Vill ha mer tid



Detta beskriver mig på pricken eller vad tycker du älskling????

Okej idag känner jag att jag bara vill ha. Men jag antar att det är saker som man får leva med. Skulle gärna vilja ha lite mera tid med älsklingen. Det skulle vara så himla skönt. Just nu känner jag att tiden inte räker till till något. Och jag stessar bara omkring överallt. Och skulle jag fundera på vad som är viktigt så skulle jag nog snabbt se att det är det jag läger minst tid på( älsklingen) Men ska försöka att ändra på det men det är sjukt svårt eftersom tiden inte räcker till till alla måsten. Åhh kan dygnet bli dubbelt så långt????

Jajja nu ska jag inte gnälla mer över tiden. Känner att det gör ingen lyckligare även fast man kan önskar att man hade mer tid. Men dagen har faktiskt varit helt okej måste jag säga. Även fast jag inte har haft så kul i skolan så har den ändå funkat. Bara att på historian så gick alla genomgångar väldigt mycket fortare än vad man han att anteckna. Sen blev det lite träning, motiveringen är väldigt låg för tillfället men försöker att träna för att ha en snygg kropp inför älsklingen. Sedan har jag även hunnit med att göra lite mat( måste be älsklingen om ursäkt för att jag blir så arg på honom jämnt när det är någon annan som jag är arg på, måste bättra mig på) Sen har vi bara haft en myskväll framför alcatraz. Nu ska jag duscha och hoppa i sängen och plugga in till att jag somnar. Fan vad jag saknar min älskling, vrf kan jag inte bara få sova med honom alla nätter för. Livet är hårt ibland. Men god natt säger jag för min del^^

Mot skolan


Vill ha!!!

Sitter här på min sovmorgon och undrar varför inte jag kan ha så mycket pengar så att jag kan köpa vad jag vill. Funderar på att sno älsklingens kort kanske. Nej så taskig är jag inte. Men hur najs hade det inte varit att beställa hem allt det här och få hem det i ett packet. Måste nog plugga hårdare så att jag får massor av pengar på mitt lilla jobb sen. Bra planerat tycker jag^^ Eller vad tycker ni. Det är ju bara saker som man "måste" ha^^

God morgon för er som vaknade nu

Har varit vaken en stund som ni kanske mistänker eftersom jag har ju sovit oss älsklingen. Och det innebär att man måste gå upp tidigt för att komma hem. Så nu sitter jag här i sängen och funderar på om jag ska somna om till tio eller om jag ska sätta igång med alla läxor som jag har. Kan säga att det lockar inte speciellt mycket. Känner inte alls att jag är så tagad på det hela. VIll inte sätta mig ner och plugga massor. Men antar att det är ett måste. Är väl bara att sätta igång då. Vet bara inte vart jag ska börja i högen. Men det ska nog ta en början snart skulle jag tro. Dagen kommer att bli lång för slutar inte fören 16.oo och då blir det gymmet efter det. Jag kan bara hoppas en sak, att jag inte dör på vägen. Men nu måste jag sätta igång och göra lite nytta;)

Yogan är en drog


Mer härliga bilder från Lisa kommer imorgon:)
Jag skojar inte att yogan är som en drog. Man blir helt flumig i hela huvudet och det är verkligen asskönt att komma ut ur salen och bara känna att all stress över skolan har försvunnit. Super skönt. Plus att jag har märkt att jag sover faktiskt mycket bättre nu efter några gånger med yogan( annars har jag sovit väldigt oroligt och inte så djupt) Sen så har jag ett problem som man kanske inte ska nämna i bloggen som blir mycket bättre efter yogan. Kan säga såhär att min nära och kära vet om det och känner att det kan förbli så.
Skolan har gått bra men väldigt segt. Undrar ibland hur alla lärare tänker. Har läxor/inlämningar/prov upp till öronen så jag lever just nu min vecka i stress, och det är bara måndag. Hur ska det här sluta känner jag.
Har precis ätit lille brors goda kyckling som han gjorde igår, han kan om han vill bara att det inte händer så speciellt ofta. Dock blev det inte med älsklingen som jag hade trott eftersom han så gärna ville äta med killkompisarna som han inte hade träffat på ett tag. Så tyckte att det var helt okej. Men nu ska jag ta tag i min läxhög och försöka att hinna med något innan älsklingen kommer och hämtar mig. Ska nämligen sova hos honom. Men nu blir det lite fart på gumman!!!!

...


Är jag vaken?

Den stora frågan som jag alltid ställer mig på morgonen. Är jag vaken? Ibland är det faktiskt svårt att veta om jag är det eller inte. Känns inte som det ibland kan jag ju säga. utan mer att jag drömmer att jag ska göra de olika sakerna. Men det är ju en annan sak. Vaknat upp till ännu en proppad dag med saker att göra.
- skola
- träna
-yoga
- äta med älsklingen
- plugga lite
- sova hos min underbara älskling
Så jag kan ju inte klaga på att jag inte har något att göra precis. Det känns verkligen som om jag tar på mig lite för mycket ibland med all träning och skolan, älsklingen, lovar mamma att städa och följa med till hästen. Men man lever ju bara en gång och man vill ju hinna med så mycket som möjligt. Och antar att 2:an är det stressigaste året så det är väl bara att kämpa vidare. Om man bara gör vad man ska på lektionerna och gör sina läxor så tycker jag inte att skolan ska kräva mer.
Men oj nu tror jag att jag måste klä på mig och packa lite så att jag kommer i tid. Varför ska jag alltid vänta till sista sekund med att blogga????

Nej nu ger jag upp

GÅR FORTFARANDE INTE ATT LADDA UPP BILDER:(
Ligger i sängen helt död och tänker faktiskt ta och ge upp nu. Kommer inte att kunna somna men jag kryper ner under täcket och ska skriva lite dagbok( som jag som vanligt slarvat med på helgerna, måste bli skärpning med det.) Kommit och tänka på att jag slarvar med allt på helgerna verkligen. Haha men så kan det ju gå. Det får man väl ta. Menar ända tiden som man verkligen (ibland) kan slappna av på. Istället för att känna sig stressad över allt och vara helt förvirrad över allt osåvidare. Jag tror att ni fattar mig.

Älsklingen har precis gott hem:( Ett stort minus på det, hatar att inte vara med älsklingen men vi har faktiskt haft en riktigt lyckad helg tycker jag.
Fredag: Bio med min familj och massor av film mys när vi kom hem
Lördag: Scons frukost, jag var i stan/älsklingen var i garaget, fira Lisa/ älsklingen på fest, mys natt med älsklingen
Söndag: Scons frukost, Stallet+ övningskörde/ älsklingen i garaget, bara en hel kväll full med massor mys
Så jag måste säga att jag är riktigt nöjd med min helg. Även fast jag inte han med så mycket pluggning som jag hade trot. Men det får faktikst funka ändå. Men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen och ta det lugnt tills älsklingen hör av sig:) God natt alla bloggläsare.

...


Firade Lisa

Igår kväll så firade vi Lisa Seneryd för hela slanten. Snacka om att det var sjukt kul. Vi åt och drack gott. Spelade spel och skrattade. Kvällen var helt lyckad måste jag säga. Och jag hoppas att min födelsedag blir lika lyckad med.

Nu sitter vi i köket( älsklingen och jag) och väntar på att ugnen ska bli varm för att stoppa in våra scons. Efter frukosten så blir det att åka ut till stallet med mamma och jag ska övningsköra. Kroppen en aning spänd. Men det kommer att gå bra känner jag. Kan ju det här med att köra ut till stallet. Men nu måste jag fixa med våra scons.

Det gick inte att ladda upp bilder så de kommer ikväll. Ha det bra:)

...


En film med scons bak

Kan bara säga att kvällen igår blev lyckad( även fast jag blev lite tjurig på lille bror bara för att han antar hela tiden att man ska göra som han säger, då han blev en aning sur) Men vad gör väl det om 100år. Vi åt kebab på Hakepi Säger bara att där började ju kvällen lyckat. Köpte godis på hemmakväll( har det bästa godiset i stan) Sen han vi även med en sväng till ur&penn. Där jag hittade en as snygg klocka. Ska vissa er någon dag. Sen ska jag även slå ihjäl alla som sa att hamilton dog i slutet. För det gjorde han ju inte alls.

 

Gick upp klockan 8 och gjorde scons till min trötta lilla älskling. Tycker lite synd om honom måste jag säga. Han bara plågas med mig. Slängde även ihop en kladdkaka som jag precis smakat nu efter att vi kommit hem från stan och ätit. Den var super god. Hittade ett par as snygga jeans. Och nu ligger jag i sängen och är as trött. På dåligt humör är jag med så jag ska vila en stund nu och hoppas att älsklingen kommer upp snart. Bara mysa lite och ta det lugnt innan man åker in till Lisa och firar henne:)


...


Håller på att fixa iordning mig

Ja rubriken säger väl allt. Jag håller på att fixa iordning mig för att åka in till stan. Ska bli så himla kul att åka in och se på bio med familjen. Var länge sedan som vi gjorde något hela familjen. Och det är något som verkligen är saknat kan man ju lugnt säga. Älskar att vara med min familj. Jag verkligen älskar den.

Men som ni säkert förstår så struntade jag i träningen idag. Kände inte att jag orkade med den. Är riktigt trött måste jag säga. Och vad gör väl det. Plus att det är ju faktiskt fredag. Men nu har ni sett att jag lever. Vi tar bilen in om 1 ½ timme skulle jag kunna tänka mig. Så nu är det bråttom, kankse??? Hörs kanske ikväll om jag orkar att blogga;)

Måste jag....


Ni kanske inte ser så bra hur naglarna ser ut, men ni får en bättre bild senare idag:)
Jag säger bara en sak. Måste jag verkligen gå till skolan. Kan jag inte bara få ligga i sängen och inte göra ett skit. Så mycket underbare det hade varit. Känner inte alls för att gå till skolan kan man ju lugnt säga. Känner bara för att krypa ner i sängen och dra upp täcket till hakan och sova lite till. Men jag antar att det inte är så världen funkar. Så det är väl bara att gå upp även fast man är sjukt trött. Men igår somnade jag faktiskt innan tio( så inget tjat om att jag måste sova tidigare, för det hinner jag verkligen inte) Men idag har jag verkligen fullt upp kan man ju säga. Först blir det lite skola, inte allt för roligt men det får väl funka. ( Historia, Idrott och Matte) Så det är en kort dag. Sedan ska jag nog bege mig ner till gymmet och köra skiten av mig där. Jag menar ju vi ska ju köpa godis på hemmakväll idag till bion. Ska bli galet gott. Och det ska bli himla kul att gå på bio med familjen. Men nu ska jag inte sitta här och svamla utan göra ngt vettigt kanske. Som att klä på sig är en bra början^^

Hinner kanske inte att blogga mer idag, får se orkar inte stressa med det. Men jag ska verkligen försöka att göra det. Borde nästan hinna det om det inte kommer ngt annat i mellan bara:) Så om vi inte hörs ikväll ha en underbar fredagkväll allihopa!!!!

Vem är jag?


Nu ska ni få veta vem som egentligen gömmer sig bakom allt hår;)
Jag ska under 30 st inlägg försöka att få in er i mitt liv. Jag ska försöka att berätta så mycket så att ni vet vem jag är. Och därför har jag gjort en sådan här fin 30 dagars lista. Dock så kommer den inte att gå 30 dagar i sträck kan jag redan säga nu, men jag hoppas att ni kommer att finna den intressant att följa. Ni som redan har läst min blogg från start vet nog lite mer än alla andra. Men för er som har börjat läsa den på senare tid( Som faktiskt är en hel del) kanske också vill veta lite om mig med. Antar att ni inte hade följt min blogg annars. Kul att ni vill läsa. Ska försöka att informera er med mycket smaskigt om mig själv. Om jag nu kommer på ngt bra iallafall^^
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Segare än segast

Om vi säger såhär. Jag är faktiskt segare än segast. Jag skojar inte. Men så kan det gå när man får förlite sömn under nätterna. Och nej mamma och pappa jag ligger faktikst inte uppe hela nätterna. Har släckt lampan vid tio och sagt god natt till älsklingen då. Så det kan ingen säga att jag går och lägger mig försent. Men det är bara ett problem. Jag kan ju inte påstå att jag sover så himla djupt när älsklingen inte är här. Det är som att jag är orolig för att något ska hända osv. Så imorse orkade jag verkligen inte blogga. La lite tid med en frukost med mamma eftersom att hon jobbade hemifrån idag. Måste varit skönt att inte gå upp så tidigt. Sedan sminkade jag mig( som jag gjort nästan hela veckan, super kul ju men ibland finns bara inte orken) Sen var det till skolan för att ha etik. Vi var två personer. Stark trupp måste jag ju medge. Linda och jag såg på en film som vi skulle se på. Den lektionen avklarad. Så gick jag en promenad hem för att hämta plånboken som jag hade glömnt( just idag när jag skulle lämna pengar^^) Sen har jag genomlidit hela helvetes eftermiddagen. Inget roligt alls.

Men nu sitter jag hemma och ska hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite innan älsklingen kommer. Ingen träning för min dag idag alltså. Super skönt att slippa den idag. Är så snorigt trött och vill bara gosa upp mig i älsklingens knä. Men nu ska jag göra något vettigt( eller det har jag ju redan, varit i skolan och städat mitt rum^^)

Mammor & barnmodeller


Okej man kan ju säga såhär att det är ett väldigt sjukt hur man som mamma kan tänka såhär. Men man kan ju säga att alla är inte lika och det är väl tur det. Jag tycker att programmet är rikgit roande. Men en del mammor är bara för mycket. Det låter inte sina barn vara barn. Tycker faktiskt att det är fel. Mendens en del av mammorna bara gör det på deras barns viljor. De står bara bakom dem för att hjälpa dem att nå vad de vill. Och det kan jag tycka att man får. Men inte när man pressar barnen för att göra det man ska. Och jag kan själv ha lite negativa tankar om att en 9-åring ska raka benen, sminka sig osv och att man ska tänka på hur man ska se ut. När man är barn så ska man ju bara göra sådant som man tycker är kul. LEKA!!!! Men det är väl tur att det är skillnad på barnmodeller i Sverige och USA. För de är verkligen extrema. Ni ser två bilder ovanför som jag försöker att demonstrera detta i^^

Så här efter mat och träning

Så här tycker jag om våran historia bok!!!

Skojar inte när jag säger att jag redan har ätit kvällsmat. Men så blir det när brorsan har träning och alla är hungriga. Och ska jag vara ärlig så är det bättre. För blir sällan eller aldrig hungrig igen på kvällen. Så istället för att vräka i mig massor av mellan mål nu så åt vi^^ Pappa och jag åt wok grönskaer och ris. Måste säga att det är mycket smaskigt även fas det bara är pappa och jag som tycker det^^.

Fysiken gick faktiskt fortare än förväntat. Litet oförberätt prov så att vi skulle veta om vi kunde allt vi hade gått igenom. Det var himla skönt måste jag säga när man hade alla rätt eftersom att man var tvungen att ha alla rätt för annars fick man i kryssat rutan " träna mer på".  Skönt att slippa det iallafall. Efter matte lektionen så blev det att gå ner till gymmet. Var inte alls sugen på det men det vara bara att gå ner. Körde en timme. Och kan säga att det var verkligen mer än föväntat måste jag säga. Och nu sitter jag här och ska plugga lite hade jag tänkt. Men det kommer alltid så mycket imellan som är så mycket roligare osv. Plus att jag behöver städa annars kommer ju typ mamma att döda mig. Men får ta det när vi kommer hem eller imorgon. Lutar mot imorgon kan man ju säga just nu. Är verkligen helt död. Känner mig inte fullt hundra och det gör mig arg. Vill verkligen inte bli sjuk nu;)
Men nu börjar pluggningen:(

Seg uppdatering

Vet att min uppdatering inte var så bra igår men det var bara för att jag inte hade tid ork och lust. Kände mig verkligen sliten måste jag säga. Igår kväll efter att älsklingen hade åkt hem så låg jag i sängen och bara glodde på film och serier. Och om jag inte hade mått så jävla dåligt ( frös men svettades, mådde illa och ville bara spy, ont i huvudet , i hela kroppen . Så ni kanske förstår hur jag mådde ) så hade jag lugnt ätit upp alla chokladbollar som älsklingen och jag gjorde. Men somnade som en stock vid tio tiden med all mag innehall i halsen. Slapp att spy iaf vilket var ett under hur jag mådde. Imorse var det ren tur att jag kom upp ur sängen. Var så sjukt trött efter att vaknat till och från hela natten. Bara för att man i sömnen inte hittat älsklingen så att man skulle kunna krypa närmare honom. Så istället har man vaknat alla gånger som man velat krypa närmre älsklingen vilket resultera i 10 minuters sömn eller ngt:( Kom iaf iväg till skolan och gjorde mitt biologi prov, gick inte as bra men det får funka. Har hunnit att ha svenska med, inhet kul eftersom vi nu ska läsa en tråkig bok. Men nu imnan maten har vi fysik:(

Batterierna måste laddas om

Nu ligger jag i sängen och är alldeles likblek. Mamma frågade om jag mådde bra eller inte. Men jag är bara trött tror jag. Jag får hoppas det iallafall. Vill inte vara sjuk nu i veckorna när man är i skolan. Men dagen har fakitkst varit helt okej. Men känner just nu att jag måste verkligen ladda batterien. Träningen gick himla bra även fast jag inte tar ut mig max nu när kroppen säger ifrån lite. Sitter i sängen och väntar på att älsklingen ska komma hem och medens jag gör det så sitter jag och kolla på " Mammor & Minimodeller". Måste skriva ett ord om det nu när jag ändå har tagit upp det i bloggen. Så det inlägget kommer imorgon:) Eller något sådant!!! Men nu kom älsklingen smyggade så nu ska jag pussa massor på honom så att han blir frisk:)


En stor frukost

Nu har jag varit vaken ett tag. Känns faktiskt riktigt skönt, även fast jag är trött som en sköldpadda. Men det hör kanske inte hitt. Har iaf ätit en enorm frukost. Säger bara att frukost är det godaste som finns. Mummsigt!!! Så nu ligger jag i sängen och ska se till att vakna innan man ska dra sig ner till skolan för att ha lite fysik. Inte mitt favorit ämne men det får väl funka. Ska försöka att repetera tyska glosorna en gång med innan jag ska bege mig iväg.

Vad jag ska göra idag är ingen rolig dagordning.
-skola
- träna
- plugga

Inget roligt precis men det får väl funka, får tänka att när jag är klar med allt det här så kan jag pussa massor på älsklingen:) Men nu ska jag verkligen sätta igång min morgon lite så att jag inte somnar om;)

Yoga med en nypa blod

Idag vet jag inte vart skoldagen har försvunnit. Känns som att den har blåst bort. Även fast vi gick i skolan mellan halv nio och halv fyra så kändes det verkligen inte som det. Inga tunga lektioner så. Men det är inget som man klagar på utan mer tackar och tar imot. Men har fyllt på plugg listan lite till. Inte så förvånande. Men hade ju gärna strukigt allt istället. Men så kanske man inte kan göra när man går i skolan. Har iallafall fått lappen om att man ska välja inviduella val inför trean. Ska välja företagsekonomi och Org& ledarskap. Tror att de passar mig perfekt. Eller inte ledarskap men det är något som jag behöver träna på så det är väl bara att läsa antar jag. Och det som är lite finuligt med de här kurserna är att jag kommer läsa båda på höst terminen( så mitt schema kommer se ut som det gör nu) Men det är det värt. Eftersom på vårterminen så kommer jag inte att ha nästan några långa dagar. Vet garanterat att jag börjar inte fören 10 på måndagar och slutar senast 14.oo. Och på torsdagar börjar jag inte fören 12.oo och slutar senast 14.00. Man kan säga att det kommer att bli ett rikgit schema lyft^^ Så det ser man fram imot!!

Yogan och gåningen gick himla bra måste jag påstå. Men jag kände att mensen sätter sina spår, man orkar inte lika mycket( jo det gör man men kroppen sätter liksom stopp, och man ska ju faktiskt lyssna på den) Har hunnit med att äta lite kvällsmat med älsklingen och suttit och pratat och myst med honom en stund. Måste säga att det är himla skönt att bara göra det även fast jag gärna hade velat göra det hela kvällen. Saknar liksom min gosse björn sjukt mycket. Räknar ner till på fredag som vanligt.

Men nu ska jag göra alla mina kvällsrutiner. Skriva dagbok( onej jag har slarvat och har två dagar att skriva om, det tar minst hela natten^^) Sen så ska jag ringa min underbara älskling och läsa massor av tråkiga biologi sidor. Men jag hoppas att ni får en lite roligare kväll än vad jag har^^

Skola igen

Japp nu har man stigit upp igen för att ta sig till skolan. Ser verkligen inte fram imot det. Känner inte alls för att gå ditt men jag antar att det är ett måste för den här dagen. Så det är väl bara att kämpa på. Jag har hunnit äta lite frukost iallafall. Super gott måste jag säga. Undrar varför frukost jämnt är så gott?? Ska kanske börja fixa mig iordning för att gå ut i all snö. Var det tvunget att komma så mycket snö. Tycker bara att det är onödigt enligt mig. Men jag kanske pratar för mig själv så jag kan ju inte svara för alla. Men jag tyckte att det kunde bli vår nu istället. Så just nu är längtan till en vår stor. Men det får gärna bli sommar direkt med^^. Saknar min älskling så sjukt mycket och inte vet jag om han har vaknat för han svarar inte, hoppas att inte försov sig bara;)

Gårdagen var inte så fartfylld kan jag väl inte påstå. Älsklingen och jag skulle ha gått upp vid halv nio. Men så blev det inte mamma kom in och väckte oss vid halv tio och sa att det var skons om tio minuter( ett bra uppvaknade) Hoppas att älsklingen sovit gott för han har legat i mitten i min lilla säng, snarkade och rullade runt så jag vet inte vad. Men jag antar att man gör det när man sover trångt( jag gör det vart som helst^^) Så har väl inte sovit sådär jätte bra, men på något sätt så tycker jag om att sova hos mig. Bara för att det är lite mysigt att trängas^^
Sen efter frukosten så åkte pappa och Marcus ner och lackade hans vinge. Och mamma och jag begav oss till stallet. Det är hur sjukt mysigt som helst att vara där ute. Men det är så jobbigt att komma ut( har ingen dragning alls som jag hade förut) Så jag tror att ridningen är ett avslutat kapitel, där av säger jag inte att det är slut med hästar( tycker fortfarande om att bara stå och borsta och pyssla) Efter lite longering och ridning så åkte vi hem och jag dumpade mig i badkaret med biologiboken. Bara 56 sidor kvar att läsa tills på onsdag. Tror att jag måste sätta på ett kol. Sen kom älsklingen upp och jag fattar inte hur en pojkvän kan vara så förstående. Han låg typ och kollade på tv serie hela kvällen när jag satt och pluggade biologi anteckningar. Bara så att du vet älskling du är underbar. Åt lite mat och sedan åkte vi hem till älsklingen. Blev att ta med sig lite choklad och kladdkaka till älsklingen. Men jag säger bara hur gott är inte det en söndag kväll med mensvärk och ångest inför skolan? Säger bara att älsklingen vet hur man ska muntra upp en. Tack älsklingen för att du finns. Längtar så sjukt mycket tills det är fredag och att man kan krypa upp i hans knä och bara gosa in sig. Är verkligen det bästa som finns, att känna älsklingens armar när han håller om mig och gosa sig ännu lite närmare.
När jag kom hem så hade jag jätte svårt att sova, hade ju inte min gosse björn här. Men det får väl funka tills på fredag!

Men nu måste jag verkligen byta om annars kommer jag aldrig att hinna till skolan. Bäst att skynda sig lite. Har en jobbig dag med korta lektioner som väntar mig. Inte as kul och vi slutar sent och börjar tidigt inte heller sådär as kul. Men får se fram imot ikväll när jag bara kan slänga mig i armarna på älsklingen:) Längtar massor:)

...


Ingen ork

Har ingen att säga, har inte gjort så mycket idag och vill inte lägga tid på bloggen idag så ni får några bilder sedan i fredags kväll. Hoppas att allt är bra med er så återkommer jag imorgon bitti:)

...


En liten titt på mina skor


Tjejkväll med underbaraste tjejerna


Igår kväll så var vi hur glada som helst.
Igår var det hur kul som helst. Tjejerna och jag satt och snackade hur mycket som helst. Det blev pizza ätning, godis moffning och hur mycket skvaller och sådant som helst. Kan säga att kvällen blev riktigt lyckad. Kom inte hem fören klockan ett ungefär. Men det var hur sjukt kul som helst. Och vi måste verkligen göra det oftare. Minst en gång i månaden kan man ju lugnt säga. Hur kul som helst och jag måste verkligen tacka tjejerna för en as rolig kväll. Linda och Emelie ska mejla mig bilder från ikväll. Hoppas att de gör de snart så att jag kan fixa lite med min klipp bok.

Nu har älsklingen jag precis ätit frukost. Blev en promenad hem för att göra scons. Och nu sitter älsklingen och jag proppmäta i soffan och ser på en ny serie. Det är så himla skönt att bara ta det lugnt med älsklingen. Sen så är det stallet och massor av plugg för min del. Men nu ska jag fortsätta se på serie. Den är as bra:) Tur att älsklingen hittade den. Nu ska jag forsätta att mys pysa i soffan:)

...


...


Blod svett och bullar

Idag har varit en helt okej dag. Har inte känt alls att vi ens har haft någon lektion. Det känns helt sjukt. Vi på naturprogramet fick sluta vid halv två på fredagar. Det kallar man skapligt najs. Och det är inte så ansträngande lektioner som ni såg att jag skrev imosre i mitt inlägg. Just nu sitter jag och har precis ätit lite fika. Kände att jag fick det även fast man kanske inte borde. Men så går det när man ska ha mensen vilken minut som helst. Skönt på ett sett men man hade ju gärna tackat nej till den också. Så jag har lite dubbelmoral mot mens( skönt att veta att man inte är gravid, men skönt att slippa allt kladd och äkel. Håller ni inte med mig??) Men det får väl funka, det händer ju som tur bara en gång i månaden. Har varit en riktigt hurtig tjej idag känner jag. Hade cirkelträning på idrotten som jag verkligen tog ut mig på. Sedan så efter matten hade slutat så gick jag ner till gymmet för att köra en timme till. Kan bara säga att det vara så himla skönt. Men nu har man svettats och även ätit en lussebulle som låg i frysen. ( Man måste ju tömma baklådan så att man kan fylla den igen, men av någon konstig andledning så har alla kladdkakemuffins försvunnit. Jag undrar varför älskling??) Men nu ska jag klä på mig igen för mina skor har kommit och jag vill verkligen hämta dem idag. Så jag traskar ner direkt så att jag hinner med allt som jag troligen inte gör iallafall. Men man kan ju alltid hoppas. Två timmar kvar till jag behöver gå neråt och möta tjejerna. Det tycker jag att jag borde klara. Kanske ska sminka mig först. Nej nu måste jag springa:) Ska försöka att hinna göra ett tidsinställt inlägg som handlar om att jag ska hissa en person som står mig väldigt nära( kan säga att det är bästa Kvinnan i världen!!!!!)

En ny dag ett nytt liv

Känner att humöret är på topp sedan att älsklingen tog hand om mig så bra igår. Så himla underbart. Han tänker verkligen på allt måste jag säga. Åh blir sådär varm i hela kroppen när jag tänker på älsklingen. Det liksom pirrar i magen. Så himla underbart måste jag faktiskt säga.

Även fast humöret är på topp så är jag snorigt trött. Jag hatar att börja skolan tidigt( även fast jag går upp vid sju annars med så hinner man ju att vakna lite iallafall innan man ska bege sig till skolan. Men idag är en kortis dag. Slutar halv två( historia, idrott o matte) så ska nog överleva dagen skulle jag tro. Efter skolan blir det ett tränings pass. Ska bli skönt det med. Har verkligen bestämmt mig för att torsdagar är min vilodag som jag inte ska behöva göra någonting. Ska även försöka att inte ha några läxor att göra då utan att bara vara under torsdagskvällen. Tror det är vad jag behöver ungefär.

Men nu ska jag verkligen skynda mig och klä på mig. Så att jag inte missar något av historian, det vårre ju synd. Ska försöka att skriva när jag kommer hem och innan jag drar till tjejerna men jag lovar ingenting;)

Mys kväll med älsklingen


Det är faktiskt kul att sminka sig, idag blev det blått^^

Nu har man klarat av skolan. Så himla skönt. Torsdagar för mig är värsta helvetes dagen. Etik, lång hålltime, engelska, fysik o tyska. Börja tidigt och sluta sent. Inte min grej. Men idag så blev det inget gym. Kändes skönt. Var helt skönt att bara komma hem och känna att man hade lite tid för sig själv. Jag måste säga tack till Linda som övertalade mig till att inte gå ner, eller det behövdes bara. "nej men det behövs väl inte". Var rätt så övertalad direkt. Gick med Linda hem och det var mycket trevligt att gå och prata. Sen blev det att fixa iorning sig eftersom jag ville vara extra fin när älsklingen kom upp. Så det blev att slänga på sig en svart kläning och sminka sig lite fint och sätta upp håret i två små söta flätor. Så ikväll har jag bara myst med älsklingen ätit god mat och efterrätt. Kände att vi behövde en kväll tillsammans. Så den har varit helt underbar. Älskar att bara sitta i soffan och prata, lägga huvudet på älsklingens axel och bara ta det lugnt. Skulle inte tacka nej att alla kvällar var som denna. Men nu ska jag börja att plugga lite historia när tv:n står på högsta volym. Ni lär nog inte höra så mycket av mig mer ikväll för är så himla trött så det kanske är bäst att sova tidigt så att jag orkar med tjejkvällen.

Och jag ska säga en sak, tack älskling för att du tar hand om mig så mycket. Du är mitt ljus i mitt liv. Han gav mig till och med en liten överraskning. Han vet att jag alltid har velat testa shells browni bara för att han säger att de är så goda och de ser helt magiskt goda ut. Och gissa vad han hade gjort. Han hade köpt det så att vi kunde ha det till efterrätt efter maten. Så himla underbar du är älsklingen. Älskar dig sjukt mycket:)

Sitter i skolan


tror att ni ser att jag lider lite av att sitta här i skolan
Sitter i skolan och har hålltimme. Inte det roligast man kan ha på en dag kan jag ju lugnt säga. Känns som att man bara slösar bort två timmar ut i toma inntet. Men det är väl såhär det ska vara att gå på gymnasiumet antar jag. har iallfall hunnit att boka av en hel del inför vad jag behöver göra i helgen. Älskar verkligen när den listan blir mindre( vilket oxå betyder att jag får mer tid till älsklingen och annat kul^^) Så nu ska jag fortsätta och försöka att komma på en början till mitt historia arbete. Känner att det kan vara skönt att börja. Så nu blir det lite mer plugg.

Vill bara att det ska bli kväll just nu, har ingen lust att gå till fyra. Känner jag inte alls för. Men det är väl bara att bitta i det sura äpplet. Kan ju se det såhär att jag har en myskväll med älsklingen som väntar när jag kommer hem från gymmet. Men nu ska jag bara plugga vidare. Men det är så svårt att börja. Mycket roligare att sitta här och svamla ju!!!!

Nere på botten men ska upp till toppen

Anledningen till att jag inte bloggande något igår kväll var för att livet bara kändes kasst. Är mer på min minus sida som tynger ner hela mitt liv för tillfället. Så är lite mat och dyster. Känner inte alls för att göra någonting. Och jag kan säga direkt att jag är inget emo för er som läser bloggen. Jag har bara en forms svaka som man kan ha ibland som tonåring. Måste bara hitta lite bra saker så att det går uppåt igen. Så ni kanske förstår att min bloggning inte är så flitig eftersom jag inte har någon lust att göra något. Så den kommer inte i första prioritet.

Minus listan:
- Ska ha mensen i helgen
- Mina naglar går bara av
- Kan inte sova ordentligt
- Skolan gör mig nervös och stressad över allt som vi har där, och presstationsförmågan kommer fram
-gått upp 1000 kilo i vikt känns det som

Plus listan:
- Min underbara älskling( som nästan väger upp alla negativa saker tillsammans)
- Fick Vg på nationella
- Beställt ett par nya skor

Sen har jag ju massor av kul som väntar mig i sommar så antar att det är ett plus, men längtan är ett minus så det jämnar nog ut sig.
All min äpple juice är slut, mkt mummsigt på morgonen

Så just nu så känner jag att jag behöver en överraskning av något slag. Som får mig att bli lite gladare. Önskar att det faller ner någon från himlen så att man bli lite glad igen. Det behöver inte alls vara något stort. Bara något som får mig glad. Tur att det är fredag imorgon då jag ska först träffa tjejerna för massor av tjejsnack. Sedan blir det att krypa ner i sängen och mys med älsklingen( kommer sova som en Ängel i älsklingens famn).

Men igår tycker jag att jag han med rätt så mycket iallafall( för att vara jag) Gick i skolan som jag gärna hade hoppat över men det är väl bara att bita i det sura äpplet och gå klart det, sen blev det armar på gymmet i en timme, hem och äta lite mat innan man åkte till stallet. Blev en verkning på Tingen och sedan tömkörde jag lite. Hem och mys med min underbara älskling en liten stund. Det var bland det ända som lyste upp min dag igår( att jag fick VG på nationella var med ett plus igår) Tingens ägare ringde även innan älsklingen åkt hem och sa att hon inte kunde ha kvar Tingeling ekonomiskt eller hon har inte tid för henne. Så min lilla ögonsten ska säljas. Det känns helt hemskt eftersom det känns som att det är min häst. Men det är väl bara att inse att det inte kommer att vara hon och jag för alltid. Tyvärr men så är det. Så var lite ledsen över det igår kväll med. Så kvällen var inget rolig alls.

Men nu måste jag klä på mig alla mina kläder. Skolan börjar ju snart^^ Vill ju inte missa den( eller jo hemskt gärna men det är bara att gå)

God Natt!!!

Nu är klockan mycket och jag orkar inte blogga på grund av mitt dåliga humör och för lite sömn under veckan. Jag åter kommer imorgon och gör ett ordentligt blogginlägg då. Nu ska jag bara dra huvudet under kudden och skrika!!!!

Så börjar dagen

Precis fått i en trött och seg tjej lite frukost. Var himla hungrig så det blev att äta en riktigt god frukost måste jag säga. Har sovmorgon men tänkte att jag skulle försöka att kolla på matten lite. Så jag gick upp nu( någon som kan skruva åt min lösa skruv??) Men det är väl bara att börja antar jag. Skolan står överst på schemat idag, gymmet o sedan stallet. Så det kan nog funka.

Men nu ska jag försöka förstå mig på grekiskan till matte^^

Dagen går mot sitt slut

Den här dagen börjar med gå mot sitt slut. Och har jag hunnit med något. Nej men precis ni gissar rätt jag känner att jag inte har hunnit med allt som jag vill göra. Men jag antar att det har med livet att göra att man inte ska hinna med allt som man vill. Men man får väl vara nöjd med det man har hunnit med antar jag:) Pluggade som ett as imorse, har hunnit med skolan, ätit god mat, tränat och myst med älsklingen( och ätit skorpor till det)
Så nu ska jag bara slå ihop datorn och gå och sova för jag är snor trött. Så jag säger bara en sak. God natt!!

Ett oboy glas

Okej nu har jag fått undan allt plugg. Eller nej jag har ju engelska muntligt som jag inte har pluggat på. Men det är så jävla tråkigt. Jag får läsa igenom det en gång innan jag går till skolan. Men jag har försökt att jobba bort lite från listan. Gjort lite fler historia uppgifter och sedan så har jag kollat igenom biologin. Så det här kan nog funka. Kan mina glosor. Så ikväll har jag bara matten att göra. Känns faktiskt bra. Och i helgen så ska jag klara av att lära mig lite tyska glosor, plugga biologi och kolla lite på historian. Och om jag börjar att plugga på fredag när jag kommer hem så borde jag ju hinna med det. För att på lördag så tror jag att älsklingen och jag ska göra en lite utflykt. Jag ska köpa fika på fredag och fixa i orning lite matsäck. Ska bli hur mysigt som helst, hoppas bara att älsklingen fortfarande vill. Ni får veta på lördag kväll vad vi har pysslat med hela dagen. Men nu har jag druckit upp oboy glaset och kanske ska göra något vettigt^^ Kanske typ sova!!!

En ny dag en ny längtan

Jag tror att det stämmer att så fort det blir en ny dag så längtar man till något annat än vad man gjorde igår. Och det stämmer tycker jag i alla fall. Igår längtade jag tills jag och älsklingen kunde krypa ner i sängen och bara ta det lugnt. Och idag längtar jag mer än någonsin tills ikväll när älsklingen kommer hem. Det är helt sjukt vad jag längtar. Och jag hoppas att han kommer så fort han bara kan så att jag bara kan slänga mig i hans armar. Åhhh älskling du fattar inte hur mycket jag älskar dig( och jag hoppas att du förstår det även fast jag inte vissar det hela tiden, jag hoppas att det är ett litet tecken att jag vaknar 20 i 6 varje gång jag har sovmorgon till 12. Jag hoppas verkligen att du förstår att jag älskar dig, annars hade jag inte velat sova hos dig, inte velat tillbringa varända sekund med dig. Så snälla älskling säg att du vet att jag älskar dig)

Jag sitter i alla fall här och har varit vaken i över en timme. Även fast jag inte kan klassas som så pigg. Är verkligen en zombi;) Men har fått i mig lite frukost och ska nu försöka att börja göra lite läxor så att det är ur världen när jag kommer hem så att jag bara kan vara med min underbara pojkvän. Han fattar inte hur mycket jag skulle ofra för honom. Åhhhh vad jag saknar dig redan nu älskling. Kom tillbaka och struna i att jobba. Jag vill mysa med dig hela dagen. Jag struntar i att gå till skolan bara du kommer hit och läger dig under täcket och håller om mig. Längtar så sjukt mycket tills klockan är halv fem.

Ni kanske förstår att jag saknar min älsklingn sjukt mycket. Det är så att det gör ont i hela kroppen. Så snälla älskling kom hem fort så att jag slipper lida mer. Åh hur ska min dag gå. Den har ju inte ens börjat. Dagen började i himlen när jag fick vakna med älsklingen( även fast jag är helt död så är det det bästa som finns) och det har nu förvandlat sig till ett helvete som kommer att utveckla sig till ett himel rike när älsklingen kommer hem och jag bara kan slänga mig i hans armar.

Nej men nu måste jag sätta igång och vara lite effektiv:)

Yoga bra för både kropp och själ

Okej nu får alla dagar sluta att bara vara 24 timmar. Det räcker verkligen inte till kan jag ju säga. Fattar inte vart tiden springer iväg. Borde kanske inte blogga nu egentligen. Men när jag slutar skriva detta inlägg så kommer jag somna som en stock. Är liksom snor trött. Har inte haft en lugn stund idag kan man ju säga. Skolan gick bra även fast det var en lång dag med mycket lektioner. Men den ända lektionen jag inte tyckte om var ju tyskan. Bara ett halvår kvar med ett främmande språk. Sedan ska jag fira så himla mycket. Kan säga att jag ska köpa mig något fint( som jag verkligen vill ha när älsklingen och jag flyttar hemifrån, kan säga att allt fokus ligger där nu) Har bestämt mig för att ta nya tag i matten, tyckte inte att matten var så kul i höstas så satsade väl inte så himla mycket på den. Men nu ska jag verkligen ta tag i allt som har med skolan att göra även fast det är himla tråkigt att plugga så kan det vara riktigt bra att göra det. Man vill ju inte sumpa skolan nu när man bara har ett och ett halvt år kvar.
Men som sagt skolan gick bra.

Sedan blev det att gå ner till gymmet och gå på löpbandet i en timme, dvs 900kcal fattigare. Det räknat jag som ett mycket bra träningspass. Och så körde jag 75 minuter yoga. Mycket bra för både kropp och själ. Hem och äta pappas gryta med ris. Mamma tvingade mig att äta hur mycket mat som helst men jag antar att det är bra för lilla mig. Han även att göra matte uppgiften som jag inte han klart i skolan, några historia uppgifter. Och sedan har jag bara varit med min underbara älskling. Ätit några skivor vitlöksbröd och druckit ett glas oboy. Och nu ligger man i älsklingens säng och håller på att somna. Så nu säger jag god natt för min del. Hej svej så skriver jag imorgon när jag går upp. Åh det blir en tidig och lång dag imorgon kan man ju säga^^

Ingen morgon männsika

Okej jag erkänner kan vara för att jag går och lägger mig försent. Men det är ju jätte svårt att komma i säng i tid och allt sådant där. Ni måste känna igen er! Och dess utom har jag så svårt att slå mig till ro när älsklingen inte är med mig. Tur att man någon gång flyttar hemifrån med älsklingen. Men nu ska man inte gå och längta ditt. För då kommer man ju dö av längtan. Nej nu längtar jag tills ikväll när jag får krypa upp i älsklingens knä alldeles ny duschad och blöt. Mysigt värre säger jag bara.

Igår kväll blev det hämtmat på oasen. Pizza är mycket gott sådär på en söndag. Myste lite med älsklingen och när han åkte hem så tröst åt jag lite glass och en cupcake. Men det får man. Jag har ju nu börjat min nyttiga vecka. Får se hur det går^^

Okej kanske måste fixa iordning mig nu. Kom på för en stund sedan att vi har nytt schema och jag har ingen anning om vart lektionerna är? Men det får lösa sig. Men nu måste jag klä om och prata med älsklingen^^

En dålig dag

Okej jag kan väl börja med att säga att jag har en rikitigt dålig dag. Det  är ju helt stört. Och jag vet inte varför egentligen. Kanske är för att jag är så sjukt jävla trött??? Men har hunnit med det mesta som jag ska ha gjort idag. har bara inte tränat på mitt engelska tal. Känner ingen motivering alls och det känns bara pest och pinna. Inte alls kul. Men man får väl ta tag i det ikväll eller imorgon låter ju ännu bättre^^
Har i alla fall hunnit att äta mys frukost från Sandelius med familjen.
Pluggat tyska glosor och myst lite med älsklingen
städat både toan och mitt egna rum
Bakat kakor som farmor har beställt
även hunnit fika en snabbis med mam,pap, brorsan, mormor och min underbara älskling
och nu sitter jag och skriver ut kort så att jag kan pyssla lite när älsklingen är hemma och duschar
(pappa och han har nämligen lackat lite bildelar så han var alldeles röd i hela håret. Mycket vackert måste jag säga. Men nästa gång han vill ha röda slingor i hela håret så ska jag beställa en tid hos Annica istället.
Det som står kvar på kvällens schema är att köpa köp mat med familjen
Gå en sväng med älsklingen om han vill det
Och sedan bara ta det otroligt lugnt med älsklingen och bara försöka att få min dag att vara lite bättre^^
Hoppas att ni har haft en bra dag alla läsare så återkommer jag imorgon när jag förhoppningsvis är på bättre humör^^

Varit på nyårsfars


Glad tjej lagar mat till familjen igår:)
Jag fattar inte varför mina dagar bara försvinner. Det känns som att de bara försvinner:( Inte bra och speciellt inte när det är helg. Känns inte sådär jätte okej om jag ska vara ärlig!! Men jag har väl hunnit med en liten del under dagen kanske man kan säga. Blev att gå upp halv nio. Döda mig säger jag bara, eller man kanske inte kan säga att man gick upp vid halv nio utan jag vaknade då, det var så att älsklingen var snabbare till och med. Men jag undrar verkligen vad jag gör när jag sover. Jag hade alla kuddar och älsklingen hade ingen. Det känns rättvisst.

Blev hem och göra lite mysfrukost åt alla i familjen. Scons åt alla i familjen, och så blev det lite äpplejucie  till det. Mycket god frukost. Och vi toppade det med en liten bit kärleksmums.

Stallet nästa. Tog in hästarna och insåg att Tingens fötter har sprukigt hur mkt som helst. Inte bra har inte en hel häst kan man ju säga längre. Och när jag longerade henne så var hon jätte halt på ett ben. Kändes inte sådär jätte bra. Så måste ta ett snack med Pernilla imorgon och se vad det kan vara.

Hem och bada. Åt lite lunch som bestod av en macka och egen bakade kakor. Mumms säger jag bara. Kanske inte den bästa lunchen men det låter himla bra ändå. Han även att puss lite på min underbara älskling innan vi gick ner till farsen.

Farsen var grymt bra. Höll på att skratta ihjäl mig. Blev lite godis i halvtid och ännu mera skratt.

Och nu har man ätit lövbiff och pommes till kvällsmat. Hunnit äta upp min godispåse och ligger nu i älsklingens säng helt dödad. Ha en bra kväll:)

3 rättersmiddag med hela familjen


mitt stöckiga rum som nu glänser

min fina dukning

Varmrätten blev fylldkyckling och bacon lindad med hasselbackspotatis o sås

blev vitlöksbröd till förrätt

Som efterrätt blev det marängsviss, super gott
Ja och så var den här dagen med slut och jag hade rätt så rätt när jag sa att jag inte skulle hinna att uppdatera något idag. Men det är faktiskt så att jag inte har hunnit att göra det. Har inte haft den minsta lukan överhuvudtaget. Fattar inte vart all tid tar vägen den bara försvinner. Men det är väl så det ska vara antar jag när man är liten. Tiden ska ju bara spriga iväg. Och det kan jag säga att det gör den verkligen. Den bara springer iväg. Vet inte vart tiden tar vägen kan man ju säga. Känner att jag inte riktigt har koll på hur många timmar det går på ett dygn. Men det är ju en annan sak. Har väl hunnit med väldigt mycket idag måste jag väl säga. Har hunnit med att skriva ett nationellt prov i matte c som jag skrev om igår ( kändes verkligen skit, men man kan ju alltid hoppas på ett G). Efter att ha suttit där i fyra timmar så var man rätt så mör. Blev lite skinksås och pasta till lunch men ett trevligt sällskap. Delade till mig av min lärare att jag fick gå hem vid halv ett. Kändes verkligen riktigt skönt. Slapp att vänta en timme på att vi skulle börja fysiken( menar jag hade redan haft betygssnack och ska inte göra slutprovet för jag är nöjd med ett VG i fysik A) Så jag tog mig ner till gymmet och tränade en timme. Så mycket skönare att vara klar tio i två än att sluta då. Känndes bra. Körde lite armar( men känner att jag måste komma igång med träningen lite mer nu, bygga lite muskler skulle sitta fint^^ Måste bara ha lite hjälp med hur jag ska göra) När man var klar så tog man en sväng ner förbi ICA. Köpte lite små saker inför kvällen. Han att duka lite fint, diska gårdagens disk. Städa mitt rum, göra mig iordning och laga 3 rättersmiddag till hela familjen. Och allt detta han jag från klockan 15.00-19.30 är nästan lite stolt över mig själv. Nu sitter man här och har ätit upp sitt lilla godis som man köpte och magen bara spänner i byxorna. Måste vara ett tecken på att den är mätt. Men det kanske inte är så konstigt efter våran middag. Måste säga att det var mycket trevligt i alla fall och hoppas att alla andra i familjen tyckte det med.

Hur många timmar finns det på ett dygn?

Okej jag undrar verkligen hur många timmar det finns på ett dygn? TVÅ? Nej kanske inte men det känns faktiskt så. har inte hunnit med en bråkdel av vad det jag skulle vilja hunnit. Skolan klarade man ju av även fast man började 8 och slutade fyra. Ett plus poäng till mig. Sedan gick man till älsklingen i garaget och han körde mig hem. Snacka om lyx. Blev att baka lite muffins och kärleksmumms till mamma, äta lite mat, åka och handla, baka mera muffins eftersom de andra blev hon inte nöjd med( fel sort engligt henne, men det var för att de andra var mindre socker i en vad det skulle vara) så då gjorde jag om dem. Och även de muffinsen som jag gjorde till älsklingen. De såg verkligen smaskiga ut. Hoppas att han tycker om dem( och självklart så råkade man smacka lite av smeten och en lite bit kaka. Undrar när jag ska börja skärpa mig igen??????) Får la börja på måndag eller ngt jag tycker det är jätte svårt. Men jag tror att jag måste börja ta tag i det. Som ni kanske förstår så han jag inte med att träna, har varit helt fullt upp. Och jag kan säga att det är tur att jag han träffa älsklingen lite för annars hade jag verkligen inte haft någon energi till något av det här. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och skriva lite dagbok( jag som skulle sova tidigt det kan man ju glömma. Har ju nämligen nationella prov imorgon på morgonen( i 4 timmar) Inte as kul. Så det kommer inte att bli någon uppdatering före skolan och inte efter den heller. För jag har verkligen fullt upp. Hoppas att jag hinner att slänga in ett inlägg på kvällen.

skola-nationella prov i ma C
träna skiten ur mig
köpa vitlöksbröd
städa mitt rum
plocka iordning i tv rummet
börja att laga mat och dona

Okej jag ska säga att ni ska vara glada om ni hör av mig innan midnatt. Jag har visst en hel dek att göra. Men nu kör vi. Fullt ös medvetslös. God natt allihop jag kommer verkligen inte att somna nu, är för pigg av alla kakor jag har stoppat i mig. Socker chok!!!!

60 saker om mig

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Marcus
3. Hur lång är du? 180 tror jag … kan ju ha blivit kortare sen sist^^
4. Vilken är den senaste filmen du sett? The back up plan
5. Vem ringde du senast? Älsklingen imorse
6. Vem ringde dig senast? Älsklingen, tror inte att det är så många andra som ringer till mig
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”Nehe tveksamt du” från älsklingen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms, hatar att prata i telefon!!!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igår kväll vid tio
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/grå
12. När vaknade du i dag? Klockan 7:(
14. Vilken är din favoritplats? Där man kan mysa med älsklingen
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus och vid diskbänken med all disk
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I en fin lägenhet med älsklingen och familj
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spökena i garderoben
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min underbara älskling när han skojar med mig
19. Hur stor är din säng? För liten
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på lite
22. Hur många kuddar har du i sängen? Väldigt många men det slutar ändå att jag sover på älsklingens axel
23. Hur många landskap har du bott i? 1!
24. Vilka städer har du bott i? Åtvidaberg

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor inne, men lugnt barfota ute i sängen
26. Är du social? Nej inte speciellt
27. Vilken är din favoritglass? Tycker om alla glassmaker
28. Vilken är din favoritefterrätt? Marängsviss

29. Tycker du om kinamat? Det är verkligen super gott
30. Tycker du om kaffe? Skulle aldrig dirka det
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller oboy( eller mjölk)
32. Sover du på någon särskild sida? Jag sover nog inte på någon sida jag bara rullar runt
33. Kan du spela poker? Inte speciellt bra men jag kan väl
34. Tycker du om att mysa/kela? Det är det bästa som finns!♥
35. Är du en beroendemänniska? Kan man väl säga
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, hade varit rätt så fränt^^
37. Vill du ha barn? Absolut! Men max två
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej inte vad jag vet
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet! Eller nej kanske bassängen den är ju alltid varm
41. Vad spenderar du helst pengar på? På älsklingen och god mat
42. Äger du dyrbara smycken? Ja fast jag har dem aldrig på mig dem
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jag vet inte ser inte så mkt på det, typ arga snickaren
44. Kan du rulla med tungan? Japp, lite halv stolt över det
45. Vem är den roligaste människan du känner? Pappa och min underbara älskling
46. Sover du med gosedjur? Om älsklingen räknas så ja
47. Vad har du för ringsignal? Den vanliga på HTC
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Det är klart! Mamma sparar det.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min skolpenna
50. Flirtar du mycket? Nej, jag har ju pojkvän.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej men jag tror jag vet hur man kollar den^^
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på att läsa en bok just nu

54. Läser du någon dagstidning? Nej men kanske någon gång på internet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha nepp!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix Fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ja massor av skol skit antar jag
59. När var du i kyrkan senast? När farfars namn ropades upp i minnes uppläsningen
60. Är du lycklig? Kan man lugnt säga:)

Sitter i skolan

Nu sitter man i skolan och har hålltime till klockan tolv. Känns sådär men det är väl bara att köra på kan man ju säga. Har gjort etik läxan där man skulle lista 10 egenskaper som man ska ha oss sin drömpartner. Riktig rolig läxa faktiskt måste jag säga. Kan ju inte klaga på att den är en krävade kurs. Man ska ju bara tänka lite hur man själv känner. Så det kan man ju säga är rätt så skönt. Men nu ska jag sätta mig och kolla lite på matten och biologi. Kan bli intressant hur jag ska klara det när man är hungrig. Och även åt jag massor till frukost, en liten skål flingor och en macka. Tyckte det var smaskigt!

Dagen ser ut som följande: Jag ska klara av skolan, sedan hem och städa mitt rum och göra nota till att mamma och jag ska handla. Sedan ska man äta lite mat( kan behöva det som det matvrak jag är) sen blir det att träna med pappa o så måste jag hinna träffa älsklingen med. Så här ser väl min dag ut^^

Nu måste jag nog börja plugga lite annars kommer jag aldrig att bli klar.

En kopp choklad och dagen avklarad

Nu var denna dagen med slut och jag fattar inte vart den tog vägen. Känndes som att det var nyss som jag gick upp ju. Men det gjorde jag tydligen inte. Men har hunnit med en hel del måste jag ju faktiskt säga. Skolan, där jag fick veta att jag kommer att få VG i slutbetyg, najs!!!! Sen ner till gymmet en timme, hem och äta som en häst( skojar inte jag åt oss nästan ur huset^^) Sen ut till stallet och ha rid lektion. Gick verkligen super bra. Det är så kul när det går bra. Måste bara lära mig att rida när Pernilla inte tjatar på mig, blir lite lat då^^. Och nu sitter jag här ny duschad och dricker oboy och äter skorpor. Ojj vad mycket man har vräckt i sig idag. Men vad gör väl det man lever ju bara en gång i livet och det är nu!!! Men nu ska jag hoppa i sängen och sakna min älskling lite till och se på film. Men jag hoppas att ni har en bra kväll ni med:) GOD NATT bjuder på världens fulaste bild med^^

Tidig eller sen uppdatering

Vet inte riktigt om jag ska säga att det här är en sen eller tidig uppdatering. Hade tänkt att uppdatera igår kväll. Men klockan blev så mycket så jag orkade faktiskt inte med det( och till största del så ville jag inte störa mamma och pappa när de skulle försöka sova) Men gårdagens träning blev inte två timmar lång. Och tur var väl det eftersom min kropp så ifrån helt och hållet. Men det är ju faktiskt inte så konstigt egentligen eftersom den inte hade fått i sig någon energi. Men jag körde på i en timme. Tyckte jag var duktigt nu när man är tillbaks på banan igen. Så älsklingen kom och hämtade mig vid fem utanför gymmet och så åkte vi hem till honom. Beställde en kebebtallrik och delade på. Sen slängde vi oss båda i sängen och det resulterade i att båda nästan somnade. Så jävla underbart. Fast vi kom upp på fötter innan vi somnade. Fixade lite i garaget åka hem till mig och prata massor. Sen blev det ett varmt bad och bara ta det lugnt. Och älsklingen är verkligen bäst, men andledningen ska vi inte nämna i bloggen^^
Sen var älsklingen tvungen att åka hem. Och jag kunde inte somna även fast jag var sjukt trött. Så somnade inte fören halv elva och nu i efterhand kan jag säga att det var alldeles för lite sömn. Ska försöka lägga mig tidigt idag för imorgon har jag ingen sovmorgon. Jag kommer att dö!!!!! Även fast jag går upp tidigt så är det skönt att sega igång på morgonen. Det vet älsklingen att jag tycker om att göra, slö som en sköldpadda på morgonen^^

Men nu har jag fått i mig lite frukost och skolan väntar vid tio. Efter skolan blir det lite gym och träna lite kondis. Ska bli skönt men jävligt jobbigt. Och så måste man säkert plugga lite till matte nationella. Inte så kul det heller men det är väl ett måste! Och så blir det lektion ute i stallet. Sedan hem och sova, men jag hoppas att älsklingen kan komma upp en sabbis det skulle verkligen göra min dag. Men nu ska jag sega vidare såhär på morgonen^^

Lite engelska

Orkade inte att uppdatera i morse ingen inspiration över huvud taget. Så jag struntade i att skriva. Morgonen var väl inte den bästa. Blev lite frukost och sedan så la jag mig i sängen igen och slåg på en film. Somnade om till klockan 9. Riktigt skönt kan man ju säga. Packade väskan och sedan var det ju bara att gå till skolan. Kan säga att det var rena plågan. Väskan vägde bly bara för att jag var tvungen att ta med mig massor av böcker och så datorn. Inte okej. Har i alla fall haft en riktigt seg dag. Eller den funkar väl kanske men lite långtråkigt att sitta här i skolan men man får väl lida några år till. Dess utom är jag as hungrig då jag har ätit lite potatismos och ärtor till lunch. Det känns inte så där as bra. Fryser som fan och allt är bara piss. Undrar hur jag ska klara av att träna till sex sen? Får se om man orkar med det. Kan bli tufft om man är hungrig. Inte okej då kan man ju säga. Hoppas att älsklingen och jag hittar på något riktig gott att äta. Kommer att äta som en häst. Men vad har ni för er en sådan tråkig dag som denna när man har börjat skolan och allt???
Man kan ju alltid hoppas att mina läsare har det lite bättre än mig, kommer aldrig att lära mig mitt tal utantill tills nästa tisdag. HJÄLP!!!!!!

Lite kondis och yoga

Nu sitter man hemma i soffan alldeles själv. Jag känner att älsklingen får komma hit nu direkt även fast han precis åkte. Men det är stört så mycket jag saknar honom. Vill vara med älsklingen ju. Men träningen gick iaf bra. Körde 40min på crossen och sedan blev det 75minuter yoga. Ska försöka gå på det nu eftersom det gör kroppen lite smidigare. Känner att det kan vara bra för min lilla kropp. Plus att man blir väldigt mycket lugnare och kan släppa precis alla saker som man har i huvudet och det älskar jag verkligen. Har även hunnit med att äta lite kvällsmat med älsklingen. Och även fast vi bara gör världens enklaste mat så är det så sjukt mysigt eftersom man gör den tillsammans med älsklingen. Nej nu tror jag att jag ska hoppa i ett bad för att förbereda mig för att gå till skolan imorgon. Känner att jag kan behöva all peppning som går. Men nu blir det bad:)

På klädd

Någon dag kanske man kan komma hit om jag ligger i och går varje vecka nu^^

Nu har jag hoppat i mina träningskläder. Känner att det kan vara bra att bytta om innan jag åker ner till vårdcentralen. Så att jag hinner till kvart över 5. För då står det yoga på schemat. Kom aldrig till skot att ta mig ner till gymmet imorse. Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag inte har sovit något inatt. Inte roligt. Trött som fan. Men det ska nog gå bra. Ska bli riktigt kul att gå på yogan. Och imorgon så blir det ett stenhårt pass efter att jag har slutat skolan. Nej nu ska jag slappa 45minuter till innan jag måste gå. Sista tiden jag kommer slappa tills sportlovet kommer. Så nu snarkar jag på en stund till:)

VG på övningsprovet

Okej nu kan jag börja att ta det lite lugnt fram till lunch. Eftersom nu har jag skrivit klart allt i dagboken, gjort det gamla nationella provet( räknade ihop att jag klarade ett VG och det är jag riktigt nöjd med, hoppas bara att det går lika bra på provet på fredag) Så nu ska jag väl ta ta i resten av det som står på listan. Åhhh jag vill ha lov lite längre så att jag slipper det här. Känner inte för att göra den här listan idag:( Skulle bara skriva att jag lever och inte har stupat av alla saker jag måste göra;)

Vill inte

Okej jag vill inte vara vaken just nu. Men det är väl bara att göra det eftersom jag ska vänja mig vid att gå upp tidigt på morgonen. Menar det är ju skolan imorgon. Och jag vet inte om jag pallar det. Men det jobbigasgte idag är väl att jag inte somnade vid halv 2 inatt. Så himla jobbigt jag håller på att dö. Jag känner mig helt mat i hela kroppen. Och jag känner mig så taskig för älsklingen är iväg och jobbar. Hoppas att det går bra för älsklingen i kylan. Ska pussa på honom massor ikväll:) Men nu ska jag väl börja att boka av listan som jag har att göra idag. Den är riktigt lång. Inget kul säger jag bara:(

skriva lite saker
göra matte
läsa biologi
fixa iordning dagboken som jag har slarvat med i helgen
gyma
gå till kvinnohälsan

Detta står på dagens schema. Så antar att det bara är att börja med den. Åh jag har ingen lust vill bara gå och sova. Men när jag har gjort de 4 översta så kan jag ju sova igen^^

Var inte ledsen...

...jag lever faktiskt även fast det kanske inte har märkts här på bloggen. Jag skojar inte. Har verkligen inte haft någon lust att blogga den här helgen. Har bara kännt att jag vill ta vara på de sista lediga dagaran jag har tillsammans med älsklingen. Jag menar nu börjar ju allvaret igen och man har inte tid att göra sådant som man kanske annars skulle känna för. Kan inte sova hos älsklingen varje natt, så säger att skolan medför bara skit kan man ju lugnt säga. Men nu när man kommer in i vardagen så kommer ju bloggen att uppdateras som vanligt, man kommer ligga på gymmet samma tider och tiden till att träffa älsklingen kommer att  minska( inte okej, ska verkligen se till så att det blir mer tid åt älsklingen den här terminen på kvällarna. Känner att man måste prioritera det viktiga. Och han är ju mitt viktiga^^) Så nu kör vi igång igen. Ni undrar säkert vad vi hade för oss igår. Jag han med en sväng till Falerum och hittade två riktigt fina fynd. Sedan lite mys med hästarna och fira Jenna som precis har fullit 20 år. Ojj vad lite jag känner mig. Och idag har jag sovit bort halva dagen( som det tyvärr är slut med just nu:( ) Varit ute i stallet o haft en myskväll med älsklingen. Stora skålen med massor av chips och godis. Mumm säger jag bara. Nu försöker jag bara att finna lite ro i att sitta här själv. Jag ska nämligen sova ensam inatt. Kommer verkligen inte att funka. Sovit hemma en natt på hela mitt lov och då så sov ju Alva här så man kanske inte ska räkna den^^. Men nu ska jag slå på något bra att kolla på och bara ta en lugn kväll och sitta här och sakna min älskling!!!! Hoppas att eran kväll blir bra.
Sista kvällen man kan vara uppe sent så det är väl bara att passa på för att på tisdag börjar ju skolan:(

Då var man här igen

Okej jag vet att min uppdatering idag har sugit men det har ju sin andledning. Jag har inte varit hemma på hela dagen. Så jag hoppas att ni förlåter mig. Gick upp vid elva, ajj då skulle vara oss farmor vid tolv så det hans inte med någon frukost. Men älsklingen och jag han ner till tolv i alla fall. Skönt det. Vi åt lite lunch med hela släkten( Farmor, pappa, mamma, Andres, Annie, Viktor, Sara( Victors flickvän), Bianca, Filip, älsklingen o jag). Blev kött och potatis klyftor. Riktigt smarigt. Blev bara att sita och umgås med släkten. Äta efterrätt och fika. Ojj vad klockan blev mycket, den var redan halv sex när vi kom hem. Men det var trevligt att vara där. Så nu har älsklingen och jag ätit kvällsmat, städat både mitt och hans rum och sett på en film och lite sådant där. Så nu sitter vi och äter chokladmuffins och ostbågar i soffan. En prefekt fredagkväll vill säga. Eller vad tycker ni?

Dock åt jag kycklinggryta men alla andra åt oxfilé;)

sen gick vi och köpte godis på hemmakväll och agnes köpte rosa små godisbitar^^
Ska även passa på att tacka tjejerna som jag var ute med igår. Grymt kul kväll!!!!! Maten var väl ingen höjdare även fast det var gott. Men det var mycket trevligt att umgås med tjejerna. Så jag hoppas verkligen att man kommer att hålla i det här nu. Gå ut och äta när någon av oss fyller år tycker jag låter som en himla bra idé. Men säger bara att kvällen bjöd på väldigt mycket skratt. Jävligt lyckad kväll. Hoppas verkligen att Izza blev nöjd med sitt födelsedagsfirande^^

2011

Hur har ditt 2011 varit?
Helt underbart

Blev du kär i år?
Nej jag var redan kär

Vad önskar du att du gjort mer?

Umgåtts mer med mina tjejkompisar, vågat släppa lös lite

Vad önskar du att du gjort mindre?

Gråtit över ingenting

Vem har du umgåtts med mest?

Marcus<3

Bästa minnet från 2011?
Gotland och Julen

Är det något du saknade 2011 som du vill ha år 2012?

Pengar och mer resor och händelser

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?

Lugna hemmakvällar

Vem/Vilka saknade du?

Farfar

Största misstaget?

Att vara så ordentlig och inte våga släppa lös

Hur många hade du sex med?

En

Tror du att år 2012 kommer blir bättre?

Om jag inte intalar mig det så kan det inte bli det;)

Vad gjorde dig riktigt glad i år?

Älsklingen och så klart min feta släkt

Hur många kysste du?

en

Har du några löften inför år 2012?

Att jag ska börja skärpa mig med maten igen så att jag kommer iform till beachen 2012
Att ta hand och vissa att jag älskar min älskling

Har du haft ett förhållande under 2011?

Ja

Hur skulle du beskriva din stil 2011?

slappare en slappast

Vars reste du nånstans?

Gotland om det räknas

Vad ser du mest fram emot med år 2012?

Åka till Gotland, åka till London, bo på hotell, fylla 18, älsklingens och min årsdag
Ni fattar säkert att jag längtar till massor

Ätit frukost

Okej nu sitter jag som alltid och har ätit frukost när jag har sovit hos älsklingen. Kunde inte bestämma mig imorse vad det skulle bli till frukost. Så det blev en liten skål flingor och ett tunnbröd. Mycket gott kan man ju säga. Är mätt och belåten kan man ju säga. Försöker att fundera på vad som står på listan att göra idag.
( Stallet?, gyma?, fixa lite små saker, åka in till stan och fira Izza) kan nog bli en riktigt bra dag. Tyvärr så kan vi ju säga såhär att jag har fått världens träningsvärk efter att ha kört benpasset igår. Men nu känner jag ju att jag lever iallafall. Men nu ska jag nog lägga mig i soffan, glo lite på barnprogram och halvsova tills de andra kommer upp. Så skriver innan jag åker in till stan:) Hej svej så länge:)

Sengångaren Andrea Grönqvist

Känner mig som värsta superhjälten ibland med världens alla superkrafter. Men just nu kan jag säga er att om någon skulle skrika på hjälp så är det bara sengångaren Andrea som kommer till hjälp. Och jag kan bara meddela er att det är inget att hurra över. Det tar liksom minst en kvart innan jag kommer av stolen, och förhoppningsvis står upp. Ni undrar säkert vad jag har gjort för något( ni kommer att tycka att jag är löjlig) men det är faktiskt såhär att jag har tränat ben med min bror idag och jag säger bara träningsvärk nästa. Känns nästan som att jag har fått träningsvärk redan nu har så himla ont i mina stakars små ben. Så vi får väl se hur vackert man går imorgon när man ska in till stan och allt.( Har äntligen bestämt mig för att åka in till stan, tror inte att jag stannar så länge men känner att det kan bli kul. Har ju inte träffat Izza på hur länge som helst^^)  Men det får lösa sig. Just nu sitter jag här och undrar hur jag ska hinna med allt som jag har kvar att göra under lovet. Måste plugga( orkar det bara inte) måste städa, förbereda mat och jag säger bara bla bla bla. Men man får väl försöka att hinna det med. Även fast jag inte har någon större lust för det. Men nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem( snälla sluta fyra) vill bara slänga mig i hans famn och pussa massor på honom. + att vi måste bestämma något som vi ska äta ikväll? Har ingen aning. Hoppas att älsklingen kommer med några bra förslag:)

Uppe i varv


Har precis slängt i mig frukosten bara för att jag blev så himla stressad. Älsklingen och jag vaknade som vanligt av hans klocka som ringde för att gå upp till jobbet. Eftersom han hade hög feber igår kväll så skulle han gå upp och känna sig för hur han mådde, inte alls bra och det såg man på honom. Så han skickade ett sms till sin chef( som han förövrigt förvarnade igår kväll och skrev att han hade blivit sämre) Vi gick och la oss i sängen igen och halvsov eftersom jag skulle hem vid halv åtta senast. Vi går upp och så får älsklingen ett sms av sin chef där det står att det inte funkar längre. Tycker så jävla synd om älsklingen. Det är ju faktiskt inte hans fel att han blir sjuk. Han kan ju inte rå för det. ( jävla cp chef) Han mådde verkligen as dåligt och tyckte så synd om honom eftersom han hade världens ångest över hur han skulle göra. Men känner mig grymt taskig nu i efterhand men fick honom att åka till jobbet( förlåt älskling vill bara inte att du ska förlora jobbet för jag vet hur stora planer du har i ditt liv, och jag tror du kan behöva lite inkomst för det^^) Jag hoppas bara inte att han blir sämre för då kommer jag att känna mig grymt taskig. Har dåligt samvete redan nu, hoppas att han inte blev arg på mig och han förstår varför jag gjorde det. För att jag älskar honom. Hoppas att det går bra på jobbet idag älskling så ska jag göra god mat till dig när du kommer hem, mysa ner dig under en filt, göra varm oboy, äta muffins och bara mysa. Låter det som en bra idé?

Nu sitter jag som sagt klar äten ( frukost) och funderar på om jag ska väcka mamma för att åka ut till stallet. Roligt att åka ut nu när det spöregnar och blåser. Hade gärna hoppat över det om jag fick välja själv men jag antar att det bara är att åka ut för mammas skull. Hon vill ju inte åka själv och jag förstår henne. Men hästarna fick i alla fall stå inne över natten så de är ju torra och mysiga i alla fall. Och det bästa är att man slipper att gå ut i hagen bland all gegga. Men nu måste jag väcka mamma.

Chokld frossa

Nu sitter jag i älsklingens säng, så himla skönt. Känna att dagen är avklarad. Dock blev det inget gym, följde med mamma till stallet och tömkörde Tingen. Så gick/sprang i en timme och det var ju en timmes kondis som stod på schemat så det är avklarat. Ritigt skönt. Inte gjort så mycket vettigt idag kan jag inte påstå. Varit med mina underbara föräldrar och handlat, ätit fisk och potatismos, gjort cupcakes av några muffins jag gjorde i morse, fixat med recepten, varit med mamma till stallet som sagt o ståt i köket och lagat mat till hela familjen. Tycker faktiskt att det är kul, speciellt när man får beröm. Nej men nu ska jag ta och smaka en av mina cupcakes och se om de blev goda. Hej svej för ikväll så skriver jag när jag kommer hem från stallet imorgon^^

Bakat klart


Alla recept ska in i pärmen. Det kommer att ta ett tag;)
Nu har jag bakat klart. Blev att ställa sig direkt i köket när jag kom hem. Så man kan väl säga att jag är rätt så trött nu. Fattar inte hur älsklingen orkar att jobba så himla mycket som han gör. Är riktigt stolt över honom att han alltid går upp och jobbar. Har gjort sega kladkakemuffins och jordgubbsmuffins. Tycker det får räcka med bakning för tillfället. Just nu vill jag bara lägga mig men det är väl lite onödigt eftersom mamma och pappa typ vaknar snart. Men man kan ju alltid hoppas att man slumrar till lite sen innan älsklingen kommer hem från jobbet. Men nu ska jag göra något vettigt och se på film.

Hemma från stallet igen

Nu sitter jag här ny duschad. Så himla skönt. Ska inte vara så långdragen hade jag inte tänkt mig. Tänkte bara skriva att jag lever sover hos älsklingen inatt med så ni lär nog inte höra så mycket om mig ikväll som jag hade lovat. Så därför tänkte jag att jag bloggar lite nu så att ni inte saknar mig för mycket. Nej jag fick bara lust att sätta mig vid datorn eftersom älsklingen åker från stan nu så är det ju en stund kvar tills jag kan äta min kvällsmat med min underbara älskling. Jag undrar vad vi ska äta för något??? Hoppas på något gott. Nej nu blir det att pyssla lite innan älsklingen kommer;) Ha en bra kväll!

En timme senare


Bild från nyår, den bjuder jag på:)
Okej jag undrar verkligen om jag har några hjärnceller för lite. Sov ju hos älsklingen igår natt med. Kunde verkligen inte slita mig från honom, menar hur kan man sova ensam när man har världens underbaraste älskling som man kan sova med. Mycket bättre att somna med älsklingen än att försöka att somna själv, dock blev det nog lite senare än vad vi hade tänkt oss men så kan det gå. Fick iallafall upp min älskling så att han kom till jobbet. Men fattar inte varför jag alltid ska envisas med att sova där när jag måste gå upp så tidigt. Visst så kan jag ju ligga kvar och sova där( men det är lite läskigt+ att då får jag inget gjort på hela dagen) Så han var gullig och körde hem mig innan han åkte till grebo för att jobba. Var snorhalt imorse ju, skulle lika gärna kunnat rammla och slagit ihjäl mig. Men som tur var så hoppade vi över den biten. Somnade om som ett litet barn i min egna säng. Han inte ens att klä av mig innan jag hade somnat. Den är väl bra?;) När jag vaknade blev det att äta lite frukost, rostat med drickyoghurt är inget man tackar nej till såhär en måndag. Klä om till träningskläder och köra ett hårt pass, säger bara att det märks att jag inte varit där nere på en vecka. Men nu tar vi tag i det.
Nu har jag precis ätit lite tacos och väntar på att vi ska åka till stallet. Kan bli kul, var även det en vecka sen jag var där. Men nu ska jag fortsätta att fixa med lite smått och gott. Ha en bra dag sålänge så kanske jag kan skriva när jag kommer hem:)

Så här dagen efter

Okej jag ska vara helt ärlig så har jag nog inte vaknat fören nu. Eller nej jag vaknade vid ett men det är ju nästan nu. Älsklingen fick i mig en macka till frukost och det var väl bra det. Var hungrig men blev mätt efter typ två tugor. Men hela mackan kom i. Sen har jag bara legat i sängen och slöat hela dagen. Hihi älsklingen blir nog snart galen på mig skulle jag kunna tänka mig eftersom jag håller på att dampa sönder. Hahaha så kan det gå!! Vi har i alla fall beställt pizza nu. Himla gott måste jag säga. Tror inte riktigt mamma och pappa var så sugna på att laga mat och inte jag heller. Kanske ska ta och berätta lite kort om gårdagkvällen.

Hem till Emelie vid typ halv fem, gjorde taco paj med Emelie och Jossie. Säger bara att den blev himla god. Smaskens! Sen kom alla tjejer, blev massor av mat på tallriken med massor av trevligt prat med tjejerna. Vi körde ping pong spelet eller vad det nu heter( ni vet det som man kör i Amerikanska filmer) och jag lyckades att sätta 4 stycken tror jag. Men även fast jag satt mest så fick jag alltid dricka mest. Jag undrar hur det kom sig. Men jag måste nog tacka Michaela som drack lite till för min skull. Öl spelet och massor av prat. Hur mycket chips och godis som helst. Tror jag åt för hela 2012 med;) Sedan fick vi cupcakes som Linn hade gjort. Dom var med supergoda!!! Mer prat och mer spel. Sen blev det lite stök när alla andra kom och alla killar. Men vi löste det ganske bra hoppas jag. Och jag förstår Emelie att hon blir lite besviken på allt folk som inte hälsar och som bara stökar ner. Det bor ju faktiskt någon där även fast man festar. Vi han i alla fall ner till bron precis till tolv. Såg alla racketer, pussade massor på världens underbaraste älskling. Så man ska inte klaga faktiskt. Roligaste nyåret någonsin^^ Men jag tror att ni får kolla på bilderna, det säger nog mer.






RSS 2.0