Min dag såhär långt!

Dagen började bra på gymmet och jag började att värma upp. Det var riktigt skönt att träna. Och Anna la upp ett träningsprogram som jag ska träna på i tre veckor nu fram över. Det är lite kondis och hållningsträning. Men det är bara att lägga fokus på det nu för det ska bli bra nu har jag bestämmt. Men efter en timme med Anna så blev det att hoppa in i duschen och sedan blev det sälskap med Lisa till skolan. Och så blev det att sitta i skolan och lyssna på någon gubbe som pratade om Dna. Och det var faktiskt rätt så intresant men det var tur att jag slängde i mig ett äpple efter att jag hade tränat annars hade jag aldrig orkat att sitta där och lyssna. Efter det blev det att äta mat .Det var faktiskt gott och gick och äta och åt mycket sallad^^ Kemin gick bra men man är lite borta hela tiden så jag måste verkligen plugga till provet. Tyskan gick svin bra och den är faktiskt rätt så kul. Sedan så var det att sätta sig i ts och vänta på älsklingen. Men det gick fort för jag hade massor att plugga på. Men kan alla tyska glosor till på torsdag. Och sedan så han jag att göra klart alla kemi frågor som vi skulle hinna men det är en b uppgift som jag inte fattar men det tar vi i skolan. Men det får la vara. Men efter det så kom älsklingen upp från duschen( skulle ha skrivit detta inlägg när han duschade men jag han inte klart innan han kom upp så jag fortsätter på det här inlägget nu istället^^) Men älsklingen och jag gick hem till mig och så lagade vi tacos och jag åt massor idag med. Och det gjorde älsklingen med. Är riktigt stolt över honom^^ Sedan blev det massor av mys och fika när mamma kom hem. Eller älsklingen tog en kanelbulle( såg riktigt gott ut) och jag tog en macka. Säger bara jammi jammi^^ Sedan har jag bara legat och mysit med älsklingen. Helt underbart. Dagen har varit helt perfekt och det tack vare att jag varit med älsklingen. Nu ska jag väl hopp i säng och se lite på film innan jag ska sova. Och imorgon tänker jag gå upp sent. Typ vid sju. Tycker jag låter riktigt bra. Eller vad säger ni^^ Hoppas att ni sover gott så ses vi imorgon!

Jag tycker att älsklingens och min fot är rätt så snygga^^


Mazariner

Ingredienser
200 g smör
7 dl vetemjöl
1 dl socker
1 st ägg
1 tsk vaniljsocker
Fyllning:
400 g mandelmassa
200 g smör
5 st ägg
Glasyr:
200 g florsocker
1 msk citronsaft
0.25 dl vatten

Gör så här

1. Gör degen först: Ställ fram smöret så att det blir rumsvarmt.

2. Blanda ihop alla ingredienserna till en deg, ju mindre man knådar degen desto mörare blir kakorna. Tryck ut degen lagom tjockt i formar.

3. Fortsätt med fyllningen: Sätt ugnen på 150 grader. Ställ fram smör och ägg så att det blir rumsvarmt, annars är det lätt att fyllningen skär sig. Om det ändå händer kan man värma blandningen lite, gärna i mikron, och därefter fortsätta röra.

4. Rör samman smör och mandelmassa till en smidig deg, tillsätt äggen ett i taget och låt det bli en slät blandning.

5. Fyll formarna till tre fjärdedelar och grädda i cirka 10 minuter.

6. Låt svalna och ta ut kakorna ur formarna genom att knacka dem lätt mot bordet.

7. Glasyr: Blanda samman alla ingredienser och värm på spisen till 40 grader. Stryk sedan glasyren på kakorna

Jammi Jammi tycker pappa iallafall


Finaste bakgrunden någonsin!



Vaken?

Nej jag kan säga att jag inte är vaken. Men jag har fått i mig en macka och yoghurt(med müsli) Så jag har ju kommit någonstans på dagen. Men dagen kommer väl att erbjuda träning med Anna nu på morgonen. Kommer att bli svin kul och sedan blir det skola( före lunch är det prat i studion om DNA, sedan lunch, kemi och tyska. Och träna efter skolan det struntar jag i jag tror att jag går och sätter mig i ts och väntar på att älsklingen ska sluta. Det känns bättre jag tränar ju ändå på morgonen och det ska ju inte gå till överdrift!!! Sedan blir det att träffa min älskling. Fatta vad skönt, för imorse när jag vaknade var det inget kul för jag vände mig om som att älsklingen våre på andra sidan om mig men där fans inget. Fatta vad ledsen jag blev. Men som tur var så ringde han förut så jag har hunnit att prata med honom lite iallafall^^ Men nu ska jag klä på mig träningskläderna och vid åtta går jag ner mot gymmet. Låter som en bra plan tycker jag^^

Vad skönt det skulle vara om man hade bil^^ bara lite läskigt att köra men det får man väl ta;)


Sagt god natt!

Nu har jag sagt god natt till älklingen. Men det kändes inte som om han ville prata med mig men han höll väl på med något annat så jag störde väl. Men jag ska ringa imorgon eller skriva ett sms eller något imorgon så att jag vet att han har kommit upp till skolan. Men nu ska jag gå och lägga mig. Och det kändes heöt hemskt att säga godnatt över telefon. Jag vill bara lägga huvudet mot honom och få en varm puss som man alltid får när man ska sova. Men nu ska jag verkligen försköka att sova. Så jag säger väl god natt! Och hoppas att ni sover så gott^^

Jag vill att älsklingen ska vara här nu. Men jag ska gå och lägga mig nu och säger bara att kudden kommer att vara jätte blött imorgon bitti. Precis som mina kinder är!


Säg att du älskar mig!

Nu har jag fixat lite med recepten och ska nog sätta mig lite till med engelskan. Så att jag kan dom orden vi ska kunna tills på tisdag. Eftersom imorgon vill jag verkligen bara vara med älsklingen. Jag sitter med tårarna rinnande längst kinderna och saknar min älskling. Men jag har hunnit att göra lite nytta iallafall och det känns riktigt skönt faktiskt. Och så har jag sätt på ``Säg att du älskar mig´´ Tycker faktiskt det är en hemsk film. Men den är bra på något sätt för det är väl så det är i verkligheten med men att ingen förstår det! Men nu blir det engelska plugg!


Propp mät!

Nu har jag ätit massor av tacos. Det var jätte jätte gott. Åt massor för jag var svin hungrig och efter så blev det fruktsallad bara för att mamma hade gjort en skål till mig med. Men frukt är inte farligt eller? Men jag ska inte små äta och det har jag hållt idag iallafall. Men nu sitter jag framför datorn och ärsvin ledsen. Jag vill åka tillbaks till min älskling. Jag vill inte sitta här alldeles själv och rutna bort. Jag druknar snart i mina tårar som rinner mot kinden. Jag vill tillbaka. Jag saknar min älskling. Kan det inte bara vara helg igen eller studiedag så att jag kan åka hem till min älskling och bara ligga i hans famn. Jag vill inte vara själv jag vill inte sova själv=( Just nu känns livet inte alls bra. Men jag ska ringa till älsklingen snart så att jag får höra hans röst innan man ska söva iallafall. Sedan blir det att fixa med recepten^^ Hoppas att ni har en trevlig kväll!

Rusan kunde faktiskt stå riktigt bra igår när vi tog kort^^


Åhhh!!!!

Det skulle inte sitta fel och komma hem och dom här stod på bordet. Allvarligt talat jag är helt kär i dom. Och jag vill verkligen verkligen ha dom. Det blir nog de skorna som jag kommer att investera i i sommar/vår. Men visst är dom fina och det bästa med dom är att man kan ha dom till nästan vad som helst. Jeans som klänning. Åhhh jag vill verkligen ha dom!

Dom kostar 600kr från scorett, snälla ge mig dom!!!!


2½ h kvar!

Okej jag erkänner att jag börjar att vbli rätt hungrig nu men det är ju bara två och en halv timme kvar tills vi ska äta kvällsmat. Hoppas jag annars kommer jag att tina bort Och jag måste tänka på att inte äta förmycket. SÅ ska nog det här funka eller vad tror ni?



Jag är vaken bara något seg!

Okej imorse vaknade jag vid halv åtta för jag hade näsblod. Kan inte påstå att det var jätte mysigt. Men älsklingen var snäll och hjälpte mig med det och hämtade papper och allt^^ Men vi somnade om som stockar till 20 över tolv. Så vid halv ett så åt jag min frukost. Den är bra den eller vad säger ni?Men idag blir det bara massa mys med älsklingen och sen ikväll blir det att skriva lite recept, plocka iordning i rummet, och plugga engelska glosor. Det tycker jag låter som en riktigt bra idé eller vad säger ni^^ men jag ska försöka att hinna blogga innan jag går och läger mig ikväll. Jag menar det är ju skola imorgon. Och det kommer att bli en jobbig dag, inte kul alls. Hade hellre legat i sängen med älsklingen hela dagen^^

Älsklingens bil^^


Kvällsmat plus sötsaker!

Nu har jag ätit! Och snart kommer älsklingen! ´Kvällen börjar bra^^

Efter rätt
och så åt jag lite godis/ russin

Och nu har jag ätit mina kcal för idag( och några till^^) Men imorgon blir det sovmorgon hos älsklingen!


Nu tagar jag för att var själv hemma!

Fatta vad skönt att vara hemma själv, fast hade gärna sett att älsklingen var här. Men ikväll ska jag äta fiskpinnar och ris. Något jag har varit sugen på jätte länge. Så det blir det med sallad, ett glas mjölk och sedan ett av mormors knäcke bröd. Mycket gott!

Jag älskar verklingen fiskpinnar!


Däckat i soffan med pjamans på!

Okej nu har jag däckat i soffan och tagit på mig pjamasen. Lite tidigt kanske men idag så är det bara en slappis dag. Och jag slipper att att följa med till Anders med eftersom ingen är hemma där typ och jag orkar verkligen inte att vara där hela kvällen och vänta på att mamma och pappa ska åka hem och det lär ju inte bli fören sent, och det orkar jag verkligen. Men det kommer att bli riktigt skönt att vara hemma själv. Men det hade varit mysigt om älsklingen hade varit här men han ska troligt viss vara med Jonte och Izze. Men jag hoppas att han kan komma upp hitt och sova iaf. Annars får man väl hoppas att man ser honom imorgon. Annars så blir jag ledsen. Måste ju hinna se min lilla gulleplutt innan lovet är slut ju^^.
Men den här dagen har ju kommit en bit på vägen. Och jag har hunnit med lite på listan. Jag har varit en snäll liten flicka och varit i stallet med mamma och Jeane. Och jag har hela kvällen fullbokade eftersom jag måste fixa hästbilderna. Inte alls kul men mamma kan ju inte göra det eftersom hon är helt inkompetent. Och jag fattar inte mamma hon är jämt tjurig men jag menar jag följde med henne till stallet bara för att vara snäll. Jag tog kort på Ru och Perfekt och sedan så mockade jag travarnas boxar medens dom red. Och jag undrar hur mamma hade planerat för dom skulle ta kort efter att dom hade ridit men det tog mig typ en timme och då skulle hon ha kommit hem vid halv två typ och hon skulle klippa sig vid ett. Tur för henne att hon sa tack annars hade jag blivit riktigt sur. Men nu är jag heöt plötsligt tvungen att redigera bort bakrunden bara för att det blev lite konstigt. Och det tar ju svin lång tid och jag orkar verkligen inte det men jovisst måste man göra det för mamma blev jätte sur att jag inte skulle göra det. Men när vi kom hem så åt jag lite mat och sedan hoppade jag i badet. Det var jätte skönt. men jag pluggade på lite engelska i badkaret. Så nu har man ju gjort lite nytta oxå. Men nu ska jag sätta mig ner och kolla på bilderna och sedan blir det att skriva lite recept. Jag skriver lite senare när mamma och dom har åkt.

Det var svårt att ta kort så att dom skulle bli som man ville
Men jag tycker ändå att den här duger

Och Rusans öga, blev faktiskt riktigt bra

Korten på Perfekt var lite svårare för han vägrade att stå still och kolla åt rätt håll^^

Hans öga blev dock inte lika bra men det är väl sådant som händer^^


Choklad biskvier

Biskvier är Victor favoriter. Så jag måste lära mig att göra sådana. Jag måste bara överträffa och göra dom och vissa att jag är lika bra som Bianca. Ska vissa att man inte behöver gå på en bak skola för att kunna baka. Man ska bara tycka det är kul ju^^

Ingridenser till 12 biskvier
275g mandelmassa
1st ägg
Fyllning
50g mörk choklad 70%
125g rums tempererat smör
1,½dl florsocker
2tsk vaniljsocker
1 st äggula
Topping
200g mörkchoklad

Chokladbiskvier är en riktig konditorklassiker med mjuk kräm under chokladtäcket och härligt seg mandelbotten. Sarah Bernhardt bakelsen är en variant på temat, fylld med chokladtryffel i stället för smörkräm.

1. Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan grovt och arbeta in äggvitan lite i taget. Det är viktigt att röra smeten slät mellan varje tillsats av äggvita så att smeten inte blir klumpig. Blanda ihop till en jämn och ganska tjock smet.

2. Fyll en spritspåse med massan och spritsa runda bottnar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 12 min tills bottnarna blivit gyllenbruna. Låt bottnarna svalna innan de lossas och får kallna på galler med den släta sidan uppåt.
3. Smält chokladen till fyllningen i mikrovågsugn eller över vattenbad och låt den svalna något. Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och äggula vitt och fluffigt med elvisp. Vänd ner chokladen i smörkrämen.

4. Bred smörkrämen toppigt på biskvibottnarna. Låt biskvierna stelna ca 30 min i kylskåp. 

5. Bryt chokladen till toppingen i mindre bitar och smält i mikrovågsugn eller över vattenbad. Doppa biskvierna i chokladen. Låt stelna i kylskåp.

 


Kebab vs Pizza


Okej när det kommer till det valet var det faktiskt rätt så svårt men till mesta dels så röstar jag på kebab. Men det kan ju vara gott med en flotig pizza någon gång ibland med. Eller vad säger ni? Nej men jag läger min röst på en kebab tallrik/sallad/med bröd/rulle. Det vinner helt enkelt över pizzan idag. Anars ska det vara hawaii el kebabpizza( från vilken resturang som helst) eller oasens hocky special. Det är goda pizzor det^^

Nu är jag klar för stan!

Nu har jag duschat och slängt på mig lite smink. Skönt att vara klar men jag ska sätta mig och fixa lite med datorn nu och sedan blir det in till stan och äta god mat( pizza/kebab) och sedan se på Åsa-Nisse. Och det bästa är att det är med älskligen. Men jag kommer att skriva mer imorgon. Hoppas att ni har en bra kväll. Det kommer jag iallafall ha^^

Så här ser jag ut nu när jag ska åka till stan^^


Dagens kläder!


Mycket smycken^^

Alva har självklart varit med och valt och sedan så blir det mina stövlar till det och min grå kappa. Svin bra bara!


Nu har vi vaknat!

Nu har Alva och jag vaknat och sitter och äter frukost i tv rummet. Kvällen igår bjöd på film och fruktsallads mys. Riktigt mysigt. Och vi somnade runt halv tio. Skönt att sova skapligt. Men det blev en tidig morgon. Men nu sitter Alva och knaprar i sig sin macka och äter sin yoghurt och jag har ätit upp min macka och min yoghurt och müsli. Riktigt gott. Dagen bjuder på Barbie lek och mat. Sedan blir det att lämna Alva och gå ner till gymmet och träna en stund. Och sedan blir det stan med älsklingen^^ Mysigt. Det blir bio och mat. Riktigt mysigt. Det blir Åsa-Nisse med kebbab/pizza. Kan det bli bättre när man är med älsklingen. Men jag ska försöka blogga mer ikväll eller innan jag ska lämna Alva.

Alva gjorde så fint med sina saker!

Alva är så söt

Hahaha hon målade riktigt fina saker

Och så blev det tröst godis eftersom älsklingen inte var här=(


Dagen har varit super!

Okej dagen började väldigt tidigt men den var väldigt rolig och väldigt mysig. Jag vaknade vid sex men låg kvar i sängen och bara kollade på älsklingen( som förövrigt blev glad för att jag var hemma hos honom inatt) men jag väckte honom inte fören vid nio. Och sedan så var det att gå upp och äta frukost och så såg vi på film. Riktgt mysigt och skönt att bara ta det lugnt men vid kvart över elva så gick vi hem till mig. Och jag kan säga att det ska bli så jävla skönt att flytta hemifrån. Brosan säger inte ens tack för maten längre och mamma bara antar att jag kan släppa allt för att jag ska hjälpa henne. Men idag funkade det inte så för vid två skulle jag träna med Anna. Och det var ju bestämmt så mamma fick handla med Filip. Men älsklingen var gullig och följde mig till folkets hus och sedan sa vi hej då. Och tränings upplägget med Anna gick riktigt bra och jag vet lite övningar jag ska göra och hon ska lägga upp ett tränings pogram som jag ska köra när hon är borta. Så nu gäller det verkligen att köra hårdträning. ( och äta^^) Men efter jag hade tränat hade jag rätt så brottom till Annica för jag skulle klippa mig och älsklingen var jätte söt och kom och hämtade mig. Tack älskling. Så nu sitter jag och Alva på golvet och ska snart äta eller vi hoppas det för båda är jätte hungriga!

Båda ser lika drogade ut men den bjuder vi på^^


Våldgästar älsklingen!

Filmen var jätte bra och jag kan verkligen rekomendera att ta med era mammor på den kan jag ju säga. Men under bion så åt jag upp ett helt tuggumi packet men jag sultade bara bort smaken och så bytte jag^^ Typsikt mig! Men vi åt jätte god mat och jag tog kyckling file med potatisklyftor. Och jag åt upp allting. Så idag kan man ju säga att jag har fått i mig alla kcal jag behöver. Men det blir nog bra och jag får hoppas att jag inte går upp i vikt. Men just i skrivande stund sitter jag och bloggar från älsklingens dator. Oppsi jag har vist våldgästat honom. Hoppas att han inte blir arg på mig. Men tänkte fixa lite med recept på datorn och sedan krypper jag ner och sover och ser på O.c. Jag ligger ju iallafall i sängen när älsklingen kommer hem från bil åkandet^^ Älskar dig MArcus!


Tog fönstervägen älskling bara så att du vet^^

Oppsi!

Jag åt en macka för 30 minuter sen. Men jag åt ju ingen till frukost så jag har inte det minsta samvetet men jag var ju svin hungrig och man ska ju äta var tredje timme så det kör vi på. Och jag får väl hoppas att jag inte går upp i vikt. Men man kan väl säga att det  var mitt bio godis eftersom jag inte kommer att äta något under bion. Fatta vad tråkig man känner sig. Men vad gör man inte.( mackan var ju mörk iallafall) Men jag kanske ska läga till att jag har börjat bli hungrig konstant nu och det är inte bra. Men jag har faktiskt insett att så länge min kropp mår bra och älsklingen älskar mig spelar det ingen roll hur mycket jag väger. Säger inte att det är kul att se att siffrona på vågen har blivit störe men det hjälper faktiskt att tänka så^^ Men nu ska jag fixa det sista för snart åker mormor och jag bussen in till stan. Och tack pappa för att du kör oss till bussen. Men i stan blir det att äta med mormor och mamma. Det lutar mot att det blir en kycklingsallad för min del, kanske gämnar ut att jag tog en macka och skippar potatisen^^Låter bra. Och sedan blir det att se på bio. Änglagård tror jag att den heter. Hoppas att den är bra vet inte ens vad den handlar om men det kan nog bli mysigt när man är med mamma och mormor. Men jag hoppas att ni får en bra kväll för det kommer jag att ha. Och älskling kör försiktigt i kväll vill inte veta av att ni har varit i några snödrivor, Tack!!!!!

Dessa kläder får det bli till bion

Japp blev lite smink men det snodde jag från mamma för mitt är oss älsklingen^^


Bokat pass!

Om vi säger såhär att kvällen blev lång igår men den var riktigt rolig. Fast jag mådde rätt så illa men det var bara för att jag var hungrig. Men det gick över efter en stund men jag kan säga att jag längtade svin mkt till frukosten och den var lika god som alltid hos älsklingen. Men det bästa av allt är att vakna upp hos älsklingen i hans famn. Men vi åt frukost runt nio och sedan har vi bara legat och kollat på O.c och när klockan var halv tolv så gick jag mot farmor för att äta mat. Och när jag gick ditt så gick jag förbi gymmet och bestämde en tid med Anna. Så imorgon så ska jag träna vid två. Och idag ska jag inte göra någotting. Så jag ska sätta mig och skriva lite recept tror jag. Sedan blir det att fixa till sig till bion ikväll. Men hoppas ni har en bra dag. Skriver mer ikväll^^

Världens godaste frukost får man hos älsklingen^^


Ge mig!


Perfekta festblåsan 399

Söt vardagskläning 399

Helt under bar, dock kostar den 649 men man kan ju alltid önska sig! Eller hur^^

Okej jag skulle inte tacka nej till någon av dom här skönheterna från nelly.com och jag kan säga att alla står på önskelistan till min födelsedag!
Åhhh vad jag vill ha dom, ge mig ge mig ge mig!!!!!!!


Får kämpa!

Okej jag kan säga såhär att jag kommer att få kämpa ikväll för att hålla mig vaken. Men det ska gå jag har bestämt mig för det. Men jag får inte lägga mig ner när vi kommer hem till älskligen bara. Men nu ska jag sätta tandpettare i ögongen och försöka att inte somna.


Resten av min vecka!

Veckan som är kvar ser ut så här
Onsdag:
Sovmorgon, mys med älsklingen, äta hos farmor, träna och bestämma tid med Anna på gymmet, fixa mig och sedan stan med mormor och mamma och se på bio och äta god mat( stevs coffeé svin god mat säger jag bara och jag tror att det blir det vanliga. Kyckling spett med potatisklyftor och två valfria såser, och lite sallad på det mumms) sedan blir det att sova hos älsklingen.
Torsdag: Träna med Anna förhoppningsvis,plugga matte+tyska, laga och äta mat( får väl hoppas att älsklingen kanske kan komma upp och göra mig sällskap) sedan blir det att klippa håret, vara barnvakt åt Alva ( Alva sova över) Handla med mamma, sova tidigt!!!
Fredag: Barnvakt åt Alva, lunch( våfflor med grädde och sylt) fixa mig inför stan, lämna Alva, åka in till stan med älsklingen´( biltema, mat( jag hoppas på kebab^^) och bio mys), sen sova hos älsklingen
Lördag: Stallet tidigt på morgonen och ta kort på Ru åt mamma, laga mat, hem och plugga det sista( tyska+ engelska), fixa iordning mig,Fira Anders, sova hos älsklingen
Söndag: Inte ett skit kanske kolla lite på engelskan och tyskan annars hoppas jag på en heldags mys med älsklingen.


Ny duchad!

Nu sitter jag ny duschad efter ett pilates pas. Riktigt kul så det blir att fortsätta att gå på det^^ Men jag var inte riktigt med i matchen idag eftersom att det blev så himla mycket nytt på en gång. Men det kändes i mage och ben iallafall. Men nästa tisdag blir det ännu hårdare pass! Men nu ska jag snart åka upp till älsklingen för en riktig mys kväll. Kommer att bli lika underbart som alltid. Men jag hoppas att ni får en underbar kväll. Och imorgon kommer jag troligt viss inte hinna blogga för har fullt upp. Men kanske hinner slänga in ett inlägg hos älsklingen! Det vet man ju aldrig^^ Men nu blir det att pyssla lite recept kanske eller något inte läxböcker iallafall så långt är jag med^^

Vissa övningar kändes mer som om man var hos gynekologen. Men det var lite små kul det med^^


Borde jag eller inte!

Okej nu sitter jag helt död på madrasen och har faktiskt inte hunnit blogga fören nu! Men imorse så var jag riktigt duktig. Jag gick upp vid halv sju och var nere på gymmet vid sju. Dock körde jag bara 30 minuter. 10 minuter tufft på löpar bandet. Och sedan så blev det 20 minuter styrka. Men pappa är alldeles för underbar. Han sa att jag kunde boka Anna tio timmar( kostar 450kr och pappa betalar^^ Jippi och tack så mycket pappa) Så ska försöka hitta henne imorgon eller på torsdag. För att bygga upp lite olika tränings pass och se vart jag vill komma med min träning. Och sedan blir det lite pepp. Men mitt mål med min träning är att få bra kondis, bra hållning och en smalare mage. Tycker att det är bra mål faktiskt. Men när jag kom tillbaka så åt älsklingen och jag frukost. Känner mig lite taskig att jag väcker honom på morgonen men han är nog rätt van vid det här laget. Eller är du inte det älskling? Men efter frukosten blev det att slänga sig på madrssen och se på O.c. Och jag pysslade lite med mina recept. Och det var riktigt skönt att känna att dom snart är slut. Det börjar att bli lite jobbigt med alla recept. Men jag ska sätta mig nu en stund. Men först ska jag skriva klart Fysiken som jag började med igår.
Men har iallafall varit ett underbart litet barnbarn och bakat knäckebröd med farmor( men innan vi gick så lagade älsklingen och jag mat och så åt vi lite^^ typiskt mig) dom blev riktigt goda. Vi smackade varsit innan jag gick hem. Och nu sitter jag här på madrassen och är helt död. Och eftermiddagen bjuder på plugg och receptfixande. Och sedan vid sex så blir det att åka ner till gymmet för vid halv sju är det pilates som gäller. Anmälde mig till den klassen. Så nu kanske det är dags att vakna. Men ikväll blir det att åka till älsklingen och ha lite mys^^ Det är underbart. Jag stanar även där för natten som det ser ut just nu och om han vill såklart^^
Men nu ska pluggningen börja igen! Inte så kul men nödvändig!!!!!

Min gamla klas i nian, saknar den lie faktiskt=(


Ger upp nu!!

Nu ger jag upp alla skolböckerna för dagen och ska plocka upp lite i rummet innan älsklingen kommer. Och så blir det att slå på Walander ióch pyssla lite med mina recept så att jag blir klar med dom någon gång!

Åhh vad jag älskar min kamera, kanske dags att ta några nya kort^^


Canvas tavla!

Jag och mamma har tänkt att jag ska beställa en ccanvas tavla och ha över skrivbordet. Efterom det är så tomt där, skulle ha haft en tv där men känner inte att jag har dom pengarna och så är jag ju ändå inte hemma någonting. Och ska älsklingen flytta hemifrån så har han ju redan en tv. Så det får bli en canvas tavla och det blir nog faktiskt riktigt bra. Eller vad tror ni!
Ska iallafall ha det här motivet

Har tagit själv och är faktiskt riktigt nöjd med det!


Längtar massor!

Okej nu har jag tagit ett sådant där långt och skönt bad. Ett sådant man måste göra ibland. Det var helt underbart men det saknades att älsklingen låg bredvid. Men det få man fixa tills nästa gång jag ska bada eller vad säger ni^^. Men nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hit, men det gör han ju inte fören ikväll. Men man kan ju alltid längta efter sin älskling. Och funderar på om jag ska ta en långpromenad med älsklingen ikväll om han inte blir allt för ledsen. Men det är skönt att gå ut och gå faktiskt. Men nu lyser solen utanför mitt sovrumsfönster och det snöar små flingor( det är inte kul det ska bli vår ju) Men det är ju skönt att det fortfarande är ljust ute. Det är ett stort plus till det. Men jag ska sätta mig ner nu och fortsätta med att plugga. Och så ska jag nog plocka upp i rummet innan älsklingen kommer. Men nu vet ni hur mina timmar fram till sex ser ut!
Hej sålång!

Jag vill ha mera sol!


700kcal senare!

Nu är man hemma från en mysnatt med älsklingen^^ Den var jätte mysig och jag somnade inte jätte tidigt. Eller gjorde jag det älskling? Men nu på morgonen så åt vi frukost tillsammans och sedan vid tio så smet jag ner till gymmet. Har sprungit 1h på cross trainern och förbränt 700kcal. Det tyckte jag var duktigt av mig^^. Men nu ska jag äta en väl förkänt lunch och sedan blir det soffan och lägga sig och kolla på tv och göra läxor. Men vi får se hur mycket jag får gjort för har sån jävla mensvärk=( Men den släpper sen när älsklingen kommer och håller om mig. Men nu ska jag nog börja att göra lite nytta!

Hahaha ska nog börja skriva alla mina anteckningar på golvet och vägarna^^ Då blir nog mamma och pappa glada^^


Damsugare!

Ingredienser

100 g  smör
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1-2 msk kakao
ca 3 dl småkaks- och sockerkakssmulor
arrakessens eller punch efter smak

Garnering

250-300 g mandelmassa eller marsipan
(grön hushållsfärg)
mörk blockchoklad


Gör såhär

Rör matfett, florsocker, vaniljsocker och siktat kakaopulver poröst.
Tillsätt kaksmulorna och rör tills det är väl blandat.
Smaka av med arrakessens eller punch.
Ställ "degen" kallt en stund.



Rulla sedan ut "degen" till 5 cm långa bitar.
Klä dem med ett tunt lager mandelmassa eller marsipan, ev. grönfärgad.
Doppsen ändarna i smällt blockchoklad


Tröst äter!

Nu har jag tröst ätit upp hela min godispåse med naturgodis. Det är man värd när man ligger med världens mensvärk och bara har lust att gå och lägga sig någonstans och försvinna ner i marken. Jobbigt att ha mens värk kan jag ju säga. Men jag ska nog överleva natten för jag sover ju hos älklingen. Och det är ju det bästa som finns. Men nu ska jag snart spöa skitten ur älsklingen på bilspel. Men just nu sitter jag och väntar på att han ska duscha klart^^



Som en isglass!

Okej nu sitter jag och ska börja med tyska kapitelen. Och har precis varit med mamma ut till stallet. Det gick faktiskt riktigt bra. Men nu börjar det tråkiga att sätta sig ned med läxorna och sedan göra mat( men det sista är ju faktiskt riktigt kul) och ikväll blir det mys kväll med älsklingen (och naturgodis) bara för att det är lov. Så jag får träna som ett as i veckan för att träna bort allt^^ Men nu blir det tyska plugg!

basko och älsklingen igår^^


Dom har en underbar dotter!

kan ju säga att mamma och pappa har en underbar dotter. Dom är och handlar och styr med vad dom nu gör. Så lille brosan och jag slängde ihop maten. Någon ny soppa mamma skulle testa. Så det blir att skriva in receptet på den. Men nu börjar jag bli svin hungrig och har gått och små ätit bara för att det är gott^^ Inte bra men vad gör man inte när det forsar blod. Så jävla jobbigt och så har man en härlig mens värk och det gör ju inte saken bättre. Men inatt så sov älsklingen här och det är alltid lika underbart. Fattar inte hur underbar han är. Och imorse som alltid är jag som ett litet barn som väntar på att pappa ska vakna så att vi kan äta frukost. Så vi gick upp och åt frukost men sedan så somnade vi om igen. Riktigt skönt. Älsklignen var dock tvungen att åka hem vid halv ett för han skulle jobba så nu ska jag äta när det är klart och sedan blir det läxor. Och så ska jag nog se till att följa med mamm ut till stallet bara för att vara snäll^^ Det tycker jag låter som en bra idé!

Vårat lilla fina hus!


Pocahontas 2

Nu har man slagit på Pocahontas 2 och ska snart krypa ner i sängen och vänta på att älskligen ska komma hit. Han är med sina kompisar i garaget så jag antar att det kommer att bli en lång natt. Men jag har iallafall bädat madrasen och fixat lite små saker. Och nu luktar mina händer vit choklad. Och jag undrar varför. Men det får ni se imorogon. Men nu ska jag gå och se på film och skriva lite recept tror jag. Funderar på att fråga älsklingen imorgon om han vill gå på långpromenad med mig. Jag hoppas att han säger ja^^ Annars får jag överleva och gå själv! Måste motionera bort alla fruktasallad jag åt idag för det var inte lite men man får trött äta när älsklingen inte är med!

Allt är uppätet^^

Bädat och fint^^


Dålig updatering!

Jag vet att jag har vait riktigt usel på att uppdatera idag och igår. Men har inte riktigt hunnit med det. Och det är inte bloggen jag tar i första hand utan min underbara pojkvän. och jag borde väl igentligen börja deta inlägg med att säga förlåt till honom eftersom jag somnade igår vid halv sju. Kan säga att jag sov som en stock. Men hur kan man inte göra det på älsklingens axel. Det är ju helt omöjligt. Men idag har älsklingen och jag varit ute hos hans mormor och bakat negerbollar. Det var faktiskt riktigt kul även fast jag är lite nervös över att träffa älsklingens släkt. Men det är väl alla eller? Men det gick ju som sagt bra, och jag tror att älsklingen tyckte om chokladbollarna. Det värkade som det för jag hoppas inte att det finns en enda kvar när jag kommer ditt nästa gång^^ Men sedan blev det att åka hem och äta lite och jag kan väl säga att det blev att små äta lite innan maten, inte bra men vad gör man när man är hungrig liksom. Sedan blev det pappas gryta och ris. Och älsklingen klämde faktiskt i sig lite mat han med. Är riktigt stolt över honom. Men nu sitter jag i sängen och har precis badat efter att ha varit i stallet. Kan säga att det var riktigt kallt men skönt att komma ut lite iallafall. HArriet var jätte duktig i skogen och hon sköte sig över förväntan^^. MEn nu väntar jag på att maten ska bli klar och sedan blir det en plugg kväll och sedan får vi se när älsklingen kommer upp, och då blir det massa mys kan jag ju säga. Men ni vet ju hur min kväll kommer att se ut, får se om jag hinner att uppdatera något mer ikväll sen. Om inte så får jag önska er en underbar lördags kväll!

Älsklingen i bilen när vi skulle ut till Adelsnäs^^

Basko!


Napoleon

Jag har ingen anning om denna bakelse är svår att baka men det ska jag ta reda på någon dag^^
 Ingredienser
Beräknade till 10 portioner
1 sats smördeg
Fyllning
2½dl vaniljkräm
1dl vispgrädde
1½dl äpplemos
Granering
2-3 msk röd vinbärsgelé
1dl florsocker
1msk vatten

Gör så här:

Gör smördegen enligt receptet. Kavla ut degen till en platta, 24x40 cm. Skär den på längden i 3 lika delar.
Eller tina de frysta smördegsplattorna lätt och kavla ut dem till 8x40 cm.
Lägg plattorna på vattensköljd plåt. Nagga och låt dem vila.
Grädda längderna ca 10 min. och låt dem kallna. Ugnstemp: 225°C, varmluft 200°C.
Gör vaniljkrämen. Låt den kallna och blanda den med vispad grädde.
Bred äppelmos på en av bottnarna. Lägg på nästa botten. Bred på vaniljkrämen. Täck med den översta bottnen. Lägg undersidan uppåt så går det lättare att breda på gelé och glasyr. Obs! Bred först på ett tunt lager smält gelé och sedan glasyr gjord av florsocker och vatten.
Skär längderna i lagom stora bitar. Servera gärna genast.


Jävla hosta!

När jag har planerart att sova tror ni inte då att jag vaknar av ett jävla hostanfall kvart i sex. Och kan ju självklart inte somna om. Nu sitter jag helt segt i sängen och har ätit en inderbar frukost. Och jag har planer på att slå på en film och sätta mig och plugga lite matte. För det skadar ju aldrig eller vad säger ni^^ Men jag hör av mig sen när jag har vaknat för nu känns det bara som att jag går i sömnen eller något. Hahaha vad kul, jag tror nog jag hade gjort samma sak även fast jag gick i sömnen och gissa vad det är? Självklart äta ni känner ju mig^^

Man kan ju alltid hoppas att jag inte slutar som den är snarkande isbjörnen^^ Men det lär jag ju göra som  vanligt;)


Dags att sova!!!

Okej det blev väldigt sent nu och jag har inte ens gjort klart det jag ska ha gjort. Men det är väl sådant som händer. Det var som tur var inte saker som jag var tvungen att hinna med utan mer saker som är bra att ha hunnit med. Men börjar känna i ögonen att man är trött så jag ska faktiskt krypa ner i sängen snart. Och det ska faktiskt bli riktigt skönt. Men det är ju något som saknas( som vanligt på alla vardagar) min älskling finns inte här. Och det tycker jag är lågt. Han kunde ju har lagt sig under täcket för syns han inte så finns han ju inte. Men dagen har varit lika underbar som alltid med älsklingen och kan ju säga att vi små retas med varandra hela tiden men det känns som om det hör till ett äktenskap/förhållande. Eller vad säger ni^^ men dagen har som sagt varit underbar som den alltid är med älsklingen. Jag fattar inte vad han gör men han får mig att le hela tiden. Och jag han faktiskt att plugga matte och kolla igenom lite matte anteckningar. Och ska jag vara ärlig så lär jag mig bättre när älsklingen är med. Eller jag förstår lättare då. Jag vet inte varför men det bara är så. Antar att han har några magiska krafter eller något. Har du det älskling? Men älsklingen var med ner och handlade, vet att han inte tycker det är kul men han var med ner. Fatta vad söt han är. Så han körde vagnen och mamma och jag packade i. Det blev dyrt den här gången också kan jag ju säga. Men det är väl sådant som händer. Och sedan så blev det att äta kvällsmat. Och jag åt massor för var svin hungrig. Men sedan blev det att sitta och prata med älsklingen. Det är så himla skönt att bara sitta och prata med varandra. Om allt mellan himmel och jord. Men han var tvungen att gå hem vid kvart över nio eller vad den nu var för han skulle ju gå som sagt och det tar ju lite tid. Men det var skönt att hinna se älsklingen lite. Och du ska veta att du är saknad!!! Och tack för hjälpen med att handla. Du gör mitt liv så mycket lättare. Men nu har jag pluggat matte klart och ska gå och lägga mig. Alarmet står inte ställt fören klockan halv åtta. Det ska bli himla skönt. Och då blir det att ringa till älsklingen direkt. Så börjar ju morgonen bra i alla fall! Men nu säger jag god natt så försöker jag att slänga in ett inlägg imorgon i alla fall^^

Åhh vad jag blev sugen på mat när jag såg den här bilden^^ Konstigt va?!


Jag har börjat sniffa!

Jag har börjat att sniffa något bättre än limstift och som ger mer effekt än droger. Älsklingen hade en öppnad godis påse så jag satt in näsan där och det luktade svin gott. Blev ju näst intill hög. Men nu sitter jag i älsklingens säng och han är faktiskt duktig och äter. Men idag blir det mys med älsklingen. Och sen så blir det att handla med mamsen och självklart äta. Och idag blir det köttfärssås med pasta. Svin gott ju. Hur kan man leva på dieter. Jag fattar inte riktigt det. Men nu blir det mys med älsklingen och lite matte plugg för den läxan är rätt så saftig tills imorgon^^

Åhhh vad jag är sugen på plättar, det vill jag ha som frukost på lovet. Det låter riktigt bra. Typ på söndagen ska jag göra det. Tycker jag låter jätte bra^^ Gör inte ni^^


Vrf drömmar?

Har ni också tänkt på det någon gång att varför drömmer man? Vad är det som händer i huvudet? Är hjärnan inte typ helt avstängd och sover. Inte vet jag men i natt hade jag en underbar dröm synd bara att man vaknade av klockan som ringde. Men en dröm är ju typ en sekund i verkligheten men jätte lång i drömmen. Har ni tänkt på det. Och jag kommer bara ihåg drömmar jag drömmer precis innan jag ska vakna. Det är faktiskt lite läskigt. Men något man inte vill göra är att drömma mardrömmar. Kan säga att min drömfångare inte funkar så bra ibland. Man blir ju typ alldeles kallsvettig och man vet inte om det är på riktigt eller på låsas ju. Det är det ´som är det äckliga. Men sover man oss älsklingen kan man bara krypa lite närmre honom och så är allt bra igen. Och det känns faktiskt skönt och så kan man bara somna om. Det har jag lite svårt för när jag sover själv eftersom då blir det att man ligger och tänker på om drömmen är sant eller inte och det kan ju ta en stund innan man kommer på att den inte är san. Men min dröm i natt var som sagt underbar. Jag drömde typ att Marcus och jag har åkt utomlands till ett jätte varmt ställe med klarblått vatten. Vi sitter och äter jätte god middag vid havet och bara har det mysigt. Badar i det klarblå vattnet och solar massor. Inte gör ett skit utan bara är på semester. Jag skulle verkligen vilja åka utomlands med älsklingen. Fatta vad mysigt. Och bäst av allt är att vi skulle åka själva. Det är väl typ det jag har drömt om de senaste nätterna och jag kan säga att jag fortsätter gärna att drömma den drömmen kan jag ju säga. Vad drömmer ni om på nätterna, kommer ni ihåg några drömmar eller har ni glömt dom innan ni vaknar?

Skulle faktiskt inte sitta helt fel att få åka ditt med älsklingen faktiskt^^


Stall mys!

Nu är man hemma från lite stall mys. Idag borstade vi bara hästarna och sedan blev det bara att slänga ut dom och åka hem. Det var riktigt skönt men det var riktigt kallt kan jag ju säga. Men nu ska jag göra lite mag övningar och sedan blir det att gå och lägga sig och se på film tror jag. Och ta en dusch ska jag nog göra innan. Så idag blev det ingen träning och det blev jag ju lite missnöjd med mig själv. Men så kan det gå!!! Men nu blir det magövningar för fulla muggar och sedan kanske man hinner med lite pyssel.

Hihihi!!!


Hemma från skolan!

Och så var men hemma från skolan. Saknar älsklingen oehört mycket jag fattar det inte. Det gör ont i hela kroppen när man tänker på att älsklingen inte är här med mig. Har kollat igenom kemin och fysiken lite snabbt och lagt det på skrivbordet för det måste jag läsa igenom på lovet. Och nu är jag en gullig syster och sitter i köket och hjälper brorsan med att baka. Sedan blir det stallet och nu blir det att pyssla lite och försöka tänka på något annat är nämligen svin hungrig^^ Men så kan det gå!

Hur ska man ha håret igentligen?


Drar till skolan!

Nu drar jag till skolan men jag skiter i att gymma känner att det är bättre att bli bra först för idag hostar jag mer än vanligt. Men jag hoppas att ni har en bra dag för det kommer jag nog att ha, slutar tidigt och ska vara en hel skoladag med Lindis och Hannis. Kan det bli bättre? Okej då träffa älsklingen^^


Träning efter skolan!

Idag orkar jag verkligen inte kravla mig ner till gymmet på morgonen. Det går inte!!!Plus att mitt ben krampar hela tiden och jag undrar varför. Men idag har vi bara fysik lab och då ska vi fortsätta med frågorna och sedan så lunch och kemi genomgång. Så det kan nog faktiskt funka. Men jag tänker strunta i mattehjälpen idag för jag orkar verkligen inte med maggan., Jag får setta mig och kolla på vilka jag inte kan och sedan så kanske jag kan lösa dom nu? Det vet man ju inte. Så jag tar gymmet efter skolan istället, och sedan blir det hem och plugga och äta innnan mamma kommer hem då vi ska åka till stallet. Men allså jag lovar jag saknar min älskling så att jag håller på att dö. Det gör ju ont i varända kropps del. Jag vill att min älskling ska vara här ju!!!Men nu ska jag packa om väskan och sedan blir det att lägga sig i sängen lite till;)


Trött som ett as!

Okej jag kan säga såhär att jag är som en annan sengångare och jag orkar fan knappt att lyfta händerna när jag skriver det här. Jag är svin trött, så idag blir det inga övningar och inget hopprep utab att gå och lägga sig när vi har hämtat sakerna borta hos morfar. Vet att det kommer att bli tidigt men det kanske är värt det eller vad tror ni^^ Älsklingen behöver ju ändå inte att jag är social idag eftersom han är med grabbarna så jag känner att det är bättre att sova.Men jag ska försöka att komma isäng till halv nio. Ohc jag kan säga att jag kommer somna som en stock. Men innan det måste jag göra mina dagliga situps annars blir jag sur på mig själv eftersom jag har slarvat med det ett tag. Inte okej Andrea inte okej. Men ni vet ju vad jag gör nu ikväll. Sover kan jag ju säga att vi gör inte ett annat skit kan jag ju säga. Men jag hoppas att ni har en trevlig kväll. Och jag hoppas verkligen att älsklingen kör försiktigt så att inte något händer. Men här säger väl jag godnatt och sedan så går jag och däckar i sängen tror jag^^

Här har jag suttit hela dagen men det var helt okej fast lite segt. Men jag har kollat på fysiken( tur att Lindis och vi hjälps åt imorgon ´på lektionen^^) och matten gick ju bra den med kan jag ju säga, bara två frågor och på tyskan är det bara två fraser som jag inte kan. Men nu ska jag inte babbla utan fixa det sista och sedan sova!


Mys kläder på!

Säger bara att nu har myskläderna åkt på och jag ska plocka iordning i mitt rum lite och sedan blir det att sätta sig och plugga. Vilken rolig dag. Inte precis men det är väl behövligt med. Och sen lite senare när jag fått upp lite energi blir det att presa kroppen lite i mina små sötta övningar för orkade inte gå till gymmet och det visste jag ju redan från början. Men två gånger i veckan är väl okej? Det borde ju inte vara för lite om jag är seriös när jag är där^^ Men nu blir det städning för fulla muggar!

Fin städ outfit eller vad säger ni^^


Nu funkar det igen!

Nu har pappa fixat internet så det funkar det att blogga igen. Men idag var jag helt död när jag skulle gå upp så jag låg kvar i 30 minuter. Sedan var det bara att gå upp och äta frukost. Och jag hatar när man ska ha mens ( eller hoppas att det är därför) gå upp ett kilo och få världens svullnaste mage. Inte kul inte kul alls faktiskt. Tur att älsklingen älskar mig iallafall. Och det som är skönt nu är att jag inte bryr mig om hur mycket jag väger, vill bara få en platt mage, men det är tråkigt att gå upp ändå=(. Men jag har packat väskan till skolan och ska snart dra mig mot skolan. Börjar dagen med lite matte. Kan inte påstå att jag är sådär jätte taggad. Och idag har vi lång dag och det är fisk i skolan. Men jag ska nog kunna stoppa i mig något iallafall. Ni känner ju mig^^. Men jag tar med mig gym kläderna om jag skulle orka gå ner och springa lite efter skolan. Och man får väl hoppas att man orkar det för det skulle behövas kan jag säga. Nu ska extra kilona bort kan jag ju säga. Men jag är helt slut nu men jag ska nog fan orka att gå ner. Har ju inte så mycket att göra idag. Jag ska göra fysikl frågorna som vi säkert kommer att få och sedan plugga på tyska orden och sedan kanske vi får någon matte läxa. Så då kan jag lika gärna gå ner till gymmet och lägga en timme där med. Och så ska jag fixa maten tills mamma kommer hem. Så om jag tränar till fem så går jag hem och fixar det. Hade tänkt att sova tidigt oxå idag eftersom älsklingen ska ha garage kväll men grabbarna. Och kan säga att jag kan behöva lite extra sömn eftersom jag inte somnade fören halv elva igår. Och om jag inte får sova blir jag fan svin trött^^ Men nu ska jag fixa det sista och seda blir det att gå till skolan om 10 minuter ungefär


Hemma från min älskling!

Nu sitter man i sin egna säng hemma från älsklingen. Det är verkligen inget jag tycker om. Hade hemskt gärna stanat kvar och sovit hos älsklingen. Men det fick jag ju självklart inte för mamma och pappa eftersom jag ska upp tidigt till skolan imorgon. Óch jag förstår dom väl men jag slocknar lika tidigt oss älsklingen om inte tidigare eftersom där har jag lättare att slappna av. Men dagen har varit helt underbar. Först på gymet så sprang jag i 30 minuter och sedan så gjorde jag lite olika övningar. Sedan så cyklade jag en stund så att jag skulle kunna äta nitt äppke för lite extra energi till skolan. ( Tyckte jag var duktig som åt ett äpple) Men jag ska fråga pappa om vi kan boka tid hos Eva eller vad hon heter för att lägga upp ett tränings och kost schema. Det vill jag faktiskt ha. Men efter gymmet var det skolan och jag tyckte faktiskt att det gick rätt så fort för en gångs skull. Och efter skolan så satt sig Hanna och jag och pluggade en stund eftersom älsklingen slutade lite senare än mig så kände jag att jag kunde sitta kvar och plugga klart kemin. Och jag han faktiskt att göra det. Men det var två uppgifter som jag inte riktigt förstod men dom får jag ta på onsdag när vi har kemi lektion. Men älskligen och jag gick hem till honom, och självklart var kina maten stängt eftersom det är måndag. Så det blev att åka till Victoria och beställa en kebbabrull. Det var jätte gott och jag åt upp hela. Och det bästa är att jag inte fick dåligt sammvete när jag åt den eftersom jag faktiskt tränade idag. Och sedan så var det så jävla gott att jag åt upp hela^^ Oppsi. Men var fan svin hungrig när det kom till att vi skulle äta. Men va fan man lever ju bara en gång, men jag ska träna och inte äta godis för min mage ska bli platt det har jag bestämmt mig för. Men det blev massa mys framför tv och det är alltid lika underbart. Älsklingen är alltid så underbart gullig. Jag fattar inte att det var jag som kunde få honom. Men vid halv nio var jag tvungen att åka hem och nu sitter jag ju som sagt här och har gjort mina situps och ska gå och lägga mig så att jag orkar morgondagen. Och den bjuder bara på massa plugg kan jag ju säga och det är ju inte någon jätte rolig dag men älsklingen skulle vara i garaget med sina kompisar imorgon så jag ska plugga undan så mycket som möjligt hade jag tänkt mig. Men nu ska jag krypa ner och göra det sista på datorn och sedan blir det att sova.

Älskar dig Marcus Skogh och jag hoppas att du vet det!


Alla Hjärtans Dag!


Idag är det ju alla hjärtans dag och den ska jag fira med älsklingen. Det är faktiskt första alla hjärtans dag som jag firar. Så det ska faktiskt bli riktigt mysigt. Vi ska äta gott och bra mysa. Det låter perfekt tycker jag^^
Skulle vijla ge dig tusen röda roser älskling. Men ínte ens det skulle kunna beskriva hur mycket jag älskar dig!


Blir gymmet iallafall!

Nu har jag vaknat och vid halv åtta blir det att ringa till älsklingen och väcka honom och sedan blir det att gå ner till gymmet. Ska bli skönt att träna men vi får väl se hur hostan blir. Men det märks ju. Men känner att jag måste börja träna bort helgens onyttigheter ordentligt kan jag ju säga;) Men nu ska jag sätta mig och kolla lite på datorn och försöka att inte somna om igen^^


Budapest!

Budapestrulle

8 bitar

6 äggvitor

3 dl strösocker

1 dl hasselnötter

3 msk marsansåspulver, kallrörd

Fyllning:

3 dl vispgrädde

200 g hallon

Garnera med:

25 g smält choklad

Ugn: 175°

 

Gör så här:

1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget under vispning. Vispa till en blank maräng.

2. Hacka nötterna och blanda hälften med marsansåspulvret. Rör ner i marängsmeten.

3. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Strö över resten av nötterna och grädda i 20 minuter. Vänd upp på bakplåtspapper och låt kallna.

4. Vispa grädden och bred över bottnen. Strö på lätt tinade hallon och rulla ihop. Ringla över smält choklad.

Smaklig måltid!


Dags att sova!!

Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas att det kommer ett mirakel troll inatt och botar min hosta. Men kvällen har faktiskt varit bra. Jag och älsklingen han att träffas typ en timme. Och han och äta lite tacos. Men jag ville verkligen inte att han skulle åka men man kan inte alltid få som man vill. Men det skulle lugnt varit bättre om han låg kvar här och råkde somna hos mig. Men jag träffar honom ju imorgon och det är ju tur det. Men han verkade ha haft det jätte bra idag för han var som ett litet barn idag när han skulle berätta. Det är jätte kul att lyssna när han berättar saker han har gjort och tycker är kul. Men nu är jag klar för att gå och lägga mig så jag säger godnatt för idag även fast klockan inte är så mycket. Så är det ju bättre att sova ut lite^^ Jag skriver mer imorgon!

Åhh jag är riktigt sugen på choklad, men det här ska jag nog klara med lite hjälp från älsklingen. eller vad tror ni^^


Segaste dagen någonsin!

Idag har verkligen tiden gott baklänges men jag har hunnit att göra klar en av min recept böcker och sedan har jag typ bara suttit vid skrivbordet och glott. Nu har jag iaf ätit upp min tacos. Och ska packa inför imorgon till skoaln och gymmet och sedan blir det att ta fram pengar till maten imorgon och sedan ska jag lägga mig i sängen och se på film. För även fast jag har tagit det lugnt idag så är jag svin seg. Fattar inte varför. Tur att man har sovmorgon imorgon. Men jag går upp vid halv åtta och ringer till älsklingen går upp och sedan så kanske han kan komma i tid om han inte råkar att somna om. Men jag funderar på att måla naglarna oxå men jag har inget bra nagellack. Och det är ju lite synd så det får väl bli ett färg glatt ett. Men just nu sitter jag och tänker på älsklingen och jag hoppas att allt är bra med honom så att det inte har hänt något. Men jag fick ett sms vid typ två att dom var hemma och åt och skulle åka tillbaka och det var ju faktiskt lite skönt. Och han som sa att dom inte skulle vara bort så länge och att han inte behövde någon matsäck. Hoppas att han åt något från den iallafall^^. Det är ju alltid något! Men nu måste jag verkligen gå på toa så det ska jag göra. Får se om älsklingen hinner upp innan mitt huvud somnar. Men det är sådant som märks^^

Det här är vad jag har gjort hela dagen!


Ur min NikonD3100






Mammas fina blommor hon har fått nu när hon har fyllt år!


Jag visste det!

Jag visste väl att jag var frän. Det kan ni ju själv avgöra här. Säger bara att jag är coolast i Åtvid. Eller jag var iallafall det ^^

Använder lika mycket solgalsögon då som jag gör nu^^

En riktig glasögon orm var vad jag var^^ Men vad gör man inte för att få vara med morfar^^


Vart vaken i en timme!

Okej nu har jag varit vaken i en timme. Bara för att älsklingen skulle ut och åka bil på isen. Men det är ju kul att hangör något han tycker är kul. Så jag ska sätta mig och plugga lite nu hade jag tänkt mig. Det skaddar ju inte! Men jag väckte älsklingen vid åtta så när jag hade fåt upp honom så åt vi frukost. Yoghurt med müsli och skink macka för mig. Och frallor för älsklingen^^ Och självklart Oboy för min lilla älskling. Sedan packade jag ner en macka och lite myffins till älsklingen. Och så gjorde vi varm oboy så att dom inte skulle frysa. Hoppas att han tycker att det är gott. Men han kommer nog upp hitt ikväll och äter lite och hämtar sin hårddisk tror jag. Men just nu sitter jag på madrassen på golvet och ska börja plugga lite. Svin tråkigt men det är ett måste det med! Men jag ska försöka att skriva mer ikväll sen! Hoppas att ni har en bra dag.

Hoppas att dom inte fryser allt för mycket^^


Melo suger faktiskt!

Igår så hade älsklingen och jag bara en mys kväll. Men den hade mycket att erbjuda iallafall. Vi myste och sedan kommer typ mamma halv springande in och frågar om vi kan köra henne till mormors jobb för hennes bil har stannat. Så då var det bara att slänga på sig kläderna och åka upp ´ditt. Senare under kvällen så blev det att bara ligga och prata. Och det är faktiskt riktigt skönt även fast det är jobbigt att prata om vissa saker. Men på något sätt så är det faktiskt skönt att prata om allt mellan himel och jord. Men jag somnade väl runt elva, halv tolv. Men jag kan ju säga att det blev att stänga av Melodifestivalen. Ärligt talat det är ju svin dåligt. Jag som tyckte det var bra förut det suger ju bara!!!! Det är ingen bra underhållning och det är inga bra låtar så vi struntade i det och kollade på O.C. Så ingen mer melodifestival för mig! Nu blir älsklingen glad^^ Så vi kan ju säga att jag dissar Melodifestivalen hårt!

Program ledarna är väl det ända som är bra. Fast tyckte ändå föra året var bättre^^


Börjar att vakna till nu!

Okej gårdagen vart hellt lyckad med släkten. det är alltid trevligt att träffa dom någon gång ibland. Dock kunde inte Alva och Elsa och dom komma eftersom de var sjuka. Men jag gick bort med kakor till dom så att dom kunde fika lite. Och Alva blev jäte glad när hon öppnade dörren och fick massor av kakor. Och imorse så ringde Matte och takade för kakorna. Men vi åt god mat igår och jag åt tre tunna köktbitar. Två lam bitar och en hjort. Säger bara att det är svin gott. Sedan blev det en av mormors frallor och sedan sallad och potatisgratäng. Och självklart sås. Så det blev en stor talrik mat, och till efterrätt blev det fruktsallad. Men äslklingen och jag drog oss vid kvart över åtta för vi skulle ner till willys och köpa godis. Eller jag köpte Naturgodis. Så man kan ju säga att jag fick i mig allt jag behövde igår. Och lite till kanske men det är ju helg. Somnade som en stock men sedan väckte älsklingen mig och jag kan säga att han är rätt så duktig på att retas och det är ingen bra kombo när man är svin trött. Så han fick en kudde i huvudet. Men nu på morgonen så sov jag till halv elva. det var svin skönt. Första gången på länge som jag inte ställer klockan. Så det var riktigt skönt. Och älsklingen var jätte söt och jag fick frukost på sängen. Fatta vad gullig han är. Och det var jätte gott. Flingor och mjölk. Sedan har vi bara legat och myst och jag har gjort lite matte som jag behövde göa. Och älsklingen har precis börjat elda och när det är klart ska han duscha och sedan blir det att åka hem till mig och äta och sova. Och självklart måste jag kolla på hur dåliga bidragen är på melodiestivalen idag med. Men det är faktiskt mysigt att kolla på det med älsklingen.!!
Men nu ska jag typ lägga ner huvudet på skrivbordet och sova för är jätte trött, eller så har jag bara jävligt ont i huvudet. det kan vara så med. Men jag ska försöka att blogga en gång til men man vet ju aldrig hur dagen slutar^^


Älsklingens bil!


Snart åker jag till skolan!

Linda kommer och hämtar mig vid kvart i tolv och så åker vi till skolan. Så jag måste fixa det sista nu innan jag ska åka. Men jag fryser som ett as och det snöar som fan så vi får se hur det går i skolan idag. Men efter skolan så går jag hem till älsklingen en snabbis och så går vi upp mot mig. Eller om älsklingen möter mig vid skolan? För jag kommer ju att slå ihjäl mig om jag ska gå till honom. Idag mår jag väl lite bättre men jag fryser fortfarande som ett as. Och mår typ allmänt dåligt. Men jag åker till skolan och så får vi se vad som händer. Planen är iallafall att fira mamma och sedan åka och sova oss älsklingen. Det tycker jag låter bra. Men nu har jag ätit mat och kan säga att jag blev propp mät! Så nu blir det att typ vira in sig i täcket och sita lite vid datorn till Lindis kommer^^ Hoppas ni får en bra dag, själv slutar man ju inte fören halv fyra=( Inte värt att ha sovmorgon och sluta så sent!

Orkade dock inte båda tortilla bröden men jag skarpade ihop 400kcal iallafall^^


Nu blir det finlir!

Nu har jag städat bort det färsta nu ska jag bara torka av alla borden och sedan blir det att sätta sig och plugga lite tyska tror jag. Inte jätte kul men det behövs ju det med. Eller vad säger ni? Men är helt slut efter att ha städat så där med mammas förslag med att ta det lugnt i helgen är nog en bra idé. Så i helgen ska jag bara ligga i sängen. Och kanske plugga lite! Men det blir mycket mys med älsklingen^^ Men nu måste jag fortsätta!

Förre

Efter


Världens segaste människa!

Jag har nu konstaterat att jag är världens segaste människa! Älsklingen har rätt. Allt går slow när jag är med. Då menar jag verkligen slow. Men nu är jag uppe och har ätit frukost med Filip. Har bara tryckt på snoz sen halv sex men det räknas inte riktigt. MEn jag kravlade mig ur sängen vid sju. Sedan har vi även hunnit att sjunga för mamma och hon blev jätte glad för halsbandet vi gav henne. Hon tyckte det var jätte fint. Men nu ska jag gå upp och börja städa mitt rum och sedan toan. Får se hur mycket jag hinner att plugga sen eftersom jag har lovat mamma att städa lite. Men jag ska försöka hinna med lite övningar även fast jag inte borde göra det. Har ju gått fram och tillbaka med att haft feber så jag ska bara ta det lugnt i heögen. Inget ansträngande( dvs inget stall imorgon) så det blir att sova länge hos älsklingen. Men nu ska jag ringa och väcka honom så att han vaknar och förhoppningsviss kommer i tid till skolan!

Mamma blev super nöjd!


Känner mig lite bättre!

Jag känner mig faktiskt lite bättre men jag ska snart gå och lägga mig iallafall så att jag orkar morgon dagen. Blir att gå upp tidigt och plugga och städa imorgon men jag antar att det hör till när man är naturvetare. Men den här veckan har jag slarvat med frukosten och gått och lagt mig efter och det är ju inte jätte bra för matsmältningen men vad gör man^^ Men jag får börja att tänka på det nästa vecka för nu är ju dena vecka snart slut. Men jag tror inte att jag har gått upp något och det kan ju vara rätt skönt att veta. Men nu ska jag slänga på en film och sätta mig och kolla lite på läxorna. Inte roligt men det är behövligt. Hade hellre suttit vid älsklingens skrivbord än att sitta här och frysa men det är sådant som händer. Men vill vara oss älsklingen jag saknar honom så himla mycket. Jag fattar inte hur tomt det kan kännas utan älsklingen. Men nu måste jag skynda mig med läxorna^^

Skönt att lägga sig och sova sen^^


3 timmar kvar!

Och gissa till vad. Jo kvällsmaten. Är fan nedräkning nu allså^^ Är svin hungrig med det ska nog gå fort eller vad tror ni? Skolan idag har varit helt okej och jag prejade in Jonas i stacketet på idrotten^^ Inte alls med flit, mohahahah!!!! Men älsklingen var jätte gullig och hämtade mig efter idrotten och körde hem mig. Fatta vad underbar han är. Åhh vad jag älskar honom. Men jag måste bara passa på att tacka Izze för alla vakra mördrömmar inatt. Eller inte. Hade bara lust att döda dig när jag såg dig i skolan. Det är tur att man kan behärska sig annars hade du inte haft någon näsa kvar. Bara så att du vet. Men nu är jag i ful gång och bakar och ska snart sätta mig ned med matten som man inte fattar så mycket av med det kan ju faktiskt bli kul. Men vill hellre vara med älsklingen men han skulle jobba idag, så man får väl passa på att plugga då antar jag. Och när mamma kommer hem så blir det att åka ner och handla. Men jag hoppas att min älskling har det bra när han jobbar och tar det försiktigt med sin kropp. och självklart hoppas jag att ni andra har en fortsatt trevlig dag

Full fart och vispar

ägg och socker, fan vad det ser äkligt ut!

massor av choklad^^

hade lust att brytta mitt godisförbud kan jag ju säga bara frossa^^

Det ser ju svin gott ut!



Frukost för 3 timmar sen!

Jag vaknade när pappa åkte till jobbet vid halv fem och var självklar svin hungrig. Så jag gick upp och åt flingr och macka. Svin gott. Sedan somnaed jag om igen( måste sluta äta frukost och sedan gå och lägga mig det är inte alls bra ju^^) men mamma kom in och väckte mig vid sex. Men jag somnade om när jag hade hjälpt henne och nu sitter jag här äcklig och ful. Håret är jätte flottigt bara för att jag gick och la mig igår och hinner inte duscha det så det har jag bara slängt upp i en toffs. Men jag ska nog dra på mig lite sminka innan jag åker till skolan. Men jag svettas som en gris så frågan är om jag inte är påväg att bli sjuk för jag har frusit heöa natten. Och det är ju inte alls roligt. Men jag ska pallra mig till skolan iallafall.Har ju bara tyska, matte och idrott och på idrotten är det ju bara att ta det lite lugnare. Eller man kan ju försöka det brukar inte gå så bra i våran klas. Men nu måste jag fixa mig klart och packa alla skolpapper. Men jag skriver när jag kommer hem från idrotten, eller innan jag ska baka kan man ju säga^^ Men hoppas att ni har en bra dag allihop!

Älskling hur tar du igentligen kort?^^


Hallongrottor

Jag vet inte rikitg vad man ska bjuda min lill kusin på eftersom hon är allergisk mot ägg och nötter. Men hallongrotter är något hon frossar i sig. Och hon är så himmla söt kan jag ju säga. Så jag tänkte att om ni oxå är det här problemet och aldrig vet vad ni ska bjuda på så är hallongrottorna perfekta!
Hallongrottor  ca 40 st små

  • 250 g smör eller margarin
  • 1.5 dl socker
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 dl kokmarsan-pulver
  • 1.5 tsk bakpulver

Blanda ihop degen – helst i matberedare – och gör kulor och lägg i formar. Jag använder dom som kallas småbrödsformar – mindre än muffins – fast det går att göra stora grottor också, då minskar man värmen lite i ugnen och låter dem stå längre bara.

Tryck en grop i mitten på varje kaka och dutta i lite hallonsylt. Det går att använda Polly också – eller en Dumle, om man gör stora. In i ugnen på 175-200 grader ca 10-15 min. Kakorna ska inte få färg, bara torka liksom.


Minst 20 grader kallt!

Fattar fan inte hur det kan vara så jävla kallt, men det kan ju ha med att göra att vi bor i Sverige. Inte vet jag^^Vill bara föy härifrån och åka till något varmt ställe. Skulle vara riktigt skönt faktiskt^^Men efter att vi hade ätit så åkte mamma och jag ut till stallet. Harriet är väl lite små knäpp men efter att ha jobbat henne ordentligt så gav hon sig faktiskt. Och det var riktigt skönt att veta att man van. Vi svängde förbi Willys när vi kom hem så att jag kunde köpa choklad inför imorgon. Ska ju baka två daim tårtor då. Kommer att bli kul. Men just nu sitter man i pjamas och en handduksturban på huvudet. Jag ska bara blogga klart och fixa lite med skolan sen blir det att sova kan jag ju säga. Är svin trött och man vill ju ha lite krafter kvar tills på fredag, eller vad säger ni^^ Men nu blir det att fixa det sista och sedan sova. Vet att klockan inte är mycket men bättre att sova länge det gynnar faktiskt kroppen med bara positiva saker( om man tränar lite imellanåt^^) Men god natt alla bloggläsare och hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll

Och såhär såg man ut i skolan idag. Lite slappt bara sådär^^


Blev inget gym idag!

Idag efter skolan blev det inget gym för jag orkade verklgen inte och jag vara så jävla arg för att kemi provet inte gick så bra. Och är det något jag har lärt mig är det att inte träna när man är arg eller ledsen. Men jag gick förbi älsklningens uf mässa. Det var jätte tråkigt och jag fattar inte hur älsklingen orkar att stå där. Men jag var där en stund bara för att jag har saknat honom så himla mycket. Han är så himla fin, jag fattar inte hur mycket jag älskar honom. Han har precis allt. Allt jag någonsin önskat. Jag fattar inte hur underbar han är! Och älskling tänk inte som du gör, eftersom det är bara dig jag älskar! och det är bara dig jag kommer att älska!!!!! Men nu ska jag sätta mig och plugga lite innan vi ska äta^^ Det låter väl himla bra eller hur^^

Jag saknar min lilla polle jätte mycket!!!!


Jag är död!

Jag fattar inte jag är piss trött=( Ändå så somnade jag vid halv tio och har sovit hela natten. Vist jag vaknade av vid kvart över fem att mobilen ramlade ner från sängen. Så jag gick upp och åt frukost men sedan somnade jag ju om igen. Så jag fattar inte. Men idag blir det att försöka sova vid nio och så ska jag inte gå upp fören klocknan sju. Det låter himla nice tycker jag. Så i helgen blir det bara att sova och på söndag ska jag inte ställa någon klocka utan sova tills jag vaknar., Kommer att bli himla skönt faktiskt. Dock måste jag ställa klockan på lördag eftersom vi ska till stallet. Men det är s¨dant som händer, men jag hoppas att vi inte åker så tidigt. Men dagens planer är följande:
skolan( kemi labb, fysik labb och sedan kemi prov)
Gymma en timme
Hem och äta och bytta om
Stallet
Duscha
Plugga tyska glosor
Sova tidigt!!!!!
Så ser min dag ut idag. Men jag hoppas att jag kommer i säng skapligt annars blir jag fan lack på mig själv. Min kropp måste sova och jag tror att jag börjar bli lite små sjuk och det vill jag ju inte. Måste hållla mig frisk  nu! Får vara sjuk på sportlovet eller någo sådant. Men inte nu!!!!!!!!!( fast vill hemskt gärna slippa att vara sjuk)
Men nu ska jag slänga mig isängen i 30minuter till innan jag drar iväg till skolan. Men jag bloggar mer när jag kommer hem från gymmet. Annser inte att datorn måste med idag, det är så krongligt att ha med sig den när man ska ner till gymmet=( men jajja vi hörs i eftermiddag!

Jag vill ha mina naglar tillbaka=)


Mammas födelsedags present!


Har varit en snäll liten unge och köpt en födelsedags present. och det bästa med att bo hemma är att man kan låna det^^


Färdig pluggat för idag!

Eller jag ska läsa igenom kemin en gång till men det gör jag när jag går och lägger mig för ska bara läsa igenom antekningarn. Tror att jag kommer att få g. Men jag måste verkligen kolla på uppgift nummer 13 imorgon när jag kommer till skolan för den är jag lite osäker på hur jag ska göra. Men det ska nog gå bra. Eller jag hoppas det iallafall. Jag hoppas att Jennie är övertydlig med vad hon vill ha fram av svaret. Det blir bara att sitta och tänka på frågan och andas så ska nog allt gå bra.
Att springa ute gick bra det var bara lite halt på sina ställen men det märks att jag har sprungit på gymmet ett tag nu eftersom det inte gick lika tungt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag tror det blir att skriva lite recept och sedan se på film. Det lutar mot det iallafall. Och sedan får man se om man ringer till älsklingen lite senare. Men vill inte störa honom nu när han lackar sina fälgar. Hoppas att det går bra älskling!!!! Måste plocka upp i rummet när vi har ätit med men det gör jag då! Det blir lax och ris( men soja) något nytt men jag tror att det kan bli gott iallafall.

Älsklingens bil är den röda^^ Tycker faktiskt att den är jätte fin=)


Bakningen för idag är klar!

Nu är all bakning för idag och denna vecka klar. Rätt skönt att veta att man inte behöver stressa med det. Eller just det på torsdag måste jag ju göra tårta tills på fredag. Men det går ju snabbt att bara göra en. Eller jag hoppas det iallafall. Men nu vid tre så ska brosan och jag springa ett var som tar typ 40minuter. Känns riktigt bra att komma igång igen. Och sedan blir det att sätta sig med skolböckerna och plugga kemi och tyska. Inte världsa kul men det får väl gå! Men här har ni mina resultat:

Dessa inredienser går åt för att baka dessa godingar^^

Hoppas att tobleronemuffinsen blir goda bara^^

Daim kakan står i frysen för att den vita chokladen ska stelna

Denna kaka blev lite mislyckad men det är inte lät när man bakar något första gången. Men det var för att kanterna saka ihop och chokladen kom över så det blev ju inte riktigt en paj. Men mamma får väl nöja sig jag försökte ju iallafall och den kommer ju att smaka lika dant iallafall^^


Studiedag!

Idag har vi på facetten studiedag. Så himla skönt. Och min studiedag har varit bra än så länge. Vaknade upp med älsklingen. Åt frukost tillsammans( mysigt) Jag åt fruktsallad med yoghurt och en macka med skinka^^ Säger bara svin gott!!!! Älsklingen var tvungen att åka vid tio så då drog jag ner till gymmet och tränade faktiskt en timme. Känner migriktigt stolt över mig själv faktiskt. Och nu har jag köpt födelsedags present till mamma eftersom att hon fyller år på fredag och nu ska jag ställa mig och baka åt mammsen. Och sjävklart har jag ätit mat. Det får man ju ine glöma. Svin gott det med. Det är något med mig och mat allså^^

Och som alltid blir det ett glas mjölk efter träningen

dags för bakning

säger bara jammi jammi^^


Min dag i bilder!

Idag var jag duktig och tränade efter gymmet. Jag sprang i 30 minuter och gjorde av med 310kcal^^ Tycke jag var bar. Men imorgon så blir det att åka ner och gymma vid tio och då blir det att köra sten hårt. Men idag har allt varit bra i skolan bara att Hannis och Lindis har varit sjuka så det har ju varit lite tråkigt. Men jag var med Lisa 1 och Lisa 2^^ Men när jag kom hem från gymmet så åt jag pappas goda potatismos och falukorv. Säger bara jammi jammi. Sedan blev det att träffa älsklingen och vi har ståt i köket hela kvällen för att jag har bakat. Det blev att göra banankakka, chokladbollar och frallor. Började att baka bara för att bananerna var fula, och tänkte att jag kunde bjuda den på fredag. Så jag hoppas att släckten är kak sugen^^ Annars får älsklingen lite att äta på^^ Men han har varit jätte gullig och ståt i köket med mig hela kvällen. Men nu (snart) när frallorna är klara så ska vi krypa ner i sängen och mysa och se på the tourist. kommer att bli himla mysigt som vanligt!








Dagens!


Såhär ser jag ut i skolan idag. Enkelt såhär en måndag^^


Olyckan själv!


Jag fattar inte vad det är för fel på mig. Jag ramlade idag pågrund av att mitt knä vek sig och självklart in i spegeln. Så den ramlar och det blev det hack i golvet och allt möjgligt. Men jag lever men jag har lie ont i höften men det får jag väl leva med.


Snart klar för skolan!

Okej jag är lite tidig men det gör ju inget. och jag har försökt att ringa till älsklingen och väcka honom men nu efter 30 minuter så undrar jag om han inte svarar med flit. Älskling det är dags att gå upp du har bygg idag har du glömnt det? Upp och hoppa. Men jag har iaf hunnit att bäda sängen eller ja jag har gjort en egen säng på golvet eftersom älsklingen ska sova här och det blir så trångt i min säng. Så kan vi lika gärna ligga där och mysa som ligga ihop trängda i ett hörn. Eller vad säger ni?. Men nu ska jag slänga på mig lite smink och sedan packa skolväskan. Sedan blir det att skriva lite recept tror jag. Och sedan ska jag försöka att få liv i älsklingen. Men jag bloggar mer idag när jag kommer hem från skolan och gymmet! Ha en bra dag!!!

Täket ser lite litet ut men vi får väl slås om det^^


Ligger i sängen!


Okej jag är helt död har ingen lust at gå upp så jag somnar om nu till halv åtta när jag ska ringa till min underbara pojkvän^^ Så för alla er som är vakna gå och lägg er igen!!!!


Resultat!

Nu har man gjort allt man ska för idag. Till och med kollat på all matte. Känns riktigt skönt även fast det är lite man inte fattar men det finns nog tid på lektionen hoppas jag^^Eller ja det måste jag för jag ahr hela sista sidan kvar och fattar inte ett skit=( Men nu ska jag lägga mig och läsa den här tidningen bara för att den är så sjukt bra. Eller det vet jag inte men jag tror det. Köpte den förut när vi handlade och det är bara recept i. En Andrea tidning, eller vad säger ni? Men hoppas att ni kommer att sova gott inatt för det kommer inte jag för det saknas något i min säng. Det ligger ingen här bredvid. Jag saknar min älsklingen. Tur att han sover här imorgon eftersom vi har studiedag på tisdag, Kommer att bli lika mysigt som alltid^^ Men nu ska jag sova God natt!

Den ser väl rolig ut att läsa^^

Älskar resept så det här blir att spara. Hela tidningen^^

Mitt resultat på hallongrottorna


Bakat hälften!

Nu är jag hemma från både stall och affären. Kan säga att det är rätt så skönt att komma hem. För i stallet så blåste det ändå rätt så mycket och man blev ändå rätt kall. Och Harriet var lie halv galen som alltid. Men de får man väl räkna med när det bara är jag som rider henne. Men vi pysslade lite och när vi åkte hem så åkte vi förbi Ica och handlade. Så nu sitter jag i morgonrock och har gjort klart hälften av hallongrottorna. Det ska bara i sylt och sedan ska dom in i ugnen. Men nu ska jag sätta mig och fixa det och sedan blir det att sitta vid datorn tills mamma är klar med maten^^ Är lite hungrig kan jag säga^^

Det ser inte så gått ut men Elsa tycker ju om dom. Andledningen till att jag bakar det eftersom Elsa är alergisk i!

Och sedan ska det i hallonsylt^^



Frukost på sängen!

Idag fick älsklingen frukost på sängen bara för att vi sov här. Känns så taskigt att han ska sova inne i ett staket. Och igår var han en liten toffel och följde med mig och köpte naturgodis när vi var oss Micke. Då var jag jätte sugen på godis så han var jätte snäll och följde med. Så det blev att åka ner ditt och sedan var vi och kollade på melodifestivalen hos Micke. Det var svin kul bara att Meldodifestivalen sög. Men med lite trelvligt sällskap så var det faktiskt riktigt kul^^Sedan var det bara traska hem till mig. Sedan blev att se på Esay A och sova!!!! Och idag har vi väl inte gjort så mycket, typ legat i sängen och glott och sedan har jag faktiskt bara en sida kvar i matte häftet och sedan har jag hunnit att städa mitt rum med. Så jag har ju fått lite gjort iaf. Och sedan har vi gjort lite mat och ätit. Riktigt gott faktiskt. Och nu blir det lite mys och sedan blir det stallet och rida Harriet. Och när vi är i stallet så ska pappa städa huset. Fatta vad skönt!!!! Men nu blir det mys med älsklingen^^

Min heliga bok^^


Nu börjar ...

MELODIFESTIVALEN. Det är något jag alltid brukar följa men iår verkar det inte som om det blir så för jag och Marcus ska till Micke. Men jag får kolla nästa vecka för jag kom på att man inte kan se det på datorn imorgon. Men men det är ju sådan som händer;)


Jag önskar mig!


Överkastet vill jag ha ett nytt för att mitt andra har gått sönder och man vill ju ha och bytta med!
Alla kläder är ju till för att fräscha upp min garderob lite
Sminkborstarna måste jag köpa nya för mina är så ofräsha eftersom jag har fått dom efter mamma så jag känner att jag vill ha ett par egna.
Smink palletten, för att jag verkligen älskar att ha olika ögonskugger men de blir ine av att jag köper någon själv.
Smyckena bara för att dom är så otroligt fina, okej jag vill väl egentligen bara ha ringen men munken är frän
Och mina älskade skor. Dom ända skorna jag kommer att köpa under hela året. Så tänkte att jag lika gärna kan önska mig dom^^
Visst det är lång tid kvar tills jag fyller år men jag har ändå lite som ligger på önske listan just nu.


Pluggat klart för idag!

Nu orkar jag fan inte sita mer jag har kollat igenom alla kemi uppgifter igen och jag kunde faktiskt lösa en. Blev riktigt stolt över mig själv. Men ja sen gick det väl inte jätte bra. Men jag ska fråga världens bästa Lindis om hjälp på måndag( som jag förövrigt hoppas mår bättre) Men jag har nu bara 11uppgifter kvar i matte häftet. Så det känns skönt. Jag ska skriva lite recept och sedan ska jag sätta mig med matten igen. Så att jag blir klar med häftet någon gång^^

Min plugghörna som jag lämnar för stunden nu^^ För nu blir det att skriva recept!


Det är sjukt kallt!

Nu sitter jag i sängen invirad i täcket och ska börja plugga lite. Men jag har hunnit med att vara i sallet och rida Harriet och sedan var jag lite barnvakt åt Ellen i stallet. Att rida Harriet idag gick faktiskt riktigt bra. Fast fet var väldigt halt men det gik att skritta och trava lite ute. Men nu har jag precis ätit upp min pizza bit och ska ta fram Kemin. Det kommer inte att bli kul men de behövs efersom jag har prov på ONSDAG! Men jag ska försöka att hinna med att uppdaera en gång till idag iallafall! Hoppas att ni har det bra idag!

Funderar på om jag ska fråga Alva att baka på tisdag^^


Hemma hos Marcus nu!

Nu sitter jag på min favorit plats. I älsklingens säng.
Dagen har varit riktigt bra faktiskt. Men efter skolan så åt jag lite mellanmål för jag var så jävla hungrig och sötsugen( macka+ yoghurt och müsli) Men sedan blev det lite russin bara för att jag var socker sugen. Inte bra inte bra. Men jag får skärpa mig imorgon. Sedan blev det att göra egen pizza med älsklingen. Riktigt mysigt faktiskt. Sedan blev det att äta en bitt pizza och sedan fruktsallad med vaniljkesella. Så idag kan ingen klaga på att jag har ätit lite^^ Men de blir att tänka på det imorgon för ångrar det lite. Men nu efter lite pepp prat med älskligen har det faktiskt släppt lite iaf. Men nu sitter jag iallafall här och jag ska pyssla lite och älsklingen ska kolla på fusk byggarna;) Men jag hoppas att ni har en bra kväll( Och lindis jag hoppas att du mår bättre) Jag skriver i morgon när jag har varit i stallet. Hämskt att åka ut vid halv tio men det är smällar man får ta. Förut var det ju vid sex men men. Vi hörs imorgon!!!

Jag saknar min lilla gubbe!!!!


Åhh jag vill ha sommar!


Just nu är jag sugen på att ha sommar. Iallafall när man ser Hm´s nya kolektion. Jag är helt kär i dom hät plaggen. Och är det någon som har lite extra pengar är det bara att skicka efter dom här god bittarna till mig i April så tackar jag inte nej. jag tar gärna allt i storlek 38^^


Och nu har man svenska!

Och nu har jag svenska igen en sådan här underbar fredag efermiddag. Eller inte huvudet är helt segt efter matten. Men jag fattar inte hur tråkigt svenskan är. Men men jag slutar vid halv fyra och då blir det att typ gå hem och sova eller något. nej men jag ska göra min fruktsallad när jag kommer hem och sedan ska jag nog göra lite matte innan älsklingen kommer. Och sedan framåt sex så kommer älsklingen upp till mig och så ska vi ha fredags mys. Först blir det att baka pizza med älsklingen. Vi ska göra två pizzor så att vi har till lunch imorgon med. Det kommer nog att bli jätte bra. Och jag börjar att bli hungrig nu även fast jag ätit bra idag. Men jag ska nog klara mig ill sju. Men jag får se hur mycket jag dödar mamma och pappa. Men ikväll kommer det att bli mys med älsklingen bara eftersom mamma och pappa inte är hemma. Men nu ska jag sova lite till på lektionen!

Jippi jsg vill sluta svenskan nu när vi ändå inte gör något!!!!


Klar för att gå!

Nu är jag klar för att gå till skolan. Skä sätta på mig skorna och släng på mig jackan och så ska jag gå till skolan och möta upp Hannis och Viktoria och äta lite skol mat. Ska faktiskt bli gott! Är rätt så hungrig. Men idag har jag ju matte och sedan svenskan. Svenskan ska faktiskt bli kul eftersom vi håller på med tidningsartiklar. Men nu måste jag gå;)

Åhhh vad jag vill ha en lite tiger^^


Sugen på lite nytt!

Känner att jag måste fräscha upp min garderob lite. Men jag ska bara gör det med lite i månaden så att jag kan spara lite pengar med;) Det låter väl ändå bra? Men här är godingaran jag har spanat in^^
Köpa i Februari

Köpa i Mars


Köpa i April

Köpa i Maj


Önska mig i födelsedags present




Såhär ser mina inköp ut dom näst kommande månader^^


Åhhh varför kan man inte sova när man har sovmorgon?

Jag vaknar exakt lika tidigt som jag gör varje vardags morgon. Snacka om att det är sjukt jobbigt. MEn jag får völ gå och lägga mig lite efter skolan. Men jag har iallafall läst klart kemi kapitlet. Och jag tror ändå att jag fattar lite. Och nu sitter jag och väntrar på att klockan ska bli sju så att jag kan ringa till min lilla älskling. Längtar jätte mycket tills ikväll. Det ska bli jätte mysigt. För både mamma och pappa ska bort fast inte fören senare på kvällen, men det gör ju inget!!! Men just nu sitter jag i Filips gamla tröja. Jätte stor och jätte skön att sova i. Har precis ätit en svin god frukost och läst ut kapitlet som jag sa. Och nu ska jag sätta mig och kolla på matten lite eftersom det var några uppgifter som jag inte förståd. Och förhoppningsvis så kan Lindis hjälpa mig med det. Det låter väl som en bra idé^^ Men nu blir det att lyssna på musik och plugga lite till. Får inte glömma att töma tvättmaskinen bara.

Säger bara love frukost. Bästa målet på dagen. Speciellt när man äter den i sängen^^


Är klar för dagen!

Nu är jag klar för dagen och ska krypa ner i sängen. Det ska faktiskt bli riktigt skönt eftersom det har varit en lång dag. Men idag i skolan så har allt varit bra. Tyska gick bra och på matten var det att göra oförberätt prov men jag tror att det ändå gick bra. Jag går hoppas det iallafall. Men efter matten var det mat. Och jag kan säga att det var värdens äkligaste mat. Fisk och potatis men jag tog lite och sedan sallad. Så blev det att pussa lite på älsklingen och sedan var det idrott. Den var jätte rolig. Vi körde typ blind fotboll. Det var jätte kul. Fast det var lite läskligt att ha ögon bindel. Men det var kul iallafall. Efter idrotten så gick jag bort till ts och väntade på att älsklinge skulle sluta. Så gick vi hem till mig. Och det blev massa prat som vanlig och självklart massa mys. Jag gjorde mat så att vi kunde äta och sedan så blev det att läga sig i sängen med älsklingen och sedan skulle vi åka ner och handla. Älsklingen var jätte söt och följde med mamma och mig och handlade. Vet att han inte tyckte det var så kul. Men det var mycket roligare att handla med honom^^. Men efter att vi hade fått i alla varor i påsarna så körde vi ner älsklingen till garaget. Och han köpte kanelbullar, zoo remmar och sedan min favorit fanta. Det så faktiskt riktigt gott ut. Men jag ska klara mig. Men när jag kom hem så satt jag mig och pluggade. Så nu är alla matte och kemi uppgifter klara( dom jag fattar) Och sedan har jag skrivit klart min engelska recension som ska vara klar i maj, men annars kommer jag ju att glömma bort den. Men nu ska jag sätta mig och kolla på lite film, eller bara lyssna på lite bra musik. Men jag skriver imorgon som vanligt. Docj får ni mobil bilder idag och imorgon för älsklingen har lånat min kamera^^

jag köpte mackor på Ica till filip och mig imorgon bitti. Så nu sitter jag och tänker på min frukost imorgon. Det blir denna macka med ost, skinka, sallad, gurka och tomat. Och självklart müsli och ypghurt. En riktigt onytti frukost men det får man väl ha ibland med^^ Brödet är ju mörkt iallafall^^

Snacka om att jag är drogad på morgonen^^

Idag hade jag iallafall det här på mig^^

Och min garderob har förvandlats till en anslagstavla av skol papper

Och andra sidan träning!


Hallongrädde!

Vem tycker inte om rulltårta. Och vad slår inte det med lite bär i^^. Och om man inte tycker om hallon kan man ju alltid ta blåbär istället. Det är det som är bra med hallon man måste inte bestämma vilken som är bäst farför inte blanda lite. Ta både hallon och blåbär^^
Rulltårta med hallongrädde ca 20 sidor
Botten: 3ägg
1½ dl socker
2dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
1msk socker

Hallongrädde: 2 dl vispgrädde
3-4dl hallon

©      Sätt på ugnen på 250 grader. Täck en långpanna med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt, Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det i vattnet. Bred ut smeten jämnt över pappret. Grädda i mitten av ugnen cirka 5 minuter.

©      Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på bakplåtspappret. Dra av papperet som kakan gräddats på. Om det inte släpper pensla med lite vatten. Låt kallna under långpannan.

©      Vispa grädden till ett mjukt skum. Blanda i hallonen och vispa till ett stadigt skum så att bären fördelas jämnt i grädden.

©      Bred grädden över kakan och rulla ihop den från långsidan. Rulla in kakan i pappret och låt den svalna ner.


Vad ska man säga jag tror jag har hittat mitt favorit fikabröd^^


Varför är jag kär?

För alla er där ute som inte har fått uppleva sann kärlek kan jag säga att det är det bästa som finns. Man blir alltid lika glad och varm i kroppen när ´man träffar sin partner. Och varje dag jag träffar min älskling får jag fjärilar i magen. Det är helt ubderbart. Att alltid veta att någon älskar mig, eller jag hoppas det iallafall. Sann kärlek är inte något fjortisförhållande som bara är uppbyggt på sex utan det finns så mycket annat ett förhållande är uppbyggt av. Man ska kunna ha kul tillsammans och man ska kunna prata om allt. Och till Marcus kan jag säga allt, fast ibland blir det lite fel. Förlåt älskling. Varje gång man ska sova själv, ligger man och tänker på älsklingen och undrar vad han gör nu. Att alltid vara lite smått orolig över hur han mår och vad  han gör är ändå en känsla jag tycker om. För jag vet att när man bryr sig växer kärlek fram. Och det är så min kärlek till Marcus har växt fram. Han brydde sig liksom alltid och han ställde alltid upp om man behövde prata. Och hans underbara ögon. Dom jag drunknar i varenda gång jag ser honom. Hur han kan ha en sådan perfekt kropp. Hur han har den bästa personligheten i världen någonsin!!!! Han förstår bara inte hur fin han är och hur mycket jag älskar honom. För vad som än händer så kommer jag alltid att vara hans. Spelar ingen roll! Det är bara Marcus jag vill tillhöra!!!!!!! Så älskling jag hoppas verkligen att du förstår att jag älskar dig!<3<3<3<3<3<3<3

Min alldeles egna älskling som jag kommer att älska förevigt!!!!!


Hatar att inte ha sovmorgon!


Jag vill bara hålla om min älskling nu. Lägga hans huvud i mitt knä och pilla honom i håret!

Okej jag är helt död idag med! Men nu har jag svarat på älsklingens gulliga mejl på facebook. Tur att jag ska träffa honom idag för jag saknar honom jätte mycket. Så jag ska sätta mig nu och göra lite läxor. För ikväll ska jag inte öppna en bok när jag är med älsklinge, så på matten gäller det att ligga i så att jag slipper att ta hem idag. Och älskling du förstår inte hur mycket jag har saknat dig. Det är ju liksom helt stört. Varje gång man vaknar så vaknar man och kollar över axeln om du ligger där, men det gör du inte! Varje gång blir man lika ledsen och vill bara somna om eller springa upp till sig i bara pjamas. Jag hoppas att min älsklilng kommer att få en bra dag iskolan iallafall. För det är han värd. Och ikväll så ska han äta här och så ska vi bara mysa. Det är faktiskt skönt att bara vara vi två och bara sitta och prata. Men jag har bestämmt mig för att jag ska glömma det som hände igår. Jag ska glömma att jag var så taskig och vara som vanligt idag. Inte tänka på det eller något. Jag vet att jag gjorde älsklingen ledsen igår men jag hoppas att han vet att jag älskar honom iallafall för det gör jag verkligen. Och jag vill inte förlora honom. Men idag ska jag inte säga till älsklingen att jag har dåligt samvete för jag vet att han har tröttnat på det. Men nu ska jag sätta mig och plugga engelska resencion och sedan kanske man hinner att läsa en sida till i Kemi boken!


Hemma från stallet!

Nu är jag hemma från stallet. Det gick faktiskt riktigt bra. Harriet lysnade väl någorlunda eftersom ingen hade gjort något på en vecka. Men hon blev svettig av passet. Dock inte jag. Tyckte det var alldeles lagom varmt. Mamma hade varit gullig och tvättat min jacka, men den hade inte hunnit troka så den var ingen idé att använda. Så det blev att ta på dig en tjock tröja och sedan dra över min väst. Tur att det inte blev minus iallafall. Men när jag hade ridit Harriet så tvättade jag faktiskt hennes rumpa. Tyckte det var lite snällt eftersom det ska göras pass imorgon. Och då skulle dom klippa av en bit av svansen och ansåg själv inte att det var så fräscht när det hängde bajs i den. Så det fixade jag när Jeane och mamma red dom små. Sedan var det lite små pyssel som det alltid är ute i stallet. Sedan var det raka vägen hem och kasta sig in i duschen och sätta sig och plugga kemi. Det är sju uppgifter som jag inte fattar i Jennies häfte men jag ska nog kunna lösa dom. Med lite hjälp från snillet Linda och självklart lilla Hannis. Men nu har jag gjort så mycket kemi jag kan göra idag. Och imorgon bitti blir det att läsa någon sida när jag äter frukost tror jag. Åhhh vad gott med frukost är svin hungrig redan ju^^Men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa våran jävla tyska bok som man inte fattar ett skit av. Men jag ska försöka att sova vid elva men vi får se hur det går jag saknar älsklingen så mycket. Fattar inte, varje stund jag är utan honom gör det ont i kroppen och vad man än tänker på så är det han som kommer upp i huvudet. Du förstår inte hur mycket jag älskar dig Marcus. Förlåt att jag är dålig på att vissa det ibland=( Men nu blir det sängen och lite pyssel med tyskan tror jag.
Sov så gott så hörs vi imorgon, blir en tidig morgon iallafall inte alls som jag hade tänkt mig. Men det brukar ju inte bli som jag har tänkt mig så vad hade jag förväntat mig;)

Imorgon får lilla Rusan ett eget pass, det låter typ som om dom ska åka utomlands eller något. Men det finns det inga planer på en så länge^^


Ångest!

Okej jag har så mycket ångest som det bara går. För efter att älsklingen hade slutat var han jätte gullig och kom bort till mig, men jag typ brydde mig inte att han var där. JO det gjorde jag men jag menar att det blev typ att jag satt och pluggade och så skulle man hjälpa någon och så skulle man vara social med älsklingen. Det blev nog lite för mycket. Och jag prioriterade fel. Jag ville vara med älsklingen men det kändes som att när man nu fick hjälp så skulle man ta den. Så allt blev bara fel. Men jag hoppas att älsklingen kan förlåta mig. Är ju fan världens sämnsta flickväm=( Förlåt älskling. Jag ska försöka att bli bättre jag lovar. Men efter att jag hade suttit i skolan i 4h efter att vi hade slutat så kom älsklingen och hämtade mig. Fatta vad gullig han är. Så himla söt han är hela tiden. Men han såg så himla ledsen ut så jag undrar var det var för något. Hoppas att det inte var pågrund av mig. Men idag i skolan så hade vi kemi lab( han klart med labraborten, eller ja Adam och jag han klart med den) Och sedan så var det fysik lab( lite halv krånglig) Lunch och sedan ingen Kemi eftersom att läraren gick hem och inte mådde bra. Så jag och typ några i klassen satt oss och jobbade i ett grupp rum. Så Adam och jag gjorde klart kemi labben och sedan nästan all fysik. Jag gjorde alla fysik uppgifter som jag hade kvar( har två kvar som jag inte fattar) Sedan blev det matte hjälpen. SOm jag måste gå på nästa vecka med. Men den hjälper faktiskt. Och efter skolan kom ju älsklingen och hämtade mig som jag skrev. Men fatta vilket dåligt sammvete jag har för att älsklingen kände sig utan ´för. Förlåt älskling. MEn nu står jag i köket och lagar mat och sk precis sätta mig och äta. Men jag ska försöka att slänga upp ett inlägg när jag har varit i stallet:) Hoppas ni har det bra:)

Haha man måste ju hålla sig sysel satt när man lagar mat så jag ställde datorn på diskbänken

Mina fina kastruller

Mina älskade skol saker, eller inte:(

Tyckte att den stog jätte bra där:)

Mitt dillpacket

Och jag åt massor. Tyckte att jag var duktig^^


Hur ser man ut?

Idag slänger jag på mig lite spackel och lite ordentliga kläder. Idag blir det Marcus tröjan( den jag fick av honom) Och sedan blir det ett par svarta jeans till det. Jag tycker att det var lite lagom för att gå till skolan. Och jag är riktigt sugen på att ta fram några andra skor. Men jag måste ta en dag någon helg och fixa alla mina skor i lådan. Alla ``gympa skor´´ är alldeles skitiga. Och så vill jag ju inte ha det kan jag ju säga. Men här kommer mina kläder.

Jag bara älskar tröjan jag fick av älsklingen!


Vill inte gå upp!

Okej nu nör klockan ringde hade jag ingen lust att gå upp. Det är ju så himla jobbigt at gå upp. Men jag trök på snoze en gång så klockan blev tio över sju inanna jag gick upp. Men det var faktiskt riktigt skönt. Men ikväll måste jag verkligen sova tidigt för annars kommer jag aldrig att orka hela veckan. Så jag hoppas att jag kan gå och läga mig tidigt. Och det bästa är att jag ska försöka att göra klart alla läxor i skolan. Så jag slipper det när man kommer hem. Det kommer att bli riktigt skönt. Men nu är jag snart klar för skolan. Ska slänga på mig lite smink och packa väskan sedan blir det att hoppa till skolan. Blir väl att gå vid åtta eller något! Men vi hörs underdagen!

Mina glasögon jag måste blir lite bättre på att använda

Här sov man inatt, men det saknas en älskling på bilden och sedan är det ju så att det var piss kallt i morse så jag  tog en filt!

Och såhär sover man varje natt. Men mobilen i högsta hugg. Okej det är bara när älsklingen inte är här!


Är jag knarkare?

Hahaha jag har jätte roligt åt tanken att jag äter massa piller men jag har aldrig kunnat gjort det förut. Men vadheter det jag har haft svårt att svälja tabletterna men p-piller går ändå rätt så bra. Men jag kan fortfarande inte svälj ipren och panodil. Och sådana saker. Tur att jag inte äter sådant då^^. Och andledningen till det är att man kan få svårt att få barn om man äter för mycket och jag vill inte förstöra det nu. Jag klarar mig bra utan tabletter. Men jag knarkar ju p-piller istället. Fatta vad skönt det skulle vara om man bara hade behövt ta en tablett för ett helt år. Fatta vad skönt. Nej men istället varje kväll klockan åtta ska man känna sig som världens knarkare. Det är ju bättre. Och så ska man få massa syndromer. Illa mående, fryser, feber, vikt uppgång( och det är det jag stör mig mest på) P.pillrena behöver ju inte få min kropp att tro att den är gravid bara spola bort ägget eller något- MEn jag hoppas att mitt illa mående släpper snart. Men det borde det ju göra! Men här har ni mitt knark. Tycker ändå att det är bra att det finns p.piller. Så man ska väl inte klaga! Men syndromen är inte roliga.

Ojj vad mycket det ser ut men det är för ett helt år^^


Mår inte bra!

Okej jag mår kass idag kan jag ju säga. Inte mysigt allt. Är trött, fryser och mår illa som ett as. Hoppas att det är mina p-piller som spelar mig ett sprat! Men jag måste ju palra mig upp till skolan iallafall. Och sedan har vi ju stallet. Jag kommer att avlida där ute. Kallt och blåsigt och sedan ska jag rida Harriet. Men det blir att ta febern igen när jag kommer hem. Men jag struntar i att göra det nu, för har jag inte tagit febern är det ingen som kan säga att jag har feber^^ Smart va^^Men idag blir det skolan( kemilab, fysik lab, lunch och kemi) På lunchen ska jag träffa min underbara älskling tror jag. Jag hoppas det iallafall. Det är så mysigt att träffas även fast de bara är över en kort stund. Det är helt underbart. Och sedan efter skolan blir det att sitta kvar i ett grupprum istället för att gyma( eftersom jag inte mådde bra igår och just nu är trött och sliten). Ska plugga kemi, tyska, fysik om vi får någon och så engelska om jag hinner. Men det får vi minsan allt se. Mén jag ska iallafall gå på mattehjälpen idagäven fast det är tråkigt att vänta. Men jag behöver verkligen hjälp. Så jag hoppas att det är lite folk och att man hinner att få mycket hjälp. Men det låter som en bra dag. En lång dag bara. Jag får hoppas att jag orkar bara. Sedan är det hem och laga mat och sedan ut till stallet. Och när vi kommer hem från stallet ska jag bara kasta mig in i duschen och duscha. Sedan blir det att hoppa i säng TIDIGT!!!! Det som inte gick så bra igår. Somnade väl runt halv elva. Men älsklingen ringde och så låg vi och pratade och sedan vet jag inte vad jag gjorde. Jag trodde att jag somnade skapligt, men det kan jag säga att det gjorde jag inte. Men jag får se fram imot sängen i kväll. Det låter som ett bra alternativ. Men nu slår snart ögonlocken ihop så jag funderara på om jag ska gå och lägga mig igen och gå uoo vid sju^^Det tycker jag lät som en bra idé. Men jag ska försöka att hinna blogga lite under dagen. Jag tar iallafall med mig datorn så att jag har möjligheten att göra det. Och så får vi se om jag har tid. För det är ju rätt så mycket i skolan just nu kan jag ju säga!!! Men jag antar att det blir mer. Men nu säger jag god natt igen då så skriver jag kanske sen om jag hinner.

Titta vad liten Ru är( till vänster) Kortet är taget precis innan mamma köpte Rusan


Min panna är jävligt het!

Idag efter skolan så gick älsklingen och jag hem till mig. Vi la hos i sängen och bara myste lite. Sedan kom vi på att filip skulle komma hem. Så vi kastade oss upp ur sängen. Älsklingen steckte hamburgare och jag gjorde pommes. Vilket team work. Älskar att stå i köket med älsklingen. Så vi åt mat ( jag åt sallad och knäckebröd med keso på) Sedan blev det att lägga sig i soffan för jag frös som ett as. Det visar sig att jag hade feber när älsklingen skulle åka hem. ( så det blev inget hopprep och inga övningar. och imorgon blir det inget gym bara stallet vill faktiskt bli bra nu!!!! Får träna ordentligt nästa vecka istället)Eller han skulle vara med Jonte och Izze så jag han att plugga. Det tyckte jag var rikigt bra. Eftersom då han jag att plugga. Men jag var jävligt seg och satt typ och halv sov i soffan. Men jag fick iallafall över all kemi på pappaer, gjorde alla fysik frågor som jag förstog och sedan kollade jag igenom tyska orden( 3st jag inte kan) Men dom ska jag nog lära mig imorgon. Sedan har jag bara hoppat in i duschen så att jag slipper det imorgon bitti. Och nu sitter jag här som ett trött as och ska snart sova. Det är blir mitt sista inlägg för idag^^ Men ni kommer ju att höra av mig imorgon! Men jag hoppas att ni har haft en bra dag och kommer ha en fortsatt bra kväll.

Marcus och Filips mat

Svin gott med keso och annanas( ett tips är att ha keso med smak)

Salladen var jätte god pappa. Tack så mycket!!!

sedan gjorde jag nästan allt i läx högen. Bara engelskan jag inte han med men den gjorde inte så mycket

haha bara att lära sig kemin nu då

Ingen träning imorgon så kortet får vara hemma!


Svenska nu igen!

Nu sitter man och har svenska igen. Och Jonas för fan jobba nu. Man får ju damp på dig. Men jag är ju klar i alla fall. Det är riktigt skönt faktiskt. Men nu kanske man ska sätta sig och göra något annan kanske. Eller så sitter man bara här och glor. Men jag tror att jag ska ta upp matten som ligger i väskan. Måste ju göra den ikväll annars. Men älsklingen skulle följa med hem och äta och sedan vid sex så ska han vara med Izze och Jonte. Så hinner jag att plugga matte och fysik idag. Och sedan blir det massor av plugg. Har ju alltid något att plugga på. Men vid sju har jag tänkt att träna( eller hoppa lite hopprep och göra dom nya övningarna pappa har gett mig. Så det blir nog himla bra. Och sedan blir det duschen och sova tidigt tror jag^^

Jag kommer väl att se ut såhär ungefär ikväll^^ Fast lite svettigare kanske!


Nu är man klar?

Okej jag tror inte att jag är klar än. Idag blir det att dra på sig lite smink tror jag . Ser helt hemsk ut bara för att jag är så jävla trött. Men idag ser dagen ut som fölljer, skola( ma, sv, lunch, fy, eng och mentortid) Slutar ine fören kvart i fyra. Och sedan blir det att kanske träffa älsklingen. Jag hoppas på det. För det är så underbart. Men jag måste plugga lite matte idag. Jag hoppas att det är okej älskling? Men ska älsklingen följa med hem så gör jag hamburgare och pommes till honom eftersom jag ska äta pappas kasller sallad. Jag hoppas att den är god iallafall. Men nu måste jag fixa mig lite till och packa skolväskan. Men jag har med mig datorn till skolan så jag ska nog hinna slänga in ett inlägg eller två underdagen. Men nu tagar vi för matte^^

Ibland blir man bra snurrig av matten bara. Tur att man har så underbara vänner som hjälper mig. Tack Hannis och Lindis!!!!


Damp!!

Mammas väckar klocka väkte mig och självklar blev jag klar vaken! Men jag ska lägga mig nu, efter att ha ätit en svin god frukost. Säger bara Jammi. Eller blir nog inte att sova men kan ju vila ögonen ett tag iaf. Så går jag upp vid sju igen, fixar mig och sedan ska jag ringa  till älsklingen och väcka honom. Det är så   skönt att höra hans röst på morgonen^^ Men nu ska jag sova!

Åhhh vad jag vill ha en miranda nalle^^


RSS 2.0