Budapest!

Budapestrulle

8 bitar

6 äggvitor

3 dl strösocker

1 dl hasselnötter

3 msk marsansåspulver, kallrörd

Fyllning:

3 dl vispgrädde

200 g hallon

Garnera med:

25 g smält choklad

Ugn: 175°

 

Gör så här:

1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget under vispning. Vispa till en blank maräng.

2. Hacka nötterna och blanda hälften med marsansåspulvret. Rör ner i marängsmeten.

3. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Strö över resten av nötterna och grädda i 20 minuter. Vänd upp på bakplåtspapper och låt kallna.

4. Vispa grädden och bred över bottnen. Strö på lätt tinade hallon och rulla ihop. Ringla över smält choklad.

Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0