Hemma!

Nu är jag hemma men jag ska slänga mig iväg till Marcus nu. Tjau!


Hannis Bananis

 

Dampbilder från vårat Foto i skolan!


Stallet på g!

 
Nu ska jag åka ut till stallet med mamma och sedan blir det att träffa älsklingen. och jag sover troligtviss oss honom. Eller jag sover hos honom!!!! Och imorgon blir det att gå upp tidigt. Rätt så jobbigt asså men det får la gå.





Bilder från Maria!

Kvällen hos Maria blev som vanligt galen och väldigt svår att beskriva i ord så tänkte bjuda på lite bilder!


Totalta mysmongon båda två!
Filmen var riktigt bra, vi alla var hel spända!

Eddie var med oss hela kvällen och Linda gör precis rätt och ger honom en liten puss!

Fille gick i högvarv efter en måltid med oss tjejer och lite buss.

Maria våran egna stilist fix till knullruffset på eddie!

Fille lär Linda rulla!

Fille är så sjukt söt! Han ville med ha mat men han fick inte det så han tog till sina fina hundögon!

Lindas balpartner om två år!


Jag och Fille jag undrar vad vi håller på med?

Söta Lindis hon kan hur man ser söt ut!


Bortskämd?

Visst det kan väl vara skönt att vara bortskämd. Men egentligen vad lönar det sig egentligen. Vad vinner man av att få precis allt man pekar på. Vem vill ha allt i världen om man inte kan få det viktiga i Livet! Kärlek. Vem vill då leva bland alla sina kläder eller prylar. Det livet har jag redan testat och det är inget jag tänker testa igen. Jag lever hellre fattigt än att tillbringa mitt liv utan Marcus. Utan kärlek är man inget. Finns det någon mening med att ha mycket pengar om man ändå inte kan dela sitt liv med någon man älskar. Om alla i världen bara kunde förstå att livet handlar inte om att tjäna pengar, bli rik och framgångsrik. Livet handlar om mycket mer. Att hitta den rätta som man vill leva resten av sitt liv med. Att känna klicket direkt när man möts första gången. Det är något alla människor borde få uppleva. Jag vet att jag rredan har gjort det för jag har träffat Marcus. Han gör mitt liv bättre. För jag menar vilken kärlek kan mamma och pappa ge mig. Bara föräldra kärlek, och alla borde ha både det och någon som älskar en precis som man är. Jag har fått båda, hur jag nu har lyckats med det. Så ren fakta är att jag är mer bortskämd än alla på jorden för jag har kärlek runt omkring mig. Och jag vet hur det är att älska någon och att bli älskad. Det är värt mer än alla pryllar i världen! Att bara veta om att man blir älskad är den bästa känslan man kan ha. Men man får inte glömma Ta aldrig någon förgivet!!!! Det är farligt att leva med dom man älskar, man tar dom lätt förgivet men jag vill att (speciellt)Marcus och sen resten av släkten, och själklart mina vänner ska veta att jag kanske har tagit er för givet allt för länge men jag ska vissa vad ni betyder för mig. Att ni alltid har en plats i mitt hjärta. Men Marcus jag vill att du ska veta att du har största delen i mitt hjärta tillhör dig. Så jag är väl bortskämd iallafall!!!! Och jag väljer kärlek!!!!!

Jag väljer hellre kärleken än tusen prylar!


Jag hatar ordet Hejdå!

Jag förstår inte hur det ordet kan svida så mycket i hjärtat. Att säga hejdå till Marcus är det värsta jag vet. Ju mer jag är med honom ju ondare gör det att säga hejdå. Nu kommer det tårar längst min kind när jag vet att jag måste gå ifrån honom. Även att jag vet att vi kommer att ses igen så gör det lika ont. Att se hans ögon och veta att jag inte kommer kunna titta in i dom nästa sekund. Veta att man inte kan hålla om den man älskar. Inte känna värmen från Marcus. Vad nu än kärlek är, så går det inte gemnföra hur mycket jag älskar Marcus. Han är mitt allt. Min framtid. Och tårarna som rinner längst min kind ibland på nätterna är bara prestationsångest, eller bara ren kärlek. Jag vill att det ska vara Marcus och jag föralltid. Men att säga hejdå är något jag vill slippa!



Snart kommer tomten!

Haha det är inte långt kvar till tomten kommer. Är man förvånad över att jag tänker på det. Nej älskar att få packet men inte av Marcus för jag känner mig så taskig. Men av mamma och pappa vill jag ha massor!

1. En puss av Marcus på morgonen
2. Systemcamera Nikon D3000
3. Ett silverhalsband
4. Pengar

I år blev önskelistan kort men jag har allt jag behöver. Marcus som älskar mig och Lindis, Hannis, Maria och Izza som alltid bryr sig om mig! vad mer kan man önska sig liksom.



Mat!

Nu blir det mat med Marcus. Skade misshndel på g. Först Filip som drar sönder min handled och sen råkade jag kanske kittla Marcus lite så jag fick en armbåge i käken. Så just nu har jag rätt ont. Men ska försöka äta lite nu iaf sedan blir det att gå hem till Marcus igen:)<3



5 månader igår

Jag glömde att skriva igår att det är fem månader med Marcus. Men jag blev så glad över att träffa honom så jag tänkte inte på att skriva det. Åhhhh jag älskar Marcus Skogh mer än allt annat på jorden. Kommer ihåg förta gången jag fick en puss av honom. Det känns som det var igår. Hur hans fuktiga läppar möte mina tora och skakiga. Jag kommr ihåg känslan av att ligga där, att nästan svimma på grund av att jag var så nervös. Inte kunna andas för man ville höra Marcus andetag. Jag älskar honom massor för er som inte har förståt!


Jag och Marcus!


Hemma!

Kvällen med Marcus var helt underbar. Vad hade jag väntat mig liksom? Marcus är så jävla gullig hela tiden. Han har ju varit i London och så hade han köpt världens finaste armband till mig. Jag blev jätte glad men jag kommer ju inte våga använda det. Tänk om det går sönder. Jag kommer dö då. Usch jag får inte tänka sådana tankar. Jag kommer att bära det varje dag! Så länge jag inte är i stallet! Det var jätte fint. Silvrigt,blåt och så genomskinliga pärlor. Åhhh vad jag älskar den mannen. Morgonen blev inte riktigt som planerad men den blev bra ändå även fast jag kännr mig helt hemsk mot Marcus, eftersom jag flög upp ur sängen och sen stack. Tycker synd om honom men han borde ju ha vant sig vid min familj vid det här laget. I stallet gick det sjukt bra jag fattar inte hur det funkar egentligen. Men iallafall Harriet sköte sig jätte bra och jag ramlade inte av. Så det är ju alltid något.
Sedan var det hem och äta. Och nu sitter jag här nyduschad och ska fixa iordning mig för att åka till Marcus! Vad ska man ha på sig? Panik!!!!!! Ajja men nu ska h´jag fixa lite och sedan slänga mig iväg till Marcus och pussa lite på honom!


Galen kväll med Lindis och Maria!

Nu är man hemma från en galen kväll med Maria och Lindis. Riktigt trevligt. Vi åt tacos och såg på tv. Vill bara informera alla som ska till Maria Fille är inte farlig bara att han går i hög varv efter en måltid med tjejerna!(Marias hund). Sedan blev det mys och massa kort. Lägger upp några imorgon för Lindis hade sin camera. Men vi elva drog vi oss hemåt eller Lindis pappa kom och hämtade oss. Så himmla mysigt ute oss Maria mitt inne i skogen.
Men nu sitter jag och väntar på att Marcus ska komma för han har äntligen kommit hem från London. Så himmla skönt. Har saknat honom jätte mycket. Så nu ska jag fixa lite små saker och sen när Marcus kommer ska jag krypa ner i hans famn! Men ha en bra kväll på er!

Lindis och jag idag efter skolan!


Blogg time!

Nu ska jag vara som alla andra och följa efter alla mina kompisar. Kommer bli kul. Och Lindis har varit underbarat snäll och hjälpt mig med bloggen idag. Och har gjort iordning allt! Tack Lindis!



 





RSS 2.0