5dl riven ost( eller läg bara så att hela blir täckt av skivad ost)
1-2tsk Oregano

Gör såhär:
Strimla baconet och knapersteck det. Häll av fettet. Skiva eller klyfta champinjonerna och fräs dem. Lägg i baconen och créme fraiche, låt koka i 10 minuter.
Tillsätt strimlaf purjolök, tärnade paprikan och hackad dill. Smaka av med salt och peppar.
lägg en polarkaka på ett ugnsäkert fat. Bred över hälften av fyllningen. Lägg på nästa kaka och resten av fyllningen. Täck med tredje Polarkakan.
Strö över hälften av osten. Lägg på skivade tomater och krydda med oregano. Lägg på resten av osten. Gratinera i 225 grader i ca 12 minuter eller tills osten har fått fin färg. Garnera med kryddgrönt och servera.

Super gott och inte så svårt för ett sådant gott resultat!


Dagens outfit!

Jag kan inte komma på någon annan överskrift till vad jag har på mig. Kan ni inte hjälpa mig. Vad ska jag skriva för överskrift igentligen?. Men idag har jag på mig det är iallafall. En slapp och skön outfit. Man får ha sådana kläder när man är sjuk, det har jag bestämt^^

Hahaha vilken vacker bild allså^^ Struntar i att slänga på mig något smink idag, Eller jo över näsan men resten skiter jag i^^ Orkar bara inte en torsdag som denna^^!


Sovit ut!

I går kväll så somnade jag vi 20 över tio. Det var så jävla skönt men jag kan säga att jag hade gärna legat kvar i sängen hela dagen. Är så jävla trött för förkylningen. Så jag vet ju vad som står på schemat idag: TA DET LUGNT! och självklart träffa älsklingen. Men nu känner jag att min kropp är lite piggare och om jag somnar tidigt idag med så kan det nog bli rätt så skapligt. Man vill ju inte vara helt död på fredag. Som man ändå kommer att vara^^. Men jag ska försöka vara vaken en stund iallafall. Men nu ska jag sätta mig och kolla runt lite på alla möjliga saker. Orkar inte plugga. Och skolväskan är så gott som packad. Ska möta Lindis vid fem i åtta. SÅ jag har lite tid på mig. Då jag måste börja ta på mig alla saker vid typ kvart i och traska bort till våran mötesplats. Idag åker inte datorn med eftersom vi bara har tre lektioner. Tyska, Svenska och Idrott. Känns lite onödigt då. Funderara på att packa ner Kemin i väskan så att man kan plugga på den men jag tror jag hoppar över det. Eller om jag bara tar med mig frågerna och svarsboken. VI har ju en lång lunch rast så kanske hinner plugga något där^^ Man får ju hoppas så att man blir av med skiten. Men nu ska jag fixa det sissta tror jag. För då kan jag ju lägga mig i sängen och läsa lite bok sen. Allså bara ta det lugnt.

Dagens schema:
Skolan
Plugga Kemi
Lagga mat(djungelgryta)
Träffa älsklingen
Sova!!!!!!

Såhär ser min dag ut. Och den ser jätte bra ut tycker jag. Men om man hade räknat bort skolan och kemin hade den varit underbar. Man får se om jag tar med matten hem. Kollar igenom det vi skulle börja med på fredag. Det skulle ju vara lite smart faktiskt. Se om jag hinner det bara. Men det borde jag ju göra. Men nu måste jag fixa mig. Tjo så länge. Slänger in ett inlägg när jag kommer hem från skolan sen. så att ni vet att jag lever!

Idag blev det mycket frukost men det kan behövas eftersom jag tror det blir soppa i skolan idag. Och då blir det att äta mackor och det är ju inte så bra. Och då är det ju smidigt om man inte är så hungrirg. Men det lär jag ju vara ändå eftersom jag aldrig blir mät. Skulle kunna äta konstant och fortfarande vara hungrig. Men jag äter ju inte lika mycket skräp längre nu gäller det bara att tänka på att inte äta förmycket mat oxå^^.


Älsklingen och jag har bakat!

Marcus åkte hem vid kvart i sju ungefär för att prata om tv med sin mormor. Men det är ju helt okej! Vi han ju ses ett tag. Och imorgon så får vi ses om vi hinner ses ett tag. Jag hoppas det. Och på fredag ska jag sova hos honom. Och så ska vi äta tacos här hemma^^. Men min dag har sett ut såhär:
Dagen började med att man var tvungen att gå upp vid sex. Det är inte okej. Sedan blev det att gå upp och göra frukostmacka åt mamma och äta lite frukost. ( Självklart müsli, yoghurt och macka, älskar bara mat jag säger er det bara^^). Sedan fixa iordning sig och plocka upp lite i rumet. Sedan var det iväg till skoln( innan jag åkte till skolan så skrev jag ut alla min recept jag hade på datorn så nu har jag så jag kan kilppa och klistra på fredag^^( men måste plugga lite kemi då med och det är inte kul kan jag ju säga=(). När vi kom till skolan så var det Datorkunskap, bara utvärdering och så fick vi sluta( och som ni vet så fick jag MVG i kursen^^). Sedan satt jag, Lindis och Hannis och prata och pluggade lite Kenmi. Sedan var det kemi lektion. Den gick väl bra och jag fattade all asaker jag inte hade förstår. Och så fick vi fler övningsuppgifter. Och alla dom ska vara klara tills på måndag eftersom det är då vi har provet. Fem över halv ett så smäller det. Men inte fören nästa vecka som tur är^^. Sedan var det engelska och jag tror att jag klarade av läxförhöret rätt så bra kan jag ju säga. Sedan blev det att skriva lite själva. Vet inte vad jag ska kalla det, analys på en låt eller något sådant. Och sedan kom älsklingen och hämtade mig och Lindis. Vi körde hem Lindis och åkte hem till mig. ( ojj jag hade tänkt skriva``så åkte vi hem till oss´´) Åhh vad jag vill flytta hemifrån med älsklingen, och jag vill göra det nu. Men när vi kom hem så började vi att baka bröd. Det var jätte kul att baka med älsklingen precis som det är varje gång^^. Han var jätte duktig. Men jag är jätte rädd att han inte tycker det är kul=( Men då får han säga till. Alla tyckte iallafall om mackorna och jag hoppas att älsklingen tyckte om frallan. För då blir det att baka fler till honom. Hihihi varje lördag morgon så får man gå upp tidigt så att han får ny bakde frallor varje helg^^. När vi hade ätit( Marcus lagade maten och jag känner mig jätte taskig pågrund av det=(, FÖRLÅT älskling). När vi hade ätit hamburgare, Pommes och en rågbulle så gjorde Marcus och jag klart allt och diskade. Sedan blev det att prov smaka en halv fralla med älsklingen. Och sedan slängde vi oss i soffan. Snacka om att jag höll på att somna när älsklingen låg och höll om mig. Jag har liksom hittat varför jag inte kan sova. Det är för att älsklingen inte är i närheten. Men när älsklingen hade åkt så satt jag igång och baka schakrutor till älsklingen.´Jag gjorde dom nog inte så bra men jag får hoppas att dom smackar någolunda^^. Och sedan in i duschen och nu sitter jag här framför datorn och ska börja att plugga tyska glossor som vi har tills imorgon. Det blir rå plugg nu, och kanske lösa några frågor i Kemin^^ Men jag kanske hinner att göra ett inlägg till annars så skriver jag som vanligt imorgon. Hej svej så länge eller vad man nu ska säga!

Mina teekakor. Som Marcus naggade ett A i ( I alla mackor) visst är han sött^^

Mina rågbullar som familjen snart har ätit upp jajja jag fick ju en iallafall^^

Jag, jag undrar vad Marcus gör när han har kameran egentligen^^

present till älskloingen^^ Och ni kan ju bara gissa vad som ligger där i^^


Dagens outfit!

Såhär ser man ut idag. Och jag kan säga att jag har matchat det med en knallröd näsa som jag har försökt att dölja men sminket har liksom försvunnit. Det är ju inte jätte bra kan jag ju inte påstå. Men Hannis och Lindís är ju med mig iallafall så jag hoppas att näsan inte lyser alltför mycket^^ Det kunde ju bli hemskt. Men Jajja det fins dom som har det värre!

Blev myströja och halsfuk så att jag inte fryser. Vill ju inte bli mer sjuk^^

Sen åkte favorit jeansen och skorna på bara för att dom är så sköna^^


Mina favorit skor!

Okej som alla vet så är jagh helt sko beroende. Jag bara älskar skor och det går allt att ha snygga skor på sig fast man inte orkar bry sig. Det är bara att hoppa i dom och bara gå. Men jag kan säga att jag har två favoriter. Vet att man inte ska favoritisera men jag anser att skor har inga känslor. ( Men kommer döda smilla om hon äter upp mina skor, bara så hon vet liksom). Men dom här två skorna är mina favoriter!

Jag säger bara LOVE!!! Passar till nästan allt och är rätt så bekväma, sitter åt lite på tån  men det är snart ut gått^^

Mina underbara klackskor. Lite svårt att gå i snö men det blir nog bra i sommar sen när man kan snubbla omkring igräset istället.


MVG

Japp då var Datakunskapskursen slut och även fast jag och datorn inte kommer så bra överräns så fick jag ett starkt MVG. Fatta så jävla skönt. Det var fan helt underbart. Första betyget vi får veta och jag får ett MVG. Nu är det bara att hoppas att det går bra i Naturkunskapen och på Estetiskverksamhet^^. Men det ska nog gå bra. Men nu ska jag ta upp tyska glosorna och börja plugga. Eller ska man sitta inne på datorn. Det blir nog datorn, eftersom jag kan plugga tyska sen när älsklingen och jag bakar. Men det blir nog bra eller vad tror ni? Men nu blir det att cpa på datorn!

Fan så jävla nice!


God morgon!

Japp nu har jag gått upp. Kan säga att idag vill jag bara ligga kvar i sängen och sova hela dagne. Eftersom att igår när jag hade tänkt mig att sova tidigt så han klockan ändå att bli 20 över 11 innan jag han att gå och lägga mig. Eller ja innan jag kunde somna. Men sådant är livet. Men idag blir det hopp i säng efter att Marcus har åkt hem. Ska bara duscha innan så jag slipper det imorgon bitti. Men jag kan säga att jag vill ha helg. Skolan tar kol på en. Vill inte gå upp tidigt. Så i hlgen blir det att sova länge. Och jag lär ju typ somna vid sju. Men vad ska man göra liksom^^. Idag kommer iallafall bli en bra dag eftersom förs är det skola( visst inte jätte kul, ,men det funkar) sedan ska jag träffa älsklingen och då ska vi baka^^, fast bröd den här gången. JAg tänkte fylla på brödlådan lite med hembakat. Men nu måste jag sluta skriva och börja fixa iordning mig. Och innan jag går till skolan så ska jag plocka upp lite i mitt rum hade jag tänkt. Det är jätte stökigt och det vill jag ju inte att det ska vara när älsklingen kommer hitt^^ Men jag skriver mer underdagen för jag tar med datorn till skolan^^. Så vi hörs!

Jag orkar inte leta upp någon bild nu men ni får den här lilla sötnosen^^


Räddaren i nöden^^

Ja nu har man klart av både stallet och läxorna ( en del av dom i alla fall^^)Matten, engelskan och så har jag skrivit över all kemi. Nu har jag bara tyska glosorna kvar men dom får jag se om jag orkar med ikväll för kroppen börjar att bli väldigt segt eftersom jag inte har kunnat sova på två nätter. Fattar inte hur älsklingen orkar? Men i stallet så gick det jätte bra. Eller ja när Pernilla höll på att döda mig. Men då fattade både jag och Harriet. Eller ja jag satt mig ner i sadeln. Jag kan säga att jag var lite nervös men efter ett tag så funkade det riktigt bra faktiskt. Och Harriet och jag är ett bra par på banan^^. Men sedan hjälpte vi Pernilla att ta in lite hästar som inte alltid är så snälla kan jag ju säga. Fick damp på dom men vi fick ju hem dom efter ett tag. Tur att jag hade ätit innan( potatismos och fisk, precis samma som i skolan fast pappas var tusen gånger godare^^). Men när vi kom hem så hoppade jag in i duschen sedan hämtade jag en frukt skål och sedan satt mig med maten( min räddare i nöden idag kan jag ju säga, även fast man inte ska små äta men det är var tränings mat eller något. Det var gott så skit samma). Så nu sitter jag här. Jag ska försöka att sova tidigt idag men något säger mig att det inte kommer gå så bra utan älsklingen vid sidan om mig. Men imorgon ska jag träffa honom. Och vi ska äta här och baka bröd. Fatta vad kul. Eller jag tycker det vet inte om älsklingen tycker det men då får han säga det^^. Men jag ska baka frukost bröd bara för att jag tycker det är kul. Och för att jag vill ha något annat än köp bröd ett litet tag i alla fall. Men jag måste kolla om vi har ägg imorgon. För det glömde jag att kolla när vi skulle handla^^Men nu ska jag sätta mig och kolla om jag hittar några goda recept eller om jag har kollat igenom det mesta nu^^. Men jag kanske slänger upp ett inlägg till senare ikväll. Just det det blev aldrig Alice igår kväll så det kanske blir det ikväll^^.

Min räddare i nöden^^ Frukt^^


Rudolf med röda mulen!

Okej nu sitter jag i skolan och har lunchrast. Naturkunskaps lektionen var helt meningslöst. Vi skulle bara skriva värdering och sedan fick vi ha lunchrast. Jag kan säga att det hade varit bättre med sovmorgon till halv ett. Men ja nu sitter man ju här så nu ska jag göra lite nytta och skriva klart min bok recension på engelska boken( men det blir bara på svenska nu eftersom den inte ska redovisas fören i maj. Så då blir det att göra den då. Ska leta upp lite nya recept med så att ni får lite uppdatering på den fronten med. Älskar bara mat. Åhhh nej nu blev jag hungrig när jag började tänka på mat=(Men vi ska ju snart äta så det är bäst för skolan att det går att äta maten för annars blir jag rikitgarg!!! Men nu blir det att hitta på något annat^^

Jag bjuder på den här fina bilden. Säger bara att näsan är dubbelt så röd nu^^
Och det är jätte kul!!


Dagens outfit!

Idag ser man ut såhär. Det blev myskläder idag kan jag säga. För jag frös arslet av mig igår. Men man måste ju f ha myskläder någon gång ibland. Och idag slutar vi inte fören klockan halv fyra. Så nu blir det att börja tänka på att gå till skolan. Tjoho!

Det blev myströjan jag fick av mormor i julklapp:)


Plugg morgon!

Nu har jag varit uppe sen klockan halv sex. Jag har pluggat klart engelskan. Jag kan alla ord^^ Gjort alla frågor i boken sammt alla i häftet som jag förstår(har sex uppgifter kvar till imorgon, på räknestugan). Så det här kommer någ att gå bra. Men jag kan säga att jag snorar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men nu ska jag fixa mig och sedan kanske man hinner att plugga lite mer kemi. Och så måste jag komma ihåg att ringa kvinnohälsan. Men det ska nog gå bra. Men nu ska jag ringa och väcka älsklingen. Vill höra hans röst. Saknar honom så mycket=( Det är mycket bättre när han är här. Så slipper man att sakna honom och man krama och pussa på honom hur mycket jag vill^^Men nu har jag saker att fixa. Så kanske skriver inannan vi åker till stallet. Annars kommer det ett inlägg vid ungefär nio. Då jag ska gå och sova idag för jag är så jävla trött=( Men men. Jag längtar tills på fredag när jag får sova med älsklingen igen^^

japp dagens skörd av papper^^ Kan säga att det rinner^^!


Kan säga att det är lika svårt idag!

Jag förstår inte jag har lika svårt att sova idag. Men nu försöker jag att hålla mig sysselsatt så att jag inte börjar att gråta för att älsklingen inte är här. Men jag kan säga att det är nära till tårar. Men jag sitter och lyssnar på Gleé och skriver upp recept. Typiskt mig. Och självklart ligger telefonen bredvid och plingar med medelande från älsklingen. Just det jag kan ju skriva om min skol dag( den första för iår) Jag kan säga att det var rakt på pankakan. Redan massor av läxor så de gäller att inte ligga på latsidan. Men det var kul att komma tillbak och träffa kompisarna. Och umgås med bästisarna^^Men jag skriver mer imorgon för nu ska jag fortsätta att leta recept och sedan ska jag se på Alice i Underlandet^^

Jag gör min egna kook bok så att jag kan ha den när jag flyttar hemifrån^^
Snälla kan det inte vli fredag jag vill vara oss min älskling så att jag kan känna mig trygg och sova lite^^


På dejt med skolböckerna!

Det är inte såhär det ska vara jag ska ligga i sängen hos älskligen och kolla på hans underbara kropp. Det ska inte vara såhär att jag måste sitta och ha dejt med mina läxböcker. Men idag efter skolan så halkde jag bort till Marcus en stund. Inte för att jag var så rolig eftersom jag satt mig med läxböckerna nästan direkt men dert är så mycket mysigare att sitta i hos han när man vet att han är i samma hus. Och att man kan pussa på honom. Men jag kan ju säga att min älskling verkligen kan retas när man inte anar det. Men det är lite gulligt av dig och jag vet att du gör det med kärlek älskling. Men jag var rätt så sur idag, förlåt älskling men det tar att bara sovit 4 timar i natt och sedan haft feber när man går till skolan. Men imorgon så hoppas jag att vi hinner ses lite längre. Jag var hos älsklingen i ca en timme sedan skulle jag hemma och äta. Och så skulle jag hjälpa mamma att handla. Jag kan säga att jag åt massor av korvstroganoffen. Men älsklingen var jätte sött och körde hem mig^^. Du är underbar. När mamma kom hem så satt jag i mins läxböcker. Har lite kvar på kemin. Kan säga att det är jobbiga saker vi snackar om. Men jag ska klara ett vg. Punkt slut. Så det blir mycket plugg nu i veckan. Men jag hoppas att älsklingen står ut med det^^ Men mamma och jag åkte ner och handlade för veckan men ja måste skriva upp lite saker jag inte har inför fredag. Men jag köpte inte sallad och sådant eftersom det inte står sig. Men annars tror jag att allt är handlat. Duktigt av mig att hjälpa mamma tycker jag. Men jag skulle ha åkt till Marcus när vi hade handlat klart. Men det blev inte så, han hade ingen bil och han ville inte att jag skulle gå hem nu när det är så halt och jag är så snorig. Men förlåt älskling jag trodde inte att du ville vara med mig men jag vet att du sa det för att vara snäll och omtänksam. Det var inte meningen. Men älsklingen och jag har pratat i telefon men min mobil vägrar att skicka sms=(. Jag får snart panik!!! Men när jag inte skulle till älsklingen så åkte mamma och jag till netto bara för skojs skull^^. Det är en liten udda affär kan jag ju säga^^. Men nu ska jag ta tag i engelska glosorna och läsa kapitlet i tyskan. Får se om man kan sova utan älsklingen idag. Annars har jag laddat ner alice i underlandet så att jag kan se den^^. Kommer vara helt döda på fredag om jag inte kan sova i veckan. Den ända gången jag sover bra är när jag får somna i älsklingens famn. Men nu måste jag kolla glosor. Kanske gör ett inlägg om jag inte kan sova^^

Mina fina köp idag. En whitbord tavla som jag kan skriva ner allt på. Och ett hopprep!


Dagens outfit!

Ïdag inviger jag min nya blus och mina nya skor. Dom är helt underbara kan jag ju säga. Men här har ni mina kläder!

Den är fin fin^^

Blev cheep monday byxorna och dom nya skorna till

Det är detaljer som räknas!

På med berlokarmandet

Det matchar jag med mörkröda naglar^^


Andrea i köket!

Nu har jag lagt till en ny kategori. Den heter Andrea i köket. Här kommer jag att tipsa om olika saker som har med mat att göra. Och lägga upp resept på sådant jag har lagat. Självklart kommer ni att få bilder på resultatet^^ Men som ni alla vet så älskar jag ju mat^^

Hoppas att alla mina kära läsare följer dena kostcirkel, och som vi alla ser så ingår inte djungelvrål här i älskling^^


Dags för första skoldagen!

Nu ska jag smyga ner till mötesplatsen och möta Lindis. Nu på morgonen har jag fixat mig och pluggat kemi. Tycker det var duktigt. Men efter skolan idag hade jag tänkt att å ner till gymet. Men den idén har Marcus och mamma satt stopp för, jag snorar sönder kan jag säga. Så det blir väl att gå hem till älsklingen efter skolan och sedan åka hem och äta ( korstroganoff och ris) Sedan handla med mamma och antagligen vara mer med älsklingen. Så ser min dag ut udag iallafall. Vad ska ni hitta på idag då?. Hoppas att ni har en bra dag^^. Ojj nu måste jag skynda!

JAg vill bara ligga kvar i sängen. Men jag kan säga att det saknades något inatt. Somnade inte fören halv ett och jag som hade tänkt att sova tidigt. Men som tur var så höll Marcus mig sälskap. Tack älskling. Men jag hade hellre sett att du var här hos mig. Ge mig fredag så att jag slipper sova utan min älskling!


452 kcal!

Pappa och jag har gjort en liten rolig sak. Vi har kollat hur mycket man borde äta varje mål om dagen. Typ 500kcal per mål. Men jag kan säga att jag brukar äta mer direkt. Som det lilla matvrack jag är. Men det struntar jag i. Men jag kan säga att man tänker inte på hur mycket man äter. Det är liksom 100g yoghurt där och sådär( kan säga att det är inte mycket=(). Men med lite müsli i så mätar det väldigt bra. Hahahaha. Det här är iallafall vad jag får i mig på morgonen när jag ska till skolan^^ Och kan säga att det är riktigt smarigt.

Japp det här är godbitarna som jag har fått i mig på morgonen^^


Saknar min älskling!

Nu sitter jag med mitt pulserande ben och räknar ner varje sekund tills älsklingen ska ringa. Jag saknar hans röst. Jag saknar hans ansikte. Men det värsta med allt är att jag inte får sova med min älskling inatt. Det kommer att kännas helt hemskt och tomt. Det känns ju liksom tomt utan honom nu när jag sitter och pysslar. Han är en del av mitt liv och det gör att när han inte är nära mig känns livet helt meningslöst. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag sitter i tårar och vill bara vara hos min älskling jag vill bara kunna krypa upp i hans knä och känna hans värme. Jag vill att han ska vara här nu. Även fast vi sitter vid två olika datorer och fixar med annat så känner man han närhet. Man kan somna in i hans famn. Marcus du förstår inte hur mycket jag saknar dig. Jag menar det det gör så ont i hela kroppen att jag gråter. Varje sekund utan dig är  hemsk. Snälla älskling lämna mig inte då vet jag inte vad jag gör. Men nu ska jag fortsätta att vänta på att älsklingen ska ringa och sedan ska jag krypa ner i sängen och ställa klockan eftersom det är skola imorgon. Vilket jag inte tycker är jätte kul kan jag ju säga! Men sådant är livet^^


Mina fynd i falerum!

Ja i falerum hittade jag väldigt mycket fint kan jag ju säga! Kan säga att jag blev super nöjd med alla mina köp. Och jag måste bara säga tack till min underbara mormor som köte kläderna åt mig, och tack till min underbara mamma som köpte dom underbara skorna. Men jag kan säga att jag är helt kär i dom här kläderna. Och här kommer dom

Min underbara kjol som jag kommer att använda flitit i sommar^^

Mina underbara skor^^

Nya menstrosor^^


Mönstret på min underbara blus

Och en svart blus till mig^^


Stallet!

Nu kommer inläggen i fel ordning men det struntar jag i. Men lite senare ikväll kommer det ett inlägg med mina fynd i falerum^^. Men i stallet idag gick det inte jätte bra det var snö ras på taket i ridhuset så alla hästar var typ halft galna. Men jag har tränat Harriet att gå förbi hennes läskiga hörn. Och hon gjorde det väl tillslut, Men på tisdag har mamma och jag lektion för Pernilla. Vi får se hur det går jag hoppas att det går bra iallafall^^. Men efter stallet så åkte mamma och jag ner och handla för det blir varma macker till kvällsmat. It´s Jammi Jammi^^. SÅ nu står jag i köket och gör det. Men ni får se resultat lite senare för nu måste jag hålla koll på min stuvning så att den inte svämar över^^ Skriver sen!


Är så jävla trött!

Nu har jag och Marcus ätit frukost. Och jag kan säga att jag håller på att slockna när jag står upp. Jag kan säga att det tar på krafterna att vara uppe sent med älsklingen. Men idag ska jag till Falerum med mamma och mormor. Passar jätte bra eftersom älsklingen ska jobba idag. Sedan blir det att göra lite tränings övningar, eftersom det inte går att springa för det är så jävla alt ute. Så imorgon får jag se om jag kryper ner till gymet på morgonen eller om jag hoppas sitt efter skolan. Just nu ser det ut som att det blir efter^^. Men nu ska jag slänga upp mitt skitiga hår i en toffs och sedan börja tänka på att gå hemåt. Men jag vill inte det jag vill vara kvar med älsklingen!!!!

Titta vad söta^^


Torkade bananer^^

Nu sitter jag hemma hos Marcus mätt och belåten. Men torkade bananer och majs någonting^^ Och självklart vaniljkesella^^ Så den här kvällen har börjat bra( men på måndag blir det att träna bort det jag har gått upp^^). Men har inte mycket att säga. Så jag säger väl hej så lång!
Jag skulle ha köpt den när hm hade den fan vad jag ångrar mig=(


Grattis gamel farmor!

Nu har jag varit hos gamel farmor och firat henne på hennes födelsedag. Men jag kan säga att det är rätt så lamt att vara där ute men vi åt iallafall gott. Och sedan gick mamma, pappa och jag ett varv. Men en snöboll i handen så man kunde försvara sig mot pappas ataker. Sedan blev det ficka och tårta för alla andra, jag åt inte ens en smula. Det tyckte jag var duktigt. Och så måste jag komma ihåg att sätta kryss för några dagar som jag har glömt nu^^ Men jag har iallafall landat här hemma nu. Det blir en mys kväll med älsklingen. Vi ska laga mat här ( även fast pappa sa att vi inte fick det för att Marcus var sjuk och att han inte ville bli sjuk. Men mamma sa att vi kunde vara här bara att jag diskade och ställde in så att det inte syndes att vi hade varit här^^. Jag har världens bästa mamma). Sedan så blir det väl mys hemma oss Marcus. Så ser väl min kväll ut idag tror jag. Så vi får se om jag slänger in något mer inlägg idag eller om jag struntar i det.
Just det jag sov ju hos älsklingen inatt och jag vaknade av att Marcus låg intryckt i mina bröst i hela sängen raklång. Och jag låg intryckt i vägen, men jag får väl leva med det och det är ju mysigt att ligga nära varandra. Men jag och Marcus åt iallafall frukost vid 9 och sedan somnade jag om( förlåt älskling men det är så skönt att sova med dig älskling, det är så mysigt) och sedan vaknade jag när mamma och pappa skulle komma och hämta mig vid halv tolv. Det är ju lyckat. Men nu ska jag skriva över lite recept till datorn så att jag kan klistra in det i min resept bok. Men vi hörs^^

Så här ser jag ut idag! Mitt nya linne från Hm, kofta från Hm och ett par mjukisbyxor^^ Jag är en säckis^^


Nu är jag hemma från en underbar kväll!

Nu har jag parkerat min rumpa i Marcus säng och jag vägrar att flytta på den kan jag ju säga. Här sitter den bra^^. Men det har varit en alldeles perfekt kväll idag med tjejerna. Men jag kan ju säga så här att vi har nog inte dampat lika mycket som vanligt men det kan man ju inte göra varje gång. Men när vi kom in till stan så hoppade vi in på hm och jag hittade allt jag skulle köpa. Sedan var det bara att skutta efter Lindis. Eller ja det blev inte så mycket skutt eftersom att huvudet sprängde och hela kroppen var helt mat. Men jag kan säga att det var en rolig dag iallafall. Men efter att Lindis hade provat allt så var nog Hannis och jag lika trötta på henne. Men hon hittade *****snygga kläder idag kan jag ju säga!!!! Sedan möte vi upp Izza och gick och åt på Stevs. Kan säga att jag åt upp allt. Sedan blev det att traska omkring lite innan bion och dert var rätt så skönt att göra det eftersom man var helt propp mät. På bion så åt jag en macka och naturgodis(Dock inte sådant med yoghurt eller choklad, eller nöter. Det blev bara torkad frukt. Men det var svin gott^^). Och kan bara säga ska niu gå på bio med tjejkompisarna kan jag rekomendera. Den hade humor i sig mendens man tyckte synd om tjejen samtidgit. Men man skarattade nästan heöa tiden^^. Efter bion så gick vi omkring lite och sedan så åkte vi hem med Lindis föräldrar. Och i bilen tog vi massa dampkort. Svin kul och jag hoppas att jag får se några av korten Lindis och Hannis^^. Men jag orkade tyvärr inte sova över hos Lindis. Men det får bli en annan gång. För mår inte alls bra så nu ska jag krypa ner i älsklingens snäng och sova. För har jätte ont i huvudet och skulle bara villja begrava mig levade. Men jag hoppas att det är bättre imorgon då jag måste hoppa upp tidigt och äta frukost. Fasta mat tider är viktigt för mig nu. Ska bara försöka att få in det i min kropp med. Men nu måste jag börja att skärpa mig igen för det börjar att gå uppför i linjerna och det är inte bra! Men men det är sådant som händer. Och jag kallas ju inte matvraket för intet^^. Man vill ju kunna äta gott ska bara kompletera upp det med lite träning! Men nu börjar klockan att bli mycket eller inte men för sjuklingen är det det. Så säger god natt nu!

Och jag hittade mitt underbara linne idag^^


Marcus bil nu och då!

Okej nu har jag hjärnstille stånd och har ingen anning om vad jag ska skriva om .Och älsklingen vägrar att hjälpa mig att komma på något att skriva om. Men jag ska försöka att komma på så mycket saker han har fixat med bilen. Kan bli kul.
Ni får ett smakprov på hur bilen såg ut först.

 En liten skrot hög!
- Lakat om den
- Sänkt den två varv
- Målat bromsar röda
- Bytt fälgar två gånger
- Klätt om bagaget
- Bytt backsätte
- Satt in slutsteg
- + Högtalare
- Skafat Usa blinkers
- Har nu xenon
- Bytt ratt
- har elhissar nu
- Vita blikers runt om
- R-vinge
- Add-on kjolar och läpp(trösklar)
- Turbo grill
- Avgasröret är bytt
- Har röda stänk skydd
Och massor mer, vem vet han kanske ligger under bilen nu^^

Och nu ser den ut typ så här. Det är ju iallafall en förbättring. Men jag kan ju bara säga det är ju en bil så den är ju öite läskig fortfarande men den kanske ser snällare ut om jag får måla rosa blommor på sätena^^


Sommar Vår Höst eller Vinter?

Ja jag anntar att alla måste ha haft en tanke någon gång på vilken favorit årstid? Det måste ni ju alla ha gjort! Jag vet inte rikigt vilken som är min favorit eftersom det finns olika bra saker med olika årstider^^ Men hösten kan man ju strycka direkt eftersom det är så mörkt och ruskigt. Och våren ja den har väl sina stunder och man fyller ju år då( Och firar ett år med Marcus) Men det är ju i slutet så det kan man ju räkna med till sommaren. OCh vintern där fryser man ju bara och så kan man inte hitta på något att göra för det ända som går att göra är att sitta inne och glo och pussa på sin pojkvän. Okej det är ju mysigt men det kan man ju göra på årets bästa årstid med Sommaren. Det är nog helt klart min favorit årstid. Då man kan gå i shorts och linne eller bara i en kläning och man kan ha på sig vilka skor man vill^^. Så jag måste nog rösta på sommaren. Och man slipper ju klart att frysa tårna av sig. Och sedan är det så mycket trevligare att hitta på något tillsammans med pojkvänen och vännerna. Så för mig blir det Sommaren!!!!

Titta vad underbart!


ÅÅÅÅhh vad jag vill ha!



Jag har duschar hemma oss älsklingen^^

Jag är lite halv stolt över mig själv att jag vågade att duscha hos älsklingen. Men han fick sitta kvar inne på toan så ingen annan skulle komma in. Känndes lite tryggare då^^. Men nu är jag nästan färdig och jag kommer ha en underbar dag med tjejerna. Men jag har tur för älsklingen skulle köra ner mig till station. Men kommer bli svin kul att åka in till stan med tjejerna. Och Lindis kamera följer med så förhoppnings vis så ska ni få några roliga biler. Men nu ska jag förtsätta att kolla runt lite på nätet och kanske piggna till lite, har nog blivit smittad av älsklingen men det har ingen dött av förut så det är bara att kämpa på. Men tycker så synd om älsklingen.
Just det är lite ändrade planer ikväll jag får se om jag sover hos Lindis( Hannis kunde inte) eller om jag sover hos Marcus eller om jag sover hemma. Jag har inte riktigt bestämmt mig. Men vi får se hur älsklingen och jag mår ikväll så bestämmer vi utifrån det.
Just det jag känner mig extra stolt idag. Har hållit mat tiderna alldeles perfekt. Vid åtta i morse så åt jag macka och drack actimel och nu har jag ätit flingor till lunch och sedan blir det kvällsmat före bion^^.
Men nu måste jag sluta annars lär jag ju inte hinna allt annat^^ Hej så länge!

Titta vilken fin bild jag hittade bland älsklingens bilder^^


Elmia snart



Snart åker jag och Marcus och jag till Elmia i Jönköping på bilsportmässan. Kommer nog bli riktigt kul, bara jag får se några guola bilar. Eftersom det är favorit färgen på sport bilar^^ Vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi ska iallafall upp ditt som en liten utflyckt. Och så länge det är med älsklingen är det helt okej att åka på bil saker. Men det bär av ditt den 22 april.


Mys med älsklingen!

Nu sitter jag i älsklingens säng och myser med en snorig pojkvän. Men han är lika underbar iallafall. Jag menar hur kan det inte vara mysigt med älsklingen. Han är ju helt underbar!!!! Men idag efter farsen så åt vi mat och kan säga att matfantasten andra åt massor. Hihihi jag menar det är ju mat^^. Men sedan var jag en duktig flicka och diskade så att mamma och pappa slapp att göra det. Tyckte det kunde vara lite snällt. Sedan kom Jeane och Johan och jag började packa och bytte om till säckis kläder( Mjukisbyxor och Marcus underbara tröja). Den är så mysig men tyvärr så luktar den inte Marcus längre men den är lika underbar iallafall. Men vad ska ni göra idag då?
Men morgondagens planer är gå upp tidigt och äta min macka pappa gjorde åt mig
att duscha oss Marcus( en anning läskigt faktiskt men det ska nog gå bra)
Sedan fixa iordning håret och sminka mig och självklart ta på mig lite kläder.
Blir väl att äta lite flingor oss älklingen så att man klarar hela dagen med en shopping galen Lindis och en Hannis
Åka upp med min stora väska till Lindis så att jag slipper att bara på den.
Sedan är det att möta upp Hannis och åka in till stan
Shoppa lite( trosor och ett nagelack är vad jag ska köpa imorgon)
Äta något gott
och sedan blir det bio med tjejerna
Och sist men inte minst så ska jag sova hos Lindis med Hannis^^
Det är min dag imorgon.
Jag får se om jag hinner att slänga in något inlägg på morgonen/dagen. Annars ska jag försöka att göra ett inlägg när vi kommer hem till Lindis^^
Men nu ska jag göra ett tidsinställt inlägg tills imorgon och sedan så ska jag gå och lägga mig oss älsklingen. Kanske orkar att vara vaken en stund till iallafall. Måste ju klara till tolv iallafall^^

Japp så satt man vid Marcus dator och här finns det typ bara bil bilder men ni får en bild där jag tycker att bilen är lite frän^^


Färs utan prickar!

( Älskar det älskling, du är så gullig när du kommer på sådana saker). Men jag ber som hemskt mycket om ursäkt att jag inte skrev förut men jag valde att springa ett varv. Kan säga att idag var det snö ute, så jag sprang som ett as där det var snö och gick där det var plogat eftersom det var så jävla halt. Men jag tror fan att det tog mer idag en någonsin eftersom det var så himla mycket snö på sina ställen. Ska nog ta ett varv på lördag med för då blir jag lämnad hemma ensam. Kul. Marcus ska till Tojja och mamma och pappa ska till Anders och Annie och Filip följer troligtvis med. Men då blir det lite ensam tid framför tv. Helt enkelt Andreas egna tid. Kan behövas det med^^. Även fast det är mycket roligare att vara med älsklingen!!! Men när jag hade kommit hem från min spring/gå runda så var det bara att göra 60situps och hoppa in i duschen. Sedan var det iväg mot farsen. Den var faktiskt himmla bra. Trodde inte att den skulle kunna slå föra årets men det gjorde den. ( Pappa och jag bråkade i halv tiden, men vem fick som hon ville sen iallafall. Jag får sova hos Marcus. Men ska nog hålla lite låg profil tror jag^^).
Farsen handlade om ett par som vilket annat som helst. Men mannen i familjen kommer en dag hem med fel portfölj. Och där i ligger det ca 7 miljoner kronor. Och på vägen stöter som på lite problem och det största problemet med pengarna är att skurken ska komma efter dom. Men allt löser sig sen men kan säga att det är kronligt. Och alla som har varit inblandade kan åka till Spanien och leva sitt liv underbart där. Tyckte den var skit kul. För den innehöll massa barnförbjudet. Det var så jävla kul med filten. Oh den roligaste rollen var Sten. Han gjorde den rollen mycket bra kan jag ju säga. Man skrattade typ hela tiden åt den rolg´figuren.
Men jag ska inte avslöja allt förmycket. Tycker att ni istället ska gå och boka biljetter och ha en trevlig familjestund i kulturhuset^^ Men nu ska vi snart äta!!!


Nu blir det diskning!

Okej jag börjar det här inlägget med att be om ursäkt till min älskling. Förlåt att jag sover så mycket=(Förlåt att jag somnade tidigt, förlåt att jag sov länge. Och var tvungen att åka hem direkt. Förlåt älskling. Får jämnt så dåligt samvete=(. Men jag lovar att ikväll ska jag vara uppe sent och bara mysa med dig älskling. Men natten var helt underbar älskling. Älskar att ligga på din axel och dregla^^.
Men nu är jag hemma från en underbar natt och en underbar morgon med älskling. Även fast han är väldigt duktig på att retas på morgonen. Jag han iallafall slänga i mig lite frukost och sedan var det bara att åka hemåt eftersom jag hade lovat mamma att diska. Men nu så står mamma och diskar alla glas så hon är väl klar nu så jag måste börja diska. Men jag ska skriva ett inlägg innan vi ska iväg sen jag lovar^^

Dom tyckte att min paj var god^^ Jippi


Är ett matvrak!

Okej nu har jag funderat på det här ett bra tag. Och jag har kommit fram till att jag är ett matvrak. Jag bara älskar mat. Älskar att göra den och att äta den. Tycker det är himla kul att stå i köket och fixa och dona. Men när pappa är hemma så blir han så arg när man vill göra mat. Men jag tror att jag ska säga till mammsen att jag vill laga mat två gånger i veckan bara för att jag tycker att det är kul. Och då ska jag göra saker som vi inte ätit förut för att testa på något nytt liksom. Men jag kan ju säga att hade jag haft en sådan kropp som inte tar upp allt( som min pojkvän) hade jag ätit konstant jag lovar. Det är nästan det bästa jag vet. Älskar att äta god mat. Och att känna att man gör god mat. Jag vill verkligen flytta hemifrån så att jag kan laga mat åt älsklingen varje dag. Och såklart komma in med frukost på sängen varje morgon^^. Så Andreas tankar har nog konstaterat att jag är en mat älskare eller som jag säger ett matvrak!!!





Som ni kanske ser så älskar jag ju som sagt mat. Och ni kommer att få se mer av det i framtiden. Har även börjat fundera på om jag ska lägga ut recept på det jag gör och bilder på maträtterna? Vad tycker ni?


Hemma hos Marcus!

Nu sitter jag hemma hos marcus. Och är propp mät. Ätit god mat( massor) förrätt och vanlijkesella och banan med vindruver och russin. Snaka om att den här bruden inte behöver äta mer^^. Men nu ska jag krypa ner his min älskling och mysa med mig enorma mage som bultar en aning. Kan säga att den skriver förmycket mat! MEn jag skriver imorgon! God natt på er^^

Ha främande!

Att ha främande i huset är väl kul men inte när mamma och pappa stresar omkring. Men nu börjar det att lägga sig och jag har ju som tur var inte varit hemma idag. Men jag har inte hunnit springa som jag hde tänkt, men jag vaet något jag kan göra istället^^Men sådant skriver vi inte om här. Det är Lotta, Jeans, Linus, Emelie, Jesper, Jeane, Fimpen, Camilla och Fredrik. Och så kommer älsklingen upp någon gång med. Så det kommer väl att bli kul hoppas jag iallafall. Sedan får vi se vart älsklingen och jag sover. Kan säga att jag är as trött men jag ska försöka vara vaken. Och imorgon blir det att gå upp skapligt med för älsklingen ska jobb. Men det gör inget bara att jag får vara med min älskling så ör jag glad även fast jag inte får sova något.
Men nu har jag iallafall gjort mig iordning och jag sitter och kollar på Glee och ska börja skriva av lite recept som jag snodde av mormor. Dom verkar helt underbara. Och sen så får vi se om vära gäster tycker om min rabarber paj. Ett nytt recept mormor och jag inte har smakat så det kan bli kul^^Men nu ska jag dega tills gästerna kommer!



Och såhär ser jag ut idag! Eller ja ikväll!!!


Varit med min underbara mormor hela dage^^

Idag har jag spendertart hela dagen med min mormor. Därför uppdateringen har varit så låg. Men idag kom jag iallafall upp vid åtta och åt frukost( Macka med skinka och sedan flingor med bannan och russin så klart). Var ju fan utsvulten när jag kom upp. Hade fan legat och väntat på frukosten sedan klockan två inatt. Typiskt mig.Tänker bara på två saker, Älsklingen och mat^^. Men jag hoppade iallafall bort till mormor vid tio. Jag läste lite i min bok innan jag gick så nu är det bara tre kapitel kvar. Det är så himla underbart att känna att den snart är slut. Men det börjar ju jullovet med att göra och det är ju hämskt. Det är tur att jag har Hannis och Lindis i skolan. Men idag oss mormor har jag bakat knäcke bröd helt själv. Det var rätt så krongligt att göra det men nu kan jag det. Sedan blev det att åka ner och handla lite för jag skulle göra en paj till mamma eftersom vi har främande ikväll. Så jag gjorde en rabarber paj, för min underbara mormor hade en rabarber i frysen. Så det blev rabarber paj bak. Och sedan blev det choklad muffins till alla barn som inte tycker om rabarber. Men det tycker jag är rikitgt snällt gjort av mig. Men man måste nog ha lite glass till för mormor sa att dom blev väldigt starka( mycket kakao i chokladen^^). Men det blir nog bra eller vad tror ni?. Sedan har jag skrivit av lite recept som jag ska skriva in i min recept bok. Men nu blir det att hoppa in i duschen innan alla andra kommer. Har ingen lust att stå i handduk då^^

Degen jäser

Fick även äta mormor underbar lam soppa, med mina knäckebröd och mormor macka!

Mina knäcke bröd som jag blev jätte nöjd med^^

Min rabarber paj, bilden blev lite gul men annars ser den rikitgt god ut

Mina underbara muffin jag inte ens får smaka=(

Sedan tvingade mormor i mig lite mellanmål så att jag inte ska tirna bort^^


Bebiiissss!

Tänk så himla underbart när man typ har fyllt 25. Och känna hur det sparkar i magen. Det kommer ju att vara helt underbart. Bara sitta i soffan och äta choklad och ferraribilar i massor. Det kommer vara helt underbart ju. Och tänk på det bästa man får köpa massa små saker och bebiis kläder. Det kommer ju att vara svin kul. Men det har väl sina mörka stunder med. Tur att man har en pojkvän som är uppe hela nätterna så slipper man ju att gå upp^^ Det tycker jag låter riktigt bra faktiskt. Fatta mysigt att blida en familj. Lite tråkigt att man är så liten bara. Just i den här synvinkeln vill jag bli äldre annars kan jag gärna stana i den här berkymmer fria åldern( okej den är väl inte helt bekymmer fri men det bli nog mer sen när man blir äldre). Jag vill vara 25 och ha en bebiis i magen. Älskar verkligen små barn!!!
Fatta vad kul att köpa massor saker till bebiisen^^ Fast det blir nog väldigt dyrt. Den får inte växa så mycket^^.

Titta vad söt den är^^


När man inte kan sova!

Nu börjar jag att bli svin trött. Men medens jag blev trött så satt jag inne och kollade på nelly.com. Sjukt snygga kläder och jag skulle inte tacka nej om jag fick hem allt det här utan att behöva betala^^

Bilden blev lite liten men nu får väl zooma in. Och god natt"


Kan inte sova!

Det här är stört jag kan verkligen inte sova=(Jag som hade planer på att sova tidigt idag kan inte ens ligga still i sängen. Det saknas något. Just det älsklingen saknas. Jag fattar inte hur mycket jag saknar honom. Det har liksom blivit en van av att han alltid ligger bredvid mig tills jag somnar. Och nu när jag inte hör hans lugna andetag. När jag inte hör hans tunga andetag. Kan jag verkligen inte somna. Jag kan inte ens få ner ögonen till att ens försöka sova. Jag hoppas att älsklingen sover gott inatt. Och snacka om att jag kommer att vara trött imorgon. Alarmet står på åtta och då är det bara hoppa upp och äta frukost. ( Och imorgon/idag blir det mycket frukost, mörkt bröd med skinka, flingor med banan och  mjölk) Fasen vad gott jag och min mage längtar redan. Men nu ska jag försöka att sova, men vi får väl se hur det går. Annars så sitter jag väl och kollar runt lite på internet. För orkar inte läsa mer i boken. Har ju bara fyra kapitel kvar. Och jag har redan läst tre i kväll så det får vänta tills någon annan dag. Och jag har bara en uppmaning till min mage! SLUTA kura du får ingen mat fören imorgon bitti. Fattar inte hur omvärlden kan äta så lite är fan hungrig jämt. Och ännu mer nu eftersom vi bara äter sallad typ. Fast fasen vad det är gott. Älskar det!!! Men nu kanske jag måste tejpa för ögonen för jag måste verkligen sova nu!!!

Det hjälper ju inte ens om man ligger såhär kan inte somna utan min älskling. Och hur ska det gå nu när skolan snart börjar=(


Städa min garberob!

Det var ett riktigt måste kan jag ju säga. Till och med Marcus klagade på att den var stötig och att det hänger lite för mycket kläder utanför. Så nu blir det sortering på högsta grad. Hahahaha fatta va tråkigt fast ändå lite kul. Men så här blev det iallafall i min garderob. Den är alldees för liten. Vill ha en större^^
Förre:

Ojj då det var lite stökigt^^

Nu ser det ju lite bättre ut iallfall^^


Lagat mat med Mammsen!

Nu har jag lagat mat med Mammsen. helt underbart tror jag gick upp tio kilo på det. Men nu ska jag börja att städa min garderob men klockan börjar bli mycket. Hinner ju fan inte med saker som man vill ju. Har massor kvar. Och imorgon blir det att gå upp tidigt. Och sedan massa bak med min älskade mormor. Men nu på kvällskvisten så har jag bara sutit vid datorn och glott på film^^. Men nu måste jag ta tag i det här och börja städa garderoben.

Och efter maten så blev det lite socker^^

Mammsen och min underbara mat!!!


Stallet är kallt!

Jag kan säga att det är kallt. Men nu ska jag nog krypa ner i badkaret och värma mig lite. Men sedan blir det att täda garderoben och plugga lite. Det är ett måste. Men det känns lite konstigt att inte älsklingen är här:( Det är jätte tråkigt men jag ska försöka överleva kvällen med. Vi ska väl äta något snart och sedan blir det att bara vara med mig själv. Det kan vara skönt ibland det med^^.

Jag hade ingen jävuls häst idag. Tror inte ens Steven tyckte det^^


Toan är klar!

Nu har jag städat klart toan. Blev super fin. Och nu ska jag äta lunch. Hahaha frukost klockan tolv och lunch klockan ett. Det är inte dåligt. Men det blir sallad, kyckling och mörkt bröd som står på menyn. Så det är väl inte sådär jätte farligt. Sedan så blir det att åka till stallet och träna Harreit lite och kanske vissa Steven( Pernillas tränare från USA) att Harriet inte är någon jävuls häst. Han sa det föra gången och att dom borde ta bort henne på studs, att hon var farlig för allmenheten. Men det tycker inte jag och nu med lite små pyssel med henne och att jag har ridit henne så mycket jag kan så är hon faktiskt en bra häst.

Ser hon farlig ut? Nej just det^^ hon är en mini Jackie^^


Hemma från Marcus!

Nu är man hemma igen. Men det brukar vara helt okej att vara hemma typ två timmar och sedan träffa älsklingen igen. men idag blir det inte så för mamma ville att jag skulle sova hemma själv inatt. Jag har ju inte sovit hemma själv sen juldagen. Hahahaha jag tror att dom saknar mig lite^^. Klart dom gör. Men kvällen/Natten med Marcus har varit helt underbar som vanligt. Men jag somnade rätt så tidigt. Förlåt älskling. Men det tar fan på krafterna att vara uppe sent. Men jag sov till halv tolv idag och sedan ringde mamma och sa att jag skulle komma hem och städa. Eller hon sa det snällt!!!! Det måste ponteras. Men älsklingen skulle ner till garaget och sedan ikväll skulle han till sin pappa. Som jag även träffade igår^^. Jag blev lite stum kan jag ju säga. Fick inte ens fram ett hej! Snacka om pinsamt. Men det får gå det med. Men nu ska jag börja att städa. Sedan blir det läxor som står på tur. Engelska boken, analysen på låttexten och kolla igenom alla kemi frågor. Matten skiter jag i helt enkelt. Känner inte att jag orkar den. Så ser väl min dag ut. Och ikväll så blir det god mat med familjen. Och sedan ska jag försöka att hinna med att springa vilket jag borde göra. Har ju hela dagen på mig eller om jag ska följa med ut till stallet och rida Harriet lite. Det får vara öppet. Men nu måste jag börja städa innan mamma blir galen!

Några tjejer från gamla klasen. Från Vänster: Jag, Izza, Lindis, Agnes, Mli


Världens bästa vänner!

Jag fattar inte hur lilla jag kan ha fått så underbara vänner som Lindis och Hannis. Dom är ju helt fantastiska. Dom ställer alltid upp och vi har alltid roligt. Jag menar man skrattar hela tiden och man ler jämnt. Man kan inte var ledsen eller ha tråkigt. Man har alltid kul och man kan alltid var sig själv. Och på tisdag åker vi in till stan och ser på bio. Ska nog gå till guldfynd och kolla på berlocker till mitt armband. Det går inte så bra att spara den där femhundralappen men jag köper ju inget onödigt i alla fall. Tycker inte jag^^ Berlockerna är nödvändiga för  mig! Men jag skulle vilja åka in till stan och kolla på alla saker jag hade skrivit upp på inlägget 1184:-. Men jag tror att jag ska lura med mig mamma in och kolla på dom sakerna faktiskt. Det skulle inte sitta helt fel^^. Måste bestämma en dag. Och så kanske mormor vill följa med in någon dag^^ Kan nog få med mig Alva också så blir det som en lite utflykt! Men på tisdag ska det bli himla kul och tjejerna och jag ska dampa los kan jag ju säga^^


Underbara Lindis

Underbara Hannis

Hahaha Lindis har ju lärt sig att inte lägga tilbaka halva godisen iallafall. Hoppas det går bra med ditt godis förbud eller vad man nu ska säga^^

Hahaha underbara Hannis jag älskar dina miner!

Ni är underbara tjejer!


Godissug!!!!

Nu är jag rikitgt stolt över mig själv har klarat 26 dagar utan godis kakor, läsk, saft och dyrligt. Men just nu skulle jag kunna döda för lite godis. Ska fråga älsklingen snällt om han har ett gamalt äpple jag kan få. Men bara om jag vågar^^ Annnars vet ni att det är jag som är mördaren i Åtvid. Jag säger bara akta er!!!!!

 



Mina tankar!

Jag tänkte öppna en ny kategori som heter Andreas Tankar. Där ni får veta lite mer om hur jag tänker om saker och ting. Ni kanske tycker det låter tråkigt men det gör inte jag^^

Då kommer ni att få se den här fina loggan under inläggen bara för att göra det lite mer speliellt!




Inget spackel!

Nu är jag klar för att träffa Marcus. Ska bara äta men han lär kanske hinna upp innan^^. Det blir kycklingsallad. Jammi Jammi. Älska mat^^. Men idag orkar jag inte sminka mig så det blir inget spakel idag. Hahaha alla finnar får synas idag! Och idag blir det mys kläder. För idag ska jag mysa riktigt mycket med min älskling!

Min enorma finne på hackan är så vaker^^

Älskar mina myskläder hoppas att dom duger för älsklingen ^^


Är ju mörkt snart!

Det är ju snart mörkt ute=(Men jag är iallafall inne från min spring runda nu. Kan säga att jag är stolt över mig själv jag gick inte en enda gång. Eller jo tre steg över järnvägen men där får jag inte springa över för pappa^^ Så det räknas inte. Men nu kan jag säga att jag behöver en dusch. Måste skynda så att jag hinner med allt jag ska göra tills Älsklingen kommer. Och ikväll blir det kkyckling sallad. Fatta hur gott det är. Älskar átt mamma och pappa ska börja äta nyttigt nu. För då får jag bara god mat^^. Men nu måste jag skynda!!!!

Bara sådan här mat ibland^^ Och då blir det ju godare^^


Vad ska man ha för rubrik?

Nu är jag hemma efter en underbar natt med älsklingen. Jag var nog rätt så tråkig igår men det är så kull att sitta och pyssla när älsklingen sitter bredvid. Man känner hans närhet och det är alltid så mysigt. Idag vaknade jag väl inte riktigt fören typ tolv. Jag hade satt klockan på nio. Eller ja Marcus hade gjort det. Men jag orkade bara inte gå upp. Men älsklingen hade tålamod och låg kvar i sängen men jag kan säga att han är riktigt duktig på att reta på morgonen. Då det är som jobbigast. Men jag kan verkligen inte bli arg på honom eftersom han är helt underbar. Även fast han retas så är han så himla sött. Jag förstår inte hur han lyckas. Men något som är dåligt är att han vet att jag inte kan vara arg på honom. Men hur kan man vara arg på honom när man ser dom djupa ögonen och han bara skojar med mig. Hahahaha du är underbar älskling. Men vi var nere och handlade åt Marcus mamma och då köpte mamma flingor åt mig så jag kan äta frukost hos honom. Visst är han gullig. Men nu sitter jag i alla fall hemma och nu ska jag byta om och springa ett varv innan älsklingen kommer och hämtar mig igen. Blir en till natt med älsklingen men imorgon måste jag gå upp skapligt för ska på bio med tjejerna. Kommer bli svin kul. Men nu måste jag bytta om så jag hinner duscha! Skriver när jag kommer tillbaks^^.


Om du är vaken älskling!

Förlåt älskling! Jag anntar att jag sover när du läser det här och jag vet att jag är tråkig när jag gör det men det är inte så himmla lätt att vara uppe sent när man är van att sova tidigt. Men jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta. Att det ända jag ser i världen nu är du! Vad jag än gör så tänker jag på dig. Jag vill tillbringa hela mitt liv med dig älskling. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig men det är så svårt att vissa. Eftersom du är helt perfekt och jag har inte har ett ända rätt. Jag vill bara att du ska veta att jag gör allt för att se bra ut för din skull, jag vill ha en platt mage så att du slipper att skämas över mig när man ska bada. Jag vill vara som din dröm tjej. Förlåt att jag inte når upp till alla krav en kille vill ha. Men jag lovar dig att jag verkligen ska försöka ändra på mig. 
Vill bara att du ska vara nöjd med mig. Jag vill att varje gång du ser mig ska du få en seciell känsla imagen och känna hon är bara min och hon är underbar. Förlåt att jag inte kan ge dig den känslan men jag lovar att jag kämpar för att få den perfekta kroppen. Och jag lovar att du ska inte få se några mer tårar över min kropp. Jag vill bara få min kropp perfekt för din skull.
I mina drömmar i natt var helt underbara. Det var du och jag som satt i din fina bil på väg mot Gotland. Jag håller handen så där över din hand som jag brukar göra och vi kommer bara närmare och närmare färjan. På Gotland så ligger vi på stranden och äter gott och hittar bara på massa rologa saker tillsammans. Om du bara kunde förstå hur mycket jag längtar ditt. Att bara hitta på saker med dig är helt underbart! Hoppas att du någon gång kan förstå hur mycket jag älskar dig!!! För jag kan inte ens beskriva det. Att kolla på dig är som att få en stöt i hela kroppen. Jag förstår inte hur ag har kunnat få en sådan underbar pojkvän som alltid ställer upp på mig och alltid ser till att jag har det bäst. Om du bara kunde förstå vad det betyder. Att någon bryr sig om mig är jag inte speciellt vanligt. Visst mamma och pappa bryr sig men dom är liksom mina föräldrar och det är det dom är till för. Men vem annars bryr sig egentligen. Jo bara du ( Lindis och Hannis) Och det känns alltid lika skönt att krypa upp i din famn och känna tryggheten när du lägger armarna om än. Om du bara kunde förstå den känsla den är underbar. Varje gång du pussar mig håller jag på att svimma av kärlek. Och min kärlek till dig blir bara starkare och starkare för varje dag som går. Och ju mer jag är med dig ju mer vill jag vara med dig. Det är inte som alla andra har beskrivit det att man tröttnar på varandra om man är med varandra för mycket.  Det är snare så att man mår dåligt när man inte är med dig för man saknar dig så mycket. Man längtar tills man får ett sms eller ett samtal av dig och att du frågar om vi ska ses en stund. Det är det bästa som finns. Och det är alltid så skönt att komma hem till dig och sedan när klockan börjar bli lite mer så kryper vi ner i sängen och bara ligger och pratar. Och även fast vi ligger och pratar länge så vet man precis vad man ska säga och man behöver inte ens tänka efter vad man ska svara. Svaren bara kommer. Det är helt underbart och man har alltid något att prata om när man är med dig älskling. Men nu tycker jag att det är dags för min älskling att krypa ner i sängen bredvid mig och sova. Det behöver du med älskling kom ihåg att alltid ta hand om dig för vill inte att något ska hända min älskling. För utan dig så är jag ingenting. Då är jag helt misslyckad.

God natt älskling! Hoppas att du vet att jag älskar dig!!!

Släck lamporna nu och kom och lägg dig med mig älskling!


Mer bilder!




Visst är dom fina!!!


Fan vad jag är bra!

Jag har lärt mig att ladda nre filmer. Fatta hur stolt jag känner mig. Fast det var ju älsklingen som hjälpte mig att fatta. Han är så sött hela tiden och försöker att lära mig saker även fast jag är ett litet mongo. Men det är jätte kul och sitta och lyssna på när Älsklingen sitte och förklarar även fast jag inte är så smart så att jag fattar allt direkt. Och det som är skönt med älsklingen är att han inte ger upp på att förklara när jag inte fattar han bara ler och fortsätter att förklara. Vilken underbar pojkvän jag har!!!!


Mina naglar är borta=(

Nu har jag badat klart och ska fixa mig iordning lite och sedan städa lite. Just nu sitter jag och kollar på Bolt. Som jag har ladat ner själv:L. Den är jätte bra. Men det känns väldigt konstigt att skriva på tangenterna när man inte har några naglar. Det gör ju nästan ont. Men dom växer ju ut sen så det är ju ingen fara. Och kan säga att det är rätt skönt att ha korta naglar med. Men kommer att sakna mina naglar:(. Men jag ska nog överleva. Nu blir det att städa. Mitt rum ser hämskt ut!!!
Förre:


Efter:


Hjälp dom är så korta=(


I stallet är det jävligt kallt!

Nu är man hemma från Stallet. Älsklingen sov hos mig inatt även fast han får ont av min säng. (Han ligger så konstigt) Men jag sov iallafall gött. Men vi gick upp vid halv elva för jag skulle ju till stallet vid elva. Vi åt lite frukost och sedan åkte Marcus hem. jag kan säga att jag har saknat honom hela dagen. Men istallet tog jag lite kort på hästarna mockade och red Harriet.
Ridpasset: Det gick riktigt bra. Jag slåg på kärleks musik i högtalarna och satt och skutta runt. Vi gick förbi alla läskiga saker. Och tränade på att svänga i traven och galoppfattningar. Funkar perfekt i vändter varv men hon är fortfarande stel i höger så det måste tränas på. Så slutsatsen är att det gick bra!

Men nu ska jag krypa ner i badet och värma mig lite. Just det jag måste göra sallad först. Så nu vet ni vad jag gör senaste timmen^^



Lite smak prov på bilderna jag tog i stallet^^


Ångesten kommer krypande:(

Jag kan säga såhär att mormors mat är den godaste maten någonsin. Men jag har gått upp ett par kilo nu under jul och nyårshelgerna. Så nu känner jag att det är dags att ta tag i det här. Jag får fan ångest när jag ställer mig på vågen. Men mat är ju så jävla gott. Men imorgon blir det att göra situps morgon och kväll( som jag även har gjort idag) Och på kvällen blir det att göra lite extra övningar. Sedan vid elva åker mamma jag och Jeane ut till stallet och rider. Och senare på kvällen så funderar jag på att hämta Dellan och springa ett varv. Så om jag gör allt det här imorgon så kanske jag inte har lika mycket ångest längre. Men det som är det största problemet är att jag aldrig blir mätt utan jag kan bara äta och äta. Så nu måste jag tänka på vad jag stoppar i mig. Men det ska nog gå bra. Vi börjar det nya året med en sista fetis dag hemma hos mormor. Det tycker jag låter bra. Så imorgon är det total skärpning. Och jag förstår att jag har gått upp för idag har jag ätit massor av mat. Massa frukt, bröd och scorpor. Men imorgon börjar mitt smarta liv. ( VET JU ATT ÄLSKLINGEN ÄLSKAR MIG OCH DET ÄR DET SOM HAR NÅGON BETYDELSE). Och jag vet att han tycker om min kropp precis som den är=) Och det gör faktiskt det här lite lättare och jag får inte lika mycket ångest som jag skulle ha fått. Men jag har typ tappat moteveringen för att träna igen och det är ju inte sådär jätte bra. Men imorgon kör vi och man blir ju piggare när man tränar oxå så det blir nog riktigt bra. Jag börjar imorgon^^ Men då är det verkligen allvar!!!! Men hemma hos mormor var det jätte kul men dom sagt blev det lite för mycket mat=( Men strunt samma får träna extra hårt imorgon^^. Men nu sitter jag och kollar på Shrek igen och väntar på älsklingen som ska komma upp och sova här inatt^^.




ni får kanske mer biler imorogn för det är jätte svårt att lada upp bilder via mitt internet!


Olika färgbetydelser!

Jag tycker att det är väldigt kul att kolla på olika konstiga saker. Men jag fastnade väldigt mycket för färgers betydelse. Det är faktiskt himla kul att läsa! Ni får det här nu när jag springer bort till Mormor och äter god mat^^
Guld - ära
Silver - trohet
Rött - mod
Blått - fromhet
Grönt - ungdom
Purpur - kunglig
Orange - uthållighet
Svart - sorg, makt
Hahaha inte så kul men jag tycker det är lite kul att veta vad alla betyder.


Mitt berlockarmband har en betydelse!


Flipflopptoffeln= För att när jag var liten var det ända stället jag ville vara nere vid stranden och bada.
Kina märket= det betyder kärlek, och dom älskar mig
Handväskan= jag bär alltid en handväska med onödiga saker när man ska någonstans
Kronan= Jag är pappas lilla prinsessa
Korset= jag är konfermerad
Genomskinligt hjärta= Jag hgar mycket kärlek i mig
Kina tecken= Betyder lycka, och dom önskar mig all lycka i livet som jag kan få
Silver hjärta= Att jag alltid tar alla andra före mig själv
Klacksko= jag älskar skor i mängder, och klackskor är rologt att köpa
Drink= Jag dricker inte och mamma och pappa tycker det är starkt
Platt hjärta= att jag blivit en bättre människa
Disko kula= Jag dansade alltid runt när jag var liten när man sa disco

Varje berlock jag har fått av mamma pappa och mormor har en betydelse. Jag tycker att det är jätte gulligt av dom för dom har verkligen satt en betydelse på alla berlocker. Och jag har bestämt mig för att jag ska köpa ett nytt berlockarmband med berlocker som har med Marcus att göra. Så när vi hittar på något så ska jag köpa en berlock och sedan hänga det i armbandet och symbolisera den händelsen vi har varit med om. Så jag ska få ett fullt armband med bara minen med Marcus. Så varje gång jag bär det så kan jag komma ihåg alla fina minnen jag har med älsklingen! Det kommer vara det perfekta minnet att minnas allt roligt vi gör tillsammans. Och sedan när man blir gammal så kan man vissa sina barn det finna armbandet som man alltid kommer att bära på sig. Jag vill in och köpa armbandet nu^^. Men jag ska önska mig armbandet i födelsedagspresent och kanske köpa lite berlocker innan och lägga i en ask och sedan när jag fått armbandet så ska jag hänga i alla mina minnen^^. Vill till stan nu oh köpa berlocker. Jag vet några berlocker som jag ska köpa till mitt minnes armband. Som jag och Marcus redan varit med om^^

1. Dollar märket, symbol på att allt mitt är marcus
2.Bh/ bikiniöver del, behöver man ens förklara kan säga att det har med oskulden att göra^^
3.Trosor/ bikinitrosor, samma som den övre^^
4. Tro hopp och kärleks märket, Jag hade tron jag hade hoppet och jag fick kärleken.
5. Snö flingan, det snöade första gången jag träffade Marcus
6. Ängeln, Marcus är min lilla skyddsängel som alltid vakar lver mig
7.Flygplan, ska inte köpa det nu men vi ska ju åka utomlands någon gång och åka till London
8.fyrklövern, För att min pojkvän jämnt har sådan tur
9.M, som står för Marcus
10. Ett hjärt som står för min kärlek till Marcus
11.Solglasögon, för jag vågade nästan aldrig att ta av mig mina solglasögon när jag bar med Marcus^^
12. En blomma, vi tillbringade massor av tid under sommaren 2010
13.Nyckeln, han har nyckeln till mitt hjärta
14.Ett vitt hjärta, Vitt står för andligt och rent, ärlighet och sanningar.
15.Bilen, jag och Marcus kommer nog att tillbringa mycket tid i hans bil och jag ska följa med någonstans i april med massa bilar^^
16.Vinge, Men Marcuss känns det som att livet får vingar.


Gårdagen!

Jag uppdaterade ju lite igår iallafall. men jag var inte kvar hos Mli speciellt länge för jag smet iväg till Marcus och hans kompisar. Saknade Lindis och Hannis under senare del av kvällen. Men jag hade svin kul hos Micke. Även fast Marcus inte trodde det så hade jag faktiskt svin kul. Jag satt typ och as garvade hela tiden. Fast det blev lite tråkigare när dom andra tjejerna kom. Men Micke tyckte nog att det var helt okej^^. Men vid halv tolv så gick bi bort till bron och kan säga att det var riktigt svårt att gå i snön med klackarna. Men det klarade jag för jag fick gå och hålla i älsklingen hela tiden. Helt underbart. Men jag tyckte inte om att Martin och dom smällde massa smällare eftersom jag inte tycker om det. Men det gick riktigt bra. Bara att dom var lite klumpiga två gånger typ och då blev man ju lite mer rädd än vanligt. Men älsklingen gick brevid så jag kände mig rikitgt trygg. Så snälla Martin inga mer raketer nu! När vi kom fram till bron så fick jag massa pussar av älsklingen. Och när vi hade kommit upp en bit på bron så möe vi Hannis och Lindis. Och Hannis fick sin nyårspuss av ******. Dom var så söta tillsammans^^. Marcus och jag fortsatte uppåt mot bron och hälsade på massa folk. Sedan vid exakt 00:00 fick jag min nyårspuss av älsklingen. Det var helt underbart och känslan man alltid får i magen när man pussar Marcus blev större än någonsin. Det var helt underbart. Det är sjukt vad jag älskar honom. Bara känna hans läppar mot mina. Känna hans värme. Det var helt underbart. Nu börjar ett nytt år och jag kommer att tillbringa det me min älskling. Första hela året vi kommer att tillbringa tillsammans! Och det kommer att bli helt underbart. 
Jag längtar redan efter allt vi ska hitta på tillsammans. Älskar dig Marcus Skogh. Det är ju stört. Efter att vi hade ståt på bron ett tag så gick vi hemåt och la oss i Marcus underbara säng. Den var varm och mysig. Det blev massa mys. Och en helt underbar natt! Sedan somnade jag i Marcus famn och har sovit gått hela natten. Och i morse ska jag be om ursäkt till min älskling. För jag har ju som nyårslöfte att äta på regelbundna tider så älsklingen väckte mig vid åtta så att jag skulle kunna äta frukost och jag hade blivit jätte sur på honom. Och det var ju inte meningen att jag skulle bli det. Och det värsta är att jag inte ens kommer ihåg det.  Det känns så jävla hemskt. Och jag har jätte dåligt samvete. Men jag lovar älskling att jag ska hoppa upp nästa gång du väcker mig. Men det har nog blivit lite försena nätter och jag har vaknat tidigt så kroppen är nog rätt så sliten. Och nu sitter jag i min säng och saknar min älskling. Och det blir ju inte bättre av att jag sitter och har feber. Det är ju rätt så jobbigt. Men jag hoppas att älsklingen mår bra. För det är det som spelar någon roll. Men jag har i alla fall varit och hämtat mina saker hos Lindis och fått mina pengar. Känns skönt så nu behöver jag inte resa på arslet fören vi ska bort till mormor och äta^^ Det låter riktigt skönt. Men jag hoppas att jag kommer få se älsklingen mer ikväll, och han kanske vill sova över också. Det skulle vara helt underbart för nu när man har sovit med älsklingen är det så tomt att sova utan honom. Det känns helt tomt utan honom. Och det är alldeles underbart att sova oss älsklingen för på något sätt så känns det som om vi har flyttat hemifrån. Han ligger i sängen med mig tills jag somnar och när jag har somnat så stoppar han om mig och ger mig en puss. Sedan går han upp och fixar saker han måste få gjort. Och sedan när han är klar så kommer han tillbaks och kryper ner i sängen. Det är helt underbart. Och sedan när vi vaknar så ligger han där bredvid mig. Helt underbart! Och sedan på morgonen så äter vi frukost tillsammans. Det är jätte mysigt. Men jag längtar jätte mycket till älsklingen flyttar hemifrån för då kan jag sova hos honom så mycket jag vill. Och vi kan mysa hela kvällarna. Äta frukost och middag tillsammans och hjälpas åt med hushållssysslorna.  Jag vill att han ska få jobb så att han kan flytta hemifrån. Jag vill ligga på hans axel varje kväll och få en god natt puss. Sedan somna in och känna hur han håller om mig. Jag längtar massor. Men nu ska jag vara en säckis och krypa ner i sängen och kolla på Shrek 4 som jag har kollat på minst 20 gånger. Men måste be älsklingen att lära mig att ladda ner filmer för jag fattar inte riktigt. Men jag hoppas att han hjälper mig^^ Men nu är det Shrek time.  Men det är lite synd att älsklingen inte är här men jag hoppas att jag kan mysa med honom ikväll^^

Så här ser man ut på Nyårsafton^^


RSS 2.0