Nyårslöften!

Ockej och så kommer vi till det där med nyårslöften. Jag har aldrig varit så duktig på att hålla dom men föra året klarade jag ju ett jhalvår utan godis så jag tänkte utmana mig själv och sätta fler nyårslöften!
Godisförbud: Ja jag har ju inte ätit godis på 22 dagar nu men nu är det liksom den stora dagen där pappa och jag räknar i från( och det skadar ju inte om man får 500 spänn). Andledningen till att jag slutar att äta godis är för att min kropp mår mycket bättre när jag inte äter. Men jag kommer att sakna det och nästa julafton kan ni ju gissa vad jag önskar mig^^ En stor fet godispåse från Karamelo med alla sortes godis. Och en toffe ask för dom är så underbara^^. Och sen har jag ju det där delemat med mage och den kanske blir mindre om jag slutar äta godis. Vem vet man kan ju alltid hoppas^^
Träna mera: Ja det säger väl allt. Jag ska börja träna mera. Två gånger på gymet och två gånger rida och så ska jag springa på alla sovmornar vi har. Det tycker jag låter  bra. Och sen kommer jag ju självklart att göra lite olika övningar på morogn och kväll osm stärker magen och rumpan^^ Man vill ju se bra ut till Beach 2011. Platt mage här kommer jag!
Äta på regelbundna tider: Kommer bli jävligt svårt med en pojkvän som inte går upp fören tolv. Men jag ahr bestämmt mig för att jag ska äta på regelbundna tider för pappa sa att magen skulle bli m indredå. Och det är ju ett plus. Så nu tänker jag hålla strikta tider! Och självklart äta frukost lunch och middag.
Frukost: 6-8
Lunch:12-13
Middag:18-20
Det tycker jag låter riktigt bra. Och jag måste följa det här nu eftersom jag vill ha en platt mage!!!!
Inte köpa något onödigt:Jag har bestämt mig för att jag inte ska köpa något jag inte verkligen behöver och sedan spara så mycket pengar som möjligt till allt annat som jag ska gör med älsklingén. Det tycker jag låter som en bra idé^^


Nu har jag bara sista spurten till att få en sådan här mage och det borde jag ju klara på ett år.

Ja det var väl alla mina nyårslöften för i år. Och jag ska verkligen klara det här nu så att jag kan känna mig riktigt stolt över mig själv. Och det ska gå att få bort min mage så att jag inte känner mig så stor^^ Nu kör vi och alarmet ska ställas på åtta imogon bitti och då ska jag gå upp och äta frukost. Jag måste klara det. Men det blir llite svårt att gå ner hos Marcus men jag får väcka älsklingen så får han följa med ner^^. Hoppas att han vet att jag älskar honom.


Nu blir det partaj!


Nu blir det att åka av till Mli och ha lite skoj på själv nyårsafton. Och jag får inte glömma att skicka ett sms till lilla mammsen. Så hon inte blir orolig^^ Men såhär ser jag iallafall ut!


Efterrätt är underbart!


Hannis tyckte nog om efterrätten^^
Har ni tänkt på att det ända man tänker på när man äter tre rätters är efterrätten. Efterrätten var helt underbar. Kan säga jag avgudar vaniljkesella och bär/frukt


Den var helt underbar kan jag ju säga utan att skryta!


Huvudrätt!

Nu kommer jag inte behöva gå på mina klackskor för nu kan jag rulla fram. Kan säga att maten var grymt god och ja vi äger väl helt enkelt på att laga mat!!!!! Men nu ska jag läga mig i soffan och smälta maten för man måste ju få ner efterrätten!

Jag tycker jag är duktig och att älsklingen ska vara stolt jag åt upp allting!^^
Så ni förstår säkert om jag kännre mig lite fet. Men maten var ju nyttig så va fan. Typ tre potatis bittar och massa sallad och kyckling!

Nöjda tjejer som sitter vid matbordet.



Förrätt!

Våran underbara förrätt! Kommer att bli mycket gott att äta det kan jag ju säga. Nu blir det att sätta tän¨derna i den här läckerbitten!!!;)

Jag säger bara jammi jammi!


Nu lagar vi mat!


Gott med hallon till efterrätt

Hahahaha Hannis och Lindis ostbågar!

Jag var bäst på att skära avokado!

Det blir kyckling till mat idag!


Hahahaha Lindis och jag

Vi är super konsentrerade;)

Kan ju säga att vi äger på att laga mat!

Och våran goda efterrätt som inte räknas till godis/kakor eller något sådant!


Min nyårs outfit!

Såhär ser jag och Lindis ut idag! Visst är vi vakra.^^

Jag och Lindis. Jag ser lite uppstoppad ut men det bjuder jag på!

Oj vad min mage ser konstig ut!


Gott Nytt År på er!

Japp då var det snart ett nytt år. Och nyårslöften börjar att komma upp i huvudet.Jag kan säga att jag har några nyårslöften pågång men det får ni veta i ett annat inlägg och varför jag ska ha det löftet^^ Mab nåste ju ha en andledning för att klara det ju. Annars kommer jag bara att brytta det direkt. Men det här nyåret firar jag med världens bästa vänner och så klart älsklingen. Men kvällen består av att laga mat hemma oss Lindis och sedan lite senare gå ut och stappla bort till bron. Och ge min nyårspuss till älsklingen. Men nu ska jag och tjejerna dampa lite men ni kommer självklart att få följa med under kvällen. Men nu ska jag fortsätta att laga lite mat och dampa med tjejerna!


Såhär ser jag ut idag då^^. Eller ja huvudet ser ut så här!


HEHEHHE

hihihihihihi puss på er :D andrenis vet inte att ja skriver det här, busigt värre... :L /lindis


Bio outfit!

Nu är jag hemma från en underbart mysig kväll med älsklingen. Men skriver mer om den imorgon när Marcus sover för nu ska vi mysa och sedan ska jag sova så att jag orkar imorgon med^^

Så här såg jag ut!

Och tjejer jag bakade efterrätt idag tills imorgon jag hoppas att den duger;)


Bilder från stallet!









Hemma från stallet!

Nu sitter jag i mitt rosa un derställ som Marcus bara garvar åt. Men det är riktigt skönt. Har precis kommit hem från stallet och ska gå och lägga mig i ett varmt bad. Marcus var med till stallet som jag skrev och det var jätte kul att han var med även fast han nog inte tyckte det var så kul Men jag antar att han kommer att hämnas på något sätt. Men jag tyckte det var jätte kul och han klappade till och med hästarna men han var lite skeptisk mot lukten men det kan jag förstå^^. Men han kollade på när jag red och så tog han lite kort när Harriet och jag busade nere på ridbanan. Men idag gick det riktigt bra att rida Harriet i ridhuset. Fast hon var lite fjantig men det är väl sådant som händer. Men det var kul att Marcus satt och kolla. Och jag vet att Marcus inte hade följt med till stallet om han verkligen inte älskade mig. Men nu ska jag krypa ner i badet och värma mig. Så ska jag fixa iordning mig och vid halv sju åker Marcus och jag in till stan för lite mys. Ska bli riktigt kul^^. Men skriver sen!
Bilder kommer när jag har badat^^


1184:-

Om det är någon som har 1184kr som dom inte vill ha så kan jag gärna ta dom för jag vill verkligen ha dom har skönheterna till våren. Jag vill men har tyvärr inte råd så det får vä bli att köpa något av det. Kanske det blommiga linnet. Men skulle verkligen vilja ha allt. Varför kostar allt så himla mycket för. När man verkligen har hittat något man vill ha. Och jag kände att jag hade bra moteveringar till alla saker varför jag behövde dom^^
Den gröna väskan: Den är ju helt underbar och man sprider mycket värme med den. + att jag har ju ingen grön väska och den passar svin bra till min beiga vår jacka.
Fjäderörhängen: Jag har letat efter ett par sådana men inte riktigt hittat några som jag fallit för, men dom här är helt perfekta!
rosa linnet: Har aldrig varit spesiellt tjejig av mig men det här fastnade jag för direkt. Det är ju helt underbart och lite lagom sött så där på våren/sommarem.
Cardigan:Kan säga att min pojkvän har riktigt bra smak, fastnade för den här för har ingen ljus kofta eller cardigan så det skulle behövas i garderoben!
Armbandet: Är ett sådant armband man kan ha på sig jämt och det är ju ett stort plus att det passar till nästan allt med^^
Halsbandet: Jag har inget riktigt bra halsband och brukar inte fastna för sådana halsband men jag tyckte det här var riktigt fin för att piffa upp en vanlig vit tröja eller något.
randiga tröjan:Det kommer ju att bli kyligt på nätterna och kvällarna om man ska vara ute och då är der ju bra att ha något snyggt att ta på sig. Som passar lika bra till lång jeansen som till shortsen!
Blommiga linnet:Ett helt perfekt linne som är lite roligt och som man bara kan matcha med ett par svarta shorts när man ska ner till stranden eller ner och köpa glass^^

kvar att sätta bild på

nu har jag bakat klart alla pepparkakor
fryser om fosingarna
i stan är det ett vinterland
bakat pepparkakor med älsklingen
älsklingen kunde inte följa med
en natt med älsklingen

Fortfarande jätte trött^^

Nu halv sitter jag i Marcus ´säng medens han liggre nrevid och halvsover. Men jag tänkte köra upp honom för jag är vrål hugrig. Kände att det var dags för frukost nu. Så upp och hoppa älskling. Men när vi har ätit drar vi hem till mig så jag kan bytta om och sen bär det av till stallet. Men nu ska jag hosta lite på min pojkvän så att han vaknar^^. När min hosta äntligen hade släppt kommer den tillbaka. Vad är det här för jävla skit. Jag vill vara frisk!!!! Men nu är min mage hungrigare så skriver när vi är hemma från stallet;)

Det skulle inte sitta helt fel att ha ett sådant här ginnt stall på baksidan faktiskt^^


Dags att sova kanske?

Nu börjar jag att känna att jag är rätt seg. Inte bra inte bra. men vill inte störa älsklingen när han spelar sitt spel. Och kan säga att vi är riktgiga datanördar.Jag har suttit framför den hela kvällen och nu sitter Marcus och spelar datorspel. Hahaha bara jag får vara i samma rum som älsklingen så spelar det ingen roll. Men jag känner att börjar bli dags att klä av sig och hopp i säng. Men imorgon ska Marcus följa med mig till stallet och kolla på när jag rider( som ni vet eftersom jag har skrivit det tusen gånger) men det ska bli så himla kul^^. Och sedan ska vi väl hem och duscha och fixa oss. Och sedan så bär det in till Stan för att äta gott och se på bio. En riktig mys kväll. De ska bli riktigt kul. Och så ska jag försöka läsa fyra kapitel i boken och så kolla igenom Kemin lite för jag känner att jag har hamnat efter lite med hur jag hade tänkt att plugga( men matten tänker jag att skita i för jag fick ju vg och det är ju bara att kolla igenom några uppgifter från varje område liksom. Så det har jag väl gjort halvt klart. Men så ser väl min dag i ut imorgon så det ska bli en riktig lyckad dag imorgon^^ Men nu säger jag god natt här för nu ska jag krypa ner i sängen och jag får se om Marcus gör mig sällskap men det brukar han ju göra så det hoppas vi på! Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra dag idag och att ni får en lika bra imorgon^^
Jag och Lindis Bindis i Sthlm


Love shoes!

Jag säger bara en sak  jag älskar skor. Jag skulle kunna döda för att få alla dom här skorna i ett packet på posten. Det är väl inget fel med det? Okej jag har satt dom i den ordningen jag skulle vilja ha dom i. Och dom tre första paren är några som hag verkligen vill ha. Men tyvärr har jag inte råd med dom. Jag undvek faktiskt att köpa nummer 3. i Sthlm för att jag skulle spara pengar så att Marcus och jag kan åka utomlands. Men men sådant är livet. Men skulle villja ha dom. Men jag lverlever ju utan skor jag har ju älsklingen^^
1. Ett par sandaletter från Have2Have.se och dom kostar 199:-
2. Ett par ballerina skor även dom från Have2Have.se och dom kostar 299:-
3. Ett par convers vet inte varifrån men brukar ligga runt 700:-
4. Ett par högklackade skor från Have3Have,se som kostar 199:-
5 Ett par Convers vet inte heller är vaart som är ifrån men dom brukar kosta runt 700:-
6. Ett par höglackade från scorett som kostar 799:-
7. Ett par skor från Scorett som kostar 899:-
8. Ett par Reaplay skor som kostar 899:-
9. Ett par högklackade från Have2have.se som kostar 598:-
10. Ett par urgulliga tofflor från Scorett som kostar 299:-
11. Ett par sandaler från Have2have som kostar 199:-
12 Ett par högaklackar från Scorett som skulle kosta mig 699:-
13. Ett par silvriga högaklackar som kostar 498:- och kommer från Have2have.se
14. Ett par riktigt fräna sandaler som kommer från Have2have som är det billigaste paret 99:-

Ja ni ser ju att mitt intresse för skor är ganska stor och hade jag haft råd hade jag klickat hem alla dom här skönheterna. Eller iallafall några av dom. 1,2,3 hade varit ett självklart val för mig när sommaren väntar runt hörnet. Smön ska bara smälta och så ska våren ta slut. Men det räkanas ju inte. Men jag vill jag vill jag vill ha dom skorna!


Mina fina fynd!

Det här är vad jag hittade i Sthlm. Det var så jävla bra. Och jag ångrar inte attjag köpte något och det var inget jag glömde köpa eller typ ångrar att jag inte köpte. Och det är ju riktgigt bra. Men här får ni bilder på det jag har köpt.
Men kalsongerna jag köpte till Marcus får ni inget kort på för han har dom på sig och han ville inte vara med på kort med dom kalsongerna^^. Förlåt älskling men tycker dom är snygga. Även fast dom är halft genomskinliga^^.


Mina fina jeans jag bara älskar dom. Men dom sitter jävligt tajt över röven. Men det är väl snyggt?

Hahahaha mina nyårsskor som jag är helt förälskade i men dom får ni inte se fören på nyår. Jag kan säga såhär att jag blir längre en Marcus^^

Köpte ett tunnt skärp men vet inte riktigt vad jag ska ha det till men det ska jag nog hitta något bra.

Sen var jag duktig och köpte strumpbyxor till nyårsafton^^

Och sen min underbara bh som jag avgudar.
Tyckte inte jag köpte ett ända onödigt köp om man räknar bort skorna. Men dom var så jävla snygga så det blev nästan ett måste då^^


Glasögonormen sitter framför datorn!

Nu har jag kommit hem från stallet och sitter i Marcus säng. Det var riktigt kallt ute i stallet. Och jag kan säga att ridningen kunde ha gått bättre. Men vi var inte riktigt samspelta idag för Harriet var stel och jag ville att det skulle funka direkt men jag har ju inte varit inne med henne i ridhuset på mer än en månad. Så vad skulle man förvänta sig egentligen.  Men jag blev lite arg på henne för att hon var så pigg och att jag var arg på att Annie och Andres inte gör något med henne och det var ju inte riktigt rättvist. Men i slutet gick det riktigt bra i traven men fick bara till ett par galopper. Men jag är nöjd i alla fall. Jag red väldigt länge så hela kroppen är helt mör. Och imorgon så åker jag och Marcus ur till stallet för att jag ska rida Harriet. Så då ska jag longera henne lite först så att hon får ut all energi och sedan så ska jag rida fram henne i ridhuset och sedan ska vi gå ner på ridbanan med all snö så ska Marcus ta kort på mig. Det ska bli riktigt kul för har inte några bilder på när jag rider. Så längtar jätte mycket tills imorgon. Men nu sitter jag som sagt i Marcus säng och jag är ikläd mina nya jeans och en långärmad vit tröja. Jag har inga bilder från idag men jag tänkte jag skulle slänga in några fler från igår när Marcus ändå är och duschar. Såhär kommer bilderna:

Underbara Lindis

Hannis på tåget

Jag på tåget ner till Sthlm


Hahaha jag när vi åt

Hannis Bannanis på tåget hem^^

Jag på tåget hem^^

Jag undrar vad Lindis hand gör? Inbrott i pocorn påsen kanske?


Mot stallet!

Nu har Marcus åkt hem. Det är lite tråkigt men vi ses förhoppningsvis i kväll också. För då kanske vi ska sova över. Det är så himla mysigt. Men idag har jag varit med ner till garaget. Visst jag kan inte påstå att jag tycker att det är jätte kul men det är kul att se när Marcus håller på med saker han tycker är kul. Så älskling sluta få dåligt samvete. För jag är så gärna där nere och det vet du annars säger jag att jag inte vill åka ner^^ Jag kan faktiskt säga nej. Men imorgon ska jag hämnas imorgon för älsklingen ska följa med mig till stallet imorgon. Det ska bli jätte kul för jag vill verkligen att han ska följa med ditt. För det var det ställe där jag trivdes bäst förut. Men nu är det i Marcus famn jag trivs bäst. Så nu ska jag åka ut och rida till Harriet lite så att hon inte blir galen imorgon när jag ska rida( måste skicka ett sms och fråga Annie om jag får låna Harriet imorgon också, men det får jag nog). Men det ska bli jätte kul imorgon, först stallet och sedan åka in och äta och se på bio med älsklingen. Det ska bli riktigt kul och mysigt. Men kanske ska varna älsklingen om att det kommer att bli kalt imorgon i stallet så att han tar på sig mycket kläder så han inte fryser om lilla rumpan. Men nu ska jag gå och klä på mig så att jag inte fryser om rumpan när jag ska rida Konny och Harriet. Men jag ska försöka skynda mig i stallet så att jag slipper vara ifrån älsklingen så länge^^. Det blir bra för saknar honom redan. Men jag får hoppas att han har de så kul vad han nu gör för något.

Mot dom galna hästarna!


The next three days!

Marcus och jag har bokat biljetter till The next three days. Som vi ska åka in och se på imorgon. Ska bli lika mysigt som vanligt.Det är så mysigt att vara på bio för man gör något tillsammans. Och så tror jag att vi skulle gå och äta på Steévs. Så jävla underbart. Köp mat har blivit något för vanligt i mitt liv men det har ju iallafall inte varit några flötiga pizzor. Så det är ju bra. Men Steévs kycklingspett med potatisklyftor är ju helt underbara. Är liksom som att komma till himmlen^^. Men på bion kommer det ju blii jätte svårt för jag äter ju inte godis och inte pocorn eller något. Så det blir att ta med sig russin eller någon frukt. Kanske apelsin^^.


Sthlm med tjejerna!

Okej natten som vi skulle ha sovit på sov jag väl typ tre timmar på för har alltid sådan resefeber och saken blev inte bättre när Hannis tog allt täcke och log och sparkade på mig typ vid fyra. Sedan gjorde det ju inte saken bättre att hon la sig så nära örat hon bara kunde och snarkade så högt hon kunde. Då höll jag på att döda henne för jah trodde att hon gjorde det med flit men hon sov ju. Så jag låg och kolla på klockan varanan minut men jag kunde verkligen inte somna. Men när klockan sedan ringde så var jag iallafall pigg. Jag gick upöp och gjorde mig iordning och sedan så satt vi oss och åt frukost. Och så kollade vi om tåget var försenat men det stog att det var inställt. Fatta vilken panik vi fick. Men vi tvingade Marcus att köra in oss iallafall. För vi skulle in till Sthlm på något sätt. Men när vi kom ditt fans det ingen som kunde hjälpa oss. Men efters mycket om och men så kom vi fram till att vi skulle ta nästa tåg för det ståg på någon tavla någonstans. Men det stog att det var försenat så vi fick typ gå in och fråga när det äntligen öppnade. och Lindis skötte snacket. Och vi fick tre nya biljetter till x2000. Tåg resan gick hur bra som helst. Och vi var framme vid tio i tio. Och på tåget så han vi äta lite mer frukost så det blev en liten fralla och en drick yohurt. ( Om vi säger så här att det blev mycket onyttig mat och lite för mycket mat igår, men det tar vi hand om imorgon^^). Men när vi hade kommit upp så började vi att gå på affärerna. Kan säga att det var så jävla kul. Men efter ett tag så blev vi så trötta( eller iallafall jag) Men när vi hade gått och ätit lite så fick man lite energi tillbaka. Vi åt på ett litet café. Hannis och jag tog varsin stor macka och Lindis tog en rostad macka eller om den var grillad jag vet inte. Men den såg riktigt god ut men jag blev mätt på min macka. Jag gick senare på kvällen tillbaka ditt för jag köpte en macka till för Hannis och Lindis köpte massa godis. Och jag kände att det var bättre att äta en macka till än att falla ner i träsket igen. Och så köpte jag tuggumi mmed melinsmak, som snart är slut. När vi hade ätit så var det bara att springa vidare. och det såg nog lite kul ut för Hanna ovh jag sprang bakom Lindis och höll varandra i händerna så vi inte skulle komma bort. Och jag kan säga att Lindis går riktigt fort så det gällde att hänga med. När vi hade gått i affärerna till klockan halv fem så gick vi till pizza Hut. det var svin god mat sär men den var dyr oxå. min mat kostade liksom 102kr och det var en liten pizza men den var sjukt god och väldigt starck. Men svinn god. Vi sprang till några mer affärer tills vi gick ner till Stationen igen. Där det ståg på tavlan att tåget inte var inställt. Det var så himmla skönt att veta att det inte var inställt för det skulle vara lite jobbigt att sitta fast i Sthlm. Men vi kom ju hemm. Och jag kan säga att det var tre nöjda flickor som satt sig på tåget. Och det som var lite roligt är att alla köpte för ca 1100:- det tyckte alla var lite kul. Men Hannis köte mest saker och jag och Lindis köpte nog lika mycket. Men på tåget hem så satt Hannis och Lindis och åt godis, pocorn och kaor. Och jag smokade i mig min macka. Så kan säga att magen är stor nu. Men dagen var helt fantastisk och den gick lite förfort men vi ska upp ditt igen har vi bestämt oss för. Men ni får veta vad jag har köpt lite senare för nu ska jag klä på mig lite kläder efter en underbar natt men älsklingen. ( han tycker nog att jag är lite tråkig så nu ska jag bråka lite med honom^^) Men jag skriver lite senare ikväll!

Lindis och hennes kakor allså^^

Underbara Hannis!

Så här finna var Hannis och jag när vi skulle sova^^

Jag åt min underbara macka på Bellmans café

Lindas goda macka^^ Älska mat^^

Jag och Lindis i rulltrappan

Min underbara pizza

Lindis goda kvällsmat

Världens bästa vänner

Min under bara macka

Lindis och Hannis kakor som såg riktigt goda ut^^


För er nattpigga!

Jag tänkte skriva lite om mig eftersom jag egentligen inte utlämnar mig så mycket. Visst ni vet vad jag håller på med på dagarna och lite sådant men egentligen vad vet ni om mig. Förhoppnings vis har ni kommit lite närmare mig idag eftersom jag har gjort alla dom där testerna och jag kan säga att dom var svin roliga att göra. Det var nästan så att man lärde känna sig själv lite bättre på dom inläggen. Hahahaha och det är ju alltid lite kul. Men nu ska jag försöka att skriva lite om mig själv så ni får veta vad jag är för en liten person!

Jag heter Andrea Grönqvist och bor på Ängsvägen 1c i den lilla staden Åtvidaberg. Där jag delar familjens lilla hus med Mamma Pia som fyller 42, min underbara pappa Erik som även han fylle 42 i vår, som jag tror har en skruv lös någonstans där bak på huvudet men det ska jag kolla på någon annan dag. Och sen så har jag så klart en liten bror. Som inte är så liten längre. Han har växt om mig med hästlängder och det är tur att mamma är kortare för annars så hade jag ju inte klarat av det det är tillräckligt hårt att min älskade pojkvän har väkt om mig. Och jag vill punktera att jag var längre än honom i sommras. Och det är nog inte han som har växt utan jag som har krymt. Man börjar ju att bli så gammla. Hela sexton bast. Men mamma jobbar iallafall på Banken och pappa på Sabb och lill brosan går på Alléskolan, men han ska väl ta i sin systers fotspår och gå natur^^ Annars blir jag lite ledsen. Då kommer jag ju inte att kunna nolla honom. Ända gången i livet jag kan jävlas med honom utan att han kan ge tillbaks. För då ska jag se till att han får ett ägg i skalen. Eller kanske i magen så att han inte skadar sig. För även fast han kan vara jobbig så kommer han alltid att vara lill brosan och jag vill inte veta av att han blir mobbad längre bara för att han är mycket längre än alla andra och inte rikitgt är som alla andra. Han är speciell och jag hoppas att det är någon tjej där ute som förstår hur snäll han är. För jag kan säga att jag kan nog inte säga att jag har träffat en mer mogen fjotonåring. Som har varit mobbad i hela sitt liv och inte ens kunnat säga något dumt tillbaks till den som mobbas. Och aldrig kunnat sål tillbaks. Om jag bara kunde ge igen för honom. Jag avgudar min jobbiga lille bror att han är så stark. Och jag hoppas att ni oxå har någon i er närhet som ni är väldigt imponerade av.

Men nu kanske jag ska börja prata lite mer om mig själv. Jag lever mitt liv som många andra ungdomar gör. Men skillnaden är att jag har världens bästa pojkvän som jag inte iland förstår hur jag kunde få. Som ni säkert redan har läst i bloggen så träffades jag och Marcus den 23 december 2009. Så det behöver jag ju inte skriva om. Men vi träffades även på nyårsafton det året. Och han följde mig hem det nyåret, och den kramen jag fick av honom kommre jag aldrig att glömma. Och något som min älskling var duktig på att göra dagen efter nyår vara att skrämma mig genom att skicka ett sms, ``Jag känner igen dig´´. Jag blev jätte rädd men det var så vi började att prata. Och jag kan inte påstå att jag var speciell rolog eftersom jag skrev inte en ända smile. Men nu så kan jag ju säga att det finns smiles i varje sms och massor av hjärtanen till älsklingen. Och älskling jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig mer än allt annat på hela jorden.

Okej jag spårar ju ut hela tiden men nu ska jag försöka att hålla mig till ämnet. Just om mig själv. Jag har alltid varit morfars lilla unge som har varit med och hjälpt till ute på landet bland alla får. Jag har alltid suttit i morfars knä när vi åkte traktor och nu känner jag mig riktigt stolt för nu låter han mig köra aldelses själv. Och det är även lilla morfar som har vågat att börja övnings  köra med lilla mig eftersom alla andra tycker att jag är förliten. Men andledningen till att jag inte är allergisk mot något är nog morfars försänst. För när jag var liten så fick morfar sin hjärtinfark och han var alltid hemma oss mig. Och självklart var morfars hund Jed med. Och jag vill bara punktera att det finns nog ingen knäppare hund för den har jag gjort mycket dumma saker med. Typ ridit på och matat den med morötter för jag tyckte att hon skulle vara min häst. Men hon kollade bara på morfar och han skratta och då lätt hon mig hållas. Så tack vare morfar har jag fått mitt djurintresse. Har alltid älskat djur och kommer alltid att göra det.

Och då kommer vi ju in på mitt djurintresse^^ Jag har alltid velat haft en tjock hund som knappt orkar gå ur soffan. En som jag kan ta på en promenad när jag behöver få lite frisk luft. Men jag har tyvärr aldrig fått den drömen uppfyld. och just nu när jag bor hemma vill jag inte ha någon hund efter som hemma hos oss är det äda ställer lilla Elsa kan vara på eftersom hon är päls alergiker. Men något som gick i uppfylles efter ett antal år är att åf en egen häst. Jag red på ridskolan och det är väl helt okej men ja det är ju en annan sak att ha egnen häst kan jag ju säga. Det är lite mer speciellt och man kommer liksom närmare varandra. Man blir ett par eller ett team eller hur man nu ska säga. Men jag har ju skrivit om Täppe min aldra första häst så det hoppar vi över. Ohch min aldeles egna häst har jag ju med skrivit om Jackie. Så jag har inte så mycket att skriva på den här fronten. Men jag rider just nu min fabrors häst, Harriet och hjälper mamma med en häst på onsdagar. Och jag har inte tappat häst intresset men på något sätt så saknar jag Jackie. Men nu när Hannis får sin nya häst så kommer jag nog att tillbringa mycket tid hos henne. Med mycket markarbete med lilla pollen.


Jag vet inte riktigt vart jag ska fortsätta. Men jag har väl aldrig varit den med många vänner som är i centrum jämnt. Men nu har jag hittat dom bästa vännerna i världen som jag kommer hålla i i vårt och tort. Hannis och Lindis är dom bästa vännerna man kan tänka sig. Dom ställer alltid upp och man kan alltid lita på att dom finns. Och man har alltid svin kul med dom. Man kan väl säga att jag har varit lite halvmobbad och det är först nu jag bryr mig om hur jag ser ut för annars har det liksom varit nej jag tar mjukisbyxor. Men nu försöker jag att bry mig lite om hur jag ser ut.

Mina största fobier är nog mörker, gubbar och ormar. Ja det är en salig blandling men det är så det ligger till. Blanda exempl en mörk natt när man går hem och sedan så kommer det en gubbe och går bakom. Det känns ju som att varje gång man går där att man ska bli indragen i en buske och våldtagen. Så jag antar att jag har stor skräk för våldtäckter oxå. Men jag kommer inte på så mycket mer och skriva om så jag får väl skriva om hur jag vill att min framtid ska se ut^^
Liksom jag känner obehag av att bara kolla på bilder på ormar. Inte bra så jag kan ju säga att är det någon som inte vill ha mig i huset är det ju bara att ta ditt en orm^^

Min framtid: Ja vart ska jag börja. Jag vill iallfall ha två barn. En storebror och en lilla syster. En pojke som heter Axell eller Love. Och en lite flicka som heter Tiara. Jag vill bo i ett stor hus med en fin bil och ett stort garag åt älsklingen. Eller ja det är spelar väl egentligen ingen roll, bara jag får tillbringa mitt liv med Marcus Skogh. Och en sak jag verkligen drömmer om är att stå framme  vid altaren och säga Ja framför alla. Och verkligen känna den underbar kännslan. Jag vill att det ska vara nu. Jag vill ha en bebismage. Jag vill behöva städa ett stort hus bara för att mina barn inte ska behöva städa något. Och sedan vill jag kunna kolla ut hur huset och veta att älsklingen står på garaginfarten och tvättar bil eller vad han nu kan tänkas hitta på. Och sedan kunna lägga mig i en underbart stor säng och sedna lägga huvudet på Marcus axel och somna^^ Så ser nog min drömframtid ut!

Kan inte komma på så mycket mer och skriva just nu så jag får väl återkomma om jag kommer på något mer. Men nu hoppas jag att alla kvällspigga människor kan gå och lägga sig under täcket och sova. Det är inte riktat ot dig älskling men det är ensamt isängen även fast jag sover^^ God natt på dig och här får du en puss^^


Inga bilder idag!

Idag har ni fått väldigt tråkiga inlägg utan bilder men jag hade inga bilder som riktigt passade till inläggen på Lindis dator. Så jag kände att det var bättre att dom var toma. Men nu ska jag krypa ner i sängen hos Marcus och lägga huvudet på axeln och sova. Men dagen har varit helt fantastisk, hur kan den inte vara  der när man är med Lindis och Hannis. Man kan ju bara ha kul när man är med dom. Men jag skriver mer imorgon om dagen för nu somnar jag snart. Och jag ska bara säga tack till älsklingen en gång till. Tack tack älskling för att du gick upp tidigt och körde oss till stan. Och sedan åkte in och hämtade hos. Och nu att jag får sova hos dig. Det är slltid lika underbart^^ Men nu ska jag gå och pussa på älsklingen och sova Länge!!!!!!
God natt. Ni får bilder imorgon på mina underbara köp^^

Jag och Lindis vi är så vackra. Kortet är taget från Lindis dator hemma oss henne så jag var verkligen tvungen att publicera det för just nu orkar jag inte att lägga in några kort på kläderna!!! Kan säga att jag är skapligt trött^^. Men hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag iallafall haft^^ Och nu börjar en underbar natt^^


Sova!

Hahaha lite kul att jag hittade ett sådant här test för sova det kan jag verkligen! Det är jag riktigt bra på. Eller vad säger älsklingen min^^

- Vad har du på dig när du sover? nget eller trosor
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) på marcus axel somnar jag och sedan ligger jag på lite olika sätt, kan ju inte ligga still när jag sover.
- Hur många kuddar har du i sängen? typ 1000 men använder bara tre som huvudkuddar
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Ibland men dom vill jag helst glömma
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? Ja det har jag, när jag köpte Jackie^^

Så nu vet ni hur jag sover!!! Hahaha inte så kul att veta men jag tyckte det var kul att skriva^^



Själv test 2!

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 50.40
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på hur jag ser ut den dagen^^
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en present till älsklingen, och sedan till Hannis och Lindis
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? På sätt och viss
När var senast någon stötte på dig? Fråga inte mig fråga Marcus
Vad åt du till middag senast? Hamburgare
Kan du vissla? Japp
Tittade du på tecknat när du var liten? Jag gör det nu med^^
Äger du några popband t-shirts? Nej det kan jag inte påstå
När flög du senast? 2år sen
Pratar du några andra språk? Tyska och Engelska
Har du gråtit offentligt? Ja det har jag nog har lätt för tårar
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? navelpersing och tatuera in en sak i naken
Vad har du med dig in på bion? briúkar vara godis och dricka
Vad har du för väder? snö
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? det kan inte vara något, det är bara att genomlida. Men idrott är väl rätt så okej^^
När sov du senast på golvet? Typ i förgår när jag inte sov med älsklingen^^
Vilken är din favorit drink? Jag har ingen^^
Gillar du din boendesituation??????
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ja har ingen anning 1000 kanske. Eller nej bara jag får somna tidigt^^
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Fulbokade men inte stressiga en så länge
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ibland men bara på Kemin men den är ju så jävla tråkig!!!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17år
Tror du på liv på andra planeter? Ja det är klart vart kommer jag annars ifrån
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Marcus älskar dig ändå<3<3<3
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja det är något jag vill testa
Tycker du om att krama folk? nej det är väldigt jobbigt. Kramar bara dom som står mig väldigt nära. Och så har det alltid varit, känner mig obekväm att krama andra även fast jag vet vilka det är!
Äger du en digitalkamera? Ja men nu även en systemkamera
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen ser inte lika dan ut som någon^^
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja de kan jag ju säga att jag gör för då sitter man vid telefon och väntar.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej det kommer jag aldrig att få det är ju svin gott
Är du mörkrädd? Om ni bara visste jag hatar mörker
Tre saker du alltid har med dig? Jag har ingen anning men jag antar bh, trosor och en hår snodd på armen^^




Är jag knäpp?

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
( ) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:9

18 eller mindre betyder att du inte är knäpp.
Min summa:9
Nu har jag det bevisat att jag inte är knäpp! Så nu kan ingen säga någonting annat! Så älskling jag är inte knäpp^^



Jag är lycklig!!!!


[X] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig. (Fast älsklingen tycker sängen är förliten^^)
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport. ( rdning borde ju räknas^^)
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar. (händer väl iblnd men vi blir samms när jag får som jag vill^^)
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[X] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[ x Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ x Du har inga “fiender”.
[ x Du är en ganska snäll person.

Total: 26
———————————
Total : Jag mår toppen, jag är lycklig

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Själv test!

Hur bor du:I ett lagom litet hus på Ängsvägen
Brukar du komma i tid: ja det är inte bra att komma försent( men det räknas ju inte om man ska träffa Lindis när man ska till skolan^^)
Hur lång är du: 1,80m
Kan du laga mat: Ja och det är rikitgt kul
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag går på Facetten och pluggar Natur
Vad har du på dig just nu: morgonrock
Har du någon fobi: ormar och spindlar
Hade du en bra kväll igår: Ja det var mys med Mamma och Pappa 
Vilket är ditt senaste inköp: En grå cardigan
Din favoritdryck på morgonen: mjölk
Var fick du dina senaste pengar ifrån: gammel farmor
Har du sovit i din egen säng inatt: ja tyvärr
Vad hade du sönder senast: vad har jag inte sönder?
Vem snackade du med senast: Älsklingen
Varm favoritdricka: har ingen direkt tycker inte det är jätte gott
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten( just nu när jag inte äter socker)
Alkoholhaltig favoritdricka: dricker inte
När gjorde du senast något riktigt dumt: Tror det var när mamma och pappa var i Göteborg och det hela slutade med att halva Åtvid var hemma hos mig^^)
Saknar du någon just nu: Ja jag saknar älsklingen
Vad ska man göra för att få dig irriterad: ja det är bara att fråga Marcus när han är på sitt ret humör( eller ja det är ju rätt gulligt av honom, men ibland har jag lust att bitta honom i näsan^^)
Någon jag stör mig på: Typ alla som inte gör som jag vill
Intressen: Hästar, vänner, pojkvän
senaste person du kramade: Älsklingen
Senaste person du ringde: Älsklingen
Senaste person som ringde dig: Älsklingen
Vad drack du senast: vatten
Vill du ha barn: Ja
Längtar du till din nästa födelsedag:självklart man får ju packet då^^
Har rakat dina ben någon gång:Ja och det är tråkigt
Är du sugen på något nu: Hihi det vet nog Marcus bäst^^
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag:Ingen
Använder du hudkräm: Ibland
Attraheras du av män med skägg:kan jag inte påstå
Micro-pop eller poppa själv:poppa själv
Brukar du baka: älskar att baka
Röstade du i det senaste valet:nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu:ABSOLUT
Vilken låt lyssnade du senast på: vet inte
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej men jag har sovit i älsklingens
Vad tycker du är äckligt: allt som ser äkligt ut, inte vet jag? Men ormar är helt klart äkliga!
Har du pengar på mobilen: 1 kr ( eftersom älsklingen fyllde på med 100kr^^)



Halft död!

Har ni tänkt på en sak att varje gång man ramlar av en häst så känns det som man är halft död. Jag kommer ihåg när jag red Bellman. En arab som Pernilla hade som tränings häst. Han var helt underbar. Men när vi red ut i skogen hade jag aldrig ridit på honom och mamma tvingade på mig den dumma säkerhetsvästen som bara är i vägen. Men vi red och det var inget, men så kom det massa  hjortar och Bellman blir jätte rädd och flyr all världens fart. Men jag sitter kvar tills han tvär nitar framför diket och jag flyger av honom över hans huvud och landar väl så där en halv meter ifrån en jätte vas sten. Så den dagen kan jag ju säga att jag hade tur. För hade jag ramlat på stenen hade jag nog varit förlamad idag. Och det hade ju inte varit jätte kul. Men jag hade inte ont just då för då var mitt största problem att hitta hästen. Men han stod hemma utanför hagen och väntade på att få komma in. Men han hade fått ett sår i munnen som var rätt så stort men Pernilla bara skrattade och sa att nu har Bellman lärt sig att inte kasta av folk. Men han fick ett sår i mun och jag fick ont i ryggen. Vilket jag fortfarande har idag men det får jag väl leva med.

Tyvärr lever inte Bellman idag för att han blev avsparkad benet när han hade åkt hem. Det tyckte jag var synd för han var en riktigt trevlig häst som jag gärna hade ridit igen.

En såda här underbar häst var han, precis som Jackie var^^


Hoppas att jag sitter på tåget!

Okej nu testar vi oss på att göra ett sådant där tidsinlägg^^ Så nu hoppas jag att jag sitter på tåget till Sthlm. Annras lär ni ju höra av mig snart. Och det kommre nog inte vara ett så vakert inlägg!

Stackars Sj om tåget inte går!


Nu är det dags att sova!

Nu har vi varit uppe lite försent men det har aldrig skadat någon, eller jo mig så nu säger vi godnatt och kryper ner i sängen^^ Och det är laddat med massor av inlägg tills imorgon^^

Och bloggen cpar så nu skitter jag i den här!


Om mig!

DAGENS VILL HA: Morgon dag
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, en randig t-shirt och marcus mysiga kofta
DAGENS FRISYR: nedsläppt
DAGENS LÅT: du har inte lyssnat på en ända låt idag så vet inte?
DAGENS PLANER: Sova tidigt och dampa med Lindis och Hannis
DAGENS SAKNAD: Älsklingen<3
DAGENS DUMMASTE: När jag försökte väka älsklingen^^ Tur att han inte vakna kan jag ju säga men det är ju min lilla hemlighet^^ 
DAGENS MISSLYCKANDE: När jag skulle diska höll på att få kniven rakt i handen, skulle vara min tur det^^
DAGENS DROG: Vanilj kesella
DAGENS KÖP: Frukost och lite småttoch gott till kvällen^^
DAGENS GODIS: vaniljkesella
DAGENS HUMÖR: Glad men ögonen slår snat ihop^^
DAGENS CITAT: Älska glömma och förlåta
DAGENS ROLIGASTE: När Lindis halkar ner till Ica i sina Uggs^^

Nu sitter vi vid våra datorer så jag passar på att göra lite inlägg tills imorgon. Men imorgon får ni veta lite mer om mig och sådant. Hoppas att ni inte somnar framför datorerna^^


Lindis säng är mjuk!

Nu sitter Hannis och jag i Lindis säng och bloggar lite gran^^. Vi var neråt och handlade frukost förut och något gott till kvällen. Så jag har ätit vanilj kesella och Hannis och Lindis äter chips och choklad. Fatta hur sugen jag är på chips när skålen står precis brevid. Men jag ska överleva utan att äta. Jag ska jag ska! Men vi ska väl mysa lite framför tvn och sedan så ska vi väl krypa ner i sängen för vi ska ju upp tidigt imorgon. Och älskling vi har ett önskemål om att åka klockan 20 över 6. Tack älskling du vet att jag älskar dig! Men nu ska vi dampa lite när Lindis kommer upp ifrån duschen.

Vi är tripp trapp och trull!
Och som ni kanske förstår så kommer jag inte att blogga imorgon. Jag får se om jag slänger in ett inlägg hemma hos älsklingen. Men man vet aldrig jag kanske somnar i bilen hem så någon får bära in mig i sängen^^. Men jag skriver igen så fort jag har tid!


Kolla på!



Tog ett mellanmål

Jag tog ett mellanmål för jag blev så jävla hungrig. Kankse inte var så bra mellan mål men det struntar jag i^^ Det var iallafall gott. Och vid halv sex ska jag äta hamburgare. Jammi jammi.

Det var svin gott
Och så gjorde min bror det är smariga^^

Det var riktigt smarigt^^


Ensam hemma!

Nu har Marcu åkt hem=( Snaka om att det tar på en att vara ifrån min älskling. Men natten var helt underbar  som vanligt. Men det var väldigt läskigt för jag slutade att andas så det var ju inte jätte kul. Men nu har jag pakat och duschat och även köpt frukost tills imorgon. Marcus var gullig och följde med och handlade frukost. Men nu ska jag ta tag i diskberget på bänken och sedan laga lite mat och diska upp det. Och sedan drar jag till Lindis Bindis. Kommer bli en kul kväll med tjejerna. och imorgon blir det Stohlm. Men jag skriver sen^^

Röda läppar gör allt!


Marcus var jätte gullig han gjorde plättar åt mig^^

små fina detaljer!

Outfiten för ikväll!


Marcus är nog död!

Nu har jag v aknat utan attt ställa klockan. Tycker det är rikitgt duktigt. Idag vet jag ite riktigt vad jag ska hitta på om jag ska ta en sväng till stallet när jag kommer hem för det är så fint väder. Och kanske ta lite kort på Rusan. Det skulle ju inte vara fel. För idag ska älsklingen vara med Jonte så vet inte riktgt vad jag ska hitta på. Jag ska iallafall hem och laga mat åt Filip,. mig oc Marcus. Det blir pankakor. Gott gott. Och nju ska jag nog väcka min ¨älskade pojkvän som är hqalft död^^ Skriver sen!

En bild på mig som jag är nöjd med^^


Såhär blev maten!


Mitt vitlöksbröd

Sallad är jammi jammi

Mitt dukade bord!

Och efterräten!


Mat på G!

Idag var det jag som drog lotten att laga mat och diska oh fixa. Men det gör ju inget om man får den ibland liksom. Så nu har jag bestämt att jag ska överraska familjen med lite godare mat och fin dukning.  Kände det är dags att bryta bort all julmat nu och jag är sugen på hassel bakspotatis. Jammi Jammi. Och sedan har jag bakat som vanligt. Men nu måste jag fortsätta att laga maten^^ Tjo tjo!

Det jag behövde till Bakningen

Jag förbereder maten

Och det här gömmer sig i muffinsen^^


Min gamle kamera är såld!

Nu har jag känat lite pengar. jag har sålt min gamla kamera till Morbro Matte. Det kändes skönt att ta imot dom pengarna kan jag ju säga. Nu har jag pengar till Sthlm (1600:- tycker det räcker^^) och har sparat halva summan till att åka utomlands med Marcus. Så just nu är jag helt överlycklig! Jippi nu går allt bra igen och oturen börjar att vända^^!

Min gamla goding

Jippi för pengar!


Trobic boy!

Överskriften säger väl inte er så mycket men för mig säger det väldigt mycket. Jag kan säga så här att jag har ägt den snällaste hästen i världen som jag önskar kunde komma tillbaka från himlen. Första gången jag såg Täppe så blev jag helt kär. Vi var med Jeane ut i hagen och där stod han. Den stora klumpen. Ens bästa vän. Någon man verkligen kunde lita på. Mamma och jag lurade pappa att vi skulle köpa honom och när jag skulle provrida så hade jag dragit till knät så det blev utan stigbyglar i skritt. Efter ett halvt varv i ridhuset skriker jag till mamma jag går inte av fören jag får min häst. Man fick lära sig väldigt mycket av den stora klunsen. Hur man ska bete sig när saker och ting händer. Han var den stabilaste hästen jag kunde tänka mig. Till den dagen vi red ut med Fjordingen. Pernilla hade en tränings häst som skull köras in och ville ha en föråkare och tyckte att Täppe var en trygg och lung  farbror. Så hon frågade mig om jag kunde tänka mig att göra det. Sedan så blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Täppe var livrädd för den lilla fjordingen som bara gick och lunkade. Och nu in efterhand så är det ändå lite kull hur den klunsen kunde vara så rädd för en häst som är 4 gånger så lite. Vi låg i alla diken och han skena och hoppade omkring. Och min ända motivering till att sitta kvar var för att Pernilla skulle döda mig om jag gick av. Och sedan så när vi kommer hem så skrattar Pernilla högt när mamma och Jeane frågar hur det har gått. Och Pernilla säger att
-Den där hästen hade jag suttit av redan på stall plan. Och vad vi skrattade att han kunde bli så rädd. Men han var ändå min lilla ängel. Tyvärr så är han inte i livet idag utan är uppe i häst himlen. Men samtidigt som vi hade Täppe så fick jag Jackie. Så det är väl som man säger när man mister nåt så står de tusen åter.  







Min underbara täppe=)


Syskontid!


Jag och Fille gick en promenad så vi tog med oss kamerorna och tog lite kort. Det var rätt kul att bara umgås med brosan en stund. Det var länge sedan man gjorde det., Det är ju sådan här syskon tid som jag kallar det! Det var jätte kul. Men en bild säger ju mer än tusen ord så ni får lite smak prov på biloderna vi tog^^

Jag är så vacker när jag tar kort! Vi ser ju hur vacker jag är på nedersta kortet;)


jag precis innan vi gick ut

visst är man vaker^^

hahahaha


Jag var ju iallafall glad! Osminkad och fin^^

Så här ser jag ut idag!

proffs fotografern Filip Grönqvist

Mina skor blev snöiga^^



Ny design!

Jag orkade inte att sätta tillbaks min Jul header så jag gjorde en ny och en ny design färg. Hoppas att ni tycker om den. och så ska jag försöka att fixa en header som jag är riktigt nöjd med! Men det får vi ta någon annan dag!


Uppe med tupen!

Eller inte kan jag ju säga. Men nu ska jag sätta mig och läsa ett kapitel i min engelska bok och sedan blir det film och fixa lite med bloggen. Känner att jag vill ha den iordning! Men jag ska vara hemma idag hela dagen ( för har drukigt något medel för magen) Så får jag se om älsklingen kommer upp en sväng eller hur han gör. Men nu känner jag at jag måste läsa lite^^ Den är så sjukt bra så man vill inte släppa taget om den! Men jag skriver sen^^


Kan inte sova!

Just nu kan jag inte sova och jag undrar om jag ska smsa till Marcus. Jag hatar att ha mardrömmar för det känns som om dom ska bli verkliga. Jag vill verkligen inte att den här ska slå in. För då har mitt liv ingen mening. Snälla älskling håll dig borta från svarta skåpbilar är du gullig så känns det lite bättre faktiskt. Då kommer nog allt att lösa sig. Men han kanske sover så det vill jag inte. Han är så sött när han ligger och snarkar bredvid mig. Jag saknar honom jätte mycket. Tänk om han bara kunde vara här. Ligga och pilla honom i håret och känna hans varma kropp. Jag saknar dig älskling. Vill bara vara hos dig nu och krypa in i din famn och somna så gott som man alltid gör i din famn. Ligga på din axel( och jag ska nog försöka att dregla lite mindre älskling) Men det är ju lite svårt när världens snyggaste människa ligger bredvid mig! Hoppas att du sover gott Älskling. Och idag har jag hela täcket men jag vill hellre att du kommer och tar mitt så att jag kan krypa närmre lägga benet runt dig och krama om dig.  Snälla kom hit jag saknar dig så himmla mycket!!!! Men nu ska jag försöka att sova igen, eller åtminstone ligga och tänka på min älskling!
Hata drömmar och sen att man är nervös inför det jävla medlet:(


Ska sova nu utan min älskling!

Nu har jag legat och pysslat med bloggen hela kvällen. Men nu ska jag nog tänka på att krypa ner till sängs. Men nu fungerar i alla fall några bilder. Men ikväll så har jag sett på Beck med mamma och pappa och ätit fruktsallad och vanilj kesella. Jammi Jammi. Sedan har jag sett på Shrek 4 gånger för jag saknar älsklingen, och det var så mysigt när vi såg på den är fast han hatar när den är på svensk( dubbat)  Men han var ju gullig och såg den med mig. Och på något sätt så känns det som att han är närmare mig när man ser på filmer man har sätt med honom. För man vet att han var här föra gången man såg den. Och det gör att man alltid får känslan av att man är omtyckt och att man kommer att träffa älsklingen snart. Men nu ska jag verkligen sova annars kommer jag väl typ att strypa någon imorgon. Och då blir det att träffa älsklingen hoppas jag! Hihihi jag längtar redan!

Första bilden jag tog med min kamera^^


Mina Julklappar!

Idag är jag världens lyckligaste tjej. Jag har fått precis allt jag önskade mig. Snacka om lyckans tjej. Fick en morgon puss av Marcus på julaftonsmorgonen som var helt underbar. (Som alltid)Och så en i morse även fast han nog var rätt trött på mig^^Men jag säger bara det är ju JUL^^ Jag älskar dig Marcus! Fick min kamera och ja vad mer behöver jag säga!

Julklapp av Mormor, den är helt underbar

Julklapp av mamma, den är lite sött

Julklapp av mamma

Och så fick jag julklapp av Marcus mamma, visst är hon söt

Julklapp av Alva, som hon hade köpt för egna pengar!

Julklapp av mamma

Julklapp av gammelfarmor. Snart kan jag flytta hemifrån^^

Julklapp av Anne

Och så kameran så klart men den har ni ju redan sett!


Fettis helgen övervunnen!

För en gångs skull har jag övervunnit fettishelgen. Jag har inte ätit en ända godisbit eller kaka. Inte ätit för mycket utan ätit lagom mycket. Det känns väldigt skönt faktiskt. Ute i Långnäs var det trevligt som vanligt. Kan ju säga att farmors köttbullar är dom godaste i världen( okej då mormors är väl lika goda). Sedan blev det att vara ute med Alva, Elsa och Filip. Det var jätte kul men väldigt kallt så vi gick in och lekte lite med om jag ska vara ärlig så är det så jobbigt att vara med Alva för hon kan inte ta det lugnt någon gång och jag ville bara krypa upp i soffan och läsa min bok. Men jag har hunnit en bit i boken i alla fall. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men blir väl att läsa lite och sedan försöka att fixa bloggen lite^^ Eftersom den cpar totalt. Och sedan får man väl hoppas att man får hitta på något kul ikväll!

Elsa älskar bullar! Kan säga att dom gick åt^^

Vi körde charader. Filip är kung, och vem gissade rätt jo jag!

Matte dansar fin dans!

Och jag kör bil^^

Alva är ett blåsade träd!

Och så har pappa damp och måste ta massa kort på mig

Julgodisrt jag inte ens åt

Elsa tyckte inte det var jätte kul att sitta och kolla på^^

Elsa trivs bäst hos Morfar Leif

Vi åker pulka ute i  snön^^

Stora syster klär på lilla syster mycket kläder.

Och vi tyckte det var väldigt kul^^


Juldagen!

Nu är jag hemma från Marcus. Och jag ber om ursäkt älskling men jag tyckte du skulle vakna. Men jag lovar att jag ska vara snäll nästa gång vi sover^^.Vet att du tycker jag är jobbig när jag är sådär på morgonen men idag får du skylla dig själv för du sa att vi skulle sova och att du inte gjorde det;) Men jag hoppas att du har en bra dag idag iallfall! Och jag lovar att skriva så mycket jag kan! Men natten har varit helt underbarsom vanligt och idag är det juldagen vilket innebär att vi ska ut till gammelfarmor. Men jätte god mat och trevligt sällskap. Men jag har precis fixar mig och ska försöka att fixa min blogg för alla bilder försvinner. Inget bra men det ska jag försöka att fixa i kväll får då har jag inget att göra för då så ska älsklingen bort. Så jag parkerar mig nog framför datorn och fixar bloggen lite^^ Men nu måste jag skynda för mamma skriker att vi ska åka nu^^

Så här ser man ut idag!

Idag kör vi utan smink i och tofs. Orkar inte fixa mig, vet att alla älskar mig lika mycket i alla fall, eller gör ni det?


Julaftonens outfit!

Lägger upp min Julaftons outfit. Den var väl inget speciell ( förutom cardigan som jag fick av Marcus) Men den var mysig i alla fall. Men nu ska jag åka till Marcus och ha Jul mys. Älskar dig sötnos!

Min fina outfit idag!


Min Julafton i bilder!

Här kommer lite bilder från min Julafton! Den har varit riktigt lyckad!


Tomten i tv-rummet!

Jag var jätte sugen på knäk idag men jag tog ingen. Tyckte det var starckt gjort av mig!

Mina pepparkakor!

'Våran finna godis skål!

Min älskade tomte som jag har haft sedan jag var liten^^

Och pappa tyckte iallafall att sin mat var god^^
Från vänster: Moster, pappa, Mormor Farmor

Det låg många julklappar undergrannen!

Mina underbara små kusiner. Elsa och Alva

Alva, Jag och Elsa väntar på packet öppning!

Elsa tyckte om köttbullarna och vildsvins korven^^


Kalle Anka!

Nu är det dags att börja taga inför en tv stund framför Kalle Anka. Jag, Elsa och Alva sitter som bänkade framför tv. Och bara väntar på att det ska börja. Kort från idag får ni lite senare. För nu drar Kalle Anka igång! Men vart är Arne Wisse? Det är ju han som ska sitta där ju. Annars är det inte någon rikitg jul!

Åhhh vad Kalle ser glad ut^^


Julafton som liten!

Kommer ni ihåg när man var liten och det var julafton. Man vaknade jätte tidigt och vill bara slita upp julklapparna ät god mat och se på Kalle Anka. Det bästa med julen är nog framför allt att få träffa alla släktingar. Och umgås med dom. Jag kommer ihåg hur man slänger upp dörren till sitt rum och smyger in till mamma och pappa och börjar hoppa och skrika i sängen
-Det är julafton mamma!!!! Gå upp nu, gå upp, gå upp.
Mamma och pappa bara suckade. Men jag fick ju upp dom i alla fall. Det är ju det som räknas. Mohahahaha.
Sen satt man och kollade på tv tills mamma och pappa ropade att man skulle klä på sig för vi skulle ner till Andres och äta mat. Det var det roligaste man visste att få åka ner till Andres och träffa Victor och Bianca. Bästis kusinerna. Vi åt mat och såg på Kalle Anka. Och sedan bara det av till Långnäs. Där det alltid var så mysigt. Fira jul på landet. Vi åt mat där igen och sedan bar det hem med två trötta ungar. Eller ja Filip var väl så uppspelt så att han inte kunde somna och jag slocknade som en stock i bilen. Hihihi och när man kom hem så rullade man ur bilen med 3kg tyngre kropp! Vad ska man säga det hör väl julen till^^

Tomten ska komma med häst som han gjorde när jag var liten^^


Julafton!

Nu är jag klar för att fira julafton. Jag vaknade med älsklingen imorse. Helt underbart. Men älsklingen blev nog väldigt trött på mig för jag typ hoppade på honom som ett litet barn och ville gå upp och äta frukost. För utan att äta frukost så får man inte öppna några packet. Av pappa fick jag min kamera. Eller vi ska dela på den. Men jag behöver bara betala lite eftersom jag får den i julklapp med^^Och så fick äklsklingen en liten julklapp av mamma och pappa. Det är han värd kan jag ju säga. Men nu ska jag fixa det sista för släken kommer vid ett ungefär. Men idag blir det massor av kort som hamnar här uppe. Älskar min nya kamera och älsklingen var snäll och hjälpte mig att sätta ihop den^^ Han är helt enkelt bäst. Men jag säger God Jul till er alla! HIHIHI vill öpnna julklappar nu, äta mkt mat och bara slappa framför tv idag. Det är så min dag ser ut idag!!!!!!!
Och sedan sover jag hos älsklingen inatt. Kan det bli mycket bättre? Men nu måste jag skynda mig för mamma skriker på mig!


Min underbara kamera!

Så här ser jag ut idag!

Våran finna garan som Lindis och jag pyntade!


Snart klar eller jag tror det!

Nu har Filip och jag nästan gjort allt julstöck klart. Det är bara hallen och tvättstugan kvar. Men det får mamma ta hand om. Vi ska bara dammsuga och moppa golvet men det får vi ta ikväll för pappa håller på i köket och ja jag säger bara att han är rätt duktig på att stöka till kan jag ju säga. Men idag ska jag träffa älsklingen. Så nu när jag har målat naglarna som Marcus tyckte att jag skulle ha det ska jag sätta mig och pyssla lite. Skriver kanske mer i kväll^^

Ni får en röd bild för det är ju jul imorgon^^


Vad är det i packeten?

Nu kommer man ju till det där. Vad ligger i paketen under granen. Men i år så är jag inte så där jätte intresserad av dom. För i pappas och mammas rum står det två stora lådor. Och jag vill veta vad det är i det. Jag vill veta vad det är i det, för det översta var mitt. Och jag kan inte komma på vad det kan vara. Det ända jag kan tänka mig är att det är en kamera. Men det kanske det inte är men jag hoppas jag hoppas att det är det! Men jag kan nog tänka mig vad det är för något i filips packet. Eller så är jag helt lost! Men men jag vill att det ska bli jul nu. Kan inte klockan bli tolv så jag kan smyga och öppna alla mina packet^^

Kan man hoppas att det är dom här läcker bittarna?

Mitt packet är överst!


1 år sen jag för första gången...

Idag är det ett år exakt sen jag träffade Marcus för första gången och när jag vaknade satt jag å datorn och såg att jag hade fått mejl. Och sen när man öppnar det ser man världens gulligaste mejl älsklingen har skrivit till mig. Han är helt under bar. Han kommer alltid att vara mitt allt! Älskar dig Marcus Skogh!!!!! Jag vet inte ens vad jag ska svara på ditt mejl!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Marcus Mejl till mig:

idag är det 1 år sen vi stog där utanför polisstationen! känns som det var igår, men samtidigt inte. För då så sa vi typ bara hej, då fanns det inget "nu och föralltid". Men sen några månader senare ändrades ALLT. Och under dom månaderna så kände man på sig att det var nått speciellt med dig, att vad man än gjorde så kom du upp i huvet ändå. Och jag var dum och försökte ignorera dom tankarna, vet fortfarande inte varför. Men det slutade tills slut med att tankarna började handla om dig mer och mer, och jag tillät det. Och den dagen vi skulle vara med izza, när vi möttes neråt vid ica, och gick hela vägen till izza, var faktist riktigt mysigt. Kommer ihåg hur du log och pratade om jackie, att du höll på att lära dig att stå på hennes rygg. Och du pratade om annat som ni gjorde i stallet och jag lyssnade noga på varje ord. Sen började jag prata om mina bilar som jag alltid gör och du lyssnade på mig. Sen när vi kom hem till izza så kände jag att jag ville bara strunta i henne och fortsätta att gå längre, bara du och jag. Men hon kom med och aa, det typ "förstörde" lite av våran första mysiga prommenad tillsammans som vi gick ensamma. Men jag kände på mig att det inte var sista gången vi skulle ut och gå! :)

och förra nyår kommer jag ihåg hur vi va hos gagge, och du satt i soffan och man såg att du inte hade sådär jätte kul, men sen stack ni ner till bron och jag letade faktist igenom varje rum och kollade efter dig, sen kom vi ner till bron och då blev jag nästan lite ledsen, för jag trodde du höll på att ragga på någon på bron. Men det var la inget mer med det tänkte jag, trodde du inte var intresserad så aa, vad kan man göra då? men sen när vi följde dig hem, och jag fick den där kramen av dig innan du gick in, och hur du lutade dig mot mig när du tog på dig dina termobyxer. Och jag frågade varför du var tvungen att ta på dig termobyxor utanför er typ, och du svarade bara "du vet inte hur min mamma är" :) men nu vet jag hur hon är :) och jag vet mera om hur du är min underbara älskling:)

ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT ANNAT GUMMAN!!! glöm aldrig det, vet att mycket handlar om bilen, men mycket mer handlar om dig, kom ihåg det! :) älskar dig gumman! Nu och föralltid, du och jag :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Älskar dig min ängel!


Sista rycket nu då!

Nu har jag varit uppe ungefär en timme. Tycker jag var duktig som gick upp vid nio! Men jag har hunnit att äta frukost. Har nästan gjort klart mitt rum. Ska bara dammsugas och lite smått. Har ställt ut alla tomtar i huset så jag har kommit en bra bit på vägen. Eller vad säger ni? Men nu ska jag börja att städa över allt annat. För nu ska huset bli rent! Fast köket får vi städa ikväll eftersom pappa gör mat och jag ska baka mer^^. Men nu måste jag fortsätta. Men ni vet ju att jag lever bara att jag julstöckar idag!
Lite kort på mitt julstök!

Jag vill ha packet nu!

Min julkulka!

Marcus kortet fick sällskap av mnin snögubbe^^

Min fina tomte ser tille rolig ut^^


Lindis Bindis har gått hem!

Nu har Lindis Bindis gått hem efter en mysig kväll! Det var synd att Hannis inte kunde idag. Hör du det nu Hannis pallra dina ben hit ner till Åtvid. Men Lindis och jag fixade våran gran helt själva. Är lite stolta över oss. Men det blev helt suverän. Sedan blev det film hela kvällen. Men nu ska jag försöka att krypa ner och sova( och så får man inte glömma 60 situps heller^^). Ska försöka att sova lite tidigt. men det är så svårt att somna om man inte får göra det på Marcus axel. Jag saknar honom. Och sedan kommer jag ju sakna täckes napparen. Eftersom man får sova utan täcke. Men då har jag en väöldigt bra andledninga att ligga nära Marcus^^. Men nu säger jag godnatt till omvärlden! Hörs imorgon.
Var lite dålig att ta bilder idag så nu får en imorgon!

Idag får jag hela täcket för mig själv. men vad ger det när jag får ligga ensam och frysa=(


Nu har jag bakat klart pepparkakorna!

Nu har jag städat klart tv-rummet. och sedan gjort pepparkakor tills julafton. Och sedan har jag hunnit äta kvällsmat( våfflor) Hur onyttigt som helst men det struntar jag i för det var svin gott. Snart kommer Lindis( Hannis hinner inte) Buhuhuhuhu. Och då får jag väl muta henne på något sätt att hjälpa mig att klä granen för det måste jag göra ikväll.  Sedan blir det väl typ lite film och tjejsnack. Sedan får vi se om Marcus kommer upp och sover här inatt. Jag hoppas verkloigen att han hinner och vill det. Även fast han inte har något att göra här när jag har somnat. men om han kommer så får jag försöka att vara vaken lite längre. Men nu måste jag slänga mig i duschen och sminka mig lite inna Lindis kommer. Panik!!!!


Fryser om fosingarna!

Nu är jag hemma från stallet där jag har hjälpt till att plocka in alla hästar. För de skulle vaxeneras. Men jag han att rida Harriet innan vi vaxinerades och det var riktigt skönt kan jag ju säga. Jag och Karin tog ett var ute i skogen. Och Harriet var pigg idag med och hon har kommit på att man kan springa snabbt i galloppen så jag måste ta ett varv i ridhuset nästa gång. Det är väk med kul men jag rider ju hellre ut kan jag ju säga^^. Men när vi kom tillbaka vart det rikitgt kallt om fosingarna. Men jag fixade det och sedan blev jag fälld av en häst och slåg i mina knän och hamnade under Pernillas hingst som trampade omkring. Men jag lever ju som tur är^^. Men jag har hunnit att damma i tv-rummet, och ska snart äta och sedan blir det mer julstök och bak. Så får vi se när Lindis och Hannis kommer sen( om Hannis hinner komma) Jag hoppas det! Men nu måste jag fortsätta städa. Tjoho!

Min underbara polle!'


Jackie<3

Det är nog dom minnena jag aldrig kommer att glömma.

Hon var min första egna häst, och vi har gått igenom mycket tillsammans. När jag köpte henne var hon jätte smal och jätte arg och gjorde lite som hon ville. Hon bara sprang och sprang. Och första halvåret som jag ägde Jackie så var jag jätte rädd för henne och mamma fick rida henne, för jag spydde nästan varje gång jag skulle åka ut till stallet för att jag var så rädd. Men ju mer vi var tillsammans ju mer tyckte jag om henne. Och tillslut så vågade jag att rida henne. Och då gick det bara bättre och bättre. Och vi kämpade för att bli bäst. På den första tävlingen vi gjorde tillsammans kom vi etta på trailen. Första gången jag ens hade suttit på henne på en tävlingsbana. Och det är nog en av dom mest chokade stunderna i mitt liv. Sedan var det bara att träna mera. När Jackie sedan blev sjuk så (sommaren 2009 med diabetes) började allt att gå neråt. Men vi försökte att få henne att må bra. Men när vi fick reda på att hon hade diabetes så blev allt lite svårare eftersom att all föda innehåller socker, exempelvis gräs. Men vi klarade den sommaren och vintern kom. Det gick lite upp och ned med henne men vi klarade vintern tillsammans med i all fall. Vi gjorde bara mer och mer komplicerade saker och helt plötsligt var vi tillbaka där vi var innan hon blev sjuk! Och dom långa svängarna i skogen som man bara kunde umgås med henne är de bästa stunderna i livet. Det är något alla människor borde få uppleva. Men sedan när sommaren kom så började hon att bli allt sämre igen och jag kände att det var bättre att hon fick gå vidare och slippa smärta. Men medens hon blev lite sämre fick hon mycket smärtlindring eftersom veterinären var så envis på att det skulle gå. Men jag lärde mig att stå på henne och sedan kunde hon gå med mig på ryggen. Det är ändå rätt så roligt att kolla tillbaks på kort och sådant man har på det. Jag lärde henne även att gå efter mig utan grimma, och jag kunde rida utan grimma i låga tempon. Hade gärna sett att Jackie fans kvar i livet eftersom hon var min bästa vän. Men jag har många minnen som alltid kommer att leva kvar i mitt hjärta. Hon kommer för alltid ha en plats i mitt hjärta.
Men nu har Marcus tagit över den del där jag kan lägga huvudet på axeln och säga hur jag känner


Hihihi hon kan skratta också!







Som det matvrak hon var så ståd hon till mesta dels vid balen så det var inte så sårt att hitta henne^^

Några av mina kort på Jackie!

När man mister något står tusen åter.
Jag miste min vän men hittade min livs kärlek! Ibland är sorg en bra väg att förstå livet!


Jag var duktig och gick till kyrkan!!

Idag är jag stolt över mig själv jag gick till kyrkan. och det var väl hgelt okej det kunde ha varit väre. Men det var lite smått kul när lärarna sjöng för dom såg då löjliga ut. Men nu ska jag fortsätt att pussa på min pojkvän!!!
Bilder kommer snart!

Det är mörkt!

Det är ju jätte mörk ute nu ju. Buhuhuhu!!!!! Men skolan idag har varit helt okej. Och jag tog inte en enda pepparkaka eller bulle, eller drack någon julmust, när lärarna bjöd på det. Snacka om att jag var stolt över mig själv! Och sedan var det lunch och då köpte Hannis och Lindis godis. och jag åt inget då heller. Och så den döende maten. Som jag fick precis Vg på. ( så jävla underbart) Fast hade en del fel kn jag ju säga!. Men sen så gick vi ner och lämnade tillbaka vindkraftböckerna som vi hade lånat på stora biblan. och då gick Hnnis och Lindis in och köpte mer godis på Ica. Snacka om att jag var sugen, ferrari bilar. Mmmmmmm. Och marabo choklad. jag längtar till nästa julafton när jag får börja äta godis igen. Jammi Jammi!!! Men jag åt ingen godis bitt då heller. Är så jävla stolt över mig själv kan jag ju säga. Om jag klara idag med så har jag inte ätit godis på 13 dagar. Och jag kommer att klara det för det bästa som finns när man ska gå och lägga sig är att sätta ett kryss över dom däå hemska siffrorna. Men jag har ju kommit en bitt på vägen. Svårst blir nog i sommar när jag inte får äta någon glass. Men får väl ta en morott att knapra på istället. Men just nu sitter jag hemma hos Marcus och han är nere och duschar. Men han var iallafall snäll och hämtade mig efter kyrkan. Det tyckte jag var snällt!!!!!( och Ma4cus sluta flosa mig i örat tack det går inte så bra att skriva!!!!!!) Men nu ska jag se till att få något gjort. Skriver mer sen! Tjoho!!!!
Bild får ni i kväll eftersom jag sitter vid Marcus dator^^


Slutar skolan snart!

Nu måste jag sminka mig och hitta ett par skor är lite sen som vanligt och sedan springa bort och möta Lindis. Men idag så slutar vi skolan. Så himla underart. och snart är det julafton. Jippi. Men vi ska gå till kyrkan vid halv fyra och innan det så blir det fika med klassen( inget för mig allså^^) och sedan lunch, matte och kyrkan. Efter skolan och kyrkan ska jag hem och damsuga mitt rum och sedan får jag se när jag ska träffa älsklingen? Men det ska göras iallafall. Och sen ska jag nog sova hos honom om han inte har ångrat sig^^. Men nu måste jag skynda!!!!!
Hinner inte lägga in några bilder i datorn nu så ni får det jag köpte igår senare och kanske en outfit vem vet?

Dom är så jävla sötta!


I Stan är det ett vinterland!

Nu är jag äntligen hemma från vinterlandet. Eller ja det är det ju här med men istan snöade det jätte stora flingor hela tiden. Men men mamma och jag fick inhandlat det vi skulle iallafall. Jag köpte mig en nyy bh, en cardigan och ett vit nagelack. Och sedan så köpte vi gran och fixade lite julklappar. Och om vi säger såsär att jag har lite ångest över att jag åt på Mc men eftersom att vågen vissar samma siffror som den gjorde i morse så är det nog inte några större problem. Och inte får jag träna nu när jag hostar så mycket. Skulle velat springa ett varv i morgon bitti men jag får inte för mamma för det kan överanstränga mitt hjärta, så jag får hjärt fel. Så det är väl bara att ligga inne och saka ihop till en klump. Men jag har bara lite ångest. Och imorse ar jag till och med duktig och åt en macka till flingorna! Duktigt gjort av mig tycker jag. Tror det blir en imorgon bitti med^^(även fast man inte ska äta mackor, så har det väl något bra?). Men när vi kom hem från stan så åkte vi förbi hos mormor och morfar och jag fick en mössa av mormor som hon hade gjort. Den är jätte finn! Men nu ska jag göra mina situps och sedan ska jag krypa ner i sängen och läsa engelskabok. Och sova lite skapligt hade jag tänkt mig för är riktigt seg. Men om jag inte skriver imorgon har ni en andledning, jag kommer inte ur sängen angående min fettma!!!!!
Men hoppas att alla läsare sover så sött^^


Jag vill ha tillbaka mitt gammla hår där lugen låg på sin plats och inte delar sig så förbanat!!


Znark Znark!

Snacka om att jag är trött. Men älsklingen ringde och väkte mig^^. Tack älskling!!!! Och bara så du vet hade inte ställt någon klocka, utan jag litade på att du skulle ringa älskling!!!.  Men nu sitter jag halvklar som vanligt. Ska slänga på mig smink och fixa håret så är jag klar. Men idag efter skolan( som jag nämde igår) så åker jag in och möter mamsen på stan. Men jag skriver mer ikväll när jag kommer hem. och hoppas att jag har fått med mig lite fynd hem^^!
Måste hitta mig en ny bh!!!

Så här ser man ut när man ska till skolan då^^


Ny julig header!

Nu har jag gjort en lite mer julig header. Passar väl inte jätte bra med turkost till med det struntar jag i. Blev inte helt nöjd men det får duga!

Så här ser den ut!


Nu blir det situps!

Nu har jag städat hela rummet, damat alla hyllor och städat alla lådor. Kan ju säga att jag är stolt över mig själv. Mamma,jag och Filip åt pizza till kvällsamat men jag orkade bara en fjärde del. Men jajajaja får äta en stabil frukost imorgon bitti. Sedan så gick jag hem till älsklingen för han måde inte alls bra idag så jag kände att jag var tvungen att gå och ta hand om honom lite gran. Jag packade ner pepparkakorna vi bakade och sedan gick jag förbi Willys och köpte choklad och djungelvrål till älsklingen. Men var tvungen att gå hem vid halv nio men vi han att se på film och mysa lite iallafall. Och jag var hemma i tid till och med tio minuter tidigt. Det tyckte jag var duktigt. Men nu ska jag göra kvälls rutinen och göra situps och sedan krypa ner och börja läsa på min engelska bok.( det är bok två^^). Men jag skriver imorgon som vanligt. Just det då ska jag åka in till stan och möta upp mamma. Ska bli riktigt kul=) God natt allihopp!!!!!!

Jag vill bara springa hem till Marcus och krypa upp i hans knä och somna. Det är det bästa som (nästan) finns. Är ju roligare att träffa honom ju^^. Men jag vill till honom nu. Saknar honom jätte mycket!!!!


Bakat pepparkakor med älsklingen!

Imorse vaknade väl inte Marcus och jag sådär jätte tidigt kan jag ju inte påstå. Men efter ett tag fick jag upp honom. När klockan var sådär halv tolv. Vi åkte ner och köpte fralla och sedan så åkte vi hem till mig och åt frukost. Sedan har vi bakat pepparkakor med glasyr. Det var jätte kul det är det bästa jag vet att baka och speciellt med äldklingen. Han är så sött hela tiden men han bordde inte ätit så mycket pepparkaksdeg. Hoppas att han inte får för ont i magen. Men nu har älsklingen åkt hem. Han sa att han var tvungen att åka hem men vet inte varför? Hoppas att han inte har tröttnat på mig iallafall. Men nu har jag slängt på mig städ byxorna och ska julstäda mitt rum nu så att jag slipper det i veckan. Och så måste jag verkligen se till att jag inte stökar ner mitt rum igen. Men men det blir nog bra. Hoppas att älklingen har det bra där hemma iallfall. Men nu  blir det julstök^^

Bilden blev inte så bra men det får duga!

Hahaha det var ju jätte kul att kladda på pepparkakorna^^


Sitter i Marcus data stol!

Marcus kom en stund till Alva sen. Jag blev jätte glad. men jag fick sova hos Marcus även fast pappa och jag bråkade^¨^. Men Alva blev jätte nöjd med sina presenter. Hon fick några små djur och ett par björnborg troser av mig. Men nu ska jag krypa ner i marcus säng och somna för är så jävla trött på ren svenska! Och man får ju inte glömma att jag ska dreglsa i masser i natt^^ Mohahahahahahaha!!!!! Sov gott!

Hahahaha det får bli en bil bild igen eftersom jag inte har några bra här^^

Helt såld på Miranda nallar!

Något jag verkligen skulle vilja ha är en Miranda nalle dom är så himla söta, men dom kostar så mycket så jag har aldrig tagit mig fri heten att köpa mig någon. vilket är väldigt synd.

Den är så sjukt sött det måste ni ju hålla med om^^


Älsklingen kunde inte följa med!

Älsklingen kommer nog inte att kunna följa med till Alva för han skulle inte hinna. Jag hatar att fråga om han kan komma och sedan när man har fått ett ja så säger han att han inte kan eller att han inte hinner. Det är så pinsamt. Men jag över lever väl! Men nu ska jag fixa min andra hand och ta lite host medicin!

Jag saknar Jackie!!!


En natt med älsklingen!

Nu har jag hunnit med mycket. Eller har jag det?

Har hunnit vara i stallet och klippa mig.
I stallet så gick det riktigt fort och vi vart klara rätt så fort. Ridturen idag blev ett enda röra, fast ändå rätt så kul. Harriet har ju inte gått ordentligt på tre veckor så hon var as pigg så vi galopperade och hoppade omkring i skogen. Och det hjälpte ju inte att gamle gubben Nanook hoppade omkring som en tre åring. Men när vi kom hem ifrån skogen så var alla hästar helt döda. Och det kan jag ju säga var rätt skönt när man vet att dom är trötta. Men jag kan säga så här att jag har fortfarande träningsvärk och det lär ju inte släppa precis. Sedan var det bara att snabbt hoppa in i duschen och äta lite och sedan springa bort till Annica och klippa mig. Det blev lugg och uppklippt denna gång också jag har så dålig fantasi. Vet inte riktigt hur jag vill ha det!!!! Men nu ska jag måla naglar och massa så skriver kanske när vi kommer hem från Alva.  Hoppas att älsklingen följer med, hoppas hoppas.

Jag har världens underbarast pojkvän. I natt så låg han och sa jätte gulliga saker till mig när jag låg och sov. Men jag hörde det mesta. Frågan är hur man inte kan älska honom? Han är mitt allt. Det finaste som finns i hela världen. Det dyrbaraste i mitt liv!!!!


Filip och jag i Spanien!!! Vill tillbaks


23 december 2009

Det var väl en dag som alla andra dagar. Men den har en speciell händelse i sig som jag aldrig kommer att glömma! Jag var med Jossie som jag alltid brukade vara. Vi såg på film och ty pratade skit om halva Åtvid. Eller ja hon gjorde det eftersom jag inte viste vilka hälften var. Men sedan skulle hon gå och lämna sprit pengar till någon. Och jag tänkte inte mer på det. Vi skulle gå till polisstation precis ovanför Ica. Och där står han den helt perfekta killen. Mitt framför mig. Jag får knappt fram ett hej och jag kände hur röd jag blev i hela ansiktet så jag ställde mig en bit bort och kollade på när Jossie och han hade snöbolls krig. Under möss kanten så kollade man lite diskret på honom så att han inte skulle märka det, för vad hade Andra Grönqvist gjort då? Jo typ dött eftersom att jag är så himla blyg. Men man försökte lite diskret att granska honom från topp till tå. Och så kommer man upp och möter han blåa blick och den känslan får jag varje gång jag kollar in i älsklingens ögon. Hur man nästan svimmade eller snarare drunknade i hans djupa ögon. Hur fint hans leende var. Man ville bara stå kvar och kolla på honom hela dan, man blev helt förtrollad. Och när Jossie skulle följa mig hem så kunde jag knappt röra mig så hon fick putta iväg mig. Jag var så himla mållös att det fanns en son som Marcus så nära som han gjorde. När vi kommit en bit kommer jag ihåg att jag började att små le för mig själv och kände en alldeles varm känsla i hela kroppen. Och Jossie frågade vad det var och jag svarade bara med ett leende att det inte var något. …

Det var första gången jag träffade Marcus, eller jag har träffat honom innan. Men det var första gången som räknades enligt mig för det var första gången jag försökte säga hej.

Första gången vi sågs var väl när han bodde granne med Camilla. Då jag var väldigt mycket med Camilla. Men jag såg honom bara två gånger så det borde inte räknas tycker inte jag.

Så jag har fått uppleva kärlek vid första ögonkastet. Något jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva!




Han är jämt så gullig och hjälper mig alltid när jag behöver hjälp^^
Jaaag älskar Marcus Skogh!


Nu har jag ångrat mig och gjort något åt saken !

Åt en macka och ångrade mig så mycket så jag sprang bort till mormor och hämtade hunden och sprang i 40 minuter.Så nu känner jag att jag nog kan överleva denna kväll utan fettma. Men det kommer att bli att knarka hostmedicin för nu ligger jag i host attack. ´Men efter skolan så gick jag till garget där Marcus och jag fixade det sista i bagaget. Det var riktigt kul mn var så jävla se efter så det är inte sant. Men om vi säger så här så är jag rätt så mör nu ska göra mig en stor fet kyckling sallad och sen får vi se om jag smacka en klyftpotatis. Men ikväll blir det att mysa med älsklingen och imorgon bitti går jag upp tidigt och åker till stallet. OCh älskling du behöver inte säga något jag vet att du älskar att gå upp tidigt på en lördag morgon^^


Nu blir det städning!

Nu blir det städning som gäller. Mamma lovade mig att jag skulle känna en peng om jag hjälpte till och det säger man ju inte nej till. Sen blir det att träffa älsklingen igen för han var tvungen att jobba en stund idag. Men nu måste jag verkligen städa snabbt om jag ska hinna det här huset till klockan sex!



Damp på bloggen!

Japp nu har man kommit in på blogg.se igen. Men jag skriver om igår nu iallafall!

Nu har Marcus åkt hem. Vi har varit hela dagen. Det är så grymt kul att vara med Marcus, han får mig att vara lycklig och må bra.  Om han bara kunde förstå det. Och jag har kommit underfund med att allt i ens liv har en mening även fast man inte förstår det när det just händer. Så jag antar att även fast jag har haft mycket otur så finns det alltid något gott i det. Och jag vet vad det positiva i mitt liv är.  Jag har hittat och kommit ännu närmare mitt livs kärlek och jag har fått två riktigt bra vänner. Och dom här tre kan jag verkligen lita till på 1000%. Det är något jag är säker på!!!!

Men idag har Marcus och jag satt på nytt tyg i hans bagage. Det var jätte kul och mysigt att göra det tillsammans. Även fast det var lite kallt där nere i garaget.  Sedan åkte vi hem till mig för egentligen så skulle jag ha skallat potatis men det blev köpmat. Kanske inte så bra och jag ångrar det en aning, men jag vet att Marcus älskar mig lika mycket i alla fall så jag antar att det inte spelar någon roll. Men han var i alla fall jätte söt och följde med ut och gick. Vi gick ned till Willys så att han fick köpa godis som han skulle ha tills ikväll så att han inte skulle äta något imorgon. Snacka om att han är söt!!! När vi kom hem från Willys så la vi oss i sängen och myste, helt underbart att mysa med Marcus! Och så har vi pratat en hel del och jag har insett vad riktiga vänner innebär. Det är inte någon som för allt man säger vidare utan det är någon som Hannis eller Lindis!!! Och det är Marcus som har fått mig att förstå det! Men nu ska jag fixa lite innan jag ska hoppa i säng och sedan ska jag sova utan min älskling=( Vi får se hur det här går, kommer sakna  honom lika mycket som jag alltid gör!

Men här säger jag god natt^^


Min älskling i sommaras!


Sovmorgon på tyskan!

Idag har vi sovmorgon på tyskan så jävla skönt att slippa den. Men jag sov lite länge idag men det var riktigt skönt. Men nu ska jag kolla igenom matten lite( kanske). Och sedan föra över alla mina bilder på det nya usb-minnet. Men jag skriver när jag kommer hem från skolan! Hej då så länge^^


jag vill åka utomlands nu!


Igår!

Ja jag orkade inte blogga när Marcus hade åkt hem. Men så här var det igår. Mamma och jag åkte till stallet och jag red Konny och mamma red sin lilla plutte häst. Det gick riktigt bra med Konny tror jag? Men iallfall så blev han lite svettig. Sedan har jag bestämt att jag ska rida Harriet på lördag. Så det blir att gå upp tidigt. Åhhh vad Marcus kommer att tycka om mig då. HIhihihi^^. Men efter att vi hade kommit hem så bytte jag kläder jätte snabbt och sedan så hoppade mamma och jag in i bilden jätte snabbt. Sedan körde hon mig till Marcus där vi var en stund. Sedan åkte Marcus och jag upp hitt en sväng och vid tio så åkte han hem. Snacka om att jag har världens bästa pojkvän. Och så ska ví ses idag. Jippi. När Marcus hade gått hem så läste jag ut min engelska bok. Så himmla underbart att vara klar med den. Bara en kvar då^^. Sen somnade jag som en stock, även fast jag var lite nervös att det hade hänt älsklingen något eftersom han inte kunde smsa när han var hemma! Men efter ett tag så somnade jag med mobilen i handen ifall det skullle vara någon som ringde^^

Är utläst nu! Äntligen!!!!!!


Minnen!

Jag har tänkt att göra en katogori som jag har döpt till minen så att ni får lite mer in blick i mitt liv. Det kommer nog att bli rätt så kul. Hoppas att ni tycker om den nya kategorin!


Jag har inga bilder i datorn så det får bli den här!


Snart slutar jag skolan!

Snart så har jag slutat skolan det är bara engelska muntligt kvar och mentor tid. Så hoppas att jag kan  det nu!Adam och jag, Garton och Granberg har fan gjort det bästa arbetet någonsin. Eller inte men vi har ju i all fall gjort det. Men efter skolan blir det att gå hem och skriva in alla matte genomgångar och kolla igenom dom till provet. Sedan blir det kanske att läsa lite engelska bok. Men jag ska i alla fall följa med Mammsen till stallet. Och troligt viss rida Konny. Det kommer att bli kul, ska rida ett hårt pass med den gamle gubben. Och hoppas att min hosta inte blir värre när jag ridit bara. Men det är ju liksom två veckor sedan jag tränade så jag känner mig rätt så fet. Men jag hoppas att min hosta försvinner så att jag kan börja springa igen. Men vi börjar väl lite smått med att rida. Och så får jag väl bara se till att dricka min host medicin. Jag var faktiskt duktig och drack det i morse, för att jag inte kunde andas men det har ju inte med saken att göra^^ Men nu ska jag hoppa upp från stolen och göra våran redovisning.

Mitt favorit ämne eller inte!


Lindis Bindis gästbloggar!

Tjenis penis alla vänner! :) Andrenis jobbar på som en raket på datakunskapen så nu är vi klara. Duktig flicka det där! Andrenis ♥ databaser ungefär. Hehe. Har inte mycket att säga, tror Andrenis gillar mitt inlägg här. Kanske blir stammis-gästbloggare, höhö. Nja, kanske inte. :D Snart är det dags för Kemistuga, lika svårt som matten men vi snill-heads ska nog klara det. ;d Snart julislov och då är det STOCKHOLM som gäller! Fett najs, vi kommer bli panka. Förhoppningsvis några klädesplagg rikare så that's fine. Nu blev det långt, några sexiga bilder på oss tre kommer nu! :D Puss tjofräs!!

finisarna <3 bästa friendsen!!

gullirullar oss på estetiska ;D

heta brudar i stan ;)

SNYGGA....


Snart klar tror jag!

Jag tror att jag snart är klar för att gå till skolan. Jag ska göra det sissta bara och sedan krypa upp i sängen och läsa lite. Men inatt skickade älsklingen värdens gulligaste sms till mig. När jag vaknade blev jag jätte glad( som vanligt när han har skickqt ett sms när jag sover^^) Jag fattar inte hur söt och underbar han är. Han är mitt allt, mitt livs menning!!!! Men nu måste jag skynda! Hej då så länge^^)!


Hemma själv igen!

Japp då får det väl bli skärpning, eftersom att Lindis Bindis klagar. Men idag så kom Marcus och hämtade mig efter skolan då vi hade gjort engelskan och det på minner mig om att jag måste skicka det nu! uppsi uppsi. Men Marcus och jag har bakat lite idag och jag har gjort en marcipan bil, det skulle vara Marcus bil men det ser inte riktigt ut som det. Men men! Sedan har jag och Marcus bara tagit det lugnt och jag har typ spytt slem igen. Förlåt älskling jag lovar jag gör det inte med flit. Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka att läsa lite engelska bok. Och imorgon så ska jag blogga som vanligt igen. Men måste dra nu tjo!

Just det redovisningen gick nog rätt så bra idag på naturkunskapen! Eller jag hoppas hoppas hoppas!!!!!


Bakat knäck!

Nu har jag satt mig i sängen efter en timmes knäck bak. Det var riktigt kul. Och sedan så har jag vallat mamma ner till Ica för att handla. Snacka om att jag blir rast lös när jag inte är med älsklingen. Men nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska höra av sig igen. Men vi hörs imorgon och då blir det att gå upp tidigt och åka till vårdcentralen.

JAg var jätte duktig jag smakade inte ens på smetten! För man vill ju kunna sätta ett krys i almenakan^^


Sitter ensam!

Dagen har varit bra i skolan och maten var riktigt god. Risgrynsgröt. En riktig favorit. Men nu sitter jag ensam i köket med läxhögen, för Marcus skulle vara med Jonte. Och jag som verkligen hade längtat efter att få träffa min älskling. Men ville inte säga att han inte fick vara med Jonte, men hoppas att vi ses någon annan dag i veckan.Men fick träffa honom en snabbis när han körde hem mig^^ så gullig han är! Så nu ska jag ta tag i den enorma läxhögen! vi hörs sen!

Så här stor är min läxhög den här veckan!=(


Lucia

Idag är det lucia. Inte för att jag brukar uppmärksamma det annars tycker det bara är jobbigt att gå till kyrkan men det är mysigt för älsklingen och jag kan gå hem och mysa sen ikväll. Hahaha vi har iallafall varit och kollat på lucia i kyrkan idag. Så det får dom nöja sig med!

Hihihii Lucia!


Andledningen till min blogg!

Andledningen till att jag började att blogg igen var att min älskling sa att han tyckte om att läsa min gamla blogg. Så jag ad Linda att hjälpa mig att starta en och nu har jag en så att min älskling kan följa mig i min vardag. Iochförsäg så står det ju nästan bara att jag har varit med älsklingen men jag hoppas att han tycker om den iallafall. Men nu måste jag packa till skolan. Tjou!

Mitt livs mening!


Förtidig julklapp

Nu sitter jag i en förtidig julklapp som jag har fått av älsklingen. Den är helt underbar. Han är så söt hela tiden. Jag älskar honom så sjukt mycket så det går inte ens att beskriva med ord. Men det blir iallafall att ha den tidiga julklappen på sig idag och sedan leggins. Man måste ju vara fin när man ska träffa älsklingen. Idag ska jag till vårdcentralen och kolla min hosta och älsklingen som alltid är lika söt ska följa med mig upp eftersom jag har läkar skräck. Så ser min dag ut. Och så får man väl hoppas att älsklingen hinner att ses efter med! Men jag kan ju säga såhär att jag mår inte svinbra men det är väl bara att krypa till skolan! Men jag skriver ikväll sen, Hej så länge!

Min förtidiga julklapp^^

Min suddiga outfit idag! Den är mysig^^


Tårarna rinner längst kinden!

Jag förstår inte hur det kan bli svårare och svårare att sägs hej då till Marcus. Ju mer tid jag spenderar med homom ju mer vill jag vara med honom. Ju mer jag ser hans djupa ögon ju mer inser jag hur mycket jag älskar honom. Om han bara kunde förstå hur mycket jag älskar honom. Och jag kan säga så här att jag har aldriog mått sämre. Mår jätte dåligt över att jag tappat armbandet. Jag vill bara ha tillbaks det. Snälla Snälla Snälla!!!!!! Och det gör det inte bättre att man måste ligga själv hela natten. Har lovat älsklingen att inte oroa mig över det men det känns som om jag har svikit honom, som om jag har försört allt. Även fast jag vet att kärleken mellan oss inte sitter i armbandet så fattar jag inte hur jag kunde vara så klumpig och tappa det. Men jag hoppas att älsklingen fattar att jag inte gjorde det med flit. För det är det ända smycke som betyder något för mig. Hade inte brytt mig om jag hade tappat ett annat smycke, för det går att köpa nytt. Jag vill bara att Marcus ska förstå att jag älskar honom men det känns bara som att allt blir fel hela tiden. För det där armbandet var ett armband jag ville ha kvar för evigt. Jag hoppas att det ligger på garageinfarten och att det kommer upp i vår. Och även om det är helt förstört så ska jag spara det i en ask och komma ihåg hur mycket det betyder för mig!

Idag har Marcus och jag bara legat inne och slappat så jävla underbart kan jag ju säga. Och det bästa som finns är att ligga och kolla in i älsklingens finna ögon. Känna hur hans värme kommer in i ens kropp. Känna hans närhet. Jag vill bara flytta hemifrån så att jag kan ligga och kolla in i hans ögon hela tiden. Jag vill leva mitt liv med honom. Men nu måste jag borsta tänderna, göra situps och sedan krypa ner i sängen för imorgon har jag ingen sovmorgon och det är Lucia så det blir kyrkan på morgonen! Men vi hörs imorgon TJO!

Sommar mys med tjejerna, det var riktigt trevligt!


Frukost på sängen!

Nu sitter jag i Marcus säng typ helt nyvaken.  Eller jag har varit vaken sen nio men sjusovaren vaknade nu när hans mormor stog och bankade på dörren. Eller jag fick väcka honom i alla fall eftersom han inte vaknar. Men nu är älsklingen  nere och köper frukost på Ica. Fatta hur gullig han är. Han åker och köper frukost. Jag har världens bästa pojkvän. Det går inte ens att beskriva med ord. Så jävla underbar är han.

I förgår så sov jag hemma hos Marcus. Så jag gick till Marcus direkt efter skolan för vi skulle åka upp till vårdcentralen och kolla min hosta eftersom den aldrig släpper. Och då hade Marcus varit jätte gullig och ringt till vårdcentralen och dom skulle ringa upp men dom ringde aldrig upp, fan vad sur jag blev då. Vill inte hosta mer. Vill inte att Marcus ska ha  ont. Så det är bäst för vårdcentralen att dom har tid imorgon för annars blir jag jävligt sur. Men sen typ åt  Marcus hemma hos sig( tror det var för att han inte kunde äta och tyckte det var pinsamt att äta lite hemma hos mig, Men man vet ju aldrig)
Sedan så åkte vi hem till Marcus igen och jag somnade väl tidigt som vanligt. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Men jag tog typ med mig russin så att jag inte skulle äta godis och Marcus sitter och skrattar det är ju lagom kul. Eller han är rätt så sött när han skrattar så det får väl gå!

Igår: Efter att vi hade ätit lövbiff och pommes så åkte vi ut en sväng till Marcus mormor. Jag var jätte nervös. Men det var inte så farligt bara jag får sitta när Marcus så är det inga problem. Vi åkte hem och satt hos och kolla på tv och åt vaniljkesella och hallon, eller jag gjorde det och Marcus åt glass. Sedan så gick vi in och kollade på film. Och läs noga nu jag var upp till halv två nästan rekord. Om man inte räknar med i somras. Hihihihi tyckte jag var svin duktig. Men vi gjorde inte mycket mer efter det.

Men nu ska jag vänta på att älsklingen kommer hem så ska jag äta lite frukost och så får jag se om jag måste gå hemåt för älsklingen skulle vara med Jonte idag. Så vi får väl se vart dagen hamnar.  Men skriver sen!

 

Jag som blond, för ett år sen!


Hemma från stan!

Nu är man hemma från stan. Jag har inte hittat jätte mycket idag för dagen har inte varit så bra. Jag har tappat armbandet jag fick av MARCUS.  Förstå vilken smärta jg är jätte ledsen och det ända jag vill nu är att få tillbaka det. Snälla Snälla Snälla. Men jag har som sagt inte hittat jätte mycket men jag har köpt julklapp till Marcus. En pälsmössa som han ligger med i sängen nu.  Han är så himmla söt i den. Och sedan har jag hittat ett nytt underställ, en långärmad tröja( som jag ska få i julklapp av mormor) och sedan lite tröjor. Två randiga och en röd( dom ska jag få av mamma i julklapp). Och så har Marcus köpt julklapp till mig med. Han är så himla söt. Men nu ska jag vara lite social med min älskling skriver mer sen när han ska skjusa sin mamma!!!! Hej så länge!

Världens bästa Hannis!


Nu ska jag sova eller?

Asså jag fattar inte vart den här dagen har tagit vägen! Det är stört vad fort den har gått. Jag fattar inte? Efter att jag hade duschat och så, så kom Marcus och hämtade mig och så åkte vi hem till honom så att han kunde äta. När vi åkte hem så åkte vi förbi och handlade. Sedan blev det att gå ut och gå. Marcus följde med mig^^. Han är så jävla sött när han gör det. Så vi gick bort till mormor och morfar och hämtade hundarna. Sedan gick vi en sväng och hamnade hos farmor. Sedan hem och äta och ligga och mysa. Och sedan har dagen försvunnit. Har skrivit ut bild arbetet och typ ställt in resten av maten. Något mer har jag inte hunnit med. Men nu måste jag sätta mig och läsa matte, engelska bok( som jag inte har gjort, ajj då) Och sedan plocka mina ögonbryn eftersom min pojkvän klagar så mycket på dom!!!!!!!!!! Så nu får jag väl ändra på det. Men säger god natt och hej!!!!

Världens bästa vänner!!!!!


Dusch!

Nu sitter jag på våran toa på golvet och funderar på om jag ska gå och duscha. Idag har jag iallafall varit duktig och inte ätit något godis. Det tyckte jag var duktigt av mig. men kvällen är ju inte slut men jag ska verklingen verckligen försöka sluta nu.
Men dagen har varit bra och idrotts lektionen har varit grymt kul. Hahahaha vi körde lekar och snaka om att våran klas är rolig att ha idrott med. Sen har jag värdens underbaraste pojkvän som kom  och hämtade mig efter skolan. Så nu är han hemma och duschar och fixar lite och sedan kommer han hit. Hoppas att jag får med honom ut och gå sen, även fast jag vet att han tycker det är tråkigt, Förlåt älskling!!!!!!!!!!!
Men nu måste jag nog hoppa in i duschen innan mamma slår ihjäl míg för att jag sitter inne på toan och bloggar! Hihihi typiskt mig^^

Fattar inte hur Lindis Bindis fick till den här bilden allså?;)


Älsklingen åkt hem!

Nu har älsklingen gått hem efter en underbar kväll. Han är helt underbar och idag föll det många glädje tårar kan jag ju säga. Han pratade om hur han ville att våran framtid ska se ut. Och att han ska bygga vårat drömhus. Jag fattar inte hur mycket jag älskar honom. Det gör ont varje minut jag inte är med honom. Det känns som att hela hjärtat vänds ut och in. Smärtan är obeskrivlig!!!!! Men vi kanske skulle ses imorgon med. Jag hoppas verkligen det för det är kul att träffa min älskling. Och älskling jag vill att du ska veta att jag har aldrig litat så här mycket på någon person i hela mitt liv. Du är den person som har räddat mig från att inte göra ngt dumt i mitt liv. Vill bara att du ska veta att jag älskar dig så oehört mycket och det är därför jag är rädd att förlora dig. Du betyder för mycket för mig.
Men idag har jag iallafall städat hela huset. men jag har inte diskat det blir ju ett minus men jag får göra det imorgon. Och då börjar mitt nya liv för nu mår jag dåligt men när jag är med älsklingen så kan man släppa det för en stund men sedan så kommer det tillbaks igen när man inser hur dumt det var. Men nu ska jag försöka och klara det här! Jag tror att det kan gå med lite hjälp från älsklingen och vännerna. Men nu ska jag krypa ner i sängen och smsa lite med älsklingen. Och förästen jag har lagt undan 200kr nu till utomlands redan. Det är ju en början!!!!!
Men sov gott!


Pratat med älsklingen!

Har konstaterat att telefonräkningnen för mig kommer att bli dyr igen. Det kommer att svida lika mycket den här gången. Men det är det värt. MEn nu ska jag packa väskan och sedan gå upp mot Lindis och möta henne och sedan gå till skolan. Dagen börjar ju nästan bra när man börjar med exel prov. Sedan grupparbete elller kemi räknestuga. Lunch. Matte där man inte fattar ett skit, sedan engelsk+mentor tid. Och så ska jag gå på matte hjälpen så att jag fattar matten. Sedan blir det att gå hem till Marcus så ska han bara fixa iordnig sig och så ska vi gå hem till mig Och jag måste vara klar med maten till kolockan 6 för då vill brorsan ha mat. Annars ska jag bara plugg lite tyska idag så är ja nog klar. Men som sakt måste packa!
 
Marcus bil blev jätte fin(även när han har dom vita fälgarna^^)


Världens underbaraste pojkvän!

Kan man ha en underbarare pojkvän? Jag har svaret: NEJ!!!!!!!

Han är helt perfekt. Men nu har han tyvärr åkt hem för andra gångenL Jag vill att han ska vara kvar. Men han var jätte gullig och åkte hem och hämtade hostmedicin åt mig. Han är helt underbar. Och så lämnade han kvar lite djungel vrål. Men nu kom jag på att vi har exel prov imorgon bitti så kanske är bra att kolla på det innan jag slocknar helt. Eller vad tycker ni? Men sedan blir det sängen.

Och jag har en bild på Marcus som är sjukt gullig men det har jag lovat att inte lägga upp så ni får en annan bild. Och imorgon ska jag träffa älsklingen med^^. Ska bli kul, det är alltid helt underbart!!!!!!

Älsklingen som krattar löv^^hihihi jag fattar inte att han är bara min!


Siiiiiiiter hemma hos Lindis Bindis!

Nu sitter jag hemma hos lindis och håller på att saka ihop. Men ska snart dra mig hemåt och duscha och göra mat till älsklingen och brosan. Så det ska bli mysigt. Men nu blir det ett sissta ryk innan jag ska gå hem!

Jag har ingen dubbelhacka på bilden^^


Bara massa plugg!

Nu sitter jag hemma och pluggar som ett  as. Men jag kan boka av några saker på listan iallfall.
-Foto projekt i poverpoint är helt klart( och är nöjd)
- Matten ( Har gjort första sidan och sedan alla A uppgifter på andra)
- Kemi frågorna( eller aa jag fattar ju inte sissta)
Så nu är det bara kvar att gå till Lindis och fixa grupparbetet sedan kamerans delar och det egna projektet i naturkunskapen Så det kan jag nog fixa. Och sedan så ska jag träffa älsklingen ikväll. Det kommer bli riktigt mysigt. Hihihi så nu vet ni vad jag gör idag!

jag i sommras!


Uppdateringen har varit låg!

Men jag har en bra andledning till det faktiskt. För när jag kom hem så åt jag ett underbart mellan mål. Som jag verckligen behövde.

Gott med mellan mål^^
Och sedan blev det att Alva, Matte och Elsa kom förbi och då så blev det att Alva var kvar och gjorde pepparkakor med mig.

Använder även denna i mitt bild arbete

En till bild som kommer i mitt bild arbete!

Alva kavlade alldeles själv^^

Vårat finna resultat

Hahaha det blev krigsmålning med mjöl!

Hahaha min kusin vet hur man ska spexa

Vi bakar för fullt

Våra verktyg eller vad man nu ska kalla det!

Hahaha ser nästan godare ut nu!

Baggerskan
Så matte plugget slängde vi i sopptunnan. Men förhoppningsvis så hinner jag det imjorgon. Har iallafall hunnit klart med bildprojektet. Så det är ju riktigt jävla nice kan jag ju säga. Och när Alva var här så kom älsklingen. Och snaka om att Alva blev blygg. Har aldrig sett henne sådär. HAde lust att säga att Marcu sinte bitts. Men jag hade nog varit lika dan. Men vi gick hem med henne, och sedan så har Marcus och jag legat och pratat och myst. Det är det bästa som finns. Och så har vi börjat kolla på utomlands resa. Vi vet inte riktigt när vi ska åka men vi ska spara pengar så vi kan åka. Så vi har bestämmt att vi bara ska köpa något litet till varandra i julklapp. Det är ju som sagt var inte Marcus pengar jag är ute eter hela honom. Mohahahahahaha!!!!!!! Men vi har kollat på att åka till Turkiet en vecka. Det skulle vara så mysigt.

Titta vad mysigt det ser ut!
Jag fattar inte hur Marcus kan vara så himmla snäll och omtänksamm mot lilla mig hela tiden. Idag så hjälpte han mig att diska så torkade jag. Och jag blev jätte glad för att han gjorde det, blev nästan tår ögd. Vill bara att han ska veta att han är det bästa som har hänt mig i mitt liv. Älskar honom så sjukt mkt!!!!!!!!

Älskar den mannen sjukkt myckeet!

Älsklingens rummpa^^

Jag och Älskingen idag, jag ser jämnt så mobbad ut på kort

Det ser ut som båda sover. Sjusovare^^

Älskingen är alltid glad( hoppas att jag inte dör för att jag lägger ut det här^^)

Puss älsking, hoppas du sover gott i natt!

Bilder från idag:

Marcus random kort!

På hans vatten glas!
'
Och på lilla mig

HAhaha Alvis och jag bråkar.
men nu ska jag gå och sova. God natt!


Måndag morgon!

Har aldrig varit så skönt att få mensen. Jippi för den. Det är nästan så att jag hissar den. Men bara NÄSTAN. Men nu ska jag slänga på mig lite smink och seedan blir det att dra till Lindis och gå till skolan. Jag orkar inte gå till skolan med den här jostan men det får väl gå. Och i eftrmiddag/kväll ska jag träffa älsklingen^^ Ska bli kul. Men nu ska jag gå upp ur sängen innan jag somnar om igen;)

För ett halvår eller något, nae men när det var varmt ute!


Kanske dags att tänka på sängen?

Nae det har jag ju redan listat ut att det kommer ju ändå inte gå så bra. Inte när älsklingen har legat här brevid för en stund sedan. Så ska nog lägga mig och dregla över kudden han låg på. Hihi typiskt mig att dregla. Och jag hoppas att älsklingen körde försiktigt hem, annars blir jag arg. Nej men är alltid orolig över min älskling. Det är väl inget fel med det?.
Men min dag har varit som följande. Att när jag kom hem så satt jag mig och lekte lite med datorn och sedan så blev det att bada en stund. Kände att jag behövde stänga av alla tankar ett tag. Sedan blev det att slänga på sig kläder och gå till Marcus( Och här i mellan har vi ju haft hur mycket host som helst men det räknas inte) Sedan hemma hos Marcus låg vi bara och prata. Och jag förstår inte hur en människa kan ge en så mycket lugn när man själv ser att han är rädd. Hur han själv skulle villja slippa prata om det. Men ändå får han mig så lugn och avslappnad att jag nästan somnar. Att ligga i Marcus famn är det bästa jag vet och att höra hur han säger
- Det löser vi tillsammans.
Man kan vara hur stressad, arg eller ledsen som helst. Eller bara rädd. Och när han säger det och kramar om en så blir ma helt varm och vill bara trycka sig rakt in i honom. Han är världens bästa pojkvän. Jag lovar att jag aldrig kommer att lämna min älskling. Han betyder för mycket för mig!!!!!!
Vid åtta så åkte vi ned och köpte skumtomtar och sedan åkte vi hem till mig och åt tacos( och jag fick som jag ville igen, Marcus åt mat hos oss) Det är mysigt. Och jag har kommit på världens bästa bantnings metod. Man köper lika mycket godis som man brukar och sedan ger man varanan till Marcus och äter varanan själv. Då äter man ju bara hälften av vad man skulle äta. Smart va^^ Men efter maten la vi oss bara i sängen och såg på bil filmer och prata lite. Och jag vill att den mannen ska veta att jag Älskar honom!!!!!!!! Men nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ned med boken i knät och hoppas på att jag får min mend under natten. Det ända jag önskar mig i julklapp. Vill bara ha mensen nu så spelar det ingen roll om jag får en halv penna i julklapp. Men nu måste jag hoppa i säng och hitta en telefon laddare kanske. Det här kan bli roligt eller vad tror ni?

Saknar  min älskling redan nu=( Men vi ses som tur var imorgon!


Mitt halvår i bilder!




En bild säger mer en tusen ord!


Somnar snart in i mina egna tårar!

Nej så illa är det inte men jag vill ha min mens! Men det här ska nog lösa sig det med. Men har bara en fråga varför händer allt sådant här mig?

Ajja här kommer fler bilder från helgen med tjejerna. ( Och just nu sitter jag hemma i sänge och typ halvsover)

Bild på Hannis och Mig!

Hannis, det är bra att kameran lägger skärpan på hennes hår^^

Olli

Fatta att det är 70 presis utanför Hannis hus! DÅLIGT!

Polo som åker imorgon=( Lite tråkigt!

Snö!

Vilken vacker bild!


Och nu var man vaken!

Och nu var man vaken. Eller ja man har ätit frukost och gått upp ur sängen. Nu blir det läxplugg med tjejerna och sedan blir det väl att åka hemåt någon gång i livet. Har varit en riktigt bra natt, vi somnade inte fören vid 2 och då kan jag säga att Andrea Grönqvist var helt död. Jag fattar inte hur trött jag var. Men efter att tagit lite host medicin ( som min älskling fixat åt mig) så kunde jag sova. Sedan imorse så väckte Lindis och Hannis mig inte fören vid tio. Det var ju riktigt trevligt. Men nu ska jag nog börja jobba lite med våra skolarbeten.

Hannis onskefulla katt!


Får snart panik!

Jag får panik snart. Jag skulle ha min mens i torsdags och jag har inte fått den än. Jag äter ju p-piller och brukar få den direkt när jag äter socker pillrerna. Så nu är jag rätt nervös. HAr kollat runt på lite sidor och jag mår ju inte bättre av det.
Tecken på graviditet:
-Utebliven mens( nu om den inte kommer inom några dagrar)
-Trötthet
-Öma, svullna bröst
-Kramp
-Kisnödig
-  Svullen mage
´
Ja det här var dom symtomen man hade då. Jag vill inte vara gravid, Jag vill inte ha barn nu!. Snälla låt mig bara få min mens nu. Snälla Snälla Snälla!!!!!!!!!!


Bytt header!

Nu har jag bytt header!

Den får duga! Har faktiskt gjort den själv^^


Nu har vi matat hästarna!

Nu har vi matat hästarna och satt oss isoffan med chips, stjärnor och ostbågar. <det här kan ju bara bli bra!

Hahahaa kungen över höt!

hihiihihihihi vad konstig man såg ut!

Man får väl se det från den ljusa sidan!

Höll ju på att rammla ner med!

Det gäller att hålla i sig!

Det var rätt mysigt där inne!

Mohahahaha

Vad stark jag är!



Men nu ska vi sätta oss och glo på film!
Kvällen blir lång!


Mer bilder!

Nu kommer det mer bilder!

Linda har redigerat så vakert!

Mitt fina M

Våra fina vinder skor!

Lindis har disekerat kycklingen från fett^^

Lindis med Hannis katt

Hahahaha fan vad vi är fina!

Vi är ju helt underbara^^

Hahahahaa det är ju snö ute;)

Jag och Lindis

Lindis gömmer sig för kameran

Jag i profil

Hahahaa säger bara ibland är man för mycket!

Hihihihihihi


Tjejkväll ute hos Hannis!

Nu har kvällen bara börjat och vi har satt oss ner till bords! Ska bli så jävla gott! Men här kommer några bilder!
Ett kort säger som sagt mer än tusen ord!

Lindis finna kort på Lucia tåget. ochg Hannis fina hus!

Hannis söta men onskefulla katt!

Jag och Hannis

Hannis och jag

Jag hoppar!

Jag glider i snön!¨

Mer bilder kommer!


Hemma hos Hannis!

Nu sitter man hemma hos Hannis. I hennes säng. Och jag säger bara att jag äger jag fick igång internetet. Fan vad ja gär bra. Så nu är det bara att köra på. Men älsklingen var ju gullig och körde ut oss till Hannis. Men jag kommer sakna älsklingen inatt. Jag vill ju sova med han ju!Och sedan vill jag bara lägga in ett stort TACK till min älskling som fixade så att jag kan ladda skolans kamera( eftersom jag fick en kamera utan batteri) Och så skickade han med host medicin. Snaka om att han är gullig. Ska nog åka upp till honom imorgon och pussa på honom massor. Men ikväll blir det tyvärr en dag utan honom, men jag ska nog överleva har ju Hannis och Lindis.
Men idag har Marcus och jag bara legat i sängen. Det är så jävla underbart. Speciellt när man inte mår bra. Älskar dig Marcus!
Men nu har jag parkerat mig i sängen med katten i knät. Hör ni jag har en katt i knät. Hihihi. Vad duktig jag är!

Och Marcus jag vill ha tillbaka mitt hårspänne som du dumpade i bilen^^!

Nae så här såg jag ut en stund i går kväll!


Sova!

Nu har jag och Marcus vaknat från en natt med mkt hosta. Men igår kväll var en lyckad kväll. Vi åkte och hämtade Carro och Jonte i stan och sedan körde ett varv. Sedan blev det film och mys. Sen slocknade jag som en sten. men som sakt jag vaknade ett antal gånger för var tvungen att hosta. Men nu ska jag gå upp och göra frukost till älsklingen och sedan ska jag faktiskt fråga pappa o ´m han kan göra dundermedicin till mig. Men hörs sen!

jag igår

marcus fina kort på mig

Och den skylldiga ville inte vara med på kort


Jag dör"!

Klännigen jag ville ha åär slutsåld. Jag ville ju ha den!!!!!!!!!!!! Buhuhuhuhuhuhuhu


Är inte vaken!!!!!!!!

Jag är inte vaken än kan jag ju säga. Och ikväll så kommer jag att somna på Marcus axel. Jag bara älskar det! Och när jag komemr hem så måste jag städa och packa till Hannis. Kommer bli jätte kul i helgen. Men jag längtar jätte jätte mkt tills jag får träffa älsklingen igen.
Och idag har man svullen mage, mensverk och dubbelhacka. Hata att ha mensverk och svullen mage för det resulterar i ett kilo tyngre Andrea. Hahahaha jag vet ju att Marcus älskar mig iallafall. Så det får väl gå iallafalll!!!!!! Men nu måste jag packa alla saker och sedan gå och borsta tänderna.

Dagens outfit!


Helvetes veckan börjar idag!

Nu har man tagit första socker pillret på kartan. Japp det är alltid lika tråkigt, fast ändå lite skönt så jag vet att jag inte är gravid. Men helgen kan nog bli lyckad iallafall. Imorgon blir det mys med älsklingen och på lördag blir det att dra ut till Hannis och sova där. Så jag ska nog överleva helgen med.

Älsklingen var här en stund förut. Riktigt skönt att se honom en stund iallafall. Längtar tills vi flyttar hemmifrån^^. Kan jag sitta och vänta på honom varje kväll och sedan när han kommer hem kan vi lägga oss i soffan och se på film och mysa^^

Åhhh jag vill ha ett eget vardagsrum!!!!!


Nästan klar med allt plugg!

Nu är jag nästan klar med alla läxor vi har. Naturkunskapen har jag skrivit negativa saker om alla energikä,lor( förutom våg-tidvatten för där hittar jag inte några bra källor) Sedan var det det egna arbetet i naturkunskapen som är lite kvar på. Ska bara få in några punkter. Sedan har jag bara 6 kapitel kvar i engelska boken. Matten är klar det vi ska ha gjort tills imorgon och tyska kan jag. ¨
Har bara laben, kompletering på lab, och grupparbete kvar tror jag. Sedan tillkommer väl det saker hela tiden memn just nu ser det rätt så ljust ut.


Kul!

Kul att pappa bara skäller på mig när jag hostar. Jag fattar mig inte riktigt på min familj. Nu hostar jag ju nästan inget. DÅ tycker pappa att jag ska vara hemma. Och innan har jag ju förfan inte kunnat andas för att jag har hostat nu är det ju bara för att det kiklas i halsen. Ibland blir föräldrar bara för mycket. Det var riktigt skönt att bada förut. kände mig inte sådär jätte fråsch innan kan jag ju inte på stå. Men imorgon ska jag till skolan vare sig jag får eller inte. För då blir det estetiskverksamhet. Och jag är så jävla taggad. Fan vad jag ska ta bra kort. Och sedan så ska vi få låna hem kamerorna igen. Det ska bli jätte kul faktiskt. För älskar att at kort. Och pappa och jag kanske ska köpa systemkameran  tillsammans. Det blir gött och han vet inte att jag tän ker ta med mig den när jag flyttar hemifrån men det behöver han ju inte veta. För nu ska det tas kort. Speciellt på Hannis och Marcus rumpor. Hahahaha du komemr inte undan Hannis bannanis. Och Marcus lär ju inget märka när han meckar bill^^ Mohahahaha jag är onskefull.
Men nu vill jag att älsklingen ska komma för nu saknar jag honom extremt efter att inte ha sett honom på  nästan två dagar. Panik från min sida. Kom nu älskling, kom, kom kom kom kom kom Nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är en order!

Hahaha när jag får barn så måste jag ha en sån här den var ju as grym. Små barn ska med åka med lite klass^^ Även fast pappan i familjen kommer tycka den är förjävlig( eller vad säger fu älskling^^)

Bada!

Nu ska jag lägga mig i badkaret och läsa engelska bok en stund.


Jag vill ha!

Jag får panik. Jag trodde jag visste vad jag ville ha i julklapp. Men jag har blivit helt kär i den här. Det är det ända jag önskar mig men det när lite dyr. Så får väl strunta i den=( Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha1!!!!!!

Den kostar 539, men det ska inte älsklingen behöva betala!!!!!!


Hemma idag med!

Nu har jag vakna och ätit frukost. Känns rätt skönt, och sedan har jag pratat lite med älsklingen. Det är så mysigt. Och inte får jag träffa honom idag heller. Livet är inte rätt visst. men jag hoppas att Hannis, Lindis och marcus har en bra dag idag. Men nu ska jag sätta mig och se ppå barnpogram( det måste man ju göra när man är sju^^)


Ung och bortskämd!

Programet är ju så sjukt bra. Sitter och små ler hela tiden! Nu ska jag fortsätta att kolla på det^^


Jag vet vad jag önskar mig!

Jag vet vad jag önskar mig av Marcus i julklapp. Det tog bara en månad eller något att komma på något. Men nu har jag den perfekta presenten som jag kommer bli jätte glad över om jag får. Eller han har två saker han kan välja mellan.

Den här kommer från nelly.com

Den här kommer från bubbelroom.se

Asså jag är helt kär i dom, jag vill ha en av dom`^^


Bra mat?

Hahahaha idag har inte min mat blivit så bra men den var god^^

Det var så jävla gött!


Hemma från skolan!

Nu har jag precis vaknat från min koma käns det som. Men är hemma idagt så att jag kan gå resten av veckan. Är så jobbigt att hosta på lektionerna eftersom att jag stör alla andra. Men jag hoppas erkligen att jag inte hostar så mycket imorgon. För då måste jag gå till skolan. Och idag är det jätte fint väder ute och jag ligger helt däckad i soffan nu. Det är så himmla taskigt. Och det värsta med hela dagen är att jag får inte räffa Marucs för mamma och pappa. Asså det tar kol på en. Man får ju ont i hela kroppen av att bara tänka på att jag inte kommer att få träffa älsklingen fören på fredag. Buhuhuhuhuhuhuhuhuhu.
Men det är tur att man har telefon så jag kan prata lite med honom ikväll och att man har så under bara vänner som frågar hur man mår. Tack mina smp änglar!


Men nu ska jag fortsätta att se på barnpogram och göra läxo. Ocvh hämta lite fika tror jag. Hihihi sånt får man äta när man är sjuk och har mensvärk^^


RSS 2.0